کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:اخبار و مقالات ورزشی ،مطالب پیشین
FARSI FORUM ایران گفتگو > > اخبار و مفالات ورزشی
صفحات 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
yase vahshi

جام نيكولاى پتروف- بلغارستان

قاسم رضايى
قهرمان المپيك را شكست داد

مجيد حاتمى
بى تعارف آرزو داشتيم يك بار هم كه شده يك ايرانى ستاره كشتى دنيا را شكست دهد. خسته شديم اينقدر راجع به اندام تنومند كرم جابر نوشتيم و از او تمجيد كرديم.
ديروز قاسم رضايى گل كاشت و نشان داد كه غيرت و تعصب ايرانى به جاى خون در رگ هايش جارى است.
دنبال بهانه نباشيد، كرم جابر در اوج آمادگى و قدرت بود و همين يك هفته پيش در الجزاير قهرمان بلامنازع بازيهاى آفريقايى شد.
قبول كنيد كه قاسم رضايى خواست و توانست و مى تواند همين پيروزى را در مسابقات جهانى باكو هم تكرار كند. كرم جابر يا يرلى كايا فرقى ندارد، مهم اينطرف قضيه است، اراده، ايمان، قدرت و تكنيك جوان ايرانى ...

غيرمنتظره نبود. نتيجه تلاش و زحمت جز اين نيست. عاقبت تفكر و نوانديشى و تن دادن به دگرديسى هاى سنجيده و حضور در تورنمنت هاى بين المللى به پيروزى و افتخار ختم شد. بفرماييد اين هم تعريف و تمجيد و هزار احسن و آفرين به مديران تيم ملى كشتى فرنگى كه با تمام قوا در تورنمنت جام نيكولاى پتروف بلغارستان شركت كردند و از مصاف تن به تن جوانان ايرانى با ستارگان صاحبنام دنياى كشتى نهراسيدند.
قاسم رضايى دلاور مازندرانى كشورمان در وزن ۹۶ كيلوگرم هيچ وقت تصور نمى كرد روزى بتواند غول قوى هيكل و بسيار قدرتمند مصرى را شكست دهد اما امروز پاسخ اعتماد مربيان و جسارت آنها را داد و جانانه به جنگ قهرمان مصرى رفت و او را شكست داد تا نشان دهد شاخ غول شكستنى است و از آن مهمتر اثبات كرد جوان ايرانى مى تواند.
امروز كرم جابر مصرى باخت تا ما بدانيم شكست دادن يرلى كايا هم شدنى است و فقط جسارت و شجاعت مى خواهد.
از امروز فقط يك ماه تا مسابقات جهانى باكو باقى مانده و اگر امروز توانستيم كرم جابر را شكست دهيم در ميدان جهانى در سالن حيدر على اف باكو هم مى توانيم كرم جابر و ديگر ستارگان دنيا را شكست دهيم.

نتايج مسابقات جام نيكولاى پتروف
در وزن ۷۴ كيلوگرم طالب نعمت پور پس از شكست كشتى گيران بلغارستان، ايتاليا و روسيه به ديدار فينال راه يافت، در همين وزن فرهاد كريمى با شكست مقابل حريف يونانى حذف شد.
در وزن ۵۵ كيلوگرم، حميد سوريان پس از شكست حريف رومانيايى در دور دوم در يك كشتى حساس و نفسگير حريف تركيه اى را شكست داد و به جمع چهار كشتى گير مرحله نيمه نهايى راه يافت.
در وزن ۶۰ كيلوگرم، على اشكانى پس از برد دور اول مقابل حريف تركيه اى، در دور دوم مقابل حريف روسيه اى سه اخطاره و از دور رقابت ها حذف شد.
در وزن ۶۶ كيلوگرم، على محمدى پس از برد دور اول مقابل حريف فرانسوى، در دور دوم نيز به پيروزى دست يافت. در همين وزن بيابانگرد با باخت مقابل حريف ترك حذف شد.
در وزن ۸۴ كيلوگرم، سامان طهماسبى پس از شكست حريف بلغار مقابل كشتى گير ژاپن شكست خورد و از دور رقابت ها كنار رفت.

در وزن ۹۶ كيلوگرم، قاسم رضايى در دور اول ابراهيم محمد كرم جابر قهرمان مصرى المپيك آتن را با اقتدار شكست داد. وى در دور دوم حريف تركيه اى خود را نيز مغلوب كرد.
همچنين در وزن ۱۲۰ كيلوگرم، مسعود هاشم زاده رقيب كانادايى خود را شكست داد. در همين وزن شربيانى در دور اول به حريف تركيه اى باخت.

ستارگان فرنگى كار در صوفيه

مسابقات بين المللى كشتى فرنگى جام يادواره نيكولاى پتروف در حالى در صوفيه پايتخت بلغارستان برگزار شد كه قريب به ۱۴۰ كشتى گير از ۲۰ كشور دنيا در اين رقابت ها حضور داشتند.روسيه، ژاپن، اسپانيا، تركيه، فرانسه، مصر، ايتاليا، رومانى، لهستان، اسلوونى، كانادا، ايران و سوريه از جمله كشورهايى بودند كه با بهترين نفرات خود در اين مسابقات شركت كردند. در بين شركت كنندگان در اين مسابقات نيز اسامى ستارگان صاحبنام كشتى جهان به چشم مى خورد.تيم ملى كشتى روسيه يكى از مدعيان قهرمانى جهان وياچيسلا وجاسته قهرمان اروپا در سال ۲۰۰۳ در وزن ۶۰ كيلوگرم، ميخاييل ايوانچنكو قهرمان اروپا در سال ۲۰۰۴ در وزن ۷۴ كيلوگرم و واسيلى تپلوخوف نفر سوم اروپا در سال ۲۰۰۷ در ۹۶ كيلوگرم را در تركيب خود داشت.تيم ملى كشتى مصر با تركيب ابراهيم محمدكرم جابر قهرمان المپيك آتن در وزن ۹۶ كيلوگرم در اين مسابقات شركت كرد.ماكوتو ساساموتو در ۶۰ كيلوگرم و اوسوكاسا شوروماكى در وزن ۸۴ كيلوگرم مطرح ترين كشتى گيران ژاپنى حاضر در اين مسابقات بودند.
گفتنى است علاوه بر فرنگى كاران قدرتمندى از ايتاليا، فرانسه و رومانى دلاور مردان فرنگى كار كشورمان نيز با تركيب ستاره هايى چون حميد سوريان، على اشكانى و على محمدى در اين مسابقات حضور داشنند.

yase vahshi

مسابقه تمرينى گراندپرى مجارستان برگزار شد

آلونسو بر فراز همه!

فرناندو آلونسو قهرمان ۲ دوره اتوموبيلرانى فرمول يك جهان در دور تمرينى گراندپرى مجارستان درخشيد و در دور دوم تمرينى بهترين زمان را در بين تمامى راننده ها به دست آورد. لوييز هميلتون سومين زمان سريع تمرين را به دست آورد و هيكى كوالينن راننده فنلاندى رنو دوم شد. كيمى رايكونن راننده فرارى نيز ششمين زمان سريع را به دست آورد و پس از او هم تيمى اش فيليپه ماسا قرار گرفت اما رابرت كوبيكا راننده BMW كه در دور اول تمرينى بهترين زمان را به دست آورده بود در دور دوم، دهم شد. آلونسو گفت: «از اينكه مى بينم ماشينم تا اين اندازه پيشرفت داشته واقعاً خوشحالم. من بيصبرانه در انتظار حضور در مسابقه هستم جايى كه ما بايد قدرت واقعى مان را به ساير رقبانشان دهيم.»
هميلتون نيز كه ۲ هفته قبل و در دور تمرينى گراندپرى آلمان تصادفى وحشتناك داشت اين بار نيز به نرده هاى محافظ كنار پيست كوبيد اما شدت تصادف آنقدر نبود كه به ماشين يا راننده آسيب برساند. هرچند كه هميلتون با همين وضعيت هم از نمايش اش رضايت داشت. راننده ۲۲ ساله مك لارن گفت: «امروز خوب كار كردم، البته جداى از تصادفم در پيچ آخر دور تمرينى دوم. شايد مى توانستم در آن موقعيت كمى سريع واكنش نشان دهم. احتمالاً كمى تند وارد پيچ شدم اما به نظرم مى توانيم با ديد مثبت ترى هم به اين تمرين نگاه كنيم و من از بابت مسابقه كاملاً خيالم راحت است.» اگر كوبيكا شگفتى ساز تمرين صبح بود در بعدازظهر اين وظيفه كوالينن به عهده گرفت. اين فنلاندى گفت: «در مقايسه با مسابقه هاى اخير اين آغاز بهترى بود و ما در راه درستى قرار گرفته ايم. اكنون ما بايد كمى ماشين هايمان را ارتقا دهيم و تمركزى دقيق براى نمايشى قابل توجه داشته باشيم. در تمرين صبح اما رابرت كوبيكاى ۲۲ ساله بهترين زمان را به دست آورد و با ۳۹۰/۲۲/۱ و با ۱۲۹/۰ ثانيه اختلاف نسبت به فيليپه ماساى برزيلى در صدر ايستاد. كوبيكا سال گذشته اولين حضورش در فرمول يك را در مجارستان تجربه كرد و در ميان تعجب همگان هفتم شد اما در پايان مسابقه به دليل اينكه ماشين اش كمتر از حد مجاز وزن داشت، حذف شد. همچنين اين اولين بار طى اين فصل بود كه رانندگان BMW (به رغم نمايش فراتر از انتظارشان در مسابقات اين فصل) در صدر يك دور تمرينى قرار گرفتند. در حالى كه ۷ مسابقه تا پايان فصل فرمول يك باقى مانده رقابت اصلى كماكان بين تيم هاى مك لارن و فرارى است. تا اين جاى كار در جدول كلى امتيازها لوييز هميلتون با ۷۰ امتياز صدرنشين است و فرناندو آلونسو هم تيمى اش با ۲ امتياز اختلاف به دنبال اوست. ۲ نفر بعدى جدول رانندگان فرارى هستند كه فيليپه ماسا با ۱۵۹ امتياز سوم است و كيمى رايكونن با ۷ امتياز اختلاف در تعقيب اوست. در جدول امتيازات تيم ها نيز مك لارن با ۱۳۸ امتياز صدرنشين است و فرارى (۱۱۱ امتياز) و BMW (۶۱ امتياز) در تعقيب اين تيم هستند.

نتايج دور اول
۱- رابرت كوبيكا ۳۹۰/۲۲/۱
۲- فيليپه ماسا ۵۱۹/۲۲/۱
۳- كيمى رايكونن ۵۴۰/۲۲/۱
۴- فرناندو آلونسو ۵۸۵/۲۲/۱
۵- لوييز هميلتون ۶۵۴/۲۲/۱

نتايج دور دوم
۱- فرناندو آلونسو ۹۱۹/۲۰/۱
۲- هيكى كوالينن ۲۸۳/۲۱/۱
۳- لوييز هميلتون ۳۳۸/۲۱/۱
۴- نيكو رزبرگ ۴۸۵/۲۱/۱
۵- نيك هايدفلد ۵۱۷/۲۱/۱
yase vahshi

مربى رم از ايده ها و عملكردش مى گويد

اسپالتى: نگران برنامه ليگ نيستم
لوچانو اسپالتى سرمربى رم اميد زيادى به حفظ كريستين چيوو داشت اما در نهايت مدافع رومانيايى تيم اش راهى اينتر شد اما با اين وجود سرمربى همچنان به تيم اش اميدوار است. او كه بعد از اعلام قرعه، نسبت به برنامه رم اعتراض داشت حال با آرامش بيشترى شرايط پيش آمده را تحمل مى كند هرچند هنوز هم چندان به قهرمانى اميدوار نيست.

شما گفتيد رم عقب تر از اينتر و ميلان است، فكر نمى كنيد اين جمله نگران كننده باشد؟
< بايد حقيقت را مى گفتم. مادرم با نگرانى به من تلفن كرد چون خوانده بود كه من به خاطر تقويم و برنامه مسابقات امسال نگرانم اما من آن شب با آسودگى خوابيدم. به هر حال من ترجيح مى دهم تيم نرمال ترى داشته باشم تا قوى تر. به نظر خيلى ها ما فصل پيش در مسابقات آسان تر بيشتر امتياز از دست داديم به هر حال خيال من از هر جهت آسوده است و به رقابت هاى پيش رو فكر مى كنم.
اما بازيهاى سخت همه پشت سر هم است.
< هركس بگويد مى روم تا با تيم خود راحت بازى كنم اشتباه بزرگى كرده است.
اما همه مى گويند كار رم سخت است.
< برايم مهم نيست دوست دارم با آرامش و با تفكر مثبت كار كنم.
بيشتر به خاطر خستگى فيزيكى تيم نگران مى شويد يا ساير مسائل؟
< اين بازيها انگيزه و هيجان زيادى در پى دارند. به هر حال ما تركيبى داريم كه به ما اجازه مى دهد بدون نگرانى به رقابت ها نگاه كنيم.در نهايت زنده باد رم.
منتظر خبرهاى جديدى از مودستو و سيسينيو هستيد؟
< من با وكيل ها صحبت نكرده ام. فقط با مديران صحبت كردم. ما قبلاً همه خواسته ها و برنامه هايمان را مشخص كرده ايم. البته بهتر است يك روز زودتر به خواسته هايمان برسيم اما در نهايت مسائل بازار به خيلى چيزها بستگى دارد.
ژولى گفته كه رم به اسكودتو فكر مى كند اين از ذهنيت متفاوت او مى آيد؟
< احتمالاً وقتى مى روند به جايى و اين همه تيتر روزنامه ها را مى خوانند تصميم مى گيرند حرفى بزنند كه از ديگران عقب نيفتند. من دوست دارم كه بچه ها با اين انگيزه صحبت كنند اما اين را بايد در زمين و وقتى توپ مى دود هم نشان دهند. من از آنها توقعاتى دارم كه بايد از همين مسابقه آينده عملى كنند. ژولى هم به اندازه خودش انگيزه دارد.
جوزپه روسى براى رم جالب نبود؟
< بازيكنان خوب زيادى وجود دارند اما ما نمى توانيم همه آنها را بگيريم. ما در بخش تهاجمى كامل هستيم. در مورد بال ها هم تكميل هستيم. ووچينك را داريم و فرانچسكو هم حرف ندارد ما حالا بايد به تقويت خط دفاع فكر كنيم.
پيتزارو، فرارى و پروتا به لندن نيامدند.
< بهتر بود در خانه بمانند تا سلامتى آنها براى بازيهاى آينده در معرض خطر نباشد. شرايط فرارى از همه بهتر است. او احتمالاً در سوپر كاپ بازى مى كند. البته من نمى توانم درباره شرايط فيزيكى آنها نظر بدهم. فقط منتظر آنها هستم.
جوليو سرجو مى تواند در خط حمله قرار بگيرد؟
< اگر او بيايد خيلى عالى است چون در طول فصل مصدوميت و اتفاقات غيرمنتظره هم پيش مى آيد. به ويژه كه مسابقات دشوارى پيش روى داريم. اگر جوليو در تركيب رم قرار بگيرد يعنى آماده است.
نوندا مى ماند؟
< اگر نوندا بماند خيلى خوب است و بعد او اين امكان را دارد تا در پست هاى مختلف بازى كند. ما اكنون به يك هافبك تهاجمى احتياج داريم. البته مهاجمان خوبى داريم و يكى از آنها مى تواند بدود و در نقشى كه پروتا بازى مى كرد بازى كند.
فكر مى كنيد سيسينيو گزينه خوبى براى رم است؟
< پانوچى كيفيت خوبى دارد. كاستى هم وقتى بازى مى كند خوب است. تونتو بازيكن ثابت تيم ملى شده و روسى آينده درخشانى دارد.
درباره انتخاب توتى و خداحافظى از تيم ملى چه نظرى داريد؟
< ما قبلاً در اين باره صحبت كرديم. انتخاب او به تعداد بازيهايى كه پيش روى داشتيم بستگى داشت.

yase vahshi

مربى رم از ايده ها و عملكردش مى گويد

اسپالتى: نگران برنامه ليگ نيستم
لوچانو اسپالتى سرمربى رم اميد زيادى به حفظ كريستين چيوو داشت اما در نهايت مدافع رومانيايى تيم اش راهى اينتر شد اما با اين وجود سرمربى همچنان به تيم اش اميدوار است. او كه بعد از اعلام قرعه، نسبت به برنامه رم اعتراض داشت حال با آرامش بيشترى شرايط پيش آمده را تحمل مى كند هرچند هنوز هم چندان به قهرمانى اميدوار نيست.

شما گفتيد رم عقب تر از اينتر و ميلان است، فكر نمى كنيد اين جمله نگران كننده باشد؟
< بايد حقيقت را مى گفتم. مادرم با نگرانى به من تلفن كرد چون خوانده بود كه من به خاطر تقويم و برنامه مسابقات امسال نگرانم اما من آن شب با آسودگى خوابيدم. به هر حال من ترجيح مى دهم تيم نرمال ترى داشته باشم تا قوى تر. به نظر خيلى ها ما فصل پيش در مسابقات آسان تر بيشتر امتياز از دست داديم به هر حال خيال من از هر جهت آسوده است و به رقابت هاى پيش رو فكر مى كنم.
اما بازيهاى سخت همه پشت سر هم است.
< هركس بگويد مى روم تا با تيم خود راحت بازى كنم اشتباه بزرگى كرده است.
اما همه مى گويند كار رم سخت است.
< برايم مهم نيست دوست دارم با آرامش و با تفكر مثبت كار كنم.
بيشتر به خاطر خستگى فيزيكى تيم نگران مى شويد يا ساير مسائل؟
< اين بازيها انگيزه و هيجان زيادى در پى دارند. به هر حال ما تركيبى داريم كه به ما اجازه مى دهد بدون نگرانى به رقابت ها نگاه كنيم.در نهايت زنده باد رم.
منتظر خبرهاى جديدى از مودستو و سيسينيو هستيد؟
< من با وكيل ها صحبت نكرده ام. فقط با مديران صحبت كردم. ما قبلاً همه خواسته ها و برنامه هايمان را مشخص كرده ايم. البته بهتر است يك روز زودتر به خواسته هايمان برسيم اما در نهايت مسائل بازار به خيلى چيزها بستگى دارد.
ژولى گفته كه رم به اسكودتو فكر مى كند اين از ذهنيت متفاوت او مى آيد؟
< احتمالاً وقتى مى روند به جايى و اين همه تيتر روزنامه ها را مى خوانند تصميم مى گيرند حرفى بزنند كه از ديگران عقب نيفتند. من دوست دارم كه بچه ها با اين انگيزه صحبت كنند اما اين را بايد در زمين و وقتى توپ مى دود هم نشان دهند. من از آنها توقعاتى دارم كه بايد از همين مسابقه آينده عملى كنند. ژولى هم به اندازه خودش انگيزه دارد.
جوزپه روسى براى رم جالب نبود؟
< بازيكنان خوب زيادى وجود دارند اما ما نمى توانيم همه آنها را بگيريم. ما در بخش تهاجمى كامل هستيم. در مورد بال ها هم تكميل هستيم. ووچينك را داريم و فرانچسكو هم حرف ندارد ما حالا بايد به تقويت خط دفاع فكر كنيم.
پيتزارو، فرارى و پروتا به لندن نيامدند.
< بهتر بود در خانه بمانند تا سلامتى آنها براى بازيهاى آينده در معرض خطر نباشد. شرايط فرارى از همه بهتر است. او احتمالاً در سوپر كاپ بازى مى كند. البته من نمى توانم درباره شرايط فيزيكى آنها نظر بدهم. فقط منتظر آنها هستم.
جوليو سرجو مى تواند در خط حمله قرار بگيرد؟
< اگر او بيايد خيلى عالى است چون در طول فصل مصدوميت و اتفاقات غيرمنتظره هم پيش مى آيد. به ويژه كه مسابقات دشوارى پيش روى داريم. اگر جوليو در تركيب رم قرار بگيرد يعنى آماده است.
نوندا مى ماند؟
< اگر نوندا بماند خيلى خوب است و بعد او اين امكان را دارد تا در پست هاى مختلف بازى كند. ما اكنون به يك هافبك تهاجمى احتياج داريم. البته مهاجمان خوبى داريم و يكى از آنها مى تواند بدود و در نقشى كه پروتا بازى مى كرد بازى كند.
فكر مى كنيد سيسينيو گزينه خوبى براى رم است؟
< پانوچى كيفيت خوبى دارد. كاستى هم وقتى بازى مى كند خوب است. تونتو بازيكن ثابت تيم ملى شده و روسى آينده درخشانى دارد.
درباره انتخاب توتى و خداحافظى از تيم ملى چه نظرى داريد؟
< ما قبلاً در اين باره صحبت كرديم. انتخاب او به تعداد بازيهايى كه پيش روى داشتيم بستگى داشت.

yase vahshi

نگاهى به جام خيريه

منچستر، پرافتخارترين تيم است

تيم فوتبال منچستريونايتد با ۱۱ عنوان قهرمانى پرافتخارترين تيم فوتبال انگلستان در رقابت هاى جام خيريه (Community Shield) است.
منچستريونايتد در رقابت هاى جام خيريه كه اولين دوره آن در سال ۱۹۰۸ بين تيم هاى منچستريونايتد و كوئينزپارك رنجرز برگزار شد، تا به حال ۱۱ بار به عنوان قهرمانى رسيده و ۴ بار هم مشتركاً قهرمان شده است.
پس از منچستر، تيم آرسنال با ۱۱ عنوان قهرمانى و يك قهرمانى مشترك در جايگاه دوم ايستاده است. ليورپول هم با۱۰ عنوان قهرمانى و ۵ قهرمانى مشترك در جايگاه سوم قرار دارد و اورتون با ۸ قهرمانى و يك قهرمانى مشترك جايگاه چهارم برترين تيم هاى انگليسى را به خود اختصاص داده است.
پرگل ترين بازى جام خيريه مربوط مى شود به ديدار دو تيم منچستريونايتد و سوئيندون در سال ۱۹۱۱ كه با برترى ۸ - ۴ شياطين سرخ خاتمه يافت.
از ديگر نكات جالب توجه اين رقابت ها مى توان به گل پت جنينگز دروازه بان تاتنهام مقابل منچستريونايتد در سال ۱۹۶۷ اشاره كرد. آن ديدار با نتيجه ۳ - ۳ به پايان رسيد تا دو تيم مشتركاً به عنوان قهرمانى برسند.
اين رقابت ها تا سال ۱۹۷۴ در صورت تساوى برنده نداشت و چنانچه دو تيم با نتيجه مساوى دست پيدا مى كردند مشتركاً صاحب عنوان قهرمانى مى شدند اما از سال ۱۹۷۴ ضربات پنالتى تعيين كننده تيم قهرمان است.
yase vahshi
امشب؛ ستيز منچستر و چلسى در بازى خيريه شروع فصل

يك مسابقه نه چندان مهم!

وصال روحانى

امشب كاميونيتى شيلد يعنى بازى خيريه شروع فصل فوتبال انگليس كه پيشتر در همين راستا چريتى شيلد خوانده مى شد، بين منچستريونايتد و چلسى در ويمبلى لندن برگزار مى شود.
كمتر از ۳ ماه پيش ۲ تيم در همين محل بازى فينال فصل گذشته جام حذفى كشور را روبروى هم برگزار كردند كه چلسى آن را با تك گل تك سوار قدرتمند آن زمان خود ديديه دروگباى ساحل عاجى، صفر - يك برد. با اين حساب قرمز پوشان منچستر تمام انگيزه هاى لازم را براى جبران آن رويداد و فتح جام نيمه رسمى و تقريباً تشريفاتى شروع فصل جديد دارند اما اگر حرف هاى الكس فرگوسن مربى اسكاتلندى و مشهور آنان مبنا گذاشته شود، آنها بيشتر به تكرار عنوان قهرمانى خود در ليگ برتر مى انديشند كه فصل جديد آن از شنبه شب هفته بعد براه مى افتد و حتى حاضرند فتح ديدار امشب و ضربه زدن روحى به رقيب بزرگ خود از اين طريق را ناديده بگيرند. فرگى حتى مدعى است كه ۳ بازيكن از ۴ بازيكن تازه استخدام شده خود را از ديدار امشب دور نگه مى دارد و به چند ستاره ديگر تيم خود نيز استراحت مى دهد تا در مسابقه اى كه خواه ناخواه مثل تمام ستيزهاى قبلى ۲ تيم بسيار فيزيكى و جانكاه خواهد بود آسيبى نبينند و براى خط استارت ليگ برتر سرحال بمانند.

ريسك بى ثمر
افرادى كه گمان مى رود امشب بدين خاطر در تركيب منچستر غايب باشند، اوون هارگريوز و نانى هستند. آنها نه تنها با ياران جديد خود در اولدترافورد هماهنگ نشده اند بلكه قدرى هم مصدوميت دارند و شايد به كارگيرى آنها در ستيز سالانه و سنتى فاتحان «ليگ» و «جام حذفى» فصل گذشته انگليس يك نوع ريسك بى ثمر باشد. «كارلوس ته وز» آرژانتينى هم كه پس از يكى دو ماه كش و قوس تازه به منچستر پيوسته طبعاً غايب است و حتى كارهاى ادارى الحاق رسمى او به جمع شياطين سرخ تا سه شنبه اين هفته كامل نخواهد شد. اينكه بقيه ستاره هاى احتمالاً غايب يونايتد در ديدار يكشنبه شب ويمبلى چه كسانى هستند، هنوز مشخص نيست اما فرگوسن در هر حال مدعى است كه دغدغه اول او نه اين مسابقه بلكه حفظ سلامتى بازيكنانى است كه فصل پيش اولين قهرمانى يونايتد را در ليگ داخلى پس از ۴ سال فترت به ارمغان آوردند و دفاع از عنوان شان را بايد از شنبه شب آينده و با بازى هفته نخست از فصل جديد برابر تيم ريدينگ شروع كنند. «تخمين ميزان اهميت بازى كاميونيتى شيلد هميشه فرآيند دشوارى است و به هر حال ديدار بى اهميتى نيست زيرا به تيم فاتح براى شروع فصل جديد روحيه مى بخشد. ظاهراً يك بازى تشريفاتى است اما حقيقت آن است كه مسابقه اى سنگين و پربرخورد، مى نمايد و كافى است كه بين ما و چلسى باشد كه مدعيان اصلى فصل هستيم و همين باعث افزايش حساسيت ها و برخوردها مى شود. شايد برداشتن يك قدم محكم در شروع راهى طولانى براى ما واقعه اى خوب باشد اما فكر نمى كنم كه متمركز شدن همه چيز بر روى اين بازى واقعه اى عقلايى باشد. من فقط اين را مى توانم بگويم كه ۴ خريد خوب داشته ايم و هر چند قياس سايرين با ما و صدور حكم در اين باره دشوار است اما مى توان گفت كه ما بهتر از گذشته شده ايم و بايد مثبت تر از گذشته نتيجه بگيريم.»

غايبان «آبى»
مسأله اين است كه چلسى هم بدون تمام نفرات و قواى خود و بدون عزم صددرصد به ميدان مى آيد تا اين فرضيه باور نكردنى بيشتر به ذهن آيد كه ديدار يكشنبه شب آن قدرها هم مسابقه مهمى نيست. در اين تيم، بالاك، بريج و كالو مصدوم و غايب اند و لمپارد و ترى معروف نيز جراحاتى دارند كه خوزه مورينيو مربى پرتغالى چلسى شايد به اين نتيجه برسد كه به كارگيرى شان ريسكى عقلايى نيست و اگر در نظر بگيريم كه احتمال غيبت ميكل هم در تركيب چلسى زياد است بيشتر پى مى بريم كه اين تيم دور از تمامى قدرتش قدم به ديدار يكشنبه شب مى گذارد و مجبور است فراتر از آن را ببيند.
ترى و لمپارد ستون هاى اصلى چلسى طى سال هاى اخير، هر ۲ در بازيها و فعاليت هاى تداركاتى و «پيش فصل» تيم دچار شكستگى سطحى استخوان مچ پاى خود شده اند و با اينكه هر ۲ از مربى پرتغالى تيم شان اكيداً خواسته اند كه به آنها بازى بدهد، ممكن است مورينيو از خير اين مسأله خطرناك و اجراى اين خواسته كه احتمالاً هيچ تأثيرى بر فصل پيش رو ندارد، خوددارى ورزد.

بازگشت به روش قبلى
چه اين دو باشند و چه خير، مربى سابق پورتو مى خواهد بازگشت تيم خود به روش ۳ - ۳ - ۴ را پس از يك سال آزمودن روش ۲ - ۴ - ۴ طى ديدار امشب يك بار ديگر به بوته آزمايش و نقد بگذارد. اين روش مبتنى بر ۲ «گوش» و ۲ بازيكن «لب خط» و به تبع آن تهاجمى تر است و به اعتقاد كارشناسان در سال هاى ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ كه چلسى از اين روش سود مى جست، تهاجمى تر، زيباتر و موفق تر بود. با اين حال اين اقدام لااقل در شروع اجراى آن يك ريسك براى دروگبا خواهد بود، زيرا در فصل پيش كه چلسى ۲ - ۴ - ۴ بازى كرد و يك مهاجم مكمل براى وى در زمين گذاشت اين مهاجم ۲۹ ساله شكوفايى بيشترى يافت و با استفاده از ضعف آندرى شوچنكو زوج به شدت تحليل رفته اوكراينى اش ۳۳ گل در مسابقات مختلف براى آبى پوشان لندن زد و تبديل به مرد اول آنان شد و با اينكه استقرار گوش هايى تكنيكى مثل كول و روبن (يا مالودا) در ۲ سمت و تغذيه دروگبا توسط آنان ظاهراً شانس هاى گلزنى بيشترى را نصيب وى خواهد كرد اما شايد مدتى زمان ببرد تا او با اين روش از نو خو بگيرد.

نگاه ويژه
نگاه مورينيو براى ديدار امشب به جز «دروگبا»ى معمولاً مؤثر به اشلى كول هم هست. مدافع چپ سابق آرسنال در اولين فصل بازى اش در استمفوردبريج هم به سبب مصدوميت هاى پايان ناپذيرش و هم برخى مسائل تاكتيكى ديگر نتوانست همان بازيكنى باشد كه مى شناسيم اما مصمم است در فصل دوم جبران مافات كند. وى مى گويد: «در همان شروع فصل پيش يك عمل جراحى روى پاى من انجام پذيرفت و باعث نااميدى ياران خود و هواداران چلسى شدم اما اين بار نمى خواهم آن سناريو تكرار گردد. در مقاطعى از فصل پيش حتى نمى توانستم مچ پايم را به درستى بگردانم و چرخش دهم و در نتيجه طيف حركات و گستره بازى ام محدود شده بود. امسال چنين نيست و مى توانم ثابت كنم كه پاى من بود كه بد بازى مى كرد و نه خودم!»

فقط يك فاتح
با اين حال بازى امشب را حتى اگر ادعاهاى هر ۲ مربى و به ويژه فرگوسن در مورد جدى نبودن آن حقيقى و حرفى از ته دل شان نباشد، عظيم و تأثير گذار و مهم ندانيد و گمان نبريد كه وقايع يكشنبه شب كل ريتم و چگونگى اتفاقات فصل جديد را روشن خواهد كرد، زيرا از فاتحان ۱۰ دوره آخر كاميونيتى شيلد، فقط يكى شان توانسته است كه در پايان همان فصل در ليگ برتر انگليس هم اول شود. به عنوان مثال ليورپول فصل پيش چلسى را در اين ديدار يك - ۲ برد اما در طول فصل هيچ جامى نبرد حال آنكه چلسى با فتح ۲ جام به كارش پايان بخشيد.

yase vahshi

دايى و كريمى به درد مربيگرى
تيم ملى مى خورند

سامره:
قلعه نويى حرف خودش را قبول ندارد

فارس - بازيكن تيم الشعب امارات گفت: قلعه نويى در ظاهر مى گويد مقصرم اما در باطن اين حرف را قبول ندارد.
على سامره در پازل تكنيكى امير قلعه نويى سرمربى تيم ملى جايى نداشت آن هم در شرايطى كه يكى از بهترين گلزنان فوتبال امارات است.
نظرت درباره نتايج تيم ملى در جام ملت ها چيست؟
< بعد از هر برد و باخت و برگزارى هر تورنمنتى، حرف هايى به وجود مى آيد. اين مسأله كاملاً طبيعى است اما نظرم اين است كه اتفاقى كه نبايد مى افتاد، رخ داد و تيم ملى حذف شد. در اين شرايط نبايد به دنبال شخص خاصى به عنوان مقصر بگرديم بلكه بايد اميدوار بود ديگر مشكلات اين چنينى رخ ندهد و هدايت تيم را به مربى بسپاريم كه به دنبال توجيه كردن نباشد.
يعنى قلعه نويى كارهايش را توجيه مى كند؟
< او روز اول و بلافاصله بعد از شكست برابر كره جنوبى مى گويد مقصرم اما در روزهاى ديگر به دنبال توجيه كردن است. او مدام مى گويد اشتباهى انجام نداده ايم. از يك طرف خود را مقصر ناكامى اعلام مى كند و از طرف ديگر مى گويد ارنج، تاكتيك و تمام مسائل تيم من درست بوده است. اين نشان مى دهد كه قلعه نويى حرف خود را باور ندارد و در باطن خود را مقصر نمى داند.
چرا بايد اينطور عمل كند؟
< در زمانى كه استقلال از حضور در ليگ قهرمانان بازماند، باز هم قلعه نويى مقصر بود اما زمين و آسمان را به هم دوخت تا بگويد مقصر نبوده است. قلعه نويى همان پروسه استقلال را در تيم ملى هم پياده كرده است. معتقدم مقصر اصلى ايشان نيست بلكه كسانى مقصرند كه به اين مربى اينقدر بها دادند و سكان هدايت تيم ملى را خيلى راحت در اختيار او قرار دادند.
به عقيده تو چه اشتباهى در كار قلعه نويى وجود داشت كه نتوانست نتيجه بگيرد؟
< تيم ما زيبا و تماشاگرپسند بازى نمى كرد اما در اين مسأله، هم بازيكن مقصر بود و هم سرمربى. در مسابقه با كره جنوبى قلعه نويى مى توانست با انجام دو تعويض مؤثر، نتيجه را به سود ايران تغيير دهد. اگر اين ديدار ۱۲۰ دقيقه ديگر ادامه پيدا مى كرد، تيم ملى بازى را اداره مى كرد و بر توپ و ميدان مسلط بود اما گل نمى زد. به دليل اينكه در اينگونه مسابقات مربى بايد ترفندى بينديشد. قلعه نويى كه در يكى از مصاحبه هايش گفته بود تمام نيمه هاى مربيان را برده است پس چرا نتوانست برابر كره جنوبى در نيمه مربيان پيروز شود؟
مهاجمان تيم ملى در چهار مسابقه يك گل هم نزدند. دليل اين مسأله ضعف آنها بود يا ضعف تاكتيكى تيم؟
< مهاجمان ما ناتوان نيستند. مثلاً در مسابقه با مالزى چند فرصت خوب گلزنى به دست آوردند كه با بى دقتى آنها را از دست دادند. مهاجمان ايران بى دقت عمل كردند.
برخى كارشناسان مى گويند در ايران نام ها بازى مى كردند. اين مسأله را قبول دارى؟
< بچه ها مى توانستند بهتر كار كنند اما احساسى عمل كردند.
بحث كم كارى لژيونرها را قبول دارى؟
< تك تك بازيكنان ما عملكرد قابل قبولى داشتند اما در كارهاى گروهى و تيمى موفق نبوديم همان چيزى كه قلعه نويى اسمش را خرد جمعى گذاشته است.
ابقاى قلعه نويى در تيم ملى مى تواند مفيد باشد؟
< زمانى كه يك مربى ۵ سال در يك تيم حضور داشته باشد، مى تواند بالاخره در يك سال نتيجه بگيرد و قهرمان شود. براى مثال قلعه نويى در استقلال بعد از سه سال، يك قهرمانى كسب كرد و كلى هم بر سر اين قهرمانى جنجال به راه انداخت. اگر يك مربى در استقلال و پرسپوليس باهوش باشد، مى تواند خيلى راحت مقام دومى را با قهرمانى عوض كند. ما در هر سه سال توان قهرمانى در ليگ ايران را داشتيم.
پس نمى تواند براى تيم ملى ايران مؤثر باشد؟
< به شخصه اهميت نمى دهم. زمانى كه تيم ايران به كره جنوبى باخت، قلبم درد گرفت اما اگر بخواهيم قلعه نويى را در تيم ملى نگه داريم، به او خيلى لطف مى كنيم. البته تيم ملى فوتبال ايران ضربه مى خورد زيرا قلعه نويى كسب تجربه مى كند. اين نظر مديران و مسؤولان ورزش است. آنها بايد تشخيص بدهند كه قلعه نويى خوب است يا نه.
آيا شكست قلعه نويى شكست مربى ايرانى بود؟
< نه، مربيان ايرانى بهترى براى هدايت تيم ملى داشتيم. نفراتى كه ديد گسترده و وسيع داشتند.
مى توانى يك مثال بزنى؟
< قلعه نويى فقط به اين دليل مربى تيم ملى شد كه استقلال را قهرمان كرد اما اگر او باز هم در تيم ملى ايران بماند، تيم ملى ايران نه بالا مى رود و نه پايين.
مثال نزدى؟
< فيروز كريمى يا على دايى. فردى بايد سرمربى شود كه تجربه بين المللى داشته و ميدان هاى بزرگ ديده باشد. على دايى ۱۰ سال سابقه حضور در تيم ملى را داشت و همه كاره اين تيم بوده است.
اگر قلعه نويى عوض نشود و تو را دعوت كند، دعوتش را قبول مى كنى؟
< بله، همين الان هم حاضرم براى تيم ملى بازى كنم اما آن روزى كه قلعه نويى مرا دعوت كرد، به دليل فشار مطبوعات و رسانه ها بود. او خودش به من اعتقادى نداشت.
يعنى حاضرى با اين مربى كه مى گويى كوچك است، كار كنى؟
< به شخص كارى ندارم. تيم ملى ايران برايم مهم است حتى اگر يك چوب هم به عنوان سرمربى باشد، حاضرم به تيم فوتبال كشورم خدمت كنم.
yase vahshi

مظلومى: قصد حمايت از امير را ندارم
اين انتقادها عادلانه نيست

فوتبال ايران - پس از ناكامى تيم ملى در مسابقات جام ملت ها، انتقاد از عملكرد كادر فنى همچنان ادامه دارد. پرويز مظلومى كه به عنوان مشاور با قلعه نويى همكارى مى كرد معتقد است كه اين انتقادها عادلانه نيست.
مظلومى با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: چند هفته اى است كه انتقادها از تيم ملى به شديدترين حد ممكن رسيده و چنين رفتارى عادلانه به نظر نمى رسد. قبول دارم كه قلعه نويى هم اشتباهاتى داشت ولى انتقادها به سمت غرض ورزى پيش رفته و نبايد با اين موضوع ناعادلانه برخورد كرد.
وى در ادامه گفت: تيم اميد نتوانست به رقابت هاى المپيك صعود كند ولى هيچ كس از بگوويچ انتقاد نكرد و برانكو هم در جام جهانى ضعيف ترين نتايج را گرفت و اتفاق خاصى براى او نيفتاد. به نظر من اين انتقادها تبديل به محاكمه شده و بعضى ها دنبال منافع شخصى خود هستند.
مظلومى تأكيد كرد: قصد دفاع از قلعه نويى را ندارم ولى بهتر است با كمى منطق اين موضوع را مورد بررسى قرار دهيم. تيم ملى سال ها است كه در جام ملت ها نتيجه نمى گيرد و با اين شرايط نبايد براى ريشه يابى ضعف ها فقط روى مسائل فنى و عملكرد سرمربى زوم كنيم. باز هم مى گويم كه قلعه نويى نيز به اندازه خودش مقصر است ولى نبايد بى رحمانه از او انتقاد كنيم. در تلويزيون كه يك رسانه ملى است هيچ وقت از يك مربى اين قدر انتقاد نكرده بودند ولى در برنامه اى كه هفته گذشته اجرا شد قلعه نويى مورد محاكمه قرار گرفت.
مشاور تيم ملى با اشاره به رفتار قلعه نويى در قبول نكردن انتقادها گفت: او از تفكرات خود دفاع مى كند كه اين موضوع غيرمنطقى نيست ولى عوامل مختلفى باعث ناكامى تيم ملى شد و همانطور كه ديديد قلعه نويى تمام تقصيرها را به گردن گرفت. در مورد مسائل فنى از قلعه نويى انتقاد مى كنند كه او هم حاضر نيست ديدگاههاى فنى ديگران را قبول كند. او سرمربى است و بهتر از هركس با شرايط تيمش آشنا بوده.
مظلومى خاطرنشان كرد: قلعه نويى مثل خيلى از مربيان بازيكنان را مقصر ندانسته و از عملكرد شاگردانش دفاع كرده، در اين ميان بعضى ها مى خواهند از تفكرات او انتقاد كنند و امير هم دلايل خاص خودش را دارد. قلعه نويى به عنوان سرمربى در ناكامى تيم ملى مقصر بود ولى نبايد بى رحمانه از او انتقاد كرد.
وى در پايان تصريح كرد: اكثر بازيكنان تأثيرگذار تيم ملى با قلب شان فوتبال بازى كردند و اين موضوع نقش زيادى در ناكامى ايران داشت. به نظر من بعضى ها از بازى كردن در تيم ملى اشباع شده اند و بايد آنها را كنار گذاشت.

yase vahshi
گزارش سايت گل در مورد تيم ملى ايران

ادامه كار
با قلعه نويى خنده دار است

ايران ورزشى ـ سايت گل در گزارشى به بررسى عملكرد تيم ملى ايران و آينده اين تيم پرداخته است و دليل ناكامى سرمربى ايران را سنگينى سايه بازيكنان بزرگ بر سر امير قلعه نويى عنوان مى كند.
سايت گل در گزارش خود اينگونه مى نويسد: بدون شك در هفته هاى آينده باتوجه به نزديكى ديدارهاى مرحله مقدماتى جام جهانى ،۲۰۱۰ مسؤولان ايرانى درباره انتخاب سرمربى جديد تصميم نهايى را خواهند گرفت، چرا كه ادامه فعاليت قلعه نويى با تيم ملى ايران بسيار خنده دار است.
قلعه نويى بعد از حذف ايران از جام ملت ها تمامى مسؤوليت را بر عهده گرفت. بنابر اين نمى توان براى مرحله مقدماتى وى را سرمربى ايران ناميد.
مسؤولان فعلى ايران بيشتر تمايل دارند سرمربى داخلى انتخاب كنند اگر چه در اين بين مربيان خارجى بزرگى از قبيل مصطفى دنيزلى و آرى هان تجربه خوبى از فعاليت در اين كشور دارند.
البته رنه سيموئز نيز مى تواند در اين زمينه يكى از گزينه ها باشد. در رسانه ها از ميان مربيان داخلى اسامى مربيانى چون بيژن ذوالفقارنسب و مجيد جلالى نيز به گوش مى رسد. اگر چه هيچ منبع رسمى اين اسامى را تأييد نكرده است.
از نام على دايى نيز نمى توان گذشت و زمزمه هايى مبنى بر مربيگرى اين فوتباليست باسابقه در تيم ملى ايران شنيده مى شود.
جام جهانى تورنمنت بزرگى است؛ بنابر اين براى هدايت تيم ملى بايد مربى تواناترى را انتخاب كرد. در اين راستا فيليپ تروسيه و آرى هان از جمله مربيانى هستند كه با اقتدار بيشترى وظايف خود را انجام مى دهند.
بايد پذيرفت كه امير قلعه نويى در تيم ملى تحت تأثير بازيكنان بزرگ قرار داشت. به همين دليل نام هاى بزرگ همواره در تركيب ثابت سرمربى سابق استقلال قرار گرفتند. به همين دليل بازيكنان با وجود كسب نتايج نامطلوب عليه سرمربى اظهارنظر نكردند.
بايد با راهكار مناسب، چشم اندازى به تورنمنت بزرگ جام جهانى داشت و اينك زمان انتخاب يك سرمربى براى ايران فرا رسيده است. تنها در چنين شرايطى است كه ايران مى تواند براى حضور در جام جهانى ۲۰۱۰ و سفر به آفريقاى جنوبى حرف هايى براى گفتن داشته باشد.
yase vahshi
اظهار نظر كيومرث هاشمى درباره تغيير كادر فنى تيم ملى فوتبال

فضا كه آرام شد تصميم مى گيريم

ايسنا- كيومرث هاشمى سعى داشت اين ذهنيت را جا بيندازد كه در نقش سرپرست فدراسيون فوتبال صحبت مى كند. با همان آرامش هميشگى نشست و پاسخگوى پرسش هايى بود كه اين روزها سوژه داغ فوتبال ايران هستند.

وضعيت كادر فنى تيم ملى چه شد؟ يك روز اعلام مى شود كه اين كادر مى ماند و يك روز ديگر مى گويند تغيير مى كند؟
<ما معتقديم كه هم اكنون، فضاى كاذب و احساساتى به وجود آمده، بنابراين در اين فضا تصميم گيرى كمى دشوار است. بايد بگذاريم تا اين فضا آرام شود و سپس با تدبير، تصميم عاقلانه اى اتخاذ كنيم.
پس مشخص است كه فدراسيون فوتبال علاقه به حفظ قلعه نويى و همكارانش دارد.
< هم اكنون قلعه نويى قرارداد دارد. اگر قرار باشد او را نگه داريم يا اينكه تصميم به تغيير در كادر فنى تيم ملى بگيريم بايد در شرايطى تصميم گيرى كنيم كه اين شرايط كاذب وجود نداشته باشد. بايد كمى با تدبير و با استفاده از نظر كارشناسان تصميم گيرى لازم را انجام دهيم.
نظر كارشناسان اين نيست كه قلعه نويى بايد از تيم ملى برود؟
< هم اكنون فضاى احساساتى وجود دارد، بنابراين كمى قضاوت سخت است.
به نظر كارشناسان اعتقاد داريد؟
< بله، صد در صد. اگر ما به اين نظرات اعتقاد نداشته باشيم پس بايد از چه كسى نظر خواهى كنيم؟
اما شايد برخى از اين كارشناسان ذى نفع باشند؟
< در آن زمان است كه ما تشخيص مى دهيم. هر چند مشخص است كه چه كسى از روى دلسوزى حرف مى زند. اكثر كارشناسان از سر دلسوزى صحبت مى كنند. اگر گلايه هم مى كنند به دليل دلسوزى است و بايد بسيارى از صحبت هاى آنها را بپذيريم. اما با اين حال نبايد مردان بزرگ و با تجربه مان را بسوزانيم. بايد با فرصت دادن به مربيان جوان و با فرستادن آنها به دوره هاى مربيگرى پيشرفته شرايط را براى حضور اين افراد در تيم ملى بيش از پيش آماده كنيم.
آقاى هاشمى! شما در جلسه هم انديشى گفتيد كه مربى ايرانى انتخاب مى كنيم تا تيم ملى ايرانى بازى كند.
< ما به هيچ وجه سبكى به نام فوتبال ايرانى نداريم. شما كشتى را نگاه كنيد. ايران صاحب كشتى است و اين مسأله سبب شده صاحب سبك و ايده در اين رشته باشيم. در كشتى مى توانيم اين ادعا را داشته باشيم كه سبك ايرانى داريم اما در فوتبال نمى توان انتظار داشت، چون مربى ايرانى داريم بايد فوتبال ايرانى بازى كنيم.
قلعه نويى از فراهم نشدن امكانات و ابزار نظير بازيهاى دوستانه گلايه داشت. چرا فدراسيون فوتبال امكانات را در اختيار كادر فنى قرار نداد؟
< واقعيت اين است كه هر چه كه كادر فنى تيم ملى خواست را در حد توان مان در اختيارشان گذاشتيم. در هيچ دوره اى كادر فنى آنقدر كامل نبوده، از كمك مربيان، آناليزورها گرفته تا ماساژور، حتى بازيهاى دوستانه. فكر نمى كنم كه مشكلى به لحاظ بحث سخت افزارى وجود داشته باشد.
اما انجام ندادن بازيهاى دوستانه با تيم هاى قدرتمند يكى از مشكلاتى بود كه كادر فنى و قلعه نويى هميشه از آن گلايه مى كردند؟
< تمام بازيهاى دوستانه بر اساس نظر كادرفنى انجام شد. تنها يك بازى برابر مالديو بود كه قرار بود انجام شود اما در جلسه اى كه با قلعه نويى داشتيم تصميم گرفتيم براى جلوگيرى از آسيب ديدگى بازيكنان اين ديدار را لغو كنيم و قلعه نويى هم اين مسأله را قبول كرد. در مجموع ما حمايت لازم را در حد توان انجام داديم.
قرارداد بازى با غنا و جاماييكا را فدراسيون بسته بود؟
< بله اما مشكلى در اين ميان به وجود آمد. غنا تعهد كرده بود كه با تيم اصلى اش به تهران بيايد كه اين كار را انجام نداد و ما به فيفا شكايت كرديم.
چرا از تيم هاى بزرگترى دعوت نشد؟
< واقعيت اين است كه دعوت از تيم هاى بزرگ فرايند وقت گيرى است و بايد مدت ها رايزنى و تلاش شود. مردم هم اين مسأله را مى دانند.
پس از پايان رقابت هاى جام ملت هاى آسيا عملكرد قلعه نويى را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
< تيم ملى در طول مسابقات جام ملت ها كارنامه قابل قبولى ارايه داد و حذف در جام ملت ها با پنالتى را نمى توان ملاكى براى قضاوت درباره عملكرد كادر فنى دانست. اين تيم شايسته قهرمانى بود و به جرأت مى توانم بگويم كه يكى از كم حاشيه دارترين و حتى بى حاشيه دارترين تيم هاى ملى بود. شايد برخى از دوستان معتقد باشند كه قلعه نويى نتوانست آن ارتباط لازم را داشته باشد و شايد نقطه ضعفى بود اما تيم ملى كارنامه قابل قبولى داشت.
اما تيم ملى در مقايسه با ديگر مدعيان حرفى براى گفتن نداشت.
< من نظر مخالف شما را دارم. استراليا نمايش ضعيفى داشت، در حالى كه بسيار از ما پرمهره تر بودند. ژاپن پس از صعود در هيچ يك از بازيهاى بعدى اش پيروز نشد. كره جنوبى هم به سختى به مرحله دوم رسيد و ۳۶۰ دقيقه گل نزد. در اين ميان عراق درخشش غير منتظره اى داشت و در مرحله دوم با قرعه سبك ترى روبرو شد و در جمع چهار تيم، كره جنوبى را با پنالتى حذف كرد و ديدار نهايى را به خوبى برد. عربستان هم مانند هميشه بود و تنها تيمى بود كه روال طبيعى اش را داشت. اشتباه نكنيد با اين صحبت ها نمى خواهم توجيه كنم.
اما مردم ناراحتند و از عملكرد كادر فنى رضايت ندارند.
< مردم حق دارند كه از تيم ملى انتظار داشته باشند. ما در ورزش هر كارى انجام مى دهيم، اول براى رضايت خدا و سپس براى رضايت بنده خداست، اما منظورم اين است كه فوتبال ما با انتصاب اين مربى يا آن مربى يا بركنارى آنها تفاوت چندانى نمى كند. بايد پايه و اساس دگرگون شود. آن وقت در شرايطى كه همه چيز بر سر جاى خود است مى توان از مربيان هم ايراد گرفت، چرا كه نقصان هر كسى به زودى و شفافيت معلوم مى شود و نه در شرايط بحرانى و غير قابل پيش بينى.
علت انتخاب قلعه نويى چه بود؟
< با اتفاقاتى كه سال گذشته در فوتبال كشورمان افتاد و براساس اين كه تنها بيست روز تا نخستين بازى انتخابى ايران در جام ملت ها فرصت داشتيم، چاره اى جز انتخاب مربى ايرانى نداشتيم. فضاى بسيار بدى بود، بنابراين بهترين راه براى اين كه بتوانيم از افكار كارشناسان استفاده كنيم، نشست هم انديشى با مربيان را ترتيب داديم كه در نظرسنجى صورت گرفته، امير قلعه نويى بدون كوچكترين دخل و تصرف در آرا به عنوان سرمربى انتخاب شد.
استفاده از كلمه «خرد جمعى» هم كه اين روزها سوژه اول است.
< ببينيد، روزى كه در جلسه هم انديشى خرد جمعى را مطرح كرديم، فضا، فضاى بسيار بدى بود. بنابراين بهترين راه براى اين كه بتوانيم از افكار كارشناسان استفاده كنيم تشكيل آن جلسه بود اما متأسفانه حرف هايى كه زده مى شود و مى گويند خرد جمعى برنامه اى بود كه همه را سر كار بگذارد درست نبود. ما مى خواستيم از تفكرات كارشناسان استفاده كنيم.
شاخص هاى انتخاب سرمربى تيم ملى چه بود؟
< ما فاكتورهايى از جمله داشتن سابقه مربيگرى و بازيگرى، آشنا بودن به علم روز فوتبال و حضور موفق در ليگ و ... در نظر گرفته بوديم.
آيا كارنامه قلعه نويى براى حضور در تيم ملى مثبت و روشن بود؟
< بله، اگر شما به جاى ما بوديد چه كار مى كرديد؟
انتخاب قلعه نويى انتخاب بين بد و بدتر بود؟
< نه، با اين نظر مخالفم.
چرا اصرار به استفاده از مربى ايرانى داريد؟
< ببينيد، باور داريم كه بايد به مربى ايرانى زمان بدهيم، طبق فرمايشات مقام معظم رهبرى بايد از داشته هاى داخلى استفاده كنيم. از سوى ديگر معتقديم بايد در رده هاى پايه از مربيان خوب خارجى استفاده كنيم. هم اكنون در فوتبال روز دنيا يك مربى يا حتى بازيكن تمامى رده ها را طى مى كند و سپس به تيم ملى مى رسد اما در ايران چند درصد افراد شاغل چنين شرايطى دارند، اين مشكل ما در مقايسه با فوتبال روز دنياست.
فكر مى كنيد كه علت اين مسأله چيست؟
< علتش اين است كه به بحث زير ساخت ها توجه نشده است. مربى بايد فرصت داشته باشد. قلعه نويى چه قدر در شرايط بحرانى فوتبال ما فرصت داشت؟ انصافاً اگر بهترين مربى دنيا را مى آورديم نتيجه مى گرفتيم؟
اين مربيان داخلى، دانش حضور براى نشستن روى نيمكت تيم ملى را دارند؟
< بايد دانش شان را كامل كنند. امثال قلعه نويى ها و دايى ها جزو سرمايه هاى ايرانى هستند. بايد به مربيان وطنى فرصت داد. بايد آستانه تحمل مان را بالا ببريم، آنها هم بايد با حضور در كلاس هاى پيشرفته مربيگرى دانش خود را تكميل كنند. نمى توانيم بگوييم دانش ندارند، بلكه بايد تقويت شوند.
شما برنامه ۱۲۰ صفحه اى قلعه نويى را ديده بوديد؟
< برنامه اى كه قلعه نويى داده بود از طريق دبير فدراسيون به كميته انتقالى آمده بود و در مورد آن بحث شد.
بسيارى بر اين باورند كه قلعه نويى بر سر برخى از مسائل لجبازى مى كرد و از كسى مشورت نمى گرفت.
<فكر مى كنم در اين زمينه حداقل قلعه نويى با تعدادى از لژيونرها كه صاحب تجربه هستند و به ويژه كاپيتان تيم مشورت مى كرد و ارتباط خوبى با لژيونرها داشت اما هر مربى خصوصيت اخلاقى خودش را دارد و نمى توان گفت كه اين ايراد است. شايد در بعضى مواقع حسن هم باشد اما در كل اعتقاد دارم كه هر چقدر فكرها بيشتر باشد نتيجه بهترى حاصل مى شود.
خيلى ها بر اين باورند كه بلاتكليفى فدراسيون فوتبال عامل اصلى نتيجه نگرفتن تيم ملى بود؟
<زمانى كه فدراسيون ما متولى و رييس داشت و برنامه ريزى ها نيز شده بود، چرا نتيجه نگرفت؟ با اين حال قبول دارم زير ساخت هاى فوتبال مان ايراد دارد.
چقدر سازمان تربيت بدنى بر روى مسائل تيم ملى دخالت مى كرد؟
<سازمان تربيت بدنى هيچ گاه به بحث تيم ملى ورود نكرد و اگر نظرى بود تنها جنبه مشورتى داشت. در زمان حضور من در فدراسيون فوتبال بحث دخالت وجود نداشت.
كسى را داشتيد كه به شما مشاوره فنى بدهد؟
< سعى كرديم كه بيشتر در بحث مديريت در سطح كلان ورود پيدا كنيم و مسائلى را كه طرح مى كرديم بيشتر مباحث غير فنى بود. هرچند كه در مواقع نياز مسائلى را در حد دوستى و پيشنهاد مطرح مى كرديم. اما به طور كل چون مربى بايد پاسخگو باشد دست او را كاملاً در انتخاب بازيكن و بازى باز مى گذاشتيم.
موضوع دعوت نكردن صفايى به مراسم استقبال از تيم ملى چه بود؟
< موضوع را پيگيرى كردم و پس از پيگيرى هايى كه انجام دادم مشخص شد كه در فهرست ۸۰-۷۰ نفره اى كه بود نام صفايى فراهانى رد نشده بود. اما هيچ هدف خاصى براى نبودن نام او در ليست ميهمان ها وجود نداشت.
چرا از صفايى فراهانى براى حضور در اردوى تيم ملى در مالزى دعوت نكرديد؟
<مگر صاحب خانه نياز به دعوت كردن دارد.
چه شد كه مصطفوى آمد و چگونه شد كه به صورت اجبارى استعفا داد؟
< مصطفوى كسى بود كه در فوتبال شناخته شده بود. او تجربه لازم و كافى را در فدراسيون داشت. در آن موقع نياز بود كه كسى كارهاى اجرايى را بر عهده گيرد و بر همين اساس مصطفوى به فدراسيون آمد. پس از اين كه كميته انتقالى بوجود آمد گفتند فلان كس با مصطفوى مخالف است اما چون او مى خواست در انتخابات فدراسيون شركت كند و شائبه هايى مبنى بر استفاده از جايگاهش نشود شخصاً تصميم گرفت كه از فوتبال كنار برود.
اما بر اساس اساسنامه مصطفوى نمى تواند در انتخابات فدراسيون شركت كند و اين متناقض با صحبت هاى شماست؟
< نمى دانم مصطفوى چند سالش است اما به طور حتم پيش از اين تصميم حساب و كتاب هاى لازم را انجام داده است. مى دانم كه سن كانديداهاى انتخاباتى بايد بين سى و پنج سال تا ۶۵ سال باشد.
پيش بينى مى كنيد چند نفر در انتخابات فدراسيون كانديدا شوند؟
< طبق اساسنامه بيش از ۷ نفر نمى توانند در انتخابات شركت كنند. اما پيش بينى من اين است كه ۳ يا ۴ نفر بيشتر ورود نكنند. هر چند كه اين تحليل شخصى خود من است.
آيا در انتخابات فدراسيون كانديدا مى شويد؟
< خير.
چرا؟
< من معاون سازمان تربيت بدنى هستم و فرصت خدمتگزارى در اينجا براى من بسيار بيشتر و بهتر است.

yase vahshi

بار اضافى ممنوع

چقدر از اين ليگ نيم بند توقع داريد؟
آرش رستم نمدى

ليگ برتر فوتبال ايران به رغم گذشت ۶ دوره از برگزارى آن در آستانه شروع دوره هفتم همچنان با مشكلات عديده اى دست به گريبان است. از مشكلات سخت افزارى مثل نور، زمين مناسب و ... گرفته تا دردسرهاى نرم افزارى چون عدم وجود برنامه ريزى مناسب باعث شده كه هميشه برگزارى ليگ از شروع تا پايانش با دردسرها، تعويق ها و اعتراضات فراوان همراه شود و در واقع هيچ يك از دوره ششگانه گذشته را نمى توان يافت كه حتى با رضايت نسبى اكثر شركت كنندگانش برگزار شده باشد.
اما نكته تأسف بار اينجاست كه همه از اين ليگ نيم بند و پر مشكل توقع دارند و با درخواست هاى معقول و نامعقول خود چوب لاى چرخ آن مى گذارند تا به لطايف الحيلى در برنامه آن اختلال ايجاد شود. يكى از بهانه هاى شرعى استفاده مى كند تا مسابقه تيمش را به تعويق بيندازد، گروهى ديگر بهانه تيم اميد را مى گيرند، يكى ديگر براى تيم هاى منتخب بازيكن مى خواهد و در اين ميان باشگاه هايى كه فعلاً فقط نام باشگاه را يدك مى كشند، حيران و سرگردان مانده اند كه به كدامين ساز بايد برقصند! وقتى هم بخواهند از حقوق خود دفاع كنند و نخواهند كم كارى هاى ديگران را با خودزنى جبران كنند، با انگ عناد با مصالح ملى و ... مواجه مى شوند چون به صورت كاملاً طبيعى در فوتبال ايرانى همه چسبيده ها طلبكار تشريف دارند!
فدراسيون فوتبال ايران توان برگزارى يك ليگ منظم در رده سنى اميدها را ندارد و براى جبران كاستى هاى خود باشگاه ها را تحت فشار قرار مى دهد تا در حساس ترين مقاطع ليگ بازيكنان رده سنى اميد را كه براى پرورش دادن شان زحمت كشيده اند، هفته ها تقديم تيم اميد بكنند و خودشان ضربه بخورند.
تازگى ها مسؤولان ورزش دانشجويى كشور هم دليل انصراف تيم ملى دانشجويان از حضور در رقابت هاى فوتبال يونيورسياد جهانى را عدم همكارى باشگاه ها دانسته و از اين مورد انتقاد كرده اند. گويا آقايان توقع داشتند تيم هاى باشگاهى در آستانه شروع ليگ برتر نفرات شاخص خود را دو دستى تقديم تيم دانشجويان كنند و بعد خودشان در جريان برگزارى ليگ ضربه بخورند. سؤال اينجاست كه تربيت بدنى هاى عريض و طويل دانشگاه هاى مختلف چرا توان تشكيل يك تيم مستقل از دانشجويان غيرحاضر در باشگاه ها را ندارند؟ اگر دارند چرا اين كار را نمى كنند و مى خواهند نفرات حاضر و آماده باشگاهى در قالب تيم دانشجويان را به مسابقات جهانى اعزام كنند؟ آيا اين حق باشگاه ها نيست كه بابت تأمين هزينه بازيكنان خود توقع داشته باشند در جريان ليگ به طور كامل در خدمت تيم خود باشند؟ آيا شده تا به حال تربيت بدنى دانشگاه ها يكى از امكانات خود را به صورت رايگان در اختيار باشگاه ها قرار داده باشد كه اكنون توقع داشته باشد باشگاه ها نفرات خود را تقديم تيم دانشجويان بكنند؟ نه آقايان اين راه و رسم برگزارى يك ليگ درست و حسابى نيست. لطفاً مزاحم نشويد، همين حالا هزار و يك دردسر مختلف براى شروع و پايان ليگ هفتم داريم. ۱۸ تيمى شدن ليگ باعث شده تعداد هفته هاى برگزارى به ۳۴ برسد و ما كه براى برگزارى ۳۰ هفته تمام غصه هاى عالم روى دلمان مى نشست حالا نگرانيم كه اين ۳۴ هفته چه موقع شروع شده و چه وقت به پايان مى رسد چرا كه در اين بين ماه مبارك رمضان، مسابقات تيم هاى باشگاهى در ليگ قهرمانان آسيا، برف و باران و سرما و احتمال تعويق برخى بازيها و بالاخره رويدادهاى مختلف اجتماعى، سياسى و طبيعى را داريم كه هركدام مى توانند به راحتى آب خوردن چند هفته ليگ را به دردسر انداخته و حتى اگر تعطيلش نكنند با تعويق برخى بازيها آن را بى نظم كنند. محبت كنيد به اين ليگ نيم بند و لرزان بار اضافى تحميل نكنيد. اگر ليگ هفتم بتواند ۳۴ هفته خود را به صورت درست و اصولى تا اوايل خرداد به اتمام برساند مى توانيم جشن شكرگزارى برگزار كنيم به شرطى كه اميدها، دانشجويان، ارتش، كارگران و كلاً تيم هايى از اين دست برايش دردسر مضاعف درست نكنند.

yase vahshi

اعتراف به اشتباه در قاموس امير نمى گنجد

شاهرخ بيانى: تمديد قرارداد يعنى تمديد ناكامى

مهدى مهاجر

همبازى امير قلعه نويى بوده است اما يكى از منتقدان درجه يك او نيز به شمار مى رود. شاهرخ بيانى معتقد است آنهايى كه با شعار خرد جمعى امير را به سرمربيگرى تيم ملى رساندند خيانت كردند. مصاحبه ايران ورزشى را با وى مى خوانيد.

چرا طى هفته گذشته انتقادات از تيم ملى و امير قلعه نويى به اوج رسيد؟
< چون همه توقع داشتند اين تيم در جام ملت هاى آسيا نتيجه بگيرد.
چرا اين توقع به وجود آمد؟
<توقع بى موردى نبود. ما بازيكنانى داشتيم كه هر كدام از آنها براى موفقيت و قهرمانى يك تيم در جام ملت ها كفايت مى كرد.
چه اتفاقى براى ما و فوتبال ما رخ داده كه تمام اهالى فوتبال به انتقاد از تيم ملى پرداخته اند؟
<اتفاق خاصى رخ نداده. آقاى قلعه نويى به واسطه اشتباه بعضى از آقايان كه در فدراسيون مسؤوليت داشتند با شعار خرد جمعى به سرمربيگرى تيم ملى رسيد. تازه اين آقا تا چند ماه دست از سر استقلال برنمى داشت. نمى دانم لابد حتماً استقلال بايد حذف مى شد كه آقاى قلعه نويى بداند او سرمربى تيم ملى است نه استقلال. بعد از استقلال هم سعى نكرد در تيم ملى مثل يك مربى بزرگ و ملى فكر كند.
چطور؟
< شاه بيت همه غزل هاى امير قلعه نويى ناكامى در جام چهاردهم بود. او در شرايطى اين تيم ملى را به شكست رساند كه قهرمانى ايران در اين تورنمنت كوچك ترين حق مردم بود.
براى اين حرف دليلى هم داريد؟
<تيم ملى ما مقابل ازبكستانى كه بهترين بازيكن خود را در اختيار نداشت به مشكل خورد. مقابل چين هم تن به تساوى داد و در آخر به كره جنوبى باخت. اينها همه دردهاى ما بود. مشكلات ما بود.
چرا اين روزها همه سعى دارند قلعه نويى را محكوم كنند؟
<چون حالا ديگر همه فهميده اند كه امير در تيم ملى به مقاصد شخصى اش فكر مى كند.
اما اين اتهام سختى است. قبول داريد؟
<واقعيت است. اميرحسين صادقى قبل از جام ملت هاى آسيا در مصاحبه اى گفت: «باعث افتخار من است كه با ناصر حجازى در استقلال كار كنم.» براى اين بازيكن چه اتفاقى رخ داد. آيا اين بازيكن به بدترين شكل مورد غضب قلعه نويى قرار نگرفت؟
آيا اين دليل كافى است؟
<اشكالى ندارد. بعضى از بازيكنانى كه در چند بازى ما بيهوده بودند اما فيكس بازى كردند آيا براى شما دليل خوبى نيست؟ به نظر من حناى آقاى قلعه نويى نزد خيلى ها ديگر رنگى ندارد، جالب اينكه خودش هنوز نمى خواهد اين را باور كند.
مشكل اصلى تيم ملى ما چه بود؟
< ببينيد هيچ يك از بازيكنان ما در پست تخصصى خود بازى نمى كردند، ضمن اينكه حق مسلم عده اى از بازيكنان مثل مسعود شجاعى و حسين كعبى ناديده گرفته شد. شما فرض كنيد حسين كعبى با سرعتى كه داشت تا چه حد مى توانست كره اى هاى ترسو را به هم بريزد. از اين گذشته كعبى براى ما مى توانست خوب هم پنالتى بگيرد. با توجه به اينكه زمين بازى هم خيس بود اما ...
شما با اين حرف ها مى خواهيد بگوييد ما فقط به اشتباهات قلعه نويى باختيم؟
<صددرصد. قلعه نويى هنوز نمى داند جاى على كريمى در زمين پشت فورواردهاست نه كنار زمين. بنابراين غيرمنصفانه است كه از اين مربى دفاع كنيم.
خود آقاى قلعه نويى معتقد است در نيمه مربيان خوب عمل كرده است. شما چه فكرى مى كنيد؟
-قبول ندارم. ازبكستان در نبود كاپيتان سرشناس خود به ما ۲ گل مى زند. نيمه دوم اسم اين بچه ها و اسم تيم ملى ما بود كه شرايط روحى آنها را به هم ريخت تا نتوانند از ۲ گل زده خود دفاع كنند. بعد در چنين وضعيتى قلعه نويى مى گويد: نيمه مربيان را من بردم. به نظر من خنده دار است.
چرا مثل پورحيدرى در مورد قلعه نويى قضاوت نمى كنيد؟
<چطور!
پورحيدرى چند روز پيش در گفت وگو با ايران ورزشى گفت اگر به قلعه نويى امان بدهند خودش اعتراف مى كند!
<من براى آقاى پورحيدرى احترام زيادى قائلم اما نظر ديگرى دارم.
چه نظرى؟
<ببينيد، اعتراف به اشتباه در قاموس مربيگرى امير نمى گنجد.
اما او در مصاحبه هايش تأكيد مى كند كه «مقصر اصلى من هستم.»؟
<اگر حرف خودش را قبول داشت و براى اين مردم ذره اى احترام قايل بود استعفا مى داد.
چرا درباره قلعه نويى حرف و حديث ها تا اين حد شدت گرفته؟
<چون امير آنقدر پيشرفت كرده كه هيچ كس حتى برانكو نيز در فريبكارى به گرد پاى او نمى رسد.
اين اعتقاد شخصى شماست. درست است؟
<برعكس. امروز خيلى ها هستند كه پى به اين واقعيت برده اند. ذوالفقارنسب، مايلى كهن، حاج رضايى، كربكندى، دايى و خيلى هاى ديگر. وقت آن رسيده كه امير با خودش خلوت كند و از خودش اين سؤال را بپرسد، «چرا همه از من انتقاد مى كنند؟»
احتمالاً اين يك هشدار دوستانه است. اين طور نيست؟
<من و امثال من با اين آقا هيچ خصومت شخصى نداريم. اگرچه او من و شاهين را در استقلال نابود كرد. اگرچه اين امير قلعه نويى بود كه براى صمد مرفاوى هزار و يك مشكل تراشيد اما اشكالى ندارد. مردم همه چيز را فهميده اند.
چرا به كره جنوبى باختيم؟
<چون سرمربى ما ترسيده بود.
براى اين حرف دليلى هم داريد؟
<چه دليلى بهتر از اينكه قلعه نويى حتى يك بار هم با كره جنوبى بازى نكرده بود. چرا سرمربى ما بايد در مصاحبه رسمى خودش بعد از باخت بر كره جنوبى بگويد: «بازيكنان بزرگ من حاضر به زدن پنالتى نشدند.» معنى اين حرف چيست؟ كاملاً معلوم است، ترس امير دامن لژيونرهاى ما را هم گرفته بود. حالا من از شما مى پرسم آيا اين براى فوتبال ما زشت نيست كه مربى ملى مان از موضع ضعف در قبال بازيكنان بزرگش حرف بزند؟
خود شما چه نظرى داريد؟
<معلوم است. دايى خيلى خوب به اين سؤال جواب داد. امير از بازيكنان تيمش كوچك تر بود.
آيا شما قصد داريد قلعه نويى را براى تيم ملى موردى ناموجه به حساب بياوريد؟
<دقيقاً همين طور است. دليل هم دارم. در هيچ كجاى دنيا يك مربى كه تيمى را بعد از ۳ سال قهرمان كرده، گزينه اول و آخر سرمربيگرى تيم ملى آن كشور نمى شود اما متأسفانه ما اشتباه كرديم.
گفته مى شود قرارداد قلعه نويى احتمالاً مورد تمديد واقع شده، نظر شما چيست؟
<نمى دانم. تمديد قرارداد با قلعه نويى يعنى تمديد ناكامى. به يك دليل روشن اين حرف را مى گويم، چون او براى اين تيم كوچك است. چون قلعه نويى به قول آقاى ذوالفقارنسب تا ۵ سال ديگر بايد تجربه كسب كند و چون هيچ مربى عاقلى در تورنمنتى مثل جام ملت هاى آسيا به دفعات تاكتيكش را عوض نمى كند تا مهره هايش دچار سردرگمى شوند.
حرف حساب شما و مخالفان قلعه نويى چيست؟
<اينكه اشتباهاتش را واقعاً قبول كند. به دنبال توجيه نباشد چون ما معتقديم خدا به ما عقل داده.
اگر او واقعاً بپذيرد كه مقصر بوده و به دنبال توجيه هم نباشد در نوع رابطه شما با قلعه نويى تغييرى ايجاد خواهد شد؟
<خير. تغييرى ايجاد نمى شود.
چرا؟
<چون قلعه نويى هرگز تقصيرى را واقعاً به گردن نمى گيرد.

yase vahshi
۲۲كشتى گير به اردوى
تيم ملى بزرگسالان دعوت شدند

مرحله دوم اردوى تيم ملى كشتى آزاد بزرگسالان از فردا آغاز مى شود.
به گزارش ايسنا، ۲۲ كشتى گير به اردوى تيم ملى كشتى آزاد بزرگسالان دعوت شدند كه اين اردو تا بيست و ششم مرداد در محل خانه كشتى تهران برگزار مى شود.
نفرات دعوت شده به ترتيب زير هستند:
۵۵ كيلوگرم: ياسر خالپور (هرمزگان)، تقى داداشى (مازندران)، مهرداد حدادى (تهران)
۶۰ كيلوگرم: سيد مراد محمدى (مازندران)، محسن آقاجانى (تهران) مصطفى آخوندى (مازندران)
۶۶ كيلوگرم: حميد محمدنژاد (مازندران) حسن طهماسبى (گلستان)
۷۴ كيلوگرم: على اصغر بذرى (مازندران)، ميثم مصطفى جوكار (همدان)، مهدى عليائى نژاد (گلستان)
۸۴ كيلوگرم: حامد تاتارى (خراسان رضوى)، رضا يزدانى (مازندران)، محمدباقر عالى (مازندران)
۹۶ كيلوگرم: سعيد ابراهيمى (همدان) عليرضا رباط مرادى (تهران)، اميرگنجى و ياسر قربانى (مازندران)، سعيد اميرى (كرمانشاه)
۱۲۰ كيلوگرم: فردين معصومى (گيلان)، اميدگل محمدزاده (تهران)، رستم مرادى (كرمانشاه)
مدير تيم ملى: منصور برزگر
سرمربى: عليرضا حيدرى
مربيان: تقى اكبرنژاد، بهنام طيبى، عزيز واگذارى و اويس ملاح
مربى بدنساز: مجيد خدايى
ماساژور: محمد سنگ دوينى
فيزيوتراپ: جمشيد محمدى
پزشك: تورج ملك محمدى
پزشك تغذيه: اميرساسان
سرپرست اردو: جواد نورمحمدى

yase vahshi
آغاز آخرين اردوى جوانان آزادكار
بندسازى خط خورد؛ تقوى در ۶۰ كيلو

مرحله پايانى اردوى آمادگى تيم ملى كشتى آزاد جوانان براى حضور در رقابت هاى جهانى چين آغاز شد.
به گزارش ايسنا، اين اردو از ۱۳ تا ۲۷ مردادماه در محل خانه كشتى تهران برگزار مى شود كه ۱۷ آزادكار به اردوى تيم ملى جوانان دعوت شده اند.
نفرات شركت كننده در اردو به ترتيب زير هستند:
۵۰ كيلوگرم: حسن رحيمى (تهران)، بيژن كردى (مازندران)
۵۵ كيلوگرم: عارف عليزاده (مازندران)، عباس دباغى (مازندران)
۶۰ كيلوگرم: مصطفى حسين خانى (تهران)، سعيد صالحى (كردستان) و مهدى تقوى كرمانى (مازندران)
۶۶ كيلوگرم: سعيد داداش پور (مازندران) و رضا رجب زاده (خراسان رضوى)
۷۴ كيلوگرم: ايمان محمديان (مازندران) صادق گودرزى (همدان)
۸۴ كيوگرم: على رجب زاده (خراسان رضوى) عرفان اميرى (كرمانشاه)
۹۶ كيلوگرم: كميل قاسمى (مازندران)، پرويز هادى (آذربايجان شرقى)
۱۲۰ كيلوگرم: محسن يزديان (تهران)، محمدرضا آذرشكيب (تهران)
سرمربى: محمود معزى پور
مربيان: على اكبر دودانگه، محمد طلايى، محمدحسين دباغى
بدنساز: اسماعيل خرسندل
سرپرست اردو: جواد نورمحمدى

yase vahshi
انتصاب رييس هيأت كشتى آذربايجان شرقى
به گزارش ايسنا، با حكم محمدرضا يزدانى خرم رييس فدراسيون كشتى، محمدرضا صبحى به عنوان رييس هيأت كشتى آذربايجان شرقى منصوب شد. صبحى با رأى اعضاى مجمع هيأت كشتى آذربايجان شرقى به اين سمت منصوب شده است.
yase vahshi

مسابقات كشتى آزاد
پيشكسوتان جهان - استانبول
۱۵ مدال مو سپيدهاى ايران در روز نخست

تيم ملى كشتى آزاد پيشكسوتان ايران در روز اول مسابقات جهانى صاحب ۱۵ مدال شد.
به گزارش ايسنا مسابقات كشتى آزاد پيشكسوتان جهان در شهر استانبول تركيه آغاز شد كه در روز نخست اين رقابت ها تيم ملى كشتى پيشكسوتان كشورمان در رده سنى B صاحب ۶ مدال طلا، يك نقره و ۲ برنز شد و در رده سنى E نيز ۲ طلا يك نقره و ۳ برنز حاصل كار موسپيدان كشتى ايران بود.
رده سنى B
۵۸ كيلوگرم: اسماعيل يوسف زاده (طلا)
۶۳ كيلوگرم: حسين باغبان شميرانى (طلا) حسين نژاد مقدم (نقره)
۶۹ كيلوگرم: ناصر خان محمدزاده (طلا)
۷۶ كيلوگرم: ايرج مرادى (برنز)
۸۵ كيلوگرم: صمد نژادى (طلا)
۹۷ كيلوگرم: اكبر على جيره سرايى (طلا) ، حسين دوستونى(برنز)
۱۳۰ كيلوگرم: احمد رودبارى (طلا)
رده سنى E
۵۸ كيلوگرم: داوود سالاروند (برنز)
۶۳ كيلوگرم: خسرو زمانى(طلا)، امير خانلو (برنز)
۶۹ كيلوگرم: حبيب رازمندان (برنز)
۸۵ كيلوگرم: على سياه پشت (نقره)
۱۳۰ كيلوگرم: محمدرضا فتحى (طلا)

yase vahshi
ديدار واليباليست ها و دو و ميدانى كاران با رييس جمهور

تيم هاى واليبال جوانان و نوجوانان ايران، نمايندگان ايران در مسابقات جهانى مراكش و مكزيك امروز با دكتر محمود احمدى نژاد رييس جمهور ايران ديدار مى كنند.
بعد از كسب عنوان سومى رقابت هاى جهانى جوانان توسط تيم ملى واليبال ايران، محمد على آبادى، رييس سازمان تربيت بدنى از رييس جمهور درخواست كرد تا اعضاى تيم هاى واليبال جوانان و نوجوانان با وى ديدار كنند. اعضاى تيم ملى دو و ميدانى نيز كه تيم نهم آسيا شده اند ساعت ۱۱ صبح امروز همراه واليباليست هاى نوجوان با دكتر احمدى نژاد ديدار مى كنند. تيم واليبال نوجوانان ايران قرار است به زودى در مسابقات قهرمانى نوجوانان جهان شركت كند.
yase vahshi
على نژاد: المپياد نماد
وفاق ورزش ايران است

سرپرست فدراسيون ووشو مى گويد: المپياد ورزشى ايرانيان، كار زمين مانده اى بود كه عملياتى شدن آن اثرات چشمگيرى در آينده ورزش ايران بر جاى خواهد گذاشت .
مهدى على نژاد مقايسه المپياد ورزشى ايرانيان را با ساير مسابقه هايى كه در سطح كشور برگزار مى شود به مقايسه رقابت هاى المپيك با ديگر مسابقه هاى رايج در دنيا تشبيه مى كند: هر ساله مسابقه هاى جهانى رشته هاى مختلف در دنيا برگزار مى شود ولى برگزارى المپيك ها در هر ۴ سال رخدادى ويژه است. در المپياد ورزشى ايرانيان حضور متمركز بيش از ۳۰ رشته ورزشى در يك دوره زمانى ۱۵ روزه، شور و هيجان خاصى را در كشور ايجاد مى كند و قطعاً اين تحرك باعث ثمردهى بيشتر ورزش ايران مى شود. به واسطه برگزارى ليگ، افق مسابقه هاى قهرمانى كشور در برخى رشته ها كمرنگ شده است، در حاليكه ليگ در برگيرنده تنها ۶ يا ۷ استان كشور است و برگزارى المپياد با حضور تمامى استان ها درگيركردن تمام مناطق و آحاد كشور به ورزش است . در واقع اين المپياد، كار زمين مانده اى بود كه عملياتى شدن آن اثرات چشمگيرى در آينده ورزش ايران بر جاى مى گذارد و ظهور استعدادها و قهرمانان جديد از جمله ثمرات بارز المپياد محسوب مى شود ولى حاصل اصلى آن موج ايجاد شده در ورزش كشور است .
على نژاد، المپياد را نمادى از وفاق و همبستگى ملى در ورزش ايران مى داند: تعامل برقرار شده بين فدراسيون ها و ادارات كل تربيت بدنى استان ها از ديگر فوايد المپياد به حساب مى آيد. هرحركتى كه ما را به اين دستاورد نزديك تر كند، اتفاقى مبارك است.
سرپرست فدراسيون ووشو با اعلام آنكه مسابقه هاى اين رشته در المپياد به مانند بازيهاى آسيايى برگزار مى شود، در خصوص ظهور چهره هاى شاخص در مسابقه ها، گفت: در پنج وزن نخست سانشو، ۳ مدال براى تالو آقايان و ۳ مدال براى تالو زنان توزيع مى شود و اين مسأله دقيقاً مثل بازيهاى آسيايى خواهد بود . تيم ملى ووشو ايران شكل دهى شده است ولى چهره هاى جديد در المپياد قطعاً به تيم هاى ملى دعوت خواهند شد و در اردوى تشكيل شده براى مسابقه هاى جهانى دوره آينده از آنها استفاده مى شود وبه همين منظور، مدير فنى تيم ملى و چند تن از پيشكسوتان ووشو به صورت فعال و به عنوان استعدادياب در مسابقه ها حضور دارند و اگر استعداد جديدى را شناسايى كنند به تيم ملى فرا مى خوانند .

yase vahshi
حذف ۲ جودوكار ايران از رقابت هاى جهانى نابينايان

۲ نماينده ايران در رشته جودوى نابينايان و كم بينايان در رقابت هاى جهانى روز جمعه از دور مسابقه ها كنار رفتند.
حمزه ندرى در وزن ۱۰۰ كيلوگرم و على خليدى در ۱۰۰+ كيلوگرم با شكست از حريفان خود از دور مسابقه ها حذف شدند.قبل از اين اميرحسن نتاج با كسب مدال برنز سهميه پارالمپيك ۲۰۰۸ پكن را به دست آورده بود و موسى پورعباسى در وزن ۷۳ كيلوگرم با ۳ شكست و يك پيروزى از رقابت ها حذف شد.

yase vahshi
اولين قضاوت شاهميرى در گراندپرى
ايپنا- محمد شاهميرى داور بين المللى واليبال ايران، اولين قضاوت خود را در مسابقه هاى گراندپرى(Grand Prix) انجام داد. شاهميرى ديدار ۲ تيم ژاپن و قزاقستان را در سالن «آرياكه كولزيوم» شهر توكيو به عنوان داور دوم قضاوت كرد. داور اول اين ديدار كارين زاهوركووا از جمهورى چك بود. اين ديدار در پايان با حساب ۳- صفر (۲۳-۲۵) و (۲۱-۲۵) و (۲۰-۲۵) به سود تيم ميزبان به پايان رسيد و ۷۳۰۰ نفر از آن ديدن كردند.
yase vahshi
سرمربى واليبال نوجوانان:
هيچ كس از ما تشكر نكرد

يوتسا سوتكوويچ سرمربى تيم واليبال نوجوانان ايران در آستانه شركت تيمش در مسابقه هاى قهرمانى جهان مى گويد: بازيكنان طبق برنامه به كارشان ادامه مى دهند و خوشبختانه همه چيز خوب پيش مى رود و اميدوارم با كسب بهترين نتيجه ممكن در مسابقه هاى نوجوانان جهان افتخار ديگرى را براى واليبال ايران كسب كنند.
سوتكوويچ درباره شناخت از تيم هاى حريف ايران در مرحله مقدماتى مسابقه ها مى گويد: شناخت زيادى از رقباى خود نداريم، تنها لهستان است كه فيلم بازى شان را در مسابقه هاى نوجوانان اروپا ديده ايم و از آنها اطلاعات داريم اما در مورد ساير تيم ها سعى مى كنيم بعد از شروع مسابقه ها شناخت خوبى به دست آوريم.
سوتكوويچ درباره پيشرفت كار در دريافت اول و دفاع روى تور تيم نوجوانان كه مشكل اصلى تيم هاى ايران است، ادامه مى دهد: من با تيم جوانان هم كه كار مى كردم در اين زمينه مشكل نداشتم. ضمن اين كه سعى كرديم با طرح تمرينات خاص ضعف هاى موجود در اين زمينه را برطرف كنيم و در بهترين شرايط در مسابقه ها حاضر شويم.
سرمربى تيم واليبال نوجوانان ايران در ادامه به افت انگيزه در تيمش اشاره كرد: در حال حاضر نزديك به سه ماه از كسب عنوان قهرمانى ايران و مدال طلاى آسيا در رده نوجوانان مى گذرد. ما مدت زيادى صبر كرديم تا ببينيم مسؤولان تا چه اندازه به كسب اين عنوان اهميت مى دهند و براى آن ارزش قايلند اما متأسفانه دريغ از يك قدردانى.
در حال حاضر هم كمتراز يك هفته به شروع مسابقه هاى جهانى مكزيك باقى مانده و مهمترين مشكل ما بحث كاهش انگيزه بازيكنانى است كه هنوز سنين نوجوانى را سپرى مى كنند. اين مهمترين نكته منفى تيم ماست كه البته اميدوارم در فاصله باقيمانده و با تدبير مسؤولان ورزش كشور برطرف شود.
سوتكوويچ همچنان به تبعيض بين تيم هاى نوجوانان و جوانان ايران اعتراض مى كرد: بحث پاداش از نظم من براى تيم هاى پايه موضوع تأثيرگذارى است، چرا بايد براى بازيكنان تيم جوانان پاداشى معادل دو و نيم ميليون تومان در نظر گرفته شود اما هيچ كسى براى كسب عنوان قهرمانى آسيا از ما تشكر هم نكند؟ به واقع اصلاً چرا بايد اين اختلاف ميان اين دو تيم وجود داشته باشد؟

yase vahshi
به بهانه انتخابى بودن مسابقه ها براى المپيك

رقابت واليبالى هاى آسيا با طرح جديد

مسؤولان برگزارى رقابت هاى جام واليبال ملت هاى آسيا و رؤساى كنفدراسيون واليبال آسيا (AVC) طرح جديدى را براى برگزارى رقابت هاى اين دوره تدوين كرده و به مورد اجرا مى گذارند.
كنفدراسيون واليبال آسيا با توجه به اهميت رقابت هاى اين دوره كه حكم كسب سهميه حضور در مسابقه هاى زير گروه المپيك و انتخابى رقابت هاى جام جهانى و در نهايت قهرمانى آسيا را دارد، تمامى شانس هاى احتمالى را از تيم هاى حاضر گرفته است.
طبق اعلام كنفدراسيون واليبال آسيا و تأييد دبير فدراسيون واليبال ايران، تيم ملى واليبال ايران بر خلاف دوره هاى گذشته در دور مقدماتى اين دوره از مسابقه ها بايد علاوه بر بازى با تيم هاى ويتنام و پاكستان به عنوان تيم دوم گروه به مصاف تيم اول گروه B (ژاپن) و همين طور تيم اول گروه D (كره جنوبى) برود.
تيم ملى واليبال ايران در صورت كسب پيروزى و جواز صعود به مرحله بعدى مسابقه ها در گروه هاى E و F رقابت ها بايد ۳ بازى به صورت دوره اى مقابل رقباى خود انجام دهد، اين در حالى است كه در دوره هاى گذشته در چنين شرايطى تيم اول هر گروه با تيم چهارم گروه ديگر به صورت حذفى ديدار مى كرد اما طبق قانون جديد همه تيم ها با يكديگر مسابقه مى دهند تا ۲ تيم برتر هر گروه راهى مسابقه هاى نيمه نهايى شوند.
بدين ترتيب تمام تيم ها در مدت ۱۰ روز حضور خود در شهر جاكارتاى اندونزى هر روز بازى دارند. اين مسابقه ها از روز جمعه (نهم شهريور) شروع مى شود.
گروه بندى مسابقه ها در دور مقدماتى به شرح زير است:
گروه :Aاندونزى (ميزبان) قطر، مالديو، چين تايپه
گروه B: ژاپن، ايران، پاكستان، ويتنام
گروه :C چين، تايلند، سريلانكا، عربستان
گروه D: كره جنوبى، هند، قزاقستان، استراليا، كويت
yase vahshi

انصراف سربخشيان از انتخابى پينگ پنگ

ايران ورزشى - شهرام سربخشيان با انصراف از انتخابى تيم ملى، مسابقه هاى پينگ پنگ قهرمانى آسيا را از دست داد.
پينگ پنگ باز تبريزى كه قديمى ترين بازيكن تيم هاى پينگ پنگ ايران محسوب مى شود با شروع اردو به تهران آمد و تمريناتش را همراه هم تيمى هايش در آكادمى پينگ پنگ از سر گرفت. او اما تنها به خاطر يك بدشانسى نتوانست در تهران ماندگار شود؛ بيمارى. سربخشيان يك هفته قبل از مسابقه انتخابى مريض شد. تب بالاى ۴۰ درجه او را داروهاى تجويز شده پزشكان كم كرد اما آمپول هاى آنتى بيوتيك او را ضعيف تر از آن كرد كه بتواند پشت ميز بايستد. او با اين حال كه نمى توانست ولى در دور اول انتخابى پشت ميز ايستاد اما وقتى ديد توان بازى كردن ندارد انصرافش را داد. اگر چه مربيان تيم قبول نمى كردند اما او سر حرفش ايستاد و به شهرش برگشت. او كه بعد از ۱۰ سال فيكس تيم ملى بودن، حضور در مسابقه هاى قهرمانى آسياى چين و انتخابى المپيك را از دست داده، اين مسأله را فقط بدشانسى مى داند و بس: «بدشانسى آوردم. يك هفته قبل از اينكه مريض شوم راكتم در آكادمى گم شد. بعد هم كه مريض شدم. نمى دانم كه قسمت است. شانس بد ما است.»
شايد افسوس سربخشيان از غيبتش در اين انتخابى به خاطر اين است كه آماده آماده تيم ملى را از دست داده: «در مدت ۳۰ - ۲۰ روزى كه در اردو بودم خيلى فشار آوردم تا آماده شوم اما نشد. دوست داشتم بازى كنم. بهترين وضعيت را داشتم و به خاطر يك مريضى تيم ملى را از دست دادم. ديگر تمام شد. رفت تا يك سال ديگر.»

yase vahshi

مهرابى نفر ۱۱۳ بدمينتون دنيا

ايران ورزشى ـ براساس جدول رده بندى فدراسيون جهانى، بهترين جايگاه براى بدمينتون بازان ايرانى رده ۱۱۳ به ثبت رسيده است.
در اين جدول و در بخش مردان يك نفره، دان لين و هونگ چن هر دو از چين به ترتيب رده هاى اول و دوم را در اختيار دارند. چونگ ويلى از مالزى بر پله سوم قرار دارد. كاوه مهرابى از ايران در جايگاه ۱۱۳ و على شاه حسينى رده ۲۲۶ را در اختيار دارد.
در بخش بانوان، نينگ ژانگ از چين عنوان اول را دارد. سينگ فانگ ژيه از چين دوم و هوا ايونژ از آلمان سوم است. نكيسا سلطانى از ايران در جايگاه ۳۱۶ ايستاده است. ديگر نماينده ايران ساوره كبيرى هم رده ۳۳۰ را در اختيار دارد.
در بدمينتون دو نفره مردان تيم هاى چين، مالزى و اندونزى عناوين نخست تا سوم را در دست دارند.
تيم ايران (على شاه حسينى و نيكزاد شيرى) و ( على شاه حسينى و غلامرضا باقر) نيز در جايگاه ۱۷۲ و ۲۰۹ قرار دارد.
در بخش بانوان چين رده هاى اول تا سوم را در اختيار دارد.
در اين بخش ايران (سحر زمانيان و نگين اميرى) در رده ۱۶۴ جدول ايستاده است.
اين در حالى است كه كاوه مهرابى بدمينتون باز با سابقه تيم ملى ايران تنها نماينده ايران است كه توانسته جواز حضور در رقابت هاى جام جهانى را به دست بياورد.

yase vahshi
ki22.gif
تيم ملي بسكتبال ايران قهرمان آسيا شد

تهران IranSport.Net - تيم ملي بسكتبال ايران سرانجام پس از نزديك به نيم قرن انتظار، براي دومين بار جواز حضور در بازي‌هاي المپيك را بدست آورده و نخستين قهرماني در جام ملتهاي آسيا در تمام تاريخ اين رقابتها را، در كارنامه خود ثبت كرد. در ديدار فينال بيست وچهارمين دوره جام ملتهاي آسيا، تيم ملي كشورمان امروز در شهر تاكوشيما برابر لبنان به ميدان رفت و موفق شد برتري خود را در سه كوارتر و در مجموع بازي، به مدافع عنوان نايب قهرماني اين مسابقات ديكته كند.

به اين ترتيب تيم بسكتبال ايران كه اولين و آخرين بار در المپيك سال ‪ ۱۹۴۸‬حضور يافته بود، بار ديگر مجوز حضوردر باشكوهترين رويداد ورزشي جهان را بدست آورد و تيم‌هاي لبنان و كره‌جنوبي به نمايندگي از آسيا، مي‌بايست سال آينده در مرحله ديگري از رقابتهاي مقدماتي المپيك با نمايندگان ساير قاره‌هاي جهان براي كسب اين سهميه نبرد كنند.

زنجيره موفقيت‌هاي بسكتبال ايران كه با قهرماني تيم جوانان در هند، قهرماني تيم‌اميد در تهران،قهرماني تيم صباباتري درباشگاههاي آسيا (تهران) تداوم يافته وهمگي براي نخستين بار در تاريخ بسكتبال كشور بدست آمده بود، امروز با قهرماني در جام ملتهاي آسيا كامل شد.

ايران كوارترهاي اول، دوم و چهارم را به ترتيب با نتيجه ‪۱۵-۱۹ ،۱۹-۲۱‬ و ‪ ۱۵ -۱۸‬به سود خود پايان دادو اگرچه كوارتر سوم را ‪ ۱۶ - ۲۰‬واگذار كرد اما حريف نتوانست از اين برتري براي پيروزي نهايي بهره گيرد.

در ديدار امروز، "حامد حدادي" سنتر ‪ ۲۱۷‬سانتي متري ستاره بي‌چون و چراي زمين بود كه موفق شد ‪ ۳۱‬امتياز كسب كرده و ‪ ۱۰‬ريباند انجام دهد.

حدادي بنابر تشخيص "رايكو ترومن" سرمربي صربستاني تيم ايران، پس از اينكه سه خطا شد،دربخش اعظم كوارتر دوم و سوم روي نيمكت نشست تا در دقايق حساس پاياني به كمك تيم بيايد.

در تيم ايران صمد نيكخواه بهرامي با كسب ‪ ۱۵‬امتياز و شش ريباند و مهدي كامراني نيز با كسب ‪ ۱۱‬امتياز سرنوشت ساز بودند.

"فادي الخطيب" مشهورترين و حرفه‌اي‌ترين بازيكن لبنان كه در تمام ديدارهاي اين تيم بيش از ‪ ۳۰‬امتياز كسب كرده بود، امروز در كمند دفاع بازيكنان ايران نتوانست بيش از ‪ ۱۹‬امتياز و ‪ ۸‬ريباند را به نامش ثبت كند.

در پايان اين رقابت‌ها "ميشل مدنلي" از تيم سوريه با ميانگين ‪۳۳/۱‬ امتياز در هر بازي، "تامر ويسام ياكوب" هم تيمي او با ميانگين ‪۱۰/۶‬ ريباند و "سامهاجي كادام" از هند با ميانگين ‪ ۴‬پاس منجر به گل عنوان بهترين‌ها را به خود اختصاص دادند.

حدادي در جدول ريباندرها با ميانگين ‪ ۹/۶‬دوم شد.

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

گفته می شود علیرضا دبیر در حال انجام تمرینات خود بطور جدی است. در حالیکه خود او بازگشتش به کشتی را رد می کند، اما به نظر می رسد او به فکر کشتی گرفتن در المپیک 2008 پکن است. دبیر که چند مدال جهانی در کارنامه خود دارد، سال گذشته در انتخابات شورای شهر تهران شرکت کرد و به عضویت این شورا درآمد.

پس از جلسه شنبه شب مجتبی جباری با مدیران استقلال این بازیکن متقاعد شد که در استقلال بماند و قرارداد خود را تمدید کرد و بدین ترتیب پرسپولیسی شدن جباری منتفی شد. به نوشته جهان فوتبال کیانوش رحمتی هم در راه استقلال است.

در حالی که تنها دو روز تا پایان مهلت نقل و انتقالات لیگ برتر فوتبال ایران باقی مانده، حسن رودباریان، دروازه بان تیم ملی ایران، بدون تیم مانده است. گفته می شود پس از منتفی شدن حضور این بازیکن در پرسپولیس او در آستانه پیوستن به استقلال اهواز قرار دارد.

پس از اینکه مهدی خبیری، یکی از اعضای کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال ایران، از "غیر قانونی بودن تمدید قرارداد قلعه نویی" خبرداد، محسن صفایی فراهانی، رییس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال، در گفت وگو با ایرنا تاکید کرد تمدید قرارداد امیر قلعه نویی برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران باید به تایید کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال برسد.

به نوشته هفته نامه انگلیسی "اخبار جهان" بارسلونا همچنان به دنبال فرانک لمپارد است و امید دارد تا این بازیکن را به خدمت بگیرد. البته احتمالا این انتقال در ژانویه صورت خواهد گرفت.

گفته می شود فریدون زندی و مدیر برنامه هایش در دوبی بسر می برند و در حال مذاکره با باشگاه الاهلی هستند. اگر زندی روانه الاهلی شد، تعجب نکنید.

به گزارش سایت goal، ماریو یپس، مدافع ۳۱ ساله پاریس سن ژرمن، به وردر برمن پیوست. این مدافع کلمبیایی مدنظر چند تیم بوندس لیگایی بود.
yase vahshi

در آستانه مسابقات جهانى اوزاكا

هواى بد لندن هم مانع «تايسون » نشد

تايسون گى ستاره دوى سرعت امريكا و جهان همچون هميشه نمايشى پرقدرت داشت و قهرمان دوى ۱۰۰ متر گراندپرى دو و ميدانى لندن شد. گى با زمان ۰۲/۱۰ ثانيه پيش از فرانسيس اوبيكولو پرتغالى (۱۸/۱۰) مارلون دونيش انگليسى (۲۶/۱۰) و كرگ پيكرينگ از خط پايان گذشت. آب و هواى لندن براى مسابقه چندان مناسب نبود اما گى ماه گذشته در شفيلد و در آب و هوايى پاييزى نيز توانست زمان ۱۳/۱۰ را به دست آورد. گى در اين مسابقه نيز مشكل چندانى نداشت و گرچه استارت فوق العاده اى نداشت اما در ادامه عالى عمل كرد تا قهرمان شود. گى بيش از هر چيز به اين مسابقه به چشم رقابتى براى آماده سازى در راه مسابقات جهانى دو و ميدانى كه اواخر ماه جارى در اوزاكاى ژاپن برگزار مى شود، نگاه مى كند. جايى كه بايد با آسافا پاول، ستاره پرقدرت جاماييكايى و ركورددار دوى ۱۰۰ متر جهان (۷۷/۹ ثانيه) مصاف دهد. گى به خبرنگاران گفت: «من شكست ناپذيرم، او نيز همين طور و سرانجام يكى از ما ۲ نفر بايد ببازد. اين آخرين مسابقه ام قبل از اوزاكا است. من يك دونده ۱۰۰ متر هستم و كاملاً آماده.»
اما شايد جذاب ترين نبرد لندن را بتوان ماده ۴۰۰ متر مردان ناميد. جايى كه جرمى وارنيه قهرمان جهان و المپيك با يك جوان مدعى و جاه طلب به نام لاشاون مريت روبرو شد. مريت تمام اين فصل مثل سايه اى دنبال حريف امريكايى اش بود و در اين مسابقه نيز تا يك قدمى پيروزى پيش رفت. وارنيه همچون هميشه نرم و سريع شروع به دويدن كرد و رقيب ۲۱ ساله اش نيز پا به پاى او پيش آمد و تنها در ۳۰ متر آخر بود كه وارنيه توانست بر حريف پيشى گرفته و با ۰۵/۴۴ ثانيه اول شد و مريت با ۲۳/۴۴ ثانيه پس از او از خط پايان گذشت. يوهان ويسمن از سوئد نيز با زمان ۰۳/۴۵ ثانيه سوم شد تا ركورد كشورش را نيز بشكند. وارنيه گفت: «اين اولين مسابقه ۴۰۰ متر من از اوايل مى تاكنون بود و به نظر خودم كه نتوانستم بهترين نمايشم را ارايه كنم.» در ۴۰۰ متر زنان نيز سانيا ريچاردز امريكايى با استارتى سريع از حريفان جدا شد و توانست به يك پيروزى آسان دست يابد. او كه با ۸۰/۴۹ ثانيه اول شد، نتوانست در مواد استقامتى به ميدان برود و تنها در ۲۰۰ متر دويد در ۱۵۰۰ متر نيز برنارد لاگات دونده اى كه با مليت امريكايى به ميدان آمده بود نبرد سختى را با نيكلاس كمبوى هموطن سابقش انجام داد و تنها در ۱۰۰ متر آخر توانست حريف كنيايى اش را پشت سر گذاشته و با زمان ۷۱/۳۵/۳ قهرمان شود و پس از او كمبوى (۱۶/۳۶/۳) و آندره بادلى (۶۸/۳۶/۳) دوم و سوم شدند.

yase vahshi

افشين نوروزى:
اين قهرمانى پيش زمينه سهميه المپيك است

مريم عالى زاده
ايران ورزشى- افشين نوروزى نفر دوم پينگ پنگ بزرگسالان با اولين قهرمانى در انتخابى تيم ملى گام بزرگى برداشت و توانايى اش را به رخ حريفان خود كشيد. افشين كه تا قبل از اين صحبت از گرفتن سهميه المپيك مى كرد، حالا معلوم مى شود كه بدون دليل اين حرف را نزده و براى رسيدن به اين هدف كلى برنامه دارد. خودش مى گويد: «دوست داشتم اول شوم، همين طور هم شد و فكر مى كنم اين قهرمانى پيش زمينه خوبى براى انتخابى المپيك باشد.»
او حالا يك جورايى براى رقباى ايرانى خود در تيم ملى خط و نشان كشيده. حتى مى خواهد با شكست حريفان خارجى خود نرفتن به المپيك در دوره قبل را با گرفتن سهميه آسياى ميانه جبران كند.
<<<
افشين نوروزى با اين قهرمانى كار بزرگى كرد. فكر مى كردى نفر اول انتخابى باشى؟
< اين اولين قهرمانى ام در مسابقات انتخابى تيم ملى بود. من براى اين رقابت ها كلى برنامه داشتم و با آمادگى خوبى به مصاف حريفانم رفتم. قبلاً هم گفته بودم كه هدفم انتخاب شدن براى المپيك است. به همين دليل تمرينات خوبى انجام داده بودم و خوشبختانه توانستم حريفان را شكست دهم.
به اين ترتيب حالا انتظارات هم از شما بيشتر مى شود؟
< من دوست داشتم اول شوم همين اتفاق هم افتاد. فكر مى كنم پيش زمينه خوبى براى انتخابى المپيك باشد. سال گذشته در جهانى آلمان و ۳ سال قبل در جهانى قطر بهترين بازيكن ايران شدم. حالا با اين قهرمانى، مربيان هم انتظار بيشترى از من دارند. من هم بدون برنامه نيستم و تمام تلاشم را مى كنم كه در آسيايى و انتخابى المپيك خوب نتيجه بگيرم.
اين اولين قهرمانى شما بود اين مسابقات انتخابى با دوره هاى قبلى هم فرقى داشت؟
< رقابت خيلى سخت و فشرده بود. در دوره هاى قبل در يك مرحله مسابقه مى داديم اما اين انتخابى در ۲ مرحله انجام شد. بازيها خيلى نزديك بود و بازى نفر اول با نفر دوازدهم فاصله زيادى با هم نداشت. همه نفرات هم روى بازى يكديگر شناخت خوبى داشتند چون انتخابى المپيك هم بود همه بچه ها انگيزه زيادى داشتند اما به هر حال آنهايى كه تمرينات بهترى انجام داده بودند و تجربه بيشترى داشتند بهتر نتيجه گرفتند.
پس مى توان گفت اين مسابقات يك جورهايى حكم بازيهاى تداركاتى را هم براى شما داشت؟
< بله. همين طور است. بازيها خيلى نزديك بود. ما در دور اول با هم بازى كرديم. در مرحله دوم يك جورايى بچه ها مى خواستند باخت هاى مرحله اول را جبران كنند. همين موضوع باعث مى شد بازيها با كيفيت بالايى انجام شود. به نظر من تداركات خوبى براى همه بچه ها بود.
پس مى توان اميدوار بود كه تا زمان مسابقات آسيايى و انتخابى آسياى ميانه شرايط براى ملى پوشان بهتر از اين شود؟
< بله. فعلاً فولاد چند روزى به خاطر سختى اين رقابت ها استراحت مى كنيم و از اوايل هفته آينده دوباره تمرينات اردويى شروع مى شود. فكر مى كنم با بودن بازيكنان كره اى در اردو همه چيز خوب پيش برود و مشكلى براى رسيدن به آمادگى نداشته باشيم.
از اين مسابقات كه بگذريم قهرمانى آسيا را در شهريور ماه در پيش داريم افشين نوروزى براى اين رقابت ها چه برنامه اى دارد؟
< من در مسابقات آسيايى كه در سال ۸۱ برگزار شد بعد از ۵۷ سال براى دومين بار به عنوان يك ايرانى توانستم يكى از بازيكنان شرق آسيا را كه بازيكن فيكس تيم ملى ژاپن بود شكست دهم. دوره بعد از آن مصدوم بودم اما حالا همه تلاشم را مى كنم كه نتيجه خوبى بگيرم.
براى انتخابى المپيك چطور، به نظر مى رسد رقابت سختى با شاهين اخلاق پسند داشته باشيد؟
< من دوره قبل هم براى گرفتن سهميه المپيك شانس داشتم اما به هر حال قسمت نشد. شاهين آمادگى خوبى دارد با تمريناتى هم كه انجام مى دهد مطمئناً آمادگى اش را حفظ مى كند. فكر مى كنم رقابت با بازيكنان قزاقستان هم سخت باشد. بايد بگويم هدف من گرفتن سهميه المپيك است. اول از همه دوست دارم اين سهميه به يك ايرانى برسد اما بايد بگويم دوست دارم خودم اين سهميه را بگيرم.
yase vahshi

كارخانه: بايد حرفه اى شويم

مصطفى كارخانه، سرمربى تيم واليبال جوانان ايران بزودى براى بازديد از امكانات و تمرينات ۵ تيم باشگاهى از ايتاليا، تهران را به مقصد رم ترك مى كند.
كارخانه كه مدتى قبل به اتفاق حسين حسينى، سرپرست تيم جوانان يك دوره كوتاه مدت را در كشور ايتاليا برگزار كرده و اثراتش را در مسابقه هاى جوانان جهان ديده بود، مى خواهد سفر ديگرى را به اين كشور اروپايى داشته باشد. كارخانه درباره اهدافش از حضور در اين كلاس ها مى گويد: اين كلاس ها از ۲۰ يا ۲۵ مردادماه در ايتاليا شروع مى شود. طبق برنامه قرار است از ۵ باشگاه ايتاليايى از جمله رم و پروجا ديدن كنم و بنابراين فرصت حضور در مسابقه هاى نوجوانان جهان در مكزيك را ندارم.
كارخانه ادامه مى دهد: به اعتقاد من حضور در اين كلاس ها ديد انسان را كاملاً تغيير مى دهد. آن چيزى كه ما بيش از هر چيز ديگرى نياز داريم تقويت تفكرات حرفه اى است. به نظر من واليبال آنقدر مطلب ندارد كه بخواهيم درمورد آن بحث كنيم اما وقتى مى گويم مى خواهيم حرفه اى باشيم، بايد به معناى واقعى حرفه اى شويم، پس چه مربيان و چه بازيكنان بايد به فكر كسب اطلاعات و به روز شدن باشند. سرمربى تيم واليبال جوانان ايران در ادامه به شانس تيم ملى نوجوانان براى كسب سكو در مسابقه هاى قهرمانى نوجوانان جهان اشاره مى كند: خوشبختانه امسال هم تيم خوبى در رده نوجوانان داريم اما بايد ببينيم شرايط مسابقه ها در مكزيك چگونه است. در عين حال اعتقاد دارم شرايط تيم نوجوانان ساده تر از تيم جوانان است. ما در شرايطى در مسابقه هاى قهرمانى جوانان جهان به ميدان رفتيم كه ۱۲ تيم برتر دنيا در آن به ميدان مى رفتند اما در رده نوجوانان ۱۶ تيم برتر حضور دارند. از طرفى سطح مسابقه هاى جوانان با حضور تيم هايى مثل كوبا و ايتاليا كه به ترتيب ۴ و ۲ بازيكن در تيم ملى بزرگسالان داشتند كاملاً بديهى است، بنابراين در رده نوجوانان كار آسان تر است، هرچند كه اگر سختى كارى هم وجود داشته باشد براى همه تيم ها است.

yase vahshi

ملى پوشان پينگ پنگ غربال شدند

ايران ورزشى- تكليف ملى پوشان پينگ پنگ براى قهرمانى آسيا و انتخابى المپيك روشن شد. بعد از ۲ مرحله رقابت سخت و فشرده بين ۱۰ نفر اول بزرگسالان و ۲ نفر اول پينگ پنگ بازان اميد، ۴ نفر برتر مسابقات معرفى شدند. به اين ترتيب افشين نوروزى نفر دوم پينگ پنگ بزرگسالان كشور براى دومين بار عنوان قهرمانى را مال خود كرد. نوروزى كه در مرحله اول بعد از شاهين اخلاق پسند دوم شده بود، در پايان دور دوم از رقيب خود سبقت گرفت و اولين قهرمانى اش را در مسابقات انتخابى با ۲۳ امتياز در مجموع ۲ مرحله ثبت كرد.
در اين رقابت ها كه بعدازظهر شنبه در آكادمى ملى پينگ پنگ به پايان رسيد، مهران احدى نفر دوم شد، شاهين اخلاق پسند در جاى سوم قرار گرفت و احمد مالميرى به عنوان چهارمين اردونشين براى رقابت هاى آسيايى و انتخابى المپيك در آسياى ميانه معرفى شد.
تمرينات آماده سازى ۴ ملى پوش منتخب پينگ پنگ بعد از چند روز استراحت، از اوايل هفته آينده پيگيرى مى شود تا نفرات اعزامى براى مسابقات آسيايى چين و انتخابى المپيك كه به ترتيب ۲۶ شهريور ماه و ۲۳ مهر ماه برگزار مى شود به آمادگى لازم برسند
yase vahshi
جواز تركيه به سلطانى و اميرى پور رسيد

ايران ورزشى- مسابقه هاى انتخابى تيم ملى بدمينتون دختران براى حضور در مسابقه هاى بين المللى تركيه برگزار شد.
اين دوره از رقابت ها با حضور ۶ بدمينتون باز برتر براى تعيين اول و دومى از ۹ مرداد ماه به مدت ۲ روز برگزار شد كه در نهايت نكيسا سلطانى و نگين اميرى پور با برترى مقابل حريفانشان توانستند به ترتيب عنوان هاى اول و دومى از آن خود كنند و به اين ترتيب جواز حضور در مسابقه هاى تركيه را به دست بياورند و صابره كبيرى، سحر زمانيان، صحابه فرد و بهناز پيرزمان بين هم مقام سوم تا ششم را به دست آوردند.
فريبا مددى مسؤول اجرايى بدمينتون دختران در اين باره مى گويد:«اين دوره از رقابت ها بين ۶ نفر دعوت شده به اردو برگزار شد تا نفرات براى حضور در مسابقه هاى بين المللى رتبه بندى شوند.»
مددى در اين باره ادامه مى دهد: «اين دوره از رقابت ها به دليل ضايع نشدن حق بازيكنان به صورت دوره اى برگزار شد كه در نهايت سلطانى و اميرى پور با كسب پيروزى مقابل ديگر بدمينتون بازان ملى پوش توانستند جواز حضور در مسابقه هاى تركيه را به دست بياورند.»
مسؤول اجرايى بدمينتون دختران در ادامه مى گويد: «مسابقه هاى تركيه از ۸ شهريور ماه به مدت ۵ روز برگزار مى شود و اميدوارم بازيكنان ما با حضور در اردوهاى آمادگى كه زير نظر شهين يزدان پناه سرمربى بزرگسالان پيگيرى مى شود با آمادگى كامل در رقابت ها شركت كنند و بتوانند نتايج قابل قبولى را به دست بياورند.»
yase vahshi

بسكتبال با ويلچرى ها به خانه هايشان برگشتند

ايران ورزشى - بازيكنان بسكتبال با ويلچر اردونشين با برنامه جديد به خانه هايشان برگشتند.
۲۰ بسكتباليست كه غفور كامروا و دستيارش انتخاب كرده بودند ۵ مرداد در زنجان خودشان را به كادرفنى معرفى كردند. اردونشينان در مدت ۷ روز طبق برنامه تمرين كردند اما سرمربى تيم، اردوى اول براى پارالمپيك را اردوى شناسايى بازيكنان نامگذارى كردند. آنها تنها تست هاى فيزيكى تكنيكى و بازى را در اين مدت به اردونشينان دادند تا توانايى بازيكنان جديد را بهتر بشناسند.
كامروا كه از اين اردو و بازيكنان حاضر در آن راضى است مى گويد: «همه بازيكنان خوب بودند. قديمى ها را كه مى شناختيم. مى ماند بازيكنان جديد كه به نظر در بين تازه واردها هم بازيكنان خوبى هستند.»
كادرفنى تيم ملى بسكتبال با ويلچر اما تا شروع اردوى بعدى بازيكنان را راحت نمى گذارند، ملى پوشان بايد تمرين كنند: «قبل از تعطيلى اردو به بازيكنان برنامه داديم تا در شهرهاى خود تمرين كنند و ۶ شهريورماه دوباره به اردو برگردند.» اما اردوى بعدى ۲ بازيكن جديد به جمع ۲۰ بازيكن قبلى اضافه مى شوند. محمد سهمى از تهران و يك بازيكن از اصفهان ۶ شهريور ماه همراه بقيه به اردو مى آيند تا تمرين كنند.
به گفته كامروا تا اردوى پنجم تعداد اردونشينان خط نمى خورند: «تا آخر اردوى چهارم بازيكنان در اردو هستند. هيچ كس خط نمى خورد اما از اردوى پنجم تعداد كمتر مى شود تا رسيدگى به آنها بيشتر شود.»
yase vahshi

پايان تورنمنت كشتى فرنگى جام نيكولاى پتروف - بلغارستان

يك طلا و ۲ برنز سوغات فرنگى كاران از بلغارستان

تيم منتخب كشتى فرنگى ايران صاحب يك مدال طلا و دو برنز در تورنمنت كشتى فرنگى بلغارستان شد.
چهل و پنجمين دوره رقابت هاى كشتى فرنگى نيكولاى پتروف با شركت ۱۲۳ كشتى گير از ۱۹ كشور به پايان رسيد كه تيم ۱۰ نفره ايران توسط طالب نعمت پور به مدال طلاى وزن ۸۴ كيلوگرم رسيد و حميد سوريان در ۵۵ كيلو و مسعود هاشم زاده در ۱۲۰ كيلو صاحب مدال برنز شدند.
در ۸۴ كيلوگرم، طالب نعمت پور با غلبه بر ملونين نومونوى از فرانسه صاحب مدال طلا شد تا شگفتى ساز و ستاره تيم ايران لقب بگيرد. در اين وزن سامان طهماسبى قهرمان امسال آسيا با شكست از ماتسوموتوى ژاپنى عنوانى بهتر از دهم به دست نياورد.
در وزن ۵۵ كيلوگرم، حميد سوريان دارنده دو مدال طلاى جهان كه در نيمه نهايى به موردوين از روسيه باخته بود، با غلبه بر كشتى گير تركيه به مدال برنز رسيد. در اين وزن ونلين ونكوف از كشور ميزبان قهرمان شد.
در وزن ۶۰ كيلوگرم، داوور استفانك از صربستان به مدال طلا رسيد و اين درحالى بود كه على اشكانى نايب قهرمان سال ۲۰۰۵ جهان با سه اخطاره شدن مقابل وياچسلاو جاسته از روسيه هشتم شد.
در۶۶ كيلوگرم، على محمدى با شكست مقابل رفيق عيوض اوغلو از تركيه، در رده بندى نيز ناكام ماند و پنجم شد. افشين بيابانگرد هم در مكانى بهتر از هشتم نايستاد.
در وزن ۷۴ كيلوگرم، فرهاد كريمى دوازدهم شد ودر ۹۶ كيلوگرم قاسم رضايى على رغم پيروزى باارزش مقابل كرم جابر قهرمان المپيك آتن از مصر، با كشتى گير تركيه كه احتمالاً مهمت اوزال بوده است، باخت و هفتم شد.
آخرين مدال ايران در سنگين وزن به دست آمد كه مسعود هاشم زاده به مدال برنز رسيد. تنها شكست او مقابل رضا هايالت از تركيه بود كه قهرمان شد. مهدى شربيانى هم در اين وزن نهم شد.
تيم ميزبان در اين رقابت ها با سه مدال طلا چهره خوبى داشت و فرانسوى ها نيز با يك طلا و دو نقره عملكرد چشمگيرى داشتند. كشورهاى تركيه و صربستان هم از مدال طلا در اين رقابت ها بى نصيب نماندند.
رده بندى انفرادى اين رقابت ها به ترتيب زير است:
۵۵ كيلوگرم: ۱- ونلين ونكوف (بلغارستان)
۲-ماكسيم موردوين (روسيه) ۳- حميد سوريان (ايران) و ويرجيل مونتينو (رومانى)
۶۰ كيلوگرم: ۱- داوور استفانك (صربستان)
۲- اميل ميلف (بلغارستان) ۳-وياچسلاو جاسته (روسيه) و سوجو سونر (تركيه) .... ۸ - على اشكانى (ايران)
۶۶ كيلوگرم: ۱- نيكولاى گرگوف (بلغارستان)
۲- رفيق عيوض اوغلو (تركيه) ۳- يونل پوسكا سو (رومانى) و آمباكو واچادزه (روسيه) ... ۵- على محمدى (ايران) ... ۸ - افشين بيابانگرد (ايران)
۷۴ كيلوگرم: ۱- آلين هاسلى (فرانسه) ۲- يوگنى پوپوف (روسيه) ۳- محمود آلتاى (تركيه) ياوور ياناكيف (بلغارستان) ... ۱۲- فرهاد كريمى (ايران)
۸۴ كيلوگرم: ۱- طالب نعمت پور (ايران) ۲- ملونين نومونوى (فرانسه) ۳- آندره مينگوتزى (ايتاليا و شينگو ماتسوموتو (ژاپن) .... ۱۰- سامان طهماسبى (ايران)
۹۶ كيلوگرم: ۱- كالويان دينچف (بلغارستان)
۲-واسيلى تپلوخوف (روسيه) ۳- ميتا سدماك (اسلوونى) و مهمت اوزال (تركيه) ... ۷ - قاسم رضايى (ايران)
۱۲۰ كيلوگرم: ۱- رضا هايالت (تركيه)
۲- شپانياك (فرانسه) ۳- ييلماز گل (تركيه) و مسعود هاشم زاده (ايران) ... ۹- مهدى شربيانى (ايران)

yase vahshi

مذاكره كميته انتقالى با يك برزيلى و يك اروپايى

۲ گزينه خارجى براى جانشينى قلعه نويى

سينا سپهر
منتشر شدن مصاحبه محمد خبيرى درباره وضعيت ادامه فعاليت امير قلعه نويى در رأس تيم ملى واكنش هاى متعددى را به وجود آورد به شكلى كه مخالفان و موافقان حضور امير در تيم ملى ازصبح يكشنبه اقدام به مصاحبه هاى جنجالى كردند و از نظريه خود دفاع كردند.
يك مقام مسؤول در فدراسيون فوتبال ديروز با خبرنگار ايسنا مصاحبه تندو تيزى انجام داد كه در آن به عينه از خبيرى عضو كميته انتقالى انتقاد و از قلعه نويى حمايت بى حد و وصفى كرده بوده. اين مقام آگاه كه ديروز در راهرو هاى فدراسيون شنيده مى شد كسى نيست جز مهدى محمدنبى دبير كل موقت فدراسيون فوتبال در اظهار نظر خود تأكيد كرده: اظهار نظر برخى از اعضاى كميته انتقالى درباره كادر فنى تيم ملى با صحبت هاى گذشته آنها كاملاً در تناقض است.

اين فرد مطلع در فدراسيون فوتبال كه در جريان تصميمات كميته انتقالى نيز هست در واكنش به اظهار نظر محمد خبيرى كه عنوان كرده بود قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست گفت: چگونه برخى از اعضاى كميته انتقالى از روز اول عنوان مى كردند كميته انتقالى در بحث هاى اجرايى دخالت نمى كند و خود را مبرا از دخالت در امور فوتبال مى دانستند اما پس از پايان جام ملت هاى آسيا اظهارنظرهاى متفاوتى را از آنها شاهد هستيم. اكنون شاهد اظهار نظرهاى متفاوت برخى از اعضاى كميته انتقالى هستيم كه دايمأ درباره سرمربيگرى تيم ملى و وضعيت فوتبال و كادر فنى تيم ملى صحبت مى كنند .
وى ادامه داد: آنها حتى عنوان كرده اند كه قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست و اين عين تناقض گويى با حرف هاى گذشته آنهاست.
اين فرد آگاه مى گويد: آنها تاكنون عنوان مى كردند كه دخالت نمى كنند پس اول بايد حرف اول خود را پس بگيرند و بگويند كه در اجراييات دخالت مى كردند. اين اظهار نظر به معناى آن است كه آنها در تصميمات قبلى هم دخالت مى كردند و تاكنون هم تصميم گيرنده فوتبال بودند. وقتى يكى از اعضا از قول كميته انتقالى مى گويد، قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست اين يك اظهارنظر غيرمنطقى و غيرقانونى است، چرا كه اين نظر نمى تواند تأمين كننده نظر كل اعضاى كميته باشد. اين تنها يك نظر شخصى است و به نظرم يك قضاوت زود هنگام است چرا كه او گفته كه در جلسه امروز (ديروز) درباره كادر فنى تصميم گيرى مى شود اما پيش از جلسه درباره تصميم اتخاذ شده صحبت مى كند.
وى تأكيد كر د: چطور اين اعضا قبل از شروع جام ملت هاى آسيا پيشنهادات خود را مطرح نمى كردند اما هنگامى كه تيم ملى حذف شد شروع به مصاحبه و حمله به تيم ملى و فوتبال كشور كردند.
بيشتر كارشناسان با انتشار اين مصاحبه اعتقاد داشتند تنش هاى مخفى بين كميته انتقالى و مسؤولان فدراسيون به شكل علنى در آمده و از اين پس تا زمانى كه رييس جديد فدراسيون انتخاب نشده اين جدل ها باقى خواهد ماند.
با اين حال ديروز يكى از منابع نزديك به اعضاى كميته انتقالى مدعى شد كه اعضاى اين كميته با جديت خاصى ماجراى بركنارى امير قلعه نويى را دنبال مى كنند و حتى در اين بين مذاكرات مقدماتى خود را با چند گزينه خارجى آغاز كرده اند. آنها بعد از اين كه خود را در برابر انتقادات مطبوعات بيكار ديدند تصميم گرفتند به فكر بركنارى امير باشند.
اين فرد آگاه مدعى شد: اعضاى كميته انتقالى با دو مربى تاكنون وارد فضاى مذاكره
شده اند كه تا زمان نهايى شدن اين مذاكرات قرار است نامى از آنها برده نشود. تنها نكته اى كه در اين ماجرا قابل بيان است اين است كه دو گزينه يكى از منطقه برزيل است و ديگرى از مربيان موفق بلوك شرق است.
مطرح شدن اين گمانه زنى ها بازار شايعات فوتبال را به شدت داغ كرد به شكلى كه همه شروع به پيش بينى كردند و نامهايى چون زيكو، ايوويچ و ديگر نفراتى كه امكان حضورشان در ايران وجود دارد را به زبان آوردند.
از سويى ديگر ديروز در ميان شايعه هاى موجود خبرى شنيده مى شد كه امير قلعه نويى بعد از انتقاد رييس جمهورى از ناكامى تيم ملى فوتبال ايران تصميم گرفته استعفاى خود را تقديم فدراسيون فوتبال كند اما به سرعت برق و باد دوستان امير اين خبر را تكذيب و متذكر شدند امير قلعه نويى قصد ندارد تحت هيچ شرايطى ميدان را خالى كند.
اما نكته قابل تأمل در اين ماجرا اين است كه كميته اى كه تنها چند هفته ديگر از عمر قانونى اش باقى مانده مگر چنين اجازه اى را دارد كه براى آينده فوتبال ايران تصميم گيرى كند. آنها پيش از اين بارها متذكر شده بودند كه درباره سرنوشت سرمربى تيم ملى تنها رييس آينده فدراسيون فوتبال مى تواند تصميم گيرى كند نه كس ديگر اما حالا با بالا رفتن درصد اختلافاتشان با دست اندركاران فدراسيون و شخص قلعه نويى بر آن شده اند كه هر چه سريع تر امير را بركنار كنند و فرد مورد دلخواه خود را بر كرسى مربيگرى بنشانند. اين حركت بدون ترديد به اين سادگى ها صورت نخواهد گرفت و ظرف چند روز آينده به احتمال زياد اين بحث مى تواند فضاى چالشى شديدى را بر فوتبال ايران حاكم كند، به ويژه در شرايطى كه كيومرث هاشمى روز شنبه در مصاحبه اى اعلام كرده بود كه ما تا زمانى كه فضاى فوتبال ايران آرام نشود درباره سرنوشت قلعه نويى تصميم نمى گيريم به نوعى كه در فضاى احساسى هيچ برنامه اى براى انتخاب يا تمديد قرارداد فردى ندارند.

yase vahshi
رحمتى: استقلال يا سايپا انتخاب آينده من هستند

فوتبال ايران- هافبك پاس جدايى خود را از اين تيم قطعى مى داند.
كيانوش رحمتى در اين رابطه ايران گفت: دو تيم استقلال و سايپا گزينه هاى اصلى من براى فصل آينده محسوب مى شوند. جدايى ام از پاس قطعى است. براى جدايى و اخذ رضايت نامه، صحبت هايى با مسؤولان پاس داشته ام، ضمن اينكه كميته انضباطى نيز تا پايان هفته جارى رأى نهايى را در خصوص وضعيت نهايى بازيكنان جدايى طلب پاس صادر خواهد كرد.

yase vahshi
ونگر: آرسنال از اسپارتا قوى تر است

AFP - آرسن ونگر بر اين باور است كه آرسنال تيمى به مراتب قدرتمند تر از اسپارتا پراگ، حريفش در مرحله سوم انتخابى ليگ قهرمانان اروپا است. توپچى ها بايد چهارشنبه هفته بعد براى برگزارى ديدار رفت اين رقابت به پراگ سفر كنند. با وجود اينكه اين تيم چكى در فصل ۲۰۰۶ - ۲۰۰۵ دوبار در ليگ قهرمانان از آرسنال شكست خورد اما تغييرات قابل ملاحظه اى در اين تيم رخ داده كه سرمربى فرانسوى انگليسى ها را نگران كرده است: «زمانى كه هيچ تجربه يا شناختى از تيم حريف نداشته باشى، كار تا حدودى سخت مى شود اما من همچنان معتقدم شايستگى صعود به دور بعد را داريم. اسپارتا خيلى تغيير كرده. نفرات اين تيم كاملاً عوض شده اند و قوى تر از قبل به نظر مى رسند.»
وى افزود: «در هر صورت انتخاب اسپارتا به عنوان حريف بعدى، ۲ مزيت برايمان دارد. اول اينكه چك خيلى دور نيست و دوم اينكه بازى رفت روز چهارشنبه برگزار مى شود. اگر قرار بود سه شنبه به مصاف اين تيم برويم شايد كمى به مشكل برمى خورديم. با تمام اين حرف ها ما مى دانيم كه بايد هم چنان به عملكرد خوبمان ادامه بدهيم. اسپارتا دانش خوبى در رقابت دارد اما آرسنال به مراتب بهتر است.»
yase vahshi
در كانون هاى فوتبال اعمال نظرى ديده نخواهد شد

ايران ورزشى -سرپرست كانون هاى استعداديابى فوتبال محلات تهران اظهار داشت: با يك نظام آموزشى هماهنگ، علمى و اصولى اعمال نظرهاى سليقه اى را از بين مى بريم.
مجيد جلالى كارشناس و آناليزور فوتبال كشورمان افزود: در حال حاضر مدارس متعددى در تهران و ديگر استان هاى كشور فعاليت مى كنند كه هر كدام طرح درسى خاص خود را دارند و نظام هماهنگ و يكپارچه اى در اين رابطه وجود ندارد اما با درنظر گرفتن طرح درسى واحد، مى توان پيش بينى كرد كه ظرف ۱۰ سال آينده، چه ظرفيت فوق العاده اى از بازيكنان مستعد و آماده خواهيم داشت. وى افزود: با گزينش حدود ۱۰۰ مربى، عملاً وارد مراحل اجرايى كار خواهيم شد. بر اين اساس مربيان فوق طى برگزارى رقابت هاى فوتبال محلات، ۸۰ هزار بازيكن حاضر در مسابقات را در رده هاى سنى ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ سال مورد مطالعه قرار مى دهند. بدين ترتيب با انتخاب
۳۰ نفر در هر رده سنى (مجموعاً ۱۴۰۰ نفر در هر منطقه) وارد اولين فاز خواهيم شد. جلالى به بيان ديدگاه هاى ملى درخصوص فوتبال پايه پرداخت و تصريح كرد: اولين و مهم ترين ديدگاه ما توسعه و پيشرفت مهارت هاى فردى است. ما به بازيكن سازى مى انديشيم نه تيم سازى.

yase vahshi
ياورى: در برق تحول سنى ايجاد كردم

فارس ـ محمود ياورى سرمربى تيم فوتبال برق شيراز گفت: در اين تيم تحول سنى و ساختارى ايجاد كردم.
در فصل آماده سازى، به دور از حاشيه كار خود را انجام مى دهيم و آرام آرام پيش مى رويم. هزينه هاى زيادى نكرده ايم. سعى كرديم از بازيكنان زير ۲۳ سال و نيروهاى بومى استفاده كنيم.
وى ادامه داد: در برق شيراز تحول سنى و ساختارى ايجاد كردم. ميانگين سنى تيم را پايين آوردم. ۱۴ بازيكن غيربومى برق شيراز از اين تيم جدا شدند البته بازيكنان با تجربه اى مثل صمد زارع، سعيد عالم زاده و ستار زارع را در اختيار داريم و ۴-۳ بازيكن شاخص خارجى جذب خواهيم كرد. وى اظهار داشت: ۲ بازيكن خارجى در تمرين آزمون داده اند كه مورد تاييد قرار نگرفتند. در روزهاى آينده ۲ دروازه بان خارجى، يك مهاجم و يك هافبك خارجى به اردوى ما مى آيند تا آزمايش شوند. سرمربى برق شيراز عنوان كرد: هيچ گاه از جوانگرايى پشيمان نشده ام. به دليل روحيه جوان كه پيشرفت و رسيدن به موفقيت در آن بوده، همواره به آنها اعتماد كرده ام.
ياورى درخصوص اينكه برق شيراز در ليگ برتر هفتم در چه جايگاهى قرار خواهد گرفت، گفت: با توجه به هزينه هايى كه كرديم، اميدوارم بين ۶ تيم وسط قرار بگيريم.

yase vahshi
حجازى:
مجتبى عذرخواهى كرد

ايران ورزشى- ناصر حجازى سرمربى استقلال گفت: بعد از عذرخواهى مجتبى جبارى، به او اجازه شركت در تمرينات تيم استقلال و حضور در اين تيم را دادم. جبارى شنبه شب با مسؤولان باشگاه صحبت و معذرت خواهى كرد و من هم او را بخشيدم. وى گفت: قرار شد جبارى كارش را ادامه دهد . او بازيكن خوبى است ولى برخى صحبت هاى غيرمنطقى داشت.او اجازه يافته در تمرينات تيم شركت كند. حجازى درباره بازيكنانى كه تا به حال به استقلال پيوسته اند گفت: از يارگيرى راضى هستم و بازيكنانى كه مى خواستيم جذب شده اند. هيچ تضمينى وجود ندارد كه بازيكنى در تيم ثابت باشد. هر كس مى خواهد ثابت باشد، بايد خوب باشد.اسم بازيكنان ملاك نيست و آمادگى در تمرينات تيم مهم است. حجازى ادامه داد: از زمانى كه از تركيه آمديم تيم خيلى شرايط خوبى پيدا كرده و الان در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر تمرين مى كنيم تا بچه ها به شرايط مطلوب برسند. ما تا شروع مسابقات به ۸۰ تا ۹۰ درصد آمادگى خواهيم رسيد و تيم در شرايط مسابقه قرار خواهد گرفت.

yase vahshi
روشن: ابقاى قلعه نويى نيازمند دليل منطقى است

فارس ـ حسن روشن مهاجم سابق تيم ملى گفت: مسؤولان براى ابقاى قلعه نويى در سمت سرمربيگرى تيم ملى بايد دليل كافى و منطقى داشته باشند.
نظرى درباره قلعه نويى نمى دهم و اظهارنظرهاى منتقدان و كارشناسانى كه مقابل او مى نشينند را گوش مى كنم تا ببينم چقدر نظر آنها به گفته من كه اعلام كردم، كادر فنى كوچكتر از تيم بود، نزديك است.
وى ادامه داد: ذوالفقار نسب مى گويد اميرقلعه نويى ۵ سال زود سرمربى تيم ملى شد. معناى حرفش دقيقاً همان حرفى بود كه من بر زبان آوردم.
مهاجم سابق تيم ملى در خصوص شايعه ابقاى اميرقلعه نويى عنوان كرد: اگر ابقا شود مديرانى كه چنين تصميمى مى گيرند، بايد دلايل خود را براى اين كار انجام دهند و حتى در صورت بركنارى وى نيز بايد دليل بياورند.
هم اكنون فدراسيون فوتبال رييس ندارد و مشخص نيست در صورت ابقاى قلعه نويى، رييس آينده فوتبال چه تصميمى درباره او خواهد گرفت.
روشن تأكيد كرد: كادر فنى برابر انتقادات مطرح شده حرفى براى گفتن ندارد و تنها در صورتى كه قهرمان جام ملت هاى آسيا مى شدند، مى توانستند پاسخ منتقدان را به خوبى بدهند. شكست نخوردن در جريان بازى و باختن در ضربات پنالتى بى معنى است. در تاريخ مى گويند ايران در جام ملت هاى چهاردهم حذف شد و حرفى از باخت در پنالتى بر زبان آورده نمى شود.

yase vahshi
برهانى:
استقلال از پرسپوليس بهتر بازيكن گرفته است

ايران ورزشى ـ آرش برهانى مهاجم استقلال گفت: دوست ندارم حساسيت ايجاد كنم اما استقلال تيم قدرتمندى است و نسبت به پرسپوليس يارگيرى بهترى انجام داده است.
تمرينات بسيار خوبى را در تركيه پشت سر گذاشتيم و به مرز آمادگى كامل رسيديم، بدنسازى كاملى را پشت سر گذاشته ايم و حالا آماده شروع ليگ برتر هستيم. به طور كلى اردوى كشور تركيه، اردوى مفيدى بود و حتى توانستم در يك ديدار دوستانه اولين گلم را براى استقلال به ثمر برسانم تا اين مقدمه اى براى گلزنى هاى بعدى ام باشد.
وى ادامه داد: كار كردن با ناصر حجازى بسيار عالى است او اعتقاد خاصى به من دارد و من نيز تمام مسؤوليت هايى كه وى خواسته است را به خوبى انجام مى دهم.
مطمئناً استقلال در اين فصل تيم بسيار قدرتمندى است چون در فصل نقل و انتقالات عالى عمل كرده است. استقلال حالا تيمى يكدست و خوب است كه براى شروع ليگ برتر لحظه شمارى مى كند.به شايعات و حرف و حديث هايى كه درخصوص من مطرح مى شود توجه نمى كنم و با تمام قدرت براى استقلال در ليگ هفتم بازى خواهم كرد.
برهانى درخصوص همبازى شدن با منيعى و بياتى نيا عنوان كرد: اين ۲ بازيكن را خوب مى شناسم و خوب مى دانم كه چه خصوصيات اخلاقى دارند و به همين راحتى با آنها هماهنگ خواهم شد. دوست دارم در دربى گلزنى كنم تا هواداران استقلال شاد استاديوم را ترك كنند.

yase vahshi
عضو فراكسيون ورزش مجلس:
وضعيت رييس فوتبال بايد هرچه زودتر مشخص شود

ايران ورزشى - عضو فراكسيون ورزش مجلس شوراى اسلامى با اشاره به عدم نتيجه گيرى تيم ملى فوتبال در مسابقات جام ملت هاى آسيا گفت: فوتبال با توجه به طرفداران زيادى كه دارد، نيازمند تجديد نظر در برنامه ريزى ها و قوانين است تا بلكه دوران ناكامى اين رشته ورزشى به پايان برسد. ايرج نديمى افزود: اين ناكامى ها هيچ توجيهى ندارد چرا كه همچنان تكرار مى شوند و بايد هرچه زودتر وضعيت رياست فدراسيون فوق مشخص شود شايد بلاتكليفى هاى موجود را نيز بتوان از بين برد و راه حل اصولى براى پيشرفت اين ورزش پرطرفدار در كشور پيدا كرد.

yase vahshi
خادم:
مسؤولان فوتبال در قبال هزينه هاى صورت گرفته بايد پاسخگو باشند

ايپنا - رييس فراكسيون ورزش مجلس شوراى اسلامى درخصوص وضعيت تيم ملى فوتبال كشورمان ابراز كرد: طى نشستى كه با مسؤولان فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد، علل ناكامى هاى تيم ملى را بررسى مى كنيم اما تصميم گيرى درخصوص وضعيت آتى اين تيم برعهده ما نيست.
اميررضا خادم ادامه داد: مجلس شوراى اسلامى نمى تواند نسبت به چنين رويدادهايى كه عواطف ميليون ها ايرانى را تحت تأثير منفى قرار داده، بى تفاوت باشد. هزينه اى كه براى آمادگى اين تيم صرف شده از بودجه مملكت خرج شده و مسؤولان بايد پاسخگوى عدم نتيجه گيرى ها باشند اما تصميم گيرى درخصوص وضعيت آينده ملى پوشان و در مجموع فوتبال كشور بر عهده سازمان تربيت بدنى است.
وى در خصوص عدم فعاليت مربيان ورزش پس از بازنشستگى در نهادها و سازمان هاى مختلف تصريح كرد: اين امر در مجلس پيگيرى شد كه در نهايت منجر به اصلاح قانون شده و چنين كارى به دليل هزينه بر بودن امكان پذير نيست اما طى همين قانون هيأت دولت مى تواند و مختار است كه قوانين وضع شده را به راحتى تغيير دهد كه موضوع طى نامه اى به رييس سازمان تربيت بدنى ابلاغ شده است. ما موضوع فوق را با وزارتخانه ها مطرح كرده و ايراد ايجاد شده طبق قوانين جديد از طريق اين سازمان برطرف مى شود.
در حال حاضر اين قانون تنها در وزارت نفت مشكل ساز شده و ساير وزارتخانه ها مشكلى از اين بابت ندارند.

yase vahshi
فردا بررسى شكست تيم ملى در مجلس

ايران ورزشى - مسؤولان فدراسيون فوتبال كشورمان فردا (سه شنبه) با اعضاى فراكسيون ورزش در مجلس شوراى اسلامى ديدار مى كنند.
نشست فوق جهت بررسى وضعيت تيم ملى فوتبال ايران و ناكامى اين تيم در رقابت هاى جام ملت هاى آسيا برگزار مى شود.
اميررضا خادم رييس فراكسيون ورزش مجلس شوراى اسلامى به اتفاق كيومرث هاشمى سرپرست فدراسيون فوتبال، امير قلعه نويى سرمربى تيم ملى و ۳ نفر از كارشناسان اين فدراسيون در نشست مذكور به بحث و تبادل نظر مى پردازند.

yase vahshi
محسن صادق زاده:
از هدفم دور شدم

براى فصل آينده، هنوز با ذوب آهن به توافق نرسيده ام و مشخص نيست با اين تيم در سوپر ليگ حضور يابم. البته باشگاه با تمام شرايط من كنار آمده اما هنوز نتوانسته ام خودم را مجاب كنم كه در ذوب آهن بمانم.
محسن صادق زاده سرمربى فصل قبل تيم بسكتبال ذوب آهن، در اين باره مى گويد: در فصل آينده ايمان زندى و جواد داورى را كه به تيم هاى پتروشيمى و بيم مازندران رفته اند، در اختيار نداريم و اين كار ما را براى فصل بعد بسيار سخت مى كند. به نظر من با رفتن اين ۲ بازيكن تأثيرگذار، بايد دوباره ذوب آهن را بسازم كه اين براى من قابل قبول نيست.
صادق زاده ادامه مى دهد: در هفته هاى گذشته با آذرى مديرعامل باشگاه جلساتى را داشتم و گفته ام كه با رفتن اين ۲ بازيكن، فصل آينده نبايد حتى به مقام چهارم فصل قبل هم اميد داشته باشند. آنها هم اين را قبول دارند اما براى من هنوز سخت است كه بخواهم دوباره ذوب آهن را از صفر بنا كنم. بايد بگويم با رفتن زندى و داورى ضربه وحشتناكى به تيم وارد شد و من از اهدافى كه براى فصل آينده داشتم دور شدم.

yase vahshi

حاشيه قرعه كشى
واليبال برتر كشور
تيم هاى بى صلاحيت در ليگ حاضر نمى شوند

ايران ورزشى - در مراسم قرعه كشى ليگ برتر واليبال باشگاه هاى كشور مسائل و مواردى مطرح شد كه آگاهى از آنها براى علاقه مندان واليبال، مربيان و باشگاه ها، خالى از لطف نخواهد بود.
محمود حداد رييس سازمان ليگ گفت: «بايد تا روز چهارشنبه آينده اسامى ۱۲ بازيكن هر باشگاه به فدراسيون ارسال شود تا مورد بررسى فنى قرار گيرد.
اگر تيمى صلاحيت فنى نداشته باشد اجازه حضور در ليگ برتر را نخواهد يافت.»
وى افزود: تا آغاز ليگ در مور بازيكنان با باشگاه ها تعامل خواهيم كرد اما از آغاز رقابت ها آيين نامه مو به مو اجرا خواهد شد. رييس فدراسيون واليبال با اشاره به اينكه اراده فدراسيون بر اين است كه مقررات بر واليبال حاكم شود، گفت: دوران بى قاعده بودن در واليبال به سر آمده، بايد همه چيز از مجراى آيين نامه عبور كند، مربيان و بازيكنان تابع نظم باشند و باشگاه ها بر خواب، خوراك و تغذيه ورزشكاران نظارت داشته باشند و اجازه شب نشينى را به ورزشكاران ندهند، چون يك ورزشكار حرفه اى بايد درباره رشته ورزشى خود حرفه اى فكر كند.
داورزنى گفت: ليگ و باشگاه ها بايد در خدمت تيم ملى باشند نه اينكه تيم ملى به باشگاه ها كمك كند. در سال هاى گذشته بازيكنانى كه در تيم ملى آماده مى شدند، در باشگاه ها دچار نزول مى شدند و حتى در برخى موارد به ياران ذخيره تبديل شده اند. داورزنى باشگاه ها را به بومى گرايى و پشتوانه سازى تشويق كرد و تأكيد كرد اگر باشگاهى بزرگسالان ، نوجوانان و جوانان تيم نداشته باشد ما آن را به رسميت نمى شناسيم.

yase vahshi
يورى كليم اف به دنبال بهترين هاى هندبال در المپياد ايرانيان

«يورى كليم اف سرمربى تيم ملى هندبال در مسابقات المپياد ايرانيان بهترين هاى مسابقات را زير نظر خواهد گرفت تا درآينده در تيم هاى ملى ازاين بازيكنان استفاده شود.»
جلال كوزه گرى با بيان اين مطلب در خصوص سياست فدراسيون هندبال براى شناسايى بازيكنان مستعد اين رشته در مسابقات المپياد ورزشى ايرانيان، افزود: خوشبختانه اكثر تيم هاى حاضر در مسابقات هندبال المپياد از مربيان طراز اول سود مى برند و علاوه براين اعضاى كادر فنى و يورى كليم اف سرمربى تيم ملى در محل بازيها در اصفهان حضور دارند و با تماشاى بازيها از نزديك بازيكنان مطرح و پديده را در آينده براى تيم ملى انتخاب مى كنند.نايب رييس فدراسيون هندبال با ابراز رضايت از اعلام آمادگى تمامى استان هاى كشور براى شركت در مسابقات اين رشته در المپياد ورزشى ايرانيان خاطر نشان كرد: فدراسيون به منظور هماهنگ سازى و تسريع در برگزارى مطلوب مسابقات هندبال المپياد، با تمامى استان ها جلسات مكرر برگزار كرده است و حضور تمامى هيأت ها نشانگر يك حركت مثبت در هندبال كشور به حساب مى آيد.
علاوه براين، كوزه گرى از عدم محدوديت سنى در مسابقات هندبال المپياد خبر داد و گفت: امسال محدوديت سنى براى تيم هاى شركت كننده در نظر گرفته نشده است ولى در سال هاى آينده احتمال تغييراتى در اين سياست وجود دارد و هر فدراسيون با توجه به پتانسيل تيم هاى خود در اين باره تصميم خواهد گرفت.

yase vahshi

ايران ورزشى- تكليف ملى پوشان پينگ پنگ براى قهرمانى آسيا و انتخابى المپيك روشن شد. بعد از ۲ مرحله رقابت سخت و فشرده بين ۱۰ نفر اول بزرگسالان و ۲ نفر اول پينگ پنگ بازان اميد، ۴ نفر برتر مسابقات معرفى شدند. به اين ترتيب افشين نوروزى نفر دوم پينگ پنگ بزرگسالان كشور براى دومين بار عنوان قهرمانى را مال خود كرد. نوروزى كه در مرحله اول بعد از شاهين اخلاق پسند دوم شده بود، در پايان دور دوم از رقيب خود سبقت گرفت و اولين قهرمانى اش را در مسابقات انتخابى با ۲۳ امتياز در مجموع ۲ مرحله ثبت كرد.
در اين رقابت ها كه بعدازظهر شنبه در آكادمى ملى پينگ پنگ به پايان رسيد، مهران احدى نفر دوم شد، شاهين اخلاق پسند در جاى سوم قرار گرفت و احمد مالميرى به عنوان چهارمين اردونشين براى رقابت هاى آسيايى و انتخابى المپيك در آسياى ميانه معرفى شد.
تمرينات آماده سازى ۴ ملى پوش منتخب پينگ پنگ بعد از چند روز استراحت، از اوايل هفته آينده پيگيرى مى شود تا نفرات اعزامى براى مسابقات آسيايى چين و انتخابى المپيك كه به ترتيب ۲۶ شهريور ماه و ۲۳ مهر ماه برگزار مى شود به آمادگى لازم برسند.

yase vahshi

تمرينات آماده سازى ۴ ملى پوش منتخب پينگ پنگ بعد از چند روز استراحت، از اوايل هفته آينده پيگيرى مى شود تا نفرات اعزامى براى مسابقات آسيايى چين و انتخابى المپيك كه به ترتيب ۲۶ شهريور ماه و ۲۳ مهر ماه برگزار مى شود به آمادگى لازم برسند.

yase vahshi

اولين پيروزى تيم واترپلو در اندونزى

ايران ورزشى - دومين روز از پنجمين دوره مسابقه هاى واترپلو قهرمانى رده هاى سنى آسيا با پيروزى دوباره تيم ملى ايران شروع شد.اين دوره از رقابت ها كه از روز شنبه شروع شد تيم ايران بعد از پيروزى مقابل قطر روز گذشته توانست در يك ديدار برتر تيم اندونزى را با نتيجه ۱۵ - ۵ از پيش رو بردارد. اين در حالى است كه تيم واترپلو ايران در گروه اول رقابت ها با تيم هاى قطر، هند، اندونزى و كويت همگروه است و در گروه دوم رقابت ها تيم هاى ازبكستان، تايوان، سنگاپور و هنگ كنگ حضور دارند.در ديدار سوم ملى پوشان تيم واترپلو ايران بايستى به مصاف تيم كويت بروند.
كواكوويچ : با اعتماد به نفس بالا مى بريم
نون كواكوويچ سرمربى كروات تيم ملى ايران بعد از پيروزى تيم ايران در اين دوره از رقابت ها مى گويد: «خوشبختانه ملى پوشان ايران قبل از شروع رقابت ها با حضور در اردوهاى برون مرزى به خودباورى رسيده بودند و اين اعتماد به نفس باعث پيروزى هاى تيم ملى ايران در اين دوره از رقابت ها شد و بايد گفته شود ما اين ۲ تيم را قدرتمندانه شكست داديم و اميدوارم با اين شرايطى كه بازيكنان تيم ملى دارند بتوانيم قهرمان اين دوره از رقابت ها بشويم.اين در حالى است كه ملى پوشان تيم شيرجه ايران هم از روز سه شنبه مسابقه هاى خود را در پنجمين دوره رقابت هاى واترپلو قهرمانى رده هاى سنى آسيا شروع مى كنند.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.