کمک - جستجو - کاربران - تقويم
ورژن کامل:سخنان ادیبانه بزرگان بهمراه تصویر آنها
FARSI FORUM ایران گفتگو > ادبیات > ادبیات ایران
mona azarnoosh
با سلام به همه دوستان ki32.gif
بخصوص مدیر محترم نازیلای عزیز که خیلی دلگرمم کرده sh18.gif

اینجا هم از سخن بزرگان خواهم گذاشت البته بهمراه عکس این بزرگان 5=5.gif
پس از شما خواهش می کنم اگر سخنی گذاشتید تصویر صاحب سخن را هم بگذارید 6=6.gif

پس منتظر سخنان و عکس های زیبای شما هستم ki25.gif
mona azarnoosh

خشم زن مانند الماس است می درخشد اما نمی سوزاند . رابيندرانات تاگور
mona azarnoosh

گاهی اوقات مرگ بازی غایم موشک دارد. به این طریق که ناگهان از گوشه ای به در آمده گریبان شخصی را که هیچ به مرگ فکر نمی کرد می گیرد و او را با خود می برد. این است یکی از تفریحات او !!! . موريس مترلينگ
mona azarnoosh

زيبايي ناپايدار و فضيلت جاودانه است . گوته
mona azarnoosh

كسي كه حق اظهار نظر و بيان فكر خود را نداشته باشد، موجودي زنده محسوب نمي شود. مونتسكيو
mona azarnoosh

دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد . ارد بزرگ
mona azarnoosh

اشكهاي ديگران را مبدل به نگاههاي پر از شادي نمودن بهترين خوشبختي هاست . بودا
mona azarnoosh
از فلاسفه می خواهم که به دنبال حقیقت نروند چون حقیقت نیاز به پشتیبان ندارد . فردریش نیچه
mona azarnoosh

وقایع خوش زندگي مثل درختان سبز و خرمي است که وقتيکه از دور نظاره شان می کنيم خيلي زيبا به نظر می رسند ولي به مجرد آنکه نزديکشان شده و در داخلشان می رويم زيبائيشان هم از بين می رود ، شما در اين موقع نمی توانيد بفهميد زيبائیش به کجا رفته ، آنچه می بينيد چند درخت خواهد بود و بس. شوپنهاور
mona azarnoosh

ازدواج چیزی جز یک دوستی که به تصویب پلیس رسیده است نیست . سارا برنار

shadin
مونا جان تصوير نداشتم ولي چون ديدم بي ربط با پست قبلي تو نيست خوشم اومد گفتم اينجا بزارم

زناشوئي در حقيقت پيوندي است كه از درختي به درخت ديگر بزنند اگر خوب گرفت هر دو بارور مي شوند و اگر بد شد هر دو خشك مي شوند . (سعيد نفيسي)

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please اینجا را کلیک کنید.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.