yase vahshi
Aug 7 2007, 03:08 AM
ساعت بمب استقلال به كار افتاد
استراتژى نادرست در حفظ جبارى
آرش رستم نمدى
سرانجام پس از كش و قوس هاى فراوان مجتبى جبارى دوباره پيراهن آبى رنگ استقلال را بر تن كرد كه نشان دهد همه به قول خودش بى احترامى ها مقابل پول برايش هيچ اهميتى ندارد. نمى دانيم حداقل جبارى سر حرفش ايستاد كه فتح الله زاده بايد از او عذرخواهى بكند يا سوداى صفرهاى دل انگيز رقم قرارداد نياز به عذرخواهى را از بين برد؟ نمى دانيم ناصر حجازى كه به صراحت تأكيد داشت ديگر او را نمى خواهيم و در تمرين روز شنبه تيمش هم خطاب به ليدرها گفت «تيم را بدون جبارى بسته ام» حالا چه برخوردى با جبارى خواهد داشت؟ آيا مجتبى در پازل تاكتيكى حجازى جا مى گيرد يا نه؟ اصلاً حجازى پازل تاكتيكى دارد؟
از بحث اصلى دور نشويم، استقلال مجتبى جبارى را به خدمت گرفت تا كفه تعادل در ميانه ميدانش برقرار شود البته نبايد فراموش كرد كه مجتبى در يك سال و نيم گذشته دور از ميدان بود و در بين دوران نقاهت خود فقط ۷۰ دقيقه براى آبى ها به ميدان رفته است. اينكه او بتواند در شروع ليگ هفتم به سرعت به دوران اوج خود برگردد، موردى است كه هيچ كس نمى تواند نسبت به آن اطمينان داشته باشد ولى جدا از اين قضيه به نظر مى رسد بناى فرهنگى استقلال در پى زلزله ايجاد شده به شدت ترك خورده باشد و جهت تخريب فقط نياز به يك تكان كوچك ديگر داشته باشد. چگونه مى توان تمام حرف هاى نامحترمانه اى كه طرف هاى درگير اين ماجرا در كمتر از ۳۶ ساعت خطاب به يكديگر زدند را فراموش كرد. مى دانستيم پول حلال مشكلات است ولى نمى دانستيم عامل نسيان هم مى شود تا همه درشتى ها به ملاطفت و مودت تبديل شود! اميدواريم اين روابط گرم و صميمى در طول فصل هم بين مديرعامل، سرمربى، سرپرست و ستاره حفظ شود.
ولى مضرات تمديد قرارداد با جبارى فقط به روابط ترك خورده و بعداً ترميم شده محدود نمى شود. با جو پيش آمده طى هفته گذشته حالا همه اهالى فوتبال ايرانى از جمله بازيكنان استقلال مى دانند كه حداقل رقم قابل تصور براى قرارداد جبارى با استقلال بالاى ۳۵۰ ميليون تومان بوده است. بازيكنى كه به قول خودش و مدير برنامه هايش كار ترانسفرش به اروپا تقريباً تمام شده و در واقع استقلال فقط محل كسب آمادگى اين بازيكن و مشابه يك ويترين شيك براى مشترى هلندى اش شده است، چرا كه هيچ باشگاه اروپايى حاضر نمى شود يك بازيكن آسيايى با يك سال و نيم مصدوميت و دورى از ميدان را جذب كند به همين خاطر شرط قرارداد بستن آنها نشان دادن توانايى و آمادگى در مسابقات است و چه شرط دل انگيزى كه اجرايش صدها ميليون تومان نصيب آقا مجتبى مى كند. حال تصور كنيد ساير ستاره هاى استقلال كه در اوج آمادگى به ۲۵۰ ميليون هم دست نيافته اند وقتى ببينند جبارى تازه به ميدان برگشته با شرايط فنى و فيزيكى نامعلوم نزديك به ۲ برابر آنها پول مى گيرد و از همين حالا هم جايش در باشگاه هاى اروپايى تضمين شده است، چه حالى پيدا مى كنند؟ اگر روابط بازيكنان درون اردوى استقلال با يكديگر كاملاً عادى و صميمانه باشد فقط بايد گفت كه يك معجزه رخ داده است!
از طرف ديگر على فتح الله زاده با برگرداندن جبارى عملاً موقعيت خود به عنوان مديرعامل را زير سؤال برد. حالا هر بازيكنى كه چند بازى چشمگير ارايه كرده باشد، به خود اجازه خواهد داد تا با كمك مدير برنامه هايش جو درست كند، در روى مديرعامل بايستد و خواسته هاى غيرمنطقى و منطقى خود را به فتح الله زاده بقبولاند.
استقلال با اين سيستم يارگيرى در ظاهر يك بازيكن خلاق و كارآمد را حفظ كرد ولى به عقيده نگارنده يك بمب ساعتى درون تيمش كار گذاشت. فقط اميدواريم ساعت انفجار اين بمب يك ميليون ساعت ديگر باشد وگرنه اين بمب مى تواند خيلى زودتر از حد تصور استقلال را نابود كند
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:09 AM
نيك نفس: به دنبال دستيابى به شاخص هاى AFC هستيم
ايران ورزشى- حميد نيك نفس درباره عدم حضور مديران باشگاه ها در جلسه توجيهى كميته انضباطى براى بررسى شرايط ليگ حرفه اى و شاخص هاى تعيين شده از سوى AFC توضيح مى دهد: شخصاً به دليل عدم حضور در كشور نتوانستم در اين جلسه مهم شركت كنم.
سفرى كه به همراه چند تن از اعضاى هيأت مديره باشگاه به اروپا داشتيم دقيقاً در رابطه با همين مسأله بود. سعى كرديم تا در اين سفر كارى، نحوه حرفه اى شدن باشگاه هاى بزرگ اروپا را از نزديك ارزيابى كرده و به واقعيت ها پى ببريم. واقعيت آن است كه فوتبال اروپا تفاوت زيادى با فوتبال ايران و آسيا دارد و اين باشگاه ها از نظر امكانات و درجه سخت افزارى شرايط بسيار مطلوبى دارند.
وى ادامه مى دهد: شاخص هايى كه AFC براى كشورهاى آسيايى درنظر گرفته در مقايسه با معيارهاى فيفا بسيار ساده و آسان است و ما با جديت به دنبال دستيابى به معيارها و شاخص هاى AFC براى حرفه اى شدن هستيم.
مديرعامل باشگاه مس كرمان با اشاره به بحث درآمدزايى مستقل به عنوان يكى از فاكتورهاى پيشرفت باشگاه هاى اروپايى توضيح مى دهد: يكى از فاكتورها و عواملى كه موجب پيشرفت باشگاه هاى اروپايى شده، درآمدزايى مستقل آنها و عدم وابستگى به بودجه هاى دولتى است. بحث تبليغات در فوتبال حرفه اى امروز جايگاه ويژه اى داشته كه متأسفانه اين مسأله در فوتبال ايران كمتر قابليت اجرا دارد. باشگاه هاى ايران تنها به بودجه دولتى وابسته بوده و توانايى درآمدزايى مستقل را ندارند. با تأمين بودجه مى توان به بسيارى از استانداردهاى مورد نظر AFC دست يافت.
نيك نفس درباره بى توجهى مديران به برگزارى جلسات توجيهى بيان مى كند: باشگاه مس كرمان از برگزارى اين جلسات استقبال مى كند. ما حتى خود رسماً از مديران باشگاه هاى كشور و مسؤولان فدراسيون دعوت كرديم تا با حضور در مس كرمان پيرامون مسائل مختلف فرهنگى و باشگاهدارى صحبت و مذاكره كنيم. ما به صورت جدى در حال پيگيرى شاخص هاى مورد نظر AFC هستيم تا بتوانيم به سطح حرفه اى مورد نظر دست يابيم. از بعد سخت افزارى در حال تكميل ورزشگاه ۳۰ هزار نفرى كرمان هستيم تا ديدارهاى خود را در اين ورزشگاه انجام دهيم. همچنين با تلاش مسؤولان استان ۲ ورزشگاه ۱۰ هزار نفرى هم در شهرستان هاى رفسنجان و شهر بابك در حال ساخت است. از نظر فرهنگى و جذب هوادار و تماشاگر خوشبختانه مس وضعيت خوبى داشته و نگرانى از اين بابت نداريم.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:09 AM
جبارى بعد از تمديد قرارداد با آبى ها:
فتح الله زاده گفت در استقلال به تو ظلم شده است
مهر ـ هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال پس از پشت سر گذاشت دو روز پرالتهاب از بن بست مذاكره با استقلال به تفاهم كامل با مديران اين تيم رسيد. ظاهراً او با ميل خود و نه عذرخواهى فتح الله زاده و مديران استقلال مجدداً پاى ميز مذاكره با اين تيم نشسته است.
مجتبى جبارى پس از توافق با مسؤولان باشگاه استقلال با نگاهى متفاوت از گذشته در خصوص ادامه همكاريش با اين تيم حرف مى زند.
گفت وگوى او با خبرنگار مهر به خوبى نشان دهنده تغيير در رويه صحبت كردن جبارى است. گفت وگويى كه در زير مى آيد:
با توجه به اينكه در نشست روز پنجشنبه با مسؤولان باشگاه استقلال به اختلاف نظر رسيده بودى بازگشت تو به اين باشگاه تقريباً غير ممكن مى نمود. چطور شد كه اين اختلاف نظر در نهايت به تفاهم تبديل شد؟
< من مى خواستم در استقلال بمانم، حتى اين را به مديربرنامه هايم گفته بودم و او از تمايل قلبى من خبردار بود. در جلسه روز پنجشنبه هم به اين مسأله اشاره كردم اما متأسفانه اين نشست طورى پيش رفت كه براى هر دو طرف سوءتفاهم به وجود آمد و بى نتيجه تمام شد. همانطور كه گفتم در ايران دوست دارم فقط براى استقلال بازى كنم. به همين خاطر تصميم گرفتم با فراموش كردن اتفاقاتى كه در آن جلسه رخ داد مجدداً با آقاى فتح الله زاده ملاقات كنم. خوشبختانه نشست ما اين بار خيلى خوب پيش رفت و سوءتفاهمات برطرف شد. من هم موافقت كردم كه قراردادم با استقلال براى يك فصل ديگر تمديد شود.
از عصر پنجشنبه تا شنبه شب چه اتفاقاتى رقم خورد كه هم تو و هم مسؤولان باشگاه استقلال حاضر به ادامه همكارى با هم شديد؟
< هم من و هم مدير برنامه هايم اولويت اول مان در ايران بازى كردن من در استقلال بود. در جلسه پنجشنبه خواه ناخواه صحبت هاى مطرح شد كه باعث شد براى ما سوءتفاهم به وجود آيد و بين مان شكراب شد. دراين مدت صحبت هاى زيادى مطرح شد اما با ميانجيگرى برخى دوستان و تماس من با آقاى فتح الله زاده خيلى زود اين اختلاف نظر برطرف شد و دوباره با باشگاه استقلال وارد مذاكره شديم.
ظاهراً در ابتدا از نظر مالى با باشگاه استقلال به توافق نرسيده بودى. اين بار آنها چطور نظرت را جلب كردند؟
< من در اولين مذاكره ام با مسؤولان باشگاه استقلال درخصوص مسائل مالى صحبت نكردم. جلسه بدون نتيجه گيرى تمام شد و اصلاً فرصت نشد در مورد اين مسائل حرف بزنم. اما بايد بگويم فاصله ما با باشگاه استقلال چندان زياد نبود و خيلى راحت با شرايط هم كنار آمديم.
يكى از مسائلى كه باعث اختلاف نظر تو با باشگاه استقلال شده بود، مذاكراتى بود كه با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتى. چرا اين تصميم را گرفتى و آيا منظور خاصى از گفت وگو با مسؤولان اين باشگاه داشتى؟
< من در اين مورد به آقاى فتح الله زاده هم توضيح دادم. متأسفانه درسال هاى گذشته برخورد خوبى در تيم استقلال با من نشد. اينكه قراردادم بد تنظيم مى شد، پولم را ديرتر از همه دريافت مى كردم، از رقم قراردادم كم مى شد و... همه اين مسائل باعث شده بود تا به نوعى از مسؤولان باشگاه دلخور باشم. حتى آقاى فتح الله زاده هم قبول داشت كه در استقلال به من ظلم شده است. شايد هر بازيكن ديگرى جاى من بود نيز همين تصميم را مى گرفت.
اما اين توجيه مناسبى براى مذاكره با پرسپوليس نيست.
< من همان موقع كه با باشگاه پرسپوليس مذاكره كردم نيز دوست داشتم با استقلال به توافق برسم. من اين تيم را دوست داشتم و از همان ابتدا هم گفته بودم كه در ايران فقط براى استقلال بازى مى كنم.
وقتى كه جلسه عصر پنجشنبه با مسؤولان استقلال را ترك كردى، ادعا كرده بودى بايد فتح الله زاده از بابت برخوردى كه با تو داشته است عذرخواهى كند. چرا اين حرف را زدى و حالا كه به استقلال برگشتى آيا فتح الله زاده از تو عذرخواهى كرده است؟
< دوست ندارم حالا كه با استقلال به توافق رسيدم حرفى از گذشته ها بزنم. در آن جلسه اتفاقات بدى افتاد كه باعث شد خيلى ناراحت شوم. در اوج عصبانيت حرف هايى را زدم كه شايد چندان منطقى نبود. من خودم با آقاى فتح الله زاده تماس گرفتم كه مى خواهم به استقلال برگردم و اصلاً بحث عذرخواهى مطرح نبود.
از اينكه قراردادت را با استقلال تمديد كردى چه احساسى دارى ؟
< خيلى خوشحالم. دوست داشتم قراردادم را با استقلال تمديد كنم. در اين مدت دنبال بازار گرمى هم نبودم فقط دوست داشتم به استقلال برگردم و يك فصل ديگر براى اين تيم بازى كنم.
از چه روزى كنار تيم تمرين مى كنى؟
< اگر مشكل خاصى پيش نيايد از امروز (يكشنبه) تمرين در كنار تيم را شروع مى كنم.
گفته مى شود تا نيم فصل مسابقات ليگ برتر به تيمى اروپايى مى روى، تا چه اندازه روى اجراى اين تصميم نظر دارى؟
< اينكه بتوانم فوتبالم را در تيمى اروپايى ادامه دهم به شرايط خودم بستگى دارد. قطعاً هرزمان كه به شرايط ايده آل برسم به يكى از باشگاهايى كه خواهانم است مى پيوندم.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:10 AM
مناجاتى:تيم ملى ضعف فنى نداشت
نمى دانم چرا همه روى امير زوم كرده اند!
فوتبال ايران -پس از ناكامى ايران در جام ملت ها، انتقاد از ضعف فنى تيم ملى به اوج رسيد ولى امير قلعه نويى و دستيارانش حاضر به قبول كردن ضعف هاى تيم نشدند. مهدى مناجاتى، سرپرست تيم ملى هم معتقد است كه ايران از لحاظ تاكتيك تيمى ضعف نداشت. او از عملكرد قلعه نويى دفاع كرد.
آقاى مناجاتى! اعضاى كادرفنى طى اين چند روز بارها ناكامى تيم ملى در جام ملت ها را توجيه كردند. اين در حالى است كه اكثر كارشناسان معتقدند تيم ما در اين بازيها ضعف داشت.
< قلعه نويى پس از باخت مقابل كره جنوبى همه تقصيرها را به گردن گرفت كه اين كار باارزش است، درضمن بازيكنان و اعضاى كادرفنى نهايت تلاش شان را به خرج دادند ولى فوتبال بالا و پايين دارد و متأسفانه دچار بدشانسى شديم.
فقط بدشانسى را عامل اصلى ناكامى تيم ملى مى دانيد؟
<مقابل كره جنوبى بدشانس بوديم چون در طول
۱۲۰ دقيقه از حريف خود بهتر بازى كرديم و موقعيت هاى بسيار خوبى را از دست داديم. در ضربات پنالتى هم شانس، نقش زيادى در تعيين تيم برنده دارد كه متأسفانه تيم ما بدشانس بود.
شما معتقديد تيم ملى ضعف فنى نداشت؟
< خير، به نظر من تيم ملى در اين مورد ضعف نداشت.
پس تيمى كه ضعف ندارد، خيلى راحت بايد قهرمان شود.
< ببينيد، تيم ما با گذشت هر بازى، هماهنگ تر مى شد و ما فقط در ضربات پنالتى، حذف شديم. در مرحله گروهى كه به عنوان تيم اول صعود كرديم و مقابل كره هم بازى بهترى به نمايش گذاشتيم ولى در نهايت بدشانسى آورديم.
قبول داريد قلعه نويى در ناكامى تيم ملى مقصر بود؟
< او پس از باخت به كره، اين شكست را به گردن گرفت، درضمن در اين شرايط نبايد به يك نفر حمله كنيم چون مجموعه تيم ملى مقصر است.
قلعه نويى تقصير را گردن گرفته ولى حاضر نيست مقابل انتقادها و ايرادهايى كه از تيم او مى گيرند، نرمش نشان دهد.
< ببينيد، قلعه نويى در مورد مسائل فنى با همكاران و مشاورانش مشورت كرد و تا حد امكان براى تيم زحمت كشيد. او حق دارد كه از تفكراتش دفاع كند، ضمن اينكه تمامى منتقدان خيلى راحت از تيم ملى انتقاد مى كنند و اين موضوع را در نظر نمى گيرند كه سرمربى هنگام بازى، فشار زيادى را تحمل مى كند و در آن شرايط سخت بايد بهترين تصميم را بگيرد.
شما به عنوان سرپرست چقدر قلعه نويى را مقصر مى دانيد؟
< نمى دانم چرا همه فقط روى يك نفر زوم كرده اند. بيش از ۳۰ سال است كه تيم ملى در جام ملت ها قهرمان نمى شود ولى هيچ وقت تا اين حد از كادرفنى انتقاد نشده بود. در باخت ها همه به يك اندازه نقش دارند و نبايد تقصيرها را بر گردن يك نفر انداخت.
شما گفته بوديد كه برد ۲ - ۶ ايران
مقابل كره جنوبى شانسى بود؟
< خير، از حرف هاى من برداشت ديگرى صورت گرفت. من گفتم در فوتبال، بعضى مواقع اتفاقات غيرقابل پيش بينى رخ مى دهد و هيچ وقت اين حرف را نزدم كه برد ايران، شانسى بود. ايران با ۶ گل، كره جنوبى را شكست داد ولى در بازى نيمه نهايى مقابل عربستان شكست خورد و اين مسائل به اتفاقات فوتبال مربوط مى شود.
برخى معتقدند قلعه نويى براى نشستن روى نيمكت تيم ملى، مربى بزرگى نيست.
<به نظر من تيم ملى يكى از بزرگترين كادرفنى تاريخ خود را داشت. من به عنوان كوچكترين عضو سابقه مربيگرى تيم ملى را دارم. آقاى ابراهيمى، سال ها در تيم ملى و پرسپوليس مربيگرى كرده، منصور ابراهيم زاده هم سال هاست كه مربيگرى مى كند و اين موضوع در مورد كماسى و بوستانى صدق مى كند. افشين پيروانى هم سال ها كاپيتان تيم ملى و پرسپوليس بوده و در مجموع فكر مى كنم يك كادر قوى، هدايت تيم ملى را بر عهده داشت.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:10 AM
عجله اى براى انتخاب كادر فنى تيم ملى وجود ندارد
سران ورزش فعلاً صبر مى كنند
حسن رشيدى
«هم اكنون قلعه نويى قرارداد دارد. اگر قرار باشد او را نگه داريم يا اينكه تصميم به تغيير در كادر فنى تيم ملى بگيريم بايد در شرايطى تصميم گيرى كنيم كه اين شرايط كاذب وجود نداشته باشد. بايد كمى با تدبير و با استفاده از نظر كارشناسان تصميم گيرى لازم را انجام دهيم.» اين بخشى از گفته هاى اخير كيومرث هاشمى است. اين صحبت ها و اين نوع واكنش به نتايج تيم ملى در جام ملت هاى آسيا و عملكرد كادر فنى، برخورد جديدى از سوى سران ورزش كشور است. سال گذشته كه تيم ملى با برانكو در جام جهانى ناموفق بود، تصميم لحظه اى مسؤولان براى تغيير كادر فنى تيم ملى و حتى رييس فدراسيون فوتبال تا مدت ها فوتبال ايران را به محاق برده بود و اين تجربه اى گران قيمت براى آنهايى شد كه بايد تا چندى ديگر فوتبال را به نامادرى اش بسپارند. مجيد جلالى كه در تقسيم بندى كارشناسان بدون شك جزو دلسوزهاى فوتبال است بر اين باور است كه اين يك پيشرفت در ورزش ايران محسوب مى شود: «به هر حال اين پيشرفت است اما اگر از تجربيات قبلى خود استفاده كنيم مى توانيم به راحتى اين مسير پيشرفت را طى كنيم. ما نبايد براى رسيدن به اهدافمان هميشه غرامت بدهيم. به طور حتم تصميم گيرى در فضايى آرام باثبات تر خواهد بود و بدون شك اين تصميمات براساس امواج افكار عمومى نيست. تجربه ثابت كرده كه اين تصميم ها منطقى و باثبات تر خواهد بود.»
هاشمى قطعاً يكى از هواداران اصلى قلعه نويى براى ماندن در تيم ملى است. آنجا كه او در گفت و گويش از قلعه نويى حمايت كرده در پاسخ به اين سؤال كه آيا كارنامه قلعه نويى براى حضور در تيم ملى مثبت و روشن بود اين پرسش را مطرح مى كند كه اگر شما به جاى ما بوديد چه كار مى كرديد؟ نشان مى دهد كه رييس چقدر به قلعه نويى اعتقاد دارد. امير قلعه نويى با چنين حمايتى در صورت ماندن مى تواند به راحتى به كارش ادامه بدهد. حمايت سازمان تربيت بدنى از كادر فنى تيم ملى چيز عجيبى نيست. آنها موافق صددرصد حضور مربيان ايرانى در تيم ملى هستند و طبيعى است كه در ميان مربيان وطنى اميرقلعه نويى شايد يكى از مربيان موفق باشد. تأكيد هاشمى براستفاده از مربى ايرانى با توجه به سياست دولت از ابعاد مختلف قابل بحث است. وقتى صفايى فراهانى به عنوان مخالف شماره يك حضور مربيان ايرانى بر روى نيمكت تيم ملى مى گويد كه در فوتبال ايران هيچ مربى بين المللى حضور ندارد و نبايد ادعاى استفاده از مربى وطنى در تيم ملى را داشته باشيم مشخص است كه خيلى نمى توان نسبت به اين اظهارنظر توجه كرد چه اينكه در زمان حضور شخص صفايى فراهانى بر مسند رياست فدراسيون فوتبال بود كه پاى مربيانى نظير بلاژويچ و برانكو به فوتبال ايران باز شد و حتى خود او بود كه شب پس از شكست تيم ملى برابر آاس رم حكم به بركنارى ايويچ مشهور داد و باز با تصميم شخصى صفايى فراهانى بود كه جلال طالبى با واسطه دلالى به نام «ا.خ» به تيم ملى آمد. اين بخشى از كارنامه صفايى فراهانى در فوتبال ايران بود. رييسى كه ساختن كمپ تيم هاى ملى نقطه برجسته كارنامه رياستش بر فوتبال به حساب مى آمد!
نكته جالب توجه ديگر صحبت هاى هاشمى درباره «فوتبال ايران» است. سرانجام پذيرفتيم كه فوتبال ايران بى سبك است و فوتبال آكادميك و بانظمى نداريم كه بخواهيم بر آن اسم «فوتبال ايرانى» بگذاريم و اين كشتى است كه به عنوان تنها رشته ورزشى در ايران براى ما در جهان صاحب سبك است. شايد اين براى اولين بار است كه مسؤولان ورزش كشور به اين مسأله اعتراف كردند كه فوتبال ايران صاحب سبك و شيوه اى در فوتبال نيست چه اينكه پيش از حضور تيم ملى در جام ملت هاى آسيا همه از فوتبال زيبا، تهاجمى و ايرانى دم مى زدند و اين هم نشانه اى ديگر از پيشرفت در ورزش و فوتبال ايران است و سرپرست فدراسيون فوتبال نشان مى دهد كه يك قدم جلوتر از بقيه در فوتبال است.
احترام به نظر مردم و كارشناسان هم چيز ديگرى است كه در صحبت هاى اخير هاشمى ديده شد: «مردم حق دارند كه از تيم ملى انتظار داشته باشند. ما در ورزش هر كارى انجام مى دهيم اول براى رضايت خدا و سپس براى رضايت بنده خداست.» اما او در ادامه حرفى مى زند كه باز هم مطمئن شويم كه امير قلعه نويى سرمربى تيم ملى باقى مى ماند: «فوتبال ما با انتصاب اين مربى يا آن مربى يا بركنارى آنها تفاوت چندانى نمى كند. بايد پايه و اساس دگرگون شود. اصرار ما به دقت و صرف وقتى روى اساسنامه براى غفلت از وضع فعلى فوتبال نبوده و نيست بلكه براى تذكر و سرمايه گذارى درآينده است. اساسنامه محكم و جامع فدراسيونى مقتدر به وجود مى آورد و اين فدراسيون است كه فوتبال مستحكم مى سازد. آن وقت در شرايطى كه همه چيز بر سر جاى خود است مى توان از مربيان هم ايراد گرفت، چرا كه نقصان هر كسى به زودى و شفافيت معلوم مى شود و نه در شرايط بحرانى و غيرقابل پيش بينى.»
با وجود اين پيش بينى كه سران ورزش تصميم به استمرار حضور قلعه نويى در تيم ملى دارند اما يك حقيقت وجود دارد كه آنها بايد تا مشخص شدن نام رييس بعدى فدراسيون فوتبال صبر كنند تا متوجه شوند كه نظر رييس آينده چيست. با اين حال نظر فدراسيون بعدى هر چه باشد بدون شك او بايد نظر رييس سازمان تربيت بدنى و ديگر سران سازمان ورزش را تأمين كند. اين روزها و پس از شكست تيم ملى در جام ملت هاى آسيا مقابل كره جنوبى روى ديگرى از سكه ورزش را مى بينيم، جايى كه صبر به مهمترين ابزار مسؤولان براى حل شدن مشكلات و مصائب تبديل شده است. آنها ديگر خوب مى دانند كه تصميمات آنى و لحظه اى جز پشيمانى سودى براى ورزش به همراه ندارد و بايد با استفاده از تجربيات گذشته چرخ دنده فوتبال ايران را با سرعت بيشترى به حركت دربياورند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:11 AM
صفايى فراهانى نمى تواند كانديداى رياست فدراسيون شود
غفارى:
كميته انتقالى يك مربى درجه اول خارجى مى خواهد
ايران ورزشى ـ دكتر غفارى يكى از اعضاى فعال كميته انتقالى به مهمترين بحث اين روزهاى فوتبال يعنى انتخاب سرمربى جديد تيم ملى پاسخ مى دهد. كميته انتقالى معتقد است كه حضور يك مربى كاربلد خارجى مى تواند فوتبال ايران را از چالش موجود خارج كند اما بايد منتظر بمانيم و ببينيم آيا ديگر تصميم گيرندگان ورزش با اين نظريه موافق هستند يا اينكه بالاخره اعضاى كميته انتقالى هم مى توانند با جلب نظر ديگر مسؤولان يك مربى كاربلد خارجى را به عنوان سرمربى جديد تيم ملى معرفى كنند. بحث بر سر اين انتخاب اين روزها به نقطه اوج رسيده است.
روزگذشته خبيرى يكى از اعضاى كميته انتقالى صراحتاً اعلام كرد كه امير قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى كشورمان نيست. آيا اين ادعا صحت دارد؟
< ما ابتدا قصد داريم تكليف امير قلعه نويى را روشن كنيم.
اما لحن قاطعانه خبيرى نشان مى دهد كه اعضاى كميته انتقالى به امير قلعه نويى اعتماد ندارد.
< من از شما مى پرسم، تيم هايى كه در مرحله نيمه نهايى مسابقات جام ملت هاى آسيا حاضر بودند از چه مربيانى استفاده كردند؟ آيا همه مربيان اين ۴ تيم خارجى نبودند؟
يعنى قصد داريد بار ديگر از مربى خارجى استفاده كنيد؟
< نظر ما اين است كه يك مربى خارجى سكان هدايت تيم ملى را به عهده بگيرد.
چرا خارجى؟ آيا نمى توان از گزينه هاى بهترى كه در داخل كار مى كنند استفاده كنيم؟
< ما روى استفاده از يك مربى كاربلد خارجى و درجه اول نظر داريم. نمى خواهيم مربيان درجه ۲ و درجه سوم را به كشورمان بياوريم. اگر قرار باشد از مربيان درجه چندم استفاده كنيم كه مثل آنها در كشورمان حضور دارند.
انتخاب گزينه موردنظر هم بر عهده شما است؟
< نه، كميته انتقالى كه آژانس نقل و انتقالاتى نيست كه به دنبال مربيان خارجى بگردد! ما فقط پيشنهاد مى دهيم و بعد از آن يك گروه خاصى مربيان مدنظر را انتخاب مى كنند و بعد از نظرسنجى كلى گزينه موردنظر انتخاب خواهد شد.
اين گروه خاص چه كسانى هستند؟
< به هر حال بايد افرادى باشند كه بتوانند مربى آينده تيم ملى را تعيين صلاحيت كنند. گزينه ها انتخاب مى شوند و پس از تست امتيازى بهترين فرد را انتخاب مى كنيم.
به نظر مى رسد كه كميته انتقالى از نتايج اميرقلعه نويى در جام ملت ها به شدت ناراضى است.
< گروه انتقالى معتقد است كه تيم ملى بايد به دستان مربيانى بيفتد كه بتوانند اين تيم را به نحو احسن هدايت كنند براى همين روى استفاده از يك مربى درجه اول خارجى نظر داريم.
آيا اعضاى كميته انتقالى مى توانند كانديداى رياست فدراسيون فوتبال بشوند؟
< نه، در قانون آمده كه اعضاى كميته انتقالى نمى توانند رييس فدراسيون فوتبال شوند.
اما ديروز بحث بود كه بعد از تشكيل مجمع اعضاى كميته انتقالى هم مى توانند براى رياست فدراسيون فوتبال كانديدا شوند. حتى حرف از آقاى صفايى هم هست!
< نه، آقاى صفايى به دليل عضويت در كميته انتقالى نمى تواند كانديداى رياست فدراسيون فوتبال شود.
ثبت نام از كانديداها چه زمانى انجام مى شود؟
< ظرف يك هفته آينده سعى مى كنيم ثبت نام را شروع كنيم. ثبت نام آزاد است و هر كسى كه شرايط ثبت نام شدن را داشته باشد مى تواند در انتخابات شركت كند.
yase vahshi
از جام دانكولف عبرت بگيريد
لطفاً غافلگير نشويد
ايران ورزشى - اگر از مربيان تيم ملى و حتى كشتى گيران صاحبنام كشورمان بپرسيد، متوجه مى شويد كه تمام هم و غم آنها يا حداقل ۸۰ درصد توجه آنها معطوف به رقباى روسى و كوبايى و نهايتاً تك ستاره هاى بلغار، گرجستان، ازبكستان و امريكا است.
هيچ كس در ۶۶ كيلوگرم براى مهره هاى گمنام يا بى مدال قزاق و ازبك حسابى باز نمى كند. كسى به فكر ديگر سنگين وزن هاى مطرح جهان نيست و همه چيز دور سر ديويد موسل بز يا كورماگمدوف يا بلال ماهوف و آرتور تايمازوف مى چرخد.
ولى اگر نتايج مسابقات جام دانكولف كه روز جمعه در صوفيه پايتخت بلغارستان برگزار شد را با دقت مرور كنيد به اين نتيجه مى رسيد كه هنوز هستند ستاره هايى كه از اين فرصت نهايت استفاده را مى برند و با غافلگيرى هرچه تمام تر، روى سكوى جهانى خواهند رفت.
آقايان، كشتى فقط در روسيه نيست. قبول داريم كه شانس اول و آخر قهرمانى جهان آنها هستند و تا وقتى سرعت پيشرفت ما در كشتى به آنها نرسد نمى توانيم آنها را كنار بزنيم، اما اگر فقط به روس ها فكر كنيد از بام قزاق ها و قرقيزها و ژاپنى ها سقوط خواهيد كرد. جام دانكولف دومين تورنمنت در يك ماه گذشته بود كه ژاپنى ها قهرمان سبك وزن آن شدند، درست مثل سال ۲۰۰۳ كه در آستانه المپيك هيچ كس فكر نمى كرد ژاپنى ها از ۵۵ و ۶۰ كيلوگرم مدال المپيك دشت كنند.
ولى آيا انصافاً حريفان ژاپنى و آناليز شيوه مبارزات آنها در دستور كار مربيان تيم ملى قرار دارد؟ آيا مطمئن هستيد كه در دور اول مسابقات جهانى با رقباى ژاپنى يا تاجيكستانى يا قزاقى روبرو نخواهيد شد؟
قطعاً اگر امروز از عليرضا حيدرى يا منصور برزگر و حتى بهنام طيبى بخواهيد مشخصات عناوين ملى پوشان ژاپن در ۵۵ و ۶۰ كيلوگرم را در طول يك سال گذشته برايتان تشريح كنند از انجام آن عاجز خواهند بود چون همه چيز براى دلشاد منصوراف ازبك و بسيك كودوخوف روسى و رادوسلاو وليكوف بلغارى طراحى شده و همه نقشه ها و تمرين ها براى چند نام پرطمطراق و بزرگ رسم شده است. گويى بليت حضور ما در فينال يا رده بندى وزن اول مسابقات جهانى رزرو شده و مدال نماينده كم شانس ما در ۵۵ كيلوگرم قطعى است. به سراغ مراد محمدى هم كه برويد آسمان همين رنگ است. او خودش را ملى پوش مسابقات جهانى باكو مى داند. هنوز با مائولت باتيروف روسى كشتى نگرفته و نمى داند كه با سبك و سياق فعلى مى تواند اين چهره مطرح روس ها را شكست دهد يا نه. مراد امروز فقط به باتيروف، كوئينتانا فدروشن يا زاديك فكر مى كند ولى آيا واقعاً دلاور مازندرانى ما از حال و روز مراد رمضانوف هم باخبر است؟
آيا مراد محمدى به واسطه پيروزى هاى يكباره بر توفيق اوداباشى ترك، نبايد براى مبارزه احتمالى با اين حريف تيغ دار و پرجنب وجوش تركيه برنامه ريزى كند؟ نتايج جام دانكولف و قهرمانى قزاق ها نشان داد كه تلاش هاى دولت تورلى خانوف ادامه دارد و روزى قزاقستان هم به صف مدعيان اصلى كشتى جهان تبديل خواهد شد.
درست كه در جام دانكولف مردان طراز اول كوبا، روس و امريكا نبودند اما نبايد لئونيد اسپريرينوف ملى پوش ۶۶ كيلوگرم قزاقى را دست كم گرفت.
در ۹۶ كيلوگرم جايى كه هنوز ما به مهره قابل اعتماد و مطمئنى نرسيده ايم، قزاق ها يك مهره جوان و قدرتمند به نام نورجان كاتايف دارند ولى قطعاً منصور برزگر و عليرضا حيدرى بيشتر از اين رقباى گمنام معطوف به گاتسالوف و گوگشليدزه هستند و اينجاست كه بايد از غافلگيرى بترسيم.
جان كلام اينكه مواظب باشيد از آن سوى بام رقباى صاحبنام روس و كوبا و امريكا و بلغار زمين نخوريد. همه چيز دنياى كشتى روسيه نيست و شانس و قرعه مناسب هم هميشه منتظر ما نخواهد بود. كارى كنيد كه براى قرعه سخت و نامناسب هم با خيال راحت روى تشك برويم. از آناليز و بررسى همه رقبا غافل نباشيد و بدون توجه به مليت كشتى گير مقابل، با تمام قوا براى پيروزى وارد ميدان شويد.
yase vahshi
بازخوانى پرونده يك رييس!
مهدى پور رفت
مجيد حاتمى
بالاخره همانطور كه انتظار مى رفت همه شايعات تحقق يافت و رييس هيأت كشتى مازندران بعد از هياهو و جنجال هاى متعدد استعفا داد.
مهندس على اعظم مهدى پور پيشكسوت و رييس اسبق هيأت كشتى مازندران كه سابقه مديريت در بخش هاى مختلف ورزش استان را تجربه كرده بود، عطاى كار با كشتى را به لقايش بخشيد و رفت و جا دارد كه از تلاش هاى شبانه روزى او براى كشتى به عنوان يك خادم قدردانى كنيم اما ضمن احترام براى مهدى پور پروسه آمد و رفت او را به چالش مى كشيم.
وقتى نقى كلانترى از كشتى استان مازندران كنار رفت و سلمان قادرى سرپرستى هيأت را بر عهده گرفت، درست موقعى بود كه اسدالله رضايى مدير اسبق سازمان ليگ كشتى و يكى از گزينه هاى تصدى اين سمت، از سوى محمدرضا طالقانى به عنوان دبير موقت فدراسيون كشتى مشغول شده بود. رضايى به عنوان يك مازندرانى كه سابقه مديريت در بخش هاى مختلف ورزش استان را داشت مطرح ترين كانديدا براى احراز سمت رياست هيأت كشتى استان مازندران بود اما آن روزها رضايى بين دوراهى قرار گرفته بود و على رغم ميل باطنى به خاطر تعهد به محمدرضا طالقانى، اصرارها و سفارش هاى متعدد كشتى دوستان مازندرانى را رد كرد و در فدراسيون كشتى ماند تا در واپسين لحظات ثبت نام از نامزدهاى رياست هيأت كشتى مازندران هيچ مهره صاحبنام و توانايى قدم جلو نگذاشت و سرانجام در اوج بى كسى مازندران، تماس هاى تلفنى و مكررى از تهران به مازندران و بالعكس برقرار شد و در حالى كه هيچ مدير توانا و قدرتمندى حاضر به شركت در انتخابات نشده بود مهندس على اعظم مهدى پور كه تا آن روز حكم يك مهره خنثى و يك پيشكسوت بازنشسته را داشت وارد عمل شد و ثبت نام كرد و توانست خيلى راحت و بدون هيچ دغدغه اى رياست هيأت كشتى مازندران را به دست آورد.
علاقه مندان به كشتى سواى مازندران از مهدى پور فقط يك پيشكسوت محترم و وجيه مى شناختند كه همين اسدالله رضايى در طول مسابقات ليگ برتر كشتى از او به عنوان نماينده سازمان ليگ استفاده مى كرد اما كار به جايى رسيده بود كه مهدى پور به يكباره سكاندار مهم ترين هيأت كشتى كشور شد.
در روزهاى نخست حضور مهدى پور، اظهار نظرهاى متفاوتى در مورد اين انتصاب صورت گرفت. برخى از كارشناسان قباى رياست هيأت را مناسب سن و سال مهدى پور نمى دانستند و عده اى هم بر اين باور بودند كه مهدى پور در حد و اندازه رياست بر هيأت كشتى مازندران نيست.
به اعتقاد اين قشر از اصحاب قلم و دوستداران كشتى، دوران اكتيويته و جنب وجوش يا به عبارت بهتر بازدهى مهدى پور در ورزش و مديريت بر هيأت كشتى به پايان رسيده بود و او از پتانسيل لازم براى هدايت پايتخت كشتى كشور ناتوان بود.
اما مهدى پور در طول مدت رياست خود بر هيأت كشتى كه قريب به ۲ سال به طول انجاميد روزهاى پرحاشيه اى را پشت سر گذاشت و نشان داد كه بيشتر از اصل گرفتار حواشى پرتعداد كشتى مازندران بود.
مهدى پور وقتى رسماً رييس هيأت شد در مقابل ميزبانى سخت و پرهزينه جام جهانى و جام تختى قرار گرفت. ميزبانى كه مجموعه مديريتى سيدحسين حسينى در اداره كل تربيت مازندران همه چيز آن را بر عهده گرفته بود و عملاً هيأت كشتى وظيفه اجرايى و انفعالى در قبال اين ميزبانى داشت. حتى كار به جايى رسيد كه رييس هيأت كشتى مازندران در طول برگزارى مسابقات كمتر ديده شد و اين شايعه در سراسر سالن سيدرسول حسينى سارى گوش به گوش و دهان به دهان چرخيد كه مهدى پور به خاطر اختلاف با حسينى مدير كل اسبق تربيت بدنى مازندران و دلخورى خانه نشين شده و قهر كرده است.
چندى بعد اختلاف شخصى او با يك مربى مازندرانى دعوت شده به اردوى تيم ملى كشتى فرنگى بالا گرفت و نامه ها و مكاتباتى رد و بدل شد كه چرا فلان مربى بدون درخواست و تصميم هيأت كشتى به خدمت تيم ملى درآمده است و حرف و حديث ها و مصاحبه هاى بى شمارى رد و بدل شد كه در شأن كشتى مازندران نبود.
اما اوج مسائل و حواشى اين رييس مستعفى به زمان انتخابات رياست فدراسيون كشتى برگشت كه باعث شد جبهه گيرى شديدى عليه او صورت گيرد و در واقع كشتى مازندران چند تكه شد.
مهدى پور ابتدا از تريبون بى طرف و خنثى وارد معركه انتخابات شد و در حالى كه رأى او بسيار اهميت داشت و عملاً چند رأى از آن هيأت كشتى مازندران بود، شايعات فراوانى منتشر شد كه او با يزدانى خرم به توافق رسيده اما در پشت پرده اختلافاتى ميان مهدى پور و اعضاى هيأت كشتى بالا گرفت. تنى چند از كانديداها از توافق با مهدى پور صحبت مى كردند اما آنچه واضح و مبرهن بود اختلاف ريشه دار و عميق مهدى پور با نايب رييس خود يعنى سلمان قادرى چهره خدوم و زحمتكش كشتى استان بود كه منجر به قهر و استعفاى عجيب و غريب قادرى شد و كار به جايى رسيد كه همه اصحاب كشتى فهميدند قهر و استعفاى قادرى به خاطر اختلاف نظر و دوگانگى ميان او و مهدى پور بوده است و در آخرين گام كه رييس هيأت كشتى مازندران انتصاب و انتخاب عزيز واگذارى مربى سازنده و صاحبنام كشتى خطه سبز شمال در تيم ملى را نپسنديد و اعلام كرد كه فدراسيون بايد از طريق هيأت كشتى وارد عمل مى شد درخواست و ادعايى كه انصافاً در حد هيأت نيست و خارج از حد و حريم هيأت كشتى استان بود چرا كه كادر فنى و فدراسيون كشتى در به كارگيرى و استفاده از هر مربى مطرح و كارآمدى در سراسر كشور مختار است و رييس هيأت كشتى نمى تواند به خاطر اختلاف شخصى يا سليقه خود و حتى مجموعه تحت امرش مانع اين كار شود. در نهايت اين كش و قوس به تحقق تهديدهاى رييس سپيدموى هيأت كشتى انجاميد و مهدى پور همانطور كه تهديد به استعفا كرده بود، به وعده اش عمل كرد و رسماً از هيأت كشتى مازندران كنار كشيد تا با اين حركت، كشتى مازندران و به دنبال آن كشتى كشور در شرايط ويژه اى قرار بگيرد. بايد ديد كه پريچهره مدير كل تازه وارد تربيت بدنى استان با اين وضعيت چه خواهد كرد و از چه مهره هايى براى اداره كشتى استان استفاده خواهد كرد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:12 AM
اسكواش باز تيم ملى:
كسى ما را حمايت نمى كند
ايران ورزشى- محمدحسين سنايى اسكواش باز ملى پوش تيم ايران در آخرين رده بندى بازيكنان حرفه اى اين رشته با ۹۱ پله صعود رتبه ۲۵۵ جهان را به دست آورد.
اين در حالى است كه تاكنون هيچ بازيكنى از ايران نتوانسته بود به چنين مقامى دست پيدا كند.
سنايى تنها دليل ارتقاى رنكينگش را حضور در ۲ مسابقه ست لايت فجر و نشنال كلوزكيش مى داند و معتقد است در صورتى كه از طرف فدراسيون اسكواش ايران و سازمان تربيت بدنى براى حضور در مسابقه هاى بين المللى حمايت بشود مى تواند رنكينگش را بهتر كند. سنايى در اين باره مى گويد: «با توجه به حضورم در مسابقه هاى داخلى و كسب تمام امتيازات در اين دوره از رقابت ها توانستم ۹۱ پله صعود در رده بندى جهانى داشته باشم و مطمئنم در صورتى كه بتوانم امسال در چند مسابقه بين المللى شركت كنم نتايج بهترى را به دست مى آورم.»
سنايى در اين باره ادامه مى دهد: «حضورم در مسابقه هاى بين المللى مستلزم هزينه است كه اين مسأله با توجه به شرايطى كه وجود دارد به صورت شخصى خيلى زياد است كه اميدوارم فدراسيون كمك كند تا با حضور در چندين مسابقه كه نزديك ايران است و هزينه كمترى دارد بتوانم رنكينگم را بهبود بخشم و البته بايد بگويم به جز من چند بازيكن ديگر مثل محمدرضا صادق پور، محمدحسين جعفرى، مسعود قره منياالدينى و محمدامين عطايى هم عضو سازمان اسكواش بازان حرفه اى هستند. اين نفرات هم با حضور در رقابت هاى بين المللى مى توانند نتايج قابلى قبولى را به دست بياورند و رنكينگ هايشان را تا حد زيادى بهبود ببخشند.»
اسكواش باز باسابقه تيم ملى از امكانات اسكواش در تهران ناراضى است و مى گويد: «در تهران امكانات اسكواش خيلى كم است به طورى كه ما تنها ۲ سالن داريم كه ۵ تا ۹ بعدازظهر حق استفاده از آنها را داريم كه اين مسأله با توجه به اينكه نياز به تمرينات مداوم داريم خيلى سخت است و بايد بگويم با توجه به اين مسائل و مشكلاتى كه وجود دارد در تمام مسابقه هايم با انگيزه و هدف اول شدن وارد مى شوم و اميدوارم كه در آينده هم بتوانم نتايج قابل قبولى را براى كشورم به دست بياورم.»
سنايى درباره حضورش در المپياد ايران مى گويد: «هرچند خيلى دوست دارم در اين دوره از رقابت ها شركت كنم اما به دليل اينكه از هيأت تهران اصلاً حمايت نمى شويم نمى دانم بايد با چه اسمى در اين دوره از مسابقه ها شركت كنيم و اميدوارم اين مسائل هرچه زودتر برطرف شود.»
اسكواش باز باسابقه تيم ملى ادامه مى دهد:«متأسفانه ما نه از طرف فدراسيون و نه از طرف هيأت حمايت مى شويم به طورى كه مدتى قبل قرار شد در رقابت هاى قهرمان كشورى مشهد شركت كنيم اما با حضور در مشهد به دليل خراب بودن زمين و استاندارد نبودن آنها رقابت ها برگزار نشد و اين در حالى بود كه حتى يك نفر از مسؤولان فدراسيون براى بررسى شرايط به مشهد نيامده بود.»
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:13 AM
بهترين دفاع قهرمان مى شود، نه حمله
هيتسفلد: بازيكنان سرشناس ضامن قهرمانى نيستند
مدتى از شروع تمرينات بايرن مونيخ مى گذرد. بازيكنان تازه وارد كاملاً با ديگران هماهنگ شده اند و باواريايى ها توانسته اند قهرمانى جام اتحاديه را نيز به نام خود رقم بزنند.
در اين شرايط به نظر مى رسد شناخت سرمربى از بازيكنان تيم اش كامل شده و حال بهتر از روزهاى آغازين شروع تمرينات مى تواند درباره آنها اظهار نظر كند:
در اوايل فصل گذشته گفته بوديد كه بايرن احتياج به يك بازيساز قهار دارد اما حالا با تغيير و تحولاتى كه در تيم صورت گرفته به نظر مى آيد حضور هافبك هاى قوى و باتجربه مى تواند باواريايى ها را به خواسته هايشان برساند.
< بازيكن خوب زياد داريم مانند ديگو، رافائل و فان درفارت كه همگى از جمله بازيكنان درجه يك به حساب مى آيند اما طى جلسه اى كه با سرپرست بايرن داشتم به اين نتيجه رسيديم كه به بازيكن شماره ۱۰ نياز نداريم. بلكه احتياج به بازيكن شماره ۶ داريم.
اما با حضور ريبرى در بايرن به نظر مى رسد كه توانسته ايد تا حدودى به يك بازيساز قهار كه مى خواستيد، برسيد.
< به غير از ريبرى بازيسازان بسيارى در تيم داريم. سوسا، ريبرى و شواين اشتايگر از جمله بازيسازان ما هستند.
يكى از جملات رايج فوتبالى در تابستان انجام تمرينات اختصاصى است. فكر نمى كنيد بايد در اين زمينه كمى محتاطانه تر عمل كرد تا فوتبال از حال و هواى اصلى اش خارج نشده و شكل علمى به خود نگيرد!
< فوتبال ما فوتبال خواهد ماند و در اصل امر هيچ تغييرى حاصل نمى شود. براى تصميم گيرى در مورد نحوه تمرينات از خود بازيكنان نظرسنجى مى شود و خود آنها تصميم گيرنده هستند. البته بازيكنانى كه در سطح بالاترى نسبت به ديگران هستند.
رابطه تان با بازيكنان چطور است؟!
< تا به حال با بچه هاى تيم به مشكلى برنخورده ام. در نظر من ستارگان هم مثل ديگر بازيكنان هستند، آنها هم نقاط ضعف و قوتى دارند و به همان اندازه نياز به حمايت و پشتيبانى دارند كه يك بازيكن ذخيره.
از نظر من يك مربى بايد با بچه هاى تيمش رفتارى دوستانه و صميمى داشته باشد و به آنها اثبات كند كه همه در نظرش يكسانند.
فكر مى كنيد حضور بازيكنان سرشناس و معتبر سرنوشت بازيهاى تيم را تعيين مى كند؟!
< حضور بازيكنان سرشناس و معتبر دليل قطعى بر پيروزى يك تيم نيست بلكه آنها مى توانند نقش تعيين كننده در برد و يا باخت داشته باشند.
لوكاتونى و فرانك ريبرى از جمله ستارگانى هستند كه من واقعاً از حضورشان در بايرن خوشحالم.
آنها طى همين مدت كم توانسته اند جايگاهشان را در ميان بچه ها تثبيت كنند. قبل از اين كمى نگران بودم، چرا كه سوسا، ريبرى و تونى هيچ كدام به زبان آلمانى مسلط نيستند و مشكل زبان هم كم مشكلى نيست، ممكن است كسى را گوشه گير كرده به كلى از كار باز دارد اما خوشبختانه در مورد آنها اين اتفاق نيفتاد و آنها توانستند خيلى خوب خود را با شرايط وفق دهند.
شنيده شده ريبرى و تونى نه تنها در داخل زمين بلكه خارج زمين نيز شخصيت هاى قابل احترامى هستند...
< كاملاً درست است. هر ۲ شخصيت هاى قابل احترامى هستند. در مورد ريبرى هم كه قطعاً همه چيز را به طور مفصل در نشريات مختلف خوانده ايد.
با توجه به داشتن چنين خط حمله قدرتمندى، قهرمانى را در دسترس مى بينيد؟!
< درست است كه ما از پتانسيل حمله بسيار خوبى بهره مند هستيم ولى تيمى قهرمان مى شود كه بهترين دفاع را ارايه دهد نه بهترين حمله را! چنانچه ما بخواهيم تمام تمركزمان را روى حمله بگذاريم قطعاً قهرمان بوندس ليگا نخواهيم شد.
فكر مى كنم بازگشت شما به بايرن يكى از بهترين انتخاب ها در زندگى تان باشد، نظر خود شما در اين باره چيست؟
< بله اين اتفاق يكى از به يادماندنى ترين رويدادهايى است كه در زندگى ام اتفاق افتاد. به بايرن مديونم كه به من اختيار داد تا بتوانم يك چنين بزرگانى را در تيم گردهم جمع كنم.
احساس نمى كنيد كه در حال حاضر نسبت به اوايلى كه كارتان را آغاز كرديد اعتبار بيشترى به دست آورده ايد؟
< نمى دانم. ولى در كل از كار كردن با اولى هوينس واقعاً لذت مى برم.
براى تمرينات تيمتان كمتر از فضاهاى آزاد استفاده مى كنيد علت چيست؟
< بچه ها بايد تمام تمركزشان را روى بازيشان بگذارند و ما در تلاشيم كه هيچ چيز تمركز آنها را در تمرينات بر هم نزند.
ما سالى بدون عنوان را پشت سر گذاشته ايم اما از آنجايى كه امسال تمام سعى مان براى رسيدن به قهرمانى است بايد تمام تمركزمان را روى اين هدف بگذاريم تا پيروز شويم. چنانچه بچه ها را براى تمرين به فضاهاى آزاد مثل پارك ببريم مردم قطعاً آنها را خواهند شناخت و براى اداى احترام و ابراز علاقه سعى مى كنند به بازيكنان مورد علاقه شان نزديك شده و با آنها صحبت كنند و بچه ها و نوجوانان هم با ديدن آنها ممكن است از شادى به طرف آنها دويده، داد بزنند يا بخواهند با آنها عكس يادگارى داشته باشند كه كليه اين مسائل تمركز بازيكنان ما را به هم خواهد زد.
< مترجم : ندا پارسا
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:13 AM
انگيزه «كان» براى موفقيت در بيست و يكمين تجربه بوندس ليگا
آخرين فصل اوليور
كسرى امام صفارى
هفته آينده اليور كان كاپيتان بايرن مونيخ، بيست و يكمين و آخرين فصل بوندس ليگا يش را آغاز خواهد كرد.
فصل گذشته بوندس ليگا بر اين دروازه بان ۳۸ ساله بسيار تلخ گذشت. بايرن مونيخ در بوندس ليگا به رغم بازگشت هيتسفلد در ميانه راه به جاى فليكس ماگات پس از ۲ سال و اندى، نتوانست به مقامى بهتر از رتبه چهارم دست يابد و به اين ترتيب نمى تواند در فصل آينده در ليگ قهرمانان اروپا شركت كند. اين شايد بدترين اتفاقى باشد كه در آخرين فصل حضور كان مى تواند براى او بيفتد. اين اولين بار طى ۱۱ سال اخير است كه بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا حضور ندارد.
«باواريايى ها» در ليگ قهرمانان اروپا با اين كه رئال مادريد را در مرحله يك هشتم نهايى شكست دادند، در يك چهارم نهايى مغلوب ميلان، قهرمان همين بازيها شدند تا ناكامى هايشان را در فصل گذشته پايان دهند.
اما سران اين باشگاه در تابستان امسال بيش از ۶۹ ميليون يورو خرج كردند تا بازيكنانى چون، فرانك ريبرى ستاره فوتبال فرانسه در جام جهانى ،۲۰۰۶ لوكا تونى مهاجم ايتاليايى فيورنتينا و ميروسلاو كلوزه برترين گلزن آلمان را به خدمت گرفتند و به اين ترتيب فصل تاريك گذشته شان را به باد فراموشى سپردند.
كان اميدوار است تا با خون تازه اى كه در رگ هاى بايرن مونيخ جريان يافته بتواند فصل آخر بازى با اين تيم را با خاطره اى خوش پايان دهد. او در گفت وگو با روزنامه آلمانى «بيلد» گفت : «احساسى كه من دارم نوستالژى يا ماليخوليا نيست، بلكه چيزى شبيه نشاط و اميدوارى است. ۲۰ سال است كه چنين تجربه اى دارم اما به شدت منتظر آغاز اين فصل هستم. حس مى كنم اين فصل با ساير فصول فرق دارد.»
بايرن به تازگى موفق شد جام اتحاديه آلمان را بالاى سر ببرد. اما اوليور كان اين قهرمانى را هرگز براى تيم اش كافى نمى داند. با وجود اينكه اشتوتگارت، شالكه و وردربرمن، كه در فصل گذشته بالاتر از بايرن قرار گرفتند، براى اين فصل خود را آماده مى كنند، كان ذره اى ترس برابر رقباى تيم اش به خود راه نمى دهد.
بعد از بازى بايرن با روستوك، اين تيم بايد به مصاف، برمن، هانوفر، هامبورگ و شالكه برود تا قهرمان ۲۰ دوره بوندس ليگا آغاز دشوارى در فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ داشته باشد.
كان مى افزايد :« اشتوتگارت و وردربرمن، قوى ترين رقباى ما در بوندس ليگا هستند. آنها انگيزه و اشتياق زيادى براى قهرمانى دارند و بايد آنها را از بهترين هاى بوندس ليگا ناميد.»
او معتقد است با بازگشت زى روبرتو به اين تيم، و آمدن مارسل يانسن و هميت آلتين توپ به آليانس آرنا، بايرن مونيخ قدرت بيشترى نسبت به فصول گذشته به دست آورده است :« بازيكنان جديد هميشه نيروى جديدى به تيم مى دهند. آنها مى خواهند جاى ثابتى در تركيب تيم پيدا كنند و همچنين رتبه اى كسب كنند كه جواز حضور در ليگ قهرمانان اروپاى فصل آينده را داشته باشند. تمام اينها تأثير زيادى در عملكرد تيم مى گذارد.»
وى در مورد خريد ريبرى ۲۴ ساله با ۲۶ ميليون يورو ادامه داد: «او بازيكنى است كه غريزى بازى مى كند. هيچ وقت نمى توان حدس زد كه با توپ مى خواهد چه كند. او شماره ۷ مهمت شول را به تن خواهد كرد و به نظر من لياقت اش را دارد. فرانك در رختكن هم انگيزه زيادى دارد و اين انگيزه را به بازيكنان هم انتقال مى دهد. وقتى بازيكنانى چون او را در تيم مى بينم حس مى كنم امسال ما موفق مى شويم.»
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:14 AM
پيامدهاى قرعه كشى مرحله سوم مقدماتى جام قهرمانان اروپا
راهى سخت براى تيم هاى بريتانيايى
وصال روحانى
تيم هاى بريتانيايى صاحب قرعه اى بالنسبه دشوار در مرحله سوم مقدماتى فوتبال جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا شده اند. اين در حالى است كه اين مرحله از رقابت ها به سبب ورود اجبارى برخى بزرگان ناكام به صحنه مسابقه ها و همچنين شناسايى شدن شمارى از تيم هاى حاضر در مرحله گروهى جام از اهميت بسزايى برخوردار است.
ليورپول نايب قهرمان فصل پيش و فاتح فصل ۲۰۰۵ اين مسابقات بايد با تولوز ديدار كند. درست است كه اين تيم هيچ گاه از بزرگان فرانسه نبوده و فصل پيش نيز فقط با كسب نتايجى دور از انتظار در ۶ و ۷ هفته پايانى خودش را تا رده سوم جدول بالا كشيد اما تيم بى ضرر و بى خطرى نشان نمى دهد. آرسنال تيم چهارم فصل پيش ليگ برتر انگليس نيز بايد با اسپارتا پراگ چك روبرو شود و اين همان تيمى است كه توماس روسيچكى هافبك چكى و مطرح ۱۴ ماه اخير آرسنال فوتبال حرفه اى خود را سال ها پيش در آن آغاز كرد. با اين وجود شايد سخت ترين قرعه دور سوم مقدماتى شامل حال سلتيك شده باشد زيرا مدافع عنوان قهرمانى ليگ برتر اسكاتلند بايد به مصاف با اسپارتاك مسكو روسيه برخيزد. رنجرز ديگر قدرت سنتى فوتبال اسكاتلند هم در صورتى كه در دور دوم مقدماتى از سد اف كى زتا مقدونيه بگذرد، بايد به ستيز با برنده ديدار ستاره سرخ صربستان - لوانيا تالين استونى از همان مرحله بپردازد. تيم والتر اسميت ديدار رفت را با حساب صفر -۲ از زتا برده و بعيد است كه تيم مشهور صربستانى رقيب اهل استونى را پشت سر نگذارد. مجموعه اين عوامل اوضاع را براى بريتانيايى ها آسان نشان نمى دهد. با اين وجود رافا بنيتس مربى اسپانيايى ليورپول كه تيمش در مسابقه فينال سال پيش يك - ۲ تسليم ميلان ايتاليا شد، مى گويد: « از نتيجه قرعه كشى از ۲ بابت راضى ام. يكى اينكه سفرى بسيار طولانى را در پيش نداريم و به هر حال فرانسه راهى كوتاهتر از بسيارى از كشورهاى ديگر اروپا براى ما دارد و دوم اينكه ديدار برگشت ما در آنفيلد خواهد بود و اين به ما فرصت مى بخشد كه حتى اگر در تولوز بازنده باشيم، اين را در ديدار برگشت مقابل تماشاگران خودى جبران كنيم.»
حريف، كوچك نيست
با اين وجود بنيتس اصلاً قصد ندارد تولوز را كوچك بشمرد و حريف را دست كم بگيرد: «مى دانم كه تولوز تيمى خوب با بازيگرانى توانا است و اصولاً كيفيت ليگ فرانسه دايماً بالاتر آمده است و به اين سبب يكى از برگزيدگان آن نمى تواند رقيب آسانى براى ما باشد.»
هدايت تولوز با الى بوپ است و وى مى گويد از امكان رويارويى با غول بريتانيايى به وجد آمده است: «بازى كردن با نايب قهرمان اروپا اتفاق عمده اى براى ما است حتى با اينكه انجام ديدار برگشت در آنفيلد در عمل شانس آنها را بيشتر مى كند. با اين حال ما به آنفيلد مى رويم و با شرايط آن استاديوم تاريخى آشنا مى شويم و رويارويى با ستاره هاى رقيب نيز براى ما مفيد و آموزنده است. اين به واقع يك فرصت عالى براى ما و كل باشگاه است.»
يك سفر دشوار
گوردون استراكان مربى مشهور سلتيك برخلاف بنيتس دشوارى هاى زيادى را براى تيمش طى پيكار با اسپارتاك مسكو پيش بينى مى كند و برخلاف همتاى اسپانيايى اش در آنفيلد معتقد است كه سفر به مسكو و تبعات آن مى تواند براى شاگردانش بسيار دشوار باشد.
يك مسأله مهم در اين ارتباط اين است كه به دليل برگزارى ليگ فوتبال روسيه در زمان هايى به جز زمان هاى معمول در اروپا اين ليگ اينك ۱۸ هفته خود را سپرى كرده و به تبع آن اسپارتاك در كوران اين مسابقات بسيار آماده تر از سلتيكى است كه اولين بازى اش را در فصل جديد ليگ برتر اسكاتلند تازه ديشب (يكشنبه شب) برابر كيلمارناك انجام داد و طبعاً نمى تواند در حال حاضر بسيار روبراه باشد و از تمامى مهارت هاى خود سود جويد.
بازى روى چمن مصنوعى
مشكل ديگر اين مسابقه براى مردان استراكان اين است كه اسپارتاك بازيهاى خود را روى چمن مصنوعى در مسكو برگزار مى كند و اين هم زمينى نيست كه تيم اسكاتلندى به آن خو داشته باشد. استراكان با جمع بندى تمام اين مسائل و در نظر داشتن موارد فوق مى گويد: «بدون ترديد مسابقه هاى سختى را برابر اين رقيب روسى در پيش داريم و قدر مسلم اينكه به جز ما هيچ تيم ديگرى هم از سفر به مسكو استقبال نمى كند. هم اسپارتاك تيمى قوى است و هم بازى با اين حريف در زمين حاوى چمن مصنوعى دشوارى هاى ويژه خود را خواهد داشت. قدر مسلم اينكه بازيكنان آنها نيز بيشتر مايل اند روى زمين و چمن طبيعى به ميدان آيند اما انگار تقدير و سرنوشت ما و آنها چيز ديگرى است!»
پيشتر از بازى خطرناك آرسنال با اسپارتا پراگ گفتيم اما بد نيست اين را بيفزاييم كه در سال ۲۰۰۶ كه توپچى ها فيناليست اين مسابقات و با قبول شكست برابر بارسلونا نايب قهرمان پيكارها شدند، اسپارتا را در هايبرى صفر - ۳ و در خانه حريف صفر - ۲ بردند. يكى از گل هاى ميدان پراگ را تيه رى آنرى معروف زد كه صد و هشتادمين گل او براى آرسنال بود و او را صاحب ركورد بيشترين گلزنى براى آرسنال كرد و در مقام بهترين گلزن تاريخ باشگاه نشاند اما حالا كه آنرى نيست و به بارسا پيوسته، شايد حالات جديدى ايجاد شود. ديويد مايلرز دبير باشگاه آرسنال ديروز در لندن گفت: «آن شب براى تيه رى يك شب خاص بود اما ما اميدواريم بدون او هم به خواسته مان برسيم. در ۶ سال گذشته ۴ بار با اسپارتا پراگ بازى كرده ايم اما هنوز هم در حال بررسى و تحقيق پيرامون آنها هستيم تا اين بار نيز نتيجه بگيريم.»
در انتظار بازگشت روسيچكى
از سوى ديگر پرس ميسل بنس مسؤول ارشد اقتصادى باشگاه اسپارتا پراگ گفت اين باشگاه از اينكه روسيچكى حتى براى چند ساعت به خانه و خاستگاه اوليه اش بازمى گردد، بسيار مسرور است: «روسيچكى سال هاى رشد و تعالى اوليه خود را نزد ما گذراند و بديهى است كه بازگشت او به پراگ بر شيرينى نبرد تازه ما بيفزايد. اگر از اين قضيه بگذريم، ما در قياس با مرتبه قبلى رويارويى مان با آرسنال قوى تر شده ايم زيرا توماس رپكا را از وستهام و چند بازيكن جوان و قوى ديگر را استخدام كرده ايم و اوضاع ما روبه راه تر است.»
برنامه بازيهاى مهم دور سوم مقدماتى
اسپارتاك مسكو روسيه با سلتيك اسكاتلند
وردربرمن آلمان با برنده ديدار دومزال اسلوونى - ديناموزاگرب كرواسى
آژاكس هلند با برنده بازى زيلينا اسلواكى - اسلاوياپراگ چك
والنسيا اسپانيا با فاتح پيكار دبرسن مجارستان - الفسبورگ سوئد
برنده ديدار گنت بلژيك - سارايوو بوسنى با دينامو كى يف اوكراين
فنرباغچه تركيه با اندرلشت بلژيك
فاتح ديدار رنجرز اسكاتلند - اف كى زتا مقدونيه با برنده مسابقه ستاره سرخ صربستان - لواديا تالين استونى
تولوز فرانسه با ليورپول انگليس
لاتزيو ايتاليا با ديناموبخارست رومانى
اسپارتا پراگ چك با آرسنال انگليس
سه ويا اسپانيا با آاك آتن يونان
توضيح آن كه بازيهاى رفت اين مرحله در روزهاى ۲۳ و ۲۴ مرداد و ديدارهاى برگشت در ۶ و ۷ شهريور برگزار مى شوند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:17 AM
جام نيكولاى پتروف از نگاه كارشناسان
رحيم على آبادى:
كادر فنى بايد پاسخگو باشد
سرپرست سابق تيم ملى گفت: تيم ملى در اوج فشار تمرينات به رقابت هاى نيكولاى پتروف بلغارستان اعزام شد در حالى كه بايد كادر فنى از نفرات دوم در اين پيكارها بهره مى برد.رحيم على آبادى، سرپرست سابق تيم ملى كشتى فرنگيگفت : كادر فنى به دليل زير فشار بودن تيم پيش بينى كرده بود كه در رقابت هاى نيكولاى پتروف بلغارستان نتايج مطلوبى را كسب نخواهيم كرد كه به اعتقاد من اين حرف اشتباه است چرا كه ما بايد به گونه اى در اين تورنمنت ها حاضر شويم، كه از نفرات دوم نيز بهره ببريم.وى با اشاره به عملكرد قاسم رضايى كشتى گير ۹۶ كيلوگرم تيم ملى گفت: كرم جابر قهرمان ۹۶ كيلوگرم المپيك ۲۰۰۴ آتن كه مقابل رضايى شكست خورد، سالهاست كه با دوران اوج خود فاصله گرفته است و در واقع به پايان دوران كشتى خود رسيده است و حتى در رقابت هاى جهانى ۲۰۰۶ گوانگ جو چين در همان دور اول حذف شد.
محمد دليريان :
كاستى هاى ملى پوشان را شناسايى كرديم
مديرفنى تيم هاى ملى كشتى فرنگى گفت: رقابت هاى جام بين المللى نيكولاى پتروف بهترين ميدان جهت شناسايى نواقص و كاستى هاى فرنگى كاران كشورمان بود. به گزارش خبرگزارى مهر، محمد دليريان مديرفنى تيم هاى ملى كشتى فرنگى ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: با توجه به اينكه در گذشته نيز اعلام كرديم كشتى گيران با يك آمادگى نسبى راهى اين رقابت ها شدند و ما هم از قبل اين يقين را داشتيم كه ملى پوشان فرنگى كار كشورمان نتوانند در اين رقابت ها از تمام توانمندى هاى خودشان استفاده كنند. وى ادامه داد: در تمرينات گذشته تيم ملى كشتى فرنگى، فرنگى كاران تحت فشاربدنى مضاعفى قرارداشتند و در يك شرايط نامساعد جسمانى در اين مسابقات حاضر شدند.وى افزود: دراين رقابت ها همان طور كه انتظار مى رفت فرنگى كاران كشورمان نتوانستند شايستگى هاى خودشان را به منصه ظهوربگذارند كما اينكه ما هم بيشتر از آنها انتظار نداشتيم.
جمشيد خيرآبادى:
طهماسبى نبايد به جام نيكولاى پتروف مى رفت
كشتى گيران را بايد تشنه مسابقه نگه داشت مربى سازنده كشتى كردستان گفت: سامان طهماسبى نبايد به جام نيكولاى پتروف مى رفت. جمشيد خيرآبادى در گفت وگو با ايسنا، اظهاركرد: طهماسبى پيش از حضور در جام نيكولاى پتروف از ناحيه كتف ضرب خورده بود و نمى توانست كشتى بگيرد. او ۹۰ كيلو هم وزن داشت و اگر كشتى گير مصدومى وزن هم كم كند قطعاً نتيجه نمى گيرد. وى ادامه داد: از لحاظ علم تمرينى و بدنسازى، فاصله بين دو مسابقه حداقل بايد ۴۰ روز باشد تا كشتى گيران بتوانند بازسازى كنند و پس از رسيدن به شرايط مسابقه بايد آنها را روانه تورنمنت كرد. در واقع كشتى گيران را بايد تشنه مسابقه نگه داشت اما حضور در تورنمنت هاى پى در پى آنها را فسيل مى كند. اين شكست ها نيز از لحاظ روحى روى كشتى گيران تأثير منفى خواهد گذاشت.
iran-goftogoo
Aug 7 2007, 10:07 AM
عراق، محروم از بازی خانگی در راه جام جهانی
کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده که تیم عراق، قهرمان جدید آسیا، باید مسابقات خانگی خود در رقابت های مقدماتی جام جهانی را خارج از خانه برگزار کند.به گفته مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا، این تصمیم بر مبنای مسائل امنیتی گرفته شده و علاوه بر تیم عراق، تیم های فوتبال فلسطین و افغانستان را نیز شامل می شود.
عراق پس از حمله آمریکا در سال 2003 میلادی و سقوط رژیم صدام حسین صحنه خشونت های فرقه ای و درگیری های مداوم با نیروهای خارجی بوده که در نتیجه آن روزانه دهها نفر جان خود را در این کشور از دست می دهند.
بسیاری از بازیکنان تیم ملی عراق ساکن این کشور نیستند و حتی تشکیلات فوتبال عراق نیز به طور موقت در کشور اردن برپا شده است.
دور اول رقابت انتخابی تیم های آسیایی برای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی به صورت رفت و برگشت در روزهای هشتم و بیست و هشتم اکتبر سال جاری میلادی با حضور سی و هشت تیم برگزار می شود.
سه تیمی که به دلیل مسائل امنیتی و شرایط داخلی کشورشان نمی توانند در خانه بازی کنند باید تا مهلت تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا محل مورد نظر خود برای مسابقه را اعلام کنند.
قرعه کشی نوزده دیدار مرحله اول انتخابی جام جهانی
مسیر طولانی تا جام جهانیاز نوزده تیم برنده دور اول، یازده تیمی که رتبه بالاتر را در فوتبال آسیا دارند مستقمیما به دور بعدی می روند و هشت تیم پائینی یک بار دیگر به صورت تک حذفی با هم دیدار می کنند تا چهار برنده نیز به یازده تیم دیگر بپیوندند.
به این ترتیب در مجموع پانزده تیم از سی و هشت تیم ابتدایی برای دور آخر مسابقات انتخابی در آسیا برگزیده می شوند تا با پنج تیم برتر این قاره یعنی استرالیا، کره جنوبی، عربستان سعودی، ژاپن و ایران - که در دورهای اول و دوم شرکت ندارند - به رقابت بپردازند.
در دور بعدی هر یک از پنج تیم مذکور سرگروه یک گروه چهار تیمی می شود که به صورت دوره ای با هم بازی می کنند. دو تیم اول هر گروه به مرحله بعدی صعود می کنند.
ده تیم راه یافته به آخرین مرحله انتخابی آسیا (دو تیم از هر گروه) خود به دو گروه پنج تیمی تقسیم شده و بار دیگر به صورت دوره ای مسابقه می دهند. تیم های اول و دوم هر گروه (در مجموع چهار تیم) به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی می روند.
تیم های سوم دو گروه به صورت رفت و برگشت با هم بازی می کنند تا برنده برای کسب آخرین سهمیه جام جهانی به مصاف دیگر نماینده انتخاب شده از اقیانوسیه برود.
--------------------------------------------------------------------------------
رقابت های دور اول انتخابی جام جهانی در قاره آسیا طبق قرعه به شرح زیر است:
پاکستان - عراق
ازبکستان - تایوان
تایلند - ماکائو
سری لانکا - قطر
چین - میانمار
بوتان - کویت
قرقیزستان - اردن
ویتنام - امارات عربی متحده
بحرین - مالزی
تیمور شرقی - هنگ کنگ
سوریه - افغانستان
یمن - مالدیو
بنگلادش - تاجیکستان
مغولستان - کره شمالی
عمان - نپال
فلسطین - سنگاپور
لبنان - هند
کامبوج - ترکمنستان
گوام - اندونزی
iran-goftogoo
Aug 7 2007, 10:09 AM
افشین امیرزاده
بسکتبال آبرو خرید
کار را باید از تیم ملی بسکتبال ایران یاد گرفت. بدون سروصدا و ادعا به مسابقات قهرمانی آسیا رفتند، بدون هارت و پورت و الم شنگه قهرمان آسیا شدند و به سلامتی به المپیک هم راه پیدا کردند. هنوز هم ادعا ندارند. مردم هم بعد از افتضاح فوتبال، اقلا با یک قهرمانی دلشاد شدند. من متاسفانه آشنائی زیادی با دست اندرکاران بسکتبال ایران ندارم، فقط رئیس فدراسیون را اسما آنهم از زمانهای خیلی دور که خودش بازیکن تیم ملی بود می شناسم. اما با چیزهائی که خواندم و شنیدم متوجه شدم که کارشان برنامه درست و حسابی داشته است.
یک عده جوان با استعداد را گرد هم آوردند، مربی خوب استخدام کردند و به او وقت کافی دادند تا آنها را آموزش بدهد، بعد پله ای بالا آمدند. اول در بازیهای آسیائی سوم شدند، بعد هم قهرمان آسیا و نماینده قاره کهن در المپیک شدند. والیبال ایران هم دست کمی از بسکتبالش ندارد و به سرعت پله های پیشرفت را بالا می رود.
این پیروزیها این امیدواری را به وجود می آورد که ایران می تواند در ورزشهای تیمی هم به جائی برسد. تا کنون افتخارآفرینان برای ورزش ایران همیشه بازیکنان رشته های انفرادی بودند: کشتی، وزنه برداری و این اواخر تکواندو و جودو. اما حالا می بینیم، که نه بابا، ماهم بلدیم باهم کار کنیم، دست کم در ورزش و دست کمتر در بسکتبال و شاید والیبال که خودش خیلی است.
بیچاره فوتبال که از هر ورزش دیگری بیشتر موردتوجه مردم است، بیشتر از هر ورزش دیگری برایش پول خرج می شود، بیشتر از هر ورزش دیگری در باره اش می نویسند، و بیشتر از هر ورزش دیگری خراب می کند. این نه در استحقاق بازیکنان است و نه مردم.
حالا می گویند که تا دو سه هفته دیگر انتخابات هیات رئیسه جدید فدراسیون برگزار می شود و انشاالله با اساسنامه جدید و مدیران جدید وضع فوتبال درست خواهد شد. ادعا هم که کم نداریم و حتما فکر می کنیم با فدراسیون جدید ظرف یکی دو سال آقای فوتبال جهان خواهیم شد.
اما نمی دانم چرا فکر می کنم که در روی همان پاشنه خواهد چرخید و این دور باطل فوتبال ما که در بیست سی سال اخیراسیرش بودیم همچنان ادامه خواهد داشت.
رئیسی می آید، مربی ای استخدام می کند، تیم ملی ای با عجله جمع و جور می شود، شکست می خورد، مربی چه خوب چه بد اخراج می شود، مربی دیگری می آید، همان تیم ملی باز با عجله جمع می شود، دوباره شکست می خورد، مربی اخراج می شود و این بار خود رئیس فدراسیون هم مجبور می شود غزل خداحافظی را بخواند. و دوباره همان آش و همان کاسه.
آن موقع هم باید دعا و خدا خدا کنیم که بسکتبالی پیدا شود و آبروی ورزشمان را بخرد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:43 PM
دومين جشن توپ طلا پنجشنبه برگزار مى شود
كانديداها معرفى شدند
ايران ورزشى - دومين همايش انتخاب بهترين هاى فوتبال ايران در پايان هفته جارى با حضور شخصيت هاى برجسته و سرشناس فوتبال برگزار خواهد شد و توپ طلاى فوتبال ايران در دومين دوره به بهترين بازيكن فصل اخير تعلق خواهد گرفت.
به گزارش ستاد برگزارى اين همايش، اولين دوره انتخاب بهترين هاى فوتبال تحت عنوان جشن توپ طلا در سال ۸۲ با مشاركت خبرگزارى ايپنا، روزنامه جهان فوتبال و شبكه خبر سيما برگزار شده بود و دومين دوره اين جشن با مشاركت رسانه ها و توسط پايگاه خبرى فوتبال ايران برگزار مى شود.
درجشن اول محرم نويدكيا به عنوان بهترين بازيكن دست يافت و خانواده فوتبال در انتظار معرفى دومين برنده توپ طلايى خواهد بود. از ميان نامزدهاى اعلام شده در هر بخش با رأى كارشناسان و اهالى رسانه ها بهترين هاى فوتبال ايران انتخاب و معرفى خواهند شد. بر اين اساس اسامى برترين هاى فوتبال ايران به شرح ذيل است:
بهترين مربى:دايى، بوناچيچ، كريمى، دنيزلى، عزيزى، قلعه نويى، مرفاوى، جهانپور، ميثاقيان و كمالوند
بهترين تيم ها:سايپا، سپاهان، استقلال، پرسپوليس، استقلال اهواز
بهترين داور:تركى، قهرمانى، مظفرى و افشاريان
بهترين دروازه بان:كاسپاروف، طالب لو، رودباريان، مكانى،عباس محمدى و ايليچ بهترين مدافع:حسينى، رحمان رضايى، صادقى، قربانى، عقيلى، بنگر، حيدرى، بختيارى زاده، منتظرى، مهدوى كيا، مرتضى اسدى، آل نعمه، شيث رضايى و جمشيديان بهترين هافبك:ابراهيم صادقى، نيكبخت واحدى، آشوبى، نكونام، تيموريان، كريمى، كاظمى، رحمتى، جلال اكبرى، محمد نورى، مبعلى، تقوى، پتروويچ، پولادى، كلاه كج، زارع، بيك زاده، آقايى، منيعى، زندى و شريفى نسب
بهترين مهاجم:عنايتى، سامره، كاظميان، خليلى، هاشميان، فضلى، معدنچى، سيد صالحى، اولروم، بياتى نيا، رجب زاده، ميرقربانى، اصغرى، عماد رضا و ماركوسى
پديده برتر: مكانى، سوارى، خيرخواه، معمارزاده، آشوبى، پاپى، حاج صفى، پولادى، ميداودى، و چتر آبگون.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:43 PM
رييس هيأت فارس:
بسكتبال را با فوتبال مقايسه كنيد
ميرشجاع الدين دستغيب رييس هيأت بسكتبال فارس بعد از قهرمانى تيم ايران در مسابقه هاى جام ملت هاى آسيا مى گويد: تيم ايران پتانسيل قهرمانى در آسيا را داشت و خوشحالم از اين كه در پايان اين رقابت ها حق به حقدار رسيد و بايد بگويم مديريت فدراسيون محمود مشحون به خوبى نشان داد كه در انتخاب مربى تيم موفق عمل كرده است. رايكو ترومن در هر بازى تاكتيك خاصى را اتخاذ كرد و توانست با مهار بازيكنان كليدى تمامى تيم هاى حريف سكوى قهرمانى را به كمك بازيكنان تيم ملى به مردم ايران هديه دهد. به اعتقاد من فدراسيون بسكتبال از اين به بعد بايد در راه جذب مربيانى اين چنينى اقدام كند و سطح بسكتبال ايران را بيش از پيش ارتقا دهد.
دستغيب ادامه مى دهد: تفاوت مربيان با دل و جرأت حالا مشخص مى شود. يك مربى خارجى در بسكتبال با ميدان دادن به بازيكنان جوان، تيم ايران را تا قهرمانى در آسيا پيش مى برد و يك مربى در فوتبال ...، حالا بسكتبال را با فوتبال مقايسه كنيد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:44 PM
تاجيك: بايد تيمى درخور المپيك به پكن برود
پويا تاجيك بازيكن تيم ملى بسكتبال مى گويد: نسل حاضر بسكتبال كشور ما نسلى شايسته و قابل احترام است.
من به نسل حال حاضر بسكتبال ايران افتخار مى كنم. خوشحالم كه با چنين بازيكنان باتعصب و باغيرتى همبازى هستم. اين نسل از بازيكنان بسكتبال ايران قابل ستايش و احترام اند.
تاجيك ادامه مى دهد: ما در المپيك كارى بس دشوار پيش رو داريم. از الان بايد به فكر بازيهاى تداركاتى خوب و پشتيبانى مطلوب از تيم ملى باشيم. ما بايد تيمى در خور و شايسته المپيك چين روانه اين مسابقه ها كنيم.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:44 PM
كبير: بايد به فكر حريفان بزرگ تر باشيم
اسدالله كبير مربى بسكتبال مى گويد: با حضور جوانان با انگيزه، كادر فنى مقتدر و با درايت اعضاى فدراسيون بسكتبال، تيم ملى ايران به افتخارى فراموش نشدنى دست پيدا كرد.
عضو كميته مربيان فدراسيون بسكتبال در ادامه به برنامه ريزى فدراسيون بسكتبال اشاره كرد: به واقع اتخاذ تصميم گيرى در كوران مسابقه ها در هر تورنمنتى كار دشوارى است كه خوشبختانه در اين دوره از رقابت ها هر چه بيشتر تيم بازى كرد به هماهنگى ايده آل ترى دست پيدا كرد، به اعتقاد من كسب سهميه المپيك كار بسيار بزرگ و به ياد ماندنى براى ورزش و به خصوص بسكتبال بود كه بايد به واقع ارزشگذارى درستى براى آن انجام شود.
كبير ادامه مى دهد: كار ما از اين به بعد آغاز مى شود تيم ملى بسكتبال نشان داد كه بسيار فراتر از آسيا بازى مى كند، بعد از آن بايد با تدارك انجام ديدارهاى بزرگ با تيم هاى اروپايى آينده تيم را تأمين كنيم.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:45 PM
باهران: سهميه المپيك به سادگى به دست نيامد
على باهران بازيكن تيم ملى ب بسكتبال مى گويد: صعود ما به المپيك چين جهش بزرگى در بسكتبال ما بوده است.
كسب سهميه المپيك به اين سادگى به دست نمى آيد. بعد از ۷۰ سال كسب عنوان صعود به المپيك براى بسكتبال ما، عنوان بزرگى است كه ما بايد قدر اين حضور را بدانيم.باهران در ادامه به رقابت هاى المپيك چين اشاره كرد: در المپيك چين با همه قدرت و توانايى هايى كه داريم، مقابل تيم هاى بزرگ اروپايى و امريكايى حرفى براى گفتن نداريم. بنابراين از همين حالا بايد به فكر يك تيم منسجم و انجام بازيهاى تداركاتى پرقدرت باشيم.باهران ادامه مى دهد: تيم هاى امريكايى و اروپايى شركت كننده در المپيك چين كاملاً با تيم هاى آسيايى متفاوت هستند. سطح بسكتبال آسيا قابل مقايسه با دنيا نيست. ما بايد با تلاش، تمرين و تداركات بتوانيم در جمع بهترين هاى دنيا قرار بگيريم.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:45 PM
گلبال ايران هم بعد از ۲۰ سال پارالمپيكى شد
ايران ورزشى ـ تيم ملى گلبال مردان ايران با شكست تيم الجزاير در مرحله يك چهارم نهايى سومين دوره مسابقات جهانى نابينايان و كم بينايان در برزيل، بعد از ۲۰ سال جواز حضور در بازيهاى پارالمپيك را گرفت.
تيم ملى گلبال مردان ايران يكشنبه شب به وقت محلى درسالن سمف سائوپائولو تيم گلبال الجزاير را با نتيجه ۷-۴ شكست داد.
نيمه اول اين ديدار با نتيجه ۴ - يك به سود تيم ملى گلبال مردان ايران پايان رسيد.
تيم ملى گلبال مردان ايران بعد ازحدود ۲۰ سال
( پارالمپيك ۱۹۸۸ سئول ) به پارالمپيك ۲۰۰۸ پكن رسيد.
تيم ملى گلبال با اين پيروزى علاوه برصعود به مرحله نيمه نهايى اين مسابقه ها به همراه تيم هاى اسپانيا ، برزيل و فنلاند به پارالمپيك ۲۰۰۸ پكن راه يافتند.
۴ تيم ايتاليا، الجزاير ، اوكراين و بلژيك كه درمرحله يك هشتم نهايى شكست خورده اند براى كسب پنجمين سهميه پارالمپيك پكن فردا با هم رقابت مى كنند
تيم گلبال ايران بعد از چين ميزبان پارالمپيك ۲۰۰۸ نخستين تيم آسيايى است كه توانسته سهميه پارالمپيك پكن را بدست آورد.
تيم ملى گلبال مردان ايران در پارالمپيك سئول سال ۱۹۸۸ به دليل بازى نكردن مقابل رژيم صهيونيستى ديگر نتوانسته بود به بازيهاى المپيك راه يابد
ايران ديروز در مرحله نيمه نهايى با فنلاند و برزيل و اسپانيا بازى كرد.
برندگان مرحله نيمه نهايى ديدار پايانى و تيم هاى بازنده هاى ديدار رده بندى را برگزار مى كنند.
در سومين دوره مسابقه هاى جهانى نابينايان و كم بينايان برزيل، ۲۵ تيم در قسمت گلبال مردان و در ۴ گروه حضورداشتند.
تيم ايران درمرحله مقدماتى با پيروزى بر استراليا، مكزيك ، اوكراين ، كرواسى ، عراق و كامرون و درمرحله يك هشتم و يك چهارم به ترتيب با پيروزى برجمهورى چك و الجزاير و بدون شكست به مرحله نيمه نهايى راه يافته بود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:46 PM
شمشيربازى ايران با دنيا فاصله دارد
ايران ورزشى ـ در آخرين رده بندى فدراسيون جهانى شمشيربازى تيم هاى اسلحه سابر، اپه و فلوره ايران در مكان هاى ۲۱ و ۳۵ و ۳۱ دنيا قرار گرفتند.
در اسلحه سابر تيم ايران با كسب ۳۶ امتياز رده ۲۱ دنيا را در اختيار دارد و اين در حالى است كه تيم هاى فرانسه با ۲۵۶ امتياز، اوكراين با ۲۳۸ امتياز و روسيه با ۲۰۵ امتياز به ترتيب اول تا سوم هستند.
شمشيربازان اسلحه اپه با ۲۴ امتياز در جاى ۳۵ دنيا قرار دارند. فرانسه با ۳۲۸ امتياز صدرنشين بلامنازع جهان است، مجارستان ۲۵۸ امتياز در كارنامه خود ذخيره داشته و دوم است و اوكراين با ۲۵۴ امتياز در رده سوم قرار دارد.
در اسلحه فلوره ايران رده ۳۱ جهان را با ۱۶ امتياز در اختيار دارد. فرانسه در اين اسلحه نيز با ۲۹۷ امتياز قهرمان است، آلمان ۲۵۸ امتياز دارد و در مكان دوم ايستاده است و ژاپن از آسيا با ۲۶۰ امتياز در جاى سوم قرار دارد.
نتايج انفرادى ايران نيز به شرح زير است:
در اسلحه سابر، پرويز درويشى كه هم اكنون كاپيتان تيم ملى است با ۱۰ امتياز، رده ۱۲۴ دنيا را در اختيار دارد. حامد خالقى با ۴ امتياز ۱۹۸ است. سولت نمچيك از مجارستان با ۱۲۴ امتياز، استلانسلاو پوزنياكوف با ۲۳۶ امتياز و الكسى ياكى ميكو از روسيه با ۲۳۰ امتياز اول تا سوم هستند.
در اسلحه اپه عابدى با ۸ امتياز در مكان ،۱۵۸ على يعقوبيان با ۴ امتياز جاى ۲۲۰ و محمدرضايى با ۴ امتياز در رده ۲۲۸ جهان قرار دارند. در اين اسلحه گابور پوچكو از مجارستان با ۲۲۸ امتياز، ليديرا از پرتغال با ۲۱۴ امتياز و اريك لوشيه از فرانسه با ۲۰۸ امتياز مكان هاى اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در اسلحه فلوره جواد رضايى، محمد ميرمحمدى و حامد صياد قنبرى با اينكه هيچ امتيازى ندارند ولى نام آنها در مكان هاى ،۴۴۱ ۵۳۵ و ۵۶۵ اين رده بندى جهان ديده مى شود.
آندره بالدينى از ايتاليا با ۲۷۰ امتياز، پيتر چوبيچ از آلمان با ۲۶۰ امتياز و اروان لپه از فرانسه با ۲۵۲ امتياز اول تا سوم هستند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:46 PM
مهروز ساعى:
اين بار نتيجه بهترى مى گيرم
عضو تيم ملى تكواندوى دانشجويان دختر در ارزيابى خود از بيست و چهارمين دوره يونيورسياد دانشجويان جهان مى گويد: «از حريفان خود در اين دوره مسابقه ها شناخت كافى دارم.» او ادامه مى دهد: «سطح يونيورسياد دانشجويان جهان در هر دوره به مراتب بهتر و مطلوب تر از سال هاى قبل مى شود و همين مسأله عرصه رقابت را در مسابقه ها تنگ تر مى كند. به خصوص اين دوره كه ۱۸۰ كشور جهان در مسابقه ها حضور دارند.» ساعى اضافه مى كند: «اولين مسابقه روز پنجشنبه ۱۸ مرداد ماه (۹ آگوست) است. با شناختى كه از حريفان حاضر در اين دوره از مسابقه ها دارم، اميدوارم مشكل خاصى پيش نيايد و بتوانم نتايج قابل قبولى در يونيورسياد دانشجويان جهان كسب كنم.»
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:47 PM
خسروى نژاد:
در تايلند همه قهرمانان جهان هستند
عضو تيم ملى جودو دانشجويان كشورمان با اشاره به حضورش در بيست و چهارمين دوره مسابقه هاى جهانى دانشجويان مى گويد: «حضور چهره هاى قهرمان در يونيورسياد باعث شده تا رقابت ها از حساسيت بالايى برخوردار باشد.» ملى پوش ۱۰۰+ كيلوگرم جودو با اشاره به سطح كيفى اين دوره از رقابت ها تصريح مى كند: «حضور در يونيورسياد تايلند بهترين محك براى مسابقه هاى جهانى برزيل است كه شهريور ماه برگزار مى شود. به خصوص كه بيشتر حريفان ما در مسابقه ها قهرمانان مشهور جهان هستند. از اين رو هر ۴ نماينده ايرانى جودو در مسابقات از نظر ميزان آمادگى در شرايط بسيار خوبى به سر مى برند.» اولين مسابقه جودو تيم ملى روز ۲۱ مرداد ماه در تاتامى تايلند برگزار مى شود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:48 PM
برگزارى مسابقه هاى كشتى در محلات تهران
ايران ورزشى- رقابت هاى كشتى محلات از ۱۸ مرداد ماه در سطح مناطق ۲۲ گانه شهردارى تهران آغاز مى شود. رقابت هاى كشتى محلات با برنامه ريزى مسؤولان تربيت بدنى شهردارى تهران از روز ۱۸ مرداد در سطح محلات تهران و به ميزبانى مناطق ۴ و ۸ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۴ و ۱۵ و ۱۷ و ۱۹ و ۲۰ شهردارى برگزار مى شود.
اين مسابقات در رده هاى سنى نونهالان و نوجوانان در تاريخ ۱۸ و ۱۹ مرداد ماه و پيكار كشتى گيران رده هاى سنى جوانان و بزرگسالان نيز در تاريخ ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه انجام مى شود كه طبق برنامه، مراسم وزن كشى مسابقات هم يك روز قبل از پيكارها برپا خواهد شد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:48 PM
جدال ملى پوشان تكواندو در المپياد ايرانيان
ايران ورزشى- رقابت هاى ملى المپياد ايرانيان در رشته تكواندو با حضور چهره هاى مطرح و ملى پوشان كشورمان مرداد ماه برگزار مى شود. در نخستين دوره رقابت هاى تكواندو المپياد ايرانيان كه ۱۹ لغايت ۲۱ مرداد ماه سال جارى صورت مى گيرد به دليل حساسيت اين پيكارها، باشگاه ها ملزم هستند با درخواست كتبى هيأت هاى استانى مربوطه نفرات مطرح و ملى پوشان ايران را در اختيار تيم هاى استانى قرار دهند. اين پيكارها به ميزبانى اصفهان برگزار مى شود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:49 PM
ايزد فر:
اين رقابت ها جذاب تر از گذشته مى شود
۲ ژيمناست دانشجوى كشورمان پس از حضور در مسابقه هاى انتخابى متعدد و كسب امتيازات مورد نظر فدراسيون به بيست و چهارمين دوره مسابقات المپيك ورزشى دانشجويان جهان اعزام شدند. وحيد ايزدفر ملى پوش ژيمناستيك كاروان ورزشى دانشجويان در ارزيابى يونيورسياد مى گويد:«مسابقه هاى المپيك دانشجويى از سطح كيفى بالايى برخوردار است. مخصوصاً در رشته هاى ورزشى پايه با توجه به اهميتى كه در دانشگاه ها به اين قبيل رشته ها داده مى شود بدون شك رقابت ها ديدنى و حساس تر است.» مسابقه هاى بيست و چهارمين يونيورسياد دانشجويى از روز ۱۸ مرداد ماه جارى در ۱۸ رشته ورزشى با حضور ۱۸۰ كشور در بانكوك آغاز مى شود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:49 PM
مسابقه هاى شنا، شيرجه و واترپلوى رده هاى سنى آسيا- اندونزى
جوانان واترپلو
در نيمه نهايى
ايران ورزشى- تيم ملى جوانان زير ۱۸ سال ايران با پيروزى مقابل هند با اقتدار به مرحله نيمه نهايى مسابقه هاى واترپلو رده هاى سنى و عموم آسيا رسيد.در سومين روز پنجمين دوره مسابقات واترپلوى رده هاى سنى و عموم آسيا كه در استخر ورزشگاه ملى شهر جاكارتاى اندونزى جريان دارد، تيم ايران بعدازظهر ديروز با نتيجه ۱۶-۵ مقابل هند چهارمين پيروزى پياپى خود را جشن گرفت تا بدون شكست به عنوان تيم اول گروه B راهى مرحله نيمه نهايى اين رقابت ها شود.تيم ايران روز پنجشنبه در مرحله نيمه نهايى به مصاف تيم دوم گروه A (هنگ كنگ يا سنگاپور) مى رود. مسابقه هاى مرحله مقدماتى امشب با مشخص شدن چهره تيم هاى صعودكننده به مرحله نيمه نهايى به پايان مى رسد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:50 PM
اردوى پيشكسوتان وزنه بردارى
تيم وزنه بردارى پيشكسوتان ايران جهت حضور موفق در رقابت هاى وزنه بردارى قهرمانى جهان در مجارستان تمرينات آماده سازى خود را در سالن وزنه بردارى شباهنگ شهريار آغاز كرد. مسابقات وزنه بردارى قهرمانى پيشكسوتان ايران اواخر شهريورماه در شهر بازينس بارسيكوى مجارستان برگزار مى شود .
وزنه برداران پيشكسوت ايران از صبح امروز در سالن وزنه بردارى شباهنگ اردو زدند و تمرينات خود را زير نظر حسن جامه شورانيان آغاز كردند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:51 PM
اسرافيل دودانگه:
مربيان فنون ايرانى را
آموزش بدهند
سرمربى سابق تيم كشتى آزاد نونهالان ايران گفت مربيان كشتى بايد به شاگردان خود فنون كشتى ايرانى را آموزش دهند نه اينكه به ترويج فنون سطحى بپردازند .
اسرافيل دودانگه روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا تصريح كرد؛ مربيان در قبال دستمزدهايى كه از باشگاه هاى مختلف دريافت مى كنند نبايد تنها به شاگردان خود هل دادن را بياموزند.
وى افزود: اگر كشتى در ايران هنوز زنده است به لطف مربيان دلسوز و عاشق به اين رشته است . من اعتقاد دارم فدراسيون كشتى بايد توجه بيشترى به مربيان سازنده داشته باشد.
وى در مورد استفاده كشتى گيران از مواد نيروزا تصريح كرد: جهت ريشه كن كردن دوپينگ در كشور بايد دست از محروميت هاى بلند مدت برداشت زيرا با اين روش نمى توان از دوپينگ كشتى گيران جلوگيرى كرد.
وى در پايان خاطر نشان كرد: براى مبارزه با پديده شوم دوپينگ كار فرهنگى بايد در اولويت قرار بگيرد با اين ديدگاه و پشتكار، دوپينگ براى هميشه از كشتى ايران ريشه كن مى شود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:52 PM
محسن كاوه:
عليرضا حيدرى يكى از نوابغ كشتى جهان است
سرمربى سابق تيم ملى كشتى ايران گفت: با توجه به افتخاراتى كه عليرضا حيدرى در ميادين معتبر بين المللى كسب كرده است وى يكى از نوابغ كشتى جهان به شمار مى رود.
محسن كاوه روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا تصريح كرد: حيدرى را بايد راحت گذاشت تا بتواند در فضايى بدون تنش و حاشيه در خصوص تيم ملى كشتى آزاد ايران تصميم بگيرد او كشتى گيرى متفكر است و بايد به او زمان داد.
كاوه در ادامه اظهارداشت: حيدرى يكى از نوابغ كشتى كشورمان است كه شايستگى هاى خود را با كسب شش مدال جهانى به اثبات رسانده است.
وى ادامه داد: كشتى بايد امسال از حيدرى بهره ببرد و نبايد با تصميمات غيركارشناسانه باعث شد كه وى نتواند در كسوت سرمربيگرى تيم ملى كشتى آزاد از تمام توانمندى هاى خود در جهت پيشرفت و اعتلاى كشتى ايران استفاده كند .
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:53 PM
محمدرضا يزدانى خرم:
دوپينگى ها در كشتى جايگاهى ندارند
رييس فدراسيون كشتى گفت: دوپينگى ها در كشتى جايگاهى ندارند و نبايد در اين ورزش به فكر استفاده از مواد نيروزا بود.
محمدرضا يزدانى خرم روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا در همدان اظهار داشت: كشتى ورزش مقدس و با پيشينه پهلوانى است و نبايد حرمت اين جايگاه را بشكنيم.
وى بيان كرد: فدراسيون كشتى برخورد با استفاده كنندگان اين نوع مواد نيروزا را به عهده مراجع ذيصلاح گذاشته است. يزدانى خرم تصريح كرد: اكنون متنى شامل فهرست تمامى داروهاى غيرمجاز به هيأت هاى كشتى سراسر كشور ارسال شده تا با توزيع آن در بين كشتى گيران، آنها با مضرات استفاده از اين اقلام آشنا شوند. يزدانى خرم، عمده دليل گرايش كشتى گيران به خصوص قهرمانان كشتى به استفاده از اين مواد نيروزا را عدم آگاهى آنان ذكر كرد و افزود: اغلب كشتى گيران به واقع نمى دانند كدام مواد، نيروزا تلقى مى شود و نبايد از آن استفاده كنند. رييس فدراسيون كشتى يادآور شد: در طول سه ماه گذشته، آزمايش دوپينگ ۱۳ قهرمان كشتى كشور مثبت اعلام شده و آنها با محروميت هاى مختلف مواجه شده اند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:54 PM
با كسب ۱۶ مدال طلا۶ نقره و ۱۳ برنز
تيم ملى كشتى آزاد پيشكسوتان ايران قهرمان جهان شد
تيم ملى كشتى آزاد پيشكسوتان ايران قهرمان جهان شد.
مسابقات كشتى آزاد پيشكسوتان جهان در استانبول تركيه به پايان رسيد كه تيم ملى پيشكسوتان ايران در گروه هاى مختلف جمعاً با كسب ۱۶ مدال طلا، ۶ مدال نقره و ۱۳ مدال برنز به مقام قهرمانى دست يافت.
در آخرين روز مسابقات و در رده سنى A تيم ايران صاحب ۳ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز شد كه نتايج آن به شرح زير است:
۵۵ كيلو: عزالله ميرى (برنز)
۶۹ كيلو: ولى الله پور يوسف (برنز)
۷۵ كيلو: كاظم نريمانى (طلا)
۸۵ كيلو: عليرضا رحمتى (طلا)، حسن جعفريان (نقره)
۹۷ كيلو: محمدرضا مالمير (طلا)
۱۳۰ كيلو: حميدرضا آذرپيران (نقره)، عليرضا صفارى (برنز)
yase vahshi
Aug 7 2007, 01:55 PM
مهدى پور:
سوءتفاهمات برطرف شد!
رييس هيأت كشتى مازندران تنها با گذشت يك روز از استعفايش آن را پس گرفت.
على اعظم مهدى پور در اين رابطه به ايسنا، گفت: نامه اى به يزدانى خرم نوشته بودم و يك هفته فرصت دادم تا جواب آن داده شود و اگر پاسخى دريافت نكردم آن نامه استعفانامه تلقى شود. در اين مدت تماسى با من نگرفتند و من آن نامه را استعفانامه تلقى كردم. وى ادامه داد: پس از اين جريانات و اعلام استعفا، مهديزاده از فدراسيون با من تماس گرفت و گفت: «خواسته ها انجام مى شوند و ما مشكلى با شما نداريم. خواهش مى كنيم اين قضايا تمام شود.» من نيز پاسخ دادم كه خواسته هاى ما غيرمنطقى نيست و در نهايت سوءتفاهمات برطرف شد.
مهدى پور همچنين گفت: خواسته ما اين است كه براى مسابقه هاى جهانى باكو چند مربى را انتخاب كنيم تا فدراسيون يكى از آنها را با نظر ما گزينش كند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:49 PM
ريبرى:
نمى خواهم
فوق ستاره باشم
AFP- فرانك ريبرى مصمم است تا جايگاهش را در تيم جديدش محكم كند و تمام تلاش خود را براى قهرمانى بايرن مونيخ در جام حذفى آلمان به كار گيرد، هرچند مايل نيست اورا فوق ستاره بنامند. وى پيش از بازى دوشنبه شب مقابل واكر برگهاوزن، در ۲ مسابقه اى كه در چارچوپ جام حذفى براى باواريايى ها به ميدان رفت، موفق شد ۳ گل ارزشمند براى تيمش به ثمر برساند. اين بازيكن ۲۴ ساله فقط مى خواهد جزو نفرات موفق تيمش باشد و ستاره شدن را چندان دوست ندارد. در نظرسنجى اخير مجله كيكر، ۵۴ درصد از خوانندگان عنوان كردند كه ريبرى ستاره جديد بوندس ليگا خواهد بود اما بازيكن سابق مارسى تمايلى به مورد توجه قرار گرفتن و زير ذره بين بودن ندارد. وى در اين خصوص به كيكر گفت:«دوست ندارم فوق ستاره بزرگ تيم باشم. فقط مايلم سخت كار كنم، وظيفه ام را درست انجام بدهم، از زندگى لذت ببرم و براى شادى هواداران كارى انجام دهم و قهرمانى با بايرن نيز جزو اهداف من است
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:49 PM
ريكلمه در آرژانتين مى ماند
- خوان ريكلمه، هافبك ملى پوش آرژانتين تصميم دارد همچنان به حضورش در تيم بوكا جونيورز ادامه دهد. كرسبى، يكى از مسؤولان فنى باشگاه در اين رابطه گفت: «ريكلمه با بوكا مى ماند. ظرف ۱۰ روز آينده و يا شايد بيشتر، اين خبر را به طور رسمى اعلام مى كنيم.»
ريكلمه كه در ماه ژوئن و به طور قرضى از باشگاه اسپانيايى ويارئال، به تيم آرژانتينى ملحق شد، پس از قهرمانى در جام ليبرتادورس، تصميم گرفت در كشورش بماند و در تيم مجبوبش به بازى ادامه دهد.
طبق گزارشات وى مى تواند حداكثر تا ژوئن ۲۰۰۸ به صورت قرضى براى بوكا به ميدان برود. هر چند سران باشگاه آرژانتينى تمايل دارند هر چه زودتر قرارداد اين بازيكن منعقد شود اما از سويى ديگر مسؤولان باشگاه اسپانيايى ترجيح مى دهند تا ۲۵ آگوست، كه آخرين روز نقل و انتقالات است دست نگه دارند تا بلكه بتوانند مبلغ بيشترى براى انتقال اين بازيكن ۲۹ ساله، دريافت كنند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:50 PM
موفقيت ليون در گام اول
AFP - قهرمان فصل پيش رقابت هاى لوشامپيونا، امسال نيز در اوج اقتدار آغاز كرد.
يكشنبه شب شاگردان آلن پرن برابر اوسر به ميدان رفتند و در نخستين ديدار خود از فصل تازه حريف شان را ۲ - صفر مغلوب كردند. در اين مسابقه ابتدا ميلان باروش مهاجم سابق استون ويلا و ملى پوش اهل چك براى ليون گلزنى كرد و گل دوم اين تيم توسط كريم بنزما به ثمر رسيد.
ليون در اين جدال گريگورى كوپه و سباستين اسكيلاچى را به همراه نداشت ولى اوسرى ها نتوانستند از اين شرايط مطلوب، به نفع تيم شان بهره بردارى كنند و در نهايت به عنوان تيم بازنده ميدان را ترك گفتند.
پرين پس از اين مسابقه گفت: «شب خوبى بود و خوشبختانه هيچ يك از بازيكنان ما مصدوم نشدند.»
ليون با كسب ۳ امتياز اين ديدار اولين گام را براى نيل به هفتمين قهرمانى پياپى در فوتبال فرانسه برداشت در حالى كه ديگر مدعيان سرسخت اين بازيها كه شنبه شب نخستين ديدارهايشان را برگزار كردند، نتوانستند به نتايج دلخواه دست پيدا كنند. در همين رابطه مارسى يعنى نايب قهرمان فصل قبل برابر استراسبورگ به تساوى بدون گل رضايت داد و تيم سوم يعنى تولوز برابر والنسين شكست ۳ - يك را پذيرا شد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:50 PM
پيروزى قاطع بارسا برابر حريف چينى
AFP - بازيكنان باشگاه فوتبال بارسلونا اسپانيا كه براى حضور در تور آسيايى به اين قاره كهن سفر كرده اند، در نخستين ديدارشان با «گواون» چين به پيروزى قاطع ۳ - صفر دست پيدا كردند.
در اين مسابقه ابتدا جيووانى دوس سانتوز بارسلونا را يك - صفر جلو انداخت سپس اينيستا و رونالدينيو به ترتيب گل هاى دوم و سوم را به ثمر رساندند.
فرانك رايكارد مربى هلندى بارسا پس از اين جدال گفت: «رونالدينيو خيلى دلش مى خواست در اين مسابقه بازى كند و ما هم به او اجازه داديم كه در نيمه دوم وارد ميدان شود.»
پيش از اين پيكار، شايعه مصدوميت رونالدينيو بر سر زبان ها افتاده بود ولى اين جوان برزيلى بدون آنكه نشانه اى از آسيب ديدگى جدى در او مشاهده شود، به ميدان رفت و عملكرد قابل قبولى را ارايه داد.
بارسلونا براى اين مسابقه همه بزرگان خود را به همراه نداشت. براى مثال ليونل مسى ملى پوش جوان و آرژانتينى نوكمپ كه به تازگى رقابت هاى كوپا آمه ريكا را پشت سر گذاشته به آسيا سفر نكرده و دكو پرتغالى هم به دليل تولد فرزندش با ساير بارسايى ها همراه نيست.
در اين ميان همكارى ساموئل اتوئو با تيرى آنرى بسيار جالب و تماشايى بود طورى كه در نيمه اول دروازه تيم چينى بارها با خطر مواجه شد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:51 PM
روزهاى لاجوردى توتى
سيد على بلندنظر
از همان اولين بازى براى لاجوردى پوشان ايتاليا، مشخص بود كه او يك بازيكن ويژه است. فرانچسكو توتى پس از انجام ۵۸ بازى ملى و ۹ گل زده و با بهبودى از يك مصدوميت شديد تصميم گرفت به دوران درخشان خود در تيم ملى پايان دهد.
او نخستين بار در اكتبر سال ۱۹۹۸ و در رقابت هاى مقدماتى يورو ۲۰۰۰ برابر سوييس به ميدان رفت و به دليل بازيهاى خوب خود در مرحله مقدماتى اين فرصت را به دست آورد كه در رقابت هاى قهرمانى اروپا شركت كند و بدرخشد به نحوى كه برخى بر اين باور بودند كه او بايد به عنوان برگزيده جام انتخاب مى شد. توتى برابر رومانى و بلژيك گلزنى كرد و در راهيابى ايتاليا به فينال مؤثر بود اما متأسفانه ايتاليا در شرايطى باور نكردنى و با گل طلايى ترزگه جام را به فرانسه واگذار كرد اما به هر حال او مرد برگزيده فينال يورو ۲۰۰۰ لقب گرفت. در جام جهانى ۲۰۰۲ و ايتاليا به عنوان يكى از تيم هاى پيشرو براى فتج جام مطرح بود اما توتى تأثيرگذارى لازم را نداشت و آتزورى در مرحله يك هشتم نهايى به وسيله كره جنوبى ميزبان مشترك جام حذف شد. در آن بازى توتى پس از دريافت كارت زرد اول، در محوطه جريمه خود را به زمين انداخت و به خاطر تلاش براى فريب داور از زمين اخراج شد تا رؤياى او در جام جهانى ۲۰۰۲ پايان يابد. يورو ۲۰۰۴ به نظر پايانى تلخ براى قهرمان تيم ملى ايتاليا بود. او در ديدار با دانمارك به صورت كريستين پولسن هافبك حريف آب دهان انداخت و كميته انضباطى اين رقابت ها او را ۳ جلسه محروم كرد و به اين ترتيب نمى توانست تا نيمه نهايى تيم را همراهى كند اما ايتاليا به مربيگرى تراپاتونى نتوانست از مرحله گروهى صعود كند و به اين ترتيب او يك تورنمنت نااميدكننده ديگر را پشت سر گذاشت. پس از آن توتى تمام توجه خود را به حضورى مثبت و موفق در جام جهانى ۲۰۰۶ معطوف كرد. وى كه در سال ۲۰۰۶-۲۰۰۵ فصل خوبى در رم داشت در هفته ۲۶ اين رقابت ها با تكل خشن مدافع امپولى پايش شكست و در فاصله ۴ ماه مانده به آغاز رقابت ها به يك معجزه نياز داشت تا راه خود را براى سفر آلمان هموار كند اما معجزه بود يا سرنوشت توتى كه كاملاً هم آماده نبود از سوى مارچلو ليپى در تركيب ايتاليا قرار گرفت. برخى فكر كردند با شرايط پس از آن مصدوميت، انتخاب توتى يك اشتباه بزرگ بوده است از آنجا كه سن توتى زياد شده بود و اين احتمال وجود داشت كه اين آخرين تورنمنت وى باشد و با توجه به اينكه به جز درخشش در يورو ۲۰۰۰ توتى نتوانسته بود در عرصه ملى نمايش شايسته اى داشته باشد اين بار نوبت او بود كه خودى نشان دهد. در مرحله گروهى برابر غنا و جمهورى چك بازيهاى خوبى از خود نشان داد هرچند كه بازى او برابر امريكا اصلاً تعريفى نداشت. در هر حال ايتاليا به عنوان تيم نخست راهى مرحله يك هشتم نهايى شد و به سد محكمى به نام استراليا خورد. توتى در اين ديدار بازى را از روى نيمكت آغاز كرد. با اخراج ماتراتزى در دقيقه ۴۹ كار ايتاليا سخت تر شد اما در نهايت بازى در وقت هاى عادى بدون گل به پايان رسيد. در آخرين دقيقه وقت هاى اضافى فابيو گروسو در محوطه جريمه كانگوروها سرنگون شد و ضربه پنالتى به توتى سپرده شد. او تمام فشار روانى روى شانه هايش را به پا منتقل كرد و با ضربه اى ديدنى اين پنالتى حساس را گل كرد. در يك چهارم نهايى برابر اوكراين توتى با يك پاس عمقى زيبا فرصت گل زدن را براى لوكاتونى فراهم كرد و ۹۰ دقيقه حضور مؤثر در ميدان داشت. در نيمه نهايى و بازى حساس برابر آلمان ميزبان، ايتاليا با ۲ گل دقايق پايانى وقت هاى اضافى اين تيم را شكست داد و به فينال رسيد. توتى ۱۲۰ دقيقه بازى كرد اما نتوانست تأثيرگذار باشد. در فينال جام جهانى برابر فرانسه و آخرين بازى توتى با پيراهن ايتاليا او پس از نمايش ضعيف در دقيقه ۶۱ جاى خود را به ده روسى داد اما به هر حال ايتاليا در ضربات پنالتى قهرمان جهان شد و توتى نيز در اين افتخار سهيم بود. پس از جام جهانى او اشتياق و انگيزه اش را براى بازى در تيم تحت هدايت روبرتو دونادونى از دست داد و چند هفته پيش از تيم ملى ايتاليا خداحافظى كرد. توتى بازيكن بزرگى بود اما فقدانش در تيم ملى ايتاليا احساس نخواهد شد. قطعاً هواداران آتزورى براى او دلتنگ مى شوند اما لاجوردى پوشان به كار خود ادامه مى دهند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:51 PM
قهرمانى راديك در واشنگتن
اندى راديك بهترين تنيسور امريكا براى سومين بار قهرمان تورنمنت بين المللى تنيس واشنگتن شد. او در ديدار فينال حريفش جان ايسز را با نتايج ۶-۷ و ۴-۶ شكست داد.
راديك در سال هاى ۲۰۰۱ و ۲۰۰۵ نيز قهرمان اين تورنمنت شده بود و اين قهرمانى موجب شد بيست و سومين عنوان دوران حرفه اى اش را به دست آورد: «از اين قهرمانى خيلى خوشحالم و اميدوارم بتوانم اين افتخار را يكى دو بار ديگر هم تكرار كنم.» اين دومين قهرمانى اين فصل راديك پس از تورنمنت كويينز (روى چمن) بود. اين تنيسور ۲۵ ساله پيش از آن تنها به فينال تورنمنت ممفيس رسيده بود كه مقابل تامى هاس آلمانى باخت. ايسز ۲۲ ساله نفر ۴۱۶ رده بندى جهانى بود كه شگفتى ساز اين تورنمنت لقب گرفت.
yase vahshi
Aug 7 2007, 02:52 PM
پيروزى شاراپووا در «سان ديه گو»
ماريا شاراپووا نفر دوم تنيس زنان جهان به اولين قهرمانى اش در رقابت هاى اين فصل WTA دست يافت. او با پيروزى صفر-۶ و ۶-۳ و ۲-۶ مقابل پتى اشنايدر قهرمان تورنمنت سان ديه گو شد. اين تنيسور مطرح كه آخرين بار اكتبر گذشته و در لينز استراليا قهرمان شده بود براى پيروزى در اين بازى از زمين سريع مسابقه استفاده كرد.
اشنايدر كه سيد ۱۱ تورنمنت بود خيلى زود روى فورهندها و بك هندهاى حريف كه در نزديكى بيس لاين (خط انتهايى زمين) فرود مى آمد به مشكل افتاد و ست اول را واگذار كرد، او در ست دوم نمايشى قابل قبول داشت اما شاراپووا بود كه در ست آخر با قدرت تمام برنده شد. اين تورنمنت، مسابقات تداركاتى خوبى براى شاراپووا كه شهريور ماه مى خواهد از قهرمانى اش در يو اس اوپن دفاع كند، بود.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:09 PM
پلاتينى: نژادپرست ها حذف مى شوند
ميشل پلاتينى رييس يوفا در موضعگيرى اخير خود سراغ مسأله نژادپرستى در ورزشگاه ها رفته و با موضعى سخت گيرانه از محروميت تيم هاى ملى و باشگاه هايى كه نتوانند رفتارهاى نژادپرستانه را كنترل كنند صحبت مى كند. فيفا در گذشته متهم بود كه با پديده نژادپرستانه برخوردى محافظه كارانه و آرام دارد اما حال رييس جديد مى گويد قصد ندارد از كنار اين مسأله راحت عبور كند: «ما قوى هستيم نمى گوييم «لطفاً اين كارها را نكنيد» بلكه سختگيرانه اقدام مى كنيم. ما جايى براى نژادپرستى در فوتبال نمى گذاريم همانطور كه با خشونت برخورد مى كنيم. در گذشته تيم ها فقط جريمه مى شدند اما اين روش ما نيست چون از نظر ما جريمه كافى نيست. ما حسابى با چنين چيزهايى برخورد مى كنيم چون نمى خواهيم در ورزشگاه ها چنين مسائلى وجود داشته باشد.» رييس يوفا در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين جريمه ها مى تواند منجر به حذف يك تيم از يك تورنمنت شود مى گويد: «چرا نه؟!»
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:09 PM
يك رييس جديد براى نيوكاسل
BBC- كريس مورت نايب رييس نيوكاسل انگليس به رياست اين باشگاه برگزيده شد.
پيش از اين فردى شفرد رييس نيوكاسل بود و مورت به عنوان معاون او انجام وظيفه مى كرد.
مورت گفت: «بسيار خوشحالم كه براى رياست اين باشگاه افسانه اى انتخاب شده ام. از زمانى كه به سنت جيمز پارك آمده ام همواره از سوى هواداران باشگاه مورد استقبال قرار گرفته ام و اين امر سبب تشويقم براى ارايه خدمات ارزنده به نيوكاسل شده است.»
وى در ادامه افزود:«بايد از فردى شفرد به خاطر آنچه براى نيوكاسل انجام داده تشكر كنم و بايد بگويم او در ۱۵ سال اخير از تمام توانش براى توسعه اين باشگاه استفاده كرد.»
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:10 PM
سنت شكنى هيتسفلد
در بايرن
اوتمار هيستفلد، سرمربى سرخپوشان باواريايى قصد دارد سلسله مراتب موجود در تيم را بشكند و قوانين جديدى وضع كند.
سرمربى رياضيدان بايرن مونيخ در مصاحبه اى درباره تغيير شرايط احراز بازوبند كاپيتانى در اين تيم گفت: من قصد دارم سلسله مراتب فعلى را بردارم و فاكتورهاى جديدى را بنا كنم. در حال حاضر اوليوركان كاپيتان تيم ماست، اما در آينده ديگر عاملى كه باعث انتخاب كاپيتان مى شود نبايد صرفاً پيشكسوت بودن باشد. بلكه مى خواهم اين بازوبند بر دست كسى كه عملكرد بهترى داشته بسته شود و در اصل او مزد برترى اش را اينچنين بگيرد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:11 PM
نااميدى هاينتزه
از انتقال به ليورپول
گابريل هاينتزه، مدافع منچستريونايتد در كش و قوس ترك اولدترافورد از پيوستن به ليورپول نااميد شده است.
وى كه پس از گذراندن رقابت هاى كوپا آمه ريكا و حضور در كنار تيم ملى آرژانتين، حال در تعطيلات به سر مى برد تمايل بالاى خود را براى حضور در آنفيلد اعلام كرده است.
يونايتدى ها به هاينتزه گفته بودند كه او مى تواند با وجود اينكه ۲ سال ديگر با باشگاه قرارداد دارد، منچستر را ترك كند، اما او تنها در صورتى اجازه خروج دارد كه پيشنهادى بالغ بر ۸/۶ ميليون پوند داشته باشد.
حالا منچسترى ها زير حرف خود زده اند و سد راه خروج گابريل شده اند.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:12 PM
آلاردايس: نمى خواهم داير را از دست بدهم
سام آلاردايس، سرمربى نيوكاسل مايل نيست كايرون داير، هافبك قرضى اش به وستهام بازگردد.
به دنبال آسيب ديدگى جولين فاوبرت بازيكن تازه وارد چكشى ها كه بايد ۶ ماه خانه نشين شود، مقامات اين باشگاه عزم خود را جزم كرده اند تا داير را به آپتون پارك بازگردانند.
اما سرمربى تون ها در اين خصوص گفت: هنوز مقامات وستهام تماسى دال بر بازگشت اين بازيكن كنارى ارزنده به اين باشگاه با ما نگرفته اند. نمى خواهم او را از دست بدهم زيرا بخشى از برنامه هاى اصلى من در فصل جديد است. با وى صحبت خواهم كرد تا دريابم آيا به انتقال به وستهام فكر مى كند يا خير؟
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:12 PM
ژولى: از بودن در رم خوشحالم
لودويك ژولى اولين گل اش را با پيراهن رم به ثمر رساند، او كه مقابل وستهام براى اولين بار به ميدان رفت از روزهاى رمى اش لذت مى برد: «من خوشحالم كه قراردادى ۳ ساله با رم امضا كردم. انتخاب هاى ديگرى هم داشتم اما فكر مى كنم رم بهترين انتخاب بود.» ستاره سابق بارسلونا با تك گلى كه مقابل وستهام به ثمر رساند زمينه پيروزى جالوروسى را فراهم كرد. هر چند رم خيلى زود از نظر فيزيكى دچار مشكل شد و با ۲ گلى كه دريافت كرد در نهايت با نتيجه يك - ۲ شكست خورد. ستاره فرانسوى رم مى گويد: «من مى دانم كه در ايتاليا همه چيز حرفه اى است و اينجا بيشتر از هر كجاى ديگر مى توانم برنامه هاى آماده سازى قبل از فصل را ادامه دهم. مى دانم كار سختى در پيش دارم اما چالش را دوست دارم و دوست دارم در شرايط سخت توانايى هايم را نشان دهم.» ژولى در ديدارهاى تداركاتى هماهنگى خوبى با توتى نشان داده و خودش مى گويد: «رابطه ام با توتى عالى است. او واقعاً انسان دوست داشتنى است. او سخت كار مى كند و يكى از تأثيرگذارترين افراد اين باشگاه است. او سال پيش كفش طلايى بهترين گلزن اروپا را گرفت و اين جايزه اى است كه فقط به بازيكنان بزرگ مى رسد. من واقعاً خوشحالم كه كنار او بازى مى كنم.»
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:13 PM
ترى نيز به جمع غايبان چلسى پيوست
BBC - به احتمال فراوان جان ترى، كاپيتان انگليس، يك ماه اول فصل جديد رقابت هاى ليگ برتر را از دست خواهد داد. به نظر مى رسد مصدوميت زانوى وى جدى است و حتى امكان دارد اين بازيكن ۲۶ ساله، بازى دوستانه انگليس مقابل آلمان و نيز بازى برگشت مقدماتى يورو ۲۰۰۸ برابر روسيه را نيز از دست بدهد.
وى در تمرينات پيش از بازى با منچستر مصدوم شد و نتوانست تيمش را در آخرين بازى كاميونيتى شيلد همراهى كند.
به جز ترى، دروگبا كه مهاجمى كليدى براى «آبى ها» محسوب مى شود نيز، مصدوم است و به احتمال فراوان چلسى براى شروع ليگ برتر با مشكلات فراوانى روبرو خواهد شد.
yase vahshi
Aug 7 2007, 03:14 PM
برنامه ليگ هاى اروپايى
جمعه ۱۹ مرداد
بوندس ليگا
اشتوتگارت - شالكه
شنبه ۲۰ مرداد
لوشامپيونا
نانسى - كائن
اوسر - بوردو
لورين - موناكو
مارسى - رن
نيس - استراسبورگ
سوشو - لومان
سنت اتين - والنسين
تولوز - ليون
ليگ برتر انگليس
استون ويلا - ليورپول
بولتون - نيوكاسل
دربى - پورتس موث
اورتون - ويگان
ميدلزبورو - بلكبرن
ساندرلند - تاتنهام
وستهام - منچسترسيتى
بوندس ليگا
لوركوزن - انرگى كوتبوس
بايرن مونيخ - هانزاروشتوك
اينتراخت - هرتابرلين
هانوفر - هامبورگ
بوخوم - وردربرمن
وولفسبورگ - بيله فلد
يكشنبه ۲۱ مرداد
لوشامپيونا
لانس - پارى سن ژرمن
متز - ليل
ليگ برتر انگليس
آرسنال - فولام
چلسى - بيرمنگام
منچستريونايتد - ريدينگ
بوندس ليگا
بوروسيا دورتموند - دويسبورگ
نورنبرگ - كارلسروهه
iran-goftogoo
Aug 8 2007, 01:20 AM
امیدواری مربی تاریخ ساز
ترومن رایکو، سرمربی صرب تیم ملی بسکتبال ایران ابراز امیدواری کرد که همکاریش با فدراسیون بسکتبال ایران حداقل تا پایان المپیک 2008 پکن ادامه پیدا کند.این مربی متولد بلگراد که سابقه ای بیش از 20 سال در مربی گری دارد، تیم ایران را به مقام قهرمانی آسیا رساند تا به این ترتیب، پس از 60 سال، تیم ایران را بتواند در رقابتهای المپیک شرکت کند.
در گفتگویی اختصاصی با بخش فارسی بی بی سی گفت قرار است روز یکشنبه 12 اوت، در مورد ادامه همکاری، با روسای فدراسیون بسکتبال ایران جلسه ای برگزار کند.
رایکو همکاری خود را با رئیس فدراسیون و دیگر اعضاء این سازمان "عالی" توصیف کرد و گفت در مدت پنج ماه همکاری با تیم ایران، هیچ مشکلی با روسای خود نداشته است.
روحیه تیمی: کلید قهرمانیترومن رایکو عامل اصلی موفقیت ایران را در جام ملتهای آسیا، ایجاد روحیه تیمی می داند و اینکه مشخصه های فنی و روحی بازیکنان باهم جور شد؛ چیزی که به گفته او تا کنون در تیمهای ملی ایران رخ نداده بود.
رایکو تاکید می کند که انتخاب از روی شخصیت بازیکنان به خوبی انجام شد.
او به دوره چهار ماهه تمرینات این تیم پیش از مسابقات و حضور در اردوهای ژاپن، ترکیه، صربستان و تایوان اشاره می کند و می گوید که در طی این مدت فضای بسیار خوبی بر اردو حاکم بود.
آقای رایکو اذعان می کند که وجود این فضا، در کنار موفقیتهایی که در بازیهای دوستانه و اردوهای خارجی بدست آمد، اعتمادی دو سویه میان او و بازیکنان پدید آورد که شرایط را برای قهرمانی در آسیا ساده تر ساخت.
هرچند او بوضوح بخاطر می آورد که در حین اردوی تایوان، ماریو پالما، مربی سرشناس اردن که پیشتر به مدت شش سال مربی گری تیم آنگولا را بعهده داشت، به او نوید داده بود که اگر روند حرکتشان به همین نحو ادامه پیدا کند، آنها مطمئنا به المپیک پکن راه خواهند یافت.
سهم تقدیر در ترکیب تیمسرمربی تیم ملی بسکتبال ایران یادآوری می کند که به نسبت دوره های پیشین مسابقات، با تیمی بسیار جوان راهی مسابقات شده و همین مسئله بسیاری را شگفت زده کرد.
اما آقای رایکو می گوید لزوما این ترکیب جوان تنها حاصل انتخاب او نبوده است.
ترومن رايکو با تیمی به قهرمانی رسید که به گفته خودش در بهترین شکل خود نبوده است. او در اين باره گفت: "پویا تاجیک کاپیتان تیم ملی تنها دو روز پیش از آغاز مسابقات مصدوم شد و از سفر بازماند. در اردوی تایوان دو استخوان پای ایمان زندی شکست. همچنین فدراسیون بسکتبال دو بازیکن اصلی ما، علی رضا هنردوست و سامان ویسی را به عنوان مجازات از حضور در تیم محروم کرد. در پست سنتر هم تنها بازیکن دیگری که می توانست حامد حدادی را زیر حلقه ها کمک کند، حامد سهراب نژاد بود که به علت مصدومیت از ناحیه کمر، تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و دوران نقاهت را طی می کرد. حتی مهدی کامرانی گارد راس تیم استخوان انگشتش شکسته بود و به مدت سه ماه به توپ بسکتبال دست نزده بود. او تمرين را 10 روز قبل از مسابقات آغاز کرد و پس از وقفه ای چهارماهه، سه روز پیش از اولین مسابقه، اولین شوت سه امتیازی خود را به سمت سبد پرتاب کرد."
بدنبال گروهی جنگجو مهدی کامرانی گارد راس تیم ملی ایران از جمله بازیکنانی بوده که از دانش و عملکرد مربی صربستانی ایران ستایش کرده است.
ترومن رایکو در بین سالهای 1991 تا 1996 کمک مربی تیم ملی یوگسلاوی بوده و دوبار با این تیم قهرمان اروپا شد. سپس در سال 1996 سمت سرمربی گری تیم زیر 23 سال یوگسلاوی را پذیرفت و با این تیم در اروپا به مقام سوم دست یافت.
او همچنین مدتی طولانی را به مربی گری تیمهای باشگاهی در یونان، قبرس، بلژیک، لهستان و چین پرداخته است.
آقای رایکو می گوید اندیشه هایش صرفا محدود به دفاع یا حمله نمی شود و برای او مهمترین عامل جنگندگی بازیکن است.
"در اولین جلسه اردوی تیم ملی ایران به بازیکنان گفتم برایم سخت کوشی بازیکن اهمیت دارد و اینکه بازیکن با شور و اشتیاق بازی کند و برای اسم بازیکن هیچ اهمیتی قائل نیستم."
او می گوید :"بازیکنان ایرانی جنگنده هستند، از نظر اصول فنی شخصیت دارند و با استعداد هستند."
بدن منظم، ذهن منظماما آقای رایکو به نحوه زندگی بازیکنان اشاره می کند و مثال می زند که "غیبت از تمرین یا غذاخوردن دسته جمعی مهم شمرده نمی شود."
او یادآوری می کند که این بازیکنان برخی مواقع به اندازه کافی منظم نیستند و از نظر تاکتیکی در سطح اروپایی ها نیستند.
همین مسئله باعث شد که به گفته ترومن رایکو، برای او بالاترین اولویت، ایجاد یک نظام حرفه ای باشد و آموختن اینکه "بازیکن باید برای تیمش ازخودگذشتگی کند."
آینده تیم و مربیهرچند حضور ترومن رایکو در تصاویر مخابره شده از جشن های پس از پیروزی و بازگشت تیم ملی بسکتبال به ایران به شدت نامحسوس بوده، قهرمانی ایران در آسیا نشان می دهد که این مربی نقشی عمده در این قهرمانی ایفا کرده است.
اما بدست آوردن این مقام، مطمئنا تقاضا برای بکارگیری این مربی با تجربه را، حداقل در آسیا افزایش خواهد داد و مسلما کشورهای زیادی تلاش خواهند کرد که با حقوقی بالاتر از رقم فعلی حدود هشت هزار دلار در ماه، او را بکار بگیرند.
هیچ تضمینی وجود ندارد که ادامه فعالیت این مربی به موفقیت های بیشتر در المپیک پکن منجر شود اما برخی کارشناسان معتقدند، باقی ماندن این مربی در ایران، حداقل امید رسیدن به موفقیت های بیشتر را زنده نگه خواهد داشت.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
اینجا را کلیک کنید.