parsa
Jul 28 2006, 08:21 AM
تيراندازان مليپوش ايران در مسابقات تيمي كامپوند نشان طلا گرفتند
تهران IranSport.Net - تيم ملي تيراندازي با كمان ايران در آخرين روز مسابقات جايزه بزرگ آسيا كه در مالزي جريان دارد، در مسابقات تيمي كامپوند به مقام نخست دست يافت.
در ادامه اين دوره از مسابقات، روز پنجشنبه مردان تيرانداز ايران توانستند با اختلاف فاحش تيمهاي استراليا و هند را از پيش روي بردارند.
در ردهبندي مسابقات تيمي كامپوند جايزه بزرگ آسيا، هند و استراليا به ترتيب پس از ايران در سكوهاي دوم و سوم ايستادند.
تيم ايران در دومين روز از اين مسابقات به پنج مدال دست يافته بود.
در پيكارهاي روز دوشنبه و در رقابتهاي انفرادي كامپوند مردان ، "رضا زمانينژاد" صاحب سه نشان نقره شد و "پرويز صادقي" ديگر تيرانداز كشورمان در اين رشته يك مدال طلا و يك برنز كسب كرد.
حجتالله واعظي، ميلاد وزيري، كيوان رياضي مهر و حمزه صفايي اعضاي تيم ملي ايران در رشته ريكرو را تشكيل ميدهند.
در رشته كامپوند مردان نيز رضا زمانينژاد ، پرويز صادقي و محمدرضا حكيمينيا در اين دوره از مسابقات حضور دارند.
اعضاي تيم ريكرو بانوان ايران شامل نجمه آبتين ، زهرا شمس ، شيوا جوانمرد و سعيده اعرابي است .
سكينه قاسم پور، محبوبه شهرياري ، كامدين ميرهاشمي و انسيه سينايي اعضاي تيم ايران در رشته كامپوند هستند.
اين مسابقات تا روز جمعه در كوالالامپور پايتخت مالزي ادامه خواهد داشت.
"پارك موسون" ، "لي هو مي" به عنوان مربي و "يوسف آجرلو" به عنوان سرمربي، اين تيم را همراهي ميكنند.
سرپرستي اين تيم بر عهده "مجيد صادقي " است
parsa
Jul 28 2006, 08:22 AM
نتايج رقابتهاي بسكتبال قهرماني بانوان كشور
تهران IranSport.Net - چهارمين روز از رقابتهاي بسكتبال ليگ دسته دوم قهرماني بانوان كشور، با انجام سه ديدار در شهرستان رشت پيگيري شد.
در اين رقابتها كه در سالن ورزشي پل طالشان رشت جريان دارد ، تيم بسكتبال بانوان تيام تهران با نتيجه ? ???بر ? ???تيم بنه تهران را مغلوب كرد.
همچنين تيم بسكتبال بانوان كتايون تهران با نتيجه ? ???بر ? ???تيم بسكتبال اراك را شكست داد و تيم بسكتبال بانوان خراسان جنوبي با نتيجه ? ???بر ???? برابر تيم لرستان به برتري رسيد.
در جدول ردهبندي اين رقابتها، تيمهاي بسكتبال بانوان تربيت بدني گيلان و تيام تهران با كسب سه پيروزي در صدر جدول قرار دارند.
رقابتهاي گروه اول بسكتبال ليگ دسته دوم قهرماني بانوان كشور، از روز دوشنبه با شركت هفت تيم در شهرستان رشت آغاز شد.
اين رقابتها به صورت دورهاي و به مدت شش روز در رشت ادامه مييابد.
parsa
Jul 28 2006, 08:22 AM
نفرات برتر چند رشته ديگر دووميدانيجوانان باشگاههايايران معرفي شدند
تهران IranSport.Net - دومين مرحله رقابتهاي ليگ دو و ميداني جوانان باشگاههاي ايران از روز پنجشنبه با شركت ? ????دونده در قالب ? ???تيم و در ? ???ماده درپيست دووميداني ورزشگاه شهيد متقي ساري آغاز شد.
در نخستين روز اين رقابتها ورزشكاران در مواد "پرتاب وزنه "، " پرش ارتفاع" ، "پرتاب نيزه "، "? ????متر" و " پنج هزارمتر" به رقابت پرداختند.
در پرتاب وزنه " عليرضا مهرصفتي" از دانشگاه آزاد با ? ???متر و ? ???سانتيمتر اول شد.
همچنين"حميد رضا صفدري " از دانشگاه آزاد و "داود ملك پور" از بازيافت گلستان به ترتيب با ? ???متر و ????سانتيمتر و ? ???مترو چهار سانتيمتر دوم و سوم شدند.
در ماده پرش ارتفاع " كيوان قنبرزاده " از مازندران با يك متر و ???? سانتيمتر اول و "محمد بنيآدم" از دانشگاه آزاد با يك متر و ? ???سانتيمتر دوم و "حامد حسين خاني" از زنجان با يك متر و ? ???سانتيمتر سوم شدند.
همچنين در ماده پرتاب نيزه " يعقوب آرخي " از بازيافت گلستان با ???? متر و ? ???سانتيمتر اول شد.
" رحمت الله طاطاري از بازيافت گلستان و " رستم نصر آبادي " از خراسان رضوي به ترتيب با ? ???متر و ? ???سانتيمتر و ? ???متر و ? ???سانتيمتر دوم و سوم شدند.
در ماده ? ????متر " رضا بوغدار " از تيم ملي حفاري با ? ???ثانيه و ???? صدم ثانيه اول شد.
همچنين "محسن زرين افضل " از دانشگاه آزاد و "شهابالدين طهماسبي " از خراسان رضوي به ترتيب با ????ثانيه و? ???صدم ثانيه و ? ???ثانيه و پنج صدم ثانيه دوم و سوم شدند.
همچنين در ماده پنج هزار متر "احسان زين وند" از بازيافت با ? ???دقيقه و ? ???صدم ثانيه اول ، "محمد فرجي" از مازندران با ? ???دقيقه و ? ???ثانيه و شش صدم ثانيه دوم و "امير حسين ذوالفقاري" از همدان با ? ???دقيقه و ???? ثانيه و سه صدم ثانيه سوم شدند.
در ماده چهار در صدمتر تيم دانشگاه آزاد با ? ???ثانيه و ? ???صدم ثانيه اول و تيمهاي ملي حفاري و ذوب آهن به ترتيب با ? ???ثانيه و ? ???صدم ثانيه و ? ???ثانيه و ? ???صدم ثانيه دوم و سوم شدند.
در اولين مرحله رقابتهاي ليگ جوانان باشگاههاي ايران كه خرداد ماه در شهرستان شيراز برگزار شد ، تيم بازيافت گلستان با كسب ? ????امتياز به مقام نخست دست يافت و تيمهاي دانشگاه آزاد اسلامي و ذوب آهن اصفهان با كسب ????? و ? ????امتياز بهترتيب عناوين دوم و سوم را كسب كردند.
سومين مرحله اين رقابتها شهريور ماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد.
iran-goftogoo
Jul 29 2006, 03:45 PM
نخستين آزمايش دوپينگ "فلويد لانديس" مثبت اعلام شد
فتح تور با دوپينگ؟
در روز هفدهم ماه ژوئيه، يعنى يازده روز پيش گزارشى داشتيم در مورد دوپينگ. در آن روز گفتيم كه آنچه مربوط به دوپينگ و استفاده از داروهاى نيروزا میشود، ورزش دوچرخه سوارى در كنار دو و ميدانى و وزنه بردارى يكى از خبرسازترين و آلوده ترين رشتههاى ورزشى است.همه رشتههاى ورزشى يا در رقابتهاى المپيك و يا قهرمانى جهان به اوج خود میرسند، اما دوچرخه سوارى در تور دور فرانسه يعنى يكى از بزرگترين و سختترين رقابتهاى اين ورزش است كه به اوج خود میرسد. پس از رسوائى دوپينگ در سال ۱۹۹۸، امسال نيز بار ديگر قبل از آغاز اين رقابتها، نام ورزش دوچرخه سوارى با دوپينگ گره خورد.
موضوع از اين قرار بود كه پليس اسپانيا از طريق شنود تلفنى و ضبط اسناد و مدارك يك پزشك اسپانيائى بنام «فوئنتس» كه حتى بخشى از آن كد گزارى شده بودند، به اطلاعات مهمى در مورد دوپينگ خونى نامدارانى چون «ايوان باسو» برنده تور دور ايتاليا، «يان اولريش» برنده تور دور فرانسه و كاپيتان تيم آلمانى تى موبايل و «تيلورهاميلتون» از آمريكا و برنده عنوان قهرمانى رقابتهاى المپيك آتن دست يافت. با انتشار اين خبر دوچرخه سواران خاطى از حضور در رقابتهاى اين دور محروم شدند و تور دور فرانسه بدون آنان ادامه يافت، اما گويا داستان استفاده از داروهاى نيروزا هنوز به پايان نرسيده است.
روز گذشته خبرى كوتاه، همچون بمبى جهان ورزش و بخصوص دوچرخه سوارى را لرزاند. نخستين آزمايش دوپينگ «فلويد لانديس» برنده نود و سومين دور رقابتهاى دوچرخه سوارى دور فرانسه مثبت اعلام شد. حال بايد منظر نتيجه دومين آزمايش ماند.
موضوع از چه قرار است؟ تور دور فرانسه امسال با نبود «لنس آرمسترانگ» كه هفت بار عنوان قهرمانى را تصاحب نمود و آزرده از رسوائى دوپينگ، كار خود را آغاز كرد. «فلويد لانديس» از تيم سوئيسى «فوناك» در چندين مرحله خوش درخشيد و پيراهن طلائى را تصاحب كرد. او تا مرحله شانزدهم با تقريبا دو دقيقه از رقبا در پيش بود. اما همه میدانند كه ستارگان در مراحل شانزدهم تا هجدهم تور دور فرانسه يعنى آنجا كه تور به مناطق كوهستانى آلپ وارد میشود، هستند كه ظهور و افول میيابند. آنجاست كه ستارگان در ارتفاعات سه تا چهار هزار مترى و سربالائىهاى بى پايان خود را نشان مى دهند. و درست در همين مرحله هم بود كه «لانديس» درهم شكست و با هشت دقيقه اختلاف به خط پايان رسيد و پيراهن طلائى را از دست داد.
باور تقريبا همه ناظران بر اين بود كه رقابتها براى لانديس به پايان رسيده است. اما فرداى آن روز و در مرحله هفدهم و انگار كه اصلا روز قبلاش هيچ اتفاقى نيافتاده، در ميان ناباورى همه آنهائى كه از دوچرخه سوارى آگاهى دارند، باز لانديس بود كه با فرار خود همه رقيبان را پشت سر گذارد و بيش از يكصد و سى كيلومتر به تنهائى از دو قله سخت عبور كرد و زمان از دست رفته روز گذشته را دوباره بدست آورد. او با همين تفاوت زمانى نيز بالاخره در روز يكشنبه گذشته بر بالاترين قله پيروزى كه يك دوچرخه سوار میتواند قرار گيرد ايستاد و عنوان قهرمانى را نصيب خود كرد. حال اگر آزمايش دوم نيز مثبت در آيد، براى نخستين بار در تاريخ نود و سه ساله رقابتهاى دور فرانسه، برگزار كنندگان تور مجبور هستند يك قهرمان را از عنوان خود محروم نمايند.
در نخستين آزمايش مشخص شد كه ميزان «تستوسترون» خون لانديس از ميزان معمولى بالاتر است. متد استفاده از «آنابولها» در اوائل دهه هشتاد ميلادى توسط دانشمندان جمهورى دمكراتيك آلمان و يا آلمان شرقى كشف شد. نتيجه استفاده از اين متد اين است كه ماهيچهها بر قدرتشان افزوده میشود و اين هورمونها بر قدرت مردانگى و جنگندگى نيز تاثيرگذارند. اما واقعيت اين است كه «لانديس» به تنهائى نمىتواند تصميم گرفته باشد، زيرا طى دو سال گذشته در تيم سوئيسى «فوناك» آزمايش دوپينگ شش دوچرخه سوار مثبت بوده است. و اين به معنى آن است كه مسئولان تيم هم به نوعى در اين مسئله دخيل هستند.
میگويند در مبارزه با دوپيبنگ: كنترل، سرمايه گذارى در عرصه علمى و روند تشخيص و همچنين وضع قوانين ضد دوپينگ كارآمد هستند. اما اينها تنها يك روى سكهاند. واقعيت اين است كه اگر تيمها میخواهند كه اين ورزش كماكان در ميان مردم جذاب باشد، پس آنها هستند كه بايد خود را كنترل نمايند. و آنها هستند كه از توانائىهاى اعضاى خود آگاهى دارند و بايد براى پاك نگه داشتن نام خود نيز موارد مشكوك را سريعا گزارش نمايند.
iran-goftogoo
Jul 29 2006, 03:48 PM
"پرسپولیس فکرهای بزرگی به سرش زده است" / گفتگو داود سيدعباسى 
داود سيدعباسى، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران
پس از پايان مسابقات جام جهانى فوتبال بسيارى از فوتباليستهاى ملىپوش ايران شاكى از عملكرد سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال ايران برانكو ايوانكويچ شدهاند. از جمله داود سيدعباسى، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران، در اردوى پرسپوليس در اتريش به ترك داوطلبانه خود از اردوى تيم ملى در زمان ايوانكويچ و مشكلاتش در دوره فعاليت در تيم استقلال تهران اشاره مىكند.
مصاحبهگر: اشرفیان
دویچهوله: با سلام خدمت آقای داود سیدعباسی، فوتبالیست تیم فوتبال پرسپولیس تهران. الان تیم پرسپولیس در اردوی اتریش بسر میبرد و هنوز بیش از ۴۰ روز تا شروع مسابقات لیگ و فینال جام حذفی ایران مقابل سپاهان مانده است. شما آینده پرسپولیس را در این فصل با آقای «آری هان» بعنوان سرمربی صاحبنام دنیا چگونه ارزیابی میکنید؟داود سیدعباسی: با سلام به شما، به شنوندگان عزیز و همچنین هموطنان خیلی خوبم. باید بگویم که امسال پرسپولیس فکرهای بزرگی به سرش زده. ما در یکقدمی جام اصلی هستیم و میتوانیم با پیروزی در جام اصلی، در لیگ آسیا هم شرکت کنیم. برای اینکه اگر قهرمان بشود دیگر هم قهرمان آسیا هست و هم جام اصلی را داریم و هم لیگ. امیدوارم با یک بازی خیلی خوب جام اصلی را بدست بیاوریم و بعد هم اینکه در بقیه جامها هم بتوانیم از مدعیهای اصلی باشیم و هوادارانمان شاید... خوب، به نظر من لازم بود همچون آرزویی و امیدوارم در این اردو بتوانیم به آنچیزی که میخواهیم برسیم و با آمادگی کامل در بازیها شرکت کنیم.
دویچهوله: شما در بازیهای مقدماتی نیز چندینبار برای تیم ملی بازی کردید. بعدش ما دیگر شما را در لیست آقای برانکو مشاهده نکردیم. موضوع پشت پرده چه بود؟داود سیدعباسی: باید بگویم که بله، من در بازیهای مقدماتی تیم ملی بازی کردم. بعدش، شبی که تیم ملی میخواست بیاید آلمان برای اردو، یعنی یکهفته قرار بود بیایند آلمان اردو و بعد از آلمان برگردند بیایند ایران و یک روز بمانند و بعد بروند پکن برای جام ملتهای آسیا، من یادم هست که همان شب بازی، شبی که قرار بود تیم برود آلمان، من ساکم را برداشتم و از اردو خارج شدم.
دویچهوله: چرا؟داود سیدعباسی: خوب، من تشخیص دادم که نمیتوانم به تیم ملی کمک کنم، روحیهاش را نداشتم و از طرفی هم میدیدم که آقای برانکو تحت هر شرایطی فقط روی یکسری از بازیکنهای خاص نظر دارد. مسئله اصلا رقابت نبود. من میدیدم که اگر رقابت هم بخواهم بکنم، برایم هیچ فایدهای ندارد و من بازیکنی نبودم که فقط بخواهم همراه تیم ملی باشم که بروم برای بازیهای آسیایی. موضوع این بود. البته سهچهار دفعه قبل از آن تصمیم گرفته بودم که اینکار را بکنم، ولی هر دفعه که از اردو خارج شدم، بدون اینکه مربی تیم بفهمد، باز یکجوری برمیگشتم. به اصرار اطرافیانم، پدرم و مادرم و حتا دوستانم. ولی آنشب دیگر واقعا تصمیم خودم را گرفتم و از اردو خارج شدم.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، شما هم برانکو را دیدید و زیر دست آقای قلعه نویی هم در تیم استقلال بازی کردید. حالا آقای قلعه نویی سرمربی جدید تیم ملی هست. این نکته را چگونه میبینید؟داود سیدعباسی: به نظر من آقای برانکو مربی خوبی بود، نه اینکه آدم بدی باشد. آقای برانکو اما نمیتوانست نفر اول تیم ملی کشورمان باشد. او میتوانست بعنوان یک تمریندهنده همراه تیم ملی ما باشد، اما در اندازه تیم ملی فوتبال کشورمان، آنهم در مسابقات مهم جام جهانی نبود. ولی خوب، حالا آقای قلعهنویی آمده که ایشان مربی خیلی جوانی هستند، با دل و جرات هستند و اینکه به نظر من میتوانند یک تحولی در تیم ملی فوتبالمان ایجاد کنند، اگر همان آقای قلعهنویی که در استقلال من میشناختم باشند. در هرحال موفقیت تیم ملی فوتبال کشور ما موفقیت تمام ما ایرانیها هم هست و امیدوارم که آقای قلعهنویی موفق بشوند.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، در ۲۰، ۳۰، ۴۰ سال پیش یک بازیکنی که آنموقع در تیم تاج یا پرسپولیس یا استقلال بازی میکرد برایش جرم محسوب میشد که اگر از تیم آبی برود قرمز یا از قرمز بیاید آبی. این مسئله امروز عادی شده است. آیا به این خاطر عادی شده که فوتبال هم حرفهای شده و بازیکنها باید دنبال این باشند که کجا درآمدشان بیشتر است و این «غیرت» میآید تا در پله دوم قرار بگیرد؟داود سیدعباسی: بله، این که شما میگویید درست است و میشود این اتفاق یک امر طبیعی و عادی باشد. ولی باید به شما بگویم که در این چندسال چنین اتفاقی خیلی کم افتاده، حتا در زمان آقای پروین. ولی در استقلال این اتفاق بیشتر افتاده، چون به نظر من این یک سناریو بود در استقلال. بهرحال بازیکنهایی که کم و بیش محبوبیت پیدا میکردند بین هوادارها و خوب بازی میکردند، یکجوری مثلا موی دماغ بعضیها از بازیکنها میشدند خیلی راحت حذف میشدند. این اتفاقی که امسال برای علی افتاد من اصلا از خودش هیچی نپرسیدم، ولی لحظه به لحظهاش را میدانستم که چه اتفاقی دارد برای علی میافتد. چون دقیقا این اتفاق برای خودم هم افتاده بود.
دویچهوله: یعنی منظور شما این است، خیلی شفاف به این مسئله اشاره میکنم، که آقای قلعهنویی دوست ندارد که یکی از بازیکنها بزرگ بشود و محبوب بشود و تا حدودی اعتماد بنفساش بالا برود و حرفی که در ذهنش هست را رک و راست بگویید؟داود سیدعباسی: من منظورم آقای قلعهنویی نبود. ایشان مربی این تیم هستند و موفقیت این تیم را با بازیکنهای خیلی خوبشان میخواهند. منظور من شخص خاص آقای قلعهنویی نبود. اینجوری نیست. من میتوانم به اطرافیان آقای قلعهنویی اشاره کنم که خیلی راحت با یک سناریو از پیش طراحی شده ذهنیت آقای قلعهنویی را هم خراب میکنند. من حدود یکسال پیش آقای قلعهنویی را یکجایی دیدم، برای ملاقاتشان رفته بودم. آنجا من یکسری صحبتها کردم که اینهم ناخودآگاه اتفاق افتد و بعد دیدیم یکسری صحبتها هست که نه من از آنها خبر داشتم نه آقای قلعهنویی. آنجا بود که هم من، هم خود آقای قلعهنویی، تا حدودی فهمیدیم چه اتفاقی افتاده، ولی خوب بازهم امسال سر علی دایی آقای قلعهنویی میگویند گول خوردند، کلک خوردند.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، در پایان این گفتگو شما چه پیامی برای تمام شنوندگان ما در داخل ایران، خارج ایران که دارند صدای شما را از اینترنت و رادیو میشنوند؟داود سیدعباسی: من امیدوارم هرجا که هستند کنار خانوادههایشان روزگار خوبی را سپری کنند و برای تیم ملی کشورشان و برای تیم پرسپولیس هم دعا کنند.
iran-goftogoo
Jul 29 2006, 03:50 PM
"پرسپولیس فکرهای بزرگی به سرش زده است" / گفتگو داود سيدعباسى 
داود سيدعباسى، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران
پس از پايان مسابقات جام جهانى فوتبال بسيارى از فوتباليستهاى ملىپوش ايران شاكى از عملكرد سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال ايران برانكو ايوانكويچ شدهاند. از جمله داود سيدعباسى، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران، در اردوى پرسپوليس در اتريش به ترك داوطلبانه خود از اردوى تيم ملى در زمان ايوانكويچ و مشكلاتش در دوره فعاليت در تيم استقلال تهران اشاره مىكند.
مصاحبهگر: اشرفیان
دویچهوله: با سلام خدمت آقای داود سیدعباسی، فوتبالیست تیم فوتبال پرسپولیس تهران. الان تیم پرسپولیس در اردوی اتریش بسر میبرد و هنوز بیش از ۴۰ روز تا شروع مسابقات لیگ و فینال جام حذفی ایران مقابل سپاهان مانده است. شما آینده پرسپولیس را در این فصل با آقای «آری هان» بعنوان سرمربی صاحبنام دنیا چگونه ارزیابی میکنید؟داود سیدعباسی: با سلام به شما، به شنوندگان عزیز و همچنین هموطنان خیلی خوبم. باید بگویم که امسال پرسپولیس فکرهای بزرگی به سرش زده. ما در یکقدمی جام اصلی هستیم و میتوانیم با پیروزی در جام اصلی، در لیگ آسیا هم شرکت کنیم. برای اینکه اگر قهرمان بشود دیگر هم قهرمان آسیا هست و هم جام اصلی را داریم و هم لیگ. امیدوارم با یک بازی خیلی خوب جام اصلی را بدست بیاوریم و بعد هم اینکه در بقیه جامها هم بتوانیم از مدعیهای اصلی باشیم و هوادارانمان شاید... خوب، به نظر من لازم بود همچون آرزویی و امیدوارم در این اردو بتوانیم به آنچیزی که میخواهیم برسیم و با آمادگی کامل در بازیها شرکت کنیم.
دویچهوله: شما در بازیهای مقدماتی نیز چندینبار برای تیم ملی بازی کردید. بعدش ما دیگر شما را در لیست آقای برانکو مشاهده نکردیم. موضوع پشت پرده چه بود؟داود سیدعباسی: باید بگویم که بله، من در بازیهای مقدماتی تیم ملی بازی کردم. بعدش، شبی که تیم ملی میخواست بیاید آلمان برای اردو، یعنی یکهفته قرار بود بیایند آلمان اردو و بعد از آلمان برگردند بیایند ایران و یک روز بمانند و بعد بروند پکن برای جام ملتهای آسیا، من یادم هست که همان شب بازی، شبی که قرار بود تیم برود آلمان، من ساکم را برداشتم و از اردو خارج شدم.
دویچهوله: چرا؟داود سیدعباسی: خوب، من تشخیص دادم که نمیتوانم به تیم ملی کمک کنم، روحیهاش را نداشتم و از طرفی هم میدیدم که آقای برانکو تحت هر شرایطی فقط روی یکسری از بازیکنهای خاص نظر دارد. مسئله اصلا رقابت نبود. من میدیدم که اگر رقابت هم بخواهم بکنم، برایم هیچ فایدهای ندارد و من بازیکنی نبودم که فقط بخواهم همراه تیم ملی باشم که بروم برای بازیهای آسیایی. موضوع این بود. البته سهچهار دفعه قبل از آن تصمیم گرفته بودم که اینکار را بکنم، ولی هر دفعه که از اردو خارج شدم، بدون اینکه مربی تیم بفهمد، باز یکجوری برمیگشتم. به اصرار اطرافیانم، پدرم و مادرم و حتا دوستانم. ولی آنشب دیگر واقعا تصمیم خودم را گرفتم و از اردو خارج شدم.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، شما هم برانکو را دیدید و زیر دست آقای قلعه نویی هم در تیم استقلال بازی کردید. حالا آقای قلعه نویی سرمربی جدید تیم ملی هست. این نکته را چگونه میبینید؟داود سیدعباسی: به نظر من آقای برانکو مربی خوبی بود، نه اینکه آدم بدی باشد. آقای برانکو اما نمیتوانست نفر اول تیم ملی کشورمان باشد. او میتوانست بعنوان یک تمریندهنده همراه تیم ملی ما باشد، اما در اندازه تیم ملی فوتبال کشورمان، آنهم در مسابقات مهم جام جهانی نبود. ولی خوب، حالا آقای قلعهنویی آمده که ایشان مربی خیلی جوانی هستند، با دل و جرات هستند و اینکه به نظر من میتوانند یک تحولی در تیم ملی فوتبالمان ایجاد کنند، اگر همان آقای قلعهنویی که در استقلال من میشناختم باشند. در هرحال موفقیت تیم ملی فوتبال کشور ما موفقیت تمام ما ایرانیها هم هست و امیدوارم که آقای قلعهنویی موفق بشوند.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، در ۲۰، ۳۰، ۴۰ سال پیش یک بازیکنی که آنموقع در تیم تاج یا پرسپولیس یا استقلال بازی میکرد برایش جرم محسوب میشد که اگر از تیم آبی برود قرمز یا از قرمز بیاید آبی. این مسئله امروز عادی شده است. آیا به این خاطر عادی شده که فوتبال هم حرفهای شده و بازیکنها باید دنبال این باشند که کجا درآمدشان بیشتر است و این «غیرت» میآید تا در پله دوم قرار بگیرد؟داود سیدعباسی: بله، این که شما میگویید درست است و میشود این اتفاق یک امر طبیعی و عادی باشد. ولی باید به شما بگویم که در این چندسال چنین اتفاقی خیلی کم افتاده، حتا در زمان آقای پروین. ولی در استقلال این اتفاق بیشتر افتاده، چون به نظر من این یک سناریو بود در استقلال. بهرحال بازیکنهایی که کم و بیش محبوبیت پیدا میکردند بین هوادارها و خوب بازی میکردند، یکجوری مثلا موی دماغ بعضیها از بازیکنها میشدند خیلی راحت حذف میشدند. این اتفاقی که امسال برای علی افتاد من اصلا از خودش هیچی نپرسیدم، ولی لحظه به لحظهاش را میدانستم که چه اتفاقی دارد برای علی میافتد. چون دقیقا این اتفاق برای خودم هم افتاده بود.
دویچهوله: یعنی منظور شما این است، خیلی شفاف به این مسئله اشاره میکنم، که آقای قلعهنویی دوست ندارد که یکی از بازیکنها بزرگ بشود و محبوب بشود و تا حدودی اعتماد بنفساش بالا برود و حرفی که در ذهنش هست را رک و راست بگویید؟داود سیدعباسی: من منظورم آقای قلعهنویی نبود. ایشان مربی این تیم هستند و موفقیت این تیم را با بازیکنهای خیلی خوبشان میخواهند. منظور من شخص خاص آقای قلعهنویی نبود. اینجوری نیست. من میتوانم به اطرافیان آقای قلعهنویی اشاره کنم که خیلی راحت با یک سناریو از پیش طراحی شده ذهنیت آقای قلعهنویی را هم خراب میکنند. من حدود یکسال پیش آقای قلعهنویی را یکجایی دیدم، برای ملاقاتشان رفته بودم. آنجا من یکسری صحبتها کردم که اینهم ناخودآگاه اتفاق افتد و بعد دیدیم یکسری صحبتها هست که نه من از آنها خبر داشتم نه آقای قلعهنویی. آنجا بود که هم من، هم خود آقای قلعهنویی، تا حدودی فهمیدیم چه اتفاقی افتاده، ولی خوب بازهم امسال سر علی دایی آقای قلعهنویی میگویند گول خوردند، کلک خوردند.
دویچهوله: آقای سیدعباسی، در پایان این گفتگو شما چه پیامی برای تمام شنوندگان ما در داخل ایران، خارج ایران که دارند صدای شما را از اینترنت و رادیو میشنوند؟داود سیدعباسی: من امیدوارم هرجا که هستند کنار خانوادههایشان روزگار خوبی را سپری کنند و برای تیم ملی کشورشان و برای تیم پرسپولیس هم دعا کنند.
parsa
Jul 29 2006, 07:46 PM
قلعهنويي: تمرينات تاكتيكي تيم ملي از اواخر هفته آغاز ميشود
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت تمرينات تاكتيكي اين تيم از اواخر هفته جاري آغاز خواهد شد.
"امير قلعهنويي" روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از آنجايي كه دعوتشدگان به اردو از نظر بدني دچار ضعفهايي بودند، ابتدا مجبور هستيم كه آنان را از نظر آمادگي جسماني به وضعيت مطلوب برسانيم.
وي گفت: با تست بدني كه از بازيكنان گرفتيم، احتمال ميدهيم كه تا اواسط هفته جاري بازيكنان تا حدودي به حد آمادگي نزديك شوند و از آن پس تمرينات تاكتيكي آغاز خواهد شد.
وي در خصوص وضعيت مليپوشان باشگاه پرسپوليس گفت: طي چند روز آينده تكليف اين بازيكنان را مشخص ميكنم. تيم ملي نميتواند منتظر كسي بماند. به همين دليل تنها چند روز آينده صبر خواهيم كرد و بعد از آن تصميم نهايي را اتخاذ خواهيم كرد.
قلعهنويي در خصوص ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و سوريه نيز گفت:
اين ديدار براي ما از اهميت بسيار زيادي برخوردار است .
وي ادامه داد: اگر بتوانيم در اين ديدار پيروز شويم، آنگاه با روحيه بهتري در مسابقات خارج از خانه و بالاخص ديدار با كره جنوبي حاضر خواهيم شد.
parsa
Jul 29 2006, 07:47 PM
تمرينات تيم فوتبال فولاد خوزستان زير نظر " مايلي كهن " آغاز شد
تيم فوتبال فولاد خوزستان تمرينات خود را زير نظر "محمد مايلي كهن " سرمربي جديد اين تيم از بعد از ظهر امروز شنبه آغاز كرد.
بهگزارش خبرنگارايرنا ، پيش از شروع تمرينات امروز مدير عامل باشگاه فولاد خوزستان مايلي كهن را به بازيكنان اين تيم معرفي كرد.
"مسعود رضاييان " درسخنان خود بخشي از برنامههاي باشگاه فولاد خوزستان براي حضور در فصل آينده ليگ برتر را بيان كرد.
پس از آن تمرينات تيم فوتبال فولاد خوزستان زير نظر مايلي كهن برگزار شد.
به گزارش خبرنگارايرنا بعداز گذشت شش سال باشگاه فولاد خوزستان براي نخستين باراست كه ازوجود يك سرمربي ايراني استفاده ميكند.
parsa
Jul 29 2006, 07:47 PM
"محمد علوي": فعلا نميتوانم در خدمت تيم ملي باشم
مدافع دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به دليل مصدوميت در حال حاضر نميتوانم در خدمت تيم ملي باشم.
محمد علوي كه امروز شنبه با خبرنگار ورزشي ايرنا گفت وگو ميكرد، اظهار داشت: از ناحيه كشاله ران مصدوم هستم و به همين دليل پزشكان اعلام كردند كه تا دو هفته ديگر فقط بايد فيزيوتراپي انجام دهم .
وي اظهار داشت: به همين دليل نميتوانم در خدمت تيم ملي باشم و ديدار مقابل سوريه را از دست ميدهم.
اين مدافع اظهار داشت: به طور حتم بعد از ديدار با سوريه از بند مصدوميت رهايي خواهيم يافت .
علوي در خصوص وضعيت باشگاهي خود گفت: به احتمال فراوان سال آينده در تيم استقلال اهواز خواهم بود.
parsa
Jul 29 2006, 07:48 PM
"كعبي و ميرزاپور" به همراه مليپوشان فوتبال تمرين كردند
" حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور" عصر امروز شنبه به همراه ديگر دعوت شدگان به اردوي تيم ملي فوتبال ايران تمرين كردند.
بهگزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي در تمرينات عصر امروز تيم ملي فوتبال كشورمان كه در ساعت ۱۷:۳۰در كمپ تيمهاي ملي آغاز شد ۲۲بازيكن حضور داشتند و زير نظر امير قلعهنويي به تمرين پرداختند.
در تمرينات امروز حسين كعبي، ابراهيم ميرزاپور حضور داشتند و مسعود شجاعي كه براي مشخص كردن وضعيت تيم باشگاههاي خود چند روزي را مرخصي گرفته بود، امروز در اردو حضور يافت.
همچنين محمد علوي نيز كه به تازگي به اردوي تيم ملي دعوت شده است، امروز در محل تمرين حاضر و پس از چند دقيقه گفت وگو با امير قلعهنويي به دليل مصدوميت از تمرين كردن معاف شد.
گفتني است، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان و محرم نويدكيا در كنار لژيونرها از جمله غايبان تمرين امروز بودند.
در ابتداي تمرين امروز، ملي پوشان زير نظر ناصر ابراهيمي و افشين پيرواني كارهاي كششي و نرمشي را انجام دادند.
پس از آن چهار دروازهبان دعوت شده به اردو زير نظر كريم بوستاني، مدافعان زير نظر ناصر ابراهيمي و افشين پيرواني و در نهايت هافبكها و مهاجمان زير نظر مستقيم امير قلعهنويي تمرينات خود را انجام دادند.
در پايان تمرين امروز، ملي پوشان به دو گروه تقسيم شدند و در يك چهارم زمين فوتبال تحت فشار بازي كردند.
parsa
Jul 29 2006, 07:49 PM
يادمان فاتح اورست در نقده ساخته ميشود
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني دستور ساخت يادمان مرحوم "محمد اوراز" ، فاتح قله اورست را در شهرستان نقده داد.
بهگزارش روز شنبه سايت خبري سازمان تربيت بدني ، مهندس محمد علي آبادي در سي و نهمين سفر استاني خود به استان آذربايجان غربي ، صبح امروز در بازديد از شهرستان نقده و به دنبال درخواست مردم، دستور ساخت يادمان محمد اوراز را در اسرع وقت داد.
وي همچنين در نقده كلنگ احداث زمين هاكي را بر زمين زد و طي آن اعلام كرد كه در صورت تامين زمين از سوي فرمانداري و شهرداري اين شهرستان، سازمان تربيت بدني نسبت به ساخت دو سالن جداگانه دو هزار نفري ويژه بانوان و آقايان در نقده اقدام خواهد كرد.
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني همچنين در سردشت، از استخر در حال ساخت و دو سالن ورزشي اين شهرستان بازديد كرد.
علي آبادي همچنين در سردشت نيز اعلام كرد كه سازمان تربيت بدني آماده است در صورت تامين زمين از سوي شهرداري و فرمانداري اين شهرستان، نسبت به ساخت سالن چند منظوره ورزشي اقدام كند.
علي آبادي در ادامه سفر خود به استان آذربايجان غربي، عصر امروز از امكانات ورزشي مهاباد بازديد كرده و ضمن آن با جامعه ورزشي اين شهرستان ديدار و گفت وگو خواهد كرد
parsa
Jul 29 2006, 07:49 PM
پیکان نیمه بالای جدول را هدف گرفته است
/ نسبت به فصل گذشته خط حمله زهردارتری داریم
کاپیتان تیم فوتبال پیکان تهران گفت: بازیکنان پیکان مصمم هستند در فصل جاری رقابتهای لیگ برتر در جمع شش تیم بالای جدول قرار بگیرند .
به گزارش خبرگزاری"مهر" محمدرضا طهماسبی مهاجم تیم فوتبال پیکان با بیان این مطلب افزود : بازیکنان تیم پیکان تهران درهفته های اخیر، تمرینات منظم و فشرده ای را پشت سر گذاشته و هم اکنون از 60 درصد آمادگی برخوردارند.
وی با بیان اینکه باشگاه پیکان تاکنون بازیکنان خوبی را تمامی خطوط به خدمت گرفته است، اظهار داشت : در درون دروازه حسین آشنا و کورش مرادی می توانند جانشینان مناسبی برای مهدی واعظی باشند.
طهماسبی ادامه داد: درخط دفاع حسین معمار، مهدی تاجیک، علی باقری، جلال امیدیان، محمد اتحاد و محمدی مدافعان مستحکمی هستند و با حضور مهدی نوری ، حسن استواری ، میلاد نوری و میثم رضا پورکمبودی درخط میانی پیکان احساس نخواهد شد.
کاپیتان تیم پیکان تهران افزود : خط حمله این تیم نیزبا استخدام محسن بیاتی نیا و محمد غلامحسین زهرا دارتر ازسال گذشته شده است.
وی تصریح کرد: این دومهاجم به سادگی می توانند از هرخط دفاعی عبور کرده و درجمع گلزنان برترلیگ ششم قرار گیرند.
iran-goftogoo
Jul 30 2006, 02:48 PM
چهل سال پس از گل «ويمبلى»
اگر بر روى پيراهن تيم ملى فوتبال انگلستان خوب نگاه كنيم، مىبينيم كه يك ستاره بر روى آن نقش بسته است. برزيلىها پنج ستاره دارند، ايتاليائىها با پيروزى اخير در جام جهانى اكنون ۴ ستاره دارند و ملى پوشان آلمان نيز ۳ ستاره بر روى پيراهنشان نقش بسته است.چهل سال پيش در روز سىام ژوئن دو تيم آلمان و انگليس به فينال جام جهانى فوتبال كه در خانه انگليسىها برگزار میشد راه يافتند. استاديوم ويمبلى مملو از تماشاچى بود. در آن زمان از پخش مستقيم خبرى نبود، اما قديمىترها يادشان هست كه در مقابل تلويزيون سياه و سفيد به تماشاى اين بازى نشستهاند و اين بازى را خوب به خاطر دارند.
آلمانىها در سال ۱۹۵۴ پس از جنگ جهانى دوم براى اولين بار اجازه حضور در جام جهانى را يافته بودند و شاگردان "زب هربرگر" مربى افسانهای آلمان در برن پايتخت سوئيس در يك ديدار تاريخى عنوان قهرمان جهان را كسب كردند. پس از آن برزيلىها بودند كه در سالهاى ۱۹۵۸ در سوئد و ۱۹۶۲ در شيلى دوبار پياپى عنوان قهرمانى را تصاحب كردند. در اين سالها بود كه ستارهای بنام پله پا به عرصه گذاشت. اما تا آن زمان انگليسىها كه بعنوان سرزمين مادرى فوتبال محسوب میشوند، هيچگاه موفق به كسب عنوان قهرمانى نشده بودند و اين برايشان بسيار سنگين بود. حال ملى پوشان انگليس به فينال راه يافتهاند، دقيقه نود به پايان رسيده است و دو تيم به نتيجه تساوى دو بر دو دست يافتهاند و كار به وقت اضافى كشيده است. به دقيقه يكصد و يك نزديك میشويم، ملى پوشان انگليس در يك موقيعت تهاجمى هستند. هلموت هالر، مدافع تيم ملى آلمان هنوز هم پس از چهل سال اين موقعيت را خوب به خاطر دارد. او میگويد كه من تقريبا هشت متر از مهاجم انگليسى فاصله داشتم. هالر به شوخى مى پرسد، راستى اسم مهاجم انگليسى چه بود؟ جواب درست «جف هورست» است. او تنها بازيكنى است در جهان كه در جريان بازى فينال جام جهانى در روز سىام ژوئيه سال ۱۹۶۶ سه گل بازى را به ثمر رساند. هالر میگويد: من هنوز هم اين صحنه در جلوى چشمانم قرار دارد، هورست توپ را دريافت كرد و سرضرب شوتى را روانه دروازه كرد، توپ به تير افقى برخورد كرد و بصورت عمودى بر زمين خورد. در اين لحظه هانت، ديگر بازيكن تيم ملى انگليس دستان را به علامت پيروزى و گل به بالا میبرد. تا آن زمان داور هنوز نمىداسنت كه چه اتفاقى افتاده است. آنگاه دوربينها «گوتفريد دينست» داور سوئيسى را نشان مىدهند كه بسوى «توفيق بهرام اف» داور خط نگهدار میرود و از او میپرسد كه آيا توپ از روى خط دروازه رد شده است يا نه؟ جواب او مثبت است. در اين لحظه داور، ميانه ميدان را نشان مىدهد و نتيجه بازى به ۳ بر ۲ به نفع انگليس تغيير مىيابد. «گوتفريد دينست» خود میگويد من هنوز هم نمىدانم كه آيا توپ واقعا از روى خط دروازه رد شده يا نه، اگر صد سال ديگر هم مرا از قبر بيرون بياوريد باز هم خواهم گفت كه نمىدانم. «گوتفريد دينست» در سال ۱۹۹۵ درگذشت. اما «توفيق بهراماف» نيز میگويد:« من هم نديدم كه گل بود يا نه، اما وقتى «هانت» دستاش را بالا برد و چهره دروازبان آلمان ناراحت و عصبانى شد، پس بايد اتفاقى افتاده باشد و آن اتفاق هم حتما گل است».
اما جف هورست كه در سال ۱۹۹۸ از سوى ملكه اليزابت دوم بعنوان لردى نائل شد و اين گل بناماش به ثبت رسيده، خود سالها هيچ سخنى در اين باره نگفت، تا اينكه بالاخره در كتابى كه تحت عنوان «سال ۱۹۶۶ و همه چيز» انتشار يافت، در اين باره مینويسد: «آلمانىها صادقانه اعتقاد دارند كه توپ از روى خط دروازه عبور نكرده است، من بعد از اينكه صدها بار «اسلوموشن» اين صحنه را ديدم، بايد بگويم كه حق با آنهاست. اين مشاجره تا هنگام مرگ هم مرا رها نخواهد كرد». وى اما در همانجا ادامه مىدهد: «تا هنگامى كه هيچ كس خلاف تصميم داوران را به اثبات نرسانده باشد، من با تصميم آنان موافقم».
سالهاست بر سر گل بودن و يا نبودن شوت «جف هورست» همچنان بحث ادامه دارد، فيلم اين بازى نخست توسط متخصصان به فيلم رنگى تبديل شد تا شايد بتوان جزئيات بيشترى را در آن ديد و حتى از طريق يك برنامه مخصوص كامپيوترى نيز ارزيابى شده است. هنوز هم پس از گذشت چهل سال جواب قطعى وجود ندارد. اما نتيجه رنگى شدن فيلم اين بود كه اكنون مشخص شده است كه پس از اصابت توپ به زمين، غبارى از گچ خط دروازه به هوا برخاسته است. با اين حال هنوز نمىتوان تشخيص داد كه توپ آيا واقعا از خط عبور كرده يا نه؟ ولى بايد گفت كه زيبائى و جذابيت فوتبال هم در همين اما و اگرهاست، شايد نتيجه فينال امسال بدون آن ضربه سر زيدان به گونه ديگرى بود.
محمود صالحى
iran-goftogoo
Jul 31 2006, 01:01 PM
فوتبال : مسابقات جام ”ليگ ”باشگاه هاى آلمان 
توماس شاف“مربى تيم”وردر–برمن“
به مانند هر سال و قبل از شروع فصل پيكارهاى ”بوندس ليگا“ مسابقات جام ”ليگ“ باشگاههاى آلمان بين شش تيم در حال حاضر، ادامه دارند.نخست در زمينى بيطرف در شهر”دوسلدورف” وهمچنين داورى ازهلند، تيم باشگاه ”هامبورگ“ با حضور”مهدى مهدوى كيا” ملى پوش ايران، در برابر تيم”هرتا برلين” وارد زمين شد. در يك بازى دور از صحنههايى عالى، هامبورگ تنها با يك گل در نيمه دوم توسط ”ونسان كمپانى“ ملى پوش بلژيك كه دراين سال به تيم ”هامبورگ“ انتقال يافته است، اولين گل خودرا صاحب شد. باهمين نتيجه يك برهيچ هامبورگ ،اينك در ديدار دور نيمه پايانى در روز سه شنبه با تيم ”وردر– برمن“ دارنده مقام نايب قهرمانى ”بوندس ليگا“ از فصل پيش روبرو میشود.
در تيم ”هامبورگ“ همچنين ”پائولو گررو“ پس از انتقال خود از ”بايرن مونيخ” به تيم قهرمان دوم باشگاههاى كشور، براى اولين بار در ميان ياران اين تيم بر روى زمين به چشم میخورد. در تيم ”هرتا برلين” اما بازيكن برزيلى اين تيم ”مارسلينيو“ براى آخرين بار پيراهن اين باشگاه را برتن داشت. او در فصل آينده مسابقات قهرمانى باشگاههاى تركيه به تيم ”ترابوزان سپور” عضويت خواهد داشت.
در ديگر ديدار دور مقدماتى ”ليگ“ باشگاهها، نيز با داورى بيطرف از لوكزامبورك در شهر ”دوسلدورف"، دو تيم باشگاه ”شالكه“ كه در سال پيش به مقام قهرمانى ”ليگ“ باشگاهها دست يافت و”بايرلوركوزن“ در برابرهم قرار گرفتند. پس از كسب نتيجه مساوى در پايان وقت قانونى و سپس اضافى با نتيجه ۱بر۱، سرانجام در دقايقی حساس در دنبال ضربات پنالتى، ”شالكه“ با نتيجه ۱۰بر۹، پيروزى خودرا مسلم ساحت و به دور نيمه پايانى رسيد. ملى پوشان آلمان در تيم شالكه ”جرالد آساموآ” و در تيم لوركوزن ”برند شنايدر“ در بازى اين دو تيم حضور نداشتند.
در دور نيمه پايانى بدينگونه تيم ”هامبورگ” در روزسه شنبه شب درخانه ”وردر– برمن“ وارد زمين شده و در چهارشنبه شب آينده نيز”شالكه" خارج از خانه تيم ”بايرن مونيخ” را در مقابل دارد. دو تيم برنده سپس در روز شنبه آينده در شهر”لايپزيك” در ديدار فينال با يكديگر روبرو خواهند بود.
iran-goftogoo
Jul 31 2006, 01:02 PM
دووميدانى: بازهم جنجال تازهاى در دنبال استفاده از”دوپينك” 
”گاتلين”به هنگام كسبنتيجه مساوى باركوردجهانى دو۱۰۰ مترسرعت
پس از رسوائى بزرگ و ديگرى در ورزش دوچرخه سوارى، بار ديگر ورزش دووميدانى با جنجال تازهاى در زمينه مصرف مواد ”دوپينگ“روبرو میشود.در دنبال نتيجه مثبت از آزمايش دوپينگ ”فلويد لنديس” دوچرخه سوارآمريكا و برنده مسابقات دوچرخه سوارى دور فرانسه كه در روزهاى پيش جهان ورزش را به خودمشغول ساخته است، بار ديگر ”دوپينگ“ و استفاده نامشروع از مواد آن در بين ورزشكاران نامدار و پراعتبار در سطح جهانى، هم جا برسر زبانهاست.
”جاستين گاتلين“ ستاره تيم ملى دووميدانى مردان آمريكا دارنده مدالهاى قهرمانى المپيك و جهان دردو سرعت و ركوردار جهان در دو۱۰۰ متر، خود اعتراف كرد كه به اتهام مصرف دوباره ”دوپينگ“براى هميشه از حق شركت در مسابقات محروم خواهد بود. بنا بگفته "گاتلين“ آژانس ملى مبارزه با مصرف دوپينگ اين كشور طى تماسى اطلاع داده است كه آزمايش دوپينگ او در ماه آوريل پيش، نتيجه اى مثبت را نشان و مصرف ماده ”تستوسترون“ و يا تركيبى از آن به اثبات رسيده است.
دارنده دو مدال طلاى بازيهاى المپيك طى نامهاى به اين نكته اشاره كرد كه قادر به توضيح اين مطلب نيست، زيرا هرگز اقدامى را نه خود و نه كس ديگرى بخاطر تهيه اين ماده به كاربرده است.
جاستين گاتلين، در ماه ”مه“ گذشته به هنگام مسابقات دووميدانى شهر”دوحه“ در قطر با كسب زمان ۹ ثانيه و ۷۷ صدم ثانيه، ركوردى مساوى با ركورد جهانى اين ماده و متعلق به ”آسافا پاول” از جامائيكا را، از خود برجاى گذاشت. ”آزمايش دوپينگ” از او به هنگام مسابقات دووميدانى شهر ”والنوت“ در كاليفرنيا، و حضور در ماده ۴ در۱۰۰ متر امدادى به عمل آمده است.
چنانچه اتهام ”گاتلين” دردنبال بررسى و ادامه آزمايشات مورد تاييد قرار گيرد، آينده و ادامه فعاليت او در اين ورزش براى هميشه با سئول روبرو خواهد بود. "گاتلين“ در سال ۲۰۰۱ نيز به هنگام مسابقات قهرمانى جوانان كشور در آمريكا، بعلت استفاده از داروى ”آمفتامين“ به مدت دو سال از حق شركت در مسابقات محروم شد. فدراسيون جهانى دووميدانى اما در آنزمان علت آزمايش مثبت اورا درابطه با تركيبات باقيمانده موادداروئى دربدن اودردوران خردسالى دانست. يك سال بعد او اما مورد بخشش قرارگرفت ، مشروط برآنكه در صورت استفاده دوباره از مواد ”دوپينگ” محروميت هميشگى اورا ازحق شركت در مسابقات دووميدانى، به همراه خواهد داشت.
”جاستين گاتلين” در بازيهاى المپيك آتن در سال ۲۰۰۴، در دو ۱۰۰متر سرعت و همرا ه با تيم ملى آمريكا در ماده ۴ در ۱۰۰ متر امدادى به مدال طلادست يافت و در ماده۲۰۰متر نيز مدال برنز را دريافت داشت. در مسابقات قهرمانى جهان در سال ۲۰۰۵ در استكهلم نيز مدالهاى طلاى دوهاى ۱۰۰ و۲۰۰ متر به او تعلق گرفت.
Sufia
Aug 1 2006, 04:50 AM
از سوی کمیته بین المللی والیبال نشسته؛
ایران میزبان مسابقات والیبال نشسته باشگاههای جهان شد
جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان سومین دوره مسابقات والیبال نشسته باشگاههای جهان برگزیده شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، طی نامه ای که ازسوی کمیته بین المللی والیبال نشسته به فدراسیون ورزشهای جانبازان ومعلولین ارسال شده ، برگزای سومین دوره مسابقات جام جهانی والیبال نشسته باشگاهها درسال 2007 به ایران واگذارشده است.
دراین نامه آمده است : همانگونه که درحین برگزاری مسابقات والیبال نشسته قهرمانی جهان درهلند یاد آورشده ایم مناسب ترین زمان برای این رقابتها ماه ژوئن 2007(خرداد 86) خواهد بود. خواهشمند است زمان پیشنهادی را مورد مطالعه قرا دهید و در صورت موافقت تاریخ ومحل مسابقات را برای رقابتها با حضور 12 تیم تعیین کنید .
شایان ذکراست دراولین دوره این مسابقات درسال 1382 تیم پگاه تهران قهرمان لیگ برترکشورمان به عنوان نماینده کشورمان در مسابقات فوق شرکت کرد و موفق شد عنوان قهرمانی را برای کشورمان کسب کند .
ضمن اینکه درسال 1384 ذوب آهن اصفهان قهرمان لیگ برتر در این مسابقات حضور یافت و این تیم نیزبا اقتدارعنوان قهرمانی باشگاههای جهان را برای کشورمان به ارمغان آورد.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 09:57 AM
دوچرخه سوارى: شروع مسابقات قهرمانى ”دور آلمان” 
”لايپ هايمر“ دوچرخه سوارآمريكاومدافع عنوان قهرمانى مسابقات ” دورآلمان“
همراه با بحث و گفتگو درباره استفاده از مواد دارويى”دوپينگ” در مسابقات دور فرانسه، از فردا مسابقات ساليانه دوچرخه سوارى دور آلمان شروع شده و به مدت ۸ روز ادامه خواهند داشت.درزيرسايه رسوايى سنگين”دوپينگ” واستفاده غيرقانونى درمصرف موادگوناگون آن واتهام وارده به”فلويد لنديس“برنده پيكارهاى ”تور د فرانس“ازآمريكا ، بسيارى ازنامداران جهانى اين ورزش واين باردرمسابقات ”دورآلمان“ حضورمييابند.
دراين رابطه”رودلف شارپينگ“ وزيردفاع آلمان درگذشته ورئيس كنونى فدارسيون دوچرخه سوارى اين كشوراعلام كرده است كه:هدف ما روشن ومشخص است وماخواهان آنيم كه خودراازكسانى كه با:دوپينگ“سروكاردارند، جداسازيم.اوخواستارشد كه قانون مبارزه با”دوپينك” درآلمان تدوين شودوبه پشتيبانى دولت دراين زمينه اشاره كرد.
پيكارهاى”دورآلمان“ دراين سال رويهمرفته كل مسافتى رابرابربا ۱۳۹۰ كيلومترشامل شده ودرهشت مرحله گوناگون بين شهرهاى دوسلدورف ” دربخش غربى و”كارلسروهه “ درجنوب كشوربه نتيجه ميرسند. اين مسابقات بااولين مرحله آ ن كه به صورت تعقيبى به مسافت ۶ كيلومتر،برگزارميشود، شروع شده وسپس درروز اول به مسافت ۱۹۸ كيلومتربين شهرهاى ”دوسلدورف، وبيله فلد“ادامه مييابد. شركت كنندگان مسابقات درروزهشم سپس شهر ”باد كروسينگن“ راپشت سرگذاشته وپس ازطى ۱۷۲ كيلومتر، برنده نهائى مقام قهرمانى آلمان دراين سال درشهر”كارلسروهه“ تعيين خواهدشد.
دربين ۲۰تيم شركت كنند،”لوى لايپ هايمر“ دوچرخه سوارآمريكا ،نامزد دوباره كسب مقام قهرمانى به شمارميرود. ”لايپ هايمر“ درسال پيش بادارا بودن پيراهن زردمسابقات بااختلاف اندكى نسبت به”يان اولريش“ ازآلمان به مقام قهرمانى رسيد.”اولريش “ وهمچنين ”آندرآس كلودن” بهترين دوچرخه سوارآلمان كه درپايان پيكارهاى ”تور د فرانس” درسكوى سوم قهرمانى جاىگرفت، درمسابقات امسال شركت ندارند ”آلكساندر”وينوكوروف“ ازقزاقستان،پاتريك سينكوويچ، به همراه گرالد چيولك،ازآلمان نيزازشانس كسب مقام قهرمانى برخوردارند.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 09:58 AM
شنا: موفقيت دوباره شناگران آلمان در مسابقات قهرمانى اروپا 
آلمان ورويه، دررقابتإ فشرده درراه كسب مدالهاى قهرمانى
در نهمين روز مسابقات شنا و شيرجه قهرمانى اروپا در شهر”بوداپست" شركت كنندگان آلمان بار ديگر در مواد شناى استقامت در آبهاى آزاد، با دو عنوان قهرمانى روبرو شدند.در ماده شناى آزاد به مسافت ۲۵ كيلومتر”آنگلا مارر“ شناگر۲۷ ساله تيم ملى بانوان اين كشور پس از۵ساعت و ۳۴ دقثيقه و ۲۷ ثانيه از خط پايان مسابقات عبور كرد و با موفقيت در برابر ”ناتاليا پانكيتا“ از روسيه، به مدال طلا دست يافت. ديگر شناگر آلمان ”اشتفانى بيلر“ دانشجوى رشته پزشكى و۲۰ ساله اين كشور نيز با كسب مدال برنز، در سكوى سوم قهرمانى اروپا جاى گرفت . ”مارر” اينك پس از عنوان قهرمانى اروپا در ماده ۱۰كليومتر استقامت، دومين مدال طلا را در اختيارمیگيرد.
شناگران تيم ملى آلمان درهر دو دسته بانوان و مردان، پس از ۹ ماده به نتيجه رسيده در مسابقات بوداپست، تاكنون با ۴ مدال طلا، ۱نقره و۲برنز روبرو بودهاند، كه همگى آنان در ماده مسابقات شنا در آبهاى آزاد به دست آمده است. شركت كندگان روسيه ني زبا رقابتى نزديك با آلمان و موفقيت در ماده مسابقات شناى آكروباتيك يك نفره و دو نفره بانوان در استخر، در رده اول جدول مدالهاى به دست آمده جاى میگيرند.
در روزهاى آينده ، پيكارهاى قهرمانى اروپا در مواد شناى آزاد، كرال پشت، قورباغه و پروانه دراستحر۵۰ متر، وهمچنين شيرجه از سكو و تخته، درهر دو دسته بانوان و مردان ادامه خواهند داشت.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 09:59 AM
اتومبيلرانى: ”ميشائل شوماخر” پيروز مسابقات ”هوكن هايم“ 
”شوماخر“ درسكوى اول مسابقات جايزه بزرگ آلمان
در ادامه مسابقات اتومبيل رانى قهرمانى جهان در دسته فرمل يك كه اين بار در پيست”هوكن هايم“ در آلمان به نتيجه رسيد، مقام قهرمانى روز به”ميشائل شوماخر“ از اين كشور تعلق گرفت.ركورددار مقام قهرمانى در تاريخ مسابقات جهانى اين ورزش، اين بار در برابر۸۰هزار تماشاچى در پيرامون مسير مسابقات، با اتومبيل ”فه رارى“ بر ديگر راننده اين تيم ”ًفلييپه ماسا“ از برزيل برترى داشت. ”كيمى رايكونن“ از تيم ”مرسدس مك لارن“ در سكوى سوم قهرمانى روز جاى گرفت.
”فرناندوآلونسو“ مدافع عنوان قهرمانى از سال پيش، در مسابقات ”هوكن هايم“ با اتومبيل ”رنو“ به نتيجه بهترى جز كسب مقام پنجم نرسيد واينك بازهم امتيازات ديگ رو حساسى را در راه تكرار مقام خود از سال پيش ازدست داد. در بين ۲۲راننده برترجهان دراين دسته از مسابقات، هشت تن ازآنان در دنبال نقص فنى اتومبيلهاى خود از پيست مسابقات خارج شدند.
در حال حاضر و پس از۱۲ مرحله از كل ۱۸ مرحله مسابقات فصل، هرچند كه ”آلونسو“ بازهم با بيشترين امتيازات روبروست، اما فاصله اختلاف امتيازات او با ”شوماخر“ بازهم كاهش میيابد. ”ألونسو“ با كل۱۰۰امتياز پس از۱۲ مرحله، در رده اول جدول امتيازات قبل از شوماخر با ۸۹ امتياز و سپس ”فليپه ماسا” با۵۰ امتيازجاى میگيرد.
مسابقات اتومبيل رانى قهرمانى جهان دراين دسته دو هفته ديگر و اين بار در شهر ”بوداپست” در مجارستان به نتيجه خواهند رسيد.
parsa
Aug 1 2006, 12:59 PM
تكواندو كار قمي در وزن ۶۷كيلوگرم قهرمان جهان شد
"محمد رفيعي" يك جوان تكواندو كار قمي در وزن ۶۷كيلوگرم عنوان قهرمان جهان را از آن خود كرد.
رييس هيات تكواندوياستان قم با اعلام اين خبرگفت: مسابقات جهاني تكواندو با حضور تيمهاي مطرح جهان هفته جاري در ويتنام برگزار شد و اين جوان قمي توانست با كسب مدال طلاي اين مسابقات در وزن ۶۷كيلوگرم قهرمان شود.
"علي افكاري" روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، از همه مردم قم خصوصا جوانان ورزشكار خواست كه در مراسم استقبال اين ورزشكار جوان قمي شركت نمايند.
وي ادامه داد: "محمد رفيعي" روز چهارشنبه وارد قم خواهد شد و مراسم استقبال وي از عوارضي قم تهران تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) ادامه خواهد داشت.
"محمدرفيعي" تكواندو كار قمي سال گذشته در مسابقات كشوري مقام دوم را كسب و به تيم ملي دعوت شد.
parsa
Aug 1 2006, 12:59 PM
كروز: گلهاي بيشتري براي اينتر خواهم زد
خبرگزاري فارس: خوليو كروز، مهاجم تيم فوتبال اينتر ميلان ابراز اميدواري كرد كه با شروع مسابقات باشگاهي بتواند براي تيم خود گلهاي بيشتري را به ثمر برساند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه اينتر ميلان، خوليو ريكاردو كروز، مهاجم اينتر از حضورش در اين تيم رضايت دارد و ميگويد: سال گذشته بازي هاي خوبي را براي اينتر انجام دادم و گل هاي باارزشي را به ثمر رساندم.
وي ادامه داد: براي تمديد قراردادم به شدت تمرين كردم و توانستم نظر موافق مقامات باشگاه را براي ادامه فعاليت، جلب كنم.
مهاجم آرژانتيني اظهار داشت: تمديد قرارداد با اينتر اهميت زيادي برايم دارد چراكه در تيم بزرگي عضويت دارم و هواداران اين تيم اميد زيادي به موفقيتم دارند.
وي درباره درگيري زيدان و ماتراتزي در ديدار پاياني جام جهاني 2006 گفت: به درستي نمي دانم در داخل زمين چه اتفاقاتي رخ داد؛ اما حركت زيدان به شدت مرا شگفت زده كرد.
كروز درباره شرايط كلي باشگاه عنوان كرد: جو بسيار خوبي ميان بازيكنان، كادر فني و مسئولين وجود دارد و نفرات با رابطه دوستانه اي به كارشان ادامه مي دهند.
parsa
Aug 1 2006, 01:00 PM
دژمخو به تيم كشتي دانشگاه آزاد پيوست
خبرگزاري فارس: فريد دژمخو، كشتي گير 55 كيلوگرم ظهر امروز به عضويت تيم دانشگاه آزاد در آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فريد دژم خو، كشتي گير فصل گذشته هيئت كشتي اصفهان ظهر امروز با حضور در سازمان ليگ، قرارداد خود با تيم دانشگاه آزاد را به ثبت رساند.
پيش از اين كشتي گيراني نظير فريدون قنبري، عليرضا رضايي، برادران جوكار و محمد اصلاني با اين تيم مدعي قرار دادهاي خود را ثبت كرده بودند.
سرمربيگر تيم دانشگاه آزاد را مراد محمدي بر عهده دارد.
parsa
Aug 1 2006, 01:00 PM
زاهدي: محكوميت حملات رژيم صهيونيستي روحيه پهلواني دانشجويان را به نمايش گذاشت
خبرگزاري فارس: وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: دانشجويان حاضر در المپياد با محكوم كردن حملات وحشيانه رژيم اشغالگر قدس و جنايات صورت گرفته در قانا، روحيه پهلواني و جوانمردي خود را به نمايش گذاشتند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از كرمان، محمدمهدي زاهدي در بازديد سرزده از دانشگاه شهيد باهنر كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشجويان با ابراز حس انساندوستي خود در قالب پيامي سياسي، نشان دادند در كنار ورزش به مسائل انساني احاطه كامل دارند و خواهان ايجاد سلامتي و پاكي در دنيا هستند.
وي با تأكيد بر اينكه استراتژي وزارت علوم در بخش ورزش بر توسعه ورزش همگاني است، تصريح كرد: اين استراتژي براي همه اعضاي وزرات علوم مورد تأكيد است. در كنار ورزش همگاني، امكانات انجام ورزش قهرماني را كه باعث ايجاد رقابت و حاكم شدن روحيه نشاط در ميان دانشجويان مي شود را فراهم خواهيم كرد.
زاهدي با بيان اينكه برگزاري المپيادها در همبستگي بيان دانشجويان موثر است، اذعان داشت: برگزاري چنين المپيادهايي باعث خواهد شد تا ميان دانشجويان انس و الفت ايجاد شود. ايجاد چنين حسي در سطح كلان به وحدت ملي مي انجامد.
وي به دستاوردهاي غيرورزشي المپياد اشاره كرد و افزود: سلامت روح، وحدت و اخوت از مهمترين دستاوردهاي اين المپياد است كه در كنار رقابت هاي ورزشي سلامت جسماني را نيز تضمين مي كند.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه به دليل حضور در هيئت دولت و همراهي رئيس جمهوري در مراسم اهداي لوح به چاوز، نتوانستم در مراسم افتتاحيه المپياد پسران شركت كنم، اظهار داشت: براي عرض خسته نباشيد به جوانان ورزشكار و مسئولان برگزاري المپياد به كرمان آمده ام.
parsa
Aug 1 2006, 01:01 PM
مصري در گفت و گو با فارس:
حضور در استقلال شغل سوم مديران اين تيم محسوب ميشود
خبرگزاري فارس: عضو مستعفي هيئت مديره استقلال تهران گفت: مديران و معاونان باشگاه، حضور در اين تيم را به چشم شغل سوم و چهارم نگاه ميكنند.
عبدالرضا مصري روز سهشنبه در گفت و گو با خبرگزاي فارس اظهار داشت: تشكيلات مناسبي در استقلال وجود ندارد. به همين دليل مدير عامل و معاونان اين باشگاه خود را موظف نميداند در باشگاه حضور دائمي داشته باشند.
وي ادامه داد: سازماندهي مناسبي در باشگاه وجود نداشت. مديران و معاونان خود را ملزم نميدانستند كه براي كارشان وقت بگذارند و به چشم شغل سوم به اين كار نگاه ميكردند.
مصري تصريح كرد: تا زمانيكه شرح وظايف و مسئوليت افراد مختلف تعريف نشود، نه تنها استقلال، بلكه هيچ تيمي در ايران به موفقيت نخواهد رسيد.
عضو سابق هيئت مديره استقلال عنوان كرد: دليل استعفاي من اين بود كه استقلال در سطح تيم باقي مانده و تبديل به باشگاه نشده بود.
مصري خاطر نشان نكرد: روز اول كه قرار شد فعاليتم را آغاز كنم، به من گفتند كه استقلال به زودي تبديل به باشگاه ميشود؛ اما اين اتفاق رخ نداد و استقلال در حد همان تيم فوتبال باقي ماند.
وي ادامه داد: تمايل دارم در باشگاهي به وسعت ايران كار كنم كه در تمامي رشتهها فعال باشد. اگر صرفا بحث فوتبال مطرح باشد، ساير دوستان ميتوانند كار را پيش ببرند و نيازي به حضور من نيست.
مصري در خصوص نارضايتي مسئولان استقلال از واگذاري اين تيم به وزارت رفاه، گفت: نميتوان تمام مشكلات را در اين موضوع خلاصه كرد. وقتي سازماندهي مناسبي وجود نداشته باشد، وزارت رفاه نميتواند كاري از پيش ببرد.
عضو سابق هيئت مديره استقلال اظهار داشت: متاسفانه در فوتبال امروز همه چيز را به مبناي پول قرار دادهاند؛ در حاليكه روح ورزش با جوانمردي و پهلواني عجين است. عدهاي قصد دارند پول را ملاك همه چيز قرار دهند.
مصري تصريح كرد: تا زمانيكه پول محور اصلي فوتبال قلمداد شود، من و امثال من جايي در فوتبال نخواهيم داشت.
مصري با اشاره به كنارهگيري خود از هيئت مديره، عنوان كرد: در اولين فرصت استعفاي خود را تقديم رئيس هيئت مديره ميكنم و حتي اگر با اين موضوع موافقت نشود، ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
parsa
Aug 1 2006, 01:02 PM
براي دريافت رضايتنامه
عليزاده در باشگاه پرسپوليس حاضر شد
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي مشخص شدن وضعيت خود بار ديگر در دفتر باشگاه حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي عليزاده كه به دستور آري هان از تركيب پرسپوليس كنار گذاشته شده است، صبح امروز با حضور در دفتر باشگاه با محمدحسن انصاري فرد ديدار و گفت و گو كرد.
مديرعامل باشگاه در اين جلسه اعلام كرد كه بعد از بازگشت كاروان پرسپوليس از اتريش در خصوص وي تصميم گيري خواهد شد.
نزديكان باشگاه اعلام كرده اند كه با توجه به خريد فراز فاطمي، به زودي رضايت نامه عليزاده صادر خواهد شد.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 04:18 PM
فوتبال : ديدارهاى دورنيمه پايانى جام ”ليگ ”باشگاه هاى آلمان 
هوادارن ”هامبورگ“به اميدپيروزى دربرابر”وردر–برمن“
دوديداردورنيمه پايانى دسته مسابقات ”ليگ”باشگاه هاى آلمان، نخست درسه شنبه شب بين تيم ”هامبورك” دربرابر”وردر–برمن“ وسپس چهارشنبه شب بين تيم هاى ”شالكه، و بايرن مونيخ”به نتيجه ميرسند.هامبورگ، دردورمقدماتى درزمينى بيطرف درشهر”دوسلدورف“ درمقابل تيم ”هرتابرلين”يك برهيچ به پيروزى رسيدوباكسب همين يك گل،حضورخودرادربين تيمهاى باقيمانده مسلم ساخت. تيم”وردر–برمن“بادارابودن مقام نايب قهرمانى ”بوندس ليگا“ ازسال پيش، نيازى به ديدارهاى مقدماتى نداشت واينك درخانه خوددربرابر”هامبورك”واردزمين ميشود. هردوتيم درفصل آينده مسابقات ”بوندس ليگا“ دردسته اول كه اولين هفته آن،۱۱روزديگردرپيش است، بازيكنان تازه اى رادراين سال به خدمت گرفته اند.
”پائولو گررو” بازيكن ۲۲ساله تيم ملى پرو، پس ازانتقال خوداز”بايرن مونيخ”اينك پيراهن تيم ”برمن“ رابرتن داشته ودرتيم ”هامبورگ“ نيز”ونسان كمپانى“ بازيكنى ازبلژيك، درخط دفاعى اين تيم، جاى خواهدداشت.
دردومين بازى دورنيمه پايانى درچهارشنبه شب،تيم باشگاه”بايرن مونيخ” بعنوان قهرمان ”بوندس ليگا“ درسال پيش، مستقيما دربين چهارتيم باقيمانده جاى گرفت ودرخانه خود ميزبان تيم شالكه” دارنده مقام قهرمانى ”ليگ”باشگاه ها درسال ۲۰۰۵، خواهدبود. دربين ياران اين تيم ”لوكاس پودولسكى” ملى پوش جوان آلمان كه پس ازسقوط تيم”كلن” به دسته دوم باشگاه ها، به”بايرن مونيخ” انتقل يافته است، اميد بزرگ اين تيم درغياب :ميشال بالاك” دردنبال انتقال اوبه باشگاه”چلسى لندن“ درانگلستان، به شمارميرود.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 04:19 PM
فوتبال : ديدار در پيش تيم ملى فوتبال بانوان آلمان در برابر ايتاليا
آلمان وايرلند، دوتيم حريف دردورانتخابى قهرمانى جهان
تيم ملى فوتبال بانوان آلمان دارنده مقام قهرمانى جهان و اروپا، درحال حاضر در اردوى آمادگى اقامت يافته و دو روز ديگر در يك بازى دوستانه در خانه خود، تيم ملى بانوان ايتاليا را در مقابل دارد. ديدار آزمايشى اين تيم در شهر”كرفلد“ در چارچوب برنامههاى آمادگى ملى پوشان اين كشور بخاطرشركت در پيكارهاى انتخابى قهرمانى جهان در سال آينده در چين صورت میگيرد. در دوره پيش اين دسته از مسابقات در آمريكا درسال ۲۰۰۳، بانوان آلمان براى اولين بار در سكوى قهرمانى جهان جاى گرفتند و در دنبال اين موفقيت درسال ۲۰۰۵ نيز در پيكارهاى قهرمانى اروپا در اين دسته در انگلستان، جام اروپا را صاحب شدند.
ديدار دوستانه در برابر ايتاليا، همزمان آزمايشى در زمينه فرم ملى پوشان اين كشور محسوب میشود كه نزديك به چهارهفته ديگر بازى رسمى خودرا خارج از خانه نخست در برابر تيم ايرلند، در پيش دارند. در فاصله چهار روز، بار ديگر تيم آلمان در دومين ديدار انتخابى جام جهانى، ميزبان تيم ملى سوئيس خواهد بود.
تيم ملى بانوان آلمان درتاريخ مسابقات خود چه در ديدارهاى دوستانه و يا رسمى تاكنون ۲۲ بار با تيم ايتاليا در اين دسته روبرو بوده است. ”سيلويا نايد“ سرمربى اين تيم خود در گذشته پيوسته در ميان ملى پوشان اين كشور به چشم میخورد و سه عنوان قهرمانى اروپا را همراه با اين تيم صاحب است .”نايد” سال پيش و اين بار در سمت سرمربيگرى اين تيم، ششمين مقام قهرمانى اروپا را درمسابقات انگلستان در سال ۲۰۰۵، نصيب اين كشور كرد.
iran-goftogoo
Aug 1 2006, 04:21 PM
ركورد تازه جهان در شناى بانوان 
”نيكوله هتسر“ برنده مدال نقره قهرمانى اروپا
پس از پايان مسابقات شناى قهرمانى اروپا در آبهاى ازاد و در ادامه اين مسابقات در استخر۵۰ متر، همزمان ركورد تازهاى در سطح جهانى برپاگشت. در ماده ۴ در۱۰۰ متر كرال تيمى شركت كنندگان آلمان ”دالمن، ليبس،گوتس، واشتفن“ با كسب زمان ۳دقيقه ۳۵ثانيه و۲۲ثانيه، نه تنها به مدال طلاى قهرمانى اروپا دست يافتند، بلكه ركورد جهانى اين ماده را كه تاكنون به مدت دو سال به تيم استراليا تعلق داشت، به مقدار۷۲ صدم ثانيه بهبود بخشيدند. تيم آلمان بدينگونه در تاريخ مسابقات قهرمانى اروپا، براى چهاردهمين بار دراين ماده با موفقيت روبرو میشود. تيمهاى ملى هلند وفرانسه به ترتيب مدالهاى نقره وبرنزراصاحب شدند.
در همين دسته در ماده ۴ در۱۰۰ متر مختلط انفرادى، ”آلسيا فيليپى” از تيم ايتاليا مدال طلا را دريافت كرد و پس از او ”نيكوله هتسر“ ديگر شناگر تيم ملى آلمان به مدال نقره قبل از ”بارانوفسكا“ از لهستان، دست يافت. ”آنتيه بوش شولته“ اميد آلمان در راه كسب مدال، در ماده ۵۰ متر كرال پشت، پس ازآنكه در دور مقدماتى ركورد ملى را دراين ماده جابجا كرد، در دور نيمه پايانى بعلت خطا به هنگام استارت، از شانس راه يابى به دور فينال محروم ماند.
در دسته مسابقات مردان در ماده ۴۰۰متر كرال آزاد ”يورى پريلوكوف” از روسيه مدال طلاى ديگرى را نصيب اين كشوركرد. در كنار او ”روسولينو“ از ايتاليا و ”نيكولاس روتوشر“ از فرانسه در سكوى قهرمانى جاى گرفتند.
iran-goftogoo
Aug 2 2006, 12:17 PM
فوتبال: تشديد قانون مجازات بازيكنان و باشگاهها در اتحاديه فوتبال اروپا 
”آرم ونشان اتحاديه فوتبال اروپا
اتحاديه فوتبال اروپا در راه مبارزه با نژادپرستى و اعمال تحقيرآميز به هنگام مسابقات فوتبال چه در روى زمين بين بازيكنان، و چه خارج از آن درداخل ورزشگاه، مقررات تازهاى را به تصويب رسانده است.بنابر قوانين تازه و انتشاريافته اين اتحاديه، بازيكنانى كه واژههايى تحقيرآميز و نژادپرستانه را به كار برده و يا اعمالى را در اين زمينه از خود نشان دهند، حداقل حق شركت در۵ بازى درتيم خودرا از دست خواهند داد. چنانچه به هنگام مسابقات، رويدادهايى ناشايسته به مانند پرخاش و اعمال ضدخارجى كه در سال گذشته به هنگام مسابقات قهرمانى باشگاههاى اسپانيا و ايتاليا به پيش آيد، باشگاه مربوطه ، با جريمهاى نقدى به مبلغى برابر با ۱۵ هزار ”يورو“ روبرو خواهد شد.
بهمين گونه صحنه سازى و بروز عمليات غيرواقعى بازيكنان در دنبال برخورد با يكديگر، مجازاتهاى شديدترى را به دنبال خواهد داشت. حركات نمايشى در محوطه پنالتى بخاطر جلب نظر داور و كسب ضربه پناتى، مطابق با شدت و ضعف ارتكاب عمل، نيز حداقل بازيكن مربوطه را به مدت دوبار، با محروميت از بازى، روبرو میكند. همچنين بنا به تصميم كميته انضباطى اتحاديه فوتبال اروپا، ديدار آينده تيم باشگاه مربوطه بدون حضور تماشاچى برگزار شده و عواقب ديگرى را بمانند كاهش امتيازات بدست آمده و يا حتى اخراج از دور مسابقات، دربردارند.
از سوى ديگر اتحاديه فوتبال اروپا در سايت اينترنتی خود اطلاع داد كه ديدار تيمهاى فوتبال باشگاههاى اسرائيل در مرحله دوم دسته مسابقات جام ”يوفا“ به دليل جنگ اين كشوردر مناطق جنوبى لبنان و عدم تضمين كافى بخاطر تامين امنيت بازيكنان، در زمينى بيطرف برگزار خواهند شد. بنابر برنامه اين مسابقات، تيم باشگاههاى ”هاپوئل تل آويو"، "يهودا تل آويو" و "بايتار اورشليم" در برابر تيمهاى ”دومازله” از اسلوونى، "لوكوموتيو صوفيه" از بلغارستان، و "دينامو بوخارست" از رومانى، قرار گرفته و در ديدارهاى برگشت در خانه خود، ميزبان آنان خواهند بود.
درباره ديدار برگشت تيم باشگاه ”اف.ث.ليورپول“ از انگلستان در برابر”مكابى هايفا“ در دسته مسابقات انتخابى ”ليگ قهرمانان” اروپا كه بنابر برنامه قرار است در اسرائيل برگزار شود، نيز اتحاديه فوتبال اروپا در هفته آينده تصميم خواهد گرفت.
iran-goftogoo
Aug 2 2006, 12:18 PM
فوتبال : عدم شركت تيم ملى لبنان،درپيكارهاى انتخابى قهرمانى آسيا
نشان كنفدراسيون فوتبال اسيا
بعلت ويرانى موجوددرلبنان دردنبال حملات نيروىهوائى اسرائيل،تيم ملى فوتبال اين كشوردرديدارهاى دورمقدماتى فوتبال قهرمانى آسيا،حضورنخواهدداشت.كنفدراسيون فوتبال آسيا اطلاع داد كه درخواست لبنان دراين زمينه قبلا بطوركتبى دريافت شده وتصميم دراين باره درطول روزهاى آينده،اتخاذ خواهدشد.بنابگفته سخنگوى اين كنفدراسيون: درحال حاضرتعيين كادربازيكنان وگردهمآيى آنان،مشكل اصلى واوليه اين تيم است ودرموقعيت كنونى ازنام ونشان تنى چندازملى پوشان اين كشور،اطلاعى دردست نيست.
بنابربرنامه مسابقات ،تيم ملىفوتبال لبنان ميببايستى درديدارآيند ه خوددرگروه چهارم مسابقات دورانتخابى قهرمانى آسيا درروز۱۶ اوت دربحرين دربرابرتيم ملى اين كشورواردزمين شود. دراين گروه همچنين تيمهاى ملى استراليا، وكويت جاى گرفته اند.
پيكارهاى دورپايانى فوتبال قهرمانى آسيا درسال آينده،دركشورهاى مالزى، ويتنام، اندونزى وتايلند، درپيش خواهندبود.
شيرين
Aug 2 2006, 03:19 PM
فوتبال: ”وردر - برمن“ در ديدار پايانى ليگ باشگاههاى آلمان 
”وردر–برمن“ با گل ”فرينگس“ ملى پوش آلمان درديدارفينال
در اولين ديدار دور نيمه پايانى دسته مسابقات ”ليگ” باشگاه هاى آلمان كه هرساله قبل از شروع فصل پيكارهاى ”بوندس ليگا” به مدت يك هفته برگزار میشوند، تيم باشگاه ”وردر- برمن“ حضور خودرا در ديدار فينال مسلم ساخت.در مسابقات اين سال تيم باشگاه ”هامبورگ” پس از موفقيت در برابر”هرتا برلين، دردور مقدماتى، سپس در دور نيمه فينال خارج از خانه در برابر ”برمن” قرار گرفت كه با دارا بودن مقام نايب قهرمانى ”بوندس ليگا” نيازى به انتخاب نداشت. درنيمه دوم دردقيقه ۵۰ ”محمد زيدان” بازيكن مصرى كه در اين فصل از مسابقات از تيم ”ماينس“ به ”برمن" انتقال يافته است، اولين گل اين بازى را به ثمر رساند.
”هامبورك” با حضور”مهدى مهدوى كيا“ ملى پوش ايران، اما عقب ماندگى خودرا در دقيقه ۷۰ با گل ”سانوگو“ بازيكن تازه خود در اين فصل جبران كرد و به نتيجه مساوى رسيد. در حاليكه ”هامبورگ“ اميدوار بود با موفقيت زمين بازى را با كسب گل ديگرى ترك كند، در دقيقه ۷۶ يكى از ياران خودرا در دنبال خطاى سنگين و دريافت كارت سرخ از دست داد. ”وردر– برمن” ازاين فرصت مناسب بخوبى استفاده كرد و در دنبال گل ديگرى توسط ”تورستن فرينگس“ ملى پوش آلمان، بار ديگر برتيم ميهمان برترى گرفت و با همين نتيجه ۲بر۱ و كسب پيروزى، خودرا در ديدار پايانى جاى داد.
در تيم ”وردر- برمن “ملى پوشان آلمان ” ميروسلاو كلوزه، بوروسكى، و همچنين فرينگس كه گل پيروزى را صاحب شد، پس از سپرى شدن مدت زمان تعطيلات ويژه خود در پايان پيكارهاى جام جهانى، همراه با ملى پوشان ديگر كشورهاى شركت كننده و تحت قرارداد اين باشگاه، به چشم میخوردند.
در ديگر بازى دور نيمه پايانى اين دسته از مسابقات، تيم ”بايرن مونيخ” كه با عنوان قهرمانى ”بوندس ليگا” درسال پيش ، مستقيما در اين مرحله جاى گرفت، ۴۸ ساعت پس از بازگشت از سفر خود به ژاپن همين امشب در خانه خود با تيم ”شالكه“ دارنده عنوان قهرمانى مسابقات جام ”ليگ” باشگاه هاى كشور در سال پيش، وارد زمين میشود.
parsa
Aug 3 2006, 08:16 AM
دعوت فيفا از "قلعه نويي"
فدراسيون بينالمللي فوتبال "فيفا" از " امير قلعهنويي " سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي شركت درسمينار مربيان تيمهاي ملي فوتبال جهان دعوت كرد .
اين سمينار در روزهاي 12 تا 14 سپتامبر "21 تا 23 شهريورماه" درمحل فيفا تشكيل ميشود.
محل فدراسيون بينالمللي فوتبال در سوييس است.
" امير قلعهنويي " بهتازگي رهبري تيم ملي فوتبال ايران را برعهدهگرفته است .
parsa
Aug 3 2006, 08:16 AM
نتايجرقابت هاي دووميداني جايزه بزرگ
رقابت هاي دووميداني جايزه بزرگ تهران عصر ديروز با معرفي افراد برتر مادههاي مختلف در مجموعه ورزشي شهيد شيرودي تهران پايان يافت .
در اين رقابتها كه با حضور 50 دووميداني كاربرتر كشور برگزار شد , احسان حدادي در مواد پرتاب وزنه و ديسك , روزبهاسدي بخش در پرش طول , غلامرضا كريمي در 400 متر با مانع , محسن محمدياندر800 متر , پندار شوقيان در پرش با نيزه , اميد محرابي در 5000 متر وحسين شايان در پرش ارتفاع همگي از تهران به عنوان نخست دست يافتند.
همچنين افشين داورحمادي از خوزستان در پرش سه گام , مهدي روايي ازكهگيلويه و بويراحمد در پرتاب نيزه , روح الله محمدي از لرستان در 1500متر و هاشم خزايي از كرج در 400 متر قهرمان شدند .
parsa
Aug 3 2006, 08:17 AM
پايان مسابقات كشتي آليش جوانان كشور
چهارمين دوره مسابقات كشتي آليش قهرماني جوانان كشور بامعرفي تيم هاو نفرات برتر در رشت به پايان رسيد .
در رده بندي تيمي مازندران با 44امتيازو گلستان با 43 امتياز به ترتيب اول و دوم شدند و خراسان شمالي با 35 امتياز و گيلان هم با 30 امتياز به طور مشترك سوم شدند .
در رده بندي انفرادي در وزن 60 كيلوگرم عليرضا صفري از تهران, در وزن 66كيلوگرم جمشيد صادق سيد از گلستان, در وزن 73 كيلوگرم اسداللهواگذاري ازمازندران , در وزن 81 كيلوگرم مهدي حاجتي , در وزن 90 كيلوگرم ميلادمجيديو در وزن به اضافه 90 كيلوگرم بهنام هدهدي هر 3 از گيلان به مقام هاي اول دست يافتند .
parsa
Aug 3 2006, 08:18 AM
بنا: ارزش مدالهاي دوحه بيشتر از جهاني چين است
محمد بنا ، مرد اول کادر فني کشتي فرنگي ، مردان برگزيده خود را براي تورنمنت بين المللي جام پيت لانسکي لهستان انتخاب کرد ميداني که قرار است ملي پوشان فرنگي کار را براي حضور در مسابقه هاي جهاني چين مشخص و معرفي کند.
محمد بنا ، سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي معتقد است نحوه گزينش ملي پوشان فرنگي کار با روش وي و با حضور در تورنمنت هاي بين المللي ، بالاترين بازدهي را براي کشتي فرنگي در پي خواهد داشت.
از اين رو محمد بنا پس از مشورت با همکاران فني خود اسامي 14 فرنگي کار را براي تورنمنت گزينشي لهستان معرفي کرده که در ميان آنها نام علي اشکاني ، نايب قهرمان سال گذشته جهان ديده نمي شود. محمد بنا درباره سياست کادر فني کشتي فرنگي درخصوص گزينش ملي پوشان فرنگي کار چنين اظهارنظر کرد: براساس سياستگذاري سازمان تربيت بدني و کميته ملي المپيک ، بدون شک براي ما بازيهاي آسيايي دوحه قطر بيش از مسابقه هاي جهاني چين اهميت دارد چرا که کسب هر مدال و بخصوص تصاحب نشان طلا در بازيهاي آسيايي مي تواند بر ارتقاي نام ايران در جدول رده بندي کشورها تاثير زيادي داشته باشد. به همين منظور نتايج بازيهاي آسيايي براي ما اولويت دارد و براي دستيابي به مدالهاي بيشتر، قوي ترين تيم را روانه دوحه خواهيم کرد. وي تاکيد کرد: پس از بررسي نتايج و کارنامه فرنگي کاران کشورمان در مسابقه هاي جوانان جهان در گواتمالا و رقابت هاي بين المللي لهستان ، درباره تيم ملي کشتي فرنگي اعزامي به مسابقه هاي جهاني چين و سپس ملي پوشان اعزامي به بازيهاي آسيايي قطر تصميم گيري خواهيم کرد. به همين منظور از همين حالا و پيشاپيش بعضي چهره هاي شاخص همچون علي اشکاني را براي بازيهاي آسيايي دوحه در نظر گرفته ايم تا با آرامش و بدون استرس و کم کردن وزن در تورنمنت هاي مختلف بتواند با آمادگي لازم جسماني و رواني در قطر انتظارات را برآورده کند. محمد بنا اظهار اميدواري کرد با توانمندي خوب کشتي فرنگي بخصوص در رده سني جوانان ، در مسابقه هاي مهم جهاني جوانان در گواتمالا ، جهاني چين و بازيهاي آسيايي دوحه شاهد نتايج موفقيت آميز و کارنامه پربار از سوي فرنگي کاران باشيم.
14 کشتي گير اعزامي به لهستان همراه اسامي مربيان اين تيم به اين شرح معرفي شدند:
55کيلو: حميد سوريان ، حميد بني تميم و ياسين بهرامي پور
60کيلو: حميد باوفا
66کيلو: علي محمدي و مهدي توکلي
74کيلو: طالب نعمت پور و مهدي محمدي
84کيلو: قاسم رضايي و سامان طهماسبي
96کيلو: رضا زيدوند ، مسعود هاشم زاده و رضا فرضي زاده
120کيلو: عليرضا غريبي
کادر فني : فرهاد اسماعيل نژاد ، ايرج قلاوند و موسي طباطبايي
parsa
Aug 3 2006, 08:19 AM
2 پنالتي عنايتي و يک گل براي تيم ملي
ملي پوشان پرسپوليس تنها با نامه کتبي باشگاه خود حق شرکت در تمرين روز شنبه تيم ملي را پيدا مي کنند.
صبح ديروز معدنچي ، نيکبخت واحدي ، کاظميان و بادامکي به ورزشگاه انقلاب رفتند تا در تمرين تيم ملي شرکت کنند اما قلعه نويي به آنها اجازه تمرين نداد و از سرخپوشان خواست روز شنبه با نامه اي که باشگاه پرسپوليس در آن علت تاخير ملي پوشان را ذکر کرده به ورزشگاه انقلاب بيايند. شايد اين نامه رابطه باشگاه پرسپوليس با تيم ملي را کمي دوستانه تر کند. به اين ترتيب احتمال خط خوردن 4 بازيکن پرسپوليس کمتر شد.پس از تمرين صبح ، کادر فني به ديداري فکر مي کرد که در کمپ تيمهاي ملي برگزار مي شد. بازي تدارکاتي تيم ملي سرانجام برگزار شد و با تساوي يک - يک خاتمه يافت.
براي تيم ملي رضا عنايتي در دقيقه 55 از روي نقطه پنالتي گل زد. او پنالتي ديگري را هم زد که اين پنالتي به ثمر نرسيد. براي راه آهن هم هادي اصغري در دقيقه 35 گل زد.قلعه نويي در پايان اين بازي گفت : «نتيجه بازي تدارکاتي براي ما مهم نبود. مهم امتحان چند نفر بود که آنها را خوب زير نظر داشتيم.
ملي پوشان ايران با وضعيت نه چندان مطلوب بدني در اختيار تيم ملي قرار گرفتند و دغدغه اول و آخر کادر فني رساندن بازيکنان به شرايط مطلوب مسابقه بود که تا حدودي در اهدافمان موفق بوده ايم.
فشار بدنسازي تيم ملي روبه کاهش مي گذارد و از اين پس سعي مي کنيم روي کارهاي تاکتيکي ، تيمي و کار با توپ تمرکز کنيم». گفته مي شد فهرست نهايي تيم ملي امروز اعلام مي شود اما با توجه به وضعيتي که پيش آمده و شکل گيري دور جدي تمرينات ، اين اتفاق کمي بعيد به نظر مي رسد مگر آنکه قلعه نويي همه غايبان نامدار خود را در فهرست نهايي قرار دهد. 4 بازيکن تيم پرسپوليس به همراه فرهاد مجيدي و آرش برهاني از روز شنبه به اردو ملحق مي شوند تا اردوي تيم کمي شلوغ و جاندار شود. قلعه نويي از ابتداي تمرينات تيم ملي با چند مشکل همزمان روبه رو بود که غيب لژيونرها و مصدوميت بازيکنان عمده ترين آنها به شمار مي رفت.
قلعه نويي در حال حاضر از اينکه شرايط روبه بهبود مي رود کاملا راضي است و تنها به يک ديدار جدي پيش از بازي با سوريه فکر مي کند. اين آرزو در حالي هنوز باقي است که گفته مي شود کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال هنوز تيمي را براي بازي تدارکاتي پيدا نکرده است.
ملي پوشان فوتبال پس از بازي ديروز وارد استراحت 60 ساعته شدند. اولين تمرين تيم قرار است ساعت 10 صبح روز شنبه در زمين گلف ورزشگاه انقلاب برگزار شود.
شيرين
Aug 3 2006, 03:46 PM
فوتبال: ديدار در پيش تيم ملى فوتبال بانوان آلمان در برابر ايتاليا
:بيرگيت پرينس“كاپيتن تيم ملى آلمان
اولين ديدار دوستانه تيم ملى فوتبال بانوان آلمان پس از پايان فصل تعطيلات فوتبال ، در چارچوب برنامههاى آينده اين تيم در راه شركت و حضور در پيكارهاى جام جهانى اين دسته، در برابر تيم ملى ايتاليا برگزار میشود. از يك هفته پيش ملى پوشان آلمان به تعداد ۱۸ بازيكن،تحت سرپرستى ”سيلويا نايد” به گردهم آمده و در اردوى تمرينات اقامت يافتند. پنج تن از ياران اصلى اين تيم بعلت آسيب ديدگى و يا دورى از فرم لازم در بازى آزمايشى اين تيم حضور نداشته و پست آنان به ديگر چهرههاى جوان و اميد اين تيم در آينده، واگذار میشود.
ديدار آزمايشى اين تيم در شهر”كرفلد“ در پنجشنبه شب، درچارچوب برنامههاى آمادگى ملى پوشان اين كشور بخاطرشركت در پيكارهاى انتخابى جام قهرمانى جهان در سال آينده در چين و همزمان تشخيص فرم آنان در فاصله كوتاهى تا شروع اين مسابقات، صورت میگيرد. چهار هفته ديگر اين تيم بازى رسمى خودرا خارج از خانه نخست در برابر تيم ايرلند، در پيش داشته و در فاصله چهار روز، بارديگر در دومين ديدار انتخابى جام جهانى، ميزبان تيم ملى سوئيس خواهد بود.
بانوان تيم ملى آلمان در دوره پيش اين دسته از مسابقات در آمريكا در سال ۲۰۰۳، براى اولين بار در سكوى قهرمانى جهان جاى گرفتند و در دنبال اين موفقيت يك سال بعد در پيكارهاى قهرمانى اروپا در سال ۲۰۰۵ در انگلستان، جام اروپا را نيز صاحب شدند.
بانوان آلمان در تاريخ مسابقات خود چه در ديدارهاى دوستانه و يا رسمى تاكنون، ۲۱بار با تيم ايتاليا روبرو بوده اند كه نتايج آنان بيلانى را با ۱۱ برد بنفع تيم ميزبان نشان میدهد. آخرين رويارويى اين دو تيم درسال پيش به هنگام مسابقات قهرمانى اروپا ، نتيجه ۴ برهيج را بنفع آلمان به همراه داشت.
”سيلويا نايد“ سرمربى اين تيم خود در گذشته پيوسته يكى از ملى پوشان اصلى اين كشورمحسوب میشد و در دوران فعاليت خود سه بار همراه با ديگر ياران اين تيم در سكوى اول قهرمانى اروپا جاى گرفته است . پس از انتخاب خود به سمت سرمربيگرى تيم ملى، اين بار به موفقيت ديگرى دست يافته و جام قهرمانى اروپا را در سال ۲۰۰۵ در پيكارهاى انگلستان براى شممين بار در تاريخ اين مسابقات ، نصيب اين كشور كرد.
شيرين
Aug 3 2006, 03:47 PM
فوتبال: ”بايرن مونيخ” ديگر تيم ديدار فينال جام ”ليگ“ باشگاههاى آلمان
سرمربى تيم باشگاه بايرن مونيخ،”فليكس ماگات”
دومين ديدار دور نيمه پايانى دسته مسابقات جام ”ليگ“ باشگاههاى آلمان در بين ۶ تيم ، نيز به نتيجه رسيد و بدينگونه دو تيم راه يافته به آخرين بازى تعيين شدند.تيم باشگاه ”بايرن مونيخ” دوروزپس از بازگشت از ژاپن در خانه خود، تيم باشگاه ”شالكه”برنده اين دسته از مسابقات از سال پيش را در برابر داشت. در ديدارى كه موقعيتهاى بس مناسبى را براى كسب گل براى هريك از دو تيم به همراه داشت، در پايان وقت قانونى و بازهم اضافى نتيجهاى بهتر از مساوى بدون گل به دست نيامد و بدينگونه، سرنوشت برنده اين بازى در دنبال اجراى ضربات پنالتى، تعيين شد.
بازيكنان ”بايرن مونيخ“ در لحظاتى حساس هرچهار ضربه خودرا با موفقيت به ثمر رساندند، درحاليكه ”شالكه“ تنها با كسب يك گل شانس پيروزى را از دست داد و با نتيجه ۴ بر۱ در پايان، پيروزى در اين بازى و راه يابى به ديدار نهايى رابه ”بايرن مونيخ” واگذار كرد. اين تيم اينك در ديدار پايانى كه در روزشنبه آينده برگزار خواهد شد، تيم باشگاه "وردربرمن“ را در برابر خواهد داشت.
در تيم بازيكنان پيروز، ”على كريمى” ملى پوش ايران به چشم نمیخورد و برخلاف انتظارات وارده، ملى پوش جوان آلمان ”لوكاس پودولسكى” كه دراين سال به اين تيم انتقال يافته است، بازى جالبى را ارائه نداشت و در اواسط نيمه دوم جاى خودرا به ”سانتا كروز” واگذار كرد.
شيرين
Aug 3 2006, 03:48 PM
شناوشيرجه: شناگران آلمان با دومين ركورد تازه جهان 
”بريتا اشتفن“ بادومين ركوردتازه جهان
نهمين روز پيكارهاى شناى قهرمانى اروپا نخست در مواد شيرجه و سپس ادامه آن در مواد شنا در استخر۵۰ متر، موفقيت چشم گيرى را براىت يم ملى آلمان به همراه داشت.در ماده ۱۰۰ متر كرال آزاد بانوان ”بريتا اشتفن“ شناگر ۲۲ ساله اين كشور كه قبلا در ماده ۴ در۱۰۰متر كرال تيمى با ديگر شركت كنندگان اين تيم با كسب ركورد تازهاى در جهان در سكوى قهرمانى جاى گرفت، اين بار نيز به تنهايى در برابر ديگرنامداران اروپا در ماده انفرادى موفق بود و باز هم ركورد جهانى ديگرى را از خود بر جاى گذاشت. ”بريتا اشتفن“ با كسب زمان ۵۳ ثانيه و۳۰صدم ثانيه علاوه بر كسب دومين مدال طلاى خود، همزمان ركورد جهانى اين ماده را كه در ماه فوريه گذشته به ”ليسبت لنتون“ از استراليا تعلق گرفت، به مقدار۱۲صدم ثانيه بهبود بخشيد.
در ديگرمواد مسابقات كه دراين روز در دسته بانوان به نتيجه رسيدند، ”لورمالود” شناگر۱۹ ساله فرانسه ركورد اروپا را در ماده ۸۰۰ متركرال آزاد كه به مدت ۱۹سال به ”آنكه موهرينگ ” از آلمان تعلق داشت، جابجا كرد. مدال طلاى قهرمانى اروپا درماده ۲۰۰متركرال پشت نيزدر اين دسته به ”استربارون” ديگر شناگرى از فرانسه تعلق گرفت .
در مسابقات شيرجه از تخته يك متر، مدال طلا را شركت كننده سوئد ”آنا ليندبرگ” با كسب بيشترين امتيازات صاحب شد . ”ديته كوتسيان“ از آلمان، سپس مدال نقره و ”ماريا ماركونى“ از ايتاليا، مدال برنز را صاحب شدند.
در دسته مردان و مسابقات آنان، مدال طلاى ماده ۲۰۰متر مختلط انفرادى را ”لاسلو چش“ از مجارستان دريافت كرد و در ماده شيرجه از تخته يك متر، اولين مدال قهرمانى فنلاند، توسط ”يونا پوهاكا“ به دست آمد.
parsa
Aug 4 2006, 02:24 PM
تهران ميزبان اولين دوره مسابقات قايقراني " دراگون بت" قهرماني كشور خواهد بود
طي روزهاي يكشنبه پانزدهم و سه شنبه هفدهم مرداد اولين دوره مسابقات قهرماني كشور در رشته دراگون بت (قايق اژدها) در تهران و در درياچه مجموعه ورزشي آزادي برگزار خواهد شد.
به گزارش ايلنا،مسلم جهانگيري رئيس كميته دراگون بت با اعلام اين مطلب گفت : اين مسابقات در دو بخش زنان و مردان و با حضور 600 ورزشكار درقالب 22 تيم از 10 استان كشور و يك شهرستان (كرج) برگزار خواهد شد
وي با بيان اينكه، مسابقات مذكور براساس قوانين ، مقررات و استانداردهاي فدراسيون جهاني قايقراني (ICF) و در مسافتهاي 250 ،500 و1000 متر برگزار مي شود، ادامه داد: براي حضور در اين دوره از رقابتها، تاكنون تيم هايي از استانهاي لرستان، بوشهر، گيلان، آذربايجان غربي ، خراسان شمالي ، زنجان ، اصفهان ، كرمانشاه ، مازندران، تهران و نيز شهرستان كرج اعلام آمادگي نموده اند.
رئيس كميته دراگون بت در بخش ديگري از سخنان خود از انتخاب نفرات تيم هاي ملي دراگون بت خبر داد و گفت : بدليل جديدالتاسيس بودن اين رشته تاكنون امكان انتخاب ورزشكاران برتر جهت دعوت به تيم هاي ملي ميسر نشده بود ، لذا در طول برگزاري همين دوره از مسابقات قهرماني كشور -كه خوشبختانه با استقبال كم نظير و در وسعتي دور از انتظار برگزار خواهد شد- كميته فني ، متشكل از مربيان ، صاحبنظران و مسئولان فدراسيون ، به دقت شركت كنندگان در مسابقات را زير نظر خواهد گرفت تا نفرات برتر ، به اردوي آماده سازي تيم هاي ملي دراگون بت دعوت شوند.
جهانگيري همچنين اظهار داشت : ورزشكاران منتخب جهت حضور در تيم هاي ملي زنان و مردان دراگون بت ، پس از اين رقابتها بلافاصله با تشكيل اردوهاي فشرده ، خود را براي شركت در مسابقات جهاني تايوان كه در مهر ماه سال جاري برگزار خواهد شد، آماده مي كنند.
parsa
Aug 4 2006, 02:24 PM
ورزشگاه 15 هزار نفري در بجنورد احداث مي شود
در هفدهمين جلسه استاني هيات وزيران به رياست محمود احمدي نژاد، چند تكميل و احداث چند پروژه ورزشي براي استان خراسان شمالي تصويب شد.
به گزارش ايلنا، در اين جلسه كه در بجنورد برگزار شد، اختصاص مبلغ 9 ميليارد ريال توسط وزارت كار و امور اجتماعي براي تكميل مجموعههاي ورزشي كارگران در شهرهاي شيروان و بجنورد، احداث مجموعه ورزشي كارگران استان در سال 85 و تخصيص مبلغ 9 ميليارد ريال از محل اعتبارات استاني به اين منظور در سال 86، اختصاص مبلغ 12 ميليارد ريال براي احداث مجموعه ورزشي كارگران اسفراين و جاجرم در سال 85، مبلغ 12 ميليارد ريال از محل اعتبارات استاني در سالهاي 86 و 87 به اين منظور، اختصاص مبلغ 35 ميليارد ريال توسط وزارت نفت براي احداث مجتمع ورزشي، مجمتع آموزشي شبانهروزي و مجموعه سواركاري در سطح استان در سال 85 به تصويب هيات وزيران رسيد.
احداث استاديوم ورزشي 15 هزارنفري بجنورد در سال 85 و پيشبيني اعتبار مورد نياز تكميل پروژه مذكور در لوايح بودجه سالهاي برنامه چهارم توسعه به نحوي كه در پايان برنامه چهارم توسعه پروژه توسط سازمان تربيت بدني به بهرهبرداري برسد، اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال جهت تكميل هفت پروژه ملي نيمه تمام ورزشي استان خراسان شمالي در سال 85 و انجام مطالعات مكانيابي و امكان سنجي طرح احداث سالن ورزشي 6 هزار نفري بجنورد تا اوايل شهريورماه سال 85 توسط سازمان تربيت بدني، اختصاص مجموعا مبلغ 40 ميليارد ريال در سال 85 براي احداث 6 سالن ورزشي چندمنظوره مخصوص بانوان (هر شهرستان يك سالن) همچنين احداث 6 سالن ورزشي چند منظوره مخصوص آقايان (هر شهرستان يك سالن) توسط سازمان تربيت بدني به نحوي كه سالنهاي مذكور در سال 86 به اتمام خواهد رسيد و اختصاص 10 ميليارد ريال براي گسترش و توسعه ورزش روستايي، به تصويب هيات وزيران رسيد.
parsa
Aug 4 2006, 02:25 PM
اردوي تيمهاي ملي قايقراني آبهاي خروشان و اسلالوم آغاز شد
دومين مرحله اردوي آماده سازي تيمهاي آبهاي خروشان و اسلالوم كشورمان با حضور 16 قايقران و ورزشكار زن و مردبه مدت 10 روز در رودخانه سپيدرود شهرستان منجيل آغاز شد.
به گزارش ايلنا،"محمد مهرجو"، رئيس كميته آبهاي خروشان، با اعلام اين خبر گفت: پيش از اين قرار بود دومين مرحله اردوي تداركاتي را در استان اصفهان برگزار كنيم كه پس از بررسيهاي لازم و با توجه به پيش رو بودن مسابقات آسيايي، تصميم گرفتيم اين اردو را نيز در شهرستان منجيل و پيست اسلالوم رودخانه سپيدرود انجام دهيم.
سرمربي تيم ملي آب هاي خروشان ادامه داد: مسابقات قهرماني آسيا 27 مرداد ماه جاري در كشور چين انجام مي شود كه در تلاش هستيم با تمرينات منظم و فشرده در اين مسابقات شركت كنيم.
وي در خصوص زمان اعزام و تعداد نفرات شركت كننده در مسابقات قهرماني آسيا اظهار داشت: كميته آبهاي خروشان اسامي تمامي نفرات حاضر در اردوي تداركاتي را براي اعزام به فدراسيون اعلام كرده كه پس از بررسي تمامي شرايط و امكانات موجود درباره تعداد نفرات اعزامي تصميم گيري خواهد شد و در نهايت نفرات انتخابي 25 مرداد ماه تهران را به مقصد كشور چين ترك خواهند كرد.
parsa
Aug 4 2006, 02:26 PM
عليزاده به روزهاي اوجش باز مي گردد
تصميم جباري براي ماندن در استقلال عاقلانه است
مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ما از ابتدا روي علي عليزاده نظر داشتيم و اميدوار هستيم وي هر چه زودتر بتواند در استقلال به روزهاي اوجش برگردد.
"مسعود اقبالي" در گفت وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) اظهار داشت: عليزاده از مهاجمان خوب ليگ برتر است كه فصل گذشته هم در پرسپوليس عملكرد خوبي داشت او مي تواند در خط حمله استقلال براي ما مفيد باشد.
اقبالي با اشاره به ديدار دوستانه استقلال مقابل اكباتان تهران خاطر نشان كرد: اكباتان از تيمهاي خوب ليگ يك بود كه مقابل ما هم بسيار خوب بازي كرد در اين ديدار دوستانه تركيبي از بازيكنان اميد و بزرگسالان را به ميدان فرستاديم كه خوب كار كردند براي هماهنگي بيشتر احتياج به اين گونه بازي هاي دوستانه داريم و در آينده هم چند ديدار تداركاتي برگزار خواهيم كرد.
مربي تيم فوتبال استقلال تصريح كرد: تمرينات ما اين هفته هم به صورت فشرده برگزار خواهد شد تا آماده سفر به تركيه شويم.
وي در پايان با اشاره به ماندني شدن مجتبي جباري در استقلال اظهار داشت: جباري تصميم عاقلانه اي گرفت كه در استقلال بماند اين بازيكن يك استقلالي به تمام معناست و در استقلال راحت تر از هر تيم ديگري است او با رفع مصدوميت مي تواند دوباره همان بازيكن آماده گذشته شود.
parsa
Aug 4 2006, 02:27 PM
دور جديد تمرينات پرسپوليس با يك روز تاخير آغاز مي شود
دور جديد تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران با يك روز تاخير آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري كار ايران،ايلنا، طبق برنامه قبلي قرار بود دور جديد تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران از فردا آغاز شود كه با تصميم مديريت باشگاه سرخپوشان از روز يكشنبه آينده تمرينات خود را پيگيري مي كنند.
قرار است گروه مربيان خارجي اين تيم امشب و آري هان سرمربي هلندي پرسپوليس فردا وارد تهران مي شوند.
از سوي ديگر 8 بازيكن پرسپوليس طبق برنامه يونگ روز گذشته به انجام تمرينات اختصاصي پرداختند كريم باقري، محمد رضا ماماني، ابراهيم اسدي ، شيث رضايي، فراز فاطمي، احسان خرسندي عليرضا حقيقي و الونگ آلونگ صبح ديروز در مجموعه انقلاب و زير نظر حميد استيلي به تمرين پرداختند.
parsa
Aug 4 2006, 08:28 PM
تيم فوتسال ارم كيش قم مغلوب شنساي ساوه شد
قم ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ???/??/???
داخلي. ورزشي. فوتسال.
در هفته پنجم مسابقات فوتسال ليگ برتر باشگاههاي كشور عصر جمعه تيم "شنساي" ساوه با نتيجه ? ??بر ? ??ميزبان خود "ارم كيش" قم را مغلوب كرد.
به گزارش ايرنا، اين مسابقه با حضور تماشاگران مشتاق در سالن دوهزار نفري مجموعه ورزشي شهيد حيدريان قم برگزار شد.
"نعمتالله كريمي" از گيلان،"پژمان رضايي" و"عليرضا فولادي" از كرج و "محمود نصيرلو" از مازندران قضاوت اين ديدار را بر عهده داشتند.
parsa
Aug 4 2006, 08:29 PM
سومين دوره مسابقات اتومبيلراني قهرماني كشور به پايان رسيد
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ???/??/???
داخلي. ورزشي. اتومبيلراني.
سومين دوره رقابتهاي اتومبيلراني (سرعت) قهرماني كشور روزجمعهدرپيست اتومبيلراني مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد .
درپايان رقابتها نفرات برتركلاسهاي مختلف به اين شرح معرفي شدند:
كلاس آزاد
..........
? ( ??مهرداد همتيان
? ( ??ادموند آروند
? ( ??هوفر كلهر
كلاس ? ) ????استاندار ? ??و ?(??
.......... ..............
? ( ??پژمان پاكزاد
? ( ??حسين مجد
? ( ??افشين فوادي
كلاس ? )????استاندارد ? ??و ?(??
..........................
? ( ??فرشاد حسين وند
? ( ??بابك رايزن
? ( ??بيوك جديدي
كلاس ?GT ?????
...............
? ( ??فرامرز زينلي
? ?)?محمدرضا پازند
? ( ??سياوش قدس
كلاس پرايد استاندار
....................
? ( ??سيد رضا موسوي
? ( ??اشكان مسگرها
? ( ??حسين آل معصوم
كلاس پرتون استاندارد
.....................
? ( ??اشكان مسگرها
? ( ??وحيدرضا وحدتي
? ( ??محمد پرويز آسيابري
parsa
Aug 4 2006, 08:30 PM
خداداد:سطح بازيكنان نوجوانان و جوانان تيمهاي ملي فوتبال بالاتر است
كرمان.خبرگزاري جمهوري اسلامي ???/??/???
داخلي. ورزشي. فوتبال. المپياد.
مسئولتيمهاي ملي نوجوانان و جوانان فدراسيون فوتبال گفت:سطح بازيكنان تيمملي فوتبال نوجوانان و جوانان از بازيكنان تيمهاي دانشگاهي بالاتراست و آنها خيلي ازتيمهاي دانشگاهي تكنيكي و تاكتيكيتر هستند.
"احمد خداداد" افزود: در مرحله يك چهارم كه ازعصر امروز آغاز شدهتيم ها بصورت يك حذفي بازي ميكند و اگر تيمي مساوي كندبايد ضربات پنالتي بزند تا ردهبندي آن از تيم اول تا دوازدهم مشخص شود و تيمي نميتواند بعد از چند باخت از دور مسابقات خارج شود.
وي گفت: دراين مسابقات وقت اضافه وجود ندارد و فقط در ديدار پاياني وقت اضافه در نظر گرفته شده است و اگر تيمها مساوي باشند ضربات پنالتي تكليف تيم برنده را مشخص ميكند.
وي اظهارداشت: درمرحله يك چهارم بازيكنان يك خطاري، اخطارشان بخشيده ميشود و بازيكنان دو اخطاره و اخراجي ، اخطارشان پابرجا ميماند.
اين كارشناس ورزش دانشگاهي در ادامه افزود: سطح مسابقات اين دوره از المپياد نسبت به دورههاي گذشته بهتر است و تقريبا تمامي تيمها دريك سطح قرار دارند به جزء ? ??تيم كه كمي بهتر از تيمهاي ديگر بازي ميكنند.
"خداداد" در مقايسه تيمهاي دانشگاهي باتيمهاي ليگ باشگاههاي كشور گفت:
تيمهاي دانشگاهي در حد تيمهاي ليگ دسته سه فوتبال بازي ميكند.
وي در خصوص اعزام تيم ملي فوتبال به مسابقات جهاني دانشجويان (فيزو) گفت: مسابقات جهاني دانشجويان در سال ? ?????ودر كشور تايلند برگزارميشود و ما برترينهاي مسابقات فوتبال المپياد ورزشي را براي تشكيل تيم دانشجويي به اردو دعوت ميكنيم.
وي درخصوص حضور مليپوشان در دانشگاهها گفت: وقتي يك مليپوش يا بازيكن باشگاه ليگ برتر دانشجو باشد شانس ديگر دانشجويان براي انتخاب در تيم دانشجويي كم ميشود در هر حالا مليپوشان هم دانشجو هستند و ميتواند در مسابقات دانشجويي برون مرزي هم شركت كنند.
خداداد در خصوص وضعيت تيم دانشجويي براي مسابقات فيزو گفت: دادكان متولياصلي تيم فوتبال دانشجويان و رييس انجمن فوتبال وزارت علوم است و با هدف ميدان دادن به اين بازيكنان آنهارا به تهران دعوت كرد و امكانات خوبي دراختيار آنها قرا داد و باعث رشد فوتبال دانشجويي شد.
وي گفت : سال گذشته رييس انجمن فوتبال وزارت علوم نزديك به ? ???نفر از فوتباليستهاي دانشجو را به كمپ تيمهاي ملي دعوت كرد و همه وسايل ورزشي دراختيار آنها قرار گرفت و امسال با رفتن دادكان از فدراسيون منتظر سياست مديريت جديد هستيم كه آيا تيم فوتبال دانشجويان هنوز هم ميتواند از آن امكانات استفاده كند يا نه.
parsa
Aug 4 2006, 08:31 PM
مسابقات فوتبال چهارجانبه گراميداشت شهداي كهگيلويه و بويراحمد آغاز شد
داخلي. ورزشي. فوتبال.
مسابقات چهارجانبه فوتبال گراميداشت شهداي كهگيلويه و بويراحمد عصر روز پنجشنبه با حضور چهار تيم در ياسوج آغاز شد.
به گزارش روز جمعه روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان ،برق شيراز ، شاهين ياسوج ، فولاد مباركه سپاهان و استقلال ياسوج تيمهاي حاضر در اين مسابقات هستند.
براساس اين گزارش طي روز گذشته تيم برق شيراز به مصاف تيم شاهين ياسوج رفت كه بازي با نتيجه ? ??بر يك به نفع برق شيراز به پايان رسيد.
در ادامه اين رقابتها روزجمعه تيمهاي استقلال ياسوج و فولاد مباركه سپاهان در مقابل هم قرار گرفتند كه استقلال ياسوج بازي را با نتيجه ? ??بر صفر به رقيب واگذار كرد.
تيمها شنبه استراحت خواهند داشت و يكشنبه تيمهاي شاهين و استقلال ياسوج براي مسابقات ردهبندي مقابل هم قرار خواهند گرفت و سپس تيمهاي فولاد مباركه و برق شيراز بازي فينال را انجام ميدهند.
parsa
Aug 4 2006, 08:38 PM
هفته نخست ليگ تكواندوي بانوان كشور برگزار شد
داخلي. ورزشي. تكواندو. بانوان.
هفته نخست ليگ تكواندوي بانوان كشور روز جمعهدر مجموعه ورزشي شهيد كبكانيان تهران برگزار شد.
نايب رييس فدراسيون تكواندو، در مراسم گشايش ليگ تكواندو بانوان ، با خيرمقدم به تيمهاي شركتكننده دراين مسابقات گفت : تكواندو بانوان در سالهاي اخير رشد چشمگيري داشته است و به همين دليل بايد بيشتراز گذشته مورد توجه قرار گيرد.
"الهه عرب عامري "ادامه داد:تيم ملي بانوان ايران در مسابقات آزاد كره تنها موفق به كسب يك مدال نقره شد، اما سال ? ???و تنها با فاصله يكسال تيم ايران توانست دو مدال طلا را به خود اختصاص دهد.
وي برگزاري منظم مسابقات تكواندواز وليگ تكواندو كشور رااز مهمترين عوامل تكواندوي بانوان عنوان كردو افزود: سال گذشته مسابقات با حضور چهار تيم برگزار شد و امسال اين تعداد به ? ??تيم ارتقا يافت.
سال گذشته تيمهاي كاشي نيلوفر ، راهآهن كشور ، دانشگاه آزاد اسلامي و قمصر كاشان در اين مسابقات حضور داشتند.
امسال تيم قمصر كاشان به دليل نداشتن حمايتكننده مالي دراين مسابقات شركت نكرده و تيمهاي پرما خراسان رضوي،هيات تكواندو چهارمحال و بختياري ، ليان بوشهر ، هيات تكواندو گيلان و مجتمع فرهنگي و ورزشي در اين مسابقات حضور دارند.
به گرازش ايرنا، در اين هفته چهار ديدار انجام شد، و نتايج زير به دست آمد:
مجتمع فرهنگي ورزشي جوانه ? ??دانشگاه آزاد اسلامي ???
پرما خراسان رضوي ? ??هيات تكواندو چهارمحال و بختياري ???
راهآهن كشور ? ??كاشي نيلوفر ???
هيات تكواندو گيلان ? ??ليان بوشهر ???
اين هفته تيم پارس كوپال اصفهان استراحت داشت.
برترينهاي اين هفته به شرح زير ا ست
پرامتيازترين تيم و فنيترين تيم: دانشگاه آزاد اسلامي
بهترين سرپرست تيم: نيلوفر بياتي از تيم مجتمع فرهنگي ورزشي جوانه بهترين مربي تيم : فريبا محقق از تيم كاشي نيلوفر
بهتري داور : زهرا شهرياري از استان تهران
پرامتيازترين بازيكن : فرزانه سيروس از تيم راهآهن كشور
فنيترين بازيكن : مريم صادقي از هيات تكواندو گيلان
تيم منتخب اخلاق : كاشي نيلوفر
parsa
Aug 4 2006, 08:38 PM
تيم ملي شطرنج زير
? ???سال پسران ايران راهي تركيه شد تبريز ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ???/??/???
داخلي. ورزشي. سطرنج. تيم ملي.
تيم ملي شطرنج زير ? ???سال پسران ايران به منظور شركت در مسابقات المپياد جهاني شطرنج روزجمعه تبريز را به مقصد تركيه ترك كرد.
مليپوشان كشورمان از طريق مرز زميني بازرگان به تركيه سفر ميكنند تا از شنبه در مسابقات ياد شده شركت كنند.
"حسين فريد احمدينيا" سرپرست تيم اعزامي در مورد شرايط تيم گفت : تيم ملي قبل از اعزام در اردوي آمادگي به سر ميبرد و اميدوارم با تلاش شطرنج بازان كشورمان بتوانيم نيايج خوبي بدست آوريم.
وي اظهار داشت: كاروان اعزامي شامل پنج شطرنجباز يك مربي ، نماينده سازمان و سرپرست تيم است.
رستم بهمردي از استان يزد ، ميران خادمي از تهران ، همايون توفيقي از گيلان ، پوريا دريني از كرمان و اصغر گليزاده از آذربايجان شرقي اعضاي تيم ملي شطرنج كشور هستند.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
اینجا را کلیک کنید.