کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:اخبار و مقالات ورزشی ،مطالب پیشین
FARSI FORUM ایران گفتگو > > اخبار و مفالات ورزشی
صفحات 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
iran-goftogoo
مورزمو؛ قهرمانی که با بقیه قهرمان ها فرق دارد

دامنه تدابیر امنیتی که پس از کشف دو بمب در لندن و حمله به فرودگاه گلاسکو در اسکاتلند آغاز شده، به ویمبلدون هم کشیده شد. از دیروز در اطراف ورزشگاه در مقابل درهای ورودی بلوکهای بزرگ بتونی گذشته اند تا خدای نکرده کسی هوس نکند با اتومبیلش حمله انتحاری انجام دهد و برای همه دردسر درست کند. از آن گذشته روند بازرسی کیفها هنگام ورود شدیدتر شده و صفها طولانی تر. در داخل هم ماموران انتظامی باشگاه جای خود را به افسران مسلح پلیس داده اند.

امروز صبح مراسم ورود من به ویمبلدون که همیشه یکی دو دقیقه کار داشت، حدود 30 دقیقه طول کشید. نمی دانم ریخت من چطوری است که کارم همیشه گره می خورد. امروز یک دربان کیفم را گشت وقتی راه افتادم یک مامور پلیس جلو آمد و خیلی جدی از من خواست که کیفم را دوباره بگردد. خواستم به کارت خبرنگاری با اسم بی بی سی که از گردنم آویزان است اشاره کنم و اعتراضکی هم بکنم اما دیدم بعضی جاها جای خیلی کارها نیست. تسلیم شدم.

پارسال هم که چند ماهی در دفتر بی بی سی در واشنگتن کار می کردم هر بار که با هواپیما در داخل آمریکا سفر می کردم، پس از اینکه مثل بچه آدم قاطی بقیه مسافرها بازرسی و از داخل دستگاه رد می شدم، پلیسی با لبخند جلو می آمد و مژده می داد که من را برای بازرسی مجدد انتخاب کرده اند. روی صندلی می نشاندنم و می گفتند پاهایت را بالا بگیر تا بتوانند به راحتی در اعماق بدنم به کند و کاو بپردازند. تجربه بسیار شیرینی بود، جای همه دوستان خالی.

ساعتی پیش هم که برای دود کردن سیگار به بیرون از ساختمان خبرنگاران رفته بودم دیدم دو مامور پلیس، یک زن و یک مرد، که هرکدام سلاح اتوماتیکی از خودشان گنده تر در دست داشتند، به من خیره شده اند و قدم زنان به طرفم می آیند. چون حوصله دردسر زیادی ندارم سیگارم را روشن نکرده خاموش کردم و به داخل اتاق برگشتم. البته این بیچاره ها گناهی ندارند. مار گزیده از طناب سیاه و سفید هم می ترسد. فکر می کنم که مساله چشم و ابروی مشکی و پوست سبزه بنده است که باید به خاطرش همواره خداوند را شکر گویم.

امیدوارم که این چند روز باقیمانده هم در ویمبلدون بخیر بگذرد و بنده صحیح و سالم سر کارم برگردم.

قهرمان خوش اخلاق

شکست برای هر انسانی ضربه سنگینی است، در هر حدی که باشد، چون نه تنها دستیابی به هدف او را مشکل تر یا غیرممکن می کند، بلکه در هر حال شکست خوردن خجالت دارد. هرکس هم که بگوید اینطور نیست تعارف می کند. اما سنگین ترین ضربه در شکست، برای قهرمانی است که در اوج قرار دارد و اصلا به فکرش هم نمی رسد که می تواند شکست بخورد، آنهم در مقابل حریفی که چندان رویش حساب نمی کند.

این بلائی بود که امروز بر سر آملی مورزمو، قهرمان فرانسوی زنان ویمبلدون آمد. او که سه مسابقه قبلی خود را به آسانی آب خوردن برده بود و همه فکر می کردند که دست کم به نیمه نهائی خواهد رسید، امروز از نیکول وایدسووا نفر دهم رده بندی جهانی از جمهوری چک شکست خورد و تا سال آینده با ویمبلدون خداحافظی کرد.

شک نیست که این شکست بر آملی خیلی گران آمد. هم این که نتوانست از مقام قهرمانی خود به خوبی دفاع کند و هم اینکه در مقابل کسی شکست خورد که دست کم روی کاغذ از او ضعیفتر بود. اما نحوه ای که او این شکست را پذیرا شد نشان داد که فرق یک قهرمان با دیگران در چیست.

مورزمو در مصاحبه مطبوعاتی خود پس از شکست تلخش از وایدسووا، پس از تجلیل فراوان از حریف پیروزش، به علل شکست خود پرداخت و با صراحت اعتراف کرد که در ست آخر مسابقه اعتماد به نفس خود را از دست داد و اشتباهات فراوانی که مرتکب شد، باعت شکستش شد. او گفت در آینده سعی خواهد کرد بیشتر و جدی تر تمرین کند تا دیگر اینطور غیرمنتظره شکست نخورد.

نه گریه، نه زاری و نه گوشه و کنایه به حریف. بیخود نیست که تمام بازیکنان حرفه ای به مورزمو احترام می گذارند و دیگرانی را که فقط خوبیهای خود را می بینند، داخل آدم حساب نمی کنند.

iran-goftogoo
از گوشه و کنار جهان فوتبال

در چارچوب مسابقات فوتبال قهرمانی آمریکا، کوپا آمریکا، تیم ملی پرو موفق شد با کسب تساوی ۲ بر ۲ در مقابل بولیوی، مقام خود را در رده دوم جدول گروه A حفظ کند. صدرنشین این گروه با پنج امتیاز از سه بازی، تیم ملی فوتبال ونزوئلاست که در مقابل اروگوئه به تساوی صفر بر صفر دست یافت.

کوپا آمریکا

در چارچوب مسابقات فوتبال قهرمانی آمریکا، کوپا آمریکا، تیم ملی پرو موفق شد با کسب تساوی ۲ بر ۲ در مقابل بولیوی، مقام خود را در رده دوم جدول گروه A حفظ کند. صدرنشین این گروه با پنج امتیاز از سه بازی، تیم ملی فوتبال ونزوئلاست که در مقابل اروگوئه به تساوی صفر بر صفر دست یافت.

ناجی تیم ملی پرو در دیدار این تیم در مقابل بولیوی، کلاویو پیزارو، مهاجم پیشین بایرن مونیخ بود که پنج دقیقه مانده به پایان بازی، گل تساوی را برای تیمش به ثمر رساند و صعود پرو به مرحله یک چهارم نهایی را مسجل ساخت. پیزارو که در فصل آینده در خدمت باشگاه صاحب‌نام چلسی لندن است، در دقیقه ۳۴ نیز نخستین گل پرو را در این دیدار وارد دروازه حریف کرده بود. در شامگاه چهارشنبه ۴ ژوئیه در گروه B تیم ملی فوتبال مکزیک صدرنشین این گروه به مصاف شیلی خواهد رفت و تیم ملی فوتبال برزیل نیز رویاروی اکوادور قرار خواهد گرفت. دیدارهای گروه C، کلمبیا در مقابل ایالات متحده آمریکا و آرژانتین در برابر پاراگوئه نیز روز ۵ ژوئیه برگزار می‌شوند. البته در این گروه دو تیم پارگوئه و آرژانتین هر یک با کسب ۶امتیاز از ۲ بازی به مرحله یک چهارم نهایی راه یافته‌اند. با وجود این، آرژانتینیها متحمل ضربه سختی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ورزشی آلمان، هرنان کرسپو، ستاره خط حمله تیم ملی فوتبال آرژانتین و یکی از مهره‌های کلیدی این تیم به علت آسیبدیدگی قادر به انجام بازی و همراهی تیمش تا پایان رقابتهای جام کوپا آمریکا نخواهد بود. ناگفته نماند که کرسپو تا کنون ۳۵ گل برای آرژانتین به ثمر رسانده و در رده‌بندی بهترین گلزنانان تیم ملی آرژانتین با ۱ گل بیشتر از دیئگو مارادونا در مکان دوم قرار دارد. رکوردار گلزنی در بین ملی‌پوشان آرژانتین گابریئل باتیستوتا است که که تا به حال ۵۶ گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رسانده.

اسپانیا

فرناندو تورس، مهاجم ۲۳ ساله تیم ملی فوتبال اسپانیا، در فصل آینده در پیراهن باشگاه انگلیسی لیورپول به میدان خواهد رفت. تورس که به El Niño )بچه) شهرت یافته، امروز خبر انتقالش از باشگاه آتلتیکو مادرید به لیورپول را تایید کرد. لیورپول برای به خدمت درآوردن این مهاجم جوان اسپانیایی مبلغ ۳۶ میلیون یورو به آتلتیکو مادرید پرداخت کرده است. قرارداد تورس با لیورپول به مدت ۶ سال اعتبار خواهد داشت و درآمد وی نیز بر ۱۳۵ هزار یورو در هفته بالغ خواهد شد. فرناندو تورس که از دوران نوجوانی در خدمت آتلتیکو مادرید بوده، در طی پنج فصل گذشته، بهترین گلزن این تیم محسوب می‌شده است. ناگفته نماند که سرمربیگری باشگاه لیورپول را رافا بنیتز از اسپانیا برعهده دارد و این امر در جذب شدن هر چه سریعتر تورس در تیم جدیدش، لیورپول بی‌تاثیر نخواهد بود.

آلمان

اگر چه هنوز حدود یک ماه به آغاز فصل تازه بوندسلیگا باقی مانده، اما بازار نقل و انتقالات داغ است و باشگاههای لیگ دسته اول فوتبال آلمان می‌روند که رکوردی تازه به جای بگذارند. به گزارش خبرگزاری آلمان، ۱۸ باشگاه بوندسلیگا تا کنون بیش از ۱۳۵ میلیون یورو برای خریدن مجموعا ۱۲۴ بازیکنان جدید خرج کرده‌اند. بیشترین مبلغی که باشگاههای لیگ دسته اول آلمان برای به خدمت درآوردن چهره‌های تازه صرف کرده بودند، در فصل ۲۰۰۱/۲۰۰۲ میلادی بود که بر ۱۴۷ میلیون یورو بالغ می‌شد. البته تا آغاز فصل هنوز چند هفته‌ای باقی است و شکستن این رکورد چندان دور از انتظار نخواهد بود. جالب توجه آنکه بیش از نیمی از مبلغی را که تا کنون برای خرید بازیکنان جدید صرف شده، باشگاه بایرن مونیخ پرداخت کرده است. مونیخی‌ها که در فصل گذشته چهره ناموفقی از خود نشان داده و با کسب مقام چهارم جدول، پس از مدتها از راهیابی به دور نهایی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا محروم ماندند، نزدیک به ۷۰ میلیون یورو خرج بازیکنان جدید و تازه نفس کرده‌اند. مسئولان مونیخ در ازای انتقال فرانک ریبری، هافبک ۲۴ ساله تیم ملی فرانسه از المپیک مارسی به بایرن مونیخ، ۲۵ میلیون یورو پرداخت کردند. جالب توجه آنکه در مقابل، تیم اشتوتگارت، قهرمان فصل گذشته بوندسلیگا تا کنون تنها ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو برای تقویت کادر پرسنلی خود خرج کرده است. اگر چه برخی از کارشناسان معتقدند که بایرن مونیخ با آوردن چهره‌هایی پرتوان و صاحبنام چون فرانک ریبری از فرانسه، لوکا تونی از ایتالیا، زه روبرتو از برزیل و میروسلاو کلوزه از باشگاه وردر برمن، حاصل سرمایه‌گذاریهای خود را خواهد گرفت، اما شماری از صاحبنظران بر این تصورند که بایرن مونیخ هنوز راه دشواری در پیش دارد و باید از یکایک ستارگان جدیدش تیم منسجم بسازد.

iran-goftogoo
توقف اروگوئه مقابل ونزوئلا در جام کوپا

رقابتهای فوتبال جام قهرمانی آمریکای جنوبی (کوپا آمریکا) سه شنبه شب با برگزاری دو دیدارپیگیری شد.دراین دیدارها که از گروه اول برگزارشد، اروگوئه که چهارده بارعنوان قهرمانی این رقابتها را در کارنامه خود دارد، مقابل ونزوئلا، میزبان رقابتها با تساوی بدون گل متوقف شد.در دیگر دیدار نیز دو تیم پرو و بولیوی به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه تساوی دو بر دو پایان یافت.در ادامه این رقابتها، امشب دو دیدار دیگر از گروه دوم برگزار مۡی شود، که طی آن مکزیک با شیلی و برزیل با اکوادور دیدار می کنند.

ایران گفتگو "روی
سوچی میزبان المپیک زمستانی 2014

شهر سیاحتی سوچی روسیه با پیشی گرفتن از شهر پیونگ چانگ کره جنوبی به عنوان میزان المپیک زمستانی سال 2014 انتخاب شده است.

این نتیجه از سوی ژاک روگه رئیس کمیته بین المللی المپیک پس از رای گیری در نشست این کمیته در گواتمالا اعلام شد.

در دورهای پیشین رای گیری، شهر سالزبرگ اتریش، که امید سوم میزبانی بود، حذف شد.

روسای جمهور هر سه کشور نامزد میزبانی المپیک زمستانی 2014 در نشست روز چهارشنبه شرکت کردند تا برای کسب نامزدی تلاش کنند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، که خود اهل ورزش اسکی است، گفت که در المپیک سوچی 70 درصد ورزشکاران با حداکثر پنج دقیقه پیاده روی به محل مسابقات می رسند بنابراین مشکل ترافیک وجود نخواهد داشت.

این شهر سیاحتی در ساحل دریای سیاه از یک طرف از هوای بهاری بهره مند است اما از طرف دیگر به هوای سرد زمستانی در کوه های کراسنایا پولیانا در همان نزدیکی که به گفته آقای پوتین وجود برف را تضمین خواهد کرد دسترسی دارد.

وی گفت: "ورزش های زمستانی در روسیه پرطرفدار هستند و ورزشکاران ما برنده رقابت های زیادی شده اند و خدمات بزرگی به جنبش المپیک هدیه کرده اند."

"اما ما هرگز افتخار میزبانی بازی های المپیک زمستانی را نداشته ایم. می دانید ما می توانیم رقابت های ورزشی را به یک نمایش واقعی بدل کنیم و در این کار مهارت داریم."

برای سالزبرگ و پیونگ چانگ این دومین شکست پیاپی بود. هر دو شهر قبلا در رقابت برای کسب نامزدی المپیک زمستانی 2010 که به شهر ونکوور کانادا رسید بازنده شده بودند.

بیستمین دوره بازی های المپیک زمستانی در سال 2006 در شهر تورین ایتالیا برگزار شده بود که با قهرمانی آلمان پایان یافت.
iran-goftogoo
سوچی گوی سبقت را از پیونگ چانگ ربود

user posted image

سوچی ۲۰۱۴

در مرحله دوم رای گیری کمیته بین المللی المپیک در مورد محل برگزاری بازیهای المپیک زمساتنی ۲۰۱۴ شهر سوچی در جنوب روسیه با ۵۱ رای موافق در مقابل ۴۷ رای مخالف گوی سبقت را از پیونگ چانگ در کره جنوبی ربود.

این تصمیم در شب پنج‌شنبه ۵ ژوئن در کشور گواتمالا از سوی مجمع عمومی کمیته بین‌المللی المپیک اتخاذ شد . تصمیمی که در پی آن هزاران هوادار برگزاری این بازی‌ها در سوچی تا پاسی از شب به جشن و پایکوبی پرداختند.

user posted image
غریو شادی در سوچی این بازی ها طبق برنامه از هفتم تا بیست‌وسوم فوریه ۲۰۱۴ برگزار خواهند شد

دردور اول انتخابات شهر سالتسبورگ در اتریش که سابقه درخشانی در برگزاری بازی های زمستانی دارد از گردونه رآی گیری حذف شده بود .با حذف سالز‌بورگ شانس شهر مونیخ در کسب میزبانی این مساقات در سال ۲۰۱۸ افزایش می‌یابد. گفتنی است که المپیک زمستانی ۲۰۱۰ در ونکور کانادا برگزار خواهند شد.

user posted image
سوچی در زمستان

سوچی شهری با جمعیتی حدود ۳۳۰ هزار نفر در جنوب روسیه ودر ساحل دریای سیاه است . این شهردرمنطقه کراسنودار قراردارد و با سابقه تاریخی ۱۵ قرنی خود هر ساله پذیرای بیش از چهار میلیون گردشگر است . قرار است برای برگزاری دوازدهمین دور بازی ها مجموعا یازده مجموعه ورزشی با هزینه ای بالغ بر دوازده میلیارد دلار در این شهر و چهل کیلومتر آنطرف‌تر در قفقاز‌ ‌احداث شوند که البته همگی تا این لحظه در حد طراحی رایانه‌ای هستند.همچنین قرار است ورزشکاران در دو دهکده ورزشی که حدودا پنجاه کیلومتر از هم فاصله دارند، اسکان داده شوند. غیر از مسابقات اسکی بقیه رشته ها قرار است در مناطق کوهستانی برگزار شوند که از محل اسکان ورزشکاران حدود پانزده دقیقه فاصله دارند.

سوچی برنامه‌ی حساب شده و قابل توجهی در پیش دارد

ژاک روژه، رییس کمیته بین‌المللی المپیک هم در مراسم انتخاب میزبان این رقابت‌ها در گواتمالا گفت: سوچی برنامه‌ی حساب شده و قابل توجهی در پیش دارد. خبر انتخاب سوچی که پس از المپیک تابستانی ۱۹۸۰ میلادی در اتحاد جماهیر شوروی سابق اولین رویداد مهم ورزشی با ابعاد جهانی در روسیه به شمار می‌آید، از نظر بسیاری از کارشناسان نقطه عطفی در القای نیرویی جدید در جهت بازیلبی پرستیژ گذشته روسیه است. دیمیتری چرنیچنکو، مدیر تبلیغات شهر سوچی معتقد است: این تصمیم یک لحظه کلیدی در تاریخ روسیه است. وی گفته است: «برگزاری هر چه بهتر این مسابقات به روسیه کمک خواهند کرد تا مردمسالاری نوپای خود را هرچه بیشتر تحکیم ببخشد.»

user posted image
نمایی از شهر سوچی

استفاده‌ی از انتخاب سوچی برای تبلیغ سیاسی

ولادیمیر پوتین که این خبر مسرت‌بخش را در راه بازگشت از مجمع عمومی المپیک به مسکو، تلفنی در هواپیما شنید، در این مودر چنین اظهار نظر کرد: سوچی بهترین تبلیغ است‌.‌ در ساحل تابستان داریم و در کوهستان زمستان ، قطعا برف هم وجود خواهد داشت.

اینگو منتویفل رئیس بخش آنلاین روسی دویچه وله معتقد است: «در حالیکه سیاست های پوتین در سطح بین‌المللی و داخلی در معرض انتقاد شدید قرار دارند،انتخاب سوچی می‌تواند بازگرداننده‌ی پرستیژ سیاسی برای پوتین و کابینه‌اش باشد.»

در حالی‌که ماهیت دموکراتیک انتخابات مجلس روسیه در دسامبر ۲۰۰۷ و به دنبال آن انتخابات ریاست جمهوری در مارس ۲۰۰۸ زیر سؤال است تصمیم گرفته‌شده در گوتمالا می‌تواند محبوبیت حزب حاکم را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. انتخاب روسیه به عنوان میزبان المپیک زمستانی را می‌توان از همه بیشتر به نفع پوتین و کابینه او دانست که در واقع با درایت و نهایت استفاده از موقعیت حداکثر تلاش خود را به کاربسته و در واقع چهره سیاسی روسیه را در سطح بین‌الملل تا حدی از نو آراسته‌اند.

وضعیت اقتصادی روسیه رو به بهبود است. جو جامعه در حال دگرگونی است و نسل سال‌های پس از فروپاشی شوروی، که امروز در حال به پایان رساندن تحصیلات و ورود به بازار کار است، بعید است که همچنان به قوانین دست‌و‌پاگیر و غیر دموکراتیک حال‌حاضر روسیه پایبند بماند. بر این قرار روسیه ۲۰۱۴ قطعا روسیه امروز نخواهد بود و مسلما جهانیان چهرهای بهتر از روسیه خواهند دید.

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

پس از اینکه خبرهایی درباره پیوستن فیروز کریمی به تراکتورسازی و پرویز مظلومی به استقلال اهواز منتشر شد، از اهواز خبر رسید که کریمی با مدیران استقلال اهواز به توافق رسیده و فصل آینده هم مربی این تیم خواهد بود.

حسن رودباریان، دروازه بان اول تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا، به زودی به سپاهان اصفهان می پیوندد. او جانشین آرمناک پطروسیان خواهد شد. رودباریان پیش از این در باشگاه پاس تهران بازی می کرد، اما با انتقال امتیاز این تیم به باشگاه همدانی قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرد.

گفته می شود حسین کعبی از تیم لس آنجلس گلکسی آمریکا هم پیشنهاد داشت و می توانست همبازی دیوید بکام شود، اما او از همان ابتدا لسترسیتی را انتخاب کرده بود و خبر مذاکراتش با ویگان هم صحت نداشته است.

موج انحلال تیم های ورزشی همچنان ادامه دارد. پس از انحلال تیم های ورزشی پاس تهران و گل گهر سیرجان، نوبت به پیکان رسید و تیم بسکتبال پیکان هم منحل شد. گفته می شود ظرف روزهای دیگر چند تیم دیگر هم منحل می شوند.

به نوشته روزنامه اسپانیایی "دیاریو اسپورت"، رئال مادرید سه بازیکن برزیلی خود را در لیست فروش قرار داده است. مارسلو، خولیو باپتیستا و سیسینیو بازیکنانی هستند که می توانند رئال را ترک کنند. باپتیستا این فصل به صورت قرضی در آرسنال بازی می کرد.

خبرگزاری مهر گزارش داده در حالی که مسئولان باشگاه سپاهان برای صدور رضایتنامه حمید شفیعی خواستار ۱۲۰ میلیون تومان شده اند، مسئولان استقلال تنها حاضر به پرداخت ۷۰ میلیون تومان هستند. حمید شفیعی از جمله بازیکنانی است که لوکا بوناچیچ، سرمربی کروات تیم فوتبال سپاهان، روی او نظر ندارد. در همین ارتباط مسئولان باشگاه سپاهان مذاکره با باشگاه های مختلف را برای انتقال شفیعی آغاز کرده اند که یکی از این باشگاه استقلال تهران است.

بالاخره برای جبرئیل سیسه مشتری پیدا شد و لیورپول می تواند از دست این بازیکن خلاص شود. به نوشته روزنامه دیلی میل سیسه به وستهام منتقل خواهد شد. بولتون و منچسترسیتی هم این بازیکن فرانسوی را می خواستند اما سیسه به وستهام می رود تا جانشین ته وس شود.
iran-goftogoo
همه چیز زیر سر انگلیسهاست

بالاخره پس از 11 روز اتفاقی غیرمنتظره در ویمبلدون افتاد. ژوستین انان قهرمان زنان جهان در مقابل کسی شکست خورد که، با تکبر خاصی که دارد، شاید تا قبل از این مسابقه جواب سلامش را هم نمی داد. ماریون بارتولی نفر نوزدهم جهان که حتی در کشور خود، فرانسه، هم تنها نفر سوم است، قهرمان بلژیکی را با چنان قدرتی شکست داد که تمام تماشاگران در زمین مرکزی ویمبلدون بپاخاستند و دقایقی او را تشویق کردند.

جالب اینجاست که در نیمه اول مسابقه که انان از حریف جلو بود، چنان نگاههای تحقیرآمیزی به او می کرد و مرتب مشت گره کرده خود را حواله اش می داد، که من بی رگ خونسرد هم اگر جای ماریون بودم، دو تا ناسزا نثارش می کردم. اما او به آرامی تحمل کرد و بعد که خوردش کرد با مهربانی دستش را فشرد و بغلش کرد. دیدنی تر از همه قیافه والتر، پدر ماریون، بود که از هیجان در آستانه سکته کردن بود. والتر بارتولی خودش پزشک است اما کار و زندگیش را رها کرده و مربی دخترش شده است.

تغییر بازی ماریون در نیمه ست دوم و روحیه و نیروی عجیبی که یکباره بدست آورد همه را تعجب زده کرد، اما او پس از مسابقه رازش را فاش کرد. او پس از پایان مسابقه گفت زمانی که فکر می کرد بازی را باخته است ناگهان در میان تماشاچیان چشمش به پیرس برازنان، بازیکن نقش جیمزباند مامور مخفی انگلیسی، افتاد و نیروئی تازه پیدا کرد. او با التماس در تلویزیون از جیمزباند خواست که فردا هم به ویمبلدون بیاید تا او بتواند در فینال ونوس ویلیامز را هم شکست دهد و قهرمان شود. البته ساعتی بعد باند از طریق یکی از خبرنگاران پاسخ داد که فردا مجبور است به یک عروسی برود، اما در ویمبلدون حضور معنوی خواهد داشت.

ما را بگو که تابحال فکر می کردیم جیمزباند فیلم است. نگو که واقعی است و حتی در مسابقات تنیس هم می تواند کاری کند که قهرمان جهان در مقابل یک بازیکن گمنام شکست بخورد. حتی خودش هم که نیست حضور معنویش قرار است بازهم پارتی بازی کند. بی خود نیست که می گویند همه چیز زیر سر انگلیسها است.

پنج ساعت چسبیده به صندلی

امروز زمین شماره یک ویمبلدون صحنه یکی از زیباترین و پرهیجانترین مسابقاتی بود که من در طول این بیست و هفت هشت سالی که این مسابقات را از نزدیک دنبال می کنم شاهدش بودم. مسابقه ای که 4 ساعت و 59 دقیقه طول کشید و هر لحظه اش زیباتر از لحظه قبل بود. من که به خاطر ندارم هیچوقت برای تماشای یک مسابقه تنیس 5 ساعت از روی صندلی تکان نخورده باشم.

همزمان با این مسابقه، در زمین مرکزی 3 مسابقه انجام شد. اول رافائل نادال، توماس بردیچ از جمهوری چک را در 3 ست شکست داد. بعد راجر فدرر، در 4 ست بر خوان کارلوس فررو اسپانیائی پیروز شد و اواخر مسابقه ونوس ویلیامز و آنا ایوانوویچ بود که سرانجام مسابقه ای که صحبتش را می کردم بین نوواک جوکوویچ از صربستان و مارکوس باگداتیس قبرسی با پیروزی جوکوویچ به پایان رسید.

واقعا باید به جوکوویچ دست مریزاد گفت که توانست در دقایق پایانی این مسابقه مشکل کنترل اعصاب خود را حفظ کند و برای رویاروئی با نادال حضور خود در نیمه نهائی را تضمین کند. اما حیف است که تنها برنده را بیاد بیاوریم و درباره باگداتیس، که داستان زندگی جالبی دارد، حرفی نزنیم. البته باید اعتراف کنم که، به چشم خواهر مادری، از باگداتیس خوشم می آید چون من را به یاد بعضی از همشاگردیهای تخص در مدرسه می اندازد.

باگداتیس که 22 ساله است از 5 سالگی با پدرش که در قبرس دکان لباس فروشی دارد و دو برادر بزرگترش تنیس بازی میکرده. وقتی 13 سالش بود، پدرش که استعداد او را تشخیص داده بود، او را به مدرسه تنیسی در پاریس فرستاد. بچه 13 ساله که برای اولین بار از پدر و مادرش جدا شده بود چنان احساس غربتی در پاریس می کرده که، حالا خودش می گوید، هرشب تا صبح نمی خوابیده و در اتاقش گریه می کرده. اما همان چند ماهی که با گریه و زاری گذشت چنان ساختش که وقتی به قبرس بازگشت بازیکن شماره یک آماتور آن کشور کوچک شد.

باگداتیس در مدت کوتاهی که در تور بازیکنان حرفه ای بوده، دستاوردهای زیادی داشته. او در اولین سالی که به صورت تمام وقت داخل تور شد، تا ردیف دوازدهم جدول رده بندی جهانی بالا رفت. سال گذشته در جام آزاد استرالیا به فینال و در ویمبلدون به نیمه نهائی رسید و در طول همین دو سه سال، حدود دو میلیون دلار جایزه نقدی دریافت کرده است. از همه اینها گذشته، اخلاق و رفتار خوش و تنیس جالبی که باگداتیس بازی می کند، خیلی ها را بسویش جلب کرده و طرفداران زیادی دارد که یکیش، همانطوری که قبلا عرض کردم، بنده هستم.

انشاالله سال آینده باز هم ببینیمش و باز هم از حضورش کیف کنیم.

iran-goftogoo
امیر رضا خادم با واگذاری باشگاه پاس به همدان موافق است

امیررضا خادم، رییس كمیته تربیت بدنی و کمیسیون ورزشی مجلس ایران، بر ادامه روند خصوصی سازی باشگاههای ورزشی این کشور تاکید کرد.

امیررضا خادم در مصاحبه با به بخش فارسی بی بی سی گفت: روند واگذاری باشگاهها و تیم های دولتی به بخش خصوصی باید ادامه پیدا کند و سازمان تربیت بدنی باید برای تدوین نظام باشگاه داری اقدامات مناسبی را انجام دهد.

آقای خادم با تاکید برضرورت تدوین آیین نامه نظام باشگاه داری در ایران گفت: بر اساس برنامه چهارم توسعه، ورزش حرفه ‌ای باید از‪ ۱۰۰‬درصد و ورزش قهرمانی ‪ ۵۰‬درصد خودكفا شود و به کمک های دولتی وابسته نباشد.

با این حال واگذاری و خرید و فروش باشگاههای ورزشی منتقدانی هم دارد، مخصوصا واگذاری باشگاه پاس تهران به شهر همدان مدتی است که در ایران موضوع مورد بحث محافل ورزشی شده است.

آقای خادم در مورد این انتقال می گوید:

من درجایگاهی هستم که باید به عنوان یک فرد ورزشی و مسئول، واقعیت ها را ببینم، حالا حتی اگر گروهی از مردم تهران هم ناراحت شوند، ولی برای من درمرحله اول آینده تیم و نتایج مثبت آن می باشد.

به نظر من، باشگاه هایی مثل پاس که در تهران طرفداران زیادی ندارند می توانند در شهرستانها از حمایت هواداران و امکانات بهتری برخوردار شوند.

اگر همدانی ها توانایی و امکانات کافی برای نگهداری این تیم را داشته باشند، با انتقال آن موافق هستم. اما باز تاکید می کنم که باید این تیم ها به شهرستانهایی منتقل شوند که ازامکانات لازم و کافی بر خوردار هستند و توانایی اداره کردن آنها را هم داشته باشند.
ما در تهران دو تیم پر طرفدار استقلال و پرسپولیس را داریم و فکر می کنم دیگر تیمها به غیر از کارمندان و اطرافیانشان، طرفدارزیادی نداشته باشند.

گفتگوی امیر رضا خادم رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس با بخش فارسی بی بی سی

اما گروهی با واگذاری این باشگاهها مخالف هستند؟

طبیعی است که گروهی مخالف فروش باشگاه ها و گروهی موافق با این کار باشند، ولی این واقعیت را باید قبول کرد که برای بقای این باشگاه ها باید آنها را به بخش خصوصی واگذار کرد، چرا که دولت در دراز مدت نمی تواند ازعهده هزینه های آنها بر آید.

حالا این انتقالات یکی یکی دارد اتفاق می افتد، امروز نوبت پاس است و فردا ممکن است نوبت پرسپولیس و استقلال هم برسد واین کار به نفع ورزش کشور است.

به نظر من این انتقالات می تواند به غیراز تاثیرات ورزشی، تاثیرات اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی خوبی هم برای آن شهرها داشته باشد.

با توجه به نتایج ضعیفی که پرسپولیس و استقلال در لیگ گذشته گرفتند، مشکل اصلی این تیم ها را درچی می بینید؟

طبق مصوبات دولت، این دو تیم دو تیم دولتی هستند و در شرایط حاضر هم دولت باید به طور مستقیم از این تیم ها حمایت کند، اما متا سفانه در سالهای گذشته، بدلیل اینکه این تیمها مدیریت ثابتی نداشته اند، فراز و فرود های زیادی را پشت سر گذاشتند و همین امر باعث شده که این دو تیم افت داشته باشند و طرفداران بیشمار این تیمها هم ابراز نارضایتی کنند.

گویا شما موافق واگذاری این دو تیم به بخش خصوصی هستید؟

بنظرمن باید شرایطی بوجود بیاید که امکان واگذاری این دو تیم به بخش خصوصی که توان نگهداری و موفقیت آنهارا داشته باشند فراهم شود، البته انها متعلق به شهر تهران هستند و باید در تهران باقی بمانند.

سه سال پیش طرح خصوصی سازی ورزش ایران توسط مجلس تصویب شد، چقدر این طرح مورد اجرا قرار گرفته؟

براساس ماده 117 قانون برنامه پنج ساله چهارم تصریح شده است که درپایان این پنج سال کل ورزش کشور در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد و خودگردان باشد و پنجاه درصد ورزش قهرمانی هم خصوصی شود. اما الان نزدیک به سه سال از این پنج سال گذشته است ولی به نظر می رسد که کار جدی در این مورد نشده است.

شما به عنوان رئیس كمیته‌ تربیت بدنی مجلس چه اقدامی در این مورد کرده اید؟

ما ازیک سال پیش در مجلس دنبال این بوده ایم که سازمان تربیت بدنی را مجاب کنیم که نظام باشگاه داری کشور را هرچه زودترتدوین کند تا بر اساس آن ورزش کشور به سمت خصوصی سازی پیش برود. البته مسئولین سازمان تربیت بدنی می گویند که این طرح آماده شده و قرار است در دولت مطرح شود، اما متاسفانه تا كنون اقدامی در این مورد صورت نگرفته است.

فکر می کنید مشکل ورزش ایران با واگذاری باشگاهها به بخش خصوصی برطرف خواهد شد؟

به ورزش حرفه ای ما نمی شود "حرفه ای" گفت و باید گفت ورزش دولتی، هنوز خیلی مشکل دارد، اما باشگاههای ما برای حرفه ای شدن ابتدا باید به سمت خصوصی سازی پیش بروند و ما می بینیم که در تمام کشورهای پیشرفته در ورزش، آنهایی موفق ترند که دارای باشگاه های خصوصی هستند.
iran-goftogoo
صعود برزیل و مکزیک به مرحله بعد جام کوپا

رقابتهای فوتبال جام قهرمانی آمریکای جنوبی (کوپا آمریکا) چهارشنبه شب با پیروزی برزیل و توقف مکزیک پیگیری شد.

دراین دیدارها که از گروه دوم برگزار شد، تیم برزيل مدافع عنوان قهرمانی این رقابتها با تک گل دقيقه ‪ 54‬روبينيو که از روی نقطه پنالتی بدست آمد، موفق شد اكوادور را شکست دهد.

در دیگر دیدار نیز تیم مکزیک که در بازی نخست خود موفق شده بود برزیل را با دو گل شکست دهد، مقابل شیلی با تساوی بدون گل متوقف شد.

در پایان رقابتهای این گروه تیم های مکزیک با 7 امتیاز و برزیل با 6 امتیاز به مرحله بعد صعود کردند.

در ادامه این رقابتها، امشب از گروه سه دو دیدار برگزار می شود که طی آن تیم های کلمبیا با آمریکا و آرژانتین با پاراگوئه دیدار می کنند.

در این گروه آرژانتين و پاراگوئه در حالی به دیدار حریفانشان می روند که با کسب 6 امتیاز از دو بازی صعود خود را قطعی کرده اند و آمریکا و کلمبیا با دو شکست شانسی برای صعود ندارند.

جام قهرمانی فوتبال آمریکای جنوبی از روز بیست و ششم ژوئن آغاز شده و تا پانزدهم ژوئیه ادامه خواهد داشت.

اولین دوره این مسابقات در ژوئیه سال ۱۹۱۶ میلادی - و به عنوان بخشی از مراسم بزرگداشت صدمین سالگرد استقلال آرژانتین - برگزار شد.

گروه بندی مسابقات به شرح زیر است:

گروه اول: ونزوئلا، اروگوئه، پرو و بولیوى
گروه دوم: برزیل، اكوادور، شیلى و مكزیک
گروه سوم: آرژانتین، پاراگوئه، كلمبیا و امریكا

iran-goftogoo
حذف انین و رادیک در ویمبلدون

بازیهای روز جمعه ویمبلدون با یک شگفتی بزرگ همراه بود.

جاستین انین، تنیس باز شماره یک جهان، در دیدار نزدیک مغلوب ماریون بارتولی، تنیس باز فرانسوی شد تا ناکامی این قهرمان جهان در ویمبلدون ادامه داشته باشد.

بارتولی، که در رده بندی بهترین تنیس بازان زن جهان مکانی بهتر از هجدهم ندارد و تنیس را با سبکی متفاوت از بقیه تنیس بازان بازی می کند، ست اول را مطابق انتظار همگان با نتیجه 6 بر یک به انین واگذار کرد.

اما از ست دوم ورق برگشت. بارتولی ابتدا 7 بر 5 قهرمان جهان را برد و در ست آخر به راحتی و با نتیجه 6 بر یک شانس شماره یک قهرمانی را از دور مسابقات حذف کرد.

در سوی دیگر جدول ونوس ویلیامز که با حذف کردن ماریا شاراپووا و اسوتلانا کوزنتسووا، بهترین روس های حاضر در جام، نشان داده بود که بار دیگر به سطح آمادگی رسیده، آنا ایوانوویچ صرب را هم در دو ست شکست داد تا نشان دهد قصد دارد برای چهارمین بار قهرمان ویمبلدون شود.

ونوس پیش از این در سالهای 2000، 2001 و 2005 قهرمان این مسابقات شده و برای چهارمین قهرمانی باید بارتولی فرانسوی را شکست دهد.

اما روز جمعه در بخش مردان، بازیهای مرحله یک چهار نهایی برگزار شد و چهار تنیس باز برتر شناخته شدند.

راجر فدرر سوئیسی، قهرمان سه سال اخیر این مسابقات، 3 بر یک خوان کارلوس فررو را برد تا فررو اولین کسی باشد که می تواند یک ست از قهرمان سوئیسی بگیرد.

اما اندی رادیک، تنیس باز شماره 3 جهان، نتوانست حریف ریچارد گاسکوئت فرانسوی شود. رادیک در حالی که دو ست اول را برده بود، سه ست پشت سر هم باخت تا گاسکوئت شانس خود را برای شکست دادن فدرر آزمایش کند.

در سوی دیگر جدول رافائل نادال این بار با زحمت کمتر و در سه ست متوالی توماس بردیچ از جمهوری چک را برد تا کماکان بزرگترین خطر برای قهرمانی فدرر باشد.

نادال در مرحله نیمه نهایی باید با نوواک یوکوویچ، تنیس باز شماره 4 جهان از صربستان، روبرو شود. یوکوویچ روز جمعه مارکوس باگداتیس قبرسی را در دیداری نفس گیر که 5 ساعت طول کشید، برد.

iran-goftogoo
تور دو فرانس از لندن شروع شد

user posted image
مراسم افتتاحیه نود و چهارمین دوره تور دو فرانس عصر جمعه در میدان ترافالگار لندن برگزار شد

شهر لندن روزهای شنبه و یکشنبه میزبان تور دو فرانس، مسابقات تور دوچرخه سواری فرانسه، است.

این نخستین بار است که این مسابقات از لندن آغاز می شود. گرچه پیش از این دو بار دیگر بخشی از مسیر تور دو فرانس در لندن طی شده بود.

عصر جمعه جشن افتتاح این دوره از رقابتها در میدان ترافالگار در مرکز لندن برگزار شد.

کن لیونیگستون، شهردار لندن، گفت این بزرگترین اتفاق ورزشی در لندن پیش از برگزاری رقابتهای المپیک سال 2012 در لندن است.

مرحله مقدماتی این رقابتها روز شنبه با طی مسیر 7.9 ‬کیلومتری از خیابان وایت هال در کنار میدان ترافالگار آغاز و پس از گذشتن از مقابل پارلمان، کاخ باکینگهام و هاید پارک، در بلوار مال در حد فاصل کاخ باکینگهام و میدان ترافالگار پایان می یابد.

در نود و چهارمین رقابتهای تور دو فرانس ‪ ۱۸۹‬دوچرخه سوار مسیر ‪۳۵۷۰‬ کیلومتری آن را در ‪ ۲۰‬ مرحله رکاب می زنند.

روز یکشنبه نیز مرحله اول این رقابتها از بلوار مال در لندن آغاز شده و با گذشتن از محله گرینویچ با طی مسافت ‪ ۲۰۳‬کیلومتری در کانتربوری در استان کنت خاتمه می یابد.

در ادامه، دوچرخه سواران از بندر دوور و با کشتی از طریق کانال مانش عازم بلژیک شده و از آنجا تا روز ‪ ۲۹‬ژوئیه (‪ ۷‬مرداد) برای رسیدن به مقصد نهایی این رقابتها در پاریس مسابقه می دهند.

حدود ‪ ۵‬هزار پلیس در انگلیس مراقبت و نظارت بر مسیر این مسابقه را، که همزمان با دومین سالگرد انفجارهای تروریستی متروی لندن آغاز می شود، برعهده خواهند داشت.

هر سال حدود 15 میلیون نفر با حضور در کنار جاده های مسیر مسابقات، تور دو فرانس را از نزدیک تماشا می کنند و نزدیک دو میلیارد نفر نیز این مسابقات را از طریق تلویزیون دنبال می کنند.
iran-goftogoo
راجر فدرر و رافائل نادال در فینال ویمبلدون

user posted image

رافائل نادال و راجر فدرر مثل سال گذشته و نیز اپن فرانسه به فینال ویمبلدون رسیدند

مرحله نیمه نهایی رقابتهای بخش مردان تنیس ویمبلدون روز شنبه برگزار شد و مثل سال قبل راجر فدرر و رافائل نادال به فینال بازیها راه یافتند.
این دو تنیس باز که در حال حاضر در رده بندی تنیس بازان برتر جهان در مکانهای اول و دوم جا دارند، حدود یک ماه پیش فینال مسابقات تنیس اپن فرانسه (رولان گاروس) را نیز برگزار کردند.

در مرحله نیمه نهایی راجر فدرر، نفر اول تنیس جهان و قهرمان سه سال گذشته ویمبلدون، توانست در سه ست متوالی و با نتایج 7 بر 5، 6 بر 3 و 6 بر 4 ریچارد گاسکوئت فرانسوی را شکست دهد.

در دیگر دیدار نیمه نهایی رافائل نادال اسپانیایی به دیدار نواک یوکوویچ صربس رفت. ست اول این دیدار با نتیجه 6 بر 3 به سود یوکوویچ به پایان رسید.

نادال ست دوم را 6 بر یک برد و در ست سوم هم 4 بر یک از حریفش پیش بود که یوکوویچ به دلیل مصدومیت نتوانست بازی را ادامه دهد و نادال بار دیگر به فینال ویمبلدون راه یافت.

فدرر و نادال تا به حال دوازده بار با هم روبرو شده اند که نادال 8 بار پیروز شده و فدرر هم 4 بار پیروز میدان بوده است.

اخیرا این دو در فینال رولان گاروس با هم دیدار کردند که در آن بازی نادال توانست فدرر را شکست دهد و برای سومین سال متوالی به قهرمانی اپن فرانسه برسد و فدرر را در حسرت قهرمانی اپن فرانسه بگذارد.

دیدار فینال ویمبلدون روز یکشنبه برگزار می شود.
iran-goftogoo
فرانتس بکن‌باوئر، یگانه قیصر عالم فوتبال

user posted image

فرانتس بکن‌باوئر، یکی از ستارگان بزرگ عالم فوتبال در کنار ماریو زاگالو، مربی تیم ملی فوتبال برزیل، تنها چهره‌ای است که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان سرمربی، عنوان قهرمانی جهان را کسب کرده است.

البته بکن‌باوئر از یک لحاظ دیگر حتی از زاگالو نیز پیشی گرفت و آن اینکه او توانست نه تنها میزبانی جام جهانی ۲۰۰۶ را نصیب آلمان کند، بلکه با برنامه‌ریزی دقیق و پشتکاری درخور توجه، سهم مهمی در برگزاری موفقیت‌آمیز این مسابقات و همچنین بازگشتن وجه و اعتبار از دسته رفته فوتبال آلمان داشته باشد.

بکن‌باوئر که در سال ۱۹۷۴ به عنوان کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان، هلندیها را در دیدار فینال ۲ بر ۱ شکست داده و جام جهانی را در دست گرفته بود، در سال ۱۹۹۰ هم به عنوان سرمربی تیم ملی کشورش در جام جهانی ایتالیا انتقام شکست آلمانها از آرژانتین در فینال ۱۹۸۶ را گرفت و با پیروزی ۱ بر صفر تیمش در فینال، جام جهانی را به آلمان برد.

user posted image

بکن‌باوئر (چپ) و یوهان کرویف، رقیب سرسخت هلندی وی در فینال جام جهانی1974

همانطور که اشاره شد، جام جهانی ۱۹۷۴، اوج موفقیت بکن‌باوئر بود، بازیکنی که در جامهای جهانی ۱۹۶۶ در انگلیس و ۱۹۷۰ در مکزیک هم خوش درخشیده بود، اما از کسب عنوان محروم مانده بود. البته در جام جهانی ۱۹۶۶ در انگلیس، بکن‌باوئر با آلمان به عنوان نایب قهرمانی جهان دسته یافته و در سال ۱۹۷۰ نیز مقام سوم را کسب کرده بود.

بسیاری از کارشناسان فوتبال دیدار نیمه نهایی آلمان در برابر ایتالیا در این دوره را بازی قرن می‌دانند؛ دیداری که در وقت اضافه ۴ بر ۳ به سود ایتالیا خاتمه یافت. در این دیدار بکن‌باوئر که یکی از مهره‌های کلیدی تیم آلمان محسوب می‌شد، علیرغم آسیب‌دیدگی شدید استخوان ترقوه‌اش به بازی ادامه داد.

این ستاره بزرگ که از دید بسیاریها، هنوز هم بهترین، اگر نه یکی از بهترین لیبروهای تاریخ فوتبال محسوب می‌‌شود، چه در داخل میدان و چه بیرون از زمین، از نفوذ زیادی برخوردار بود و حتی نظرش را درمورد تاکتیک و ترکیب تیم به مربیان اعمال می‌‌کرد.

user posted image

بکن‌باوئر برنده توپ طلایی سال ۷۶ به عنوان بهترین بازیکن بکن‌باوئر بزرگترین

موفقیتهایش را در سطح باشگاهی با بایرن مونیخ جشن گرفته و در طول ۱۲ سالی که در خدمت این باشگاه بوده، پنج بار قهرمان بوندسلیگا، چهار بار قهرمان جام حذفی آلمان و سه بار پیاپی هم قهرمان جام قهرمانان باشگاههای اروپا شد.

او مجموعا ۱۰۳ بازی برای تیم ملی فوتبال آلمان انجام داده و ۵۰ بار هم به عنوان کاپیتان، این تیم را هدایت کرده، اگر چه بکن‌باوئر بدون داشتن بازوبند کاپیتانی هم یکی از راهبران بی قید و شرط در میدان محسوب می‌‌شده و به همین خاطر به قیصر شهرت پیدا کرده است.

user posted image
بکن‌باور، قیصر باصلابت میدان

بکن‌باوئر پس از اینکه چند سالی در خدمت باشگاه کاسموس نیویورک بود و در لیگ حرفه‌ای آمریکا توپ زد، به آلمان بازگشت و در اوایل دهه هشتاد میلادی در باشگاه هامبورگ به فعالیتهای حرفه‌ای خود خاتمه داد، اما همچنان به فوتبال وفادار ماند و فصل تازه ای را شروع کرد.

در سال ۱۹۸۴، بکن‌باوئر سرمربیگری تیم ملی فوتبال آلمان را که دورانی بحرانی را می‌‌گذراند برعهده گرفت، البته بدون داشتن مدرکی در این عرصه. خودش هم هیچ لزومی در این نمی‌دید که دوره‌ای را بگذراند و در جواب منتقدان دائم می‌‌گفت: «استادان دانشکده ورزش می‌‌خواهند مثلا چه به من یاد بدهند؟!»

تیم ملی فوتبال آلمان تحت سرمربیگری بکن‌باوئر دو بار پیاپی به فینال جام جهانی راه پیدا کرد: اولین بار در سال ۱۹۸۶ در مکزیک که آلمان ۳ بر ۲ از آرژانتین شکست خورد و دومین بار در سال ۱۹۹۰، باز هم در برابر آرژانتین که این بار آلمان پیروز میدان را ترک کرد و برای سومین بار عنوان قهرمانی جهان را بدست آورد.

user posted image

بکن‌باوئر در میان بازیکنانش پس از کسب عنوان قهرمانی جهان در سال ۱۹۹۰

یکی از صحنه‌های به یادماندنی جام جهانی ۱۹۹۰، دقایق پس از به صدا درآمدن سوت پایان فینال و پیروزی آلمان بود. در حالیکه بازیکنان آلمان لحظه‌ای آرام و قرار نداشتند و با شادی بی‌حسابی این پیروزی را جشن می‌گرفتند، بکن‌باوئر با چهره‌ای متفکر به تنهایی بر روی چمن استادیوم المپیک رم، مشغول قدم زدن بود.

بکن‌باوئر خود درباره این تصویر خاطرانگیز سال ۱۹۹۰ می‌گوید: «من به‌شدت تحت تاثیر قرار گرفته بودم، اما دوست داشتم که در آن لحظه تنها باشم و این فصل از فعالیتم را ببندم. در واقع این آخرین بازی من به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بود و آن لحظه هم به نوعی، لحظه‌ای بود که می‌توانستم و باید از این مقام خداحافظی می‌کردم.»

بکن‌باوئر بعد از این موفقیت بزرگ، فصلی را به عنوان سرمربی باشگاه فرانسوی المپیک مارسی تجربه کرد و در اواسط دهه نود میلادی نیز دورانی را به عنوان سرمربی باشگاه پرآوازه بایرن مونیخ گذارند. کسب عنوان قهرمانی بوندسلیگا در سال ۱۹۹۴ و کسب عنوان قهرمانی جام یوفا در سال ۱۹۹۶ موفقیتهای بکن‌باوئر در آن سالها بوده‌اند.

این ستاره بزرگ، اگر چه از آن پس، دیگر به عنوان سرمربی قدم به میدان نگذاشت، اما پیوندش با فوتبال همواره ادامه یافته و تنگاتنگ بوده است.

user posted image

موفقیت بکن‌باوئر در میزبانی برگزاری جام جهانی ۲۰۰۶ در آلمان

در سال ۱۹۹۸، بکن‌باوئر به عنوان نایب‌رئیس فدارسیون فوتبال آلمان برگزیده شد و یکی از اهداف مهمی که او پس از انتصاب به این مقام دنبال می‌کرد، انتخاب شدن آلمان به عنوان میزبان برگزاری جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ بود. هدفی که بکن‌باوئر با تلاش و پشتکار زیاد به آن دست یافت و با ایفای نقشی تعیین‌کننده در برگزاری موفقیت‌آمیز جام جهانی ۲۰۰۶، سهمی بسزا در بازگشتن وجه و اعتبار از دست رفته فوتبال آلمان داشت.

البته باید گفت که علیرغم موفقیتهای بیشماری که بکن‌باوئر در کنار میدان به عنوان سرمربی، سرپرست تیم و برنامه‌ریز کسب کرده، این قدرت و سلطه او به عنوان بازیکن در خود میدان بود که لقب قیصر را برای او به ارمغان آورد و سبب شد که او را بهترین فوتبالیست آلمان در قرن بیستم بدانند.

شهرام احدی

iran-goftogoo
پنجمین قهرمانی متوالی فدرر در ویمبلدون

user posted image
راجر فدرر با این پیروزی به رکورد پنج قهرمانی متوالی بیورن برگ در ویمبلدون رسید
راجر فدر سوئیسی با پیروزی بر رافائل نادال اسپانیایی برای پنجمین سال پیاپی به قهرمانی ویمبلدون رسید.

به این ترتیب راجر فدرر به همراه بیورن برگ رکوددار قهرمانی متوالی در مسابقات ویمبلدون شد.

فدرر در دیدار فینال برابر رافائل نادال، تنیس باز شماره دو جهان، قرار گرفت که این بازی حساس 3 ساعت و 45 دقیقه طول کشید.

در ست اول راجر فدرر ابتدا 3 بر صفر جلو افتاد، اما نادال بازی را به تساوی 5 بر 5 کشاند تا در نهایت فدرر با نتیجه 7 بر 6 پیروز شود.

در ست دوم رافائل نادال با نتیجه 6 بر 2 پیروز شد و ست سوم نیز مثل ست اول با نتیجه 7 بر 6 به سود فدرر به پایان رسید.

ست چهارم نیز با برتری 6 بر 2 رافائل نادال همراه بود تا بازی به ست پنجم کشیده شود. البته در اواخر ست چهارم نادال دردی در زانوی خود حس کرد و بازی برای دقایقی متوقف شد.

اما فدرر در ست پنجم برتری نسبی داشت و توانست با نتیجه 6 بر 2 پیروز شود و پنجمین قهرمانی خود را جشن بگیرد.

نادال در سال گذشته نیز در فینال ویمبلدون مغلوب فدرر شده بود و با این شکست بار دیگر از دستیابی به گرنداسلمی غیر از اپن فرانسه باز ماند.

نادال تا بحال سه بار قهرمان اپن فرانسه شده، ولی در دیگر گرنداسلم ها به قهرمانی نرسیده است.
iran-goftogoo
درخشش جوانان ایران در والیبال قهرمانی جهان

user posted image
تیم جوانان ایران در دومین بازی خود توانست ایتالیا، دومین حریف اروپایی اش، را 3 بر 2 شکست دهد

تیم ملی والیبال جوانان ایران با دو پیروزی متوالی بر دو تیم قدرتمند بلغارستان و ایتالیا، جام جهانی جوانان را مقتدرانه آغاز کرد.
در روز اول این مسابقات که در مراکش برگزار می شود تیم ایران موفق شد با نتیجه سه بر صفر تیم بلغارستان، قهرمان اروپا، را شکست دهد.

در روز دوم نیز تیم ایران به دیدار تیم ایتالیا رفت و در یک بازی نزدیک با نتیجه 3 بر دو این تیم را نیز شکست داد تا با دو پیروزی از دو بازی در صدر جدول گروه قرار گیرد و از شانسهای اصلی صعود به مرحله بعد باشد.

در این مسابقات دوازده تیم در دو گروه با هم رقابت می کنند که تیم ایران در گروه یک با تیمهای بلغارستان، ایتالیا، ژاپن، کوبا و مراکش همگروه است.

تیم ژاپن نیز دو بازی اول خود را با پیروزی بر تیمهای مراکش و کوبا پشت سر گذاشته است.

مربیگری تیم جوانان ایران در این مسابقات برعهده مصطفی کارخانه، مربی محبوب ایرانی است.

در گروه دیگر نیز تیمهای برزیل، اسلوونی، روسیه، آمریکا، آرژانتین و مصر حضور دارند.

تیم ایران که امسال قهرمان والیبال جوانان آسیا شده است، در دوره قبلی این مسابقات در سال 2005 به مقام پنجم رسید.

در آن زمان سرمربیگری تیم ایران ست کوییچ صرب برعهده داشت، در حالی که امسال مصطفی کارخانه سرمربی تیم جوانان ایران است.
iran-goftogoo
ارغوان رضایی، دورخیز برای سید یک تنیس زنان

فربد سروندی

user posted image

پیروزی مقابل سرنا ویلیامز و ماریا شاراپوا باعث شد همه نگاه ها متوجه ارغوان رضایی شود

مسابقات تنیس ویمبلدون که یکی از چهارمسابقه مهم تنیس جهان بشمار می آید، امسال برای ایرانی ها ازاهمیت ویژه ای برخوردار بود و اکثر رسانه های داخل و خارج از ایران این مسابقات را پوشش دادند.

هر چند خیلی از این رسانه ها ازدور سوم به بعد مسابقات، با حذف ارغوان رضایی، تنیس باز ایرانی مقیم فرانسه، آنها هم از دور خارج شدند و دیگر رغبتی برای پوشش خبری مسابقات از خود نشان ندادند.

ارغوان رضایی امسال در حالی برای اولین بار پا به مسابقات ویمبلدون گذاشت که یک ماه قبل یکی از شگفتی سازهای دنیای تنیس شده بود.

پیروزی مقابل دو چهره نامدار تنیس زنان جهان یعنی سرنا ویلیامز و ماریا شاراپوا در مسابقات بین المللی ترکیه باعث شد همه نگاه ها متوجه او گردد و بار دیگر جامعه تنیس شاهد درخشش یک ایرانی دیگر در دنیای تنیس باشد.

ارغوان رضایی درفرانسه بدنیا آمده و ازهفت سالگی زیر نظر پدرش ارسلان، تنیس را شروع کرده و برای رسیدن به این مرحله زحمات فراوانی کشیده و سختی های زیادی را پشت سر گذاشته است.

این روزها به غیر از توانایی ها و ضربه های سنگین دستان ارغوان در تنیس، زندگی شخصی او و خانواده اش هم از سوژه های جالب خبرنگاران شده است.
user posted image
ارغوان با اینکه در فرانسه بدنیا آمده، ولی فارسی را به خوبی صحبت می کند، ایرانی رفتارمی کند و عاشق ایران هست و گردنبند نقشه ایران او مورد توجه همه قرار گرفته است.
user posted image
چلوکباب کوبیده و بستنی ( به قول خودش اکبر مشتی) را خیلی دوست دارد، در خانه فیلم های ایرانی می بیند و موسیقی ایرانی گوش می دهد. آخرین فیلم ایرانی که دیده، "اخراجی ها" و "میهمان" بوده و از صدای محمد اصفهانی و بنیامین خوشش می آید.

بی بی سی فارسی با ارغوان و خانواده او یک روز قبل ازترک لندن گفتگویی انجام داده است.

ارغوان با لهجه شیرینش ازشروع فعالیتش و اینکه چرا تنیس رو انتخاب کرده می گوید: "وقتی هفت ساله بودم، به همراه پدرم و برادرم به زمین تنیس می رفتم، آن زمان پدرم به برادرم تنیس یاد می داد و من هم توپ جمع کن آنها بودم، تا اینکه یک روزپدرم همینطوری تنیس دستم داد و وقتی چند ضربه زدم بسیار متعجب شد و از همان لحظه برای من نقشه کشید وبا من تمرین کرد."

"الان نزدیک به سیزده سال هست که روزی شش هفت ساعت من با پدرم تمرین می کنم وهمین تمرینات و زحمات پدرم باعث شد پیشرفت کنم و به این مرحله برسم."

روزی هفت ساعت تمرین کردن در طول ۱۳ سال برایت خسته کننده نبوده؟

خوب وقتی هدف داشته باشی و علاقمند هم باشی، هیچ وقت خسته نمی شوی، هر چند دراین سیزده سال مشکلات زیادی را پشت سر گذاشتم و با امکانات کم و فقط با کمک خانواده ام تمرین کردم.

چه نوع مشکلاتی؟

من در مسابقات زیادی شرکت کردم و مقامهای زیادی در فرانسه بدست آوردم، اما فدراسیون تنیس فرانسه با مربی گری پدرم مخالف بود و آنها می خواستند که من زیر نظر مربی آنها تمرین کنم اما پدرم مخالفت می کرد که این اختلافات باعث شد که من از امکانات تنیس فرانسه زیاد نتوانم استفاده کنم.

چرا آنها با مربی گری پدرت مخالف بودند؟

آنها می گفتند باید زیر نظریک مربی حرفه ای باشم و نباید روزی هفت ساعت روی زمین های سفت تمرین کنم و باید در اختیار آنها باشم، اما من دوست داشتم با پدرم کارم را ادامه بدهم.

فکر نمی کردی اگر زیر نظر یک مربی درجه یک تمرین می کردی، موفق تر می شدی؟

نه، به نظرم بهترین مربی درجه یک برای من پدرم هست، من با او موفق شدم و به اینجا رسیدم، مربی درجه یک از دید هر ورزشکاری فرق می کند، در ضمن برادرم هم که الان یک مربی هست، در کنار پدرم به من کمک می کند و قرار است در مسابقات اوپن آمریکا، مربی من باشد.

ارغوان یک ماه پیش موفق شدی دو تنیس باز نامدار جهان رو در ترکیه شکست بدهی ، بعد از این مسابقات چه احساسی داشتی؟

user posted image
ارغوان الگوی خاصی در تنیس ندارد

احساس خیلی خوبی داشتم و از اینکه موفق شدم نتیجه تمرینات و زحماتم را بگیرم، خیلی خوشحال بودم، البته به نظر من ویلیامز و شاراپوا آنقدرهم بزرگ نیستند و شکست آنها در هر زمان قابل پیش بینی هست، یکی از جذابیت های تنیس همین است.

مسابقات ویمبلدون رو چطور دیدی؟

برای اولین بار بود که من هم برروی زمین چمن وهم درویمبلدون بازی می کردم و این اولین تجربه من بود، با این حال توانستم در دور اول و دوم شینای پری آمریکایی و فرانچسکا شیاوونی بازیکن قدرتمند ایتالیائی را شکست دهم ولی در دور سوم مقابل آنا ایوانوویچ نفر ششم جهان شکست خوردم. ولی همین که تا دور سوم آمدم خوب بود.

فکر کنم اولین تجربه بازی در لندن وزیر باران بازی کردن هم بود؟

بله. متاسفانه بارندگی های شدید برنامه مسابقات رو به هم زد، بیخود نیست که میگویند هوای لندن همیشه بارونی است.

فکر می کنی در مسابقات ویمبلدون چه کسی قهرمان شود؟

راستش نمی دانم، واقعا سخته، بازی تنیس قابل پیش بینی نیست.

نظرت در مورد حذف مورسمو چی است؟
user posted image
باورم نمی شد کسی که قهرمان سال گذشته است، در دور سوم حذف بشه، به همین دلیل هست که نمی توانم بگویم چه کسی اول می شود.

با کدام یک از تنیس بازان نامدار درارتباط هستی؟

ما مثل یک خانواده هستیم و هر ماه یکی دو هفته در مسابقات مختلف همدیگر را می بینیم و با هم تمرین می کنیم واغلب با هم در ارتباط هستیم.

آندره آغاسی واقعا یکی ازبهترین های تنیس دنیا بود، ولی حیف که دوست نداشت بگوید ایرانی است.

کدام یک از تنیس بازان مشهورالگوی تو بوده؟

من الگوی خاصی نداشتم، ولی از بازیهای اشتفی گراف، همسر آندره آغاسی خیلی خوشم می آمد.

نظرت در مورد آندره آغاسی چیه؟

واقعا یکی ازبهترین های تنیس دنیا بود، ولی حیف که دوست نداشت بگوید ایرانی است.

تو با اینکه در فرانسه بدنیا آمدی ولی خیلی ایرانی هستی، دلیلش چیه؟

چون پدرم، مادرم و همه فامیل های من ایرانی هستند، با فرهنگ ایرانی زندگی می کنیم و ایران رو هم خیلی دوست دارم و خیلی هم افتخار می کنم که ایرانی هستم .

به ایران هم سفر می کنی؟

بله من تقریبا هر سال به ایران سفر می کنم و خیلی هم خوش می گذرد.

در ایران تمرین هم می کنی؟

بله من هر جا باشم، تمریناتم قطع نمی شود، در ایران هم در یک باشگاه در کرج تمرین می کردم.

user posted image
ارغوان قرار است در اوپن آمریکا هم شرکت کند

فکر کنم یکی دو بار هم برای ایران در مسابقات زنان کشورهای اسلامی در تهران شرکت کردی؟

بله من چند سال پیش و سال گذشته در آن مسابقات شرکت کردم و طلا هم گرفتم، اما بعدا فدراسیون فرانسه ایراد گرفت، به همین دلیل دیگه نمی توانم شرکت کنم.

ارغوان می دانی این گردنبند نقشه ایرانی که همیشه به گردنت می اندازی، مورد توجه خیلی ها قرار گرفته؟

بله، این گردنبند رو هفت سال پیش وقتی به ایران رفتم داییم هدیه داد و همیشه همراهم هست .اتفاقا خیلی از خبرنگارهای خارجی هم در مورد این سوال می کنند که من هم می گویم نقشه ایران است.

[B]حالا واقعا خودت را ایرانی می دانی یا فرانسوی؟[/B]

من خودم را ایرانی، فرانسوی میدانم و هرکسی می پرسد کجایی هستی می گویم دو ملیتی ایرانی ، فرانسوی.

ارغوان درس هم می خوانی؟

من تا دوم دبیرستان درس خواندم، اما بدلیل اینکه تمریناتم زیاد بود و وقت نمی کردم به مدرسه بروم بهمین دلیل از طریق مکاتبه ای درس می خوانم.

شرکت های آدیداس و نایک چندین بار بهم پیشنهاد داده اند، ولی چون قیمت ها پایین بوده پدرم قبول نکرد، درهمین مسابقات ویمبلدون هم چند پیشنهاد شد ولی قبول نکردیم، چون تصمیم دارم با پیروزی های بیشتر، سید خودم را پایین تر بیارم تا با قیمت های بالا با این شرکت ها وارد مذاکره شوم

به چه رشته ای علاقه داری؟

به ستاره شناسی خیلی علاقمندم و بعد از تنیس حتما در این رشته درس می خوانم.

مادرت می گفت خیلی لجباز هستی؟

بله، وقتی یک کاری را باید بکنم، هرطوری که شده انجامش می دهم .

دراوغات فراغت چه کار می کنی؟

البته من که وقت برای هیچ کار دیگری ندارم و بیشتر تمرین می کنم ، ولی گاهی اوقات فیلم می بینم وموسیقی گوش میدهم ، کامپیوتر بازی می کنم و سنتور هم می زنم.

برنامه و هدفت برای آینده چی است؟

من هفته دیگه در مسابقات ایتالیا شرکت می کنم، بعد به مسابقات اتریش می روم و ماه آینده هم در مسابقات اوپن آمریکا که خیلی برام مهم هست، شرکت می کنم، خیلی تمرین کرده ام که بتوانم در این مسابقات موفق بشم . قصد دارم حسابی تمرین کنم و بزودی نفر اول تنیس جهان بشم.

الان دارای چه سیدی هستی؟

من با شکست در دور سوم مسابقات ویمبلدون فکر کنم سید ۳۵ باشم.

یک سال پیش سید ۲۴۰ بودی و الان ۳۵، پیشرفت خوبی داشتی؟

بله با تمرینات فشرده و کمک و حمایت خانواده ام به این موفقیت دست یافتم و قصد دارم بزودی به سید یک برسم.

ارغوان چرا با شرکت های بزرگ برای تبلیغات و حمایت مالی قراردادی نمی بندی؟

شرکت های آدیداس و نایک چندین بار بهم پیشنهاد داده اند، ولی چون قیمت ها پایین بوده پدرم قبول نکرد، درهمین مسابقات ویمبلدون هم چند پیشنهاد شد ولی قبول نکردیم، چون تصمیم دارم با پیروزی های بیشتر، سید خودم را پایین تر بیارم تا با قیمت های بالا با این شرکت ها وارد مذاکره شوم.

از پدرت چقدر حساب می بری؟

پدرم در داخل زمین خیلی سختگیر و جدی است و خیلی ازش حساب می برم، اما در بیرون از زمین تنیس خیلی با هم دوستیم .

در ادامه با ارسلان رضایی پدر ارغوان هم گفتگوی کوتاهی کردم تا ببینیم آقای ارسلان درمورد دخترش چه میگوید.

"اولش قرار نبود ارغوان تنیس باز بشود، من دوسال با پسرم انوشیروان تمرین می کردم، اما یک بار که راکت تنیس رو به دست ارغوان دادم دیدم که دختر کوچولوی من دو سال بدون اینکه متوجه باشم در کلاس من بوده و تمام تمرین هایی که من به انوشیروان یاد داده ام را به حافظه اش سپرده و حتی از انوشیروان هم بهتر یاد گرفته."

ارغوان رضایی درفرانسه بدنیا آمده و ازهفت سالگی زیر نظر پدرش ارسلان، تنیس را شروع کرده است

"به همین دلیل ارغوان جایگزین انوشیروان شد و در این ۱۳ سال روزی هفت ساعت با او تمرین کردم تا به این مرحله رسید. البته انوشیروان هم به تمریناتش ادامه داد اما بدلیل شکستگی دستش مدتی از تمرین دور شد."

پدر ارغوان در ادامه می گوید: "فدراسیون تنیس فرانسه با تمرینات چند ساعت در روز دخترم مخالف بودند. ما روی زمین سفت، روزی ۷ ساعت هم تمرین تکنیکی وهم بدنسازی می کردیم و خیلی هم خوب جواب گرفتیم."

آقای رضایی آیا شما قبلا تنیس بازی می کردید، یا سابقه مربی گری در این رشته را داشتید؟

نه، من هیچ وقت تنیس بازی نکردم ولی همیشه مسابقات تنیس بازان دنیا را پیگیری می کردم و اطلاعات زیادی در این مورد کسب کردم. من قبل از اینکه به فرانسه بیایم، فوتبالیست بودم و در تیم های ژاندارمری و بانک ملی بازی می کردم.

چرا فوتبال رو به بچه ها یاد ندادید؟

یک روز در یک برنامه تلویزیونی قهرمان تنیس فرانسه را دیدم و تحت تاثیر قرار گرفتم، بعد از مسابقه با خودم گفتم که بچه های من هم باید قهرمان تنیس شوند و همین شد که تنیس در خانواده ما متولد شد.

هزینه یک تنیس باز حرفه ای خیلی بالاست، البته ارغوان تمام قرض های من را داد و الان از لحاظ مالی مشکلی نداریم ولی فعلا این برنامه را ادامه می دهیم

ارسلان رضایی، پدر ارغوان

به عنوان یک پدر و یک مربی در طی این سالها چه مشکلاتی را پشت سر گذاشتی؟

من و همسرم برای اینکه دخترم را به اینجا برسانیم خیلی سختی کشیدیم ، بخاطر مشکلات مالی بارها مجبور شدم قرض کنم، برای شرکت در مسابقات برای اینکه هزینه رفت وآمد و هتل نداشته باشیم، از ماشینم که مثل یک اطاق کوچکه، استفاده کردیم و روزها و شبها را در کنار هم گذراندیم.

ما همیشه مثل یک تیم بودیم و هستیم ، من هم مربی هستم، هم راننده و هم مدیر برنامه ، همسرم ماساژور و آشپز و مشاور ، پسرم مربی و یار تمرینی ارغوان.

فکر نمی کنید این سفرهای طولانی و فشرده روی بازی ارغوان تاثیر منفی بگذارد؟

نه، ما اینطوری عادت کرده ایم، اگر من این کارها را نمی کردم الان به اینجا نمی رسیدیم، هزینه یک تنیس باز حرفه ای خیلی بالاست، البته ارغوان تمام قرض های من را داد و الان از لحاظ مالی مشکلی نداریم ولی فعلا این برنامه را ادامه می دهیم.

آقای ارسلان خیلی ها فکر می کنند شما آدم بداخلاق و خشکی هستید ، ولی من که با شما آشنا شدم می بینم برعکس خیلی هم بگو بخند هستید؟

بله، خیلی ها که اینطوری فکر می کنند، البته این خصوصیات را در داخل زمین و در زمان تمرین دارم اما در بیرون اینطوری نیستم.

ارغوان چلوکباب کوبیده و بستنی دوست دارد

به نظر می رسد که شما خیلی اصرار دارید که خانواده تان فرهنگ و آداب ایرانی را حفظ کنند؟

بله، ما در مرحله اول یک ایرانی هستیم بعد فرانسوی. البته ایرانی بودن لیاقت می خواهد. در خانواده ما فرهنگ کشور مادریمان فراموش نشده و نخواهد شد، ما به ایرانی بودنمان افتخار می کنیم .

بعد از این گفتگو با ارغوان و خانواده اش به یک رستوران ایرانی در غرب لندن رفتیم و ارغوان که آن شب اجازه داشت، هر چیزی را که دوست دارد بخورد، غذای خودش را با کشک بادمجان و نان و پنیر و سبزی شروع کرد و با چلوکباب مخصوص، دوغ ، بستنی و فالوده تمام کرد .
iran-goftogoo
اووه زلر، ستاره‌ی فراموش‌نشدنی فوتبال آلمان

user posted image

اووه زلر در بازی‌های جام جهانی ۱۹۶۲

اووه زلر ستاره‌ی پیشین تیم ملی فوتبال آلمان، در اوج فعالیت ورزشی خود، یکی از بهترین مهاجمان فوتبال در جهان بود. وی ده‌ها سال پس از کناره‌گیری از فوتبال، هنوز یکی از محبوب‌ترین ورزشکاران آلمان به شمار می‌رود.

زلر مهاجمی بود که با حرکت‌های آکروباتیک گل‌های زیبایی به ثمر می‌رساند. او علیرغم قدی کوتاه، به خاطر قدرت پرش فوق‌العاده، حتا برای مدافعان بلند قامت تیم مقابل نیز هراس‌آور بود. در بازی فراموش نشدنی نیمه‌نهایی میان آلمان و ایتالیا در چارچوب رقابت‌های جام جهانی مکزیک که به «بازی قرن بیستم» معروف است، دوبار پیروزی زلر در دوئل هوایی، منجر به ایجاد دو موقعیت برای گرد مولر و دوگل توسط او برای تیم ملی آلمان شد. اگر چه این تیم ملی فوتبال ایتالیا بود که در آن بازی پس از ۱۲۰ دقیقه پیکار هیجان‌انگیز، سرانجام با نتیجه‌ی چهار بر سه پیروز از میدان خارج شد.

اووه زلر در ۵ نوامبر ۱۹۳۶ در خانواده‌ای ورزش‌دوست در هامبورگ زاده شد. در ۹ سالگی به تیم فوتبال باشگاه هامبورگ پیوست. برای نخستین بار هنگامی که فقط ۱۶ سال داشت در لیگ اصلی برای باشگاه هامبورگ بازی کرد. در آن موقع هنوز لیگ برتر فوتبال سراسری آلمان (بوندس‌لیگا) پایه‌گذاری نشده بود.

اووه زلر در هفده سالگی نخستین بازی خود را برای تیم ملی فوتبال آلمان انجام داد. وی هنگامی که ۲۴ ساله بود، کاپیتن تیم ملی فوتبال آلمان شد و تا کناره‌گیری خود از این تیم در سال ۱۹۷۰ مجموعا ۷۲ بازی برای تیم ملی آلمان انجام داد.

زلر مجموعا ۴۳ گل برای تیم ملی فوتبال آلمان به ثمر رسانید. آخرین گل او، یکی از تماشایی‌ترین گل‌های او و در بازی تاریخی مقابل تیم ملی انگلستان در چارچوب رقابت‌های جام جهانی ۱۹۷۰ در مکزیک بود. در آن بازی، زلر توپ بلندی را با ضربه‌ی پشت سر وارد دروازه‌ی انگلستان کرد و نتیجه را به مساوی دو بر دو کشانید. مدت کوتاهی پس از آن، گرد مولر مهاجم تیزچنگ تیم ملی آلمان با حرکتی تماشایی برای سومین بار دروازه‌ی تیم ملی انگلستان را فروریخت و تیم ملی آلمان با پیروزی سه بر دو موفق شد انتقام شکست چهار بر دو خود را در بازی نهایی جام جهانی ۱۹۶۶ در انگلستان از این کشور بگیرد.

اووه زلر بین سال‌های ۱۹۵۸ تا ۱۹۷۰ روی هم در چهار جام جهانی شرکت داشت و مجموعا ۲۱ بار در چارچوب رقابت‌های آن برای تیم ملی آلمان توپ زد. او در هر چهار دوره بازی‌های جام جهانی موفق شد نام خود را وارد فهرست گلزنان کند. چنین افتخاری تا کنون فقط نصیب پله ستاره‌ی افسانه‌ای تیم ملی فوتبال برزیل شده است. اووه زلر تا سال ۱۹۹۸ رکورددار بازی‌های ملی آلمان در جام‌های جهانی بود و در آن سال رکورد او توسط لوتار ماتئوس شکسته شد.

زلر در طول فعالیت ورزشی خود، همواره به باشگاه هامبورگ وفادار ماند. او ۲۳۹ بازی برای هامبورگ انجام داد و روی هم ۱۳۷ گل برای این تیم به ثمر رسانید. وی در رقابت‌های باشگاه‌های اروپا نیز ۲۱ گل برای هامبورگ به ثمر رسانید که تا کنون رکورد محسوب می‌شود.

افتخارات بسیاری در کارنامه‌ی ورزشی اووه زلر ثبت شده است. وی در سال ۱۹۵۸ با تیم ملی فوتبال آلمان به مقام چهارم جهان دست یافت. در سال ۱۹۶۶ نایب قهرمان جهان شد و در سال ۱۹۷۰ مقام سوم را کسب کرد. زلر با هامبورگ در سال ۱۹۶۰ قهرمان باشگاه‌های آلمان شد و در سال ۱۹۶۳ جام حذفی را به دست آورد. وی در فصل ۱۹۶۳/۶۴یعنی در نخستین دور رقابت‌های لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندس‌لیگا) با ۳۰ گل آقای گل شد. افزون بر آن، زلر در سال ۱۹۶۰ عنوان بهترین بازیکن آلمان را از آن خود کرد.

user posted image
اووه زلر زلر جزو بازیکنانی بود که از روحیه‌ی عالی ورزشکاری برخوردار بود. او در تمام سال‌های فعالیت ورزشی خود، تنها یکبار کارت قرمز دریافت کرد. باشگاه انترمیلان ایتالیا در سال ۱۹۶۱ تلاش کرد با پیشنهادی بالغ بر ۱/۲ میلیون مارک ـ که در آن زمان رقم هنگفتی به شمار می‌رفت ـ اووه زلر را از باشگاه هامبورگ جدا سازد، اما زلر این پیشنهاد را نپذیرفت و به هامبورگ وفادار ماند.

اووه زلر در سال ۱۹۷۲ بازی خداحافظی خود را با تیم هامبورگ در مقابل تیم منتخب جهان انجام داد و پس از آن کفش‌های فوتبال خود را به دیوار آویخت. اگر چه او به فعالیت خود در میدان‌های ورزشی پایان داد، اما همچنان در کنار ورزش فوتبال باقی ماند. زلر در فاصله‌ی سال‌های ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ در مقام ریاست باشگاه هامبورگ خدمت کرد.

چهار سال پیش کتاب خاطرات زلر تحت عنوان «سپاس، فوتبال!» منتشر شد. وی سال گذشته، هفتادمین زادروز خود را جشن گرفت. از سال ۲۰۰۵ مجسمه‌ی بزرگ برنزی اووه زیلر که بیش از سه متر بلندی و حدود چهار تن وزن دارد، زینت‌بخش استادیوم ورزشی هامبورگ است.

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

به نوشته روزنامه پیروزی علی پروین قصد دارد با مبلغ دو میلیارد تومان تیم شیرین فراز کرمانشاه را بخرد.
شیرین فراز، که برای نخستین بار به لیگ برتر صعود کرده است، با مشکلات مالی روبه رو است.
همچنین این روزنامه از مذاکره پرسپولیس با نیسانی وسوشا مکانی خبر داده است. به نوشته روزنامه خبر ورزشی در تمرینات اخیر تیم ملی ایران اختلاف نظرهایی بین مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، وحید هاشمیان و جواد نکونام! با امیر قلعه نویی، سرمربی تیم ملی، بوجود آمده و این چهار ستاره تیم ملی در برخی از تمرینات شرکت نکردند.پس از پیوستن محسن بیاتی نیا، نادعلی، پولادی، روانخواه و میثم منیعی به استقلال، روزنامه گل از مذاکره آبی ها با حمید شفیعی و احمد مومن زاده خبر داد. همچنین این روزنامه نوشته که علی انصاریان و علی علیزاده در استقلال می مانند، اما بهشاد یاورزاده از این تیم جدا می شود. حسین کاظمی نیز از دو تیم پیکان و سایپا پیشنهاد دارد.
iran-goftogoo
آرژانتین و مکزیک در نیمه نهایی کوپا آمریکا

تیمهای آرژانتین و مکزیک با پیروزی پرگل بر حریفان خود در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات ملتهای آمریکای جنوبی، کوپا آمریکا، به جمع چهار تیم برتر صعود کردند.تیم آرژانتین، که با همه ستارگان خود به این مسابقات آمده است، موفق شد پرو را با نتیجه 4 بر صفر شکست دهد.برای آرژانتین در این دیدار ریکلمه (دو گل)، مسی و ماسچرانو گل زدند.تیم مکزیک نیز، که در اولین دیدار خود موفق شده بود برزیل را با دو گل شکست دهد، در برابر پاراگوئه به پیروزی! پرگل 6 بر صفر رسید.
iran-goftogoo
سخن آخر: عجب شانسی دارد این راجر فدرر ...

باز هم این راجر فدرر قهرمان شد. عجب گرفتاری شده ایم. البته این بار خودش هم تا آخرین لحظه مطمئن نبود که برنده می شود چون حریفش، رافائل نادال، تا اواخر ست پنجم از او بهتر بازی می کرد، اما تنیس همین است تا آخرین ثانیه معلوم نیست چه خواهد شد.

فدرر در پایان گفت که امروز خدا با او بوده و شانس آورده است. من نمی دانم که چرا شانس و امداد غیبی همیشه به سراغ کسانی می آید که نیازی به آن ندارند. با این همه باید این را هم بگویم که این مسابقه فدرر و نادال یکی از جالب ترین و پرهیجان ترین فینالهای ویمبلدون بود که من طی این چند سال دیده بودم.

خوب فدرر قهرمان جهان است و بخت اول قهرمانی بود اما باید به نادال اسپانیائی با مزه هم آفرین گفت که هفت روز پشت هم تنیس بازی کرد، در فینال مصدوم شد ولی از رو نرفت و تا یک میلیمتری پیروزی پیش رفت. این سیزدهمین رویارویی نادال با فدرر بود که در سیزدهمین روز ویمبلدون انجام شد. شاید نحسی سیزده او را گرفت. انشاالله که نحسی سیزدهمین یادداشت یقه من را نگیرد.

حالا رکورد فدرر سوئیسی با بیون بورگ سوئدی برابر شد: پنج قهرمانی پیاپی در ویمبلدون. مثل اینکه این بابا فکر و ذکر دیگری ندارد. همه چیز را ول کرده و هی رکورد می شکند. اگر کسی جلویش را نگیرد دیگر رکوردی در تنیس برای شکستن باقی نمی ماند. بقول مرحوم ساعد مراغه ای کسی هم نیست که جریمه اش کند.

شکی نیست با نتایجی که فدرر در پنج سال گذشته به دست آورده بحق می شود او را بهترین بازیکن تنیس جهان در دست کم سی سال گذشته نامید، اما از یاد نبریم که نادال هم فقط ۲۱ سال دارد و روز به روز بهتر می شود. اگر سطح تنیس فینال امسال را با فینال پارسال مقایسه کنیم متوجه می شویم که نادال چه پیشرفتی داشته. راجر، مواظب سال دیگر باش!

باران و این سنت های دردسر ساز ...

بالاخره ویمبلدون تمام شد، سر موقع هم تمام شد، اما به چه قیمتی؟ بی اعتنائی کمیته برگزارکننده به خواست بازیکنان و مردمی که پول های گزاف خرج کرده بودند تا بازیکنان مورد علاقه خود را ببینند، سر و صدای همه را درآورد.

درست است که مشکل اصلی که برنامه ها را قاطی پاطی کرد باران بود، اما می شد با برنامه ریزی بهتر فشار روی بازیکنان را کمتر کرد. مثلا می شد یکشنبه پیش چند مسابقه را برگزار کرد تا بازیکنانی مثل نادال مجبور نشوند هر روز بازی کنند و پدرشان دربیاید. اما آنها سنت را بهانه کردند و گفتند سنت شکنی در شأن ویمبلدون نیست، یعنی که در یکشنبه وسط مسابقات بازی ممنوع است. چرا، خدا می داند. آنها سنت را به بازیکن ترجیح دادند و بازیکنان هم با اینکه مجبور بودند برنامه را رعایت کنند، نارضائی خودشان را با صدای بلند اعلام کردند.

تنها کسی که نه تنها صدایش در نیامد بلکه از برگزارکنندگان دفاع هم کرد و گفت سنت را باید رعایت کرد، فدرر بود. من هم جای او بودم دفاع می کردم چون حریفش کنار رفته بود و پنج روز استراحت بهش خورده بود و مثل بازیکنان دیگر که زیر باران عرق می ریختند، نگرانی نداشت. بی جهت نبود که بازیکن پشت بازیکن دچار آسیب دیدگی شد و از دور بیرون رفت. تمامش در اثر فشار زیاد و بی جهت بود.

اصلا این ویمبلدونیها همیشه از دنیا عقب هستند. ده سال است که به آنها می گویند بابا مثل جام آزاد استرالیا یک سقف متحرک روی زمین مرکزی بگذارید که بشود زیر باران اقلا چند تا بازی را انجام داد. دو سال پیش بالاخره کوتاه آمدند اما اینقدر اینکار را یواش انجام می دهند که قرار است سال ۲۰۰۹ تمام شود. خنده دار اینکه امسال در وسط عملیلت ساختمانی سقفی را هم که روی قسمت تماشاچیها بود برداشتند و آنها هم که خیس نمی شدند امسال شدند.

به هرحال مسوولان ویمبلدون به هدفشان رسیدند و مسابقه ها سر موقع تمام شد و شاید بهترین بازیکنان هم قهرمان شدند. اما ویمبلدون آن جایگاه ویژه ای را که در قلب بازیکنان داشت از دست داد.

با تمام شدن مسابقات کار من هم تمام شد و از شرم راحت شدید. من کارم رادیو است و نویسندگی بلد نیستم و فقط این پرت و پلاها را نوشتم که خطم خوب شود. می بخشید.

اگر بلائی سرم نیاید سال دیگر خدمت می رسم. خدا نگهدار.

iran-goftogoo
پیروزی پر گل چین در جام ملت های آسیا

در ادامه چهاردهمین دوره مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا، تیم چین، مالزی یکی از میزبان بازی ها را گلباران کرد.

در این دیدار که از گروه سوم در ورزشگاه يکصد هزار نفری بوکيت جليل برگزار شد، چینی ها موفق شدند با نتیجه پر گل پنج بر یک، مالزی یکی از چهار میزبان مسابقات را شکست دهند.

در این دیدار پنگ هان(دوبار)، جیایی شاو و دونگ وانگ (دوبار) برای چین گلزنی کردند.

درادامه این رقابتها و درمهمترین دیدار این گروه که فردا چهارشنبه برگزار می شود، تیم ملی ایران که چهار سال قبل به مقام سوم رسید، به مصاف ازبکستان می رود و در دیگر دیدار کره جنوبی با عربستان سعودی روبرو می شود.

تیم ایران در گروه سوم با تیم های چین، ازبکستان و مالزی همگروه است. آخرین قهرمانی ایران در این رقابتها به سال 1976 بر می گردد. ایران در آن دوره از بازیها میزبان رقابت ها بود.

دردیگر دیدار امروز سه شنبه نیز، تیم اندونزی یکی دیگر از میزبانان این مسابقات، موفق شد با نتیجه دو بر یک بحرین را شکست دهد.

در این دیدار که بعد ازظهر سه شنبه از گروه چهارم، در ورزشگاه جاکارتا اندونزی برگزار شد، بودی سودارسونو وبامبانگ پامونگکاس دردقایق 14 و 46 برای کشور میزبان وسعید محمود جلال در دقیقه 27 برای بحرین گلزنی کردند.

چهاردهمین دوره رقابت های فوتبال جام ملت های آسیا از روز شنبه هفتم ژوئیه با شرکت شانزده تیم آغاز شده و تا روز بیست و نهم ژوئیه ادامه خواهد داشت. چهار کشور تایلند، مالزی، اندونزی و ویتنام به طور مشترک میزبانی این مسابقات را برعهده دارند.

گروه بندی این مسابقات به شرح زیر است:

گروه اول: عراق، تایلند، استرالیا، عمان
گروه دوم: ژاپن، قطر، امارات متحده عربی، ویتنام
گروه سوم: چین، ایران، ازبکستان، مالزی
گروه چهارم: عربستان سعودی، کره جنوبی، اندونزی، بحرین
iran-goftogoo
روایت یک حسرت ۳۱ ساله

چهاردهمین دوره رقابت های فوتبال جام ملتهای آسیا، از روز شنبه شانزدهم تیرماه در حالی آغاز شده که ایران ۳۱ سال است جام را بالای سر نبرده است.

پس از یک دهه اقتدار و سه قهرمانی پیاپی در سالهای ۱۹۶۸، ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ که آخرینش در تهران بود، تیم ملی ایران پس از انقلاب دیگر هرگز طعم شیرین قهرمانی را نچشید.

اوایل انقلاب فوتبال، یکی از مظاهر منفی رژیم شاه قلمداد شد و ممنوع بود. موضع ضدفوتبال در کشور به قدری شدید شده بود که در بوشهر، جایی که تیم ملی خودش را برای جام ملتها آماده می کرد، تظاهرات صورت گرفت و شعار "اردوی تیم ملی، خیانت است به ملت" فریاد زده شد. فوتبال رسما "دلقک بازی انگلیسی و آمریکایی" خوانده شد.

اما نه این دستورالعمل ها و نه جنگ باعث جدایی مردم از فوتبال نشد. در سالهای متشنج اول انقلاب میادین فوتبال زمینه ای شده بود برای اعتراض و درگیری و مسابقات گاه و بی گاه به تعطیلی کشیده می شد.

تاریخچه هفت دوره گذشته جام ملتها

۱۹۸۰، ‬کویت: مقام سوم، مرهم زخم شکست

کویت که میزبان‪ ۱۰‬تیم در مرحله اصلی مسابقات بود به دوره حکمرانی ایران بر جام ملتها خاتمه داد. در مرحله اصلی تیم های سوریه، امارات، قطر، بنگلادش، کره شمالی، مالزی، کره جنوبی و چین به کویت (میزبان) و ایران، مدافع عنوان قهرمانی ملحق شدند.

کویت تیم ایران را در نیمه نهایی ‪ ۲‬بر یک شکست داد و سپس در فینال به برتری‪ ۳ ‬بر صفر مقابل کره جنوبی دست یافت. این اولین شکست تیم ملی ایران در جام ملتها پس از ۱۰ سال یود. ایران پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل کره شمالی در دیدار رده بندی به مقام سوم قناعت کرد. ایران با ۱۶ گل بهترین خط حمله این دوره را داشت و بهتاش فریبا با به ثمر رساندن هفت گل آقای گل شد و این مرهمی بود بر شکست ایرانی ها.

۱۹۸۴، سنگاپور: نسل طلایی

عربستان در اولین حضورش در جام ملتهای آسیا، روی سکوی قهرمانی ایستاد و دوره‌ درخشش خود را در فوتبال قاره کهن آغاز کرد. ایران، سوریه، عربستان، امارات، کره جنوبی، هند، چین، قطر، سنگاپور میزبان و کویت، مدافع قهرمانی در مرحله گروهی حضور داشتند و عربستان، ایران، چین و کویت به نیمه نهایی راه یافتند.

در این مرحله شاهرخ بیانی ایران را در برابر سعودی‌ها پیش انداخت، اما گل به خودی شاهین بیانی در دقیقه آخر کار را به پنالتی کشاند تا در نهایت شاگردان ناصر ابراهیمی در ضربات پنالتی ببازند و در حالی که ایران با بازیکنانی چون حمید درخشان، حمید علیدوستی، ناصر محمدخانی، عبدالعلی چنگیز نسلی طلایی داشت، یک شکست تلخ در تاریخ به ثبت برسد. در فینال عربستان، چین را ۲ بر صفر مغلوب کرد.

۱۹۸۸، قطر: خانه تکانی

حدود یک سال قبل از این مسابقات، پرویز دهداری، سرمربی تیم ملی ایران ۱۴ بازیکن صاحب نام را که به نشانه اعتراض حاضر به پوشیدن پیراهن تیم ملی نشده بودند، اخراج کرد و با بازیکنانی جوان چون احمدرضا عابدزاده، فرشاد پیوس، کریم باوی و جواد زرینچه پا به مسابقات مقدماتی المپیک و جام ملتهای آسیا گذاشت که برای نخستین بار در قطر برگزار می شد.

بحرین و ژاپن برای اولین بار به مرحله اصلی مسابقات راه یافته بودند و در کنار امارات، چین، کویت، سوریه، ایران، کره جنوبی و عربستان به رقابت پرداختند. تیم جوان شده ایران در مرحله گروهی در برابر کره جنوبی تن به شکست "مصلحتی" سه بر صفر داد، به امید اینکه در مرحله بعد به چین بخورند. اما محاسبات اشتباه از آب درآمد و ایران در نیمه نهایی دوباره به عربستان خورد و با تک گل ماجد عبدالله مغلوب شد.

فینال عربستان و کره جنوبی یکی از نفس گیرترین دیدارها تا به امروز بوده که بعد از‪ ۱۲۰‬دقیقه تلاش بدون گل پایان یافت. برای اولین بار سرنوشت فینال جام ملتها با ضربات پنالتی مشخص شد و عربستان‪ ۴‬بر‪ ۳ ‬پیروز شد. ایران در دیدار رده بندی پس از تساوی بدون گل مقابل چین در ضربات پنالتی پیروز شد و به مقام سوم رسید.

۱۹۹۲‬، ژاپن: حذف و جنجال

دو سال پیش از این جام، ایران ناباورانه به رهبری علی پروین مدال طلای بازیهای آسیایی پکن را بدست آورده بود و به عنوان مدعی به ژاپن رفت. اما یکی از بدترین تورنمنت ها برای ایران رقم خورد. مرحله اصلی با حضور هشت تیم عربستان، ایران، کره شمالی، امارات، چین، ژاپن، قطر و تایلند برگزار شد. ایران در حالیکه پس از پیروزی ۲ بر صفر در برابر کره شمالی و تساوی بدون گل مقابل امارات متحده عربی، در بازی آخر گروهی تنها به یک مساوی مقابل ژاپن نیاز داشت، در دقیقه ۸۷ توسط کازویوشی میورا دروازه اش باز شد تا خیلی زود از جام ملتها خداحافظی کند.

اما این مسابقه آبستن حوادث تلخ دیگری هم بود و پس از جنجال بازیکنان ایران، پنج بازیکن ایرانی به دلیل رفتار غیرورزشی با جریمه های سنگینی مواجه شدند. مجتبی محرمی، فرشاد پیوس، مجتبی کرمانی مقدم، جمشید شاه محمدی و نادر محمدخانی محرومی های ایران بودند.

تیم ژاپن که چهار سال قبل از چهار دیدار گروهی تنها یک امتیاز کسب کرده بود، این بار تا فینال تاخت و با برد‪ یک ‬بر صفر برابر عربستان در هیروشیما، به اولین قهرمانی در جام ملتها دست یافت و ششمین تیم میزبان-قهرمان نام گرفت.

۱۹۹۶، امارات: طلوع ستاره ها

دهه ۹۰ علیرغم شکست تلخ هیروشیما، دهه بازگشت فوتبال ایران محسوب می شد. قهرمانی در بازیهای آسیایی پکن با پیروزی بر کره جنوبی، قدرت اول فوتبال آسیا، و همین طور قهرمانی تیم پاس در جام باشگاههای آسیا در سال ۱۹۹۲ به همه گوشزد کرد که می توان به صف اول بازگشت. حتی حذف بسیار آزاردهنده در مرحله مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ هم جلودار موج تازه فوتبال ایران نشد.

پس از شکست ۲ بر یک در بازی اول مقابل عراق، شاگردان جوان محمد مایلی کهن با پیروزی های‌ خیرکننده ۳ بر صفر مقابل عربستان و ۶ بر ۲ مقابل کره جنوبی، با درخشش علی دایی، شایسته ترین نماینده آن نسل، مقتدرانه به نیمه نهایی راه یافتند.

حتی باخت به سعودی ها در ضربات پنالتی هم مردم را دلخور نکرد، چون تیم ملی قانعشان کرده بود که می توان دوباره به پیروزی رسید. عربستان باز هم در ضربات پنالتی امارات میزبان را پس از تساوی بدون گل شکست داد و جام قهرمانی را بالای سر برد.

ایران با پیروزی ۲ بر یک برابر کویت در نهایت به مقام سوم رسید، علی دایی با ۸ گل آقای گل شد، خداداد عزیزی به عنوان باارزش ترین بازیکن این دوره انتخاب شد و مایلی کهن جایزه بااخلاق ترین تیم را از دست مسئولین فوتبال آسیا دریافت کرد.

۲۰۰۰ لبنان: باز هم حذف ناباورانه

ایران پس از صعود به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، باز هم به عنوان مدعی پا یه جام ملتهای آسیا گذاشت. حتی بنگاه شرط ‌بندی معروف ویلیام هیل با قائل شدن احتمال ۲۰ درصد، ایران را صاحب بیشترین شانس برای قهرمانی می‌دانست.

اما شاگردان جلال طالبی، که حالا چند تایشان از جمله علی دایی، کریم باقری و مهدی مهدوی کیا در اروپا توپ می زدند، پس از صعود مقتدرانه از گروهشان، در مرحله یک چهارم نهایی مقابل کره جنوبی در وقت اضافه ناباورانه باختند. لی گونک دوک در دقیقه ۹۹ گل طلایی بازی را به ثمر رساند.

در این دوره این ژاپن بود که دومین جام قهرمانی را در لبنان بدست آورد. این تیم خیلی زود و پس از تحمیل شکست چهار بر یک به عربستان و هشت بر یک به ازبکستان در مرحله گروهی، نام خود را به عنوان مدعی مطرح کرد.

در نیمه نهایی، ژاپن به برتری سه بر دو برابر چین دست یافت و عربستان با پیروزی دو بر یک مقابل کره جنوبی راهی فینال شد. دیدار دوباره عربستان و ژاپن از قبل هم نزدیکتر بود و سرانجام چشم بادامی های سرزمین "آفتاب تابان" فقط با یک گل به قهرمانی رسیدند.

۲۰۰۴، چین: چهارمین مقام سومی

تیم برانکو ایوانکوویچ، زیباترین بازیهایش را در چین انجام داد و بیش از هر زمان دیگر جام قهرمانی دست یافتنی تر شده بود. پیروزی دلچسب ۴ بر ۳ مقابل کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی با درخشش و هت تریک علی کریمی، بهترین بازیکن آن زمان آسیا و انتقام شیرین شکست لبنان، خیلی زود صعود پرزحمت از گروه و کتک کاری رحمان رضایی و علی بداوی را در زمین به فراموشی سپرد.

اما در حالی که پیروزی مقابل چین میزبان، با وجود حمایت ۶۵ هزار تماشاگرش در پکن دست یافتنی بود، پس از تساوی یک بر یک، ایران بار دیگر با ضربات پنالتی به "فینال بازنده‌ها"، دیدار رده‌بندی، بسنده کرد.

بعد از اینکه عربستان نتوانست از مرحله گروهی صعود کند، ژاپن در نیمه نهایی بحرینی را که پدیده مسابقات جلوه کرده بود، شکست داد. دیدار فینال در حضور شصت هزار تماشاگر متعصب و خشمگین چینی برگزار شد که آرزوی اولین قهرمانی تیم کشورشان را با پیروزی مقابل دشمن دیرینه در سر می پروراندند، اما میهمان سه بر یک میزبان را متوقف کرد، درحالیکه چینی ها اعتقاد داشتند یکی از گلهای ژاپن با دست به ثمررسیده است.

ایران با پیروزی چهار بر دو مقابل بحرین، یک مقام سوم دیگر کسب کرد تا همچنان در حسرت قهرمانی آسیا بماند.

iran-goftogoo
ایران 2 - ازبکستان یک

تم ملی ایران در اولین دیدار خود در جام ملتهای آسیا از ساعت 10:20 به وقت گرینویچ (13:50 به وقت تهران) به دیدار تیم ملی ازبکستان رفته است.

دقیقه 72: مهرزاد معدنچی جانشین وحید هاشمیان شد.

دقیقه 67: ضربه سر جواد نکونام روی سانتر جواد کاظمیان در دستان دروازه بان ازبکستان جا گرفت.

دقیقه 65: جواد کاظمیان پشت دفاع صاحب توپ شد، وارد محوطه جریمه شد و پاس بیرون برای عنایتی انداخت که در آستانه ورود به دروازه دفاع ازبکستان توپ را به کرنر زد.

دقیقه 54، ایران یک - ازبکستان یک: سیدجلال حسینی روی ضربه کرنر مهدی مهدوی کیا با ضربه سر دروازه ازبکستان را باز کرد.

دقیقه 52: پاس طولی هاشمیان، پشت دفاع ازبکستان به خطیبی رسید و سانتر خطیبی را دفاع ازبکستان برگراند.

دقیقه 49: آندرانیک تیموریان کارت زرد گرفت.

دقیقه 45: جواد کاظمیان جانشین رسول خطیبی شد.

نیمه دوم بازی شروع شد.

پایان نیمه اول: ایران صفر - ازبکستان 1

دقیقه 44: پاس پشت دفاع رسول خطیبی به وحید هاشمیان رسید، هاشمیان توپ را سانتر کرد و ضربه سر خطیبی به بیرون رفت.
دقیقه 30: وحید هاشمیان وارد محوطه جریمه شد و تا روی خط پیش رفت، اما پاس به عقب او را مدافعان ازبکستان جمع کردند.

دقیقه 18: ضربه سر مهاجم ازبکستان با فاصله خیلی کم از کنار تیر عمودی دروازه ایران بیرون رفت.

دقیقه 15، ایران صفر - ازبکستان 1: ضربه سر رحمان رضایی، مدافع ایران، از بالای سر حسن رودباریان داخل دروازه ایران شد.

دقیقه 9: عنایتی به هاشمیان پاس داد و او بعد از دریبل چند دفاع در گوشه چپ محوطه جریمه به دروازه بان رسید، اما نتوانست از دروازه بان عبور کند.

دقیقه 6: وحید هاشمیان روی پاس علی کریمی صاحب توپ شد، اما شوت هاشمیان را دروازه بان ازبکستان دفع کرد.

تیم ایران در گروه سوم این رقابتها با تیمهای ازبکستان، چین و مالزی همگروه است که در نخستین دیدار این گروه چین موفق شد مالزی را 5 بر یک شکست دهد.

این دوره از رقابتهای جام ملتهای آسیا به میزبانی مشترک مالزی، اندونزی، ویتنام و تایلند برگزار می شود که رقابتهای گروه سوم همگی در مالزی برگزار خواهد شد.

تیم ایران در دوره گذشته این بازیها که در سال 2004 در چین برگزار شد به مقام سوم رسید.

در این دوره مربیگری تیم ایران را امیر قلعه نویی برعهده دارد.

تیم ایران در بازی با ازبکستان با این ترکیب به میدان آمده است:

حسن رودباریان، رحمان رضایی، سیدجلال حسینی، فریدون زندی، مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، رضا عنایتی، وحید هاشمیان، رسول خطیبی (جواد کاظمیان، 45).

iran-goftogoo
نگرانی فیفا در مورد جام جهانی ۲۰۱۰

user posted image

لوگوی جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی

بلاتر،رییس فدراسیون جهانی فوتبال، اسکان و حمل‌ونقل را دو مشکل اساسی در برگزاری جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی می‌داند.

.نگرانی های دور و درازناشی ازعدم تکمیل استادیوم های ورزشی همچنان به قوت خود باقی است. با این همه، حضورشخصی همچون هورست اشمیتِ(Horst Schmidt) آلمانی،مشاورفیفا، بخشی از نگرانی‌ها را در این عرصه بر‌طرف کرده است. زپ بلاتر بار دیگر تأکید کرد که جام جهانی ۲۰۱۰ فوتبال درآفریقای جنوبی برگزار خواهد شد. رییس ۷۱ ساله فیفا می‌گوید: «اما تعداد اتوبوس ها و هواپیما ها بسیار کم است».

این مشکلات احتمالا منجر به بروز اختلافاتی بر سر حق‌فرود هواپیماها میان هواپیمایی امارات، به عنوان اسپانسر فیفا و هواپیمایی آفریقایی جنوبی و شریکش لوفت‌هانزای آلمان خواهند شد. بلاتر در عین حال تأکید کرد که:«این مشکلات همگی مشکلاتِ منطقی هستند که مسلماً با گفتگو حل‌ خواهند شد.».

امنیت
او در عین حال نگرانی چندانی در مورد امنیت بازی‌ها از خود نشان نداد و افزود:«اگر بدانیم که قرار است جایی اتفاقی رخ دهد اقدامات پیشگیرانه انجام خواهیم داد. اگر در آفریقای جنوبی مرغی سربریده شود، شخص بدبین در مورد آن جاروجنجال به راه می‌اندازد، در حالیکه اتفاق خطرناک همه جای دنیا خطرناک است ،حتی در آمریکا.».

نحوه‌ی گزینش میزبان

بلاترهمچنین از پاسخ در مورد اصول انتخاب میزبان‌ها که بر اساس قاره‌ها و بصورت گردشی انجام می‌شود طفره رفت. به گفته‌ی او میزبان جام‌جهانی سال ۲۰۱۴ تنها از قاره‌ی آمریکای جنوبی انتخاب خواهد شد و برزیل تنها کشوری است که برای میزبانی اعلام آمادگی کرده است.

او در ادامه با مطرح کردن بحث انتخاب میزبان بدون توجه به قانون گردش قاره‌ای ‌افزود:«یا قانون فعلی بر اساس گردش قاره‌ای ادامه می‌یابد یا همینجا اعلام می‌کنم که میزبان ها بدون توجه به قاره‌هایشان انتخاب خواهند شد که به این ترتیب شاهد تحرکات بیشتری خواهیم بود».

خشونت

بلاتر می‌گوید :«خشونت حتی در دقایق پایانی لیگ‌های برتر اروپایی هم دیده می‌شود و نه تنها تماشاچیان که حتی بازیکنان هم گاهی دست به خشونت می‌زنند». او در ادامه به مسئولین باشگاه ها و بازیکنان حرفه ای در این مورد هشدار داد و افزود:«یک جای کار ایراد دارد. مسئولیت اجتماعی بازیکنان و مربیان آغاز می‌شود. دراین زمینه از سوی ما تاُکید و گفتگوی بیشتری اعمال خواهد شد.»

iran-goftogoo
جام‌جهانی فوتبال زنان ۲۰۱۱: استقبال بلاتر از پیشنهاد میزبانی آلمان

user posted image
صحنه‌ای از بازی تیم فوتبال زنان آلمان در برابر تیم پرتغال در بازی‌های ۲۰۰۳

از نظر رئیس فیفا، آلمان در مراسم معرفی میزبان این دوره از مسابقات که طبق برنامه، اواخر نوامبر ۲۰۰۷ در آفریقای جنوبی برگزارخواهد شد در میان نامزدهای کسب میزبانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارخواهد بود.

بلاتر از پیشنهاد میزبانی آلمان برای جام‌جهانی فوتبال ۲۰۱۱ زنان استقبال کرد. او اظهارامیدواری کرد که تجربه رویایی تابستان ۲۰۰۶ باز هم تکرار شود.

رئیس فیفا تأکید کرد:«این یک درخواست خوب است. هر گاه آلمان داوطلب شود،آن درخواست همیشه خوب است». او که در مصاحبه‌ با خبرگزاری آلمانی ... سخن می‌گفت، افزود:«آلمان برای این انتخاب شانس خوبی دارد».

از نظر بلاتر، آلمان در مراسم معرفی میزبان این دوره از مسابقات که طبق برنامه، اواخر نوامبر ۲۰۰۷ در آفریقای جنوبی برگزارخواهد شد در میان نامزدهای کسب میزبانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارخواهد بود.

وی که در این زمینه با مسئولین فوتبال آلمان هم صحبت کرده است در ادامه افزود:«در صورت تکرار تجربه‌ی موفق جام‌جهانیِ ۲۰۰۶ آلمان ، قطعأ فوتبال زنان هم پیشرفت قابل توجهی خواهد کرد».

در کنار آلمان کشورهای فرانسه، پرو، کانادا و استرالیا هم آمادگی خود را برای برگزاری این بازی‌ها اعلام کردند.

مدیریت فوتبال آلمان که در پی برگزاری آرام و برنامه‌ریزی شده جام‌جهانی فوتبال مردان درتابستان ۲۰۰۶ پرستیژ جهانی دوچندانی کسب کرده است، اکنون جام‌جهانی فوتبال ۲۰۱۱ زنان را نشانه رفته‌ تا از قِبل آن بیش از پیش به اعتبار جهانی خود بیفزاید.

اما این تنها یک روی سکه است. برگزاری برنامه‌ریزی شده‌ی جام‌جهانی به عنوان دومین رویداد مهم و معتبرورزشی جهان همواره از نظر اقتصادی سود سرشاری را عاید میزبان می‌کند. طبق آمار منتشر شده در طول یک ماه برگزاری جام‌جهانی ۲۰۰۶ در مجموع بیش ازسه میلیون‌و ۳۵۹ هزارو۴۳۹ تماشاچی از نقاط مختلف جهان برای دیدن بازی‌ها به استادیوم های آلمان آمدند که مسلمأ جدای از گیشه، پول هنگفتی هم نسیب اقتصاد میزبان کرده‌اند.

با وجود تمام مشکلاتی که قبل و در زمان برگزاری بازی ها وجود دارد، باید پذیرفت که سود حاصل از آن چه از نظر اقتصادی و چه از حیث اعتبار جهانی در عرصه ورزشی و خصوصأ سیاسی به حدی است که همواره کشور ها را به میزبانی این قبیل رویداد ها ترغیب کرده است. تلاش بی حدوحصر روسیه در کسب میزبانی المپیک زمستانی ۲۰۱۴ خود گواهی بر این مدعاست که کارشناسان سیاسی از آن به‌عنوان یک پیروزی مهم در عرصه سیاست خارجی حزب حاکم یاد می‌کنند.

در حالیکه کشورهای مختلف همواره مترصد بدست آوردن چنین فرصت‌هایی هستند، اخیرأ اخباری منتشر شده که حاکی از آنست که ایران موفق به کسب میزبانی بازی‌های جام ملت های آسیا در سال ۲۰۱۰ نشده بود.

yase vahshi
دو طلا و يك نقره حاصل تلاش كشتي‌گيران فرنگي‌كار ايران در اوكراين

تهران IranSport.Net - تيم ملي كشتي فرنگي ايران با كسب دو مدال طلا و يك نقره به كار خود در رقابت‌هاي بين‌المللي جام آزوماش اوكراين خاتمه داد.

"علي اشكاني و سامان طهماسبي " مدال‌هاي طلاي تيم ايران و " پيام زرين‌پور " مدال نقره كسب كردند.

اسامي نفرات برتر اوزان مختلف اين مسابقات به شرح زير است :
‪ ۵۵‬كيلوگرم: ‪ _۱‬يوري كوال (اوكراين) ‪ _۲‬شرالي شادمان اف (ازبكستان) ‪_۳‬ آست خاچاطوريان (ارمنستان) و پاول كراماژ (لهستان)
‪ ۶۰‬كيلوگرم: ‪ _۱‬علي اشكاني (ايران) ‪ _۲‬گگام سايديان (روسيه) ‪ _۳‬خسرو ملكيان (ارمنستان) و اولگ نمچنكو (ارمنستان)
‪ ۶۶‬كيلوگرم: ‪ _۱‬آرمن آديكيان (ارمنستان) ‪ _۲‬سيران سيمونيان (روسيه) ‪_۳‬ سرگئي كراسيلنيكوف (اوكراين) و الكساندر چخركين (روسيه)
‪ ۸۴‬كيلوگرم: ‪ _۱‬سامان طهماسبي (ايران) ‪ -۲‬دنيس فوروف (ارمنستان) ‪_۳‬ آرتور ميخايلوويچ (لهستان) و عالم سليم اف (بلاروس)
‪ ۹۶‬كيلوگرم: ‪ _۱‬رومن تيمو نياكين (اوكراين) ‪_۲‬ميندوگاس ازرسكيس (ليتواني) ‪ _۳‬آرمن گيقاميان (ارمنستان) و آست مامبتوف (قزاقستان) ‪ ۱۲۰‬كيلوگرم: ‪ _۱‬گئورگي شورتسوميا (قزاقستان) ‪ _۲‬پيام زرين پور (ايران) ‪ _ ۳‬مارك ميكولسكي (لهستان) و استيرژاك (اوكراين)

iran-goftogoo
دیوید بکام به لس آنجلس گالاکسی پیوست

user posted image

دیوید بکام کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال انگلستان و ستاره پیشین باشگاه رئال مادرید اسپانیا، روز سیزدهم ژوئیه رسما به تیم گالاکسی لس آنجلس پیوست.
این باشگاه آمریکایی مموافقت کرده در پنج سال آینده حدود ۲۵۰ میلیون دلار به دیوید بکام بپردازد که رقمی بی سابقه در تاریخ لیگ حرفه ای فوتبال ایالات متحده به شمار می رود.

در آمریکا تا سال پیش حقوق سالانه تمام بازیکنان یک تیم باشگاهی نباید از ۲ میلیون دلار بالاتر می رفت.

کارشناسان می گویند ستاره فوتبال انگلستان درآمدهای جانبی دیگری هم خواهد داشت. شرکت آدیداس از هم اکنون برای تبلیغ محصولات ورزشی اش در شبکه های تلویزیونی آمریکا به دیوید بکام روی آورده است.

ورود بکام به لس آنجلس

ورزش فوتبال در آمریکا زمینه رشد خیلی بالایی دارد. من اگر فکر می کردم که نمی توانم سطح فوتبال آمریکا را بالا ببرم هیچوقت به این کشور نمی آمدم و برای پنج سال با ال ای گالکسی قرار داد نمی بستم

دیوید بکام

برخی نظرسنجی ها نشان می دهد که حدود نیمی از آمریکایی ها نام دیوید بکام را شنیده اند. اما آشنایی بسیاری از این افراد با نام وی به خاطر همسرش ویکتوریا، عضو پیشین گروه پاپ "اسپایس گرلز" می شناسند.

آمریکایی ها عموما به ورزش هایی مانند بسکتبال و بیسبال خیلی بیشتر از فوتبال علاقه دارند و مشخص نیست که این بازیکن سرشناس بریتانیایی بتواند مردم آمریکا را به ورزش فوتبال علاقه مند کند.

خود بکام اذعان می کند که رقابت با بسکتبال و بیسبال یا فوتبال آمریکایی کار آسانی نیست، اما می گوید: "ورزش فوتبال در آمریکا زمینه رشد خیلی بالایی دارد. من اگر فکر می کردم که نمی توانم سطح فوتبال آمریکا را بالا ببرم هیچوقت به این کشور نمی آمدم و برای پنج سال با ال ای گالکسی قرار داد نمی بستم."

موقعیت تجاری خانواده بکام

برخی کارشناسان هم پیوستن دیوید بکام به لیگ حرفه ای فوتبال آمریکا را به ورود مجدد پله به آمریکا تشبیه کرده اند. ادسون آرانتس دو نا سیمنتو، ملقب به پله، که عموما وی را برترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان می نامند، در دهه ۱۹۷۰ میلادی چند سال برای تیم نیویورک کازموز آمریکا بازی کرد.

user posted image
شبکه ان بی سی آمریکا به زودی برنامه تلویزیونی را درباره همسر دیوید بکام تحت عنوان "ویکتوریا بکام به آمریکا می آید"‌ پخش خواهد کرد

این اسطوره فوتبال برزیل معتقد است شهرت و مهارت دیوید بکام می تواند تاثیر مثبتی بر فوتبال در آمریکا داشته باشد.

وی در مورد انتقال بکام به لیگ حرفه ای فوتبال آمریکا می گوید: "زمان من وضعیت فرق داشت و پیچیده تر بود. آن موقع تازه فوتبال در آمریکا شروع شده بود و حرفه ای نبود. اما فوتبال آنها الان خیلی پیشرفت کرده است. توصیه من به بکام این است که آماده باش. بازی در تیم های آمریکایی دیگز آسان نیست."

جدای از مسئله فوتبال، تردیدی نیست که نفس اقامت دیوید بکام و همسرش در کالیفرنیا در یک قدمی هالیوود فرصت های زیادی را برای بازیکن ۳۲ ساله که با بازنشستگی از فوتبال فاصله زیادی ندارد فراهم خواهد کرد.

شبکه ان بی سی آمریکا به زودی برنامه تلویزیونی را درباره همسر دیوید بکام تحت عنوان "ویکتوریا بکام به آمریکا می آید"‌ پخش خواهد کرد.
iran-goftogoo
آغاز بازی های پان امریکن در برزیل

پانزدهمین دوره بازی های "پان امریکن" طی مراسمی رنگارنگ در ورزشگاه ماراکانای شهر ریو دو ژانیرو در برزیل آغاز شده است.

ده ها هزار تماشاگر شاهد یک آتش بازی دیدنی و همچنین برنامه رقص و آواز صدها رقاص و نوازنده بودند.

مسابقات رسما با ورود مشعل "پان امریکن" و رژه هزاران ورزشکار از سراسر قاره آمریکا افتتاح شد.

لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس جمهور برزیل، می گوید برگزاری صحیح و موفق بازی ها نشان خواهد داد که برزیل ظرفیت میزبانی سایر رویدادهای مهم ورزشی از جمله جام جهانی فوتبال و المپیک را دارد.

این رقابت ها در شهر ریو دو ژانیروی برزیل با حضور بیش از پنج هزار ورزشکار از 42 کشور برگزار می شود.

در خلال نگرانی ها درباره خشونت و جنایت در شهر ریو، در حدود 20 هزار مامور پلیس برای تضمین نظم و اجرای روان مسابقات در این شهر مستقر شده اند.

برزیل از زمان جام جهانی 1950 تاکنون میزبان رویدادی در این ابعاد عظیم نبوده است.

فینال آن مسابقات یکی از دردناک ترین لحظات ورزشی برای برزیل بود زیرا تیم ملی فوتبال برزیل آن مسابقه را به اروگوئه واگذار کرد.

ریو امیدوار است این بار خاطرات شیرین تری از این رویداد که در ورزشگاه نوسازی شده ماراکانا برگزار می شود به جا بگذارد.

تصور می شود برزیل برای انجام موفق بازی ها تا دو میلیارد دلار هزینه کرده باشد که چندین برابر بودجه اولیه است.

مقام های برزیلی امیدوارند که طی برگزاری موفق آن، شانس خود را برای میزبانی جام جهانی 2014 و المپیک 2016 افزایش دهند.
iran-goftogoo
گفته می شود که ...

علی دایی به همراه پله، اسطوره فوتبال برزیل، در دیداری دوستانه با عنوان "نود دقیقه برای ماندلا" مقابل تیم منتخب آفریقا به میدان می رود. به گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، این دیدار در تاریخ ۱۸ ژوئیه (۲۷ تیر) در ورزشگاه نیولندز کیپ تاون برگزار خواهد شد. بر پایه این گزارش، دایی و کیم جو سونگ تنها بازیکنان آسیایی هستند که در این بازی شرکت خواهند داشت. در تیم منتخب جهان که علی دایی در آن حضور دارد نام بازیکنانی نظیر کریستین کارمبئو، پاتریک امبوما، رود گولیت و پله به چشم می خورد.

گفته می شود در مالزی هم اطراف تیم ملی بسیار شلوغ است و دوستان امیر قلعه نویی حضور پررنگی در دور و بر تیم ملی دارند. پیش از این محمد مایلی کهن از حضور دوستان قلعه نویی در سفرهای تیم ملی انتقاد کرده بود. همچنین گفته می شود وحید هاشمیان از تعویض شدنش مقابل ازبکستان شدیدا دلخورا ست و نارضایتی خود را به کادر فنی هم اعلام کرده است.

درخشش خوان رومن ریکلمه، بازیکن تیم ملی آرژانتین، در رقابتهای کوپا آمریکا باعث شده که رئال مادرید هم خواهان این بازیکن باشد. روزنامه مارکا با چاپ این خبر اضافه کرد که مذاکرات رئال مادرید با ویارئال برای انجام این انتقال آغاز شده است. اتلتیکو مادرید نیز خواهان این بازیکن است.

گفته می شود نتایج چهار وزن اول مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد ایران در بندر انزلی، نه تنها به مربیان تیم ملی برای انتخاب نفرات کمک نکرده بلکه اوضاع را پیچیده تر هم کرده است. چون در اوزان ۵۵ و 84 کیلوگرم نفرات برتر با باخت اول شدند و به همین دلیل مسئولان فدراسیون قصد دارند که با اعزام مدعیان به تورنمنت لهستان نفرات برتر را انتخاب کنند.

به گزارش سایت گل سسک فابرگاس، هافبک ۲۰ ساله آرسنال، پیشنهاد 21.5 میلیون پوندی رئال مادرید را رد کرده است و در آرسنال باقی خواهد ماند. همچنین تیم فوتبال آرسنال با عقد قراردادی باکاری ساگنا، بازیکن تیم اوسر فرانسه، را به خدمت گرفت.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران شکستگی دندان مهدی مهدوی کیا دربازی ایران و ازیکستان بازتاب ویژه ای در مطبوعات کشور مالزی داشت. این در حالی است که مصدومیت کاپیتان تیم ملی ایران جدی نیست و او می تواند در بازی دوم ایران مقابل چین به میدان برود.

در جریان مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد ایران در انزلی در هنگام مبارزه رضا یزدانی و مهدی منصوری ابروی یزدانی شکافت و وشدیدا خونریزی کرد، با این حال او حاضر نمی شد از کشتی گرفتن انصراف دهد. حتی اصرار حیدری، برزگر و مهدی زاده هم نتوانست یزدانی را متقاعد کند. گفته می شود قبل از مسابقات یزدانی از مسئولان کمیته فنی خواسته بود که به علت مصدومیت ابرویش کشتی نگیرد اما آنها نپذیرفته بودند و به همین علت یزدانی تلافی کرد و به توصیه های کمیته فنی توجه نکرد.
yase vahshi
فيفا هشتم آبان ميزبان جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬را معرفي مي‌كند

تهران IranSport.Net - پس از آنكه فدراسيون بين‌المللي فوت‌بال / فيفا/ ديروز (جمعه) روال انتخابي خود را براي ميزبان جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬نهايي كرد، پيش بيني مي‌شود ميزباني برزيل براي اين بازي‌ها تاييد شود.

به گزارش خبرگزاري رويترز، فيفا اعلام كرد پس از نشست با كميته‌هاي اجرايي خود در ‪ ۲۹‬اكتبر، ميزبان اين بازي‌ها را در ‪۳۰‬ اين ماه معرفي مي‌كند.

برزيل كه پنج دوره به قهرماني جام جهاني رسيده و يك دوره نيز در سال ‪ ۱۹۵۰‬ميزباني اين مسابقات را برعهده داشته است، تنها كشوري است كه پس از كناره‌گيري كلمبيا از ميزباني اين رقابتها در آوريل، پيشنهاد ميزباني اين جام را مطرح كرد.

اين در حالي است كه فيفا اصرار دارد برزيل بايد آمادگي خود را افزايش دهد.

از جام جهاني ‪ ۱۹۷۸‬كه اين مسابقات در آرژانتين برگزار شد و تيم ميزبان نيز به قهرماني رسيد، اين رقابت‌ها تاكنون در آمريكاي جنوبي برگزار نشده است.

برزيل در سال ‪ ۱۹۵۸‬براي نخستين بار به قهرماني جام جهاني رسيد.

قهرماني‌هاي بعدي برزيل به ترتيب در سالهاي ‪ ۲۰۰۲ ،۱۹۹۴ ،۱۹۷۰ ،۱۹۶۲‬به دست آمد.

فيفا به برزيل كه در يك رقابت بدون رقيب براي كسب ميزباني جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬قرار دارد، گفته است بايد ملزومات فني و تضمين دولتي كافي را فراهم آورد.

"سپ بلاتر" رييس فيفا در ماه مارس گفت درصورتي كه برزيل نتواند يك پيشنهاد متقاعدكننده ارائه دهد جام جهاني را در يك قاره ديگر برگزار خواهد كرد.

جام جهاني بعدي در سال ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي برگزار خواهد شد.

فيفا همچنين در ‪ ۲۹‬اكتبر در مورد كشور برگزاركننده جام جهاني زنان در سال ‪ ۲۰۱۱‬تصميم‌گيري خواهد كرد.

استراليا، كانادا، فرانسه، آلمان و پرو نامزدهاي ميزباني اين رقابتها هستند. چين ميزبان جام جهاني فوتبال زنان در سال جاري است
yase vahshi
بلاتر از حذف وقت اضافي در مسابقات فوتبال حمايت كرد

تهران IranSport.Net - "سپ بلاتر" رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) روز جمعه اظهارداشت با پيشنهاد تعيين تكليف مسابقه در ضربات پنالتي بدون ادامه بازي در وقت اضافي ، موافق است.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز از ماراكائيبو، بلاتر در حاشيه رقابتهاي جام ملتهاي آمريكاي جنوبي در ونزوئلا كه وقت اضافه در آن وجود ندارد، اين مطلب را اظهارداشت.

وي در جمع روساي كنفدراسيون فوتبال آمريكاي جنوبي گفت: يكي از چيزهايي كه در مورد رقابتهاي كوپاآمريكا دوست دارم اين است كه وقت اضافه وجود ندارد. اين تصميم شما بسيار عالي است.

رييس فيفا افزود: تعيين نتيجه مسابقه در ضربات پنالتي بلافاصلي بعد از وقت قانوني خيلي بهتر است. بازي در وقت اضافي با توجه به منسوخ شدن قانون گل طلايي، هيچ فايده‌اي ندارد.

وي در مورد اينكه وقت اضافي در مسابقات بين‌المللي مثل جام جهاني لغو شود، هيچ اظهارنظري نكرد.

در رقابتهاي بزرگ بين‌المللي نظير جام جهاني و جام‌هاي اروپايي، مسابقاتي كه در وقت عادي مساوي خاتمه يابند، اغلب به وقت اضافه ‪ ۳۰‬دقيقه اي كشيده مي‌شود و اگر تعداد گلها همچنان برابر باشد، برنده در ضربات پنالتي مشخص مي‌شود.

قانون گل طلايي كه بر اساس آن، وقت اضافه بلافاصله بعد از به ثمررسيدن اولين گل پايان مي‌يافت، در جام ملتهاي سال ‪ ۱۹۹۶‬و ‪ ۲۰۰۰‬و جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬و ‪ ۲۰۰۲‬اعمال شد.

بلاتر در ادامه از كيفيت ميزباني مسابقات جام ملتهاي آمريكاي جنوبي در ونزوئلا نيز تمجيد كرد.

وي گفت: ونزوئلا در مدت زمان كوتاه تاسيسات و امكانات بسيار خوبي فراهم كرده كه به اين كشور اجازه مي‌دهد ميزباني رقابتهاي مهمي مثل قهرماني زير ‪ ۲۰‬سال جهان را نيز برعهده گيرد.

"نيكولاس لئوز" رييس كنفدراسيون آمريكاي جنوبي نيز گفت: ميزباني ونزوئلا همه انتظارات را برآورده كرده است و ميراث ارزشمندي براي نسل هاي آتي در اين كشور بجا خواهد ماند.

تيم‌هاي برزيل و آرژانتين فردا در شهر ماراكائيبو فينال اين دوره از مسابقات جام ملتهاي آمريكاي جنوبي را برگزار

yase vahshi
علي دايي: به‌عنوان سرپرست بر روي نيمكت سايپا نمي‌نشينم

تهران IranSport.Net - "علي دايي" سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال سايپا تهران گفت به عنوان سرپرست در فصل آينده مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران بر روي نيمكت اين تيم نخواهد نشست.

علي دايي كه در شهر سرعين استان اردبيل تيم سايپا را تمرين مي‌دهد جمعه شب در يك برنامه زنده تلويزيوني در شبكه استاني سبلان اردبيل افزود: درست است كه من مدرك ‪ A‬آسيا را ندارم و براساس دستورالعمل فدراسيون نمي‌توانم روي نيمكت با عنوان سرمربي بنشينم ولي سعي خواهم كرد با عنوان ديگري به غير از سرپرست روي نيمكت بنشينم.

وي درباره كناره‌گيري محمد زادمهر از اين تيم گفت : دكتر محمد زادمهر سرپرست سابق سايپا به خاطر مشكلات كاري از سمت خود استعفا كرده و مديران باشگاه در رايزني براي معرفي يك سرپرست جديد هستند.

وي در پاسخ به سوالي درباره برنامه‌هايش در پست مربيگري افزود: نگاهم به فوتبال ايران خلاصه نمي‌شود اگر خدا بخواهد و بتوانم در ليگ‌هاي اروپايي و يا خارج از كشور مربيگري خود را ادامه مي‌دهم و براي نيل به اين اهدف برنامه‌هاي متعددي دارم.

دايي در مورد پيشنهادات تيم‌هاي ديگر ليگ برتر براي مربيگري افزود: من با تيم سايپا فصل خوبي پشت سر گذاشتم و با توجه به اعتماد مسوولان اين باشگاه اصلا درباره پيشنهادهاي ديگر كوچكترين فكري هم نكردم.

وي بابيان اينكه امسال سايپا در ليگ برتر ، ليگ حذفي و جام باشگاه‌هاي آسيا حضور خواهد داشت، گفت : با برنامه‌ريزي و انجام تمرينات منظم در فكر دفاع از عنوان قهرماني در ليگ برتر و موفقيت درآسيا و جام حذفي هستيم.

yase vahshi
سه بازيكن تيم فوتبال ذوب‌آهن قراردادشان را تمديد كردند

تهران IranSport.Net - مصطفي بهرامي مسوول كميته مسابقات هيات فوتبال اصفهان اظهار داشت:" حسن اشجاري" ، "محمد منصوري" و "مصطفي صالحي‌نژاد " قرارداد خود را تمديد كردند.

" مصطفي بهرامي"افزود: "محمد منصوري" و " مصطفي صالحي نژاد " به مدت دو فصل و " حسن اشجاري "به مدت يك فصل قرارداد خود را با تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان تمديد كردند.

وي درباره ثبت قرارداد بازيكنان تيم سپاهان نيز گفت: " هادي عقيلي " با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را به مدت يك فصل با تيم فوتبال سپاهان تمديد كرده‌است .

بهرامي درباره تمديد قرارداد " محسن بنگر " ديگر بازيكن تيم سپاهان هم گفت: قرارداد اين بازيكن تاكنون درهيات فوتبال اصفهان به ثبت نرسيده است.
.

yase vahshi

.

باشگاه سپاهان از احتمال محروميت مهدي رحمتي خبر داد

تهران IranSport.Net - سايت باشگاه فولاد مباركه سپاهان از احتمال محروميت" سيد مهدي رحمتي" در فصل جديد رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران خبر داد.

به نوشته اين سايت، مسئولين باشگاه فولاد مباركه سپاهان طي نامه‌اي به مديرعامل باشگاه استقلال تهران، پيگير دريافت طلب ‪ ۳۲‬ميليون توماني خود شده‌اند.

بنا براين گزارش "سيد مهدي رحمتي" دروازه‌بان سابق تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در زمان انتقالش به استقلال تهران مبلغ ‪ ۸۰‬ميليون تومان به اين باشگاه اصفهاني بدهكار شد.

سايت باشگاه فولادمباركه سپاهان افزود:اين بازيكن،سال گذشته پس از آنكه ازسوي كميته انضباطي در مرز محروميت از ليگ برتر فوتبال قرار گرفت ، مبلغ ‪ ۴۸‬ميليون تومان از بدهي خود را به باشگاه سپاهان پرداخت كرد اما همچنان ‪ ۳۲‬ميليون تومان بدهي دارد.

براين اساس ، مسئولان باشگاه فولاد مباركه سپاهان پيگيري اين موضوع را از طريق كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در دست اقدام دارند.

باشگاه فولاد مباركه سپاهان در مطلب ديگري تمديد قرارداد ‪ ۵۰۰‬ميليون توماني سيدمهدي سيدصالحي مهاجم تيم فوتبال خودرا تكذيب كرده وآورده است:
اين باشگاه خبرپيشنهاد تمديد قرارداد سيد صالحي به مبلغ ‪ ۵۰۰‬ميليون تومان را به طور جدي تكذيب نموده و به اطلاع اهالي فوتبال مي‌رساند،طرح اينگونه اخبارغيرواقع زائيده اراده‌هاي واسطه‌هاي نامرئي ومرئي بازارنقل وانتقالات است كه مي‌خواهند باايجاد بازارگرمي،شرايطي رابامبالغ بالا براي ديگر بازيكنان فراهم آورند تا خود نيز ازاين آب گل آلودماهي گرفته و به منافع خود بيشتر نزديك شوند .

اين باشگاه همچنين پيشنهاد‪۲۰۰‬ميليون توماني به مير قرباني را تكذيب كرده است .

سايت باشگاه سپاهان افزود: باتوجه به شرايط فني كه صابر مير قرباني دارد ، صرفا مبلغ ‪ ۹۰‬ميليون تومان خالص به اين بازيكن ، به عنوان مبلغ قرارداد پيشنهاد شده است وپيشنهاد پرداخت مبلغ ‪ ۲۰۰‬ميليون تومان از طرف اين باشگاه كذب محض است .

اين سايت همچنين از پيوستن حجت زاد محمود بازيكن فصل گذشته تيم استقلال اهواز به تيم سپاهان خبر داد.

براين اساس زاد محمود با عقد قردادي ‪ ۳‬ساله به تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان پيوست.

به نوشته سايت باشگاه سپاهان،مسئولين اين باشگاه باپرداخت مبلغ ‪۷۵‬ ميليون تومان به باشگاه استقلال اهواز،رضايت نامه زاد محمود را دريافت كردند
yase vahshi
حبيب كاشاني: افشين قطبي پيشنهاد جديدي به باشگاه پرسپوليس ارائه كرده است

تهران IranSport.Net - مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت " افشين قطبي " مربي ايراني شاغل در كره جنوبي ، پيشنهاد جديدي را براي باشگاه ارسال كرده‌است كه در نخستين جلسه هيات مديره در خصوص اين پيشنهاد تصميم‌گيري خواهيم كرد.

" حميد كاشاني " روز يكشنبه با بيان اين مطلب و با رد شايعه ارسال نامه‌اي از سوي قطبي به باشگاه و انصراف وي از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس افزود : قطبي پيشنهاد جديدي را براي ما فرستاده‌است و روز پنجشنبه در نشستي كه با مدير برنامه‌هاي وي در باشگاه برگزار كرديم طرفين بر سر اين پيشنهاد، بحث و تبادل نظر كردند.

وي افزود: قطبي قرارداد ‪ ۱۶‬صفحه‌اي را كه داراي ‪ ۳۴‬بند است براي باشگاه پرسپوليس ارسال كرده‌است كه تمام موارد از جمله مسائل مالي در آن ذكر شده است.

كاشاني ادامه داد: در نشست با مدير برنامه‌هاي وي تمام موارد قرارداد بررسي شد و تمام بررسي‌هاي صورت گرفته و پيش قرارداد افشين قطبي را در اولين نشست هيات مديره ارائه خواهم كرد. همكاري با قطبي هنوز مد نظر ما است و با بررسي پيشنهاد جديد وي و در اولين جلسه هيات مديره باشگاه وضع همكاري وي با تيم پرسپوليس مشخص مي‌شود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: پس از بررسي هيات مديره جواب نهايي را به قطبي خواهيم داد تا او تصميم لازم را بگيرد. اگر هيات مديره موافق درخواست‌هاي قطبي باشد قطعا با او قرارداد خواهيم بست
yase vahshi
بكام رسما به تيم لوس آنجلس گالاكسي آمريكا پيوست

تهران IranSport.Net - " ديويد بكام " كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال انگليس ، روز جمعه رسما به تيم لوس آنجلس گالاكسي آمريكا پيوست.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لوس آنجلس ، بكام كه پيش از اين در تيم رئال مادريد اسپانيا عضويت داشت ، به مدت پنج سال در اين تيم به بازي خواهد پرداخت.

زندگي‌نامه بكام به شرح زير است :
تاريخ تولد : ‪ ۲‬مي‪ ۱۹۷۵‬در لندن
باشگاه : لوس آنجلس گالاكسي
قد : ‪ ۱/۸۲‬متر
وزن: ‪ ۷۴‬كيلوگر
شمار بازي‌هاي ملي : ‪ ۹۶‬بازي ،اولين بازي مقابل تيم مولداوي در سال ‪۱۹۹۶‬
تعداد گل‌هاي ملي : ‪ ۱۷‬گل
بكام در سال ‪ ۲۰۰۶‬و در ديدار مقابل تيم پرتغال بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال انگليس را به بازو بست.

‪ : ۱۹۹۵ - ۱۹۹۳‬باشگاه منچستريونايتد
‪ : ۱۹۹۵‬به عنوان بازيكن قرضي به تيم پرستون پيوست
‪ ۱۹۹۵‬تا ‪ : ۲۰۰۳‬باشگاه منچستريونايتد
‪ ۲۰۰۳‬تا ‪ : ۲۰۰۷‬رئال مادريد
‪ : ۲۰۰۷‬لوس آنجلس گالاكسي
افتخارات
‪ : ۱۹۹۶‬قهرمان رقابت‌هاي فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي انگليس ‪ : ۱۹۹۷‬قهرمان رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر انگليس
‪ : ۱۹۹۹‬قهرمان جام حذفي و باشگاه‌هاي برتر انگليس
‪ : ۲۰۰۰‬قهرمان رقابت‌هاي باشگاه‌هاي برتر انگليس
‪ : ۲۰۰۱‬قهرمان رقابت‌هاي باشگاه‌هاي برتر انگليس
‪ : ۲۰۰۷ - ۲۰۰۶‬قهرمان ليگ اسپانيا

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

حسین کعبی به شدت از نیمکت نشینی خود در بازی ایران با ازبکستان شاکی است و در این چند روز چندین مصاحبه علیه کادر فنی تیم ملی ایران انجام داده است. او به ایرنا گفت: "از اینکه بر روی نیمکت ذخیره های تیم ملی نشستم متاثرم و اکنون سئوال من این است که به چه علتی من باید نیمکت نشین بشوم. به نظر می رسد هر وقت که در تیم لسترسیتی به عنوان یک بازیکن ثابت به بازی بپردازم، دوباره در ترکیب اصلی تیم ملی قرار خواهم گرفت."

در حالیکه اکثر روزنامه ها از انصراف افشین قطبی از حضور در پرسپولیس خبر داده اند، حبیب کاشانی مدیر عامل پرسپولیس در گفتگو با شبکه خبر عنوان کرد که قطبی همچنان گزینه اصلی مربیگری سرخپوشان است، اما او درخواستهای جدیدی داشته است که باید در هیات مدیره مورد بررسی قرار بگیرد. به نظر می رسد پنجشنبه تکلیف قطبی مشخص خواهد شد.

به نوشته روزنامه شرق مهدی محمد نبی، دبیر فدراسیون فوتبال، به فدراسیون فوتبال استرالیا پیشنهاد داده است که برای انجام یک بازی دوستانه به تهران سفر کند و این دیدار، بازی خداحافظی خداداد عزیزی خواهد بود. استرالیایی ها در گام اول با پیشنهاد نبی موافقت کردند، اما به او گفتند که ایران باید درخواست رسمی اش را پس از جام ملتها برای فدراسیون استرالیا ارسال کند.

دیدار نهایی رقابتهای کشتی آزاد در وزن ۷۶ کیلو گرم با جنجالهای زیادی همراه شد. در این کشتی علی اصغر بذری موفق شد میثم مصطفی جوکار را شکست دهد. جوکار شدیدا به داوری معترض بود و برادر بزرگترش مسعود از سوی فدراسیون به دلیل توهین به داوران با محرومیت رو به رو شد. گفته می شود ناداوری در این مسابقه مشهود بوده و جوکارها معتقدند که برزگر قصد داشته بذری پیروز شود.

به نوشته روزنامه سان تیم آث میلان قصد دارد آندری شوچنکو را به صورت قرضی از چلسی به سن سیرو بازگرداند. آبراموویچ به دنبال این است که با ۱۵میلیون پوند شوچنکو را بفروشد اما پیشنهاد چلسی با موافقت میلانی ها رو به رو نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر باشگاه ابومسلم خراسان برای فرار از مشکلات مالی، به دنبال ایجاد تغییراتی در مدیریت خود است. ابومسلم که در فصل گذشته بین ایران خودرو و نیروی انتظامی سرگردان بود، می خواهد با مدیریت جدید به کار خود ادامه دهد. این احتمال وجود دارد که بدنه هیات مدیره باشگاه تغییر کند تا با حضور جمعی ازمدیران صنعتی استان خراسان در بخش مدیریتی باشگاه، بنیه مالی تنها نماینده استان خراسان رضوی در لیگ برتر تقویت شود.

بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان کریستین چیوو در رم ماندنی شد. بارسلونا، رئال مادرید و اینترمیلان این مدافع رومانیایی را می خواستند، اما اسپالتی، سرمربی رم، در مصاحبه با سایت گل اعلام کرد که چیوو در رم می ماند و از این بابت خوشحال است.
yase vahshi
بازيكن ايراني تيم فوتبال نانسي فرانسه اين تيم را ترك مي‌كند

تهران IranSport.Net - بازيكن ايراني تيم فوتبال نانسي فرانسه پس از ترك اين تيم، به تيم راسينگ اين كشور مي‌پيوندد.

" شهريار وفايي شانديزي " كه فوتبال را از مدارس فوتبال باشگاه پيكان آغاز كرده‌بود و براي ادامه تحصيل به فرانسه رفته است مورد توجه تيم نانسي قرار گرفت و در اين تيم به بازي پرداخت.

با پايان گرفتن مدت قرارداد شانديزي اين بازيكن قصد دارد به تيم راسينگ برود.

وي كه براي تعطيلات به ايران سفر كرده است ، روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت در مدت چهار سال حضورم در فوتبال فرانسه تجارب زيادي كسب كرده‌ام و اميدوارم به درجه‌اي از پيشرفت برسم كه بتوانم براي فوتبال ايران مفيد باشم .

شانديزي درباره امكانات و تاسيسات باشگاهي فرانسه اظهارداشت فرانسه از نظر امكانات و تاسيسات فوتبال در وضع بسيار مناسبي قرار دارد و مستعدان بسياري در باشگاه‌هاي اين كشور در حال آموزش هستند.

yase vahshi
كريم باقري به عنوان يكي از موديان مالياتي برتر انتخاب شد

تهران IranSport.Net - اداره ماليات كشور " كريم باقري " را به عنوان يكي از موديان برتر / پرداخت‌كننده / مالياتي برگزيد.

به گزارش روز شنبه سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اداره ماليات امروز در مراسمي از "كريم باقري" به علت پايبندي به قوانين و مقررات مالياتي و انجام تكاليف مالياتي خود تقدير به عمل آورد.

در مراسمي كه براي تقدير از موديان مالياتي از سوي اداره ماليات برگزار شد ، لوح يادبودي را به عنوان مودي مالياتي برتر به كريم باقري ، مدافع بااخلاق و ارزنده تيم پرسپوليس اهدا شد.

كريم باقري در گفت وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس ضمن تشكر از مسئولان اداره ماليات گفت: پس از اتمام اين مراسم براي برگشتن به كيش آماده مي‌شوم و با اولين پرواز به ساير بازيكنان در اردوي كيش ملحق خواهم شد تا تمرينات خود را به همراه تيم پيگيري كنم.

yase vahshi
مديرعامل باشگاه پرسپوليس : افشين قطبي پيشنهاد جديدي به باشگاه ارائه كرده است

تهران IranSport.Net - " حميد كاشاني " مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت : قطبي مربي ايراني شاغل در كره جنوبي ، پيشنهاد جديدي را براي باشگاه ارسال كرده‌است كه در نخستين جلسه هيات مديره در خصوص اين پيشنهاد تصميم‌گيري خواهيم كرد.

كاشاني روز شنبه با بيان اين مطلب و با رد شايعه ارسال نامه‌اي از سوي قطبي به باشگاه و انصراف وي از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس افزود : قطبي پيشنهاد جديدي را براي ما فرستاده‌است و روز پنجشنبه در نشستي كه با مدير برنامه‌هاي وي در باشگاه برگزار كرديم طرفين بر سر اين پيشنهاد، بحث و تبادل نظر كردند.

وي افزود: قطبي قرارداد ‪ ۱۶‬صفحه‌اي را كه داراي ‪ ۳۴‬بند است براي باشگاه پرسپوليس ارسال كرده‌است كه تمام موارد از جمله مسائل مالي در آن ذكر شده است.

كاشاني ادامه داد: در نشست با مدير برنامه‌هاي وي تمام موارد قرارداد بررسي شد و تمام بررسي‌هاي صورت گرفته و پيش قرارداد افشين قطبي را در اولين نشست هيات مديره ارائه خواهم كرد. همكاري با قطبي هنوز مد نظر ما است و با بررسي پيشنهاد جديد وي و در اولين جلسه هيات مديره باشگاه وضع همكاري وي با تيم پرسپوليس مشخص مي‌شود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: پس از بررسي هيات مديره جواب نهايي را به قطبي خواهيم داد تا او تصميم لازم را بگيرد. اگر هيات مديره موافق درخواست‌هاي قطبي باشد قطعا با او قرارداد خواهيم بست
yase vahshi
مديرعامل باشگاه پرسپوليس : افشين قطبي پيشنهاد جديدي به باشگاه ارائه كرده است

تهران IranSport.Net - " حميد كاشاني " مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت : قطبي مربي ايراني شاغل در كره جنوبي ، پيشنهاد جديدي را براي باشگاه ارسال كرده‌است كه در نخستين جلسه هيات مديره در خصوص اين پيشنهاد تصميم‌گيري خواهيم كرد.

كاشاني روز شنبه با بيان اين مطلب و با رد شايعه ارسال نامه‌اي از سوي قطبي به باشگاه و انصراف وي از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس افزود : قطبي پيشنهاد جديدي را براي ما فرستاده‌است و روز پنجشنبه در نشستي كه با مدير برنامه‌هاي وي در باشگاه برگزار كرديم طرفين بر سر اين پيشنهاد، بحث و تبادل نظر كردند.

yase vahshi
زيدان ، حضورش در تيم لوس آنجلس گالكسي را رد كرد

تهران IranSport.Net - "زين‌الدين زيدان" اسطوره فوتبال فرانسه شانس بيرون آمدن از بازنشستگي و پيوستن به "ديويد بكام" انگليسي در تيم لوس آنجلس گالكسي آمريكا را رد كرده است.

به گزارش سايت گل، اين در حاليست كه گزارش‌هايي در مورد رفتن وي به گالكسي منتشر شده است.

"الكسي لالاس" رييس باشگاه گالسي به طور علني از هافبك سابق تيم ملي فوتبال فرانسه كه اكنون سفير حسن نيت برنامه توسعه سازمان ملل است، دعوت كرد كه به اين تيم بپيوندد اما وي نمي‌خواهد دوباره به ميادين فوتبال بازگردد.

زيدان پس از خداحافظي از فوتبال بعد از فينال جام جهاني سال گذشته، به فعاليت‌هاي خيريه و اقتصادي روي آورده است و نمي‌خواهد يكبار ديگر بازي كند.

وي گفت: نه، بر نمي‌گردم. پس از يك سال دوري از فوتبال، خيلي سخت است كه دوباره شروع كنم. آنچه امروز برايم اهميت دارد اين است كه كارهايي را كه قبلا نمي‌توانستم، انجام دهم. در كنار خانواده و دوستانم باشم و به ترويج برخي چيزها و ديدن جهان بپردازم.

زيدان اظهار داشت: اين زندگي پس از فوتبال است. يا حداقل از نظر من اينگونه است.‪ ۱۲‬ماه گذشته خيلي فرق داشت اما اكنون زندگي من به اندازه زماني كه فوتبال بازي مي‌كردم، پر است.

زيدان معتقد است كه بكام تصميم درستي گرفت كه چالش جديدي را شروع كند و از اينكه مي‌بيند هم تيمي سابقش قبل از ترك رئال مادريد، به همراه اين تيم به قهرماني رسيده، خوشحال است.

وي افزود: به تصميم او احترام مي‌گذارم و بهترين‌ها را برايش آرزو مي‌كنم. خيلي خوشحالم چون خودم را طرفدار شماره يك رئال مادريد مي‌دانم.

اين تيم در نيمه دوم فصل گذشته نمايش شگفت انگيزي از خود به نمايش گذاشت.

واقعا خوشحالم كه اين تيم اينگونه به موفقيت رسيد. اين امر براي تيم، باشگاه، بازيكنان و به خصوص ديويد بكام خوب است. او شايسته قهرماني قبل از ترك رئال مادريد بود.

.

yase vahshi
روبرت ماركوسي به تيم فوتبال پگاه گيلان پيوست

تهران IranSport.Net - علي احمدي سراواني مسوول روابط عمومي باشگاه پگاه گيلان گفت: " روبرت ماركوسي" مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال برق شيراز به تيم پگاه گيلان پيوست . اين بازيكن، روز شنبه با تيم فوتبال پگاه گيلان قرارداد يكساله امضاء كرد.

وي اظهار كرد: اين دومين بازيكن ليگ برتري است كه تاكنون به تيم فوتبال پگاه گيلان پيوسته است.

وي اضافه كرد: پيش از اين نيز " ابراهيم تقي‌پور " از تيم مس كرمان به عنوان اولين بازيكن ليگ برتري به تيم پگاه گيلان پيوسته‌بود.

وي گفت: تيم فوتبال پگاه گيلان سه بازيكن ديگر ليگ برتري را مي‌تواند جذب كند و در اين زمينه با چند بازيكن نيز صحبت‌هايي شده‌است.

.

yase vahshi
تمامي فعاليت‌هاي باشگاه استقلال اهواز به حالت تعليق درآمد

تهران IranSport.Net - سازمان ليگ برتر فوتبال ايران روز شنبه تمامي فعاليت‌هاي باشگاه استقلال اهواز را به حالت تعليق در آورد.

فعاليت‌هاي باشگاه اهواز به علت پرداخت نكردن مبلغ سيصد و نود و سه ميليون و چهل هزار ريال در حق "فريدون حرداني" به حالت تعليق درآمده‌است.

سازمان ليگ برتر اعلام كرد : با توجه به تصميم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به علت عدم تمكين باشگاه استقلال اهواز به راي مذكور در اجراي ماده ‪ ۷۰‬آيين نامه انضباطي، كليه فعاليت‌هاي مربوط به رشته فوتبال از قبيل شركت رسمي، ثبت قراردادها و ... تا استبفاء حقوق شاكي به حالت تعليق در آمده است

yase vahshi
توقف تيم فوتبال پيكان تهران مقابل شموشك نوشهر در ديداري دوستانه
تهران IranSport.Net - تيم فوتبال پيكان تهران عصر شنبه در ديداري دوستانه مقابل تيم شموشك نوشهر متوقف شد.

در اين ديدار كه در ورزشگاه "چيلك" نوشهر برگزار شد، دو تيم در پايان ‪ ۹۰‬دقيقه تلاش به نتيجه تساوي يك بر يك دست يافتند.

"مرتضي عزيز محمدي" گل تيم پيكان تهران را دراين بازي به ثمر رساند.

هفتمين دوره رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران ‪ ۲۶‬مردادماه امسال همزمان با ولادت امام حسين (ع) آغاز خواهد شد كه‌تيم پيكان تهران در نخستين ديدار خود به مصاف تيم برق شيراز مي‌رود.

iran-goftogoo
گفته می شود که ...

از آنجا که هنوز علی دایی، مربی فصل گذشته سایپا، قرارداد خود را با این تیم رسمی نکرده، مسئولان این باشگاه نگرانند که دایی فصل آینده روی نیمکت دیگری بنشیند. شایعه شده پس از جام ملتها احتمال مربیگری دایی در تیم ملی بسیار زیاد است.

به نوشته چندین روزنامه اسپانیایی از جمله مارکا، خوان رومن ریکلمه از بین دو باشگاه اتلتیکو مادرید و رئال مادرید اولی را انتخاب خواهد کرد. از آنجا که فور لان به اتلتیکو رفته ریکلمه هم می خواهد در کنار دوست صمیمی اش باشد.

محرم نویدکیا، کاپیتان سپاهان اصفهان، به هیچ وجه حاضر نیست در این تیم باقی بماند و قصد دارد فصل آینده در تهران بازی کند. گفته می شود پرسپولیس گزینه اول نویدکیا است.

به نوشته هفته نامه انگلیسی "اخبار جهان" نیوکاسل هم رونالدینیو را می خواهد. مایک اشلی، مالک نیوکاسل، می خواهد شانس خود را دراین راستا امتحان کند و ۸۵ میلیون پوند کنار گذاشته است.

به نوشته روزنامه خبر ورزشی حبیب کاشانی، مدیرعامل پرسپولیس، قصد دارد از محمد حسن انصاری فرد، مدیرعامل سابق باشگاه، شکایت کند و چهار صفحه شکایتنامه علیه او تنظیم کرده است. این شکایات به نقل و انتقالات و قرارداد با اسپانسرها مربوط می شود.

پس از پیوستن آرش برهانی به پرسپولیس، هادی شکوری هم مدعی شده که به قطر خواهد رفت و با گرفتن رضایتنامه خود پرسپولیسی می شود. روزنامه جهان فوتبال دراین باره نوشت که شکوری روز دوشنبه با پرسپولیس قرارداد می بندد. همچنین جلال کاملی مفرد هم از مذاکراتش با سرخپوشان خبر داد.

yase vahshi
سايت جام ملتهاي آسيا: جواد نكونام بازي را به تساوي كشاند

تهران IranSport.Net - سايت رسمي مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا پس از تساوي ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬ايران و چين نوشت: "جواد نكونام" در دقيقه ‪ ۷۳‬اين مسابقه يك گل زد تا ايران در ورزشگاه بوكيت جليل كوالالامپور به تساوي برسد.

در تكرار مسابقه مرحله نيمه نهايي جام ملت‌هاي ‪ ۲۰۰۴‬آسيا كه با پيروزي چين در ضربات پنالتي خاتمه يافت، "شائو جيايي" در دقيقه ششم اين تيم را جلو انداخت و "مائو جيانكينگ" در دقيقه ‪ ۳۳‬گل دوم چين را به ثمر رساند.

اما "فريدون زندي" در دقايق پاياني نيمه نخست يك گل براي ايران به ثمر رساند و نكونام ‪ ۱۷‬دقيقه مانده به پايان مسابقه با ضربه سر نتيجه را ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬كرد تا دو تيم با چهار امتياز در صدر گروه سوم باقي بمانند.

با اين نتيجه تيم مالزي از دور مسابقات حذف خواهد شد اما با توجه به اختلاف يك امتيازي ازبكستان با دو تيم ايران و چين، تكليف تيم‌هايي كه به مرحله بعد صعود خواهند كرد، هنوز مشخص نيست.

مالزي در اين مسابقه همان بازيكناني را كه در جريان پيروزي ‪ ۵‬بر يك مقابل مالزي انتخاب كرده بود، به ميدان فرستاد در حاليكه ايران با يك تغيير نسبت به پيروزي ‪ ۲‬بر يك مقابل ازبكستان، "حسين كعبي" را جانشين "رسول خطيبي" كرده بود.

اين مسابقه در آب و هواي بسيار مرطوب و در حضور جمعيت اندك اما پر سر و صدايي برگزار شد.

تيم چين اين ديدار را با حمله شروع كرد به طوريكه در ‪ ۲۰‬ثانيه نخست نزديك بود "هان پنگ" گل اول را به ثمر برساند.

"ناصر ابراهيمي" كمك مربي تيم ملي فوتبال ايران كه در غياب "امير قلعه‌نويي" هدايت اين تيم را بر عهده داشت، در بين دو نيمه دو تعويض انجام داد.

وي "ايمان مبعلي" و "جوان كاظميان" را به جاي "علي كريمي" و حسين كعبي وارد زمين كرد تا ايران نيمه دوم را به گونه‌اي ديگر آغاز كند.

بنابراين گزارش، اين تساوي نتيجه منصفانه‌اي براي مسابقه‌اي بود كه نيمه اول آن تحت كنترل چين و نيمه دوم آن تحت كنترل ايران به پايان رسيد
yase vahshi
واليباليست هاي جوان ايران سوم جهان شدند

تهران IranSport.Net - تيم واليبال جوانان جمهوري اسلامي ايران يكشنبه شب در مرحله رده‌بندي مسابقات واليبال جوانان جهان در مغرب با شكست ايتاليا مقام سوم جهان را كسب كرد. واليباليستهاي جوان ايران كه براي نخستين بار در تاريخ واليبال كشورمان به جمع چهار تيم برتر مسابقات جهاني راه يافته بودند، تيم قدرتمند ايتاليا را با نتيجه سه بريك شكست دادند. تيم واليبال جوانان ايران گيم‌هاي اول سوم و چهارم را بترتيب با نتايج ‪ ۲۷‬بر ‪ ۲۵ ،۲۵‬بر ‪ ۲۰‬و ‪ ۲۵‬بر ‪،۱۷‬ايتاليا را شكست دادند و تنها گيم دوم را با نتيجه ‪ ۱۹‬برابر ‪ ،۲۵‬به حريف سرشناس خود واگذار كردند.

تيم واليبال جوانان ايران پيش از اين در مرحله گروهي نيز تيم واليبال جوانان ايتاليا را با نتيجه سه بر دو شكست داده بود.

حضور ايران در جمع چهار تيم برتر مسابقات واليبال جوانان جهان و كسب مقام سومي اين مسابقات، براي نخستين بار در تاريخ واليبال ايران اتفاق مي‌افتد.
yase vahshi
حجازى: حرف آخر را در استقلال فتح الله زاده مى زند!

تهران IranSport.Net - ناصر حجازى سر مربى باشگاه استقلال گفت : موفقيت استقلال هدف مشترك من و فتح الله زاده است. ما هيچ اختلافى با يكديگر نداريم .وقتى هدف مشترك باشد اصلاً چرا بايد مشكل ايجاد شود؟ هم من مى خواهم استقلال نتيجه بگيرد و موفق شود و هم فتح الله زاده. حجازى در اين باره افزود: مى دانم گروهى تلاش مى كنند كه بين من و فتح الله زاده اختلاف ايجاد كنند اما آنها وقتشان را بيهوده هدر مى دهند. اين افراد بيكار ۸ سال قبل ميان ما شكاف ايجاد كردند اما آدم عاقل دوبار فريب نمى خورد. به هر حال حرف آخر را فتح الله زاده در باشگاه مى زند. بله اوست كه حرف اول و آخر را در باشگاه مى زند. حالا اين وسط اگر كسى سمپاشى كند، فقط باعث مى شود تا من و فتح الله زاده به او بخنديم
yase vahshi
منتظرى : فكر نمى كردم استقلالى شوم

تهران IranSport.Net - پژمان منتظرى، هافبك جديد باشگاه استقلال تهران، گفت: فكر حضور در تيم استقلال را نمى كردم و اين انتقال كاملا اتفاقى انجام شد. پژمان منتظرى افزود: حضور در كنار ساير بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به طور قطع مى تواند به نفع فوتبال من باشد تا تجربه هاى خوبى را در اين تيم كسب كنيم.وى خاطر نشان كرد: اگر لازم باشد كه تمامى توان خود را براى اين تيم بگذارم، خواهم گذاشت تا جواب اعتماد كادر فنى و مديريتى اين تيم را بدهم.
.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.