کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:اخبار و مقالات ورزشی ،مطالب پیشین
FARSI FORUM ایران گفتگو > > اخبار و مفالات ورزشی
صفحات 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
yase vahshi
سعيد لطفى: در تركيب ثابت بودم، خودم بازى نكردم

تهران IranSport.Net - سعيد لطفى مدافع استقلال چند سالى ا ست كه در اين تيم حضور دارد و با وجود اين كه چندان به او بازى نمى رسد، همچنان آبى پوش مانده است . لطفى در مورد ديدار اول استقلال در ليگ برتر هفتم گفت: خيلى مهم بود كه بتوانيم در اولين گام برنده ظاهر شويم . با توجه به اينكه پرسپوليس حريفش را شكست داده بود اگر ما نمى توانستيم استقلال اهواز را ببريم از لحاظ روانى برايمان بد مى شد . وى افزود: من از ابتدا در تركيب ثابت تيم قرار داشتم اما خودم بازى نكردم چرا كه سرما خوردگى خفيفى داشتم و دكتر نوروزى به من توصيه كرده بود از بازى چشم پوشى كنم . لطفى در پايان تصريح كردكه امسال استقلال متفاوتى در مسابقات حضور پيدا خواهد كرد. ما نفرات بسيار خوبى جذب كرده ايم وشانس اول قهرمانى محسوب مى شويم . مطمئناً با گذشت زمان وهماهنگ تر شدن بازيكنان، هواداران شاهد نمايش فوتبال زيباترى از سوى استقلال خواهند بود.

yase vahshi
بياتى نيا: مجيدى جاى مرا تنگ نمى كند

تهران IranSport.Net - محسن بياتى نيا مهاجم استقلال با مثبت ارزيابى كردن حضور فرهاد مجيدى در اين تيم گفت: فرهاد بازيكن بزرگى است وقطعاً مى تواند به تيم كمك كند . او جزيى از خانواده استقلال است وحالا در حقيقت به خانه خودش بازگشته است . وى افزود: دريك تيم هر بازيكنى جايگاه خودش را دارد .من نگران آمدن مجيدى نيستم چون او جاى مرا تنگ نمى كند. من كار خودم را مى كنم او هم كار خودش را و در نهايت اين سرمربى تيم است كه تصميم مى گيرد چه تركيبى از بازيكنان را مورد استفاده قرار دهد . بياتى نيا درپايان تصريح كرد: مقابل ملوان كار سختى پيش رو داريم . اين اولين بازى خارج از خانه ما در فصل جديد است . بايد بتوانيم نتيجه لازم را كسب كنيم تا از قافله تيم هاى بالاى جدول عقب نيفتيم .

yase vahshi
عليزاده:اگر استقلال اهواز را نمى برديم من وارد ميدان مى شدم

تهران IranSport.Net - على عليزاده مهاجم استقلال در مورد علت نيمكت نشينى اش در بازى مقابل استقلال اهواز گفت: واقعاً مى گويم كه برايم هيچ فرقى نمى كند روى نيمكت بنشينم يا بازى كنم، مهم موفقيت تيم است . وقتى تيم به پيروزى مى رسد همه بازيكنان خوشحال هستند چه آنها كه ثابت بازى مى كنند و چه آنها كه نيمكت نشين هستند . وى افزود: بايد اضافه كنم اگر نتيجه ۳ بر ۲ نمى شد وما نمى برديم حتماً حجازى از من استفاده مى كرد . به هر حال من هم قابليت هايى دارم كه سرمربى تيم به آن ها واقف است . عليزاده در پايان تصريح كرد: تا پايان ليگ فرصت زيادى باقى مانده است . من هم وقت دارم كه خودم را به تركيب اصلى تحميل كنم . مطمئن باشيد در بازى هاى بعد به ميدان خواهم رفت .

yase vahshi
پولادى:مى دانستم مقابل استقلال اهواز جزو نفرات ثابت استقلال هستم

تهران IranSport.Net - هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به عملكرد خوبم در تمرينات فكر مى كردم در بازى مقابل استقلال اهواز جزو نفرات ثابت تيم باشم. مهرداد پولادى اظهار داشت: در تيم استقلال با توجه به حضور ناصر حجازى آماده ترين بازيكنان فرصت بازى پيدا مى كنند. هر بازيكنى كه بتواند در تمرينات خود را نشان دهد مى تواند در تركيب اصلى تيم حضور يابد. وى ادامه داد: من طى تمرينات پيش فصل سعى كردم يكى از بهترين ها باشم و گمان مى كنم توانستم اعتماد مربيان را جلب كنم. با توجه به رضايت مربيان مى دانستم به احتمال زياد در بازى مقابل استقلال اهواز جزو نفرات ثابت خواهم بود. مهاجم تيم فوتبال استقلال در توجيه عملكرد نه چندان مناسب خود در نيمه نخست ديدار مقابل استقلال اهواز، گفت: چون براى اولين بار بود كه در تركيب استقلال به ميدان مى رفتم با ساير بازيكنان هماهنگ نبودم و نتوانستم عملكرد خوبى داشته باشم. با گذشت زمان ضمن آشنايى با جو ورزشگاه راحت تر بازى كردم و خواسته مربيان را به اجرا درآوردم.

yase vahshi
نوازى: فعل خواستن را صرف كرديم و پيروز شديم

تهران IranSport.Net - كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنان ما در ديدار مقابل استقلال اهواز فعل خواستن را صرف كردند و پيروز شدند و به چيزى كه مستحق آن بودند رسيدند. «محمد نوازى» خاطرنشان كرد: شايد در نيمه اول آنچنان كه بايد و شايد نتوانستيم تاكتيك هاى مدنظر را مقابل حريف به اجرا بگذاريم اما با انجام تغييراتى شكل كار تغيير يافت و مقابل حريف به پيروزى دست پيدا كرديم.وى اضافه كرد: استقلال اهواز كه نسبت به سال گذشته تغييرات زيادى پيدا كرده بود باز هم يك تيم منسجم را به ميدان فرستاد و توپ را در هر جاى زمين كه دلش مى خواست به گردش در مى آورد.نوازى به عملكرد بازيكنان جوان استقلال اشاره كرد و يادآور شد: به هر ترتيب، زمان هر چقدر جلوتر برود اين بازيكنان كه به جز يكى دو نفر مابقى آنها تجربه بازى در ليگ برتر را دارند بهتر كار خواهند كرد و در تركيب استقلال جايگاه ثابتى را به دست مى آورند.

yase vahshi
نوازى: فعل خواستن را صرف كرديم و پيروز شديم

تهران IranSport.Net - كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنان ما در ديدار مقابل استقلال اهواز فعل خواستن را صرف كردند و پيروز شدند و به چيزى كه مستحق آن بودند رسيدند. «محمد نوازى» خاطرنشان كرد: شايد در نيمه اول آنچنان كه بايد و شايد نتوانستيم تاكتيك هاى مدنظر را مقابل حريف به اجرا بگذاريم اما با انجام تغييراتى شكل كار تغيير يافت و مقابل حريف به پيروزى دست پيدا كرديم.وى اضافه كرد: استقلال اهواز كه نسبت به سال گذشته تغييرات زيادى پيدا كرده بود باز هم يك تيم منسجم را به ميدان فرستاد و توپ را در هر جاى زمين كه دلش مى خواست به گردش در مى آورد.نوازى به عملكرد بازيكنان جوان استقلال اشاره كرد و يادآور شد: به هر ترتيب، زمان هر چقدر جلوتر برود اين بازيكنان كه به جز يكى دو نفر مابقى آنها تجربه بازى در ليگ برتر را دارند بهتر كار خواهند كرد و در تركيب استقلال جايگاه ثابتى را به دست مى آورند.

yase vahshi
مرفاوي:حضور مجيدي مشكلي در خط حمله تيم استقلال ايجاد نخواهد كرد

تهران IranSport.Net - مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت حضور " فرهاد مجيدي " در اين تيم در خط حمله اين تيم مشكلي ايجاد نخواهد كرد.

" عبدالصمد مرفاوي " روز دوشنبه با بيان اين مطلب گفت پيوستن مجيدي به تيم استقلال سبب ايجاد تراكم در خط حمله اين تيم نخواهد شد، درست است كه وي يك مهاجم است اما فراموش نكنيم كه او قابليت بازي در پست‌هاي ديگر به‌ويژه در خط هافبكم را نيز دارد.

وي افزود حضور او نه تنها باعث ايجاد خلل در كار مهجمان نمي‌شود بلكه باعث ايجاد انگيزه و رقابت بين ساير بازيكنان مي‌شود و اين امر باعث پيشرفت تيم خواهد شد.

وي در مورد بازي اين هفته تيم استقلال با ملوان بندرانزلي درچارچوب ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران اظهار داشت:مطمئنا در اين بازي بهتر از بازي اول ظاهر خواهيم شد در نظر داشته باشيد كه استقلال در اين فصل علاوه بر تغييرات زياد ، سيستم بازي خود را نيز عوض كرده است و براي رسيدن به شرايط ايده‌آل خود نياز به گذشت زمان داريم .

yase vahshi
مجتبي جباري: به تمرينات ويژه احتياج دارم

تهران IranSport.Net - هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت به تمرينات ويژه‌اي نياز دارم تا در هفته آينده بتوانيم در تركيب اصلي تيم فوتبال استقلال تهران قرار بگيرم .

" مجتبي جباري " روز دوشنبه با بيان اين مطلب اظهارداشت براي رسيدن به آمادگي كامل تلاش مي‌كنم ولي به زمان نياز دارم .

جباري با اشاره به پيروزي تيم استقلال تهران مقابل استقلال اهواز در هفته اول ليگ برتر گفت پيروزي برابر استقلال اهواز شروع خوبي بود. از قبل هم گفته بودم استقلال ناهماهنگ است، به دليل آنكه فرصت انجام بازي تداركاتي نداشتيم. گل‌هايي هم كه دريافت كرديم به همين دليل بود.

جباري در خصوص بازي‌اش اظهار داشت: براي مسابقه آماده نبودم و قرار بود فقط ‪ ۱۵‬تا ‪ ۲۰‬دقيقه بازي كنم، اما به صلاحديد مربيان، در تركيب اصلي قرار گرفتم. شروع خوبي داشتم و بدون مشكل بازي كردم.

yase vahshi
فرهاد مجيدي رسما استقلالي شد

تهران IranSport.Net - "فرهاد مجيدي" عصر دوشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استقلال تهران منعقد كرد. مجيدي با قراردادي يكساله از تيم النصر امارات عربي متحده به تيم فوتبال استقلال تهران پيوست . مجيدي گفت : خوشحالم كه بعد از هشت سال، بار ديگر به خانه خود بازگشتم. مجيدي اظهار داشت : با بازگشت علي فتح الله زاده و ناصر حجازي به باشگاه استقلال تهران، شرايط حضورم در اين تيم مهياد شد به طوريكه پس از مذاكره با مسئولان و مربيان اين تيم، دوباره به تيم سابق خود برگشتم.

ملي‌پوش اسبق فوتبال ايران در مورد احتمال نيمكت نشيني خود در تيم فوتبال استقلال تهران افزود : تمامي تلاش خود را براي حضور در تركيب ثابت اين تيم به كار مي‌گيريم.

وي همچنين از احتمال حضور خود در تركيب تيم استقلال تهران به عنوان بازيكن خط مياني خبر داد.

مجيدي در مورد اختلاف خود با باشگاه النصر امارات گفت : كميته انضباطي فدراسيون بين‌المللي فوتبال در اين مورد تصميم‌گيري خواهد كرد.

مجيدي پس از انعقاد قرارداد خود با باشگاه استقلال تهران در تمرينات تيم فوتبال اين باشگاه شركت مي‌كند.

yase vahshi
فيفا: چهره سه تيم صعودكننده آسيايي به جام جهاني فوتبال ساحلي مشخص شد

تهران IranSport.Net - مسابقات مقدماتي فوتبال ساحلي جام جهاني ‪ ۲۰۰۷‬در آسيا روز شنبه با صعود سه تيم از شش تيم شركت‌كننده در اين رقابت‌ها به مسابقات
جهاني ريودوژانيرو پايان يافت.

به گزارش فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا)، بر همين اساس تيم ژاپن پس از پيروزي ‪ ۸‬بر ‪ ۶‬در يك مسابقه نفس گير مقابل ايران در مرحله نيمه‌نهايي، براي سومين دوره پياپي به مسابقات جام جهاني فوتبال ساحلي راه يافت.

تيم ايران هم با پيروزي دور از انتظار ‪ ۶‬بر صفر مقابل مدافع عنوان قهرماني يعني بحرين سوم شد و سهميه صعود به جام جهاني را دريافت كرد.

درحاليكه ژاپن و ايران قدرتمندترين تيم‌هاي فوتسال آسيا هستند اما تيم كشور ميزبان يعني امارات مدال طلاي اين رقابت‌ها را از آن خود كرد.

تيم امارات در حضور تماشاگران پر سر و صداي اين كشور و تحت مربيگري "مارسلو مندز" برزيلي مسابقات گروهي خود را پيروزي ‪ ۶‬بر ‪ ۲‬مقابل هند شروع كرد و با شكست ‪ ۶‬بر ‪ ۳‬ژاپن ادامه داد تا اينكه در مرحله نيمه‌نهايي بحرين را ‪ ۵‬بر ‪ ۲‬شكست داد و براي اولين بار سهميه حضور ر مسابقات جام جهاني را كسب كرد.

امارات در فينال دوباره مقابل ژاپن قرار گرفت.

اين تيم در اين مسابقه با روحيه ظاهر شد به طوريكه نيمه اول را ‪۳‬ بر يك به سود خود خاتمه داد. با وجود اين ژاپن هم كه نمي‌توانست به اين زودي تسليم شود، با ارايه يك بازي قابل تحسين در نيمه دوم نتيجه را به تساوي كشاند. اما در همين زمان "باخيت سعد" كاپيتان امارات گل پيروزي را براي امارات به ثمر رساند و قهرماني اين تيم را مسجل ساخت.

اين بازيكن در پايان مسابقات به همراه هم تيمي خود يعني "حمزه" به ترتيب به عنوان بهترين بازيكن و بهترين دروازه‌بان رقابت‌ها شناخته شدند.

مندز كه قصد دارد هدايت تيم امارات در مسابقات ريودوژانيرو را هم بر عهده داشته باشد پس از قهرماني اين تيم با اشاره به عملكرد بهتر بازيكنان خود در سواحل كشور خود گفت: از بازي آنها بيشتر به اين دليل به وجد آمدم كه مي‌دانم آنها فقط بخشي از توانايي‌هاي خود را به نمايش گذاشتند. اگر به خوبي براي مسابقات جام جهاني آماده شويم مي‌توانيم مشكلات زيادي براي تيم‌هاي ديگر به وجود آوريم.

با توجه با افزايش محبوبيت فوتبال ساحلي در سراسر آسيا، كاملا روشن بود كه اين رشته پيشرفت بسياري داشته است.

فاصله كم بين تيم‌هاي شركت‌كننده هم از همان ابتدا مشخص بود به طوريكه فقط يك مسابقه از چهار مسابقه نخست، با اختلاف بيشتر از يك گل بين تيم‌ها خاتمه يافت.

تيم بحرين قهرمان دوره قبل كه به عنوان يكي از مدعيان در مسابقات حضور داشت، سه مسابقه از چهار مسابقه خود از جمله ديدار مقابل ايران را واگذار كرد.

چين نيز كه سال گذشته در مسابقه رده بندي مقابل ايران شكست خورده بود، با تركيب قوي‌تري در اين دوره حاضر شده بود. اين تيم در اولين مسابقه خود ‪ ۲‬بر يك مقابل بحرين شكست خورد اما با پيروزي مقابل ايران با يك پنالتي، انتقام سال گذشته‌اش را گرفت.

با وجود اين چين كه فقط دو امتياز تا صعود فاصله داشت فقط مي‌توانست اميدوار باشد كه بحرين حداقل با ايران مساوي كند اما اين مسابقه هم با پيروزي تيم ايران پايان يافت تا چين منتظر مسابقات سال آينده بماند.

yase vahshi
نمره ۴ براى مهدى مهدوى كيا

تهران IranSport.Net - بازيكن ايرانى تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در پايان هفته دوم بوندس ليگا نمره خوبى دريافت نكرد. مهدوى كيا در ديدار مقابل بيله فلد به طور كامل براى تيمش به ميدان رفت اما نتوانست به نمره خوبى دست يابد. نشريه كيكر به وى نمره ۴ كه معادل بازى متوسط رو به ضعيف است را داد.

yase vahshi
تيموريان ، ضعيف ترين بازيكن بولتون مقابل پورتس موث

تهران IranSport.Net - هافبك ايرانى تيم فوتبال بولتون در پايان هفته سوم ليگ برتر انگلستان نمره خوبى دريافت نكرد. آندرانيك تيموريان كه در بازى خارج از خانه با پورتس موث به طور كامل بازى كرد و شاهد باخت ۳ بر يك تيمش بود، از سوى نشريه كيكر آلمان نمره ضعيف ۵ دريافت كرد. براساس نمراتى كه اين نشريه به بازيكنان داده، هافبك ايرانى بولتون، ضعيف ترين بازيكن تيمش در اين ديدار بوده است.

yase vahshi
محمد نورى : تلاش مى كنيم پيكان را هم شكست دهيم

تهران IranSport.Net - «محمد نورى» كه در ديدار هفته اول صباباترى تنها گل پيروزى بخش اين تيم را در خانه ابومسلم به ثمر رساند، گفت: مسابقه با پيكان دومين ديدارمشكل ما در رقابت هاى فصل جارى ليگ برتر است اما تمام تلاشمان را به كار مى بنديم تا آنها را در خانه شكست دهيم. وى ادامه داد: پيكان نسبت به فصل پيش، تيم به مراتب بهترى را در اختيار دارد و مطمئنا كاردشوارى مقابل آنها پيش رو داريم اما بازيكنان ما مى توانند با ارائه بازى حقيقى خود، ۳ امتياز ارزشمند ديگر را كسب كنند. هافبك تيم فوتبال صباباترى همچنين تاكيد كرد: زدن گل در اولين بازى آنهم مقابل تيم قدرتمندى مانند ابومسلم كار بسيار سختى بود اما خوشحالم زحمت بازيكنان تيم با گلزنى من نتيجه داد. وى در مورد ديدار با ابومسلم اضافه كرد: پيروزى مقابل ابومسلم مقابل تماشاگرانش كار بسيار سخت و مهمى است. بازيكنان ما در آن ديدار از جان مايه گذاشتند و درنهايت با كسب ۳ امتياز حساس و سرنوشت ساز به تهران برگشتيم. نورى در مورد وضعيت صباباترى درفصل جارى تصريح كرد: ما تيمى داريم كه از بازيكنان جوان و با تجربه تشكيل شده است. البته بازيكنان جوان ما هم تجربه حضور در ليگ برتر را دارند كه همين مساله مى تواند به موفقيت صباباترى در اين فصل كمك شايانى كند.

yase vahshi
جبارى : ديگر در تركيب اصلى نخواهم بود

تهران IranSport.Net - «مجتبى جبارى» اظهار داشت: پيروزى مقابل استقلال اهواز شروع خوبى بود. از قبل هم گفته بودم استقلال ناهماهنگ است، به دليل آنكه فرصت انجام بازى تداركاتى نداشتيم. گل هايى هم كه دريافت كرديم به همين دليل بود. جبارى در خصوص بازى خودش اظهار داشت: براى مسابقه آماده نبودم و قرار بودم فقط ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بازى كنم اما به صلاحديد مربيان، در تركيب اصلى قرار گرفتم. شروع خوبى داشتم و بدون مشكل بازى كردم. وى ادامه داد: تلاش مى كنم به آمادگى كامل برسم. در ۲ ۳، هفته آينده، به تمرينات ويژه اى نياز دارم و به احتمال فراوان ديگر در تركيب اصلى قرار نخواهم گرفت. شرايط حضورم در تيم كم كم فراهم خواهد شد. جبارى در خصوص ترانسفر شدنش به يك تيم خارجى گفت: اين بستگى به خودم دارم. اگر شرايطم خوب باشد، امكان جدايى ام از استقلال در نيم فصل وجود دارد. بازيكن استقلال در خصوص بخت قهرمانى اين تيم در ليگ عنوان كرد: تيم خوبى داريم كه پتانسيل قهرمانى دارد. فقط به هماهنگى نياز داريم كه به مرور زمان به آن دست پيدا خواهيم كرد.

yase vahshi
اميرحسين صادقى : آرامش بر استقلال حكمفرما شده است

تهران IranSport.Net - اميرحسين صادقى گفت: با توجه به شرايط دشوارى كه استقلال در فصل گذشته پشت سر گذاشت، مديريت جديد باشگاه با درايت خود آرامش را بر تيم حكمفرما كرده است. مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: استقلال در فصل گذشته علاوه برمحروميت ازحضور در ليگ قهرمانان آسيا درآخرين هفته هاى ليگ قهرمانى را نيز از دست داد. همه اينها مى تواند براى هر تيمى يك ضربه بزرگ باشد كه به تيم ما درفصل گذشته وارد آمد.وى ادامه داد: با اين شرايط خيلى سخت بود كه تيم ما مشكلات را فراموش كند اما با تلاش و درايت مديريت باشگاه و حضور كادر فنى توانمند، بسيارى از مشكلات برطرف شده است. آنها شرايطى را فراهم آوردند كه بازيكنان به خودباورى رسيده اند و مى خواهند دوباره استقلال قهرمان ليگ شود.صادقى با اشاره به ديدار تيمش مقابل استقلال اهواز گفت: اين بازى يكى از دشوارترين ديدارهاى ما بود. در اين بازى به دليل ناهماهنگى بازيكنان در نيمه اول تا اندازه اى دچارمشكل شديم .علاوه براين مدافعان نيز با تك اشتباهات خود باعث شدند ۲گل دريافت كنيم اما درنيمه دوم بهتر بازى كرديم و در شروع مسابقات ليگ نتيجه اى قابل قبول و اميدواركننده كسب كرديم. وى ادامه داد: دراين بازى مدافعان استقلال ناهماهنگ نبودند. ما به دليل اشتباهات فردى خود به حريف اجازه گلزنى داديم. خود من دراين بازى خيلى راحت از مهاجم استقلال اهواز دريبل خوردم تا دروازه ما باز شود. قطعا در بازى هاى آينده اين ضعف ها برطرف مى شود و تيم هماهنگ ترعمل خواهد كرد. مدافع استقلال با اشاره به تغييرات اعمال شده درسيستم دفاعى اين تيم گفت: بعد از ۱۲ سال استقلال سيستم خود را تغيير داده است. من تنها در رده ملى تجربه بازى در چنين سيستمى را دارم و طبيعى است كه با بازيكنان كنارى ام هماهنگى نداشته باشم. حتما اين ناهماهنگى در بازى هاى آينده برطرف خواهد شد.

yase vahshi
نصرتى : هيچ ترسى از انتقادات ندارم

تهران IranSport.Net - مدافع تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد كه از انتقاد هراسى ندارد و با اقتدار با كارش ادامه خواهد داد. «محمد نصرتى» اظهار داشت: دفاع پرسپوليس در بازى با صنعت نفت ۲ گل خورد اما اين عملكرد در اولين گام نمى تواند بدان معنا باشد كه دفاع ما ضعيف است. با گذشت زمان و هماهنگى بازيكنان، با اقتدار بيشترى در ميادين حاضر خواهيم شد. مدافع سابق پاس عنوان كرد: زمانيكه در تيم ملى بودم، انتقادهاى زيادى عليه من بود اما با تلاش تمامى مشكلات را برطرف كردم. نصرتى گفت: پرسپوليس تيم بزرگى است اما هراسى از انتقادات ندارم. اگرچه در صورت گل خوردن در بازهاى بعدى، بار ديگر انتقادات تشديد خواهد شد. وى درباره ديدار با پگاه گيلان افزود: خوشبختانه بازى اول مقابل نفت آبادان را برديم اما آن مسابقه به پايان رسيده و اكنون پرسپوليس به ديدار با پگاه فكر مى كند. فكر مى كنم با توجه به ميزبانى و حمايت تماشاگران بازى راحت ترى را نسب به ديدار اول تجربه خواهيم كرد و احتمال پيروزى پرسپوليس بسيار بالا است.

yase vahshi
جام جهانى فوتبال ساحلى ۴ شهريور ماه قرعه كشى مى شود

تهران IranSport.Net - مراسم قرعه كشى جام جهانى فوتبال ساحلى۴، شهريور در شهر مارسى فرانسه برگزار مى شود. تيم ملى فوتبال ساحلى ايران با عملكرد مطلوب در مسابقات قهرمانى آسيا، موفق شد جواز حضور در جام جهانى ۲۰۰۷ را كسب كند.مراسم نهايى قرعه كشى مسابقات، ۴ شهريور در هتل پالن واقع در مارسى فرانسه انجام مى شود. ماركو اكتاويو، سرمربى ايران در اين مراسم حضور خواهد داشت.مراسم به وقت محلى مارسى ساعت ۲۰ آغاز مى شود. جام جهانى ۲۰۰۷ فوتبال ساحلى با حضور ۱۶ تيم در برزيل برگزار مى شود.

yase vahshi
سرمربى استقلال :اميدوارم رئيس فدراسيون جديد، فوتبال ما را نجات دهد

تهران IranSport.Net - سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: اميدوارم هر كسى كه رئيس فدراسيون فوتبال مى شود فوتبال ما را از اين بلاتكليفى خارج كند.ناصر حجازى، افزود: حدود ۱۵ ماه فدراسيون فوتبال بدون رئيس اداره مى شود و با توجه به زحماتى كه هاشمى، سرپرست موقت براى فدراسيون متحمل شد اما در بلاتكليفى به سر مى بريم و اميدوارم رئيس جديد فوتبال ما را از اين گرداب نجات دهد.وى تصريح كرد: براى اينكه ليگى بهتر از ۶ دوره قبلى داشته باشيم نياز به برنامه ريزى دقيق و رفع اشكالات دوره هاى پيش داريم.

yase vahshi
ناصر ابراهيمى: منعى براى همكارى با تيم هاى باشگاهى ندارم

تهران IranSport.Net - مربى تيم ملى فوتبال كشورمان گفت: با وجود اينكه در استخدام فدراسيون فوتبال هستم اما منعى براى همكارى با تيم هاى باشگاهى ندارم. «ناصرابراهيمى» با بيان اين مطلب افزود: همكارى ام با فدراسيون فوتبال منافاتى با حضور در تيم هاى باشگاهى ندارد و با وجود اينكه كادر فنى اغلب باشگاه ها كامل شده است اما درصورتى كه پيشنهاد خوبى دريافت كنم، آن را بررسى خواهم كرد. ابراهيمى اضافه كرد: تيم ملى تا چند ماه آينده مسابقه خاصى در پيش ندارد و شرايط قراردادى كه با فدراسيون فوتبال دارم به گونه اى است كه امكان همكارى با تيم هاى باشگاهى به مربيان تيم ملى در دوره فراغت از بازيهاى ملى را مى دهد و درست به همين دليل آقاى ابراهيم زاده در حال حاضر همكارى خود را با سپاهان از سر گرفته است.وى درخصوص وضعيت ادامه همكارى اميرقلعه نويى با تيم ملى اظهار داشت: هيچ اطلاعى از قلعه نويى ندارم . بعد ازجام ملتها تماس چندانى با هم نداشتيم و درجريان تصميم او براى ادامه همكارى با تيم ملى نيستم.

yase vahshi
ورمزيار:فوتبال ما نياز به يك مدير ورزشى دارد

تهران IranSport.Net - مربى تيم فوتبال استقلال تهران به برگزارى انتخابات رياست فدراسيون بدون اتلاف زمان تأكيد كرد.«صادق ورمزيار» افزود: فوتبال ما براى پيشرفت بايد از اين بلاتكليفى خارج شود كه اميدوارم با برگزارى به موقع انتخابات به سرعت از بلاتكليفى خارج شويم.وى ادامه داد: رئيس فدراسيون فوتبال بايد يك مدير ورزشى باشد زيرا يك مدير ورزشى مشكلات ورزشى را به خوبى مى داند و مى تواند در رفع مشكلات به دقت اقدام كند.ورمزيار خاطر نشان كرد: با تعيين رئيس فدراسيون و برگزارى منظم مسابقات ليگ برتر و جام حذفى فوتبال ملى ما هم عملكرد بهترى خواهد داشت.

yase vahshi
دستوالعمل انتخابات و فرم ثبت نام از نامزدهاى فدراسيون فوتبال تأييد شد

تهران IranSport.Net - كميته انتقالى فدراسيون فوتبال دستورالعمل اجرايى انتخابات و فرم ثبت نام از نامزدهاى اين فدراسيون را تاييد كرد. يكشنبه آئين نامه و دستورالعمل برگزارى انتخابات و فرم ثبت نام از كانديداهاى فدراسيون فوتبال درجلسه عصر يكشنبه كميته انتقالى مورد تاييد ۴عضو حاضر اين كميته (صفايى فراهانى، كيومرث هاشمى، غفارى ومحمد حسن انصارى فرد ) قرار گرفت و براى انجام كارهاى ادارى در اختيار بخش هاى اجرايى قرار گرفت . فرم ثبت نام از كانديداها پس از تكثير در اختيار مسئولان دبيرخانه فدراسيون فوتبال قرار مى گيرد تا در اختيار متقاضيان حضور در انتخابات فدراسيون فوتبال قرار گيرد .كار ثبت نام از نامزدهاى رياست و حضور درهيأت رئيسه فدراسيون فوتبال از روز شنبه سوم شهريورماه آغاز و به مدت ۱۰ روزكارى (۱۵ شهريور) ادامه خواهد داشت . كميته ۳ نفره بررسى و تطبيق مدارك نامزدها شامل دبيركل فدراسيون فوتبال، رئيس كميته حقوقى و يك عضو كميته انتقالى طى مدت ۱۰ روزشرايط اختصاصى كانديداها شامل ۸ سال سابقه مديريت، داشتن حداقل ۳۵ وحداكثر ۶۵ سال سن و مدرك تحصيلى ليسانس را بررسى خواهند كرد. انتخابات فدراسيون فوتبال روز۲۳ مهرماه برگزار خواهد شد و طى آن علاوه برانتخاب رئيس جديد فدراسيون فوتبال، ۱۱ عضو ديگر شامل ۳ نفرنايب رئيس(نايب رئيس اول، رئيس سازمان ليگ برتر و نايب رئيس بانوان)، ۵ نفرعضو هيأت رئيسه (يك نفرمديرعامل باشگاه ها، يك نفررئيس هيأت هاى فوتبال و ۳ نفركانديداى آزاد)، ۲نفربازرس (اصلى وعلى البدل) و يك نفرخزانه دار توسط اعضاى مجمع انتخاب خواهند شد.

yase vahshi
مازيار زارع : روز سختى مقابل استقلال خواهيم داشت

تهران IranSport.Net - هافبك تيم فوتبال ملوان بندرانزلى گفت: براى افزودن به اندوخته خود در جدول رده بندى مقابل استقلال تهران با هدف كسب امتياز به ميدان خواهيم رفت. مازيار زارع عنوان كرد: بازى با استقلال شرايط خاص خود را دارد و از اكنون مى دانم كه بازى بسيار سختى را پيش رو خواهيم داشت اما مطمئنا ملوان دست بسته نخواهد بود.وى افزود: ملوان با انجام روزى ۲ جلسه تمرين خود را براى بازى با استقلال آماده مى كند و تمرينات كاملا هدفدارى را پشت سر مى گذارد كه نتيجه آن كسب امتياز از استقلال خواهد بود.زارع تصريح كرد: در خط هافبك و حمله خود نيازمند هماهنگى بيشترى هستيم چرا كه در اين بازى خاص بايد در زدن ضربات آخر دقت لازم را به خرج دهيم و از تك موقعيت ها به بهترين شكل استفاده ببريم.هافبك ملوان گفت: قطعاً آنها در برترى تيم ما تأثيرگذار خواهند بود و مى توانند با تشويق هاى سالم خود شرايط را براى نتيجه گيرى ملوان فراهم آورند.

yase vahshi
شفيعى زاده : كريمى با بلندگو ، بى سيم يا تلفن همراه كارش را انجام مى دهد

تهران IranSport.Net - على شفيعى زاده، صاحب امتياز تيم استقلال اهواز معتقد است كميته انضباطى بايد مانند تيم هاى ديگر جريمه فيروز كريمى را كاهش داد يا به نحو ديگرى وى را با محروميت مواجه سازد تا اين تيم ضربه هاى بزرگى را از بابت عدم در اختيار داشتم سرمربى در بازى هاى ديگر، متحمل نشود.وى با تاييد مطلب فوق اظهار داشت: شخصا به احكام صادر شده از طرف شاه حسينى اعتقاد دارم چون مطمئنم احكام انضباطى براى تمام تيم ها به صورت قاطع صادر شده اما بايد اين نكته نيز در نظر گرفته شود كه يك مربى نيز ممكن است بر اثر فشارهاى بيرونى، گاهى اوقات حرف هايى را بر زبان جارى سازد. وى در ادامه افزود: حتما نسبت به اين حكم اعتراض خواهيم كرد تا حكم صادره در خصوص كريمى به جريمه نقدى يا احكام ديگر تغيير و تخفيف يابد. مطمئنا اگر مسئولان كميته انضباطى به اين موضوع كه كريمى تحت فشارصحبت هايى را بيان كرده، مطمئنا در احكام خود تجديدنظر خواهند كرد. كميته انضباطى در دفعات گذشته خصوصا در قبال تيم هايى نظير استقلال و پرسپوليس در احكامش تخفيف قائل شده، بنابراين مى تواند چنين مسأله اى براى ما نيز وجود داشته باشد.شفيعى زاده در پايان خاطرنشان ساخت: كريمى، يكى از بهترين مربيان ليگ برتر ايران است. اين مربى به هر طريق صحبت هاى فنى اش را به بازيكنان منتقل مى كند، چنانچه ايشان نتوانند از كنار زمين حرفهايش را به بازيكنان منتقل كنند، اين كار را از طريق بلندگو، بى سيم و يا تلفن همراه به بازيكنان منتقل خواهند ساخت، چه بسا كه پيش از اين نيز چنين كارهايى را از طريق ايشان صورت گرفته بود.

yase vahshi
خوردبين: براى جذب بازيكن خارجى دقت مى كنيم

تهران IranSport.Net - سرپرست پرسپوليس گفت: ۳ بازيكن خارجى حاضر در تمرينات تاكنون مورد تأييد كادر فنى قرار نگرفته اند.«محمود خوردبين » تصريح كرد: ۳ بازيكن نيجريه اى، صربستانى و كامرونى كه از روز يكشنبه در تمرينات پرسپوليس شركت كرده اند، تاكنون عملكرد قابل قبولى ارائه نداده اند و كادر فنى نيز هيچكدام از آنها را تاييد نكرده است. وى ادامه داد: براى جذب بازيكنان خارجى بسيار دقت خواهيم كرد. مى خواهيم نفراتى را جذب كنيم كه براى تيم موثر باشند. خوردبين همچنين در مورد آخرين وضعيت پرسپوليس عنوان كرد: بعد از بازى سنگين مقابل صنعت نفت، تمرينات مناسبى براى ديدار روز جمعه مقابل پگاه در دستور كار داريم و اميدواريم مقابل تماشاگران در ورزشگاه آزادى به پيروزى دوم برسيم.

yase vahshi
خوردبين: براى جذب بازيكن خارجى دقت مى كنيم

تهران IranSport.Net - سرپرست پرسپوليس گفت: ۳ بازيكن خارجى حاضر در تمرينات تاكنون مورد تأييد كادر فنى قرار نگرفته اند.«محمود خوردبين » تصريح كرد: ۳ بازيكن نيجريه اى، صربستانى و كامرونى كه از روز يكشنبه در تمرينات پرسپوليس شركت كرده اند، تاكنون عملكرد قابل قبولى ارائه نداده اند و كادر فنى نيز هيچكدام از آنها را تاييد نكرده است. وى ادامه داد: براى جذب بازيكنان خارجى بسيار دقت خواهيم كرد. مى خواهيم نفراتى را جذب كنيم كه براى تيم موثر باشند. خوردبين همچنين در مورد آخرين وضعيت پرسپوليس عنوان كرد: بعد از بازى سنگين مقابل صنعت نفت، تمرينات مناسبى براى ديدار روز جمعه مقابل پگاه در دستور كار داريم و اميدواريم مقابل تماشاگران در ورزشگاه آزادى به پيروزى دوم برسيم.

yase vahshi
بوستانى: به خاطر قرار داد با فدراسيون نتوانستم به تيم هاى ليگ برترى بروم

تهران IranSport.Net - مربى دروازه بان هاى تيم ملى فوتبال بزرگسالان با درخواست كميته جوانان فدراسيون فوتبال به عنوان دستيار جديد «نناد نيكوليچ» فعاليت خواهد كرد. اعضاى كادر فنى تيم ملى فوتبال بزرگسالان پس از جام ملت هاى آسيا و به دليل قرارداد يك ساله با فدراسيون فوتبال نتوانستند در فصل جديد ليگ برتر به تيم باشگاهى بپيوندند. فدراسيون فوتبال قصد دارد از برخى از اين مربيان در تيم هاى پايه استفاده كند كه در اين راستا مربى دروازه بان هاى تيم ملى بزرگسالان قرار است به عنوان دستيار نيكوليچ فعاليت كند. كريم بوستانى با تاييد اين مطلب اظهار كرد: با پيشنهاد كميته جوانان فدراسيون فوتبال قرار است از امروز در تمرينات اين تيم شركت كنم و به عنوان كمك مربى،نيكوليچ را در هدايت تيم جوانان همراهى كنم. بوستانى همچنين درمورد دلايل عدم حضورش در تيم هاى ليگ برترى گفت: به دليل قرارداد يكساله اى كه با فدراسيون فوتبال داشتم نتوانستم با وجود داشتن پيشنهادهايى به تيم هاى ليگ برترى بپيوندم و همچنان منتظر مشخص شدن رئيس فدراسيون هستم تا تكليف ما نيز مشخص شود. وى تاكيد كرد: از صنعت نفت و شاهين اهواز پيشنهاداتى داشتم. حتى قلعه نويى نيز از پاس همدان و ليگ امارات پيشنهاداتى براى مربيگرى داشت اما تنها به دليل قراردادى كه با فدراسيون فوتبال داشتيم حاضر به پذيرش اين پيشنهادات نشديم. اميدواريم كه شرايط آينده فدراسيون به گونه اى باشد كه افسوس فرصت هاى از دست رفته را نخوريم.

yase vahshi
منصوريان: خريد بازيكنان استقلال با برنامه بود

تهران IranSport.Net - عليرضا منصوريان هافبك محبوب آبى پوشان پايتخت طى اظهار نظرى در مورد مصدوميتش گفت: طبق دستور پزشك تيم فعلاً سبك تمرين مى كنم. به طور قطع به بازى هفته دوم مقابل ملوان نمى رسم اما تمام تلاشم بر اين است كه در ديدار هفته سوم مقابل مس كرمان از بند مصدوميت رهايى يابم. منصوريان همچنين در مورد جذب فرهاد مجيدى گفت: خط حمله هر تيم مهمترين و تأثيرگذارترين بخش تيم است و در داشتن مهاجم خوب و گلزن همواره شما را يك گام به پيروزى نزديكتر مى كند. قطعاً در فصل جديد، تعداد زياد مهاجمان تيم استقلال مشكل ساز نيست، چون مديران و كادر فنى در جذب بازيكنان آگاهانه و با وسواس عمل كرده اند و براى تمام مهاجمين اين فصل تيم، برنامه ريزى شده است.

yase vahshi
فيروز كريمى: مشكلات فوتبال را با زبان خودم گفتم، همين

تهران IranSport.Net - فيروز كريمى سرمربى تيم فوتبال استقلال اهواز كه بر اساس حكم صادر شده از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوى از نشستن بر روى نيمكت اين تيم محروم شده است، در توجيه عملكرد خود گفت: باور كنيد من منظور خاصى نداشتم، بلكه آقايان از نوع بيانم برداشت اشتباه داشته اند. كريمى گفت: من مشكلات فوتبال را با بيانى كه براى خودم قابل فهم و هضم است گفتم و قصد توهين و جسارت به هيچ كس را نداشته ام. سرمربى تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: عبدالحميد رمضانى مدير سازمان فوتبالاستقلال اهواز شب بازى به من اطلاع داد كه على ميرشفيعيان و مصطفى اكرامى نمى توانند در بازى استقلال تهران به ميدان بروند، غافل از اينكه نزديك به ۳ تبصره قانونى وضع شده بود كه منعى براى بازى آن بازيكنان وجود نداشت. كريمى گفت: من در تصورات اوليه خود، آن را به حساب غرض ورزى و عناد فدراسيونى ها گذشتم اما بعد از اينكه به شاه حسينى رئيس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال مراجعه كردم متوجه اشتباه خودم شدم و حالا هم ديگر حرفى ندارم و اميدوارم فدراسيونى ها حرف و ادعاهاى مرا بپذيرند.

yase vahshi
تيمهاى حاضر در يك هشتم نهايى مسابقات فوتبال المپياد ايرانيان شناخته شدند

تهران IranSport.Net - چهره ۸ تيم ديگر صعود كننده به مرحله يك هشتم نهايى مسابقات فوتبال المپياد ورزشى ايرانيان مشخص شد.عصر ديروز در دور پايانى از مرحله مقدماتى مسابقات فوتبال المپياد ورزشى ايرانيان ۸ بازى در شهرهاى مختلف برگزار شد و تكليف ديگر تيمهاى صعود كننده به مرحله يك هشتم نهايى مشخص شد.در بازيهاى گروه دو، خوزستان ۳ بر يك ايلام را شكست داد و لرستان با ۲ گل كهگيلويه وبوير احمد را از پيش رو برداشت. از اين گروه خوزستان و لرستان صعود كردند.در بازيهاى گروه ۳ در مشهد، گلستان ۴ بر صفر خراسان جنوبى را مغلوب كرد و خراسان رضوى و خراسان شمالى به تساوى ۲ بر ۲ رسيدند. از اين گروه تيمهاى خراسان رضوى و گلستان به مرحله يك هشتم پايانى رسيدند.در بازيهاى گروه ۴ در بندرانزلى، گيلان و كردستان به تساوى يك بر يك رسيدند و همدان يك بر صفر كرمانشاه را شكست داد. از اين گروه همدان و گيلان به دور بعدى راه يافتند. در بازيهاى گروه ۷ در تبريز، اردبيل و آذربايجان شرقى با نتايج مشابه ۲ بر يك مقابل زنجان و آذربايجان غربى به پيروزى دست يافتند. تيمهاى آذربايجان شرقى و اردبيل از اين گروه صعود كردند.پيش از اين تيمهاى تهران، مازندران، بوشهر، فارس، كرمان، سيستان و بلوچستان، اصفهان و قم به مرحله يك هشتم نهايى مسابقات فوتبال المپياد ورزشى ايرانيان راه يافته بودند.

yase vahshi
تست دوپينگ از بازيكنان ليگ برترى از هفته دوم

تهران IranSport.Net - براى نخستين بار در فصل جارى و از هفته دوم، كليه تيم هاى ليگ برترى تحت آزمايشات ويژه دوپينگ قرار خواهند گرفت.«محمدرضا شريف» رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال ضمن اعلام اين خبر افزود : درهفته دوم از تمامى تيم هاى ليگ برتر آزمايش دوپينگ بعمل خواهد آمد و اين اقدام با اعزام ماموران كميته و دعوت از بازيكنان مورد نظر شهرستانى انجام خواهد شد. شريف اضافه كرد: قصد داريم اين روند را از اين هفته در مسابقات ليگ برتردنبال كنيم و اميدواريم مسئولان باشگاه ها همكارى هاى لازم را با كميته مبارزه با دوپينگ انجام دهند. وى تصريح كرد: خوشبختانه اعتبارات و بودجه لازم از سوى فدراسيون فوتبال براى مبارزه قاطع با معضل دوپينگ درفصل جارى ليگ برتر پيش بينى شده و با برنامه هاى علمى و آموزشى كه در اين زمينه مد نظر داريم براى رسيدن به فوتبالى پاك و بدون هرگونه آلودگى تلاش خواهيم كرد. وى با بيان اينكه امسال تعداد نمونه گيرى هاى فوتبال به دو برابر افزايش خواهد يافت اظهار داشت: امسال تعداد نمونه گيرى ها از ۳۰۰ مورد به ۷۰۰ نمونه افزايش خواهد يافت كه اين ميزان افزايش در كشور و حتى در سطح قاره آسيا بى سابقه است و اميد مى رود با ادامه اين روند بتوانيم دوپينگ را در فوتبال كشور ريشه كن كنيم.

yase vahshi
تيم واليبال نوجوانان ايران ، برزيل را شكست داد

تهران IranSport.Net - تيم واليبال نوجوانان ايران اولين گام را در مرحله دوم مسابقات واليبال قهرماني نوجوانان جهان محكم برداشت و تيم برزيل را مغلوب كرد. تيم ايران صبح امروز سه‌شنبه در ديدار مقابل تيم برزيل قهرمان چند دوره رقابت‌هاي جهاني با نتيجه ‪ ۳‬بر يك به برتري دست يافت. در اين ديدار كه در شهر تيخوانا مكزيك برگزار شد تيم ايران با نتيجه ‪ ۳‬بر يك حريف قدرتمند خود را شكست داد تا با انگيزه‌اي مضاعف به مصاف تيم‌هاي هندوستان و آرژانتين برود.

تيم ايران گيم‌هاي اول ، سوم و چهارم را با نتايج ‪ ۲۵‬بر ‪ ۲۸ ، ۱۵‬بر ‪ ۲۶‬و ‪ ۲۵‬بر ‪ ۱۹‬به سود خود خاتمه داد و گيم دوم را با نتيجه ‪ ۲۵‬بر ‪۲۲‬ به حريف واگذار نمود.

تيم واليبال نوجوانان كشورمان كه در مرحله دوم اين رقابت‌ها در گروه اي قرار دارد در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه به مصاف تيم‌هاي هندوستان و آرژانتين مي‌رود.

در ديگر ديدار اين گروه تيم آرژانتين ‪ ۳‬بر يك هندوستان را شكست داد و در گروه اف تيم فرانسه ‪ ۳‬بر ‪ ۲‬از سد لهستان گذشت و چين ‪ ۳‬بر يك بر تيم بلژيك فائق آمد.

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

به نوشته روزنامه جهان فوتبال، باشگاه استقلال به دنبال جذب رحمان رضایی است و با توجه به رابطه خوب ناصر حجازی با رحمان، استقلالی ها خودشان را کم شانس نمی دانند.

روابط عمومی حزب الله ایران با انتشار بیانیه ای خرید بخشی از سهام باشگاه منچستر را تکذیب کرد. پیش از این یکی از روزنامه های سیاسی از تلاش این حزب برای خرید سهام باشگاه منچستر خبر داده بود.

خبر ورزشی درباره آخرین وضعیت مسعود شجاعی نوشت که این بازیکن مورد تائید فلیکس ماگات قرار گرفته و اگر مسوولان ولفسبورگ بتوانند رضایت نامه او را از شارجه بگیرند، شجاعی بوندس لیگایی می شود.

به گزارش روزنامه ASاسپانیا، به نظر می‌رسد سران رئال مادرید برای استراحت کاسیاس و دور بودن وی از جو مطبوعات، از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواسته ‌اند تا به بهانه گل خوردن زیاد، نام وی را خط بزنند و به جای، او پالوپ دروازه‌بان سویا را دعوت کنند.اگر این مساله ثابت شود مشکلات زیادی برای دوطرف بوجود خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، جلال حسینی مدافع ملی‌ پوش سایپا با دو پیشنهاد از لیگ آلمان و قطر مواجه شده و شاید از این تیم جدا شود. وی در این باره گفت که از لیگ دسته اول بوندس‌لیگا و لیگ قطر پیشنهاد دارد، ولی مذاکرات هنوز به مراحل نهایی نرسیده و قراردادش با سایپا طوری تنظیم شده که بدون مشکل خاصی می‌تواند از این تیم جدا شود.

بهزاد خداداد که گزینه اصلی کادر فنی تیم ملی تکواندو برای حضور در رقابتهای انتخابی المپیک بود به دلیل آسیب دیدگی از حضور در رقابتهای انتخابی انصراف داد تا مربیان برای انتخاب نماینده دوم تکواندو ایران در این رقابتها از بین مهدی بی باک و یوسف کرمی با انجام دیدار انتخابی، یک نفر را انتخاب کنند. دیدار انتخابی وزن ۸۰ کیلوگرم پنجشنبه در سالن خانه تکواندو برگزار خواهد شد و برنده این مسابقه روانه مسابقات انتخابی المپیک در منچستر می شود.

امرسون" هافبک ملی پوش برزیلی روز سه ‌شنبه با باشگاه میلان ایتالیا قرارداد امضا کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، امرسون از اینکه از رئال مادرید جدا شده و به ایتالیا بازگشته بسیار خشنود است.

به نوشته روزنامه پیروزی در حالیکه صحبتهایی در مورد انجام یک بازی دوستانه خارجی برای پرسپولیس مطرح می شود، مدیر برنامه های الونگ و آری هان از مذاکرات پرسپولیس با دو تیم مطرح هلند یعنی آژاکس و آیندهون خبر داده است.
iran-goftogoo
شکست والیبال نوجوانان ایران برابر هند

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در دومین مسابقه خود در مرحله دوم مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان، بازی را با نتیجه ۳ بر ۱ به هند واگذار کرده است.

تیم ایران که در ادامه دهمین دوره مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در مکزیک در برابر تیم هند قرار گرفته بود، پس از برد ۲۵ بر ۱۸ در ست اول بازی، در سه ست پیاپی با نتیجه ۲۵ بر ۱۷، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۱۹، بازی را به حریف واگذار کرد.

تیم ملی نوجوانان ایران پیش از این توانسته بود با نتیجه سه بر یک بر تیم برزیل، قهرمان شش دوره این بازی ها غلبه کند.

تیم ایران در مرحله دوم مسابقات قهرمانی والبیال نوجوانان جهان با تیمهای برزیل، آرژانتین و هند هم گروه است و برای صعود به مرحله نیمه نهایی این بازی ها باید در بازی بعدی خود بر آرژانتین غلبه کند.

دو تیم ایران و هند چند ماه پیش در فینال والیبال نوجوانان آسیا با هم بازی کردند که ایران در آن بازی پیروز شد و به قهرمانی آسیا رسید.

تیم ایران در سه دوره گذشته این بازی ها به ترتیب دوم، سوم و پنجم شده و امیدوار است این دوره با مربیگری ست کویچ صربستانی به جمع چهار تیم برتر صعود کند.
ایران گفتگو "روی
صعود ایران به نیمه نهایی والیبال نوجوانان جهان

تیم ملی نوجوانان ایران در آخرین دیدار مرحله دوم مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان با وجود شکست برابر تیم آرژآنتین به مرحله نیمه نهایی این مسابقات صعود کرد.

تیم ایران که در بازیهای قبلی خود برزیل را برده و در برابر هند شکست خورده بود، در این بازی نزدیک با نتیجه 3 بر 2 و با نتایج 25 بر 18، 17 بر 25، 21 بر 25، 25 بر 21 و 15 بر 11 در مقابل تیم قدرتمند آرژانتین شکست خورد.

اما در دیگر دیدار این گروه تیم برزیل موفق شد 3 بر صفر تیم هند را شکست دهد تا در این گروه تیم آرژانتین با 3 پیروزی در صدر جدول قرار گیرد و سه تیم ایران، برزیل و هند هر کدام با یک پیروزی و دو شکست در مقامهای دوم تا چهارم بایستند، که در این میان تیم ایران به دلیل امتیاز بیشتر نسبت به دو تیم دیگر در مکام دوم گروه ایستاد و به دور بعد صعود کرد.

در دیگر گروه این بازیها دو تیم فرانسه و چین به جمع چهار تیم برتر صعود کردند و تیمهای بلژیک و لهستان از صعود به نیمه نهایی باز ماندند.

به این ترتیب درمرحله نیمه نهایی تیم ایران به مربیگری ست کوویچ صربستانی با فرانسه، قهرمان اروپا، روبرو خواهد شد و چین با آرژانتین بازی خواهد کرد. این دیدارها روز شنبه 25 اوت (سوم شهریور) در مکزیک برگزار خواهد شد.

در دوره گذشته این مسابقات تیمهای روسیه، برزیل، ایتالیا، آرژانتین، ایران و فرانسه به ترتیب در مقامهای اول تا ششم ایستادند.
iran-goftogoo
تیم ملی فوتبال زنان آلمان: پیروزی ۷ بر صفر، در سن ۲۵ سالگی

user posted imageرقص پیروزی

پیروزی در برابر تیم ملی سوئیس غیرمنتطره نبود؛ در طول یک ربع قرن، تیم ملی فوتبال آلمان عنوان‌های گوناگونی را تصاحب کرده است؛ از جمله قهرمانی جهان در سال ۲۰۰۳. در حال حاضر این تیم عنوان قهرمانی اروپا را به یدک می‌کشد.

پیروزی ۷ بر صفر در بازی‌ مقدماتی جام ملت‌های اروپا دربرابر سوئیس بیش از ۱۱ هزار تماشاچی حاضر در استادیوم اوبرورت شهر کوبلنتس و فدراسیون تیم ملی فوتبال زنان آلمان را غرق در شادی کرد.

تیم آلمان در دو بازی آخرش نشان داده بود که یکی از تیم‌های برتر جهان است و عنوان قهرمانی اروپا را به درستی یدک می‌کشد. پیروزی این تیم در برابر تیم‌های ملی ویلز (۶ بر صفر) و هلند (۵ بر ۱) راه را برای رفتن به مسابقات جام اروپای ۲۰۰۹ هموار کرد. اینک، با پیروزی در برابر سوئیس قدم بعدی برای حضور در مسابقات جام ملت‌‌های اروپا در سال ۲۰۰۹ برداشته شد.

هم‌زمان با این دیدار، جشن تولد ۲۵ سالگی فدراسیون فوتبال بانوان نیز آغاز شد.

user posted image
سیمونه لاودر (سمت چپ) لارا دیکمن از تیم سوئیس را متوقف می‌کند

یک قدردانی

برد فوتبالیست‌های آلمانی تکرار تاریخی یک پیروزی بود: نخستین بازی رسمی تیم ملی فوتبال زنان آلمان، مسابقه‌ی این تیم با تیم ملی فوتبال زنان سوئیس بود که ۲۵ سال پیش در استادیوم اوبرورت شهر کوبلنتس انجام شد (۵ بر ۱ به نفع آلمان). به همین علت، جشن تولد ۲۵ سالگی فدراسیون فوتبال زنان جلوه‌ی ویژه‌ای یافت.

مهمانان بسیاری، از جمله‌ مربی‌های سابق تیم ملی فوتبال زنان، چون گرو بیسانز و تینا تینه‌مایر و نیز فوتبالیست‌های سابق زن در این جشن تولد حضور دارند.

سیلویا ناید، مربی تیم از حضور بازیکنان و مربیان سابق در این جشن خوشحال است و می‌گوید: «دعوت آن‌ها یک ایده‌ی عالی بود. بی‌شک آن‌ها در پیشرفت و مطرح شدن فوتبال زنان آلمان در عرصه‌ی جهانی سهم بسیاری داشته‌اند. در واقع این جشن قدردانی از آن‌ها است.»

آغازی بی‌نظیر

سیلویا نایدِ ۴۳ ساله، روز تولد فوتبال زنان آلمان را به خوبی به یاد می‌آورد. در آن زمان او ۱۸ سال داشت و در بازی برابر تیم سوئیس حضوری فعال داشت. او در نیمه‌ی دوم وارد بازی شد. هنوز دو دقیقه از حضورش در بازی نگذشته بود که دروازه‌ی حریف را گشود. اولین مربی تیم فوتبال زنان آلمان، گرو بیسانز، در رابطه با اولین بازی تیم می‌گوید: «بازی بی‌نظیری بود. حتی ماکس مرکل (یکی از فوتبالیست‌های معروف اتریشی و بعد ها از مربیان به نام فوتبال) هم پس از بازی نوشت، بازی هافبک راست تیم ما، بریگیت بُرمن، بازی پیره لیتبارسکی (هافبک میانه‌ی آلمانی) را تداعی می‌کرد.»

هدیه‌ای ارزنده

تیم فوتبال بانوان آلمان در ۲۹۲ بازی ملی، کارنامه‌ی درخشانی برای خود رقم زده است. ۲۰۰ برد، ۳۶ مساوی و ۵۶ باخت نتیجه‌ی تاریخِ جوان فوتبال بانوان آلمان است. شش بار قهرمانی در جام ملت‌های اروپا، قهرمانی در جام‌جهانی ۲۰۰۳ و کسب دو مدال برنز المپیک این کارنامه را رنگین‌تر کرده‌است. کارنامه‌ای که شاید در روز تولد ۲۵ سالگی فوتبال بانوان آلمان، هدیه‌ای ارزنده به تمام بازیکنان و دست‌اندرکاران آن باشد.

iran-goftogoo
پیروزی ۲ بر ۱ آلمان بر انگلیس در دیداری حیثیتی

user posted imageبرند اشنایدر (لباس قرمز) کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان در دیدار با انگلیس

۲۲ اوت تیمهای ملی فوتبال انگلیس و آلمان در حضور بیش از ۸۶ هزار تماشاگر در استادیوم جدید ویمبلی لندن به مصاف هم رفتند و پیکاری پرهیجان و تماشایی ارائه دادند که با پیروزی ۲ بر ۱ آلمانها خاتمه یافت.

این بازی، سی‌امین دیدار میان این دو رقیب دیرینه بود که شب گذشته شماری از مهره‌های کلیدی خود را در خدمت خود نداشتند. به ویژه یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان ناگزیر شده بود که به علت آسیب‌دیدگی بسیاری از بازیکنان اصلی و محوری خود چون بالاک، فرینگس، کلوزه، یانس و پودولسکی چهره‌هایی جوان و جدید را روانه میدان کند.

تیم ملی فوتبال آلمان در برابر انگلیس با ترکیبی اضطراری قدم به میدان گذاشت، بطوری که بازیکنی چون فیلیپ لام که معمولا به عنوان مدافع راست و یا چپ عمل می‌کند، ناگزیر شد در نقش هافبک دفاعی ظاهر شود.

البته تیم ملی فوتبال انگلیس نیز چهرهایی چون استیون ژرارد و اوئن هارگریوز، دو چهره مهم خود در میانه میدان را در خدمت نداشت. علیرغم غیاب این ستارگان، بازیکنان هر دو تیم تا لحظه آخر جنگیند، هر چه باشد، دیدارهای آلمان و انگلیس، سوای اینکه به چه مناسبت و در چه چارچوبی انجام گرفته‌اند، همواره دیدارهای حیثیتی بوده‌اند.

آغاز توفانی انگلیس و پاسخ آلمان

در دیدار دیشب انگلیس بازی را توفانی آغاز کرد و کوشید که آلمان را از همان لحظه نخست زیر فشار قرار دهد. ۹ دقیقه از شروع بازی گذشته، تیم ملی فوتبال انگلیس توانست حملات خود را به نتیجه برساند و با گل تماشای فرانک لامپرد، هافبک پرتوان خود، یک بر صفر از حریف پیشی بگیرد.

user posted image

ملی‌پوشان آلمان پس از پیروزی بر رقیب دیرینه‌شان انگلیس

البته تسلط انگلیسیها بر میدان پیگیر نبود و بازیکنان آلمان توانستند از اوسط نیمه نخست، بهتر عمل کنند و با گل کوین کورانی در دقیقه ۲۶ حاصل تلاشهای خود را بگیرند. در دقایق پایانی نیمه اول، آلمان تیم برتر میدان بود و بر حملات خود بر دروازه انگلیس افزود.

در دقیقه ۴۰ بازی کریستیان پاندر، هافبک چپ‌پای باشگاه شالکه که نخسیتن بازی خود را در لباس تیم ملی فوتبال آلمان انجام می‌داد، با شوتی دیدنی از پشت محوطه جریمه، توپ را درون دروازه انگلیس کاشت. نیمه نخست با همین نتیجه ۲ بر ۱ به سود آلمان خاتمه یافت.

در آغاز نیمه دوم، هر دو تیم هم‌تراز بودند، اما از اوسط نیمه دوم به بعد، این انگلیس بود که بازی را در دست داشت و بر آن بود که با زدن گل تساوی، مانع از دست رفتن وجه و حیثیتش شود. در پانزده دقیقه پایان بازی، انگلیسیها چندین بار دروازه آلمان را به خطر انداختند، اما ضربات آنها یا از کنار دروازه گذشت و یا با واکنش فوق‌العاده ینس لهمان دروازه‌بان تیم ملی فوتبال آلمان روبرو شد.

و بدین ترتیب سی‌امین دوئل میان دو تیم با پیروزی آلمان خاتمه یافت. جالب توجه آنکه تیم ملی فوتبال انگلیس، آخرین بازی خود در استادیوم قدیمی ویمبلی را در سال ۲۰۰۰ در مقابل آلمان انجام داده و یک بر صفر مغلوب شده بود. حال اولین بازی ملی‌پوشان انگلیس در ویمبلی جدید نیز با شکستی در مقابل آلمانها همراه بوده است.

شهرام احدی

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

جواد نکونام، ملی پوش فوتبال ایران، در گفتگو با خبرورزشی یک بار دیگر از مربیان تیم ملی گلایه کرد. نکونام که به تازگی مصدوم شده و معلوم نیست دقیقا چه مدت از میادین فوتبال دور خواهد بود، عنوان کرده در حالی که مربیانی چون دنیزلی و برانکو در تماس تلفنی از او احوالپرسی کردند، اما هیچکدام از مربیان تیم ملی با او تماس نگرفته اند.

یوسف کرمی، تکواندوکار ایرانی، با شکست دادن مهدی بی باک به عنوان دومین نماینده ایران در رقابتهای انتخابی المپیک راهی مسابقات منچستر خواهد شد. گفته می شود اگر هادی ساعی و یوسف کرمی بتوانند در منچستر سهمیه المپیک را کسب کنند که خودشان المپیکی می شوند، در غیر این صورت در مسابقات انتخابی بعدی از نفراتی چون مهدی بی باک و بهزاد خداداد استفاده خواهد شد.

اولین شماره ماهنامه "بانگ" با مدیریت محمد دادکان، رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران، چند روزی است که منتشر شده است. همچنین گفته می شود در این هفته روزنامه "دنیای فوتبال" به سردبیری پژمان راهبر به جمع روزنامه های ورزشی اضافه خواهد شد.

به نوشته روزنامه گل، تئودور یونگ، سرمربی تیم استیل آذین، به علی پروین، مالک این باشگاه، اعتراض کرده که چرا فرزاد مجیدی را به تیم استیل آذین آورده است. یونگ مدعی شده او فرهاد مجیدی را می خواسته نه فرزاد را.

باشگاه چلسی موافقت کرده است آرین روبن، مهاجم هلندی، را به رئال مادرید بفروشد. به گزارش سایت اختصاصی چلسی هر دو باشگاه اعلام کردند که بر سر انتقال این ملی پوش هلندی به توافق رسیده اند. روبن برای شرکت در تست پزشکی و عقد قرارداد راهی مادرید شده است. همچنین گابریل هاینزه، مدافع آرژانتینی، در نهایت از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست.

به گزارش سایت فوتبال ایران فرهاد مجیدی و حمید شفیعی فعلا اجازه همراهی تیم استقلال تهران را ندارند. شفیعی تا هنگامی که جریمه نقدی خود را به فدراسیون فوتبال نپردازد حق حضور در مسابقات را ندارد. همچنین بر طبق قوانین لیگ مجیدی، که از امارات به ایران بازگشته، از هفته چهارم اجازه همراهی استقلال را خواهد داشت.

به نوشته دیلی میل سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، حاضر است برای تقویت خط حمله تیمش با پرداخت ۲۱ میلیون پوند دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغاری، را از تاتنهام بخرد. همچنین باشگاه انگلیسی چلسی هم به دنبال خرید بلتی، هافبک برزیلی بارسلونا است.
iran-goftogoo
برد پرسپولیس و باخت سایپا در هفته دوم لیگ

هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران روز جمعه با انجام 6 دیدار پی گیری شد که در مهمترین بازیها تیم پرسپولیس، پگاه گیلان را برد و سایپا، قهرمان فصل پیش، مغلوب مقاومت سپاسی شیراز شد.

تیم پرسپولیس تهران که با مربیگری افشین قطبی از بختهای اصلی قهرمانی این فصل لیگ برتر به شمار می رود، در ورزشگاه آزادی تهران و درحضور بیش از 50 هزار تماشاگر میزبان پگاه گیلان بود که با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید.

گلهای پرسپولیس را عباس آقایی و احسان خرسندی، هر دو در نیمه اول، به ثمر رساندند. پرسپولیس با این پیروزی با شش امتیاز از دو بازی در صدر جدول قرار گرفت.

در دیگر بازی مهم روز جمعه سایپا، قهرمان فصل قبل، در زمین خود با نتیجه دو بر یک مغلوب مقاومت سپاسی شیراز، فجر سپاسی سابق، شد. تیم علی دایی در اولین بازی فصل نیز در برابر تیم راه آهن شکست خورده بود.

به این ترتیب سایپا با دو شکست از دو بازی در انتهای جدول لیگ قرار دارد. پگاه گیلان و ابومسلم خراسان نیز در هر دو بازی خود شکست خورده اند.

سپاهان و پاس همدان نیز در هر دو بازی خود در این فصل پیروز شده و بعد از پرسپولیس و به دلیل گلهای زده کمتر در رده های دوم و سوم قرار دارند.

نتایج کامل بازیهای هفته دوم لیگ برتر ایران به شرح زیر است:

ملوان انزلی 1 - استقلال تهران صفر
صباباتری 1 - پیکان 1
پرسپولیس تهران 2 - پگاه گیلان صفر
سپاهان اصفهان 2 - ابومسلم خراسان 1
برق شیراز 1 - راه آهن صفر
سایپا 1 - مقاومت سپاسی شیراز 2
شیرین فراز کرمانشاه صفر - پاس همدان 1
استقلال اهواز صفر - صنعت نفت آبادان صفر
مس کرمان 1 - ذوب آهن 1

جدول رده بندی لیگ برتر تا پایان هفته دوم از این قرار است:

1- پرسپولیس، 6 امتیاز
2- سپاهان اصفهان، 6 امتیاز
3- پاس همدان 6 امتیاز
4- پیکان تهران، 4 امتیاز
5- مقاومت سپاسی شیراز، 4 امتیاز
6- صباباتری، 4 امتیاز
7- ملوان انزلی، 4 امتیاز
iran-goftogoo
گفته می شود که ...

در پی مشکلاتی که بین مدیران پرسپولیس و مسئولان ورزشگاه آزادی بوجود آمده ضیا آذری، مدیر ورزشگاه آزادی تهران، در گفتگو با فارس گفت: "تا زمانی که پرسپولیس برای عقد اجاره نامه حاضر نشود، اجازه بازی در این مجموعه را ندارد." مسئولان پرسپولیس می گویند در زمان مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازیهای لیگ، تبلیغات حامی مالی تیم باید پشت سر سرمربی این تیم به نمایش گذاشته شود. در پایان بازی با پگاه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از حضور افشین قطبی، سرمربی تیم، در جلسه مطبوعاتی به همین دلیل جلوگیری کرد.

در حالی که قرار بود از شنبه سوم شهریورماه ثبت نام نامزدهای فدراسیون فوتبال آغاز شود، دبیر فدراسیون فوتبال خبر از تعویق این زمان داد. نبی در گفتگو با ایسنا آشنا نبودن روسای هیاتها ونامزدها به قوانین جدید را علت این تاخیر عنوان کرد و اعلام کرد زمان ثبت نام در روزهای آینده مشخص می شود. البته زمان انتخابات به تعویق نمی افتد و همان روز 23 مهر برگزار می شود.

به گزارش ایرنا شنیده ها حاکی از آن است که نتیجه آزمایش دوپینگ دو تن از پرورش اندام کاران ایران مثبت است. این دو ورزشکار قرار بود به همراه تیم ملی پرورش اندام ایران در رقابتهای آسیایی این رشته شرکت کنند. تیم ملی پرورش اندام ایران با پنج ورزشکار و بدون این دو نفر، یکشنبه برای شرکت در رقابتهای آسیایی این رشته عازم چین می شود.

به گزارش سایت خبری فوتبال ایران مشکل آسیب دیدگی باقری تقریبا برطرف شده است و این بازیکن از یکشنبه در تمرینات گروهی تیم حضور می یابد. همچنین حسن رودباریان دیگر مصدوم پرسپولیس این هفته نیز تمرینات سبک و اختصاصی را انجام خواهد داد تا از هفته آینده در تمرینات گروهی تیم حضور یابد. وضعیت علیرضا منصوریان نیز امروز مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر محمد حسن انصاری فرد، مدیرعامل باشگاه راه آهن، قصد دارد برخی مدیران این باشگاه در بخشهای مختلف را تغییر دهد و نفرات جدیدی را جایگزین آنها کند. در این مورد گفته می شود مصطفی دنیزلی سرمربی فصل پیش پرسپولیس یکی از گزینه های مورد نظر انصاری فرد برای سمت مدیر فنی است که مذاکراتی نیز در این زمینه صورت گرفته است.

اندی کول مهاجم فصل پیش پورتسموث به ساندرلند پیوست. این بازیکن ۳۵ ساله با قراردادی یک ساله به تیمی پیوست که هدایت آن را دوست قدیمی اش، روی کین، بر عهده دارد. چند سال پیش این دو در منچستریونایتد با هم همبازی بودند. دوایت یورک، زوج قدیمی کول در منچستریونایتد، نیز در ساندرلند توپ می زند.

دنیلسون، بازیکن برزیلی النصر عربستان، راهی تیم "دالاس" آمریکا شد. پس از دیوید بکام او دیگر بازیکن شناخته شده ای است که راه لیگ فوتبال حرفه ای آمریکا را در پیش می گیرد. هنوز زمان نخستین بازی دنیلسون با پیراهن دالاس در MLS روشن نیست. او ابتدا باید اجازه کار در آمریکا را دریافت کند.
iran-goftogoo
نوجوانان ایران در فینال والیبال جهانی
تیم والیبال نوجوانان ایران با پیروزی برابر فرانسه، به فینال مسابقات جهانی رسید.

این دیدار اولین ساعات روز یکشنبه برگزار شد و بازیکنان نوجوان ایران که قهرمان آسیا هستند، توانستند در سه ست پیاپی، با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۱۹، و ۲۵ بر ۲۳ قهرمان اروپا را شکست دهند و به دیدار پایانی راه پیدا کنند.

این دومین بار است که والیبال ایران در رده سنی نوجوانان، به دیدار فینال می رسد.

در مرتبه پیش، در سال ۲۰۰۱ میلادی، نوجوانان والیبالیست ایرانی، به تیم قدرتمند برزیل باختند و به مقام نایب قهرمانی بسنده کردند.

حریف ایران در مسابقه فینال امسال، یکی از دو تیم چین یا آرژانتین خواهد بود که دومین دیدار نیمه نهایی را برگزار می کنند.

ماه گذشته تیم والیبال جوانان ایران پس از شکست مقابل تیم قدرتمند روسیه در مرحله نیمه نهایی به مقام سوم جهان دست یافت.

مسابقات والیبال نوجوانان جهان از روز پانزدهم اوت در کشور مکزیک آغاز شده و امروز (بیست و ششم اوت) با برگزاری آخرین دیدارها به پایان می رسد.

در دوره گذشته این مسابقات تیمهای روسیه، برزیل، ایتالیا، آرژانتین، ایران و فرانسه به ترتیب در مقامهای اول تا ششم ایستادند.

نفرات تیم ایران در مسابقات جهانی مکزیک، مجتبی شبان - معین رحیمی - حامد باقرپور - اشکان درخشان (کاپیتان) - فرهاد صلافزون - ادریس دانشفر - فرهاد قائمی - ابراهیم چابکیان - مجتبی غیاثی - امین رضوی - گلمحمد سخوی و علیرضا جدیدی بودند.

مربیگری این تیم را، ست کوویچ مربی اهل صربستان بر عهده دارد.
iran-goftogoo
گفته می شود که ...

در پی مشکلاتی که بین مدیران پرسپولیس و مسئولان ورزشگاه آزادی بوجود آمده ضیا آذری، مدیر ورزشگاه آزادی تهران، در گفتگو با فارس گفت: "تا زمانی که پرسپولیس برای عقد اجاره نامه حاضر نشود، اجازه بازی در این مجموعه را ندارد." مسئولان پرسپولیس می گویند در زمان مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازیهای لیگ، تبلیغات حامی مالی تیم باید پشت سر سرمربی این تیم به نمایش گذاشته شود. در پایان بازی با پگاه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از حضور افشین قطبی، سرمربی تیم، در جلسه مطبوعاتی به همین دلیل جلوگیری کرد.

در حالی که قرار بود از شنبه سوم شهریورماه ثبت نام نامزدهای فدراسیون فوتبال آغاز شود، دبیر فدراسیون فوتبال خبر از تعویق این زمان داد. نبی در گفتگو با ایسنا آشنا نبودن روسای هیاتها ونامزدها به قوانین جدید را علت این تاخیر عنوان کرد و اعلام کرد زمان ثبت نام در روزهای آینده مشخص می شود. البته زمان انتخابات به تعویق نمی افتد و همان روز 23 مهر برگزار می شود.

به گزارش ایرنا شنیده ها حاکی از آن است که نتیجه آزمایش دوپینگ دو تن از پرورش اندام کاران ایران مثبت است. این دو ورزشکار قرار بود به همراه تیم ملی پرورش اندام ایران در رقابتهای آسیایی این رشته شرکت کنند. تیم ملی پرورش اندام ایران با پنج ورزشکار و بدون این دو نفر، یکشنبه برای شرکت در رقابتهای آسیایی این رشته عازم چین می شود.

به گزارش سایت خبری فوتبال ایران مشکل آسیب دیدگی باقری تقریبا برطرف شده است و این بازیکن از یکشنبه در تمرینات گروهی تیم حضور می یابد. همچنین حسن رودباریان دیگر مصدوم پرسپولیس این هفته نیز تمرینات سبک و اختصاصی را انجام خواهد داد تا از هفته آینده در تمرینات گروهی تیم حضور یابد. وضعیت علیرضا منصوریان نیز امروز مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر محمد حسن انصاری فرد، مدیرعامل باشگاه راه آهن، قصد دارد برخی مدیران این باشگاه در بخشهای مختلف را تغییر دهد و نفرات جدیدی را جایگزین آنها کند. در این مورد گفته می شود مصطفی دنیزلی سرمربی فصل پیش پرسپولیس یکی از گزینه های مورد نظر انصاری فرد برای سمت مدیر فنی است که مذاکراتی نیز در این زمینه صورت گرفته است.

اندی کول مهاجم فصل پیش پورتسموث به ساندرلند پیوست. این بازیکن ۳۵ ساله با قراردادی یک ساله به تیمی پیوست که هدایت آن را دوست قدیمی اش، روی کین، بر عهده دارد. چند سال پیش این دو در منچستریونایتد با هم همبازی بودند. دوایت یورک، زوج قدیمی کول در منچستریونایتد، نیز در ساندرلند توپ می زند.

دنیلسون، بازیکن برزیلی النصر عربستان، راهی تیم "دالاس" آمریکا شد. پس از دیوید بکام او دیگر بازیکن شناخته شده ای است که راه لیگ فوتبال حرفه ای آمریکا را در پیش می گیرد. هنوز زمان نخستین بازی دنیلسون با پیراهن دالاس در MLS روشن نیست. او ابتدا باید اجازه کار در آمریکا را دریافت کند.
iran-goftogoo
مسا، و دومین پیروزی پیاپی در استانبول

فلیپه مسا، راننده برزیلی تیم فراری، در دوازدهمین مرحله از مسابقات گراندپری فرمول یک در استانبول ترکیه برای سومین بار در فصل جدید و برای دومین سال پیاپی در این پیست به مقام اول دست یافت.

کیمی رایکونن، هم تیمی فنلاندی مسا، و فرناندو آلونسو، راننده اسپانیایی تیم مک لارن بنز، به ترتیب دوم و سوم شدند.

این سومین سال است که ترکیه میزبانی مسابقات فرمول یک را برعهده دارد.

در دور سی و هشتم به خاطر ترافیک رایکونن به مسا نزدیک شد، اما وقتی مسا برای بار دوم، برای سوخت گیری مجدد وارد پیت (گاراژ) شد، رایکونن نتوانست به زمان مناسب تری دست پیدا کند و همچنان پشت او در مقام دوم از خط پایان گذشت.

لوئیز همیلتون، راننده بریتانیایی مک لارن بنز و صدر نشین فعلی این مسابقات که از مکان دوم استارت زد، امید داشت تا این مسابقه را در مکان سوم تمام کند و اختلاف امتیازش را با فرناندو آلونسو هم تیمی اسپانیای خود در جدول قهرمانی بیشتر کند.

چرا فرمول یک اهمیت دارد: بابک تورانی

اما در دور 43 همیلتون بر سر یکی از پیچها تایر سمت راست جلوی اتومبیلش ترکید و از محدوده پیست خارج شد. او خود را به گاراژ رساند، تایرش را عوض کرد و در نهایت مقام سومی را به آلونسو واگذار کرد و خودش پنجم شد.

این دومین باری است که در فصل جدید او به سکوی اول تا سومی نمی رود. همیلتون پیش از این در مرحله دهم مسابقات فصل در اروپا بود که بر اثر ترکیدن تایرش در روز زمان گیری تصادف شدیدی کرد و در روز مسابقه در مقام نهم به مسابقه خاتمه داد.

آلونسو که برای دفاع از قهرمانی خود سخت با همیلتون در رقابت است مسابقه را از مکان چهارم استارت زده بود و در شروع مغلوب دو راننده تیم بی ام و شد.

ولی با وجود سوخت گیری مجدد یکی از راننده های بی ام و، آلونسو توانست خود را به یک مکان بالاتر برساند و زمانی که خودش برای سوخت گیری مجدد به پیت (گاراژ) رفت خودش را به مکان چهارم رساند و با اشتباه همیلتون در نهایت سوم شد.

در این پیست رانندگان برخلاف پیستهای اتومبیلرانی دیگر در جهت خلاف عقربه ساعت رانندگی می کنند. به این معنی که اکثر پیچهای آن به سمت چپ کشیده می شود.

این مسابقه پس از سه هفته تعطیلات تابستانی بود و در این مدت کشمکش ها و اختلافات درونی تیم مک لارن مورد بحث خبرنگاران و تیتر روزنامه های ورزشی و خبری بود.

در مرحله آخر زمان گیری مسابقه مرحله مجارستان، فرناندو آلونسو در اقدامی بحث برانگیز، با مکث بیش از اندازه در هنگام تعویض تایر، باعث شد لوئیز همیلتون فرصت برای کسب بهترین زمان ممکن را از دست بدهد. این حادثه در زمانی رخ داد که در اواخر زمان مرحله سوم زمانگیری، لوئیز همیلتون در صدر قرار داشت و آلونسو نتوانسته بود نسبت به او زمانی بهتر کسب کند.

از سوی داوران مقرر شد که امتیازات کسب شده از سوی مک لارن، در رده بندی تیمی منظور نشود. بنابراین کسب امتیاز در این مسابقه برای قهرمانی تیم برای تیم مک لارن بسیار اهمیت داشت.

روبرتو کارلوس فوتبالیست برزیلی، مهمان ویژه برنامه بود که شاهد پیروزی هموطنش، مسا بود.

در جدول قهرمانی در حال حاضر همیلتون همچنان با 84 امتیاز صدر نشین است، ولی با اشتباهی که مرتکب شد اختلاف امتیاز او با آلونسو از هفت امتیاز به پنج رسید.

تنها راننده ای که در این مسابقه به خط پایان نرسید مارک وبر راننده استرالیایی تیم ردبول بود.
iran-goftogoo
تیم ایران قهرمان والیبال نوجوانان جهان شد

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در دهمین دوره رقابت های والیبال قهرمانی نوجوانان جهان به رتبه اول دست یافته است.

در بازی مرحله نهایی این دوره از رقابت ها که روز دوشنبه، 27 اوت (5 شهریور) بین تیم های ملی والیبال نوجوانان ایران و چین در شهر تیخوانا، مکزیک، برگزار شد تیم ملی ایران توانست با نتیجه 3 بر 2 بر تیم ملی چین پیروز شود.

در این دیدار، تیم ایران در ست های اول و چهارم با نتایج 25 بر 21 و 31 بر 29 مغلوب چین شد اما در ست های دوم و سوم و پنجم با نتایج 25 بر 22، 26 بر 24 و 15 بر 7 توانست تیم ملی چین را شکست دهد.

در نتیجه، تیم ملی والیبال نوجوانان ایران برای نخستین بار به مقام قهرمانی رقابت های بین المللی والیبال نوجوانان جهان رسید.

تیم ایران در دور مقدماتی با نتایج سه بر دو توانسته بود تیم های پورتوریکو و لهستان را شکست دهد اما از کوبا شکست خورد.

در مرحله یک چهارم نهایی، نوجوانان ایران توانستند بر برزیل، نایب قهرمان جهان در بازی های سال 2005، پیروز شوند اما مغلوب هند و آرژانتین شدند.

در بازی مرحله نیمه نهایی، تیم ایران فرانسه، قهرمان اروپا را شکست داد تا در مرحله فینال در برابر تیم ملی چین به رقابت بپردازد.

رقابت های قهرمانی والیبان نوجوانان جهان از روز 15 اوت با شرکت شانزده کشور آغاز شده بود.

از آفریقا دو تیم، از آسیا سه تیم، از اروپا پنج تیم، از آمریکای شمالی و مرکزی و حوزه کارائیب چهار تیم و از آمریکای جنوبی دو تیم در این دوره از رقابت های قهرمانی شرکت داشتند.

این رقابت ها با شرکت تیم ملی نوجوانان کشورهای آرژانتین، آلمان، ایران، ایالات متحده، برزیل، بلژیک، پورتوریکو، تونس، چین، روسیه، فرانسه، کوبا، لهستان، مصر، مکزیک و هند برگزار شد و با قهرمانی تیم ایران خاتمه یافت.

چین مقام دوم را به دست آورد و تیم ملی فرانسه با پیروزی 3 بر 1 بر آرژانتین به مقام سوم جهان رسید.

خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - اسامی بازیکنان تیم ایران در مسابقه در برابر چین را به این شرح گزارش کرده است: اشکان درخشان، فرهاد سان افزون، گل محمد سخاوی، مجتبی غیاثی، فرهاد قائمی، ادریس دانشفر، امین رضوی، مجتبی شبان، علیرضا جدیدی، حامد باقرپور، معین رحیمی، ابراهیم چابکیان.

سرمربیگری این تیم را یوتسا ستکویچ، اهل صربستان، برعهده داشت و محمد رضا وکیلی کمک مربی و دکتر فرهاد نفرزاده سرپرست تیم بودند.

محمود احمدی نژاد، رییس جمهور، و غلامعلی حداد عادل، رییس مجلس ایران، موفقیت نوجوانان والیبالیست ایرانی را تبریک گفته اند.

iran-goftogoo
کاراته ایران در جایگاه سوم آسیا

مسابقات قهرمانی کاراته آسیا با قهرمانی ایران در بخش کمیته مردان و مقام سومی این تیم در مجموع زنان و مردان به پایان رسید.

در این رقابتها که در مالزی برگزار شد تیم ایران در کمیته انفرادی مردان به 4 مدال طلا، 4 مدال نقره و یک مدال برنز دست یافت و در این رده به مقام قهرمانی رسید.

در کمیته تیمی مردان تیم ایران که مدافع عنوان قهرمانی بود در دیدار فینال به مصاف ژاپن، حریف اصلی اش در آسیا، رفت ولی موفق به پیروزی نشد و به مدال نقره اکتفا کرد.

اما در مجموع کاراته زنان و مردان، تیم ژاپن با 10 طلا، 2 نقره و 3 برنز در جای اول ایستاد، مالزی با 4 طلا، یک نقره و 2 برنز دوم شد و ایران با 4 طلا، 5 نقره و 4 برنز در جای سوم ایستاد. تیم کویت نیز چهارم شد.

برای ایران در این دوره نادرجودست، مازیار الهامی، منصور حسن بیگی و جاسم ویشگاهی طلا گرفتند.
iran-goftogoo
گفته می شود که ...

به نوشته روزنامه های عربی، مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان سعودی قصد دارند در تابستان سال آینده با دعوت از تیم منچستریونایتد و برگزاری دیداری دوستانه بین منچستریونایتد و ستارگان جهان، خداحافظی با شکوهی برای سامی جابر، مهاجم مشهور بیست سال اخیر این کشور، ترتیب دهند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا قرارداد رایکو ترومن، سرمربی صربستانی تیم ملی بسکتبال ایران، تمدید شد و او تا پایان رقابتهای المپیک پکن سرمربی ایران خواهد بود. تیم ملی بسکتبال ایران به رهبری ترومن چند هفته پیش برای نخستین بار در آسیا قهرمان شد و به بازیهای المپیک صعود کرد.

به نوشته روزنامه ایران ورزشی با توافقی که بین علی فتح الله زاده، مدیرعامل استقلال تهران و کاظم اولیایی، مدیرعامل پاس همدان، صورت خواهد گرفت سهراب بختیاری زاده از پاس به استقلال منتقل خواهد شد. از آنجا که سهراب، مدافع سابق تیم ملی ایران و استقلال تهران، هنوز در این فصل لیگ برتر بازی نکرده این انتقال امکان پذیر است.

در حالی که چند خبرگزاری از جمله خبرگزاری مهر از مذاکرات محمدحسن انصاری فرد، مدیرعامل باشگاه راه آهن، با مصطفی دنیزلی، سرمربی ترکیه ای فصل پیش پرسپولیس، خبر داده بودند، انصاری فرد در گفتگو با سایت فوتبال ایران قویا از اکبر میثاقیان، سرمربی فعلی راه آهن، حمایت کرد و انجام هرگونه مذاکره با دنیزلی را تکذیب کرد.

الونگ الونگ، مدافع کامرونی، با حضور در هیات فوتبال قرارداد خود با تیم پرسپولیس را ثبت کرد. همچنین روبرت ساها برای عقد قرارداد با پرسپولیس روز دوشنبه وارد ایران می شود. به گزارش سایت فوتبال ایران از آنجا که ساها مبتلا به دیسک کمر است پرسپولیسی ها برای امضای قرارداد با او با تردید روبه رو شده اند.

نیکلا آنلکا، مهاجم فرانسوی بولتون، در مصاحبه با روزنامه اکیپ مدعی شد که سه باشگاه منچستریونایتد، منچسترسیتی و پورتسموث خواهان او هستند، اما دستمزد بالای او مانع امضای قرارداد با این تیم ها شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر انتخابات فدراسیون ووشو به تعویق خواهد افتاد. قرار است این انتخابات ۲۰ شهریور برگزار شود اما به دلیل تاخیر در ارسال لیست نامزدها عقب می افتد. این در حالی است که ۸ نفر برای حضور در این انتخابات نام نویسی کرده اند.
iran-goftogoo
گفته می شود که ...

ورزشی وزارت تعاون می خواهد استقلال و پرسپولیس را در اختیار بگیرد و سهامش را به مردم عرضه کند.

به گزارش ایسنا پلیس امنیت عمومی نیروی انتظامی ایران اعلام کرده چون برخی گوشی‌های تلفن همراه دوربین دارند، "همراه داشتن این قبیل تلفن‌ها در مراکز ورزشی به ویژه صنوف مختص بانوان (سالنهای ورزشی و استخرها) از این به بعد ممنوع خواهد بود."

به گزارش سایت باشگاه اوساسونا، این تیم اسپانیایی برای پرکردن جای خالی جواد نکونام مصدوم، یارسلاف بلاسیل، بازیکن اهل جمهوری چک تیم موناکو فرانسه، را به خدمت گرفت. یارسلاف بلاسیل که از ‪ ۱۷سالگی در موناکو فرانسه حضور داشته قراردادی چهارساله با اوساسونا به امضا رسانده است.

به گزارش دیلی میل رومن آبراموویچ، صاحب باشگاه چلسی، به روبرتو دی آسیس موریه را، برادر و مدیر برنامه رونالدینیو، پیغام داده خواهان حضور بازیکن ۲۷ ساله بارسلونا در تیم چلسی است. در قرارداد این ستاره برزیلی بندی وجود دارد که او می تواند با پرداخت ۸۵ میلیون پوند از این تیم جدا شود.

بنا بر دستور العمل جدید کمیته فوتسال از این به بعد مربیان خارجی که بیش از دوسال است در ایران حضور دارند حق استفاده از مترجم در کنار زمین را ندارند و باید فارسی بلد باشند!

عبدالرحمان شاه حسینی از مثبت بودن آزمایش دوپینگ یکی از بازیکنان لیگ برتری خبر داده روزنامه گل در این باره نوشت که بازیکن مورد نظر فصل قبل در راه آهن توپ می زده است و در دیدار فولاد و راه آهن در مرحله پلی اف دوپینگ کرده است.

به نوشته خبرورزشی دو تیم العین امارات و استقلال تهران روز ۱۷ شهریور (هشتم سپتامبر) یک بازی دوستانه برگزار می کنند.

به نوشته خبرورزشی مصطفی دنیزلی، مربی ترک تبار که فصل گذشته هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت، مدیر فنی راه آهن نخواهد شد. ظاهرا محمد حسن انصاری فرد، مدیر عامل باشگاه راه آهن، امیر حاج رضایی را برای این پست در نظر گرفته است.
iran-goftogoo
فوتبال ایران: گفت‌وگو با مهدی پاشازاده

user posted image

مهدی پاشازاده (سمت چپ) در جدال با اکسل لاورنس از باشگاه راپید
از بازیکنان تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ تنها دونفر به عنوان لژیونر در باشگاه‌های اروپا توپ می‌زنند: مهدوی کیا و پاشازاده. پاشازاده نیز قصد دارد از تیم آدمیرا وین خداحافظی کند و به کار دیگری بپردازد.

فوتبال ملی ایران پس از پیروزی پربازتاب تیم ملی ایران در برابر آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه روندی نزولی را آغاز کرد که تا کنون ادامه دارد. اکثر بازیکنان فراموش‌نشدنی آن روزها، مانند دایی، عزیزی، استیلی، محمدخانی، عابدزاده و خاکپور، بازنشتسه‌شده و یا به نوعی از دنیای فوتبال به عنوان بازیکن کناررفته‌اند. تنها دو تن از آنها در باشگاه‌های صاحب‌نام اروپا توپ می‌زنند: مهدی مهدوی کیا در تیم آینتراخت فرانکفورت و مهدی پاشازاده در آدمیرا واکر اتریش.

با مهدی پاشازاده در مورد وضعیت کنونی خودش و فوتبال ایران به گفت‌وگو پرداختیم.

وی هنوز ۳ سال با آدمیرا قرارداد دارد، اما مایل است که از این باشگاه جدا شود. پاشازاده می‌گوید که هنوز نمی‌داند، آیا فورا به ایران بازگردد یا مدتی در اتریش بماند. از ایران برایش پیشنهادی رسیده که به عنوان کمک‌مربی کار کند، اما او هنوز تصیمیم قطعی نگرفته و قصد دارد که از ماه فوریه به آموزش حرفه‌ای مربی‌گری بپردازد.

انگیزه‌ی پاشازاده برای بازگشت به ایران این است که میل دارد به جوانان کشورش حاصل کارش را بیاموزد. او معتقد است که جوانان فوتبالیست ایران از فوتبال روز دنیا عقب مانده‌اند.

پاشازاده می‌گوید: «آن چه من ۲۰ سال پیش یاد گرفته‌ام امروزهم به حوانان تدریس می‌کنند. فوتبال ایران سنتی مانده.»

yase vahshi
عليمرادى:
از مسائل مربوط به دوپينگ فوتبال بى خبريم

فارس: رييس فدراسيون پزشكى- ورزشى گفت: دوپينگ يك بازيكن فوتبال چه شايعه باشد چه واقعيت، از آن اطلاعى نداريم.
دكتر عليمرادى در خصوص شايعه مثبت بودن آزمايش دوپينگ يك فوتباليست ليگ برترى، تصريح كرد: از فوتبال هيچ سند و مدركى دست ما نيست كه بدانيم نتيجه آزمايش ها به چه شكل است. فقط از نتيجه آزمايش تيم اعزامى به جام ملت هاى آسيا خبر داريم كه همه نمونه ها منفى بود.
اگر آزمونى گرفته شده باشد، فدراسيون پزشكى- ورزشى از آن بى اطلاع است چون فوتبال به صورت مجزا در اين زمينه كار مى كند.
عليمرادى خاطر نشان ساخت: اكنون كيومرث هاشمى را به عنوان سرپرست فدراسيون مى شناسيم كه به زودى با او جلسه اى خواهيم داشت تا مسأله فوتبال نيز مشخص شود. از نظر ما فوتبال هم مثل ساير رشته ها بايد زير نظر ستاد مبارزه با دوپينگ كار كند.

رجبى : استقلال بازى راحتى نخواهد داشت
ايران ورزشى ـ رضا رجبى مدافع اسبق استقلال گفت: استقلال تهران در هفته سوم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاى ايران مقابل تيم مس كرمان كار ساده اى پيش رو نخواهد داشت.
قطعا تيم مس كرمان با آمادگى كامل و آگاهى از نقاط ضعف و قوت استقلال پا به اين ميدان خواهد گذاشت و در انديشه گرفتن بهترين نتيجه است.
تيم استقلال از بازيكنان كارآمدى در يك سوم دفاعى حريف بهره مى برد كه مى توانند ابتكار عمل را از حريف گرفته و حاكم ميدان شوند.
اگر بازيكنان استقلال در ديدار مقابل مس كرمان در نيمه حريف اين تيم را تحت فشار قرار دهند، آنان مجبور به بازى مستقيم خواهند شد و با حضور مدافعان سرزن استقلال بعيد است كه بتوانند از اين شيوه نتيجه بگيرند.
او تصريح كرد: در حال حاضر تيم استقلال بيش از پيش توانايى استفاده از سيستم ۳-۴-۳ را دارد و مى تواند با استفاده از اين سيستم و تحت فشار قرار دادن از نيمه حريف، نبض بازى را در اختيار بگيرد اما به عقيده من استفاده سيستم از ۳-۴-۳ نيازمند زمان بيشترى براى هماهنگى بازيكنان است.
تيم استقلال دچار تغييرات زيادى شده بنابراين بديهى است كه براى رسيدن به هماهنگى و انسجام كامل نيازمند زمان بيشترى باشد.
خارجى هاى ذوب
به امارات مى روند
ايران ورزشى - ذوبى ها قصد دارند دو بازيكن خارجى تيم شان را براى دريافت ITC به امارات بفرستند. بعد از آنكه ITC مارتين و فابيو توسط فدراسيون امارات صادر نشد ذوبى ها تصميم گرفته اند اين دو بازيكن را به امارات بفرستند تا شخصاً مشكل خود را حل كنند. اگر اين دو بازيكن نتوانند ITC خود را دريافت كنند به احتمال زياد ذوب آهن قيد آنها را مى زند.
yase vahshi
مصدوميت
به خاطر چمن مصنوعى

ايران ورزشى - ديدار با مس كرمان باعث مصدوميت چند بازيكن ذوب آهن شده است. محمد صلصالى، آرمن كيگرانيان و محمدرضا خلعتبرى به خاطر شرايط چمن مصنوعى ورزشگاه سليمى كيا با مشكل مواجه شده اند. البته پزشكان در تلاش هستند تا اين بازيكنان را به بازى با شيرين فراز برسانند. همچنين حسن اشجارى مدافع چپ پاى ذوب آهن نيز در تمرين يكشنبه از ناحيه بينى ضربه خورده است. با اينكه بينى اشجارى دچار شكستگى نشده است اما به احتمال زياد او به ديدار هفته سوم نمى رسد.
yase vahshi
رجبى : استقلال بازى راحتى نخواهد داشت

ايران ورزشى ـ رضا رجبى مدافع اسبق استقلال گفت: استقلال تهران در هفته سوم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاى ايران مقابل تيم مس كرمان كار ساده اى پيش رو نخواهد داشت.
قطعا تيم مس كرمان با آمادگى كامل و آگاهى از نقاط ضعف و قوت استقلال پا به اين ميدان خواهد گذاشت و در انديشه گرفتن بهترين نتيجه است.
تيم استقلال از بازيكنان كارآمدى در يك سوم دفاعى حريف بهره مى برد كه مى توانند ابتكار عمل را از حريف گرفته و حاكم ميدان شوند.
اگر بازيكنان استقلال در ديدار مقابل مس كرمان در نيمه حريف اين تيم را تحت فشار قرار دهند، آنان مجبور به بازى مستقيم خواهند شد و با حضور مدافعان سرزن استقلال بعيد است كه بتوانند از اين شيوه نتيجه بگيرند.
او تصريح كرد: در حال حاضر تيم استقلال بيش از پيش توانايى استفاده از سيستم ۳-۴-۳ را دارد و مى تواند با استفاده از اين سيستم و تحت فشار قرار دادن از نيمه حريف، نبض بازى را در اختيار بگيرد اما به عقيده من استفاده سيستم از ۳-۴-۳ نيازمند زمان بيشترى براى هماهنگى بازيكنان است.
تيم استقلال دچار تغييرات زيادى شده بنابراين بديهى است كه براى رسيدن به هماهنگى و انسجام كامل نيازمند زمان بيشترى باشد.
خارجى هاى ذوب
به امارات مى روند
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.