کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:چکمه نامه
FARSI FORUM ایران گفتگو > تاریخ، سیاست و جامعه > دیدنی و خواندنی
شيرين
چکمه نامه

بنا به فرمان حجت الاسلام والمسلمین جناب سردار رادان یعنی همین حلقه مفقوده که در اینجا میبینید.

user posted image
سردار رادان خان، بطوریکه ملاحظه میکنید طبیعت صورت مناسبی معادل مغز ناقصش بدو عطا کرده است.

بعد از مبارزه موفقیت آمیز با اراذل و اوباش، طرح وسیع مبارزه با چکمه آغاز گردیده است.

از آنجائیکه در جهان پا برهنگان تازیان چکمه وجود نداشته است ، لذا حدیثی هم در این باره یافت نمیشود.

در نتیجه اطلاعات عمومی و شرعی ماموران در باره چکمه بسیار نافص است.

سردار خان برای حل این مسئله حیاتی پس از مذاکره مفصل با با علمای اهل فن جزوه ای را چاپ و در اختیار یک یک ماموران انتظامی قرار داده است تا با کمک آن بتوانند طرز برخورد با چکمه پوشان را بیاموزند.

این جانبه بعد از تلاش بسیار و پرداخت پول چائی موفق به دریافت یکی از آنها شدم که در این سایت بطور اختصاصی نقل میکنم.
شيرين
نوع نوک تیز و خطرناک
user posted image
با صاحب این نوع چکمه تنهائی برخورد نکنید زیرا که با لگد کوچکی با نوک این چکمه از پا در خواهید آمد.

برخورد حداقل توسط سه نفر دو تا از پشت و نفر سوم از جلو که از پایش در بیاورد و روانه خانه اش کند.

در صورت مقاومت استفاده از اسلحه مجاز است

user posted image
شيرين
چکمه بسیار محرک و حرام

user posted image

خورد با این نوع چکمه پوشان فقط توسط مامورین زن مجاز است. در صورت نبودن مامور زن...ماموران مذکر چشمان خویش را درویش نمایند.

طرز درویش نمودن چشمان...در جزوه بعدی!

user posted image
شيرين
چکمه مکروه

user posted image
بحال خودشان بگذارید تذکر کوتاه کافیست. البته پوشیدن این نوع چکمه فقط با گواهینامه پایه 1 رانندگی مجاز میباشد.

user posted image
شيرين
دو نوع چکمه حرام

user posted image

البته نوع بند دارش بسیار تحریک کننده است . بشدت برخورد کنید.

نوع بی بندش اگر زیر چادر باشد بلا مانع است...بشرطیکه سیاه باشد و دیده نشود.

user posted image
شيرين
چکمه سوار کاران

user posted image

سوار کار را دستگیر کنید ولی به اسب کاری نداشته باشید زیرا که سر و کله زدن با انجمن حمایت حیوانات در سر دارد.

خوشبختانه انجمن رسمی حمایت از زنان نداریم post-2-1128071068.gif

user posted image
شيرين
چکمه نا محرک

user posted image

هیکل زنان را خپل میکند و محرک نیست ،البته رنگ سیاه یا قهوه ای آن مستحب تر است .

user posted image
شيرين
چکمه حلال

user posted image

این نوع چکمه همراه با باقی تن پوش بسیار حلال است، بطوریکه میبینید شلوار در داخل چکمه است ولی محرک نیست.

برخلاف تصویر بعدی!

user posted image
شيرين
چکمه بسیار حرام
user posted image
بشدت برخورد کنید صاحبش را لای نمد بپیچید و به کلانتری ببرید.

زدن چند ضربه شلاق بسیار مستحب است...میدانید که به کجاش ki04.gif

user posted image
شيرين
چکمه پاسدار باشی یا همون چکمه قلچماقی

user posted image
بسیار بسیار حلال ، از برکت چنین چکمه هائی من سردار شدم تا امر به معروف کنم و دمار از روزگار منکر در بیاورم.

و صد البته تشخیص معروف و منکر نیز با من است.

user posted image
شيرين
چکمه حشری

user posted image
رفتار سوئی با صاحبش نکنید. یکراست بیاوریدش نزد من تا خدمتش برسم.

user posted image
شيرين
جدید ترین خبر چکمه ای

user posted image

طبق فتوای وزارت ارشاد اسلامی دستور حذف نقشه ایتالیا از کلیه نشریات و بخصوص کتاب های درسی صادر گردید.
شيرين
مصاحبه اختصاصی شیرین با حجت الاسلام و المسلمین سردار دادار دادار

شیرین - جناب حجت الاسلام ممنونم از اینکه در این مصاحبه شرکت میکنید.

سردار دادار دادار-همشیره بنده حجت الاسلام نیستم...

شیرین - وای ببخشید ، چون این اواخر چپ و راست در مورد چکمه فتوا داده اید گمان بردم اگر آیت الله نباشید حد اقل حجت الاسلامید.

سردار دادار دادار- خیر خلاف بعرضتون رساندند. من فقط مجری قانونم.

شیرین - کدام قانون ؟ ممکن است توضیح بیشتری بفرمائید.

سردار دادار دادار- وظیفه من حفظ شئون اسلامی و نظم عمومیه.

شیرین- ممکن است بفرمائید که مبارزه با چکمه چه ربطی به شئون اسلامی داره و دوم اینکه شئون اسلامی در چیست؟

سردار دادار داردار- .....عرض کنم خدمتتان......علمای.....

شیرین -بفرمائید من سراپا گوشم.

سردار دادار دادار- بله همینطور که عرض کردم ...شئون اسلامی شئون اسلامیه دیگه

شیرین- آیا حدیثی در این باره میشناسید؟

سردار دادار دادار- بله امام محمد باقر (ع) فرمودند زنان را پا پوش بلند جایز نیست.

شیرین- سردار خان خودمونیم ها...این حدیث رو از خودتون در آوردید.

سردار دادار دادار- (با حالات عصبی و بر افروخته) همشیره اصلا بشما چه مربوط که از خودم در آوردم یا در نیاوردم...فرضا که از خودم در آوردم..این حدیث هم مانند باقی حدیث ها...من دیگر حاضر به پاسخ به سوالات شما نیستم....روتون رو هم بگیرید و هم کم کنید. استغفرالله!
BargeBid
بسمه تعالی

از: ستاد فرماندهی کل ناجا
به: پاسگاههای نیروی انتظامی روستایی کل کشور

برادران بسیجی
با سلام
مطابق دستورالعمل صادر شده ، منبعد پوشیدن چکمه (به تصویر توجه کنید) برای زنان روستایی که در زمینهای کشاورزی کار می کنند ، ممنوع اعلام می گردد. چون از مصادیق
تبرج بوده و باعث می شود مردان روستایی منحرف شوند.

امضا:
سرتیپ محمد رضا رادان
معروف به چکمه خور بزرگ

user posted image
BargeBid
user posted image

چه خر با دل و جراتی !!
BargeBid
user posted image

ولی خودمونیم
چکمه بلند برای روزهای بارونی و برفی و کوچه های پر از گل و شل مناسبه
مثل شمال خودمون که قربونش برم از 365 روز 350 روزش بارونیه و کوچه خیابون پر از آب
توی شمال اروپاو کانادا هم با اون هوای سرد و برفی زمستونی بی تناسب نیست

ولی توی یه روز آفتابی و خیابون خشک یا کافی شاپ فکر نمی کنم زیاد کاربردی داشته باشه ،
البته زیبایی و برازندگی چکمه چرمی شیک و بلند به یک قامت کشیده واقعا جای تحسین داره

ببین
زود قضاوت نکن ، الهی رادان بمیره که نمی ذاره تو چکمه 300 هزار تومنی تو که تازه خریدی بپوشی، الهی رادان رماتیسم بگیره که نمیذاره ما چکمه بلند و شیک بپوشیم

post-2-1128070222.gif post-2-1117560777.gif
معمار
عجب تاپیکه تاپیه این..!

من چطور ندیده بودمش.....واقعا ایوووووووووووول!

post-2-1128071068.gif post-2-1128071068.gif

امروز کلی خندیدم! ki43.gif

معمار
آخرین خبر:

دلیل نیامدن بابانوئل...کشف شد...!!

بیچاره اومده بوده ....توی ونک گرفتنش! آقا رادانه (!) گفته سمبل ((تبرج)) همین بابانوئله!
BargeBid
روابط عمومي ناجا اعلام کرد بدنبال انباشته شدن بيش از حد چکمه هاي جمع آوري شده از پاهاي خانمهای هاي محترم ، گشت ارشاد از فردا به مدت يک هفته فروش ويژه ي زمستانه ي چکمه را در جاي جاي اين مرزو بوم آغاز خواهد کرد . لازم به ذکر است که اين چکمه ها با آرم جمهوري اسلامي تزيين شده و شيطان زدايي نيز توسط آخوندها انجام گرفته است.

post-2-1128071068.gif
معمار
آقا اجازه..........حالا که حرمتش زدوده شده........آقایون هم میتونن بپوشن؟..... بابا پاهامون داغون شد توی این برف.......!

آخه چقدر تبعیض چقدر فمینیسم؟!

=3=.gif

=2=.gif
BAHADOUR
احتمالا بابانوئل با سوسانو بوده
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.