کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:اخبار و مقالات ورزشی ،مطالب پیشین
FARSI FORUM ایران گفتگو > > اخبار و مفالات ورزشی
صفحات 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
farnoosh
ديدار العين امارات در مسابقات جام قهرمانى باشگاه هاى آسيا

پاس به خواب ۱۳ ساله
پايان مى دهد؟

• امشب: نگاه ها به بايرن و شهر وين است

گروه ورزشى - مرحله گروهى فصل جديد فوتبال جام قهرمانى باشگاههاى اروپا امشب با برگزارى ۸ ديدار كه به گروههاى اول تا چهارم تعلق دارد، پيگيرى مى شود.
نگاه ما ايرانى ها بيشتر به وين معطوف خواهد بود، آن جا كه بايرن مونيخ رو به روى تيم راپيد اين شهر قرار مى گيرد. بازگشت «روى ماكاى» هلندى به تركيب بايرن پس از رفع مصدوميت او قدرت خط آتش اين تيم را قطعاً افزايش مى دهد.
على كريمى كه شنبه شب طى پيروزى ۱-۲ بايرن بر نورمبرگ در ليگ آلمان فقط در نيمه نخست مورد استفاده قرار گرفت، ديگر گزينه فليكس ماگات براى پيكار امشب است.
برنامه بازيهاى امشب (نام ميزبانها نخست آمده است):
* گروه اول: راپيدوين اتريش با بايرن مونيخ آلمان و كلاب بروژ بلژيك با يوونتوس ايتاليا
* گروه دوم: اسپارتا پراگ چك با آژاكس هلند و ارسنال انگليس با تون سوئيس.
* گروه سوم: اودينزه ايتاليا با پاناتينايكوس يونان و وردربرمن آلمان با بارسلونا اسپانيا
* گروه چهارم: ويارئال اسپانيا با منچستر يونايتد انگليس و بنفيكا پرتغال با ليل فرانسه
sheva
دفاعيه برانكو

با شروع ليگ برتر برانكو ايوانكوويچ چمدان هايش را بست و راهى اروپا شد. سفرى كه البته با انتقادات بى شمارى همراه شد. سئوال اصلى اين است كه برانكو به چه دليل ايران را رها كرد و به اروپا رفت، مگر او از كيفيت بازى على كريمى و مهدى مهدوى كيا بى خبر است كه در شروع ليگ ايران را ترك مى كند؟ برانكو در بازگشت از اروپا در دفاع از خود به ايسنا گفت: «در اين سفر بازى هاى حريفان احتمالى ايران را در جام جهانى زير نظر گرفت و همچنين فرصت تماشاى ديدارها مقدماتى جام جهانى در قاره اروپا را پيدا كردم و از اين پس و به ويژه پس از قرعه كشى جام جهانى از كوچكترين فرصت هاى به دست آمده براى تماشاى ديدارهاى حريفان تيم ملى در جام جهانى ۲۰۰۶ استفاده خواهم كرد.در اين سفر با مقامات فدراسيون هاى فوتبال اسلوونى، كرواسى و صربستان براى انجام ديدار تداركاتى با ايران مذاكره كردم، اما به دليل وضعيت نامشخص اين تيم ها براى صعود مستقيم به جام جهانى انجام اين ديدارهاى دوستانه تاكنون قطعى نشده است.»
sheva
خسيس‌هاي ليگ برتر“ نام جديد چلسي!

هنگامي كه هواداران معلول چلسي متوجه شدند بايد براي خريد بليت‌هاي اين فصل دو برابر پول بپردازند نام “خسيس‌هاي ليگ برتر“ را روي باشگاهشان گذاشتند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي كه پيش از اين به سوء استفاده مالي از هواداران پردرآمدش متهم بود اكنون نيز به تامين پول از معلول‌ها متهم است. سران اين باشگاه در حالي از اين افراد براي تماشاي هر بازي خانگي پنجاه پوند مي‌گيرند كه منچستر يونايتد و آرسنال حتي يك پني هم نمي‌گيرند.

«رونالد بريجس» هوادار پنجاه و دو ساله آبي‌ها گفت:« پول گرفتن از ناتوان‌ها نفرت انگيز است. آنها ما را مورد تبعيض نژادي قرار مي‌دهند. باور نكردني است.»

تاتنهام، بلكبرن، بولتون و ميدلزبورو نيز سياست چلسي را در پيش گرفته‌اند اما نيوكاسل از افراد ناتوان تنها ده پوند مي‌گيرد.

سخنگوي چلسي گفت: «مصوبه‌ي ناتواني و تبعيض» آنها را وادار به گرفتن اين مبلغ مي‌كند:« از اين شرايط چندان راضي نيستيم.»

اما يكي از سخنگوهاي ليگ برتر انگلستان بيان كرد:« باشگاه‌ها هم مي‌توانند از افراد ناتوان پول كامل بگيرند هم براي آنها تخفيف در نظر گيرند.»

انتهاي پيام
sheva
کريمي: موهاى‌ من‌ بلند است‌ اما جلف‌ نيست‌

على‌ کريمى‌ ستاره‌ فوتبال‌ کشورمان‌ مصاحبه‌ مفصلى‌ را با يکى‌ از خبرگزارى‌ها انجام‌ داده‌ که‌ خلاصه‌اى‌ از آن‌ را با هم‌ مى‌خوانيم:
* تيم‌ملى‌ شرايط‌ حساسى‌ دارد، بهتر است‌ طورى‌ حرف‌ نزنند که‌ تنش‌ ايجاد شود، بايد منافع‌ تيم‌ملى‌ را بيشتر در نظر گرفت، نبايد طورى‌ حرف‌ زد که‌ بوى‌ منافع‌ شخصى‌ از آن‌ به‌ مشام‌ برسد. موهاى‌ من‌ بلند است‌ اما جلف‌ بودن‌ مو بحث‌ ديگرى‌ است، هر کس‌ موهايش‌ را به‌ يک‌ طريق‌ آرايش‌ مى‌کند، هر بحثى‌ که‌ وجود دارد بهتر است‌ در همان‌ خانواده‌ فوتبال‌ حل‌ شود تا به‌ اجتماع‌ کشيده‌ نشود.
* من‌ تمرينات‌ خود را انجام‌ مى‌دهم، با نيمکت‌نشينى‌ هم‌ مشکلى‌ ندارم. نيمکت‌نشينى‌ در بايرن‌ افتخار است‌ وقتى‌ دايسلر و زى‌روبرتو روى‌ نيمکت‌ مى‌نشينند، مشکلى‌ نيست‌ اگر من‌ هم‌ روى‌ آن‌ بنشينم.
* رابطه‌ من‌ با ماگات‌ خوب‌ و حرفه‌اى‌ است. او به‌ من‌ اطمينان‌ کرده‌ و من‌ با سعى‌ و تلاش‌ قصد دارم‌ جواب‌ اعتماد او را بدهم.
* مايلى‌کهن‌ آدم‌ ارزشمندى‌ است. او در هيچ‌ برهه‌اى‌ تبعيض‌ تأمل‌ نشده‌ و در هر موقعيتى‌ از روى‌ دلسوزى‌ حرف‌هايش‌ را مطرح‌ مى‌کند هرچند که‌ اين‌ مسأله‌ گاهى‌ به‌ ضرر خودش‌ تمام‌ مى‌شود، من‌ فقط‌ گفتم‌ از آن‌ حرف‌ مايلى‌کهن‌ فهميده‌ام‌ که‌ بازيکنان‌ امروزى‌ به‌ خاطر پرشيا بازى‌ مى‌کنند، البته‌ مطمئن‌ نيستم‌ اين‌ حرف‌ خود مايلى‌کهن‌ باشد.
* بازيهاى‌ پرسپوليس‌ را هنوز پيگيرى‌ مى‌کنم، چون‌ تيم‌ سابق‌ خودم‌ را دوست‌ دارم، بازيکنان‌ جديد اين‌ تيم‌ هنوز هماهنگ‌ نشده‌اند، بايد بيشتر تلاش‌ کنند تا به‌ يک‌ تيم‌ قدرتمند تبديل‌ شوند.
* شايد اگر ماگات‌ هم‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ بود از ما به‌ طريقى‌ بازى‌ مى‌گرفت‌ که‌ برانکو مى‌گيرد. برانکو زمانى‌ مى‌تواند مثل‌ ماگات‌ از من‌ بهره‌ بگيرد که‌ بازيکنان‌ تيم‌ملى‌ شبيه‌ بازيکنان‌ بايرن‌ بازى‌ کنند، اين‌ مسأله‌ که‌ من‌ اينجا چطور بازى‌ مى‌کنم‌ و در تيم‌ملى‌ چطور، به‌ سليقه اي مربيان باز ميگردد
شيرين
شروع مسابقات واليبال قهرمانى بانوان اروپا

user posted image شكست تيم آلمان دربرابر”سربستان­­ ­­­ مونته نگرو”

۱۲ تيم برتراروپا دردسته بانوان، درحال حاضر در كروآسى، بخاطر كسب مقام قهرمانى اي نورزش در اين سال، نخست در ۲ گروه شش تيمى، ديدارهاى دور مقدماتى خود را در پيش دارند
در اولين روز اين مسابقات درگروه يك‌ ، تيم ملى بانوان لهستان، مدافع عنوان از دوره پيش در سال ۲۰۰۳ دربرابر تيم آزربايجان بدون مشكل دردنبال سه ”ست” موفق بود وخود را دررده اول جدول امتيازات جاى داد.تيم ملى آلمان كه دردوره پيش، با كسب مدال برنز، درسكوى قهرمانى جاى گرفت، اما بدون انتظار در مقابل تيم ”سربستان­ مونته نگرو” با باخت ۳بر۱، اينك در ديگرديدارهاى خود در اين گروه ونخست در برابر آزربايجان به برد وكسب امتياز نياز دارد.تيم ميزبان كروآسى نيز پيروزى را با نتيجه ۳بر۱، درديگر بازى اين گروه به رومانى واگذاركرد.

در بازيهاى گروه دوم، بانوان ايتاليا دارنده عنوان قهرمانى جهان در اين ورزش با برد ۳برهيچ از تيم اسپانيا، جزو تيمهاى نامزد كسب مقام قهرمانى اروپا بشمار ميروند. در ديدار ديگر اين گروه بانوان روسيه با مدال نقره المپيك با برد ا ز تركيه، دارنده مقام نايب قهرمانى اروپا از دوره پيش با نتيجه ۳برهيچ، فرم بس خوبى را از خود نشان دادند. در حاليكه هلند، دارنده مقام چهارم المپيك‌ با باخت ۳بر۲ از بلغارستان، بدون امتياز از اولين بازى خود باقى ماند.

sheva
شادماني‎ هواداران‎‎ تيم‎ صنعت‎‎ نفت آبادان

تهران‎‎ ـ درپي‎ صدور حكم‎ ديوان عدالت‎ اداري‎ , صدها نفر از هواداران‎ تيم‎ فوتبال‎ صنعـت‎ نفت‎ آبادان‎ شنبـه‎‎ شـب‎ در ورزشگـاه تـختـي‎ آبادان‎‎ به‎ جشن و پايكوبي‎ پرداختند.
شعبه‎ دهـم‎ ديـوان‎ عـدالـت‎ اداري‎ روز شنبه‎‎ در پي‎ شكايت‎‎ باشگـاه نفـت از شـوراي‎ عالي‎‎ انضباطي فدراسيون‎ فوتبال‎ , راي‎ خـود را كه‎ مترتب‎ بر احراز تخلف‎ تيـم‎ فـوتبـال‎ راه‎‎ آهن‎‎ در جريان مسابقات‎ پلي‎آف‎ دسته اول‎ فوتبال‎ باشگاههاي‎ ايران‎ بود صـادر كـرد و نتيجه‎‎ بازي‎ نفت‎ و راه آهـن‎ را طبـق‎ مـواد قانوني‎ سه‎‎ بر صفر به سود نفت‎ اعلام‎ كرد.
در جشن‎‎ هواداران تيم‎ فوتبـال‎ صـنعـت‎ نفت‎ آبادان‎‎ كه‎ چند نفر از مسوولان اجرايـي‎ شهرستان‎‎ از جمله‎ فرمانـدار آبـادان حضـور داشتند , هواداران‎‎ نفت‎ خواستار حضور ايـن تيم‎ در فوتبال‎ ليگ‎ برتر شدند.
هواداران‎‎‎ نفت‎ هـمچـنيـن حكـم‎ ديـوان عدالت‎ اداري‎‎‎ را يك‎ پيروزي بـراي فـوتبـال‎ آبادان‎ خواندند.
تيم‎ نفت‎ چندي‎‎ پيش‎ در نخسـتيـن‎ بـازي خود در رقابتهـاي‎‎ دستـه‎ اول‎ بـاشگـاههـاي ايران‎‎ مقابل‎ تيم‎ ماشين سـازي‎ تبـريـز بـه‎ نتيجه‎ چهار بر صفر دست‎‎ يافت.
هواداران‎‎ صنعت‎‎ نفـت در مـراسـم‎ جشـن معتقد بودند نفتي‎ ها نبايد تا صدور حـكـم‎ ديوان‎ عدالت‎ اداري‎‎ در رقابتهاي فـوتـبـال‎ دسته‎ اول‎ شركت‎ مي‎ كردند.
اين‎‎ جشن كه‎‎ دوساعت‎ به طول‎ انجـاميـد بدون‎ دخالت‎‎ پليس‎ خاتمه‎ يافت.
هواداران‎‎ نفت‎ تـاكنـون چنـد بـار در اعتراض‎ به‎ راي‎‎ شوراي عالي‎‎ انضباطي فوتبال‎ در ورزشگاه‎ تختي‎ آبادان‎ تجمع‎ اعتراض‎ آميز برپا كرده‎‎ و خواستار دخالت‎ مسوولان‎ رده بالاي‎‎‎ كشور در خصوص‎ راي صادره‎ شوراي عالي‎ انضباطي‎ فدراسيون‎ شده‎ بودند.
sheva
مصطفي دنيزلي : پاس را قهرمان آسيا مي كنم

مصطفي دنيزلي جزو آن دسته مربيان خارجي است كه تقريبا مخالفي در فوتبال ايران ندارد، حتي افرادي كه مخالف حضور مربيان خارجي هستند، درباره دنيزلي استثناء قائل مي‌شوند. اين موضوع البته به خود دنيزلي برمي‌گردد. ارائه فوتبال روان و تماشاگرپسند و در كنار آن كسب نتايج مطلوب سبب شده تا جايش را حتي در دل مخالفان مربيان خارجي باز كند. اين مربي ترك تبار براي رسيدن به عنوان قهرماني در آسيا لحظه شماري مي‌كند. به همين دليل است كه با اطمينان مي‌گويد: فردا جزو چهار تيم صعود كننده خواهيم بود.
فارس: زماني كه به ايران آمديد، گفتيد در مسابقات باشگاه هاي اروپا نتوانسته‌ايد عنوان قابل توجهي به دست آوريد. به نظر مي‌رسد در قاره آسيا و پاس در جستجوي اين هدف هستيد....
دنيزلي: با تيم‌هاي باشگاهي به مرحله نيمه نهايي و يك چهارم نهايي رقابتهاي اروپايي رسيده‌ام و با تيم ملي نيز در مرحله يك چهارم جام ملت هاي اروپا حضور داشتم. اين براي يك مربي امتياز كمي نيست. با اين حال موفق نشدم در رقابتهاي بين‌المللي جامي را بالاي سر ببرم، حتي يك جام پر از آب را! (با خنده)،.
فارس: با پاس چطور؟ مي‌توانيد اين جام را به دست آوريد؟
دنيزلي: هدف ما قهرماني در آسيا است. 32 تيم با اين هدف، رقابتهاي ليگ قهرماني آسيا را آغاز كردند، ولي در نهايت 8 تيم به مرحله يك چهارم نهايي رسيدند. دوست ندارم پاس فردا يكي از 4 تيم حذف شده باشد. مي‌خواهم با پاس قهرماني در آسيا را تجربه كنم.
فارس: تساوي ديدار رفت مقابل العين، شما را به صعود به مرحله بعد اميدوارتر كرده است؟
دنيزلي: تيم‌هاي قدرتمندي در اين مرحله حضور دارند كه العين يكي از آنهاست. با اين وجود مطمئن باشيد كه فردا به مرحله بعد صعود خواهيم كرد، اما اين مهم، به سادگي ميسر نخواهد نشد. العين از بازيكنان خوبي سود مي‌برد، اما چون هدف ما قهرماني است پس بايد براي رسيدن به اين عنوان العين را هم از پيش رو برداريم.
فارس: در صورت پيروزي بر العين بايد به مصاف برنده شنژن چين و الاهلي عربستان برويد. با توجه به اين موضوع به نظر مي‌رسد راه سختي براي رسيدن به فينال نخواهيد داشت. به هر حال الاتحاد عربستان و نماينده كره تيم‌هاي قدرتمندي هستند كه تا فينال با آن ها مواجه نخواهيد شد.
دنيزلي: به قرعه خوب و بد اعتقاد ندارم. معتقدم تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود، بايد تمام موانع را با قدرت از پيش رو بردارد. بايد بپذيريم 7 تيم ديگر اين مرحله از نظر مهره و بازيكن در سطح بالاتري نسبت به پاس قرار دارند. آنها از بازيكناني سود مي‌برند كه بعضا در سطح جهان شناخته شده هستند، اما پاس از نظر تكنيك و كارايي گروهي بسيار بهتر از تيم‌هاي ديگر آسيايي است و از آنجايي كه اين مسابقات، نبرد تاكتيك‌ها و استراتژي‌ها است، نسبت به موقعيت پاس خوشبين هستم. من و بازيكنان تيم مي‌دانم از بازي فوتبال چه مي‌خواهيم. به همين دليل است كه مي‌گويم از نظر ساختار فوتبال بالاتر از تيم هاي ديگر قرار داريم.
فارس: نكته اي كه براي ما جالب است، اين است كه پاس هم خوب بازي مي‌‌كند و هم خوب نتيجه مي‌گيرد. اين موضوع با توجه به اين كه بازيكنان ايراني چندان تاكتيك پذير نيستند، اهميت زيادي دارد.
دنيزلي: اين نكته را قبول دارم كه بازيكنان ايراني خيلي سخت در رقابت تاكتيكي قرار مي‌گيرند، اما از روز اولي كه به ايران آمدم سعي كردم هر روز يك گام به جلو بردارم و البته براي رسيدن به اين هدف سختي هم كشيدم. بازي فوتبال قالب خاصي ندارد و هر لحظه ممكن است تاكتي هاي مختلفي به كار رود. اين را بايد بازيكنان بدانند. اين موضوع در پاسجا افتاده است. به بازيكنان گفته‌ام كه ممكن است تركيب تيم با توجه به اتخاذ تاكتيك هاي مختلف براي مقابله با حريفان تغيير كند. اين شرايط، 22 بازيكن آماده و سرحال را مي‌طلبد. آن ها مي‌دانند كه تركيب تيم برنده با توجه به نوع بازي حريف تغيير پذير است.
فارس: پس جزو مخالفان اين نظريه هستيد كه مي‌گويد نبايد به تركيب تيم برنده دست زد؟
دنيزلي: صدر در دصد، اين كه استقلال را شكست داديم، دليل نمي‌شود كه با همان تركيب و آرايش برابر العين قرار بگيريم، چراكه نوع بازي اين دو تيم با يكديگر تفاوت دارد. هر هفته بايد نوآوري داشته باشم و مسائل جديدي را براي بازيكنان تشريح كنم. آن ها هم بايد به اين درك برسند كه نيمكت نشيني در يك مسابقه دليلي براي بازي نكردن در مسابقات آينده نيست. بايد براساس نحوه بازي حريف بازيكنان را انتخاب كرد. اين كه بگوئيم نبايد به تركيب تيم برنده دست زد، تئوري جالب توجهي نيست.
فارس: يعني احتمال دارد پاس فردا به آرايشي و سيستمي متفاوت برابر العين قرار بگيرد؟
دنيزلي: همين طور است. با توجه به آن چه مي‌خواهيم، برنامه ريزي مي‌كنيم. در بازي فرصت مي‌خواستيم حداقل يك گل بزنيم تا كارمان آسانتر شود، ولي فردا بايد هدف ديگري را جستجو كنيم. هفته گذشه بد شانسي‌هاي زيادي آورديم كه اميدواريم در ديدار برگشت با آن ها مواجه نشويم. اگر شرايط مناسب باشد و اتفاق غير منتظره‌اي رخ ندهد، با نتيجه پرگلي ميدان را ترك خواهيم كرد.
فارس: پاس در دو بازي آخرش مقابل استقلال و العين 10 نفره شده است. اين موضوع ناشي از خشونت زياد بازيكنان است يا دليل ديگري دارد؟
دنيزلي: گاهي اوقات شرايط به گونه‌اني رقم مي‌خورد كه در نهايت به 10 نفره شدن تيم منجر مي‌شود. بنابراين دليل آن خشونت نسبت. ضمن آن كه بعضي مواقع مي‌خواهيم 10 نفره بازي كردن را هم امتحان كنيم و ببينيم كه شرايط تيم چگونه مي‌شود (با خنده).
فارس: بازيكنان پاس از شما مي‌ترسند؟
دنيزلي: چه كسي اين حرف را زده است؟
فارس: لازم نيست كسي بگويد. نوع برخورد شما با بازيكني مثل خداداد عزيزي كه او را كنار گذاشتيد و صداي هيچ كس در نيامد، اين شائبه را قوت مي‌‌بخشد. ضمن آن كه جلالي سر مربي ‌سابق پاس نيز به اين نكته اشاره كرده بود.
دنيزلي: اگر مربي نمي‌تواند بازيكنش را كنار بگذارد مشكل از خود اوست، نه از من كه با چنين مواردي برخورد مي‌كنم. برايم اين حرفها اهميتي ندارد. هر كاري كه لازم باشد انجام مي‌دهند تا پاس به موفقيت برسد. در مورد صحبت‌هاي آقاي جلالي هم مي‌توانيد به اظهار نظر بازيكنان پس از اين ماجرا رجوع كنيد.
فارس: بازيكنان اگر هم از مربي‌اش بترسد، هيچ گاه به صورت علني آن را عنوان نمي‌كنند.
دنيزلي: در فضاي خوبي به سر مي‌بريم. مطمئن باشيد اگر بازيكنان پاس از من مي‌ترسيدند، سر تمرين حاضر نمي‌شدند. مي‌دانم كه آن ها مرا دوست دارند. تابع نظم و قوانين بودن، دليل بر ترسيدن نيست، بلكه يك تفكر حرفه‌اي است. در پاس هم اكنون اين تفكر و نظم حاكم است.
فارس: چندي پيش مانع انتقال جواد نكونام به كايزرس لاترن شديد، در حالي كه باشگاه با اين قضيه موافقت كرده بود. آينده نكونام را چگونه مي‌بيند؟
دنيزلي: جواد در نهايت به يك تيم اروپايي خوب خواهد رفت. آن زمان گفتم كايزرس لاترن براي نكونام كوچك است. قصدم اين نبود كه كايزسلاترن را كوچك جلوه دهم، بلكه منظورم اين بود كه جواد آن قدر توانايي دارد كه بتواند در پنجاه تيم برتر اروپا بازي كند. كايزرس لاترن بين پنجاه تيم برتر اروپا چايي ندارد. به همين خاطر با انتقال او به اين باشگاه مخالفت كردم. جواد نبايد از دست من ناراحت باشد، بلكه در صورتي كه به باشگاه ديگر پيوست، مسئولين كايزرس لاترن از اين كه چنين بازيكني را از دست دادند، بايد افسوس بخورند.
فارس: ولي نكونام از اين اتفاق اظهار تاسف كرده بود...
دنيزلي: اگر درباره جواد سؤال بپرسيد، ديگر صحبت نمي‌كنم
فارس: آرش برهاني چطور؟ چه چيزي در اين بازيكن مي‌بينيد كه تا اين اندازه با او اطمينان مي‌كنيد؟
دنيزلي: كساني كه به آنها اطمينان ندارم، جايي در مجموعه نخواهند داشت. آرش مي‌تواند تبديل به ستاره شود، به اين شرط كه خودش بخواهد. او از خصوصيات خوبي سود مي‌برد و با توجه به اين موضوع به آرش بارها فرصت مي‌دهم تا خودش را نشان دهد.
فارس: آقاي دنيزلي قصد داشتيم سؤالات بيشتري از شما بپرسيم، ولي وقت كم است. به عنوان آخرين سؤال تصور مي‌كنيد تا چه زماني در ايران بمانيد؟
دنيزلي: در ايران و تهران راحت هستم، اما اين دليل نيست كه بگويم تا چند سال ديگر در كشور شما خواهم ماند. با اين حال اگر مشخص مي‌شود براي چند وقت ديگر در ايران مي‌مانم، شايد 3-2 روز ديگر شايد 5-4 سال (با خنده)؟
sheva
بايرن مونيخ به ششمين پيروزي متوالي در بوندس ليگا دست يافت

با توجه به نمايش نه چندان دلچسب کريمي در بازي قبلي بايرن، انتظار نمي رفت او در ترکيب اين تيم قرار بگيرد اما فيليکس ماگات دوباره به او اعتماد کرد و هافبک ايراني تيمش را از ابتدا در ترکيب ثابت بايرن قرارداد و کريمي عملکرد فوق العاده اي داشت.
بايرني ها که در زمين حريف بازي مي کردند تا دقيقه 72 در گل زني ناکام بودند، اما در اين لحظه گره رو که به تازگي جايگزين سالي حميدزيچ شده بود توانست روي پاس کريمي تک گل اين بازي را به ثمر برساند.
کريمي روي ارسال بلند مهمت شول از سمت چپ با پرشي بلند گره رو را در موقعيت گل زني قرار داد و اين بازيکن هم از محوطه شش قدم با ضربه سر دروازه اينتراخت فرانکفورت را باز کرد تا بايرن به ششمين پيروزي پياپي خود در رقابت هاي اين فصل بوندس ليگا دست پيدا کند.
کريمي در اين بازي عملکرد قابل قبولي داشت و با حرکات تکنيکي و بازيسازي عالي خود خود بارها مهاجمان تيمش را در موقعيت گل زني قرار داد، او در دقيقه 74 جاي خود را به زي روبرتو برزيلي داد.
نکته قابل توجه در اين بازي غيبت ميشائيل بالاک هافبک سرشناس بايرن بود، او کماکان با مشکل مصدوميت مواجه است و هنوز مشخص نيست که در بازي بعد تيمش حاضر خواهد بود يا خير.
لازم به ذکر است که بايرن مونيخ با اين ترکيب مقابل اينتراخت فرانکفورت به ميدان رفت: کان ـ سانيول ـ لوسيو ـ اسماعيل ـ ليزارازو ـ دميکليس ـ دايسلر (53 شول) ـ سالي حميدزيچ (66 گره رو) ـ شواين اشتايگر ـ کريمي (74 زي روبرتو) ـ ماکاي

sheva
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اتحاديه بين‌المللي فوتباليست‌هاي حرفه‌اي ( ‪ FIFPro)‬روز دوشنبه رونالدينيو را به عنوان بهترين بازيكن سال برگزيد. رونالدينيو همچنين در سال ‪ ۲۰۰۴‬ميلادي به عنوان بهترين بازيكن جهان انتخاب شده بود كه اين انتخاب ازسوي مربيان تيم‌هاي ملي انجام گرفت
sheva
بي‌تجربگي پاس "العين" را راهي نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا كرد

در ادامه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا عصر امروز تيم هاي پاس ايران و العين امارات در حضور بيش از 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه شهيد دستگردي اكباتان به مصاف هم رفتند.
نيمه اول ديدار برگشت تيم هاي پاس ايران و العين امارات كه از ديدارهاي برگشت مرحله يك چهارم نهايي اين رقابتها به شمار مي‌رفت، با برتري نماينده كشورمان همراه بود.
تيم پاس در نيمه اول اين ديدار با ارائه يك بازي هجومي و هماهنگ موفق شد حريف خود را با نتيجه يك بر صفر و با گل دقيقه 34 آرش برهاني مغلوب كند.
در نيمه دوم نيز پاس مسابقه را به خوبي آغاز كرد و دو گل زده برهاني و عيسي ترائوره تيم باعث شد پاس با سه گل زده در مقابل يك گل خورده، خود را آماده صعود به دور نيمه نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كند، اما بي تجربگي بازيكنان اين تيم سبب گرديد پاس يك ربع آخر بازي را به العين واگذار كرده و با خوردن دو گل پياپي و كسب نتيجه مساوي 3-3 از صعود به دور بعد اين مسابقات بازماند.
در ديدار امروز ياران پاس را نكيسا، شكوري، احمد كاظم، ميثم منيعي، ترائوره، كوشكي، نكونام، نصرتي، پاشايي، جمشيدي و برهاني تشكيل مي دادند.
sheva
برانكو: دوست دارم با فرانسه بازى كنيم

برانكو ايوانكوويچ اخيراً گفت وگويى با خبرگزارى AFP انجام داده است و ابراز اميدوارى كرده تيم ملى ايران در جام جهانى تيمى شگفتى ساز باشد: «باور دارم كه تيم ما مى تواند برنامه هاى هر تيم بزرگى را به هم بزند و آنها را به دردسر اندازد. ضمن اينكه تا شروع جام جهانى ما پيشرفت خواهيم كرد و بهتر از اينها هم خواهيم شد. فكر مى كنم در جام جهانى سه تيم برزيل، آرژانتين و هلند مدعيان اصلى باشند و در اين ميان حتى آلمان شانسى نخواهد داشت. اين تيم از ستاره تهى است و فقط بالاك و كان ستاره هاى اين تيم هستند كه كافى نيست. حتى در بازى دوستانه ما و ژرمن ها در اكتبر گذشته ما بهتر از آنها بازى كرديم.» ايوانكوويچ در مورد مسابقات دوستانه تيم ملى ايران پيش از شروع جام جهانى گفت: «به غير از تايلند و كره جنوبى در تلاش هستيم مسابقاتى با برزيل، پرتغال، صربستان و كرواسى نيز انجام دهيم. حتى به فكر بازى با فرانسه هم هستيم كه فكر مى كنم بازى با اين تيم در تهران خيلى جذاب باشد.»

شيرين
دووميدانى : برلين ميزبان مسابقات دو ماراتون بانوان ومردان

user posted imageمسابقات ساليانه دو مارتون شهر برلين

درپايان اين هفته درروز يكشنبه آينده بارديگرمسابقات ساليانه دو ماراتون شهر برلين بمسافت ۴۲ كيلومتر و۱۹۵ متر، در پيش اند ، كه هربار بسيارى از دوندگان نامدار جهان دران شركت مييابند.
در پيكارهاى اين سال ، اين بار تعداد ۴۰ هزاردونده زن ومرد از سراسر كشورهاى جهان آمادگى خودرابراى شركت در اين مسابقات اعلام داشته اند. بهنگام شروع مسابقات ، تنى چند از شخصيت هاى سياسى وورزشى كشور حضور يافته وبا پيامى از جانب ”گرهارد شرودر” صداعظم آلمان، سپس”اتو شيلى” وزير كشور نيز در سخنرانى خود، همزمان اين روز را بعنوان ” روز يكپارچگى گروههاى گوناگون اجتماع” اعلام خواهد داشت .

وزير كشور پس از پايان مسابقات بارديگر بهنگام يك گفتگوى تلويزيونى در باره برنامه هاى دولت واهميت آن در زمينه هم پيوندى ويك پارچگى شهروندان خارجى وآلمانى ، نظر خواهد داد. دولت آلمان به برنامه هاى يك پارچگى خارجيان با شهروندان اين كشور، توجه ويژه اى رامبذول داشته واهميت عمده اى را براى آن قائل شده است . درمقدمه گزارش دولت در اين باره به : ترويج وگسترش برنامه هاىهم پيوندى بعنوان نوعى سرمايه گزارى درآينده اجتماع آلمان، اشاره ميشود.

سازمان ورزش جوانان شهر برلين نيز‌ در اين روز، برنامه هاى ويژه اى را در نظر داشته و در اين روزدرمحل استارت وخط پايان وهم چنين درطول مسير مسابقات گروه هائى شامل ۳۰۰ تن ازافراد اين سازمان با لباس هاى مخصوص حاضر بوده وبادراختيارگذاشتن برنامه ها و پروژه هاى مربوطه ، توجه عموم را باهميت پروژه هاى ورزشى براى خارجيان و فعاليت درآنان جلب خواهند نمود.

”مانفرد فون ريشتهوفن” رئيس سازمان كل تربيت بدنى كشور نيز در اين مراسم حضور خواهد داشت. وى ازبرپائى نمايشگاهى قبل از شروع مسابقات دو ماراتون در برلين بمدت سه روز دررابطه با ورزش و خارجيان” استقبال كرده ، وبا پشتيبا نى ازاين گونه ابتكار ، اجراى آنرا درديگر استانها وشهرهاى آلمان توصيه ميكند
شيرين
واليبال: ناكامى بزرگ آلمان درپيكارهاى قهرمانى بانوان اروپا

user posted image شكست هاى سنگين بانوان آلمان در پيكارهاى كروآسى

باپايان ديدارهاى دورمقدماتى در دوگروه شش تيمى دربين ۱۲ تيم برترواليبال اروپا در كروآسى درراه كسب مقام قهرمانى، اينك تيمهاى دور نيمه فينال مشخص شده اند.
در بين چهارتيم باقيمانده در اين سال، بانوان آلمان كه د ردوره پيش در سال ۲۰۰۳، در سكوى سوم قهرمانى اروپا جاى گرفتند‌ اين باربا شكست هاى سنگينى روبرو شده و در پايان ديدارهاى خود در بين ۱۱۲ تيم، رده يازدهم را صاحب ميشوند. باوجود برد در آخرين ديدار خود درگروه يك در مقابل رومانى با نتيجه ۳بر۱، اما ملى پوشان آلمان درچهاربازى قبلى در مقابل تيمهاى لهستان، آزربايجان، سربستان­ مونته نگرو، و كروآسى، بدون برد باقى ماندند.

از اين گروه، اينك لهستان بادارا بودن مدال قهرمانى از دوره پيش، حضورش در ديدار نيمه پايانى مسلم است. برنده ديدار آزربايجان وكروآسى ، سپس بعنوان تيم دوم اين گروه روانه ديدارپايانى ميشود.

تيم ملى بانوان ايتاليا دارنده مدال طلاى قهرمانى جهان، بدون باخت وبهمين گونه روسيه، دارنده مدال نقره بازيهاى المپيك نيز ازگروه دوانتخاب شده وهردو در دورنيمه فينال به ترتيب در مقابل تيمهاى آزربايجان و لهستان قرارميگيرند. درروز يكشنبه آينده سپس تيمهاى بازنده بخاطر كسب مدال برنزوسرانجام دوتيم برنده بخاطر كسب مدال طلابايكديگر روبرو خواهند بود.

شيرين
دوچرخه سوارى: سوئيس واستراليا با دو مدال قهرمانى جهان

user posted imageدومين روز پيكارهاى جهانى دوچرخه سوارى در مادريد

پيكارهاى دوچرخه سوارى قهرمانى جهان دروى جاده در مواد استقامت جوانان زير ۲۳ سال و هم چنين بزرگسالان د ردو دسته بانوان ومردان در پايتخت اسپانيا ادامه دارند.
پس از آنكه دربين بانوان درماده تايم تريل انفرادى بمسافت ۳۳ كيلومتر، ”كارين توريگ” از سوئيس درسكوى قهرمانى جهان جاى گرفت ومدال طلا راقبل از” سوماريبا” از اسپانيا و ”آرمسترونگ” از آمريكا بگردن آويخت، در دسته مردان نيز دردومين رو درهمين ماده قهرمانان جهان تعيين شدند.

در اين ماده با مسافتى برابربا ۴۴ كيلومتر” مايكل روجرز” با موفقيت از عنوان جهانى خود از دوره پيش، بازهم وبارديگر بمدال طلا دست يافت.”روجرز” كه ۲۶ ساله است، باتسلط كامل بر ديگر نامداران جهانى اين ورزش در اين ماده برترى داشت . بعد از او” خوان ايوان گوتى رس” از اسپانيا و ”فابيان كانچه لارا” از سوئيس دومين مدال اين كشور را با مدالى برنز بعد از طلاى ” توريگ” در دسته بانوان صاحب شد.

دردسته جوانان زير ۲۳ سال نيزدربين مردان” ميشائل ايگناتيف” از روسيه، گرابوفسكى از اوكراين ، وپتر لتهم” از نيوزيلند، به ترتيب، بعنوان قهرمانان جهان در همين ماده تعيين شده اند.در سه ماده ديگرتار وز يكشنبه آينده، بازهم قهرمانان جهان در مواد بانوان زير ۲۳ سال و هم چنين دراستقامت روى جاده در هردو دسته باوان ومردان مشخص خواهند شد.

شيرين
هامبورگ به يكه تازى بايرن مونيخ خاتمه داد

user posted image رافائل فان در فارت ستاره هلندى هامبورگ (وسط)، اليور كاهن دروازه بان مونيخ را به زانو درآورد

نه تنها علاقمندان به فوتبال كه كارشناسان اين ورزش هم بيم آن را داشتند كه اين فصل از رقابتهاى بوندسليگا به فصلى يكنخواخت و خسته كننده بدل شود، چرا كه باشگاه صاحبنام بايرن موينخ در شش بازى خود اين فصل، چه در خانه خود و چه در زمين حريف، شش بار پيروز ميدان را ترك كرده بود. اما حال هامبورگ با پيروزى دور از انتظار بر مونيخ به بوندسليگا هيجانى تازه بخشيده اند. نگاهى مياندازيم به ديدارهاى هفتمين هفته از رقابتهاى ليگ دسته اول آلمان.
همانگونه كه اشاره شد، مونيخ با قدرتنمايى كامل و شش پيروزى در شش ديدار، ۱۸ امتياز ممكن را بدست آورده و صدر جدول رده بندى را فتح كرده بود. اين درحالى بود كه شمارى از ديگر باشگاههاى معروف و پرقدرت بوندسليگا، اگر چه شروع خوبى داشتند، اما نتوانستند در تمام بازيهاى خود در فرمى ثابت و پايدار ظاهر شوند. اما حال به نظر ميرسد كه نگرانيهاى عاشقان فوتبال بى مورد بوده و فصلى جذاب انتظار آنان را ميكشد.

در ديدارهاى امروز بوندسليگا باشگاه هامبورگ، عليرغم غياب مهدى مهدوى كيا ستاره ايرانى خود كه به علت مصدوميت در تركيب اصلى تيم حضور نداشت، موفق شد در خاك خود و در ۵۶ هزار تماشاگر بايرن مونيخ را ۲ بر صفر مغلوب كند و به بلندپروازيهاى مونيخيها خاتمه دهد.

در اين ديدار پرهيجان، هامبورگ از همان آغاز سعى داشت كه بازى را در دست گيرد و در اين كار هم موفق بود. نخستين گل هامبورگ را رافائل فان درفارت، ستاره هلندى اين تيم در دقيقه دهم بازى به ثمر رساند. مونيخيها پس از اين گل بيدار شدند و در روى ماكاى و ميشائل بالاك در دقايق ۲۴ و ۳۶ فرصتهاى خوبى براى زدن گل تساوى داشتند كه هر بار با واكنشهاى عالى اشتفان وشتر دروازه بان هامبورگ روبرو شدند.

در اين ديدار على كريمى تنها در نيمه نخست حضور داشت و جاى خود را در ۴۵ دقيقه دوم به پائولو گررو مهاجم پروئى بايرن داد. فليكس ماگات مربى بايرن مونيخ با آوردن بازيكنان تهاجمى و تازه نفس در نيمه دوم بر آن بود كه حملات تيمش را تقويت كند، اما هامبورگ در طول بازى توانست خونسردى خود را حفظ نمايد.

سرانجام در دقيقه ۶۲ پيوتر تروخووسكى با شوتى تماشاى از فاصله شانزده مترى توپ را براى دومين بار به تور دروازه بايرن مونيخ چسباند و مدافع عنوان قهرمانى بوندسليگا را به زانو درآورد. هامبورگيها با توجه به اين موفقيت چشمگير فاصله خود را به مونيخ به ۱ امتياز رسانده اند. در حال حاضر مونيخ با ۱۸ امتياز در صدر جدول قرار دارد و هامبورگ با ۱۷ امتياز رده دوم را از آن خود كرده است.

از ديگر تيمهاى موفق امروز، وردر برمن بود كه در خانه خود باير لوركوزن را ۲ بر ۱ مغلوب كرد. ميروسلاو كلوزه ملى پوش برمن يك دقيقه پس از آغاز نيمه دوم، نخستين گل را براى تيمش به ثمر رساند. سيمون رولفز هافبك لوركوزن در دقيقه ۵۴ با زدن گل تساوى به بازيكنان تيمش اميدى تازه بخشيد، اما ايوان كلازنيچ مهاجم كروآت برمن با زدن گل دوم تيمش در دقيقه ۷۷ ، پيروزى را براى برمن به ارمغان آورد. ناگفته نماند كه برمن با اين پيروزى مهم، اكنون ۱۶ امتياز دارد و در رده سوم جدول جاى گرفته است.

باشگاه هانوفر كه در چارچوب ديدارهاى امروز مهمان شالكه بود، وحيد هاشميان را در تركيب آغازين خود نداشت. مهاجم ايرانى هانوفر در دقيقه ۶۸ بازى راهى ميدان شد، اما حضور او هم نتوانست جلوى شكست اين تيم را بگيرد. شالكه با گلهاى لينكلن و كورانى در دقايق ۵۸ و ۶۶ توانست انتظارات ۶۰ هزار تماشاگر حاضر در استاديوم عظيم شالكه را برآورده سازد و حريف نه چندان قدرتمند خود را ۲ بر صفر شكست دهد و با اين پيروزى به رده چهارم جدول صعود كند.

ديگر نتايج ديدارهاى امروز بوندسليگا از اين قرارند: تيم ولفزبورگ در خانه خود اينتراخت فرانكفورت را ۱ بر صفر مغلوب كرد و دويسبورگ با نتيجه ۱ بر صفر از سد تيم مهمان، اف ث نورنبرگ گذشت. ديدار ماينتز و بوروسيا دورتموند با نتيجه تساوى يك بر يك به پايان رسيد و بوروسيا مونشن گلادباخ كه مهمان آرمينيا بيلفلد بود، حريف خود را ۲ بر صفر شكست داد.

فردا يكشنبه نيز دو ديدار باقيمانده هفتمين هفته از رقابتهاى بوندسليگا برگزار ميشود كه در چارچوب آن، تيم كلن در خاك خود به مصاف تيم هرتا برلين خواهد رفت و اشتوتگارت نيز ميزبان كايزرزلاوترن خواهد بود.

sheva
كريمي قراردادش را با بايرن تمديد مي‌كند

فوتبال اروپا سبب شده بسياري از مردم سراسر دنيا براي قرار گرفتن در جريان بازي‌هاي انگلستان، ايتاليا، اسپانيا و حتي كشورهاي ديگر به وقت محلي‌شان توجهي نكرده و در اصطلاح صبح و ظهر و شب نشناسند.

تماشاگران آسيايي كه به لحاظ ساعت جهاني جلوتر از اروپايي‌ها هستند براي تماشاي بازي‌هاي فوتبال با چشماني پف كرده انگيزه‌هاي زيادي دارند. اروپا هم اكنون خانه ستاره‌هاي نيرومندترين تيم‌هاي آسيايي است و با هشت ماه فرصتي كه تا جام جهاني 2006 آلمان مانده مي‌تواند به بهترين شكل اين بازيكن‌ها را ارزيابي كند. »

سايت رسمي فيفا در گزارشي ويژه شانس‌هاي سه بازيكن شناخته شده آسيايي را ابتدا در باشگاه‌هايشان و سپس براي تيم‌هاي ملي‌شان بررسي كرده است.

كريمي در بايرن نبرد مي‌كند

علي كريمي ستاره ايراني تازه وارد بايرن مونيخ، تمايل‌هايش را براي موفقيت ابراز كرده است. مرد مياني بايرن با پاس زيباي خود به پائولو گوئررو اجازه داد تنها گل تيمش را برابر اينتراخت فرانكفورت بزند تا قهرمان بوندس‌ليگا به ششمين پيروزي فصل جديدش دست يابد.

تابستان امسال بازيكن سال آسيا از الاهلي امارات به بايرن پيوست و با زدن گل سوم اين تيم در بازي چهارده آگوست برابر بايرلوركوزن حساب ويژه‌اي در آلمان باز كرد.

مي‌توان گفت «جادوي تهران» كه به سبب مهارت در دريبل‌زني و تكنيك عالي اين لقب را به خود گرفت سريع‌تر از آنچه انتظار مي‌رفت در گروهش جا افتاده است. او پس از بستن قراردادي يك ساله به سايت فيفا گفت كه تصميم دارد در انتهاي فصل آن را تمديد كند:« اكنون نهايت تلاشم را خواهم كرد سپس منتظر نتيجه مي‌مانم.»

كريمي به شمار روز افزون ايراني‌هايي چون وحيد هاشميان در هانوفر، مهدي مهدوي‌كيا در هامبورگ، فريدون زندي در كايزرسلاترن و محرم نويدكيا در بوخوم در آلمان اضافه شد.

اين بازيكن‌ها گذشته از هواداران، براي برانكو ايوانكوويچ سرمربي تيم ايران نيز خوشايند هستند:« بازيكن‌هايي كه در آلمان بازي مي‌كنند فرصت دارند در كنار ستاره‌هاي دنيا قرار گيرند و تجربه‌اي كسب كنند كه بدون شك به سود تيم ملي ماست.»

ناكامورا به سلتيك توان مي‌بخشد

كوچك‌ترين ترديدي وجود ندارد كه شونسوكه ناكامورا در ژاپن و سلتيك، نقش كليدي دارد. مرد مياني بيست و هفت ساله ژاپن با درخشش در جام كنفدراسيون‌هاي آلمان و دو بار گرفتن جايزه بهترين بازيكن ميدان از رجيناي ايتاليا جدا شد تا در اسكاتلند به تلاش بپردازد.

ناكامورا از زمان نخستين حضورش براي سلتيك برابر «داندي يونايتد» چنان تهاجمي و چالاك بازي كرده كه ستايش گوردون استراكان سرمربي را برانگيخته است، مردم ژاپن مي‌خواهند ببينند شونسوكه چگونه بازي مي‌كند و شما مي‌توانيد به آنها بگوييد او عالي است.»

ناكامورا پس از زدن سومين گل سلتيك در بازي بيست و هشت آگوست كه به پيروزي چهار بر صفر برابر «دانفرملين اتلتيك» منجر شد گفت:« تنها به فكر خوب و موثر بازي كردن هستم و برايم مهم نيست چه اتفاقي مي‌افتد.»

ناكامورا هم اكنون گوي سبقت را از هيده‌توشي ناكاتا در بازي سازي ربوده و زيكو سرمربي ژاپن اميدوار است فشار بالاي رقابت‌هاي ليگ اسكاتلند كمك كند او بهتر شود:« شونسوكه با مدافعان سرسختي روبرو ست بنابراين بايد به لحاظ بدني بهتر شود. توانايي جسماني او را موفق‌تر خواهد كرد.»

پارك براي ثابت بازي كردن در منچستر مي‌جنگد

پارك جي سونگ مرد مياني كره‌ي جنوبي يكي از ستاره‌هاي فصل گذشته آيندهوون در ليگ قهرمانان اروپا بويژه در نيمه نهايي برابر ميلان بود. عملكرد درخشانش سبب شد سرالكس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد بگويد:« جي سونگ به ما سرعت و انرژي فوق‌العاده‌اي مي‌دهد.»

پارك تنها نابغه الدترافورد نيست چرا كه بايد براي قرار گرفتن در تركيب اصلي يونايتدها با رايان گيگز ولزي و كريستيانو رونالدوي پرتغالي رقابت كند. او تا كنون تنها در دو بازي منچستر برابر اورتون و ويارئال به ميدان آمده است. اكنون كره‌اي‌ها اميدوارند پارك براي جام جهاني آلمان آماده‌تر شود

sheva
اعضای تیم ملی پرورش اندام ایران مشخص شدند

در پایان پنجمین ارودی آمادگی تیم ملی بدنسازی و پرورش اندام ایران، تركیب نهایی این تیم برای اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا در كره جنوبی مشخص شد.

فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران اعلام كرد :

منوچهر ابراهیم خانی ، محمدرضا مزرعه مولایی ، رضا نصراله ، رضا باقرزاده ، هادی نادری سنج ، محمد نصری و مسعود طاهری اعضای تیم ملی ایران را برای شرکت در مسابقات پرورش اندام قهرمانی آسیا تشكیل می‌دهندو ناصر گرجی و علیرضا درویش به عنوان مربی تیم ایران را همراهی می کنند.

مسابقات پرورش اندام قهرمانی آسیا روز ‪ ۱۳‬مهر ماه به مدت ‪ ۳‬روز در شهر " هان دونگ " كره جنوبی برگزار خواهد شد.
شيرين
دو ماراتون ” دوندگان كنيا و ژاپن، برندگان پيكارهاى شهر برلين

user posted image ”نوگوچى” پيروز مسابقات دو مارتون شهر برلين در بين بانوان

بمانند هرسال اين بارنيز مسابقات دو ماراتون پايتخت آلمان براى ۳۲ امين بار، در بين بانوان ومردان بمسافتى برابر با ۴۲ كيلومنر و۱۹۵ متر برگزارشد.
در مسابقات اين سال تعداد ۴۰ هزار دونده زن ومرد از كشورهاى گوناگون جهان شركت داشتند. كه در ميان آنان در دسته مردان دربرابر نزديك به ۱ ميليون تن تماشاچى در طول مسير مسابقات،همانطور كه انتظار ميرفت دوندگان كنيا بارديگرموفق بوده وبه ترتيب پنج مقام اول را صاحب شدند.

پاداش نفر اول اين مسابقات بمبلغى برابر با ۴۰ هزار دلار به ”فيليپ مانى ئيم” دونده ۲۷ ساله اين كشور تعلق گرفت كه بازمان ۲ ساعت و۷ دقيقه و ۴۱ ثانيه بر هموطنان خود” پتر چبت، وجكسون كوئچ” برترى داشت. بهترين دونده آلمان در اين دسته ”ماتياس شتروتمن” دررده چهل ودوم جاى گرفت.

در دسته بانوان نيز حضور”ميزوكى نوگوچى” دارنده مدال طلاى بازيهاى المپيك ازژاپن، اورا از قبل در بين نامزد كسب مقام قهرمانى جاى ميداد. با اندك مشكلى چند دراوان مسابقات ، او اما سپس برترى خود را بهمگان نشان داد ونه تنها او نيز ۴۰ هزار دلار پاداش نفر اول را در يافت كرد بلكه همزمان با كسب زمان ۲ ساعت و ۱۹ دقيقه و۱۲ ثانيه، ركورد آسيا را در اين ماده بهبود بخشيد. با بيش از ۸ دقيقه اختلاف سپس ”لومينيتا زايتوك” از آلمان با ۲۰ هزاردلار ، پاداش نفر دوم، در سكوى قهرمانى مسابقات دو ماراتون شهر “ برلين” قبل از ” آساله تافا” ازاتيوپى جاى گرفت.

sheva
عکس تيم فوتبال بانوان ايران
sheva
[SIZE=7][COLOR=red]مهدوى‌کيا: چمن‌ ورزشگاه‌ ما کريمى‌ را خراب‌ کرد!

تيم‌ فوتبال‌ هامبورگ‌ در يک‌ ديدار بزرگ‌ موفق‌ شد بايرن‌مونيخ‌ را از پيش‌ رو بردارد. مهدى‌ مهدوى‌کيا در اين‌ ديدار غايب‌ بود و نتوانست‌ به‌ طور مستقيم‌ در اين‌ شادى‌ سهيم‌ باشد. حرفهاى‌ مهدى‌ در اين‌ شرايط‌ خواندنى‌ است:
کيا بازى‌ را ديدي؟
در استاديوم‌ بودم، بچه‌ها بسيار خوب‌ و بدون‌ اشتباه‌ بازى‌ کردند و يک‌ پيروزى‌ دلچسب‌ را کسب‌ کردند.
آيا فکر مى‌کردى‌ اين‌ سه‌ امتياز را بگيريد؟
البته‌ ما در هفته‌هاى‌ گذشته‌ هم‌ بسيار خوب‌ ظاهر مى‌شديم‌ و بازيکنان‌ براى‌ گرفتن‌ اين‌ سه‌ امتياز مصمم‌ بودند و در پايان‌ هم‌ ما برنده‌ بازى‌ بوديم.
هامبورگ‌ قوى‌ بود يا بايرن‌مونيخ‌ ضعيف؟!
ما خيلى‌ خوب‌ بازى‌ کرديم‌ اما بايرن‌ هم‌ ضعيف‌ بود آنها هيچ‌ حرفى‌ براى‌ گفتن‌ نداشتند.
تو در اين‌ بازى‌ نبودي، چه‌ احساسى‌ داشتي؟
اين‌ يک‌ بدشانسى‌ بزرگ‌ بود، نمى‌دانم‌ چرا چند سال‌ است‌ که‌ همواره‌ در بازى‌ با بايرن‌ در ورزشگاه‌ خانگى‌ مصدوم‌ مى‌شوم.
کى‌ به‌ شرايط‌ مسابقه‌ برمى‌گردي؟
بوندس‌ليگا دو هفته‌ تعطيل‌ است‌ و فکر مى‌کنم‌ پس‌ از اتمام‌ اين‌ دو هفته‌ آسيب‌ديدگى‌ من‌ هم‌ برطرف‌ شود، پزشکان‌ سخت‌ در تلاش‌ هستند که‌ هرچه‌ سريعتر مرا به‌ شرايط‌ بازى‌ برگردانند.
آيا اين‌ مصدوميت‌ کار تو را براى‌ بازگشتن‌ به‌ شرايط‌ بازى‌ سخت‌ نمى‌کند؟
اين‌ مسأله‌ به‌ نظر دال‌ بستگى‌ دارد نه‌ من. مهدوى‌کيا تمرين‌ مى‌کند تا به‌ اوج‌ آمادگى‌ برگردد.
کريمى‌ در بازى‌ چگونه‌ بود؟
على‌ مثل‌ هميشه‌ نبود، البته‌ زمين‌ ورزشگاه‌ ما چندان‌ مساعد نيست‌ و کار بازيکنان‌ تکنيکى‌ را سخت‌ مى‌کند.
با او صحبت‌ کردي؟
هم‌ در ورزشگاه‌ او را ديدم‌ و هم‌ بعد از بازى‌ با هم‌ تلفنى‌ صحبت‌ کرديم، على‌ از کيفيت‌ چمن‌ ورزشگاه‌ ما ناراضى‌ بود.
فکر مى‌کنى‌ بتوانيد بايرن‌ را پس‌ بزنيد و قهرمان‌ شويد؟
هدف‌ ما قهرمانى‌ است‌ و مطمئن‌ باشيد در انتهاى‌ فصل‌ در ميان‌ تيمهاى‌ بالاى‌ جدول‌ جاى‌ مى‌گيريم‌ اما به‌ هرحال‌ راه‌ سختى‌ در پيش‌ است.
nazila

گزارش جنجالي اخبار بيست و سي از رقص ورزشكاران در مراسم افتتاحيه !‌
user posted image

بخش خبر سيماي جمهوري اسلامي ، شب گذشته با پخش حاشيه‌هاي مراسم افتتاحيه مسابقات ورزشي بانوان كشورهاي اسلامي ، از شيوه برگزاري مراسم افتتاحيه اين رقابت‌ها به شدت انتقاد كرد.
بخش خبر سيماي جمهوري اسلامي ، شب گذشته با پخش حاشيه‌هاي مراسم افتتاحيه مسابقات ورزشي بانوان كشورهاي اسلامي ، از برگزاري اين رقابت‌ها به شدت انتقاد كرد.
بخش اخبار 20:30 شبكه دوم سيما، شب گذشته اقدام به پخش مراسم رژه تيم‌هاي شركت كننده كرد.
گزارشگر اين برنامه گفت: در اين مراسم و با پايان رژه تيم‌ها، سيستم‌هاي نور ورزشگاه به طور كامل خاموش شده و با موزيك تند و رقص نور ليزري ، برخي ورزشكاران داخلي و خارجي با انجام حركات موزون فضاي نه چندان جالبي را به وجود آوردند.
همچنين مجري خبر در ادامه پخش اين صحنه‌ها ، گفت: اين تصاوير قسمتي از مشكلات اين مراسم بود. متأسفانه صحنه‌هايي به مراتب زننده‌تر نيز به وقوع پيوست كه از پخش آن معذوريم.
به نظر مي‌رسد پخش اين خبر بدون ارتباط با حضور فائزه هاشمي رفسنجاني به عنوان رئيس اين مسابقات نباشد. سياست‌هاي كلي سازمان صدا و سيما باعث شده تا اخبار اين مجموعه به طور متمركز رقابت‌هاي بانوان كشورهاي اسلامي را تحت نظر گرفته و از حاشيه‌هاي آن توليد خبر كنند.
nazila

کاشانی: مدير عاملی مايلی‌کهن در پرسپوليس مبارک باشد

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: «رييس جديد سازمان تربيت بدني با ورزش بيگانه نيست و به طور قطع نگاه ويژه‌‏اي به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس خواهد داشت».
جعفر كاشاني،عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران، در گفت وگويي ضمن بيان مطلب فوق افزود: «آقاي علي‌‏آبادي از مديران شناخته شده و موفق كشور هستند و همواره منشا خدمات فراوان بوده‌‏اند. اطمينان دارم ايشان در سازمان ورزش نيز همچون گذشته عملكرد قابل قبولي خواهد داشت.»
وي افزود: «ايشان با ورزش بيگانه نيست و همين موضوع باعث اميدواري است. به طور قطع رييس جديد نگاه ويژه‌‏اي به دو باشگاه مردمي استقلال و پرسپوليس خواهد داشت.»
كاشاني در ادامه در خصوص وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: «پس از بازي ضعيف و شكست تيم در نوشهر كميته فني چندين جلسه را براي بررسي دلايل اين موضوع برگزار كرد. اميدوارم نتايج اين نشست‌‏ها در ميدان مسابقه و برابر دنياي آينده به عينيت درآيد.
وي با اظهار بي‌‏اطلاعي از احتمال استعفاي ناصر ابراهيمي در مورد حضور گمالويچ در كادر فني نيز گفت: «هنوز هيچ چيز مشخص نيست.»
كاشاني در مورد تغييرات مديريتي و احتمال تغيير مدير عامل باشگاه تصريح كرد: «من هم خبر حضور مايلي‌‏كهن به عنوان مدير عامل جديد پرسپوليس را شنيده‌‏ام،اميدوارم مبارك باشد.»
سخنگوي باشگاه پرسپوليس در ادامه افزود: «هواداران پرسپوليس بايد صبور باشند. چندين بازيكن جديد و جوان به تركيب تيم اضافه شده‌‏اند و همين موضوع باعث ناهماهنگي ميان بازيكنان شده است. اطمينان مي‌‏دهم با كسب هماهنگي و انسجام بيشتر پرسپوليس همان شود كه هواداران مي‌‏خواهند. در غير اين صورت انجام تغييرات اجتناب‌‏ناپذير است.»
وي ادامه داد: «من تاكنون درمسائل فني دخالت نكرده‌‏ام. اميدوارم همه چيز درست شود.»
كاشاني در پايان در مورد مشكلات مالي و تعيين ضرب‌‏الاجل از سوي علي پروين گفت: «با التيماتوم و تهديد چيزي درست نمي‌‏شود. بايد همه دست به دست هم بدهند تا خانواده پرسپوليس به سرمنزل مقصود برسد! از سوي ديگر منتظر هستيم با حضور رييس جديد سازمان, سياست‌‏ها مشخص شود تا از كمك‌‏هاي سازمان به اين باشگاه دولتي بهره ببريم.»

شيرين
بسكتبال: يونان باشكست آلمان، قهرمان اروپا دربسكتبال مردان

user posted image ملى پوشان يونان باجام قهرمانى بسكتبال مردان اروپا

سى وچهارمين دوره مسابقات بسكتبال قهرمانى مردان اروپا، درشهر ”بلگراد” با پيروزى تيم ملى يونان دربرابر آلمان درديدار فينال به پايان رسيد.

هردو تيم وبويژه آلمان برخلاف پيش بينى هاى قبلى، به ديدار پايانى راه يافته وچنين تصور ميرفت كه موفقيت تيم آلمان در دنبال موفقيت هاى چشم گير اين تيم در اين دوره از مسابقات بازهم ادامه يابد. در ديدار فينال در برابر ۱۶ هزار تماشاچى اما، ملى پوشان يونان با فرم بس بهترى روبرو بوده و باكسب نتيجه ۷۸ بر ۶۲، پيروزى خود وعنوان قهرمانى را در اين سال مسلم ساختند.

بدينگونه يونان در تاريخ اين دسته از مسابقات از سال ۱۳۵ تاكنون، براى دومين بار پس از سال ۱۹۸۷‌ بارديگر جام قهرمانى اروپا را در اختيار ميگيرد. تيم آلمان نيز پس از موفقيت در پيكارهاى سال ۱۹۹۳ در مونيخ،بارديگر پس از ۱۲ سال بامدالى قهرمانى واين بار مدال نقره روبرو ميشود.

پس از پايان مسابقات ودر مراسم توزيع مدالهاى قهرمانى، همزمان ” ديرك نوويتسكى” ملى پوش ۲۷ ساله ونامدار آلمان كه در آمريكا و در مسابقات قهرمانى باشگاههاى ” ان.بى.اى.”جزو بهترين هاى اين ورزش بشمار ميرود، با دو پاداش ويژه روبرو گشت. بدينگونه عنوان پرامتياز ترين بازيكن مسابقات در خط حمله وهمچنين بهترين آنان درپست هاى گوناگون در اين دوره از پيكارها‌ ، باو تعلق ميگيرد. ” نوويتسكي” همزمان نيز در تيم ستارگان مسابقات در اين سال بهمراه پاپالوكاس، وديامانيتيس،هردو از يونان، كارلو ناوارو از اسپانيا و بوريس دياو“ از فرانسه، جاى گرفت.

تيم ملى فرانسه بخاطر كسب مدال برنز،قبلا در برابرملى پوشان اسپانيا كه قبلا در دورنيمه پايانى تنهابا ۱ امتياز اختلاف، پيروزى را به آلمان واگذاركردند‌، با نتيجه ۹۸ بر۶۸، موفق بود ومقام سوم را صاحب شد.

sheva
تحليل هفته سوم ليگ برتر:غير عادى ها!

سومين هفته. ستاره ها اما به سرعت از خاطر رفتند. ديروز جو فوتبال در ايران متاثر از راى ديوان عدالت ادارى به سود نفت بود... و حالا همه از خود مى پرسند اگر راه آهن تا ۲۰ روز آينده به راى ديوان اعتراض كند چه اتفاقى خواهد افتاد؟ اگر هم نه، راه آهن بپذيرد كه متخلف است و مستوجب مجازات، تكليف دو سه امتيازى كه آنها به ذوب آهن و شهيد قندى تقديم كرده اند، چه مى شود؟ آيا اين سردرگمى را سرانجامى است!از واكنش مسئولان فدراسيون مشخص است كه چيزى مشخص نيست!
• كمى آمار
و اما هفته سوم. در هفت بازى انجام شده ۱۶ گل به دست آمد كه تقريباً آمار ۳/۲ براى هر بازى ثبت شده است.ضمن اين كه داوران هم نوزده مرتبه از كارت زرد استفاده كردند و تنها بازيكن اخراجى هفته سوم سيامك سرلك از فولاد بود.در هفته اول ليگ برتر ۲۹ و در هفته دوم ده مرتبه توپ از خط دروازه ها گذشت كه تا پايان روز سوم و با در نظر گرفتن دو بازى انجام نشده پرسپوليس _ پاس و فولاد و راه آهن طى ۲۲ بازى انجام شده ۵۵ بار توپ از خط دروازه ها عبور كرده است، آيا آمار ۵/۲ گل براى هر بازى در طول سه هفته ليگ اميد وار كننده است؟
• ستاره ها
جلال اكبرى از سپاهان با دو بار گلزنى مقابل فولاد و سياوش اكبر پور با بازى نبوغ آسا مقابل ملوان چهره هاى مهم هفته اى بودند كه نبايد از نقش آفرينى رضا عزيزى هافبك ذوب آهن در آن غافل بود. عزيزى با دو پاس گل در بازى با راه آهن نقش مهمى در تداوم برد هاى تيم قدرتمند ۹ امتيازى ذوب آهن داشت.
• سوژه آبگوشتى
دوستان خبرنگار حاضر در ورزشگاه انقلاب كرج، پس از بازى سايپا- شموشك دور بهمن فروتن مربى شموشك حلقه زدند تا از او درباره «آبگوشت» بپرسند. فروتن گفت: «آبگوشت غذاى ملى ما است و مى شود همه چيز را با آن مقايسه كرد. من شعله زير ديگ را بالا بردم و...» اين در حالى بود كه تماشاگران شموشك را چنين تشويق مى كردند: «آبگوشت بيا اينجا!» شعارى كه در هفته سوم اختراع شد و احتمالاً تا هفته سى ام تاريخ مصرف دارد.
• عزيز اصلى
در غياب ابراهيم ميرزاپور، حال فولاد خوب نيست. قهرمان سرفه مى كند و بدون امتياز در ته جدول نگران ضعيف ترين شروع اين چند سال است. حسن هورى جانشين ميرزاپور در بازى جمعه خوب بازى كرد. اما او علاقه دارد مدام در حاشيه ها و دعواها حضور داشته باشد. طرفداران قديمى فوتبال او را با عزيز اصلى، دروازه بان دهه ۱۳۴۰ پرسپوليس مقايسه مى كنند. روزنامه ايران ورزشى ديروز گزارش داد هورى به اتفاق رضا جلالى ثابت مدافع استقلال اهواز در يك نزاع منجر به چاقو كشى شركت داشته است. او در هفته اول ليگ هم دعواى مفصلى با هواداران استقلال اهواز كرده بود. در اين شرايط حضور هورى در بازى سپاهان- فولاد با توجه به محروميت يك جلسه اى او توسط باشگاه جاى سئوال داشت. رضائيان مدير باشگاه مى گويد: ما در حال حاضر فقط هورى را داريم چون بقيه دروازه بان هاى ما مصدوم هستند. ضمن اينكه محروميت هورى را در همان بازى هاى تداركاتى خانگى لحاظ كرديم! او هم انصافاً خيلى آماده نشان داد به طورى كه مى توان به عنوان يكى از دروازه بان هاى آماده كشور از او نام برد.
• آقاى گل در گل
گل نزنى رضا عنايتى به ۱۸۰ دقيقه رسيد. گرچه استقلال در مسابقه مقابل ملوان، با سياوش احتياجى به آقاى گل فصل پيش نداشت. عنايتى مى گويد: «بدشانسم. هرچند وقت يك بار اين طور مى شود ولى مى گذرد.» او در دو سال گذشته نيز در مقاطعى دچار افتى كوتاه شده است اما كارنامه او نشان مى دهد كه با عطش وحشتناكى كه دارد، در اين مرحله نمى ماند. در اين بين امير قلعه نويى كمك بزرگى است. او به سبك بازى عنايتى علاقه مند است، چيزى كه مايه اعتماد به نفس بيشتر مهاجم استقلال خواهد شد.
• دعوا
بازى ابومسلم- صبا باترى، دو سوژه جذاب دارد، كه اولى درگيرى عليرضا پورمند مدافع ابوسلم با يحيى گل محمدى است. پورمند كه سال ها است فكر مى كند بايد عضو تيم ملى باشد و مافيا و حسين فركى و همايون شاهرخى حقش را مى خورند، در آخرين سال هاى بازى دست برنمى دارد. او به خبرگزارى مهر گفت: گل محمدى به من فحاشى كرد. داور هم صحنه را ديد اما عكس العملى از خود نشان نداد. متاسفانه بازيكنان اينچنينى از طرف فدراسيون حمايت مى شوند و كسى جرات انتقاد از آنان را ندارد.»او كه سال ها پيش با يحيى در اردوهاى ملى حاضر بوده، مى گويد: «او با فاكتور هاى غير فنى ملى پوش شده است.» چيزى كه قطعاً حقيقت ندارد. به هر حال همه از ارزش هاى يحيى گل محمدى و نقش مهم او در موفقيت هاى چند سال اخير فوتبال آگاهند. گل محمدى در پاسخ به پورمند گفته است: بعضى ها از جنجال لذت مى برند!
• غير عادى
مجيد جلالى مربى صبا در مصاحبه اى از دوندگى غير عادى بازيكنان ابومسلم حرف زده است. اين اشاره اى است به يك باور. وقتى در تئورى به دليل فاصله زياد بين دفاع آخر و خط حمله و فضاى خالى وسيع بازى با ابومسلم ساده به نظر مى رسد، اما داخل زمين آنها با دويدن هاى بى امان همه چيز را جبران مى كنند. اين جمله جلالى شبيه جمله جنجالى محمد احمد زاده پس از شكست ۴ بر صفر برق مقابل پرسپوليس است. احمدزاده بدون اشاره به دوپينگ از واژه «غير عادى» استفاده كرد و همه منظورش را متوجه شدند!
• چند جمله
اكبر ميثاقيان پس از هدر رفتن ضربه پنالتى تيمش: اين برگى زر در تمرين اگر صد تا پنالتى بزند، هرصد تايش به گل مى رسد اما اينجا در زمين...!رسول كربكندى مربى ذوب آهن: راه آهن هنوز دسته اولى است.زلاتكو ايوانكوويچ مربى برق: از ما كه گذشت ولى ديگر در آبادان، آن هم در اين ساعت بازى نگذاريد. براى بازيكنان خطرناك است.منصور پورحيدرى: پس از دومين برد خارج از خانه: از اين همه بى احترامى خجالت مى كشم. صداوسيمايى ها هم شده اند حاشيه فوتبال. آنها در شرايطى كه بازيكنان و مربيان در شرايط روحى مناسبى نيستند با آنها گفت وگو مى كنند و دردسر ساز مى شوند.نصرت ايراندوست مربى ملوان: باخت ملوان مشتى بود بر دهان دشمنان تيم ما!
sheva
بکن‌باوئر: اين‌ چهار نفر ستون‌ فقرات‌ ايران‌ هستند

فرانتس‌ بکن‌باوئر در مصاحبه‌ با سايت‌ گل‌ درباره‌ تيم‌ ايران‌ نظرى‌ را ارايه‌ کرده‌ است‌ او درباره‌ بازيکنان‌ ايرانى‌ بوندس‌ليگا گفته‌ است‌ که‌ هر هفته‌ عملکرد آنها را در بوندس‌ليگا زير نظر دارد. على‌ کريمي، وحيد هاشميان، مهدى‌ مهدوى‌کيا و فريدون‌ زندى‌ ستون‌ فقرات‌ تيم‌ ايران‌ در جام‌جهانى‌ هستند. شيوه‌ تيم‌ ايران‌ بسيار تکنيکى‌ و هجومى‌ است‌ و در ميان‌ فوتبالدوستان‌ آلمانى‌ از شهرت‌ خوبى‌ برخوردار است.
شيرين
نتايج دومين روز از رقابتهاى كشتى آزاد قهرمانى جهان

user posted image

رقابتهاى كشتى آزاد قهرمانى جهان كه در شهر بوداپست مجارستان برگزار ميشود، وارد دومين روز خود شد. در اين روز گنجى هر چند از سد حريفان گذشت، اما بعلت مصدوميت احتمالا از ادامه اين پيكارها بازخواهد ماند.

در دور اول اين روز امير عباس مردادى گنجى در وزن ۹۶ كيلوگرم با ضربه فنى در مقابل حريف بلغارى خود به پيروزى دست يافت. گنجى در دور دوم در مقابل رستم آقايف حريف آذربايجانى نخست او را خاك كرد و سپس با اجراى فن بارانداز جمعا سه امتياز بدست آورد در ادامه نيز حريف را روى پل برد و اين ديدار با حساب ۶ بر يك بسود گنجى به پايان رسيد اما زانوى چپ او در در جريان اين رقابت بشدت آسيب ديد كه احتمالا بعلت مصدوميت از حضور در ديدارهاى بعدى محروم خواهند ماند.

فريدون قنبرى نيز در وزن ۸۴ كيلوگرم در مقابل حريف ژاپنى خود بر روى تشك رفت كه در وقت اول در مقابل زير گيرى حريف عكس العمل نشان داد و با خيمه زدن و پيش انداز او يك امتياز بدست آورد. در وقت دوم نيز قنبرى يكبار خاك شد، اما بالاخره توانست با نتيجه ۳ بر يك بر حريف خود غلبه نمايد. اما در دومين ديدار در مقابل ساجد ساجد اف از روسيه كه دارنده عنوان قهرمانى پيكارهاى جهانى سال ۲۰۰۳ در نيويورك و دارنده مدال برنز بازيهاى المپيك سال گذشته در آتن است، بازى را با نتيجه ۲ بر يك واگذار كرد. قنبرى در صورتى كه ساجداف به فينال برسد ميتواند براى گرفتن مدال برنز شانسى داشته باشد.

در ادامه اين رقابتها نيز مهدى حاجى زاده در وزن ۷۴ كيلوگرم در مقابل ولاديمير سيروتين از اوكرائين كه دارنده مدال برنز رقابتهاى قهرمانى اروپا در سال ۲۰۰۵ است، بازى را واگذار كرد.

اما كشتى گيران آلمانى در دومين روز اين رقابتها نيز همچنان از كسب موفقيت عاجز ماندند. روز گذشته كاميل ايلماز، مارسل اوالد و پيتر انگلهارد در همان دور نخست از اين رقابتها حذف شدند. اما در دور دوم مارك بوشله در وزن ۹۶ كيلوگرم هرچند ديروز بر رقيب هندى خود آنيل راج كومار به پيروزى دست يافت، ولى در مقابل نورشان كاتايف حريف كازاخ خود مغلوب شد. بوشله در صورت راه يابى كاتايف به فينال ميتواند به مدال برنز دست يابد.

در وزن هشتاد و چهار كيلوگرم نيز داويد بيچيناشويلى كشتى گير گرجى تبار تيم آلمان در مقابل ساجد ساجداف بازى را وگذار كرد. پتر وايزنبرگر در وزن هفتاد و چهار كيلوگرم نيز در مقابل آلكساندر بوركا از ملداوى بازى را واگذار كرد و از دور رقابتها حذف شد.

sheva
آندري شوچنكو زير ذره بين

استعدادهاي آندري شوچنكو در ۹ سالگي توسط الكساندر شوباكوف در تورنمنت «لادربال» كشف شد. نبوغ او به حدي بود كه در سال ۱۹۹۰ به تيم نوجوانان ديناموكيف راه يافت و در اولين حضور بين المللي در جام «ايان راش» به عنوان بهترين گلزن جام شناخته شد و كفش طلايي بازي ها را به دست آورد.
شوچنكو در اولين قرارداد بزرگش در زمستان ۱۹۹۳ به تيم بزرگسالان ديناموكيف راه يافت. او در اولين سال حضورش براي دينامو ۱۶ بازي انجام داد و يك گل نيز به ثمر رساند.او ۵ فصل در دينامو باقي ماند تا درنهايت به يكي از بزرگترين فستيوال هاي فوتبال در جهان يعني كالچو راه يابد. در سال ۱۹۹۹ او به آث ميلان ملحق شد در ۲۹ آگوست سال ۹۹ در اولين بازي رسمي اش براي آث ميلان در زمين لچه به ميدان رفت كه در اين ديدار با تساوي دو بر دو خاتمه يافت.شايد بزرگترين آرزوي شوچنكو بعد از كسب عنوان قهرماني در باشگاه هاي اروپا و تصاحب توپ طلايي، حضور در رقابت هاي جام جهاني ۲۰۰۶ به همراه تيم اوكراين باشد.

همه چيز درمورد شوچنكو
نام: آندري
نام خانوادگي: شوچنكو
لقب: شووا
تولد: ۲۹ سپتامبر ۱۹۷۶
محل تولد: كيف اوكراين
قد: ۸۳/۱ سانتي متر
وزن: ۷۳ كيلوگرم

افتخارات: كسب عنوان توپ طلايي در سال ۲۰۰۴
اولين بازي اروپايي: ۲۳ نوامبر ۱۹۹۴ مقابل اسپارتاك مسكو
اولين گل اروپايي: به تيم بايرن مونيخ در سن ۱۸ سالگي
خواندني ها درمورد شوچنكو
بازيكنان مورد علاقه: پله، زيكو، پلاتيني و روماريو
خوانندگان مورد علاقه: فردي مركوري، لايما ويكولي
هنرپيشه مورد علاقه: جوليا رابرتز، الكساندر عبدالله اف
فيلم مورد عقيده: The Galkeeper
نوشيدني مورد علاقه: كوكتل آناناس و آب پرتغال
غذاي مورد علاقه: جوجه كباب
اوقات فراغت: هاكي روي يخ، ماهيگيري، تنيس و مطالعه
وضعيت تأهل: مجرد
ورزش هاي مورد علاقه: شنا، تنيس و اتومبيلراني
شغل پدر: مهندس مكانيك
nazila

مسابقات وزنه برداری جهان

مسابقات وزنه برداری جهان در دبی در حال برگزاری است

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
شيرين
موفقيت تيمهاى صاحبنام اروپا در ليگ قهرمانان باشگاهها

user posted image

تيم صاحبنام بايرن مونيخ كه شنبه گذشته در مقابل هامبورگ نخستين شكست خود را در اين فصل از رقابتهاى بوندسليگا تجربه كرده بود، در بازى ديشب خود در ليگ قهرمانان اروپا نشان داد كه عليرغم ناكامى اخيرش دچار تزلزل چندانى نشده است. مونيخيها در دومين ديدار خود در گروه A ليگ قهرمانان اروپا، تيم اف ث بروگه از بلژيك را در بازى نه چندان دلچسبى يك بر صفر شكست داده و حال با دو پيروزى در دو ديدار و كسب ۶ امتياز انتظارات هواداران خود را برآورده ساخته اند.
بايرن مونيخ در ديدار ديشب خود در برابر قهرمان بلژيك، بدون على كريمى ستاره ايرانيش به ميدان رفت كه به علت سرماخوردگى شديد در تمرينات روزهاى پيشين و همچنين بازى ديشب غايب بود. تنها گل اين ديدار را دميخيليس هافبك آرژانتينى بايرن مونيخ در دقيقه ۳۲ در پى ضربه كرنر ز روبرتو به ثمر رساند.

در ديگر ديدار اين گروه تيم يوونتوس تورين از ايتاليا، همانگونه كه انتظار ميرفت، تيم اتريشى راپيد وين را ۳ بر صفر مغلوب كرد. نخستين گل يوونتوس را داويد ترزگه مهاجم فرانسوى اين تيم در دقيقه ۲۷ به ثمر رساند. موتو در دقيقه ۸۲ براى بار دوم دروازه راپيد را گشود و ايبرامويچ مهاجم سوئدى يوونتوس نيز چهار دقيقه بعد با زدن گل سوم شكست اتريشيها را مسجل نمود. در حال حاضر دو تيم بايرن مونيخ و يوونتوس تورين هر يك شش امتيازه هستند كه يوونتوس با توجه به تفاضل گل بهتر در صدر جدول قرار دارد.

در گروه B باشگاه معروف آرسنال لندن توانست در زمين آژاكس آمستردام موفقيتى بزرگ كسب كرده و صدر جدول اين گروه را فتح نمايد. آرسنال ديدار ديشب خود را توفانى آغاز كرد و دو دقيقه پس از شروع اين ديدار حساس، با گل ليونبرگ از حريف هلندى خود پيشى گرفت. پيرس هافبك فرانسوى آرسنال از نقطه پنالتى گل دوم را در دقيقه ۶۹ به ثمر رساند و اگرچه روزنبرگ دو دقيقه بعد موفق شد با زدن گلى براى آژاكس فاصله را كم كند، اما تك گل وى هم نتوانست جلوى شكست آژاكس را بگيرد و بازى با نتيجه ۲ بر ۱ به سود آرسنال خاتمه يافت.

در ديگر ديدار اين گروه تيم اف ث تون در خانه خود اسپارتا پراگ را مغلوب كرد. تنها گل اين بازى را هوژيچ لحظاتى پيش از پايان سوت بازى به ثمر رساند.

در گروه C اف ث بارسلونا قهرمان اسپانيا كه در اولين ديدار خود در چارچوب اين رقابتها، تيم وردر برمن را ۲ بر صفر شكست داده بود، در بازى ديشب نيز توان و قدرتش را به نمايش گذاشت و تيم اودينه كالچو از ايتاليا را ۴ بر ۱ درهم كوبيد.

چهره برتر ديدار ديشب رونالدينهو ستاره برزيلى بارسلونا بود كه با زدن ۳ گل در دقايق ۱۳، ۲۳ و ۹۰ خوش درخشيد و سهم مهمى در پيروزى تيمش داشت. ديگر گل بارسلونا را دكو هافبك پرتغالى اين تيم در دقيقه ۴۱ وارد دروازه حريف كرد و تنها گل اودينه كالچو نيز در دقيقه ۲۴ توسط فيليپه به ثمر رسيد.

در ديگر ديدار اين گروه، باشگاه آلمانى وردربرمن ميهمان تيم پاناتينايكوس آتن بود. يونانيها از همان آغاز بازى برمن را زير فشار گذاشتند و در ۸ دقيقه نخست بازى، دو بار دروازه حريف آلمانى خود را باز كردند. ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش برمن در دقيقه ۴۱ با گشودن دروازه پاناتينايكوس به تيمش اميد بخشيد، اما برمن در نيمه دوم نتوانست از فرصتهاى به دست آمده استفاده كند و در پايان با نتيجه ۲ بر ۱ در مقابل حريف، دومين شكست پياپى خود را در ليگ قهرمانان تجربه كرد.

در گروه D منچستر يونايتد با گلهاى گيكز و فان نيستلروى با نتيجه ۲ بر ۱ از سد بنفيكا ليسبون گذشت. تنها گل پرتغاليها توسط شيماو به ثمر رسيد. ديگر ديدار اين گروه ميان دو تيم ليل از فرانسه و ويلا رئال از اسپانيا با نتيجه تساوى صفر بر صفر خاتمه يافت.

و اما ديدارهاى امشب ليگ قهرمان باشگاه اروپا: تيم شالكه با توجه به پيروزى ۲ بر صفر اخيرشد در بوندسليگا در مقابل هانوفر، امشب در استاديوم عظيم خود با اعتماد به نفس كامل به مصاف تيم پرآوازه آ ث ميلان خواهد رفت.

در حاليكه شالكه ميتواند از وجود تمامى مهره هاى كليدى خود بهره جويد، ميلانيها بر خلاف گذشته از خط دفاعى چندان مستحكمى برخوردار نيستند و در طى ۱۲ بازى گذشته خود، مجموعا ۱۸ گل دريافت كرده اند. حال بايد ديد كه آيا مهاجمان شالكه در ديدار امشب توان آن را خواهند داشت كه دروازه ميلان را به خطر اندازند و از فرصتهاى موجود استفاده كنند يا نه. در ديگر ديدار اين گروه تيم فنر باغچه استانبول ميزبان تيم ايندهوون از هلند خواهد بود.

در گروه F امشب دو ديدار برگزار ميشود كه در چارچوب آن رئال مادريد در زمين خود به مصاف المپيكوس از يونان خواهد رفت و باشگاه دانماركى تروندهايم نيز در زمين خود روياروى تيم فرانسوى المپيك ليون قرار خواهد گرفت.

يكى از ديدارهاى پرهيجان و حساس امشب در گروه G ميان دو تيم انگليسى ليوورپول و چلسى لندن انجام ميگيرد. ناگفته نماند كه بازيكنان چلسى در آستانه ديدار امشب اعلام كرده اند كه تمامى تلاش خود را خواهند كرد تا انتقام ناكامى خود در برابر ليورپول در دور نيمه نهايى فصل گذشته از رقابتهاى ليگ قهرمانان را بگيرند. ديگر ديدار اين گروه ميان اندرلشت از بلژيك و بتيس سويليا از اسپانيا برگزار ميشود.

در گروه H نيز تيم اسكاتلندى گلاسكو رنجرز مهمان تيم معروف انتر ميلان خواهد بود و تيم اف ث پورتو در زمين خود به مصاف براتيسلاوا خواهد رفت.

شهرام احدى

sheva
علي دايي حضور در كنسرت گوگوش را تكذيب كرد

كاپيتان تيم ملي فوتبال كشورمان حضور در كنسرت يكي از خوانندگان زن لس‌آنجلسي را تكذيب كرد.

حجت‌الاسلام عليپور، معاون فرهنگي فدراسيون فوتبال، در گفت و گويي با خبرگزاري ايرانيوز، ضمن بيان اين مطلب گفت: هفته گذشته خبري در يكي از روزنامه‌هاي ورزشي چاپ شده و در آن به حضور علي دايي در مراسم كنسرت يكي از خواننده‌هاي زن لس‌آنجلسي اشاره شده بود. در تماس با مسئولان اين روزنامه خواهان مدارك و اسناد شديم كه اين عزيزان اعلام كردند كه بر اساس شنيده‌ها اين مطلب را چاپ كرده‌اند.

پس از اين قضيه و جهت پي بردن به صحت و سقم اين موضوع، با علي دايي تماس گرفتيم. وي با تعجب از پخش اين خبر گفت: به هيچ عنوان در كنسرت اين خواننده حاضر نبودم و اين قضيه را تكذيب مي‌كنم. حتي اگر مدركي در اين زمينه موجود است، به خود بنده نشان دهيد تا خودم با خودم برخورد كنم! در شهر عده‌اي از طرفداران درخواست كردند تا توپ‌هاي فوتبالشان را به يادگار امضا كنم. مسئولان برگزاري اين كنسرت اين توپ‌ها را از مردم خريدند و در سالن برگزاري مراسم ميان تماشاگران تقسيم كردند. مسئوليت پخش اين توپ‌ها در ميان تماشاگران بر عهده من نبود.

معاون فرهنگي فوتبال گفت: معتقدم با شخصيتي همانند علي دايي به عنوان كاپيتان تيم ملي و پرافتخارترين فوتباليست كشور نبايد اين گونه برخورد شود.

فدراسيون اجازه نمي‌دهد تا اين مسائل حاشيه‌هايي نادرست را در اطراف اين مجموعه به وجود بياور

شيرين
مسابقات ورزشى زنان مسلمان

user posted image مراسم افتتاح چهارمين دوره بازى هاى زنان مسلمان در تهران

از روز جمعه گذشته چهارمين دوره مسابقات ورزشى زنان مسلمان از ۴۱ كشور مختلف جهان، در تهران آغاز شده است. در اين بازى ها كه يك هفته به طول مى انجامند، بيش از هزار ورزشكار زن از كشورهاى مختلف آسيايى، اروپايى و آمريكايى شركت دارند. ورزشكاران با پوشش هاى رنگارنگ و متنوع و حفظ ضوابط اسلامى، در هجده رشته ورزشى با يكديگر رقابت مى كنند. در ميان شركت كنندگان از جمله چهار زن ورزشكار آلمانى در رشته گلف به چشم مى خورند.
شيرين
نتايج رقابتهاى چمپين ليگ

user posted image شالكه در مقابل آث ميلان چيزى كم نداشت

علاقمندان ورزش در آلمان شب گذشته بر سر دوراهى عجيبى قرار گرفته بودند. بيش از هفت ميليون و ششصد هزار نفر از طريق شبكه دوم آلمان ناظر بر مسابقه بوكس لوان كرازنيكى از آلمان و لامون برزتر از آمريكا كه مدافع عنوان قهرمانى جهان در رشته سنگين وزن است، بودند كه كرازنيكى در راند نهم ناك اوت شد. از سوى ديگر شش ميليون و هشتصد هزارنفر نيز شاهد ديدار پر هيجان شالكه و ميلان بودند.
شب گذشته در ادامه رقابتهاى فوتبال چمپين ليگ در گروه پنجم دو تيم شالكه و آ ث ميلان به مصاف هم رفتند. هنوز بيست و دو ثانيه بيشتر از سوت آغازين داور نگذشته بود كه كلارنس زه دورف بازيكن هلندى آث ميلان از فاصله ۲۵ مترى شوتى را روانه دروازه شالكه نمود، كه بر اثر خطاى فاحش دروازه بان در درون دروازه جاى گرفت. اما شالكه بدون باختن روحيه به بازى ادامه داد و درست در دقيقه سوم پاس لينكن را سورن لارسون با ضربه سر در درون دروازه ميلان جاى داد و دو تيم با همين نتيجه به رختكن رفتند. اما در نيمه دوم پائلو مالدينى در دقيقه پنجاه و نهم با فرار از جناح چپ پاسى را به شوچنكو رساند كه با ضربه سر او وارد دروازه شد و ميلان با نتيجه دو بر يك به جلو افتاد. اينبار نيز از جنگندگى شالكه كاسته نشد تا اينكه بالاخره حميد آلتين توپ مهاجم ترك تبار شالكه از فاصله سى و سه مترى شوت سنگينى را با سرعت ۱۱۹ كيلومتر در ساعت روانه دروازه ميلان نمود و اين ديدار با نتيجه ۲ بر ۲ به پايان رسيد.

اما در دومين ديدار اين گروه فنر باچه استانبول در حضور ۵۰ هزار نفر به مصاف تيم هلندى آيند هوون رفت كه آلكس بازيكن برزيلى فنر باچه در دقيقه چهلم و از روى نقطه پنالتى نخستين گل اين تيم را به ثمر رساند. در نيمه دوم نيز بارديگر اين آلكس بود كه دروازه آيندهوون را گشود و بالاخره آپيه در دقيقه ۹۰ سومين گل استانبول را به ثمر رساند.

در اين گروه اكنون ميلان با چهار امتياز صدر نشين است و پس از آن فنر باچه استانبول با سه امتياز اما تفاضل گل بيشتر نسبت به آيندهوون در رده دوم قرار دارد.

در گروه ششم نيز دو تيم رئال مادريد و المپيك پيرئوس به مصاف هم رفتند كه مادريدى ها با گل رائول در دقيقه نهم به پيش افتادند كه پس از آن كافس در دقيقه چهل و هشتم گل تساوى را به ثمر رساند. در نيمه دوم زولدادو موفق شد دقايقى قبل از پايان بازى گل پيروزى مادريد را درون دروازه المپيك پيرئوس جاى دهد.

در دومين ديدار اين گروه دو تيم روزنبورگ تروندهايم و المپيك ليون در مقابل هم قرار گرفتند كه كريس در وقت اضافى نيمه اول تك گل اين ديدار را براى ليون بثمر رساند.

در اين گروه المپيك ليون اكنون با شش امتياز صدر نشين است و پس از آن روزن بورگ با سه امتياز اما تفاضل گل بيشتر نسبت به رئال مادريد در رده دوم جاى دارد.

اما در گروه هفتم دو رقيب ديرينه در جام باشگاههاى فوتبال انگليس يعنى اف ث ليورپول و چلسى به مصاف هم رفتند كه دو تيم به تساوى بدو گل بسنده كردند. در ديدار دوم اين گروه نيز تيم اسپانيائى سويلا با تكل گل دقيقه شصت و نهم اوليورا در مقابل اندرلشت به پيروزى دست يافت.

در اين گروه اف ث ليورپول با چهار امتياز اما تفاضل گل بيشتر نسبت به چلسى صدر نشين است و سويلا نيز با سه امتياز در رتبه سوم جاى گرفته است.

در گروه هشتم و آخرين گروه نيز شب گذشته دو ديدار برگزار شد. در نخستين ديدار اين گروه دو تيم اف ث پورتو و براتيسلاوا به مصاف هم رفتند كه تيم براتيسلاوا عليرغم اينكه در پايان نيمه اول با نتيجه دو بر يك عقب بود با گلهاى كوزاك در دقيقه پنجاه و چهارم و بوربلى در دقيقه هفتاد و چهارم موفق شد نتيجه بازى را به ۳ بر ۲ تغيير دهد.

در دومين ديدار اين گروه نيز اينتر ميلان در مقابل گلاسكو رنجر قرار گرفت. اين ديدار در حالى برگزار شد كه تماشاچيان اجازه حضور در ورزشگاه را نيافتند. با اين حال كروز در دقيقه سى و هشتم يك پنالتى را به تير دروازه كوبيد، اما بالاخره پيزارو موفق شد در دقيقه چهل و نهم دروازه گلاسكو رنجر بگشايد و اين ديدار نيز با همين نتيجه به پايان رسيد.

در اين گروه ميلان اكنون با شش امتياز صدر نشين است و گلاسكو رنجر با سه امتياز اما تفاضل گل بيشتر با براتيسلاوا در رده دوم قرار دارد.

رقابتهاى چمپين ليگ در روزهاى هجدهم و نوزدهم اكتبر پيگيرى خواهد شد.

sheva
همسر آزاری فوتبالیست معروف ایرانی

ایسکا نیوز مدعی شد: همسر یکی از فوتبالیست‌های کشور که پیشتر در تیم ملی فوتبال ایران و استقلال تهران بازی می‌کرد امروز به دادسرای ناحیه 27 تهران رفت و از او شکایت کرد.

شاکی 25 ساله که مریم نام دارد گفت: شوهرم ماه‌هاست که مرا به بهانه‌های واهی، به شدت کتک می‌زند و پزشکی قانونی نیز این مساله را تاکید می‌کند.

وی افزود: شوهرم، خیلی وقت‌ها به فرزند 20 ماهه‌مان نیز رحم نمی‌کند و او را بیرحمانه آزار و اذیت می‌کند؛ وقتی هم به او اعتراض می‌کنم و از شکایت حرف می‌زنم می‌گوید من در دادگاه، دوست و آشنایان زیادی دارم و تو هیچ کاری نمی‌توانی بکنی.

مریم که به شدت گریه می‌کرد، اضافه کرد: دیگر از زندگی کردن با این مرد خسته شده‌ام و تصمیم گرفته‌ام دیگر تحت هیچ شرایطی به خانه‌اش پا نگذارم.

این گزارش می‌افزاید: رسیدگی به پرونده همسر آزاری این فوتبالیست سرشناس پیشینه حضور در تیم ملی فوتبال ایران و استقلال تهران را دارد، هم اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

sheva
پزشک‌ دايي: على‌ فقط‌ دو سال‌ ديگر فوتبال‌ بازى‌ مى‌کند!

دکتر فرهاد فريد، گفت: «دايى‌ 36 ساله‌ فقط‌ دو سال‌ ديگر مى‌تواند فوتبال‌ بازى‌ کند و در اين‌ دو سال‌ بايد مراقب‌ باشد تا صدمه‌ نبيند. به‌ نظر من‌ دايى‌ تا بعد از جام‌جهانى‌ آلمان‌ 2006 در تيم‌ملى‌ عضويت‌ خواهد داشت.
دکتر فريد که‌ تاکنون‌ ورزشکاران‌ شاخص‌ زيادى‌ را در جهان‌ ورزش‌ مداوا کرده‌ است، ادامه‌ داد: البته‌ دايى‌ عضلات‌ خيلى‌ خوبى‌ دارد، بدن‌ او سالم‌ و قدرتمند است‌ چون‌ او زير نظر مربيان، پزشکان‌ و بدنسازان‌ آلمانى‌ تمرين‌ کرده‌ است‌ و مدتى‌ هم‌ در باشگاه‌ بزرگى‌ چون‌ بايرن‌مونيخ‌ حضور داشته‌ است، همين‌ موضوع‌ باعث‌ شد تمرينات‌ او متحول‌ شود و عضلاتش‌ مدت‌ بيشترى‌ در فوتبال‌ دوام‌ بياورد که‌ به‌ هر حال‌ او پس‌ از جام‌جهانى‌ مى‌تواند تا 39 سالگى‌ در تيم‌ باشگاهى‌ به‌ فوتبالش‌ ادامه‌ بدهد
nazila
فوتبال بانوان ایران و بحرین

user posted image

تيم ايران در ديدار مقابل تيم بحرين با نتيجه ‪ ۷‬بر صفر دست يافت. گل‌هاي تيم ايران را "شيرين نصيري" و "كتايون خسرويار" هر كدام ‪ ۲‬گل، "فهيمه زارعي"، "معصومه جهان‌چي" و "فريبا زرقاني" هر كدام يك گل به ثمر رساندند. در پايان اين بازي "شيرين نصيري" به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.
nazila
بكن بائر یكشنبه وارد ایران می‌شود

رییس كمیته‌ی برگزار كننده‌ی جام جهانی ساعت 11 صبح روز یكشنبه هفته آینده وارد ایران خواهد شد.
فرانتس بكن بائر با هواپیمای شخصی خود از آلمان به فرودگاه مهرآباد تهران خواهد آمد و پس از استقبال رسمی توسط مسوولان فدراسیون فوتبال با مقامات كشورمان دیدار و گفت‌وگو خواهد كرد.
وی پیش از این قرار بود ساعت 12:30 در هتل آزادی با خبرنگاران دیدار داشته باشد اما به دلیل ملاقات احتمالی‌اش با منوچهر متكی وزیر امور خارجه‌ی كشورمان با یك ساعت تاخیر با خبرنگاران و به مدت سه ساعت ملاقات خواهد داشت. پس از آن ساعت 18 تهران را به مقصد ریاض ترك خواهد كرد.
بكن بائر روز گذشته در گفت‌وگو با تلویزیون آلمان درباره‌ی اهداف سفرش گفت: «باید در مدت كوتاهی از سی و یك كشور صعود كرده به جام جهانی دیدار داشته باشم. همچنین به دلیل سمتم در كمیته‌ی برگزار كننده‌ی جام جهانی باید در كشور آلمان نیز حضور داشته باشم و باید از حداقل فرصت‌ها برای خوش‌آمدگویی و دعوت از تیم‌ها نهایت استفاده را ببرم. بسیاری از كشورهای راه یافته به جام جهانی از من خواستند كه زمان بیشتری را در كشورهایشان اقامت داشته باشم اما به دلیل محدودیت وقت چنین امكانی میسر نیست
شيرين
جام يوفا: فرشته بخت هامبورگ را به دور بعد رساند

user posted imageرافائل فان در فارت، ستاره هلندى هامبورگ با گل خود در مقابل اف ث كپنهاگ تيمش را نجات داد

تيم هامبورگ كه در اين فصل از رقابتهاى بوندسليگا به يكى رقباى سرسخت بايرن مونيخ بر سر كسب عنوان قهرمانى باشگاههاى آلمان بدل شده است، در جام باشگاه هاى اروپا موسوم به جام يوفا نيز توانست در ديدار برگشت خود در برابر تيم دانماركى اف ث كپنهاگ ميدان را پيروز ترك كند.
ديدار رفت ميان اين دو تيم با نتيجه تساوى يك بر يك به پايان رسيد و دانماركيها با توجه به گل زده در خانه حريف تنها به پيروزى و يا تساوى صفر بر صفر نياز داشتند، اما رافائل فان در فارت ستاره هلندى هامبورگ لحظاتى پيش از به صدا درآمدن سوت پايان از نقطه پنالتى گل پيروزى را براى تيمش به ثمر رساند و صعود هامبورگ به دور بعد جام يوفا را مسجل كرد كه بشكل گروهى برگزار خواهد شد.

در اين ديدار حساس و پر هيجان هامبورگ در دقيقه ۵۷ اين فرصت را داشت كه از حريف خود پيشى بگيرد، چرا كه داور به نفع اين تيم سوت پنالتى زده بود، اما سرگئى باربارز هافبك بوسنيايى هامبورگ نتوانست ضربه خود را به نتيجه برساند. در دقيقه ۸۴ بازى يكى از مدافعان هامبورگ بعلت خطاى مجدد از زمين اخراج شد و اين تيم با ده يار در ميدان حضور داشت.

بازى ميرفت با همين نتيجه تساوى صفر بر صفر به پايان رسد و فرياد شادى هواداران اف ث كپنهاك از صعود اين تيم به دور بعد بلند شده بود، كه داور در لحظات پايانى بازى، بار ديگر به نفع هامبورگ سوت پنالتى زد و اينبار رافائل فان در فارت هافبك جوان هامبورگ و تيم ملى هلند، توپ را به تور دروازه حريف چسپاند و ناممكن را ممكن ساخت.

ناگفته نماند كه دو تن از بازيكنان اف ث كپنهاگ نيز در پى اعتراضات شديدى كه نسبت به پنالتى ابراز داشتند، كارت قرمز دريافت كرده و از زمين اخراج شدند.

حال هامبورگ با اين پيروزى مهم و راهيابى به مرحله به اصطلاح پولساز جام يوفا، نه تنها از لحاظ مالى گامى بزرگ به جلو برداشته، بلكه ميتواند با نيرو و جانى تازه رقابت خود با بايرن مونيخ را ادامه دهد.

علاوه بر تيم هامبورگ چهار تيم آلمانى ديگر نيز در جام يوفا حضور داشتند كه از ميان آنها، دو تيم اشتوتگارت و هرتاى برلين به مرحله بعد صعود كردند و تيمهاى بايرلوركوزن و ماينتز نيز از دور مسابقات حذف شدند.

اشتوتگارت كه در ديدار برگشت، مهمان تيم دومشاله از اسلوونى بود، اگر چه يك بر صفر از حريف شكست خورد، اما با توجه به پيروزى دو بر صفر در ديدار رفت در زمين خود، موفق شد به دور بعد صعود كند.

تيم هرتاى برلين كه در ديدار رفت در زمين آپول نوكازيا از قبرس، يك بر صفر پيروز شده بود، شب گذشته در استاديوم المپيك برلين حريف نسبتا گمنام قبرسى خود را در ديدارى نسبتا يكطرفه ۳ بر ۱ مغلوب كرد. گلهاى برلين را مارسلينيو، رافائل و كايرو به ترتيب در دقايق ۲۰، ۲۵ و ۵۹ به ثمر رساندند.

در مقابل تيمهاى لوركوزن و ماينتز كه در اين فصل از رقابتهاى بوندسليگا چهره به نسبت ناموفقى از خود نشان داده اند، در جام يوفا نيز ناكام ماندند.

باير لوركوزن كه همچنان تحت مربيگرى رودى فولر، سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال آلمان قرار دارد، در ديدار برگشت خود در زمين صوفيا از بلغارستان يك بر صفر شكست خورد. ناگفته نماند كه لوركوزن در ديدار رفت نيز در زمين خود، بازى را يك بر صفر به حريف بلغاريش واگذار كرده بود. تيم ماينتز در زمين خود ۲ بر صفر مغلوب تيم اسپانيايى اف ث سويليا شد. ديدار رفت ميان طرفين با نتيجه تساوى صفر بر صفر به پايان رسيده بود.

حذف تيم كم قدرت ماينتز از جام يوفا آنقدر دور از انتظار نبود، اما ناكامى شمارى از تيمهاى صاحبنام اروپا در ديدارهاى ديشب جام تعجب ناظران و مفسران را برانگيخت. از ميان اين باشگاهها ميتوان از فاينورد روتردام از هلند، اوكسر از فرانسه، گالاتاسراى استانبول از تركيه و اف ث اورتون از انگليس نام برد.

ناگفته نماند كه تماشاگران ديدار پارتيزان بلگراد از يوگسلاوى و تيم اسراييلى ماكابى شاهد فستيوال گل بودند. پارتيزان بلگراد كه در ديدار رفت در زمين خود حريف را ۲ بر صفر شكست داده بود، در ديدار برگشت، در كمال ناباورى، ۵ بر ۲ مغلوب رقيب اسراييلى خود شد و از دور مسابقات حذف گرديد.

شهرام احدى

sheva
<iframe name="khabarchin" src="http://khabarchin.com/sport_news.asp" marginwidth="1" marginheight="4" width="400" height="175"></iframe
nazila

پيامدهاي اسلام‌آوردن ستاره ورزشي مشهور پاكستاني

user posted image

مسلمان شدن «يوسف يوحنا»، قهرمان مشهور كريكت پاكستان، انعكاس گسترده‌اي در داخل و خارج اين كشور داشته است.
«يوسف يوحنا»، ستاره كريكت جهان كه هم‌اكنون نام خود را به «محمد يوسف» تغيير داده است، مي‌گويد كه همسرش نيز سه ماه پيش به اسلام گرويده است، اما كه آنان اين موضوع را به دليل مسائل خانوادگي به صورت عمومي اعلام نكرده‌اند.
خبرنگاران پاكستان مي‌گويند: والدين او از اين موضوع ناراحتند، هرچند يوسف مي‌گويد كه او مي‌خواهد ديگر اعضاي خانواده‌اش هم مسلمان شوند.
مادر يوسف در مصاحبه با روزنامه «دهلي‌تايمز» گفت: پس از نماز جمعه هفته پيش در مسجد محلي، به خاطر تصميم پسرش شوكه شده است.
وي مي‌گويد: همچنين در مورد افكار و روحيات او نگران است و معتقد است كه «سعيد انوار»، قهرمان پيشين كريكت، به همراه برادرش، او را به اسلام علاقه‌مند كرده‌اند.
يوسف مي‌گويد كه او آزادانه و بدون فشار به اسلام گرويده است.
در اين حال، وزارت خارجه آمريكا اعلام كرد: چنانچه دولت پاكستان در تشرف يوسف يوحنا به اسلام دخالت داشته باشد، محدوديت‌هايي را عليه اين كشور اعمال خواهد كرد.
به نوشته روزنامه «انقلاب» چاپ بمبئي هند، وزارت خارجه آمريكا در تازه‌ترين ادعاي خود اعلام كرده است: نگران اين نيست كه اسلام در حال گسترش است، بلكه نگران آزادي‌هاي مذهبي است و بيم آن را دارد كه يوحنا در پي فشارهاي دولت پاكستان به اسلام روي آورده باشد، چرا كه پاكستان در انجام مراسم مذهبي فرقه احمدي نيز محدوديت‌هاي اعمال كرده است.
يوسف يوحنا، بازيكن تيم كريكت پاكستان، به تازگي به دين مبين اسلام مشرف شده و نام خود را به محمد يوسف تغيير داده است.
پاكستان، از كشورهاي بسيار قوي و صدرنشين در رشته كريكت است و اسلام آوردن «محمد يوسف» بازتاب‌هاي گسترده‌اي داشته است.
sheva
يك جوان ۱۹ ساله رقيب رضازاده شد

داراب رياحى، نايب رئيس فدراسيون وزنه بردارى از عملكرد ملى پوشان بخصوص جوانان در رقابت هاى قهرمانى آسيا ابراز رضايت كرد. وى افزود: جوانان در اين رقابت ها نشان دادند كه سال هاى آينده مى توانند بر سكوهاى آسيا و جهان تكيه بزنند. وى گفت: سعيد على حسينى جوان ۱۹ ساله نيز آينده درخشانى دارد و ايوانف برنامه خاصى براى او دارد تا جانشين رضازاده شود. رياحى گفت: ايوانف امروز ملى پوشانى را كه عازم رقابت هاى جهانى مى شوند، معرفى مى كند.

رقيب جوان رضازاده كيست؟

سعيد على حسينى همشهرى رضازاده است و بيش از ۱۹ سال ندارد. او كه ركورددار دسته سنگين وزن نوجوانان آسيا است در جريان مسابقه هاى جهانى آسيب ديد و از زورآزمايى با بزرگان جهان بازماند. او كه وزنه بردارى را زير نظر پدرش آموخته است بى آنكه در مسابقه اى شركت كرده باشد در نخستين تلاش رسمى خود در شهر بالى اندونزى ۱۳۷‎/۵ كيلوگرم در يكضرب و ۱۵۵ كيلوگرم در دو ضرب وزنه برداشت و با مجموع ۲۹۲‎/۵ كيلوگرم و كسب ۳ مدال طلا روى سكوى اول نوجوانان آسيا ايستاد. او سال پيش نيز در تايلند وزنه هاى ۱۵۰+۱۸۵ كيلوگرم را بالاى سر برد و به ترتيب ۲‎/۵ ، ۵ و مجموع ۷‎/۵ گرم ركورد آسيا را بهبود بخشيد. او در دوبى در رقابت با رضازاده و جابر سالم به كسب مدال برنز اميدوار بود اما مصدوم شد و از رقابت بازماند.
sheva
شوچنكو در ده بازي اخير ده گل زده

بكهام ستاره انگليسى تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز يكشنبه يك بار ديگر پسر سه ساله اش رومئو را كه دچار رعشه و حالت عصبى و بيهوشى شده بود، سراسيمه به بيمارستانى در مادريد رساند
روزنامه جنجالى سان انگليس ديروز گزارش داد:ديويد بكهام ستاره انگليسى تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز يكشنبه يك بار ديگر پسر سه ساله اش رومئو را كه دچار رعشه و حالت عصبى و بيهوشى شده بود، سراسيمه به بيمارستانى در مادريد رسانده استو پزشكان حال وي را چندان خوب گزارش نكرده اند.
به گزارش «سان» كه از مهمترين روزنامه هاي زرد انگليس است مدعي شد: اين دومين بار طى ۳ماه اخير است كه اين اتفاق براى يكى از سه فرزند هافبك سابق منچستريونايتد روى داده است، ولى ريشه بيمارى رومئو مشخص نيست.

sheva
بكن باوئر:ملت آلمان در انتظار تيم ملى ايران است

فرانتس بكن باوئر رأس ساعت ۳۰:۱۳ ديروز وارد سالن كنفرانس هتل آزادى تهران شد تا در كنفرانس مطبوعاتى كه به خاطر حضورش در تهران ترتيب يافته بود حضور پيدا كند. دادكان و اعضاى فدراسيون فوتبال ايران، برانكو و همكارانش در تيم ملى، على دايى، فائزه هاشمى و چند تن از اعضاى سفارت آلمان در تهران در كنار بكن باوئر در اين كنفرانس شركت كردند. رئيس كميته برگزاركننده جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان كه براى خوشامدگويى به جام جهانى بامداد ديروز وارد تهران شده بود صبح از فدراسيون فوتبال بازديد كرد. وى كه به محض ورود به تهران با استقبال ۳۰۰ نفرى مواجه شده بود گفت: اوج آمادگى هر كشورى در فوتبال حضور در جام جهانى است و من به خاطر اينكه ايران به عنوان يكى از ۳۲ تيم جواز حضور در مرحله فينال جام جهانى را پيدا كرده است ...

به شما خوشامد مى گويم. وى با اشاره به حضور دايى در ليگ آلمان خاطرنشان كرد: طى ۱۰۰ سال اخير هيچ كس را به حرفه اى بودن او نديدم! دايى سفير خوبى براى شما در آلمان بود. بكن باوئر تصريح كرد: ايران بازيكنان خوبى نظير كريمى، هاشميان، مهدوى كيا و دايى را دارد. فقط من و فدراسيون فوتبال ميزبان تيم ايران و طرفدارانش نيستيم بلكه همه ملت آلمان ميزبان شما خواهند بود. قيصر فوتبال آلمان از اينكه در ايران محبوب است خوشحال بوده و مى گويد: احساس مى كنم در كشور خودم هستم.
بكن باوئر در مورد كريمى نيز گفت: بايرن به تمديد قرارداد او تمايل دارد و اى كاش دايى و هاشميان هنوز هم در بايرن بودند. وى همگروهى ايران و آلمان در جام جهانى را تجربه خوبى قلمداد كرد. سفر بكن باوئر و هيأت همراه به نام «جهان در ضيافت دوستان» نامگذارى شده است.
ديروز در مذاكرات بين دادكان و بكن باوئر توافق شد هشت درصد از گنجايش ورزشگاه هايى كه تيم ملى ايران در جام جهانى در آن مسابقه مى دهد در اختيار فدراسيون فوتبال ايران قرار گيرد. همچنين تسهيلات ويژه اى براى اعزام خبرنگاران و نماينده هاى رسانه هاى گروهى كشورمان به آلمان در نظر گرفته شده است.

شيرين
هشدار فيفا نسبت به ارائه بليط هاى تقلبى

فدارسيون جهانى فوتبال «فيفا» نسبت به ارائه بليط هاى تقلبى جام جهانى سال ۲۰۰۶ آلمان در آكسيون هاى تبليغاتى هشدار داد. بر اساس گزارش فيفا، تاكنون دو مورد از چنين تخلفاتى از سوى برخى از شركتها در كشورهاى پاراگوئه و برزيل مشاهده شده است و اين شركتها در مراسم قرعه كشى تبليغاتى خود اقدام به هديه بليط هاى جام جهانى نموده اند كه اين بليط ها فاقد هرگونه اعتبار هستند. فيفا در ادامه گزارش خود مينويسد كه برندگان اين بليط ها اجازه ورود به استاديوم را نخواهند يافت.

شيرين
تاپالوف در راه كسب عنوان قهرمانى جهان در شطرنج

در جريان پنجمين دور از رقابتهاى شطرنج قهرمانى جهان كه در سان لوئيز آرژانتين برگزار ميشود، وسلين تاپالوف از بلغارستان با مهره سياه در مقابل پتر سويدلر از روسيه به پيروزى دست يافت و با كسب چهار و نيم امتياز كماكان بدون شكست در راه كسب عنوان قهرمانى جهان است. آناند از هندوستان با كسب يك تساوى در مقابل پتر لكو از مجارستان به همراه پتر سويدلر از روسيه داراى سه امتياز است كه اين دو بترتيب دوم و سوم هستند.

شيرين
قرعه كشى مرحله گروهى رقابتهاى جام يوفا

user posted image زسكا مسكو مدافع اين جام با المپيك مارسى هم گروه شد

در جريان رقابتهاى جام يوفا هر باشگاه دو بازى در داخل و دو بارزى در زمين حريف به انجام خواهد رساند و سه تيم برتر هر گروه به مرحله حذفى راه خواهند يافت. در اين مرحله هشت تيمى كه در بازيهاى گروهى جام چمپين ليگ عنوان سوم را كسب كرده اند نيز به آنان اضافه خواهند شد. فينال رقابتهاى جام يوفا در روز ۱۰ ماه مه در شهر آيندهوون هلند برگزار خواهد شد.

امروز قرعه كشى مرحله گروهى رقابتهاى جام اتحاديه باشگاههاى اروپا «يوفا» انجام شد. در گروه نخست تيم هاى آ س موناكو از فرانسه، اسلاويا پراگ از جمهورى چك، زسكا صوفيه از بلغارستان، هامبورگ از آلمان و وايكينگ از نروژ به مصاف هم خواهند رفت.

در گروه دوم نيز لوكوموتيو مسكو، اسپانيول از اسپانيا، پالرمو از ايتاليا، بروند بى از دانمارك و مكابى از اسرائيل هم گروه شدند.

در گروه سوم تيم برلينى هرتا، لانس از فرانسه، سمپ دوريا از ايتاليا، استوا بخارست از رومانى و هالم اشتاد از سوئد به مصاف هم خواهند رفت.

در چهارمين گروه تيم هلندى آلكمار، ميدلز بورو از انگليس، دنيپرو پتروفسك از اوكرائين، گراس هوپر زوريخ از سوئيس و ليتكس لووچ از بلغارستان در مقابل هم قرار خواهند گرفت.

اما در گروه پنجم آ اس رم، بازل سوئيس، ستاره سرخ بلگراد، استراسبورگ از فرانسه و ترومسو از نروژ هم گروه شدند.

در گروه ششم نيز زسكا مسكو، مارسى از فرانسه، هرن فن از هلند، لفسكى صوفيه از بلغارستان و دينامو بخارست به مصاف هم خواهند رفت.

در گروه هفتم تيم اشتوتگارت از آلمان، با سالونيكا از يونان، شاختر دونتسك از اوكرائين ، رن از فرانسه و راپيد بخارست در يك گروه قرار گرفته است.

و بالاخره در آخرين گروه بشيكتاش استانبول با سويلا از اسپانيا، بولتون از انگليس، زنيت سنت پترزبورگ از روسيه و ويتوريا استوبال از پرتغال هم گروه است.

sheva
جلالى پس از مذاكره با پروين:به توافق رسيديم

آنقدر قهرمانى آورده ام كه با چهار تا باخت خراب نمى شوم» على پروين به رغم اين اظهارنظر خيلى زود متوجه شد كه تيمش براى عبور از بحران فعلى نياز به يك شوك حسابى دارد و چند ساعت پس از شكست برابر فولاد با مطرح كردن نام مجيد جلالى نشان داد كه براى بهبود وضعيت نابسامان تيمش چشم به يارى بچه محل قديمى اش دارد. آشنايى على پروين و مجيد جلالى به محله عارف بازمى گردد و اين دو سال ها در فوتبال ايران فعاليت كردند اما هيچ گاه با هم همكارى نداشتند. در دهه ۶۰ تيم وحدت به مربيگرى مجيد جلالى و با بازيكنانى كه اكثر آنها متعلق به محله عارف بودند سد راه على پروين و تيمش مى شد و همگان به وحدت لقب «گربه سياه پرسپوليس» داده بودند.
بازى هاى پرسپوليس و وحدت تقابل جذاب و ديدنى اين دو مربى بود كه هر كدام از آنها به جريانى متفاوت تعلق داشتند. جلالى در دهه گذشته به گونه اى كاركرد كه به سمبل مربى ايرانى علم گرا تبديل شد و در آنسو على پروين به سنتى بودن متهم مى شد و جالب اينكه قبل از دو سال پيش مربى سنتى افتخارات زيادى را به چنگ آورده بود اما دست مربى علم گرا خالى بود اما به يك باره همه چيز تغيير كرد. مجيد جلالى كه توانسته بود اعتماد مديران باشگاه هاى بزرگ را جلب كند در دو سال گذشته دو جام مهم را كسب كرد اما پروين بدترين روزهاى دوران حرفه اى اش را تجربه مى كند تا بالاخره به اين نتيجه رسيد بهترين فرد براى نجات اين پرسپوليس بيمار كسى نيست جز مجيد جلالى. پروين كه پس از بازى با فولاد در مصاحبه با دوربين خبرساز از حضور مربى سابق صباباترى در پرسپوليس استقبال كرده بود ديروز ظهر اولين جلسه خود را با جلالى برگزار كرد و دو طرف پس از اين جلسه عنوان كردند كه به توافقات خوبى رسيدند، هر چند كه پس از جلسه ظهر كار تمام نشد و پروين و جلالى اواخر شب يك بار ديگر همديگر را ملاقات كردند تا كار را تمام كنند. با توجه به نتايج مذاكرات اگر اتفاق خاصى نيفتد امروز مجيد جلالى به عنوان سرمربى جديد پرسپوليس معرفى مى شود و اولين جلسه تمرين اين تيم با مربى جديدش امروز عصر در ورزشگاه كارگران انجام مى شود.
جلالى پس از جلسه صبح گفت: «جلسه بسيار مثبتى داشتيم. در اين جلسه تمام نقطه نظرات و ديدگاه هاى خود را بيان كردم و در بيشتر زمينه ها به توافق رسيديم. تمام نگرانى هاى موجود رفع شد و درباره قهرمانى تيم پرسپوليس نيز صحبتى به ميان نيامد. استنباط من از اين جلسه اين است كه پروين بسيار مايل است كه هر چه سريع تر پرسپوليس از وضعيت موجود خارج شده و به تيم ايده آل تبديل شود.» يكى از مسائل مبهمى كه وجود دارد اين است كه پس از حضور جلالى
شيرين
فرداشب اروپا، آمريكاى لاتين و آفريقا در تب جام جهانى

user posted image آلمان در انتظار ديگر تيم ها

تاكنون بغير از آلمان كه بعنوان ميزبان اين رقابتها در جام حضور دارد، از گروه هاى آسيا تيم هاى ايران، ژاپن، كره جنوبى و عربستان سعودى در جام حضور خواهند داشت. از آمريكاى شمالى و مركزى نيز تيم هاى مكزيك و آمريكا به جام جهانى راه يافته اند. در اروپا نيز كه فردا شب بيست و يك ديدار در آن صورت ميگيرد، تنها اوكرائين است كه با توجه به وضعيت اش در جدول، حضورش در جام جهانى حتمى است.
فردا شب در پنج گروه آفريقا، رقابتهاى راه يابى به جام جهانى سال ۲۰۰۶ آلمان پيگيرى خواهد شد. در نخستين ديدار دو تيم سنگال و مالى به مصاف هم خواهند رفت. سنگال اكنون با هجده امتياز در رتبه سوم اين گروه قرار دارد و مالى نيز با كسب تنها هشت امتياز از هيچ شانسى براى راه يابى به جام جهانى برخوردار نيست. در دومين ديدار اين گروه تيم توگو كه با بيست امتياز صدر نشين است به مصاف كنگو خواهد رفت كه اين تيم نيز با كسب ده امتياز روياى حضور در جام جهانى را از سر بدر كرده است.

اما فردا در گروه دوم كه رقابتها تنگ تر هستند سه ديدار برگزار ميشود. در نخسيتن ديدار جمهورى دمكراتيك كنگو به مصاف آفريقاى جنوبى ميرود. هرچند جمهورى دمكراتيك كنگو و آفريقاى جنوبى هر دو پانزده امتيازى هستند، اما كنگو با تفاضل گل بيشتر در رده دوم اين گروه قرار دارد. در دومين ديدار اوگاندا و بوركينا فاسو در مقابل هم قرار خواهند گرفت كه دو تيم نيز با توجه به امتيازى كه دارند، از شانسى براى راهيابى به جام جهانى برخوردار نيستند. اما در آخرين ديدار اين گروه غنا كه اكنون با هجده امتياز صدر نشين اين گروه است، ميتواند در مقابل كاپ ورده كار را يكسره نمايد.

در گروه سوم نيز كامرون كه با بيست امتياز صدر نشين است به مصاف مصر ميرود كه با شانزده امتياز ديگر از شانسى برخوردار نيست. اما ساحل عاج كه با نوزده امتياز در تعقيب كامرون است به مصاف سودان ميرود كه تاكنون تنها شش امتياز كسب كرده. در آخرين ديدار هم بنين و ليبى به مصاف هم خواهند رفت.

اما سرنوشت گروه چهارم كه همچنان نامعلوم است، فردا تعيين خواهد شد. نيجريه كه بعنوان صدر نشين داراى هجده امتياز است به مصاف زيمباوه تيم سوم گروه خواهد رفت. آنگولا هم كه داراى هجده امتياز اما از تفاضل گل كمتر نسبت به نيجريه برخوردار است در مقابل رواندا كه تنها پنج امتياز كسب كرده قرار ميگيرد. در آخرين ديدار اين گروه گابن و الجزاير به مصاف هم ميروند كه تغييرى در وضعيت جدول ايجاد نخواهد كرد.

در آخرين گروه، دو تيم شمال آفريقا يعنى تونس و مراكش كه هر كدام با بيست و نوزده امتياز بترتيب اول و دوم هستند براى صدر نشينى به دوئل مستقيم خواهند پرداخت. در دو ديدار باقيمانده نيز ملاوى و كنيا و همچنين بوتسوانا و گينه در مقابل هم قرار خواهند گرفت كه تاثيرى در وضعيت جدول نخواهد داشت.

در گروه آمريكاى جنوبى نيز با برگزارى دو دور ديگر از رقابتهاى راهيابى به جام جهانى تكليف چهارتيمى كه مستقيما به اين جام راه ميبابند مشخص خواهد شد. در اين گروه حضور تيم هاى آرژانتين و برزيل حتمى است. فردا در نخسيتن ديدار اين گروه اكوادور كه داراى بيست و شش امتياز است به مصاف اوروگوئه ميرود، كه با كسب بيست و يك امتياز هنوز هم اميد به راهيبابى دارد. اما ونزوئلا كه تنها هجده امتياز دارد در مقابل پاراگوئه با بيست و پنج امتياز قرار ميگيرد. پاراگوئه و اكوادور در صورت پيروزى در مقابل حريفان ورودشان به جام جهانى حتمى است. در آخرين ديدار اين روز نيز كلمبيا و شيلى در مقابل هم قرار خواهند گرفت كه هر دو بيست امتيازى هستند و از شانسى در اين مرحله برخوردار نيستند، مگر اينكه بعنوان تيم پنجم اين گروه در بازى پلى آف در مقابل تيم برتر اقيانوسيه بتوانند به جام جهانى راه يابند.

nazila

شگفتي تنها دختر ورزشكار آمريكايي از ميهمان‌نوازي ايرانيان

در مراسم افتتاحيه بازي‌هاي بانوان كشورهاي اسلامي، «سارا كورشي»، تنها عضو آمريكايي اين مسابقات، به همراه مربي‌اش در حال فيلمبرداري از رژه تيم آمريكا از سوي تماشاگران به شدت تشويق شد
.user posted image

«سارا كورشي»، تنها ورزشكار آمريكايي شركت‌كننده در چهارمين دور مسابقات ورزشي بانوان مسلمان بود.
به گزارش «كريستين ساينس مانيتور»، اين دونده نيمه‌استقامت آمريكايي، نمي‌دانست حال كه به عنوان نخستين ورزشكار زن آمريكايي ـ از زمان پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1979 ـ در رقابت‌هاي ورزشي ايران شركت مي‌كند، چه چيزي انتظار او را خواهد كشيد. او حتي با خود پرچم راه‌راه و ستاره‌دار آمريكا را آورده بود و مطمئن نبود كه آيا ايرانيان اجازه استفاده از اين پرچم را در مراسم افتتاحيه به او خواهند داد، يا خير اما به عنوان تنها شركت‌كننده آمريكايي در اين دور از مسابقات، هيچ جاي نگراني براي وي وجود نداشت.
سارا گفت كه مسئولان ايراني از قبل، يك پرچم بزرگ آمريكا را تدارك ديده بودند!
سارا با اشاره به 25 سال اختلاف بين ايران و آمريكا مي‌گويد: خيلي شگفت‌انگيز است كه مي‌توانيم مردم يك كشور را همان‌گونه كه هستند بشناسيم، بدون توجه به آنچه دولت‌هايشان مي‌گويند. او مي‌گويد: يكي از اهداف من از آمدن به ايران، پر كردن برخي فاصله‌هاست و به اين وسيله مي‌خواهم به ايراني‌ها نشان دهم كه مردم آمريكا به آنان و فرهنگشان علاقه‌مند هستند.
رقابت براي به دست آوردن مدال، جايگاه دوم را در ذهن سارا اشغال كرده بود، چراكه او مي‌خواست تجربه ديدار از ايران و شركت در مسابقه‌اي را كه 1700 زن جوان از چهل كشور جهان ـ از رشته هندبال گرفته تا پرش ارتفاع ـ در آن شركت داشته‌اند، به دست آورد.user posted image
كورشي، پيشگام دوي 1500 متر بود كه بر اثر كسالت و بيماري مجبور به كناره‌گيري شد، اما او نقطه توجه و علاقه رسانه‌هاي ايراني قرار گرفته است، به ويژه روزنامه‌نگاراني كه خواهان آگاهي از ديدگاه‌هاي او درباره روابط پرتنش ايران با آمريكا هستند.
او مي‌گويد: من از اين‌كه يك مسلمان ورزشكار آمريكايي هستم، افتخار مي‌كنم؛ من ايران را دوست دارم، آمريكا را هم دوست دارم.
كورشي دو ماه پيش اين شانس را به دست آورد كه فراخوان مسابقات ورزشي بانوان مسلمان را در آمريكا دريافت كند. او مي‌گويد: در آمريكا هيچ‌كس نامي از اين مسابقات نشنيده بود.
به نوشته «كريستين ساينس مانيتور» كورشي را مي‌توان «سفير حسن نيت» دانست. مسلماني كه والدين او پاكستاني هستند و هم‌اكنون دانشجوي سال آخر رشته پزشكي دانشگاه «روجستر» است. سال گذشته، او مدرك كارشناسي ارشد خود را در رشته بهداشت عمومي از دانشگاه هاروارد گرفت. وي پس از مراسم اختتاميه بازي‌هاي تهران، به مدت يك هفته به آمريكا بازگشت و سپس تصميم داشته كه براي دومين بار جهت گذراندن واحدهاي يك ساله زبان عربي و قرآني به قاهره برود. او از قوي شدن زنان از طريق ورزش سخن مي‌گويد و اميدوار است كه روزي در آينده، كار خود را در زمينه بهداشت عمومي در خاورميانه آغاز كند.
به اين ترتيب، برداشت‌هاي مثبت كورشي از ايران براي نخستين بار، در كلاس مطالعات زنان شكل گرفت و بعد هم استاد ايراني او در اين بين تأثيرگذار بود. وقتي كورشي در رقابت‌‌هاي ورزشي كالج آمريكايي خود شركت مي‌كرد، از شلوار استفاده مي‌نمود تا پاهايش پوشيده باشد. دانشگاه نيز به وي اجازه روزه‌داري در ماه رمضان را داده بود. كورشي در تهران هم براي خريد مانتو به تجريش رفته بود.
اين ورزشكار مسلمان مي‌گويد: مي‌خواهم درباره اين سفر خود چند مقاله بنويسم. او اميدوار است كه تجربه‌اش باعث شود كه روزي آمريكا و ايران به يكديگر نزديك شوند.
«كريستين ساينس مانيتور» در ادامه آورده است كه ايراني‌ها عميقا علاقه زيادي به حضور او در ايران و دريافت‌ها و احساسات او از كشورشان دارند. كورشي نيز در پاسخ مي‌گويد كه مردم و دوستان آمريكايي او نيز بسيار علاقه‌مند خواهند بود، از زبان كسي كه از كشوري ملاقات كرده كه بوش آن را بخشي از «محور شرارت» مي‌خواند، چيزهايي بشنوند.
سارا مي‌گويد: من فكر مي‌كنم مردم آمريكا نسبت به شنيدن اين سخنان بسيار مشتاق باشند، زيرا وقتي آمريكاييان مي‌شنوند كه شما مي‌خواهيد به ايران برويد، گوش‌هايشان تيز مي‌شود.

nazila

مجيد جلالي سرخ شد

مجيد جلالي، به سمت سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران منصوب شد.
در نشستي كه ميان علي پروين و مجيد جلالي ساعت 20 ديشب در محل دفتر مدير فني تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد، جلالي به سمت سرمربي جديد اين تيم برگزيده شد.
مجيد جلالي با عقد قراردادي يك ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
در اين نشست دو طرف با پذيرش شرايط يكديگر بر همكاري تا پايان فصل 84-85 ليگ برتر فوتبال توافق كردند.
هم‌چنين از اين پس ناصر ابراهيمي در سمت مشاور مجيد جلالي در اين باشگاه فعاليت خواهد كرد.
حميد استيلي در سمت دستيار مجيد جلالي، پرويز كماسي به عنوان بدنساز و وحيد قليچ به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها به فعاليت خود ادامه خواهند داد.
جلالي پس از عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس گفت: در نشست با پروين به طور كامل بر سر تمام موضوعات به توافق رسيديم و با اختيارات كامل هدايت تيم فوتبال پيروزي را در ادامه‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر بر عهده خواهم داشت.
وي افزود: تا آغاز نيم‌فصل، قادر نيستيم كه بازيكن جديدي را جذب كنيم اما با شروع كار به كمبودها و مشكلات پي مي‌بريم و سعي مي‌كنيم آنها را كاملا برطرف كنيم.
nazila

رنه رودريگز سيموئز سرمربي تيم ملي اميد شد

user posted image

سرانجام پس از مدتها انتظار و بعد از مطرح شدن اسامي مختلف جهت انتخاب يك سرمربي خوب براي تيم ملي فوتبال اميد كشور، محمد رضا پهلوان، دبير كل فدراسيون فوتبال نام «سيموئز» را به عنوان سرمربي اميدها معرفي كرد.
«رنه رودريگز سيموئز» 53 ساله اهل برزيل مي باشد، فارغ التحصيل از دانشكده تربيت بدني برزيل و همچنين مدرس رسمي فيفا، كه مدرك درجه اول مربيگري از فدراسيون برزيل را نيز دارا است .
از مهم ترين عناوين سيموئز كه سابقه فعاليت در كشورهاي آسيايي را نيز دارد، مي توان اين فهرست را ذكر است:
ـ قهرمان جام كشورهاي حوزه كارائيب؛ با تيم ملي ترينيداد و توباگو ـ 2004
ـ مقام سوم تورنمنت گواتمالا با تيم ملي ترينيداد و توباگو ـ 1999
ـ نايب قهرمان انتخابي زير 17 سال منطقه كونكاكاف ـ 1999
ـ نايب قهرمان مسابقات انتخابي جام جهاني زير 20 سال در منطقه كارائيب ـ 1999
ـ قهرمان تورنمنت شل در منطقه كارائيب ـ 1999
ـ رسيدن به مسابقات جام جهاني 1998 همراه تيم ملي جامائيكا ـ و مربيگري اين تيم در جام جهاني فرانسه
ـ قهرمان «كايمن كاپ» 1996 ـ قهرمان ليگ قطر 94 ـ 1993، قهرمان ليگ زير 21 سال قطر ـ قهرمان جام استقلال قطر 91 ـ 1990، قهرمان جام شيخ جاسم 90 ـ 1989، مقام سوم جام جهاني جوانان با برزيل 1989 ـ قهرمان زير 20 سال در امريكاي جنوبي با آرژانتين، 1988 ـ قهرمان زير 17 سال در اكوادور

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.