کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:مجموعه آثار هوشنگ معين زاده
FARSI FORUM ایران گفتگو > > عقايد
شيرين
بشارت

هوشنگ معين زاده
شيرين
کمدي خدايان

هوشنگ معين زاده

بازتاب کتاب

.....من نخستين کسي هستم که پس از مردن، زنده شده ام و ماجراي مردن و دنياي آخرت را بازگو مي کنم. کاري که هرگز کسي قبل از من نکرده است و بعد از من هم احياناً نخواهد کرد. اين که من مدعي هستم که خدا از آوردن و بردنم پشيمان شده يا خواهد شد، براي اينست که هيچوقت به عقلش هم نمي رسيد که در ميان آفريدگانش اعجوبه اي پيدا شود که بميرد و دوباره به دنياي زندگان برگردد و شرح مردن و اوضاع و احوال دنياي پس از مرگ را بر ملا سازد. پرده هاي اسرار را کنار زند و واقعيتي را که هميشه پنهان بود،براي همگان آشکار سازد.

البته با - بابايي- که ما مي شناسيم و با سوابقي که از او داريم، بعيد نيست که اين بردن و آوردن من هم مثل خيلي از مسائل ديگر از کيسه - خرت و پرت - خود او در آمده باشد و اگر چنين باشد اين ديگر به من مربوط نيست.

آنچه به من مربوط است، اينست که اختلاف من با او، اختلافي است وراي اختلاف هاي معمولي و به همين علت هم من بر خلاف عارف بزرگ خرقان- شيخ ابوالحسن خراقاني- با يک - نه از تو، نه از من- دست از سرش برنداشتم و به مصالحه تن در ندادم.

انتشارات آذرخش
شيرين
آنسوي سراب

هوشنگ معين زاده

باز تاب کتاب

آنسوي سراب، قصه ي طنز آميز انسان فرزانه اي است که در جستجوي خدا به گوشه هايي از رمز و راز جهان هستي پي مي برد و مي کوشد تا چگونگي پيدايش افسانه هاي کهن را که قرن هاست ذهن و روان انسان ها را اسير کرده اند، آشکار کند.

نويسنده در يک قصه تخيلي و فلسفي و در يک سفر رويايي به دنياي انديشه، خواننده را به سر چشمه ي خرافات که منشاء پيدايش افسانه ها و پندارهاي واهي است، مي برد تا نظاره گر آنسوي سراب باشد.

قهرمان داستان- خدا- است،خدايي که بشر در درازاي عمر خود همواره در جستجويش بوده و دريغا! که هرگز او را - چنانکه بوده و هست – در نيافته است.

او با خدا در بارگاه الهي ديدار و گفتگو مي کند.از مظالم و بيدادهايي که به نام او بر انسانها رفته و مي رود،شکايت مي نمايند و براي بهبود وضع بشر و خاتمه دادن به جهل و خرافات چاره جويي مي کند. وي در عين حال، سخنان اعجاب انگيز و گله هاي طعنه آميز خدا را از بشر مي شنود و به چگونگي رابطه او با مخلوقاتش آشنا مي شود.

در - آنسوي سراب - خدا براي اولين بارچهره مي نماياند و از جوهر ذاتي و علت وجودي خويش سخن مي گويد و .... انتشارات آذرخش.

شيرين
خيام و آن دروغ دلاويز

هوشنگ معين زاده

باز تاب کتاب

بشرهمواره گرفتار اين نگراني بوده است که بعد از مردن به کجا مي رود و فرداي مرگش به چه سرنوشتي دچار خواهد شد!؟

بزرگان بسياري – حتي پيغمبران – پاسخ هايي به اين سئوالات داده اند، اما هيچ کدام نتوانسته اند اين نگراني دلهره آميز را از دل انسان بيرون کنند

نويسنده ي اين کتاب، در يک قصه ي تخيلي با طرح مجد د اين بحث فلسفي – تاريخي و با ياري گرفتن از افکار متفکر نامدار ايراني، حکيم عمر خيام نيشابوري به اين پرسش ها پاسخ مي دهد، پاسخي غير از آنچه که تاکنون شنيده ايم و خوانده ايم.

خواننده با خواندن اين کتاب، درک و دريافت ديگري از زندگي پيدا مي کنند، نگراني و دلهره اش نسبت به - دنياي آخرت - تخفيف مي يابد و آرامش خيال و تفکر نويني به او روي مي آورد

خواندن اين کتاب را به کساني که مي خواهند بدانند، در آخرت چه خبر است! بهشت چگونه جايي است وآنهايي که در آنجا هستند، چه مي کنند! چه مي گويند و روزگارشان چگونه مي گذرد! توصيه مي کنيم. انتشارات آذرخش
شيرين
کمدی خدایان

هوشنگ معین زاده

دفتر دوم

دوزخ
siracoos
ki73.gif ki22.gif
شيرين
هوشنگ معين زاده

آیا خدا مرده است؟

یک رهگذر
اگه امکان داره کتاب ماجرای من وامام زمان هوشنگ معین زاده را بگذارید ......از زحماتی که برای اگاه ساختن نسل جدید میکشید ممنونم
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.