mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:10 PM
با سلام به همه دوستان
بخصوص مدیر محترم نازیلای عزیز که خیلی دلگرمم کرده
اینجا هم از سخن بزرگان خواهم گذاشت البته بهمراه عکس این بزرگان
پس از شما خواهش می کنم اگر سخنی گذاشتید تصویر صاحب سخن را هم بگذارید
پس منتظر سخنان و عکس های زیبای شما هستم
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:12 PM
خشم زن مانند الماس است می درخشد اما نمی سوزاند . رابيندرانات تاگور
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:15 PM
گاهی اوقات مرگ بازی غایم موشک دارد. به این طریق که ناگهان از گوشه ای به در آمده گریبان شخصی را که هیچ به مرگ فکر نمی کرد می گیرد و او را با خود می برد. این است یکی از تفریحات او !!! . موريس مترلينگ
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:16 PM
زيبايي ناپايدار و فضيلت جاودانه است . گوته
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:19 PM
كسي كه حق اظهار نظر و بيان فكر خود را نداشته باشد، موجودي زنده محسوب نمي شود. مونتسكيو
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:22 PM
دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد . ارد بزرگ
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:23 PM
اشكهاي ديگران را مبدل به نگاههاي پر از شادي نمودن بهترين خوشبختي هاست . بودا
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:26 PM
از فلاسفه می خواهم که به دنبال حقیقت نروند چون حقیقت نیاز به پشتیبان ندارد . فردریش نیچه
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:28 PM
وقایع خوش زندگي مثل درختان سبز و خرمي است که وقتيکه از دور نظاره شان می کنيم خيلي زيبا به نظر می رسند ولي به مجرد آنکه نزديکشان شده و در داخلشان می رويم زيبائيشان هم از بين می رود ، شما در اين موقع نمی توانيد بفهميد زيبائیش به کجا رفته ، آنچه می بينيد چند درخت خواهد بود و بس. شوپنهاور
mona azarnoosh
Dec 3 2007, 09:32 PM
ازدواج چیزی جز یک دوستی که به تصویب پلیس رسیده است نیست . سارا برنار
shadin
Dec 23 2007, 07:28 AM
مونا جان تصوير نداشتم ولي چون ديدم بي ربط با پست قبلي تو نيست خوشم اومد گفتم اينجا بزارم
زناشوئي در حقيقت پيوندي است كه از درختي به درخت ديگر بزنند اگر خوب گرفت هر دو بارور مي شوند و اگر بد شد هر دو خشك مي شوند . (سعيد نفيسي)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
اینجا را کلیک کنید.