کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:سیبا دوران کودکی و نوجوانی قبل از زندان
FARSI FORUM ایران گفتگو > > خاطرات و زندگينامه
شيرين
سیبا دوران کودکی و نوجوانی قبل از زندان

زیبا ناوک

روز قیامت، روزی که بر صور اسرافیل دمیده می گردد، پرده ها از روی وقایع برداشته

می شوند، آبروها فرو می ریزند و قلبها باز می شوند.

روز قیامت، روزی است که تو قائم می شوی! و از خود آغاز می کنی!

حجابها را بر می داری و بسان منصور حلاج اسرار هویدا می سازی و به مانند زیبا ناوک

می گوئی : « من رازداری را قبول ندارم » آبرو را سه طلاقه می کنی!

و چشم در چشم خدا در یک رابطه پایاپای با او حرف می زنی!

و این روز آغاز می شود از من، از آنچه برمن گذشته است و من انجام داده ام.

دانلود کتاب اینجا

دوران کودکی و نوجوانی
Zane Rooz
کتاب جالب و خواندنی است......خواندنش رو به دوستان علاقمند به خواندن وقایع مستند پیشنهاد میکنم....به ویژه اینکه در این کتاب نویسنده با کلامی ساده و روان با مخاطب خودش ارتباط برقرار میکنه و به حق که چه خوب چنین کاری را میکند!!
لحن نویسنده بسیار عادی و عامیانه است با پرهیز از به کار بردن واژه های قلمبه سلمبه که خواننده را از خواندن و ادامه دادن مطلب باز میدارد.....
و جالب تر از همه ی اینها این که در این کتاب نویسنده به شرح زندگی خودش میپردازد و از کودکی و نوجوانی و گرایشات اعتقادی خودش صحبت میکند...کودکی گستاخ و بی پروا و شرور و نوجوانی پر غرور و دست نایافتنی!!!
تمامی جریانات و ماجراهای درون این کتاب همگی واقعی هستند و چیزی است که نویسنده خود آن را لمس کرده و در کل این کتاب شرح زندگی نویسنده است....
شرحی جالب و خواندنی که از خواندن آن خسته نمی شوید....در بطن این کتاب هم درس هایی از زندگی وجود دارد که می شود از آنها الهام گرفت ....و دنیایی است از تجربیات!!!برای من شخصا که چنین بود برای شما نمیدانم؟!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.